K-report
 

Archiv do 11.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 11.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
herold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.210.191.189
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 14:36:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

torzo nedostavěného jednokolejného přesmyku Hostivař - Uhříněves
to mi příjde docela,logický, i když mě to samotnýho nenapadlo. U vlečky opravdu nevím proč by zvolili takový výškový řešení. Snad jedině kvůli mimoúrovňovýmu přechodu přes tehdy plánovaný a dokonce rozestavěný(1940-žel. most přes ulici Nedokončená u Běchovic) dálniční okruh okolo Prahy, který měl někde u měcholup křížit 221 i neznámou trať (tipuju práve někde za zast. měcholupy směr uhříněves). I když - vést okruh nejdřív podjezdem pod jednou tratí a pak po mostě horem přes 221 - to taky není výhodný řešení ani pro železnici ani pro okruh...

V Běchovicích měl být areál Odstavného nádraží sever (ONS),
naprostý souhlas, podle toho co m i ve škole na žel.stavbách říkali bylo ONS součástí koncepce uzlu praha, tehdy se to nestavělo kvůli malý kapacitě spojení hl.n-běchovice (nový spojení tehdy v nedohlednu-), no a dneska už to asi moc reálný a prioritní bohužel není.
Jinak tam měly směřovat na hl.n. končící vlaky co přijely od jihu, ale i z masny. Ale těžko bysme si pak mohli užívat t5eba objezdy lokomotiv budějovických rychlíků kolem 7.nástupiště hl.n.:-)

tak dík za odpovědi, sem rád že netápu sám (byť já sem z měcholup, měl bych to vědět). Kydybyste věděli o nějakých podobných zajímavých torzech, napište prosím-třeba i na korent@centrum.cz, ať tu nerušíme koridorovou diskuzi hříchy minulosti

p.s. pěkný sou třeba "silniční" mosty z pole do pole poblíž průmyslový ulice přes trať běchovice-malešice...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3766
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 15:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: ...s nadjezdem přes nějakou lesní cestu... Tenkrát tam vedla normální silnice z Dolních do Horních Měcholup, dokonce s přejezdem se závorami přes hlavní trať, to ještě silnice a most přes trať u zastávky Horní Měcholupy neexistovaly, resp. možná v té době vznikaly.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3770
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 16:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: myslíš tohle?

Je to jen křídlatka, ta je křehká, dá se ulámat rukou. Je to zavlečená rostlina a v posledních letech se neuvěřitelně rozšiřuje podél trati. Když vyroste do výšky 2-3 metry, vypadá trochu jako bambus.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22693
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 16:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však jo, křídlatka je pěkný „svinstvo” . Já jen že tak jako 221 není zarostlá ani mnohá lokálka...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3771
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 16:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká těch prací v úseku Strančice-Říčany, tak 29. června by měly začít práce na liché skupině ve Strančicích + 1.TK před přeložku ve Svojšovicích (zbytek 1.TK do Říčan se bude dělat až na jaře 2007).

Ve Strančicích v noci postavili další brány TV, celkem jich už stojí deset. Po několikadenní přestávce pokračuje demolice vodárny, do teď ji rozbíjeli ručně (střechu + horní patro), od teď ji strhávají bagrem. Pokračují práce na stavbě opěrných zdí, např dělají bednění pro sloup TV.
Ve Světicích u 1.TK už je vyplněno několik polí PHS. Ve Světicích zároveň začala stavba PHS u 2.TK u přejezdu před bývalým hradlem Říčany les.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22698
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 16:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky.
Jak dlouho vůbec musí nový násep/těleso obecně při současných technologiích „sedat”?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2338
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad křídlatka:
Po té koleji se jezdí nebo je ve výluce?
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22703
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Levá ve výluce, po pravé se jezdí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2339
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo, sem myslel, že se jezdí i po té levé . To tam za chvilku možná bude pěkný les, pokud tu kolej nebudou v nejbližší době trhat .
ICQ: 202 888 377
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3773
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 18:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No trať je zarostlá strašně a zdaleka nejen křídlatkou (ta je hojná nejvíc kolem Strančic). Např. takhle aktuálně vypadá pohled na oddílová návěstidla Kolovraty Rybník ze vzdálenosti 200 metrů. To u 1.TK vůbec není vidět (viz šipka):


Hned o kousek dál to vypadá takto - přeložka oblouku:

Vyjma přejezdu, podchodu a podjezdu je již všude navezena a zhutněna konstrukční vrstva ze štěrkodrti.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3782
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 18:49:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba návěstního krakorce ve Strančicích v sobotu před polednem:


V neděli se bude stavět návěstní lávka u stavědla č.2, jedna podpěra už stojí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 21:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bojím se jak dopadne stavba našeho koridoru a ostatních železničních staveb jestli se k moci po dnešních volbách dostanou gumokolí modroptáci
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3789
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 22:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O penězích pro železnici rozhoduje především parlament a tam budou jazýčkem na vahách zelení, tak bych se tak nebál. A pokud budou ve vládě, tak tím spíš.
---
Jinak úplně jsem tu zapomněl zmínit, že v Uhříněvsi město již před časem začalo zemní práce na rampě podjezdu, tzn. ze strany od Nového náměstí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 08:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: nevidím rozdíl mezi tím, jestli se peníze na koridor nedají kvůli příchylnosti té či oné strany k nějakému druhu dopravy, a tím, jestli stát každoročně promr.á desítky miliard za neuvěřitelné sociální dávky...
Za další myslím, že zrovna IV. koridor se vyznačuje takovým množstvím nových staveb, že si to Metrostav a spol. vylobbují.
Ale nechci sem zavlékat nějakou politickou debatu, takže sorry za OT.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3795
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 16:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba návěstní lávky ve Strančicích v neděli v poledne:

Lávku zvedal nehodový jeřáb EDK300/5 z DKV Č.Budějovice a montovali ji EŽ. Lávka je zatím natřena základovkou, jen spodek je už zelený.

Jsem náramně zvědavý, jak to celé dopadne, protože přímo před lávkou stojí nová brána TV a její břevno je zhruba v polovině výšky budoucích návěstidel, takže je částečně bude stínit. Že by další chyba v projektu?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 18:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba budou ta návěstidla posunutá směrem nahoru. Už i to jsem někde viděl...
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 17:09:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail 2005:
1. Jak Tvá primitivní agitka souvisí s tratí 221?
2. Podle čeho soudíš, že nemodroptáci nejsou gumokolí? ČSSD i KSČ jsou velmi gumokolí, kromě jedinců, kteří do parlamentu za naše peníze létají.
3. Jak se Ti líbíl úžasný Paroubkův projev?.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22788
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 17:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste se prosím přesunout sem:
Železnice a politika

Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 18:21:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Z: Jéé, ona už nám zase ožila samostatná politická diskuze. Byl jsem delší čas pryč, tak jsem jí nezaregistroval. Kdysi jsem jí založil, ale po půl roce chcípla.
Jinak k já předchozímu necítím potřebu nic dodávat a Raila 2005 jsi tam měl poslat hned 3.6.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 23:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: Jenže já na to odpovídat nebudu. Opravdu, na toto forum politika nepatří. To byl jen takový povzdych. Tečka.

Jak to po dnešku vypadá v Uhříněvsi? Už se bude sypat finální vrstva? Co umělé stavby?
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3799
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 23:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Uhříněvsi se dostanu asi až zítra, tento týden by se měl navážet štěrk, sypat by se měl od středy v nočních výlukách 2.TK.

Strančice + TK Strančice - Říčany jsou celý týden výluky pro vystrojování stožárů TV. Vystrojeny budou také návěstní lávka a krakorec.
Ve Strančicích dnes definitivně zmizela vodárna, zůstala po ní jen hromada sutin a podezdívka. Před staniční budovou byly postaveny dvě brány TV. Hned vedle se připravují armatury pro základy nové lávky.

Celý minulý týden a tento týden jsou psány odpoledne a večer výluky liché skupiny z důvodu navážení materiálu pro gabiony a z důvodu stavbu gabionů. Nicméně nic takového se neděje a ani nevím o tom, že by někde nějaké gabiony měly být. Např. dnes se výluka konala 14-20 a krom AŽD, kteří ji na malou chvíli využili na pokládku kabelů, se nedělo nic.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 10:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké přístřešky se budou instalovat na ostrovní nástupiště na 221ce? Dlouhé, nebo jen budky?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 13:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: v Postupu realizace stavby Benešov-Strančice se píše: stanice zastřešené ostrovní + boční nástupiště, zastávky přístřešky. Takže Měcholupy.
Nečetl jsem to celé (25stran) jen co se týká mě. Ale na zastávkách asi všude přístřešky.

(Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.)
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 14:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimo téma: Koho zajímá jak to vypadalo v neděli na Novém spojení, tak se může mrknout na můj web: http://rail2005.euweb.cz/
Prdnul jsem tam fotoreportáž.
Donner au train des idées d'avance...
Jba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.65.2
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 14:13:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se dají sehnat ty stránky o stavbě Benešov Stránčice 25stran. Dík
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 15:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jba: Nedají, někdo by se zlobil
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 15:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail: ty brďo ty jedou!
Jo a někdy v zimě jsi psal, že budeš mít další letecký fotky koridoru, i budoucího. Jak to vidíš?
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 15:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: Mám nafocené okolí Benešova. Chvíli jsem přemýšlel, jak to budu uveřejňovat. Nějaké jsem poslal Poborskiiimu, ale zatím pro ně nenašel uplatnění na jeho web.

Takže je asi umístím na svůj.
Donner au train des idées d'avance...
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 15:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail: PER TO TAM!
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Prchlikp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 15:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jba(jsem se zaregistroval)
To je škoda, ale i tak dík.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3800
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já na ten svůj web teď nemám čas a ani náladu. Fotím průběžně dál, ale web prozatím stojí. Mimochodem, potřeboval by předělat na nějakou lepší technologii, nějaký php redakční systém, ten mnou použitý Easyblog je nouzovka, nehodí se na to a navíc není dále vyvíjen.
---
Aktuality:
- GJW začali v Uhříněvsi s pokládkou štěrkového lože, je to zatím recyklovaný štěrk v úseku od přejezdu ke Kolovratům.
- V Říčanech stojí pro štěrk připravena souprava 740.898(Šauer, nátěr Čechomor) + vozy Ua OKDD + 740.619 GJW.
- Podchod pod 1.TK je již ze stran zasypán a zanedlouho bude i svrchu.
- Na podjezdu ještě chybí část zídky, jsou na něm rozdělané nějaké izolace.
- Po 1.TK Říčany - Uhříněves se pochybují EŽ a betonují patky, konečně se už dostali mezi zastávku Kolovraty a Říčany.
- Ve Strančicích dnes na návěstní lávku umístili návěstidla L1 a L3, zítra přibudou i sudá. Dnes večer budou dávat také návěstidlo 1L na krakorec.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: zkus www.drupal.org , vyžaduje ale server s podporou PHP a MySQL. Umí i česky

Anebo http://united-nuke.openland.cz/index-czech

(Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.)
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích přímo před lávkou stojí nová brána TV .
Jak to dopadlo s viditelností návěstidel?
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, tak jsem na to sednul a umístil jsem na svůj web http://rail2005.euweb.cz také fotky části trati 220/221 ze vzduchu.

Prozatím se jedná o okolí Bystřice u Benešova. Příště se podívám s foťákem za kniplem více na jih. Ale teď vůbec skoro měsíc nebylo letové počasí, je to hnus.
Donner au train des idées d'avance...
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail: Bystřičák z nádraží děkuje za Bystřici. Dcera říká: to je hustý. Tak asi dobrý
Krásný fotky, fakt.
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3801
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 16:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: no, když stojím na zemi tak třicet metrů před lávkou, tak jsou návěstidla nezakrytá, ale dál od lávky je už přes ně vidět břevno té brány. Sice až to spustí, tak to ta světla prosvítí, ale podle mne je to kravina, dávat břevno kousek před návěstidla. To břevno je přibližně ve výšce dolní sítilny, tzn. nad pruhy, ale ještě jsem se nedostal na zeď, abych to přesněji zaměřil a vyfotil.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 17:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm... D1 uvádí: Návěsti hlavních návěstidel... musí být vidět:
a) ze stojícího HV nejméně na 100m...
b) z jedoucího HV nejvyšší dovolenou rychlostí alespoň po dobu 12s. Dobu viditelnosti je možno snížit až na 7s v případech:
- u odjezdového návěstidla...
...

Je tam výjimka pevné překážky, ale ta se určitě nebude vztahovat na nové zařízení. I když...
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
peca
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.84.33.18
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 22:24:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poborskiii: Co treba phprs www.phprs.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3810
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 12:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice: krakorec s návěstidlem 1L, vzadu stojí stávající L:

Montáž návěstidel L2 a L4 na návěstní lávku:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3816
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 19:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí začala krátká výluka 2.TK do Senohrab, neb EŽ budou na krakorek přidělávat návěstidlo 2L.
U toho krakorce se taky jedna věc nepovedla, krakorec stojí na vnější straně oblouku, takže ho jako tětiva protíná lano zesilovacího vedení, což EŽ při montáži provizorně vyřešili tak, že na vrch krakorce dali malý izolátor, na kterém to lano leží. Což tedy nevím, jak budou řešit lidi od AŽD, až ty návěstidla budou zapojovat a zkoušet, to aby se kvůli tomu dělala pokaždý napěťovka, protože podlézat pár centimetrů pod 3kV kabel a pracovat vedle něj je o hubu. Už jsem na to podezíravě koukal, když to montovali, ale teprve včera mi došlo, co je to za blbost:


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 20:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na odlechčení(já tam ten traktor nedal :-))
Každý se někdy vrátí do svých dětských let:
auto

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3824
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 23:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi se zase už několik měsíců po návěstích potuluje plyšový kačer. Dříve jsem ho viděl sedět na jedné výhybce a naposledy na prvním hektometrovníku směrem na Hostivař.
---
Možná to už tady padlo, kolem 20.června se plánuje zapojení provizorky ve Strančicích, na zemi vedle staniční budovy jsou ode dneška položeny panely pro buňku pro výpravčího. Cestujícím nezbyde než kličkovat asi metr širokým koridorem k nástupišti.
AŽD dnes také umísťovali základ pro druhé vjezdové návěstidlo od Říčan (2S).
---
Musím se poopravit s těmi výlukami, zřejmě to bude tak, že 29. června se začne trhat lichá skupina ve Strančicích až před výhybku č.19 (poslední na 1.koleji k Říčanům), 1.kolej do Říčan ještě zůstane v provozu a práce na ní začnou až o měsíc později (26.7.), přičemž práce na obou skončí současně (30.8.). Dokládá to i to, že AŽD u kolejové spojky č.18-19 přichystali nové přestavníky, stejně jako u dalších výhybek v 2.koleji. Čili až téměř do konce července by se měl konat dvojkolejný provoz Strančice-Říčany.
Signalisti z posléze zbořeného stavědla č.2 by se snad údajně měli nastěhovat do buňky naproti (nemám nijak potvrzeno). Zatím také nevím, jak to bude s přejezdem na popovce.
---
Ty již zmíněné odpolední napěťové výluky ve Strančicích (psané pro stavbu neznámých gabionů) využívají EŽ k převěšování troleje na nové brány.
---
Uhříněves: podchod pod 1.TK je již zasypán a zakryt zhutněnou vrstvou štěrkodrti, takže je souvislý úsek od benického přejezdu po provizorní přejezd připraven pro noční sypání štěrku. V úseku přiblížně od benického přejezdu ke Kolovratům je již položena podkladní vrstva z recyklovaného štěrku (chybí cca 100 m těsně u přejezdu).

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22826
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 00:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Světic začala růst PHS...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 16:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle dnešní zaručené informace je termín spuštění provizorky Strančice 29.června 2006. (Přepínání proběhne od 22. do 29.6.)

Podle agentury JPP prý ve Stančicích už stojí super buňka pro výpravčího

Strančice budou první na trati 221 (ze tří), jejichž zab. zařízení bude umístěno v definitivní budově a ne v buňce. Zaslouží si to vůbec udržující, takový přepych?

(Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.)
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 20:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plesoun: Mas stesti, ze sem nechodi Fifino...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3828
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 20:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buňku tam postavili dnes, je stejná jako v Uhříněvsi, sotva se tam vlezla, takže na další buňky s provizorkou by už ani nebylo místo:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3836
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi je štěrk rozhrnut od přejezdu až kousek před podchod, půlka u přejezdu je z recyklovaného štěrku, druhá půlka z nového štěrku, zatím není srovnán do profilu. Upravena je jen větší část úseku od přejezdu ke Kolovratům a malý kousek i k Uhříněvsi.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3837
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3838
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Již stěrkodrtí překrytý podchod:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3839
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 00:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jednu fotku sem dám. Zřetelně viditelný přechod mezi recyklovaným a novým štěrkem:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3845
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 20:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Svojšovic už stojí nová strančická předvěst Př 2S:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 21:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavě miniaturizované upozorňovadlo před zastávkou v Uhří:
zastavka

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 00:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Př 2S: Nestačil by v tomto případě na dva měsíce jenom terč? Stejně ve Strančicích bude PJ50 nebo ne?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 13:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blíží se nám září a s ním výluky Benešov-Čerčany. Mělo by to vypadat asi takto:

Výluka 2.TK Benešov-Čerčany
Délka výluky: 4dny
Rozsah prací: vložení provizorních výhybek do stávající koleje 2 v km 138,868-139,029. Současně se provedou posuny koleje 2 v úseku odbočka Bedrč-žst.Čerčany v celkové délce 496m (max. posun 9 - 29cm) a s úpravou trakčního vedení.
Před zřízením odbočky Bedrč je nutno osadit nové trakční stožáry v obou kolejích (...) a zřídit provizorní traťové zab. zařízení v koleji 2 úseku odbočka Bedrč-žst. Čerčany a v koleji 1 úseku žst. Benešov-odbočka Bedrč.

Obdobně pro kolej TK1 s tím, že výhybky budou vloženy v km 138,903-138,994 a jejich propojení do výhybek v TK2. Výluka potrvá 3 dny.
Provizorní zab.zařízení, včetně přípojky nn, sdělovacího zařízení a osadit provizorní buňku pro výpravčího.

Potom následuje výluka 1.TK v délce 69 dnů a tím to začne naplno, v Benešově výlukami kolejí 7b, 7c, 15a....
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3856
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 13:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pěkný. Mmch, to už skoro nebudu stíhat fotit, protože na podzim se bude brzo stmívat.
---
Jak jsem tu psal o zesilovacím vedení ležícím na krakorci ve Strančicích, tak na příští čtvrtek je naplánována výluka, při které se bude předělávat.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 13:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: já si třeba do tý doby nahrabu na foťák a notebook s připojením

Ve středu jsem se byl podívat na ten paskvil návěstní lávky vs. brána u odjezdu do Říčan. Hezký. Nic nového?

Co video? Dobrý?
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3858
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 13:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S lávkou nic nového.
Video je pěkný, sice není přímo s JOPkou, ale jak znám některý výpravčí, tak si to s ní dokážu reálně představit.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.202.165
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:22:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun-Takže je jisté že se úsek Bene-Str.začne?!?! A jak to vypadá Tábor-Doubí.Začne se také letos?
Miky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 00:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mistráll: Mohlo by se to stihnout, na některé stavební objekty je zažádáno o vydání stavebního povolení.

např. žst. Čerčany
http://koridory.wz.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 21:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, jak jsme na tom s výběrovými řízeními a stavebními povoleními. Ale našel jsem na Centrální adrese, že výběrově řízení na stavbu Praha Hostivař - Praha hl.n. má termín otevírání obálek 5.6.2006 s tím, že zahájení stavby je plánováno na 3.7.2006. Výsledek jsem nenašel.

Na Centrální adrese jsem dneska strávil asi 3 hodiny a nejsem z toho moudrý. Nechám to asi na kolegovi - Poborskiii, ty asi znáš správné filtry, jak se tam orientovat. Jukni na to.
I na Benešov-Strančice a to Doubí.
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace