K-report
 

Nejhorší trosky provozované v pravide... Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyBusmaniac900 16   
  Novější archivy:        
Archiv do 22.prosince 2006Bobyk60  22-12-06  19:28
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1600
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Do F. Lázní jezdí Hofmann už delší dobu jen nedělní pár spojů. Jezdí taky o víkendu do Jemnice a taktéž o víkendu, ale jen od dubna do října, do Nové Bystřice. No a samozřejmě obden do Banské Bystrice. Zimní provoz do Nové Bystřice už zabalil a u linky do Liberce a Nového Města pod Smrkem přišel o licenci. Zato pořád drží licenci na linku do Jablunkova, která by ale měla jet jen jednou za rok (29.12. v 17.45 z Prahy Florence do Brna - schválně se tam někdo běžte podívat, jestli pojede).
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1601
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco... Na té zrušené zimní lince do Nové Bystřice Hofmann nechal 1 pár spojů ročně, a to zrovna dnes v 18.00 z Florence (touhle dobou by ten bus měl být v Táboře) a zpět zítra v 7.45 z Nové Bystřice.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Ty busy měly z Brna podle JŘ odjíždět už ve 14.15, a to po půlhodinové pauze, takže byly dost zpožděné. Je možné, že ostatní busy už byly naplněné cestujícími na Slovensko a kvůli tomu v Brné ani nezastavily.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5522
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, taky bych řekl, že jen tyto dva vozy jely přes Brno. Anebo jako jediné jely přes Jihlavu, tak byly zpožděné
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 20:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teď byla v v Poslední sezóně na ČT1 hofmannova karosa LC735/6 eurolines -seriál se natáčel v Líberci
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 20:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem přeji krásné a hezké Vánoce a šťasný Nový rok
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 20:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že jednou z nejhorších trosek je autobus libereckého dopravce Pacák - jedná se o B732 ex DPML č.467. Už když ji tenkrát před asi 4 lety kupoval byl to totální šrot,ted se vůbec divím,že ještě jezdí.2x jsem ji viděl odtahovat,zadní okno drží opravdu na dobré slovo,bus je totálně prorezlý,interiér zničený,vycházejí z něj divné zvuky,ale tenhle "dopravce" ho v klidu nasadí na přetíženou linku,která jezdí ještě k tomu po dálnici.....užasné.foto by řeklo více,ale bohužel nemám..
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1505
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 22:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se jenom divím, že ten Šrotmann GmBH furt ještě "funguje". Že se to tomu chlapovi vyplatí provozovat ty jeho trosky, mezi nimiž září ten opravdu otřesnej Granus, případně najímat si podobný, leč aspoň na pohled vznešnější vozy od podobných dopravců, jako je Fedos. Jedině to, že v naší republice je bordel, vysvětluje to, jaktože může mít licenci takovejhle provozovatel, u kterýho je každej odjezd, pokud vůbec odjede či pokud je vůbec přistaven autobus, zmatečnej, plnej doktorových výpadů. Zkrátka - jak v dnešní konkurenci může přežít dopravce těchdle "kvalit"?
Bára!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 13:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šrotmann GmBH dnes vypravil otřesnýho Granusa do Františkových Lázní a kupodivu jel i spoj linky 800905 do Veselí nad Moravou, který má jet 2x do roka a je částečnou náhradou linky do Banské Bystrice, která od Vánoc do Nového roku nejezdí. Na tomto spoji odjel ten nový Arway, což ve mně začíná vzbuzovat podezření, že ho Hofmann opravdu koupil. Doktor samozřejmě nechyběl u odjezdu a svůj Mercedes měl zaparkovaný provokativně přímo u "závorářského stanoviště" na vjezdu do ÚAN.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 14:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je ten Arway jeho, to jsem tedy zvědav, nečekal bych to. Ale uvidíme. Ten modrý Beulas 4A7 2744 vlastní, nebo ho aspoň provozuje, nějaký Nastoupil a podle barvy je jeho asi i ten SOR. Možná je to JuDrův kamarád.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5913
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 14:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Jé, tys mě předběhl! Ale zato nemáš fotky; já jo.

 
 

Je tedy prokazatelné, že autobus dokázal dojet až do Plzně a dokonce i opustil plzeňské autobusové nádraží, i když to tak nevypadalo, řidič to asi pět minut nahazoval z motoru.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 22:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem dnes na florenci fotil tu fedorkovu karosu LC936 1S0 1885 co teď vlastní asiana a dostala ten zlatý potklad a nápisy + novou SPZ (kterou jsi nepomatuji) a tak jediné podle čeho lze poznat že se jedná o ex.FEDOS jsou zadní světla a přední nárazník s deklem od chladiče které jsou stále bílé a na tom deklu od toho chladiče jsou viditelné pozůstatky slepených samolepek které na tom Fedorka měl.A teď ta horší správa veškeré fotografie z Florence a né jenom od tam tať co byli na té kartě jse mi smazali.taže mám h...o.
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 01:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Fedos ale proč má ta karosa Asiany na boku majitele euro car Kladno?Pokud mluvíme o té samé tak její rz je 4S8 4142 a má bílé přední čelo
a cos dělal,že se to smazalo???
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 09:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARES1:no ano je to ta samá karosa toho majitele u
euro car kladno jsem si nevšímal (byla mi trochu zima takže jsem jen rychle fotil) ta SPZ sedí a smazalo se to protože mě odešla karta či co (pokazil se formát) (bohůžel už jde o ten nový fotoaparát) ale zaplať pánbůh mám ještě jednu větší
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 12:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já že mi to zatím nikdo nevysvětlil s tím euro carem kladno.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 14:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Pokud vím tak ta 4S8 4142 je jiná Karosa lc936 než ta Fedorkova.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 15:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je možné ale má polep Asiany jela na lince asiany a má bílé čelo vpředu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 16:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u toho, kolik jich Asiana má? Vím o téhle http://autobusy.carnero.info/index.php?oddil=autobusy~karosa~lc956xe&razeni=date a pak mají takovou zelonou s polepama
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
VESELÉ VÁNOCE
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 18:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím o těchto:Aka 58-73 to bude ta zelená,potom 1A3 2970-je možné že nyní má spz 4S8 4142,a potom ta od eurocaru,ex.Fedos.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 18:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě ta 4S8 4142 má ten nápis eurocaru.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 18:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Tak to je divný,pže tu 4S8 4142 sem viděl dříve než 1S0 1885-tu sem viděl někdy v listopadu ještě bílou.Tu 4S8 4142 sem moh vidět někdy v létě.Tak jedině že by dělali nějaký šachy s RZ nebo eurocar má 2 Karosy LC936.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 18:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: co je to Karosa LC 956 XE?
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 19:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: No mě se neptej, já vím že to je blbost
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
1{PF 2007}
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 19:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dám sem za chvíli foto.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 20:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tady je důkaz z první fotky je vidět bílé čelo a nápis Eurocar a z druhé je vidět RZ.Pokud si všimneš tak je to foceno krátce po sobě .Původně jsem je chtěl vyhodit,ale nakonec jsem je ponechal.Zpředu to fotit nešlo neb tam nejdřív stál bus a potom tam řidič kouřil a tak jsem ho nechtěl při tom fotit.Pak jsem jí fotil při odjezdu,ale zezadu neb jsem to již nestihl.
 
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 21:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:jsem v Harrachově ale k vám se asi nedostanu zítra jedu šotit do Liberce jinak dnes jsem fotil na jinou kartu a ty fotky mi zůstaly na té kartě takže už je po problému

a ta 4S8 4142 má na deklu od chladiče vyditelné zbytky po samolepkách které měl FEDOS na té 1S0 1885 a tu 1S0 1885 jsem viděl na Evropské ulici asi na lince eurocaru kladno a FEDOS měl půjčenou nějakou karosu C734 od eurocaru.tak žeby ten dekl zaměnili?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 21:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak to netuším jak to s tím je.
Já mám chřipku tak jsem doma.Ale někdy by jsme mohli někde zajít posedět až přijedeš příště.Koukni po tom Axeru z Jablonce ten by mě zajímal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 21:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:po Axeru kouknu díky za připomenutí a s tím posezením nevím ale přejiti aŤ se rychle uzdravíš
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: axera jsem dnes nevidělale zahlédl jsem jeden váš tedom.

a ta karosa LC936 4S8 4142 je 1S0 1885 Foto od gromita je v diskuzi dopravci a linky-Švarcova analíza) a důkaz šedé zrcátko jinak má i to označení exprescar Kladno
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A který ?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:no to nevím je focen z auta ale ta fotka je v diskuzi autobusy v libereckém kraji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má i to označení exprescar Kladno

Fedos: Aby nedošlo k omylu, ta Asiana tam nemá Exprescar Kladno, ale Eurocar Kladno. Eurocar vlastní nějaký Lubor Pech a nemá nic společého s Kulhánkovým Exprescarem. Název i celá stylizace loga dost zavání plagiátorstvím.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 21:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit:aha vidíš trochu semi to plete a tak jsem to prohodil děkuji za opravu
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo se chce povavit ať sekokne na diskuze na té to adrese odkaz a projeĎte to všechno někdo má fedos radši než procházku
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3746
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 23:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 

Tato úžasná Karosa B 732 jezdila až do 10.12. pravidelně na rychlíku z Havířova do Karviné a zpátky .
ICQ: 202 888 377
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 12:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To teda musel byť rychlík
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace