K-report
 

Volná dopravní diskuse Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Volná dopravní diskuse « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
cestujici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.240.91
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 11:07:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Pane Vojtechu, vyzaduju si vykani od vasi osoby, vzdyt ani nevite s kym tady na teto diskusi komunikujete, nebo vy mne snad znate? To bych se musel, s prominutim, poblit. Vite, ja pouzivam jedno porekadlo. "Za pravdu se pere kazdy..." Nechapu, co se tady porad dokola zabyvate tou 350, to jste chudacku zmokl? Proc jste se neschoval do podchodu? To bylo asi moc kroku pro vasi nozicky, ze? S tim "NPU" je mi to taky celkem jedno, jen me zarazi jak "fanousek" muze udelat takovou chybu. Pan Zlivsky ma pravdu, bezte si ty ptakoviny resit "na piskoviste k babovkami" Nemyslim si ovsem ze jste zletili z jednoho prosteho duvodu. Inteligentni clovek vi o cem pise, vite? Databaze clenu sdruzeni ZSPTD, je mi celkem jedno kdo se v tomto sdruzeni nachazi, ale verim ze je tam mnohem vice inteligentnejsich lidi nez vy. Ti tu aspon neplni diskusi prispevky ze zmokli, pane Vojtechu.
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 11:48:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci snižovat práci řidiče. Je to jistě velmi psychicky náročné zaměstnání. Na druhou stranu zodpovědnost máte všude. Jestli nechcete mít zodpovědnost, tak jděte doplňovat zboží do supermarketu nebo uklízet někde na nádraží za minimální mzdu a té zodpovědnosti se zbavíte. Ze svého okolí znám minimálně tři případy, i když věřím, že to neplatí zdaleka pro všechny řidiče, pro které platí: "Nemůžeš-li si najít práci, tak si dodělej papíry a jdi jezdit do dopravního podniku nebo jdi jezdit náklaďákem". Myslím si, že na tomto diskusním fóru nikdo nebonzuje, a to, že někdo nafotí špatně otočený transparent, je spíš o tom, že tito lidí sleduji nějakou anomálii než aby někoho pranýřovali a snážili se ho připravit o zaměstnání .
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:350 se zabývám proto, že všichni, kromě tebe, pochopili, proč jsem udělal to, co jsem udělal. Pořád dokola se ti snažím vysvětlit svůj názor. Bohužel od tebe slyším jenom nadávky a žádné argumenty. Před takovým člověkem ani nejde mít úctu a tedy mu vykat. Promiň

Já jsem ještě naštěstí tak malý, že říkám svůj názor. Mám pravděpodobně díky tomu asi spoustu nepřátel, nicméně mám čistý štít a na to jsem hrdý.
Doba, kdy lidé nemohli nebo radši ani nechtěli říkat svůj názor tady už byla 41 let.

Ad MZ: Omlouvám se, nicméně nadávat si nenechám. Když budeš mazat, prosím vymaž i hanlivý přísěvek od cestující, ať už se to nějak utne
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
cestujici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.240.91
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:23:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Dekuji ze jste pane Vojtechu pochopil a vykate mi, kdybyste byl rozumny a inteligentni clovek, pochopite, ze osobe, kterou neznate mate vykat. Vy jste pubertak, neznam Vas a taky Vam vykam. Patri to ke slusnosti, kterou bohuzel Vy nemate. Ja o Vas nic hanliveho nanapsal, jen pisu jak to vidim, nebo to se nesmi? 350 uz tu nerozebirejte je to trapne a ubohe. Byla Vam zrizena nova diskuse, piste si tam a tuto nechte volnou na inteligentni prispevky... Dekuji.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2459
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 23:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakou práci považujete srovnatelnou jako řidič autobusu podle odpovědnosti?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 16:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řidič nákladního vozu s nebezpečným materiálem(výbučniny atd)
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 11:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart-automechanik má v hrsti všechny cestující včetně řidiče.řidiči všichni,až na malé vyjímky mají tunelové vidění na dopravní předpisy.Třeba značky jim nic neříkají a řidiči nákladáků jezdí po městě v levým jízdním pruhu.A ten cestující-kdyby místo keců o vykání udělal uklid na každé zastávce od cigaret,udělal by líp,on nezná co je to být skaut a tykat si?Stará struktura se vždy najde.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 11:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www2.shrani.si/files/sejmout0390157.jpg
AV 15-30
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyz se tak koukam na ten scan, nevite nekdo co vlastne znamena ten znak CSAD?
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
mr proper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.157.97
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:41:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda : Myslíš tu zkratku ČSAD nebo to okřídlený kolo ?
CSAD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.36
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 22:15:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to,co znazornuje logo CSAD se muze fakt zeptat jenom uplnej idiot. Nemam slov.
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 22:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CSAD: Laskave se klidni... Ja sem taky jaxi moc nevedel co to ma byt to logo... A co je spatnyho na tom kdyz se nekdo zepta na to co nevi?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4863
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 22:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se zeptat může jen idiot, zajímalo by mě, jak se pak nazývá ten, kdo takhle reaguje...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 22:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já jako další idiot na to laicky odpovím. V znaku netřeba hledat žádný vysoký smysl, jedná se o (nazval bych to tak) "typickou socialistickou grafiku", podobně jako loga drah, nebo třeba dopravních podniků. Tady to je prostě okřídlený kolo, které tím křidýlkem evokuje dynamiku, "rozlet", dostupnost, rychlost, cokoliv vás napadne v tomto smyslu. Podobně okřídlený symbol, třeba kolo, obruč drážního kola, kolejnici apod. lze nalézt třeba v grafice řady DP, většinou doplněných třeba "elektrickými blesky", které prostě říkají, že buď se jezdí tak rychle, že lítají jiskry z pantecu nebo z dvojkolí, nebo že to prostě je na elektriku. Dále lze nalézt hodněkrát třeba symbol dvou kolejnic tvořící dráhu pro vlak, tramvaj nebo třeba symobolizující dvě troleje trolejbusu - viz třeba dva stylizované obloučky loga DP Brno, koneckonců například i logo ČD je vlastně taková dráha.
No a?
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 20:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panečku to byla doba-brrrr-liaz 100 s kapalinovovzduchovýma brzdama a ten návěs s točnou vzadu.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 20:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co, v liberecké diskuzi taky každý bere jakoukoliv novinku jako naprostou samozřejmost a jakmile se někdo zeptá, tak ho někteří za to jaksepatří "zjebou", co je to za neinformovaného blbce. :-(
Sbohem, T2 22+23, měli jsme tě rádi!
Fotoweb městské hromadné dopravy
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CSAD- dost dlouho se zajímám o čsad a nikdo, ani nikde nebylo napsáno, jestli to má něco znamenat, či jen tak, takže kdo je idiot bylo už tady řečeno....Neb potrefená husa nejvíc kejhá.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 09:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šluknu si trávu a bude mi fajn, za klobouk si logo dám.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 22:26:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Nesnazim se kopirovat www.ikarusy.net ani jine weby.. S fotografiemi mas mozna pravdu, ale urcite ne 90%. Ikarusy.net se mnou nijak nekomunikuji. Ani na maily nereaguji... Bylo asi 10 pripadu. At prispevky, at povoleni, ... Co uz. Kazdopadne nechci nikoho kopirovat. Jsem velky fanda Ikarusu a chci to nejak ukazat. :-I
Yks82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 11:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

thetopboss:
1) na mejly skutečně reagujeme minimálně... časové vytížení je takové, že na údržbu stránek zkrátka není moc času...
2) novinky, které jsi chtěl vložit na hlavní stránku byly vhodné maximálně do návštěvní knihy, kam je také můžeš umístit
3) povolení na použití fotografií v takovém rozsahu ti samozřejmě nikdy nedám a ani se obsahem tvého blogu nehodlám zabývat, neboť mám důležitější věci na práci...
ikarusy forever
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 13:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně nevim proč by měly bejt ty samý fotky na dvou stránkách,navíc fotky který znám už z různejch vebu z paměťi.Nic novýho.
AV 15-30
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 13:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: většina fotek je naše/má ! prosím o zjednání nápravy. Fandovství ukazuj svými autorskými díly !
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 19:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yks: Muzes mi dat povoleni aspon na ty zmenseny fotky? (napr. 114x80, atd). Tim by se vse vyresilo...
Yks82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 19:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jde o princip... když někdo chce fotky ikarusů v kotěhůlkách na doplnění webu o kotěhůlkách je to něco jinýho než když někdo chce fotky ze stránky o ikarusech, aby si mohl dělat web o ikarusech, to už trochu ztrácí logiku...

ale pro mě za mě si s mojema fotkama dělej co chceš (tzn s fotkama, kde jako autor je uvedeno "yks82"), pod podmínkou, že u fotky bude uvedeno "zdroj: www.ikarusy.net"... můžeš použít libovolných 50 fotek, krom fotek z Ukrajiny, které prosím smaž... přece jen, abych hodil fotky na web a ještě ten samej den večer se objevily někde jinde...

Musíš si ovšem uvědomit, že jsi použil fotky mnoha různých autorů, kterých ses vůbec neptal... čiliže pokud chceš použít fotky, které sice jsou na www.ikarusy.net, ale nejsou moje, musíš se opět dotázat konkrétního autora...

Moc jsem ti asi nepomohl... máš tam hafo fotek ze Slovenska, z nichž myslim ani jedna neni moje...
ikarusy forever
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 19:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yks82: Udelam co bude treba. Kazdopadne nechcu byt s nikym ve zlem. Ukrajinu teda smazu. Zadna fotka ze Slovenska neni ve velkem rozliseni, jen indexy (do 120x80). Hodil jsem tam aji link na ikarusy.net

> Nema to cenu resit tady. Muzes mi dat na tebe kontakt? (Mail nebo ICQ) Jeste bych potreboval neco vyresit...

(Příspěvek byl editován uživatelem thetopboss.)
Yks82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mejl mam pod nickem;
co se týče slovenska... byť jsou to jen indexy, nejsou zkrátka moje, svolení ti na ně dát nemůžu...
principielně bys tu stránku měl pojmout jinak... pokud chceš konkurovat, konkuruj svým dílem (jak fotky, tak texty), pokud chceš na svý stránce nabídnout něco jiného, vymysli nějaký nápad...
ikarusy forever
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ja som už tam našiel tiež 2 svoje
Thetopboss: vidím , že sluduješ viac stránok nie len ikarusy, lebo niektoré info z košíc sa objavili len na jednej stránke a spomínaš ich aj Ty
www.mestskadoprava.net
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 15:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: Bohužiaľ, tiež sa musím pripojiť k názoru kolegov z www.ikarusy.net a skonštatovať, že http://ikarus280.sblog.cz je momentálne na viac ako 90% len kópia stránok www.ikarusy.net, navyše s porušením autorských práv autorov fotografií.
Veľmi ma teší akákoľvek snaha prispieť svojou prácou pri dokumentovaní súčasnosti a histórie Ikarusov a podeliť sa o svoje poznatky s ostatnými, ale nemyslím si, že je toto zrovna ten najvhodnejší spôsob ...
Ja osobne si na autorské práva moc nepotrpím, ale treba si uvedomiť, že autori pri fotografovaní vynaložili veľa času, financií a úsilia a sú oprávnene nespokojní ak sa ich dielo niekde objaví bez ich vedomia a navyše, nikde som nepostrehol aspoň odkaz na autorstvo pri "ukradnutých" fotografiách ...
Verím preto, že bude na blogu vykonaná náprava, ako už napísal Yks82, a hlavne, že uvedený blog v budúcnosti prinesie viac vlastných postrehov jeho autora a menej duplicity s www.ikarusy.net

(Příspěvek byl editován uživatelem jajcaj.)
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 16:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcaj:
Jak jsem uz vyse zminil, dam vse doporadku a NIKOHO NEKOPIRUJI. Nehodlam se tim uz zabyvat.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 05:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,já teda koukám,tady je diskuze velmi plodná.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 12:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: a kdy to bude dáno do uspokojivého stavu ? já se tím také nehodlám zabývat ale stále vidím své fotografie uveřejněné bez mého souhlasu. A co se týká kopírování, je více než jasné, že většina informací pochází z našich stránek www.ikarusy.net ! Je skutečně zecela zbytečná existence 2 identických stránek a navíc, pokud jedny obsahují informace okopírované z druhých a obsahují stažené fotky ...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5028
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, že do toho zasahuji, ale nechcete to řešit třeba ve volné diskuzi? Díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 14:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášfanda: Vetsina informaci je od vas? To si az moc veris! Tyto informace jsou na hromade stranek! Je asi logicky, ze nebude mit kazda stranka jine info o jednom stejnem ikarusu. Fotografie jsem smazal, ted jsou tam jen indexy.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2592
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 14:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste jsem nemel cas dukladne prohlednout stranku http://ikarus280.sblog.cz. Vecer se tam podivam. Snad tam nenajdu svoje fotografie ze stranek http://www.mhdnahane.net.

Vase stranka www.mhdnahane.net
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: tak hele mladej, todle co tady napíšu je moje poslední vyjádření k této problematice: kdyby si mě požádal, k něčemu bys souhlas dostal. Ale tímto chováním si mě přesvědčil, že nemáš na souhlas nárok - takže Tě naposledy vyzývám ODSTRAŇ veškeré mé fotky ukradené z našeho webu (podívej se, kterých jsem autorem já) ze svých stránek, jinak budu nucen přijmou určitá opatření. Nezajímá mne velikost atd. vše odstraň. informace si ponech ... víc se vyjadřovat nebudu
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 16:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Me chovani se odrazi od tveho chovani...
jakou tam mas prezdivku u tech fotek?

(Příspěvek byl editován uživatelem thetopboss.)
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 18:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: podívej se laskavě na stránky, z nichž jsi mé fotografie sprostě ukradl ! ale souhlas k uveřejnění nemáš, takže to, že uvedeš autora neznamená, že k tomu máš souhlas ! na své stránky si dej své fotky, moje Ti zakazuji
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5039
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 22:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proboha, běžte se s tím dohadovat jinam. Prosím
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 02:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášfanda: Boha, ja chcu vedet tvoji prezdivku proto, abych smazal TVOJE FOTKY!!!
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 09:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: Statistik; je jich tam cca 15
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5432
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, nechtěli byste to mezi sebou třeba řešit mailem? Chápu, že problém, který tu řešíte, skutečně problémem je, ale není nutné, aby si vaši soukromou korespondenci mohli (resp. museli) číst všichni ostatní.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: určitě ne !
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen ať to je vidět, aspoň je to odstrašující příklad pro budoucnost.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2602
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 18:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem pro ukončení této aféry a pro návrat k tématu Ikarusy u nás i v zahraničí.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

až se vše vyřeší a bude tak jak má, může se diskutovat o čemkoliv ...

Thetopboss: připomínám ještě následující fotky: Bratislava, DP Praha ....
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášfanda: Ted uz nemam cas, tak zitra nebo v pondeli
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ačkoliv nejsem osobně zainteresován v tomto problému, rád bych podpořil Tomášfandu a jsem rozhodně proti násilnému ukončení diskuse před vyřešením problému. Stalo se mi něco podobného, ne tady ani v oboru dopravy, a týkalo se to mého textu, který byl bez uvedení zdroje použit člověkem, do kterého bych to neřekl a ještě navíc v době, kdy si myslel, že se to nedozvím. Pokud jde o fotky, každý, kdo někdy fotil cíleně určitý autobus, ví, jak je kolikrát obtížné tu fotku udělat. Např. teď jsem čekal cca 3 týdny na možnost pořízení 3 fotek. A to poslední co bych chtěl, by bylo je vidět na cizím webu bez mého svolení.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2071
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No staci napsat na podporu hostingu , do emailu uvest o jaky fotky se jedna (umisteni) a kde jso originaly.
Uz jsem to musel nekolikrat resit a vyresilo se to bez problemu. Smula pro autora je ze v pravidlech je i zminka o
Uživatel nesmí žádným způsobem zasáhnout do autorských
práv k dílům,
.
Po slusne napsane reakci , obvykle ditycny blog zmizi do nekolika hodin..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Tomášfanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD_zastávka, Pvvs: pánové, díky za podporu :-). samozřejmě vím, že by se dal blog "zlikvidovat" ale nechci na to jít takto. pokud by však autor vše nenapravil, bohužel bych tak musel, ač nerad, učinit ... je to přesně tak, jak psal čsad_zastávka :-). Člověk se za tím honí ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26554
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 01:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh:
Jací jsou uživatelé, taká je diskuse
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha(16.9.2006): Díky za odpověd, fakt sem to neveděl

CSAD(16.9.2006): zkus se polít studenou vodou a paxe zamyslet nad tím co jsi napsal

Thetopboss: styď se!
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 15:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thetopboss: JO jak pise Eda styd se!!!
Thetopboss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

statistik: Je již vše v pořádku???
5444
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 11:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevim,kam s tim,ale:
výzva:
jsem ochoten vyměnit boční nebo přední linkové orientace autobusů z těchto linek:

boční:
151,1x152-Nádr.Holešovice-Sídl.Čimice,209,366,X-26 Dejvická-Divoká Šárka

přední(číslo):
200

mám více kusů-možno vyměnit vícekrát

Kvalita:z 10 bodů(nejlepší) 8-10.
Výměna:kus za kus(boční za boční,přední za přední)-kvalita nabízeného zboží musí být podobná mému zboží.
Děkuji.Podrobnosti prosím na emailu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace