K-report
 

Archiv do 28.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Parní lokomotivy » Staré archivy » Archiv do 28.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.75.122
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 21:37:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... když všichni ostatní si neříkají za loko nic.
Kteří jsou ti ostatní?
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 21:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My na ČD špínu neházíme. Jen nechci aby zůstala na našich rukou. Pochopitelně když něco pořádám, tak musím počítat že to něco stojí. My když si objednáme lokomotivu ČD, tak musíme taky platit. A naše nabídka je na spodní hranici cen ČD.
Pokud bychom započítali i provoz 423.0145 tak do Lužný ani nepojedem. Na to nemají ani náhodou.
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 06:34:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaroměř: ostatní co budou s mašinama v Lužný
Pravapara: Je akce a akce,toto nemá s komerční akcí nic společného, pořádá to muzeum,které na tom nevydělá ani korunu,ba naopak,nikoliv že si to zaplatí nějaká firma či něco jiného,aby se prezentovala,či z jiného důvodu apod. Ano vaše nabídka je na spodní hranici,ale v tomto případě ne příliš akceptovatelná,pokud chápete,co tím chci říct. A jestli chcete,abych odpověděl ve vašem stylu odpovědí,tak prosím,když vám to nevyhovuje,tak opravdu nikam nejezděte......A je to,teď je ovšem třeba si říci,co je pro mě důležitější,nikam nejet,protože nejsou splněni moje podmínky,co chci a nebo jet,když náklady jakž takž budou pokryty,ovšem zisk bude nula a tam prezentovat "svoji" zprovozněnou lokomotivu,kde bude jaksi hodně a hodně lidí......To už je vaše rozhodnutí,už chápete,co tím vším je myšleno....
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 11:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Feda: Ja Vas za blbce nepovazuju, jsme lide chybujici... viz "dráha se odhodlala podepsat smlouvy až po odvezení do kovošrotu"
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 11:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 hopla: Fakt, ze nekdo neco nekde prodava za 0,- CZK neni zadny duvod, abych tak nutne musel cinit i ja.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
strojník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.129.63.250
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 11:49:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add. Jaroměř - všechny spolky jsou příživnické organizace.Nebýt libovůle ČD(ČSD),tak žádné nejsou,nebo jsou pouze v hospodách.
A odměna za to vše - stačí si přečíst jakékoliv Mužikovo vyjádření,nebo reportáž pí Mužikové.Nebo články v ekonomických magazínech o úspěchu v podnikání s železniční historií o největším příživníkovi.
Hezký víkend na setkání 423.0.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 11:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Některé spolky příživnické nejsou. Není jich mnoho, ale jsou. Mají vlastní lokomotivy a vozy, s ČD, pardon, dnes již SŽDC je pojí většinou jen to, že vegetí v jejich objektech a na jejich pozemcích a kolejích, které ovšem mají řádně pronajmuté a musí za ně platit dosti krvavé částky, přičemž majitel ( SŽDC ) na jakoukoliv údržbu pronajatého majetku z vysoka kálí.
A na libovůli ČD, nebo SŽDC jejich existence nezávisí. Byli li by ze svých působiští vypovězeni, tak se prostě přestěhují na nějakou vlečku.
ník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.84.192.245
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 13:42:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STROJNÍK JE VŮL.
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 14:40:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: to je naprosto v pořádku,s tím souhlasím....jenže zde se nic neprodává,ale prezentuje,ale pokud to nevyhovuje,tak nikdo nikoho nenutí tam jet....to si dotyčný musí rozmyslet sám,jestli se mu to vyplatí,či nikoliv....
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 21:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add.hopla. pro mě jste anonymní a nemá cenu tady vést diskuse. každý budeme vést svoji pravdu. i my chápeme, že akce není komerční a také se podle nás nechováme nějak zákeřně-třeba že bychom na poslední chvíli zvedli cenu. o výši ceny nebylo sporu. obě strany akceptují vzájemně podmínky.jenže v pondělí se ukázalo, že na straně ČD není vše vyřešeno.
náš největší partner jsou ČD. a za pronájem topírny máme platit 240tis. ročně. Je to pro vás málo?? Takže pokud máme pro ně vykonávat práci, tak ji také chceme patřičně ohodnotit.
A jinak na argumenty "když se vám to nelíbí tak to nedělejte.." to nebudu reagovat. Tak ještě nic nevzniklo.
P.S. 423.0145 do Lužný jede.
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 22:47:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechápu,co moje anonymita s tím má společného,ale budíš.....teď tu není ale řeč o topírně,nýbrž o akci Lužná,proč se zase ubíráte jiným směrem,zase a opět nářky,ale na to už jsem si od jaroměřských zvykl,jinak přeji krásný víkend na akci muzea ČD v Lužné......
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 22:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anonymita?? já jen že nevím s kým mám tu čest. u mě najdete odkaz na meil a tak můžem komunikovat i takto. nebudu to tady řešit.
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.67.45
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 23:37:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad hopla:
Jaroměř: ostatní co budou s mašinama v Lužný
Ostatní budou ČD, a vy zcela vážně myslíte, za cena za loko je 0 Kč (= "za loko si neříkají nic"). A kdo že platí opravy těch lok. v ŽOS, údržbu, materiál? Marťani nebo kdo?
Už je na čase si zapamatovat, že zadarmo není vůbec nic. Všechno má svou cenu, byť by to v případě Lužné byla jen cena rovnající se pouze nákladům.
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 00:20:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak asi jsem si nevšiml,že 423.094 patří ČD,dále 422.0108 patří ČD,dále T 678.0012 patří ČD,dále 423.009 patří ČD,dobrá zde přimouřím oko,protože ji ČD provozuje.
To že zadarmo není vůbec nic,to vím moc dobře,a taky už jsem psal,že když vám tyto podmínky nevyhovují,tak prostě na ně nepřistoupíte a budete doma,nic víc nic míň.Ale říkám pořád dokola,že to není důvod házet na někoho špínu....už to chápete.....Jo a jinak do Pardoubek spěchat moc nemusíte,konvoj má tři hodinky zpoždění....
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 08:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 678.0012 patří ČD. To je mi ale novinka! Kdy pak nám byla zpětně ze Slovenska odprodána? 423.009 taktéž nepatří ČD, nýbrž její dceřinné společnosti VÚŽ.
hopla, nejdříve párkráte přeskočte zábradlí, než něco napíšete. Je to k nebo spíše k .
Tydyt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.194.34.124
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 08:48:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

->Bram

No podle letaku co je k akci "dny bejcku" nepatri ani jedna z lokomotiv jmenovanych Hoplou CD.

423.094 KHKD
422.0108 Slovensko
T 678.0012 jak jste psal Slovensko
423.009 jak jste psal VUZ

pro doplneni
CD patri: 423.041 a 423.009 "tak napul"(vlastnik VUZ a provozuji ji CD)
a z neprovoznich: 422.002

Z toho jasne plyne, ze Hopla to myslel ironicky, takze byste mohl preskakovat zabradli spise vy.
uic
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.10.39
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:28:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem ani netušil, že příspěvek holpy se dá nepochopit, ale Bram ukázal, že i to jde. Hlavně že má mail směřující někam na ČVUT a přitom nepochopí ani tohle.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příspěvek hoply jsem nepochopil z jednoduchého důvodu: Nepřečetl jsem si příspěvek, který jeho příspěvku předcházel a ten jeho jsem přečetl jen zběžně. Moje hloupost a je jsem tu vcelku po právu za BLBa.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:58:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tady tak čtu, leckdo by asi byl šťastnější, kdyby 423.0145 byla sešrotovaná už za komoušů. Mohlo z ní být třeba krásné (mírotvorné) obrněné vozidlo, nyní rezavějící někde v angolské savaně. Podobně ostatní historická kolejová vozidla.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 13:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Neni duvod zoufat, myslim, ze je tu verny prispevatel, ktery ma jiz zkusenost s odvozem par. loko do srotu...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 13:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Samozřejmě na základě "darovací smlouvy"...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 15:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...kterou mu sepise "advokatni zastupce"...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Feďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 15:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka:Můj minulý příspěvek jste nepochopil,ale Vaše IQ tykve je zarážející, proto ta anonymita.
Bláha:Nejste obětí svého povolání??? S pozdravem Fedurco Jiří
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 20:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohl by mi nekdo PROSIM poslat na mail evidenci existujicich parnich lokomotiv na uzemi CR??? PROSIM
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 20:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Feda: No, myslim, ze moje IQ muzete s klidem prenechat povolanejsim, mne by aspon nenapadlo predat neco "advokatnimu zastupci", nebo manipulovat s "darovanym" majetkem, na ktery je sepsana darovaci smlouva pouze ber huba.
Mimochodem, zarazi mne, ze jste muj predchozi prispevek vztahl na sebe...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Feďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 21:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka:Zarážející je pouze to, že kritizujete, ale znáte vše jen podle JPP.To je vše stejně zbytečné, protože jako slaboch stejně zůstenete v anonymitě.Ta odezva byla na Vaši reakci,ne moji.S pozdravem Fedurco Jiří
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 23:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panu Fedurcovi je lepší se neodtajňovat. Mohl by totiž aktivovat svého právního zástupce. I když by vše samozřejmě pro..al, protože zejména za otázky nelze nikoho popotahovat, tak je vcelku nepříjemné se z kapsy vydávat a následně to po někom vymáhat. Stojí to mnoho času a námahy.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 07:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feďa: Ne, nejsem obětí svého povolání, díky za optání.
Já myslím, že jste to tu dostatečně vysvětlil sám, takže není třeba agentury JPP - úmysl se Vám v trestním řízení prokázat nepodařilo, můžete být rád, zůstala (minimálně) Vaše hloupost a drzost do nebe volající...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 10:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Feda: Pri vsi ucte, sluzeb agentury JPP jsem pouzit nemusel, pokud jste si nevsiml, zasadne jsem vychazel bud z Vasich prispevku, nebo mailu, ktery zjevne autenticky bude, nebot jsem nezaznamenal ani slovo z Vasi strany proti puvodnosti onoho mailu.

Mimochodem, neco jsem nasel na netu:
Vězeň Michal Kotek nabídl v listopadu 2001 dozorci věznice v Jiřicích u Nymburka Jiřímu Fedurkovi dva tisíce korun a hodinky. Za to mu Fedurco otevřel celu Romany Stojkové. "Máš na to hodinu," řekl tehdy Fedurco.
Jedna se o shodu jmen, ci nikoli?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 11:24:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Učitelka chválí na třídní schůzce Pepíčka, jak se ve škole vzorně chová. Maminka odpovídá: To má po tatínkovi, toho už třikrát za dobré chování pustili dřív z vězení.
Ad Parnilady: Profesionálně zpracovaný seznam dochovaných parních lokomotiv v ČR (asi v té době už ne 100% aktuální) by měl vyjít na podzim v novém vydání kapesního Malého atlasu lokomotiv (vyd. Gradis Bohemia). Svoji amatérskou "šotoušskou" verzi Vám raději posílat nebudu - jak mohu vědět, že nejste obchodník se šrotem?
VLKAVA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.43.238
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 13:34:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemate někdo výkres 354.7152(nebo i jiné, ale ve vzhledu 354.7152)
Děkuju předemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pozorovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.185.6
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 20:40:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechte těchto k ničemu jdoucích debat. Zde je diskusní forum se zaměřením na železnici, konkrétně parní lokomotivy. Není to přípravka pro soudní úředníky. Domnívám se, že jsme po skončení pěkné akce v Lužné někde jinde. Mnozí z vás jsou znalci a odborníci, Jaký dojem na Vás udělala tato akce, po stránce technické. Mysllím tím technický stav a vzhled předváděných vozidel.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyka vzhledu vozidel, myslim, ze to bylo super. Spis bych se pozastavil (tedy me sotousske ja) nad pojetim cele akce...
Myslim, ze akce z roku eee-ee--eee---- no, ted si nevzpomenu, ale akce, kdy se konalo setkani nakladnich masin, je podle meho soudu neprekonatelna, protoze na rozdil od letosni akce, tenkrat se povedlo vytvorit dokonalou iluzi parniho depa, a z tohoto hlediska me zabednena topirna letos zklamala. Jako obzvlastni broskvovinu povazuji rozstrkani zvlast velkejch a zvlast malejch bejcku. A absence slovenskeho bejcka v rozjezdech mne docela mrzi, a to nemluvim o tom, ze takovy spolecny rozjezd nektere z 423ek s bejckem z Krupe (treba 423.041), to by byla nadhera...
Ale abych nebyl obvinen z toho, ze jenom kritizuju... Moc pekny byl pomeranc na Semmeringu, a za tohle poradatelum dekuju, udelali tim, myslim, ze nejen me, radost, stejne tak potesil Pn s pomerancem mezi Rakovnikem a Revnicovem.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Vlkava:
Vykres 354.7 vysel kdysi v ABC. Nebyl sice nic moc, neb to bylo pojato coby monografie rady, a tudiz nebyl moc prehledny, ale ohledne presnosti si myslim, ze nebyl az tak spatny.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pšššštt.. Co jsem to zaslech: Kdo se to teď v Lužné u Rakovníka-no přesněji cca asi 5km od ní popral a to jen díky fotofleku.Opravdu mi to už příjde až směšné, co je kdo ochoten udělal a vyvolat.Přizná se někdo?
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 06:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Soukromym seznamem ani obchodnikem se srotem nepomuzete Jsem parni nadsenkyne... Me amaterske stranky: www.lokomotivy.websnadno.cz
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 06:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: muzeme byt radi, ze vubec nejake setkani parnch lokomotiv bylo... Slovensky maly bejcek se nemohl prohanet pri rozjezdech zrejme kvuli tomu, ze nema papiry na ceske trate (teda, houby tomu rozumim, ale myslim si to)
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 09:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, tu monografii 354.7 z ABC mám naskenovanou...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 11:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parnilady: Jseš fakt nádherná.............
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Mazanov: Mohl bych poprosit o sken?

2 Parnilady: Asi to nebude ten hlavni problem, pokud vim, byl psany na nedelni kavalkade, nevim zda jel, neb jsem pro praci nemohl dojet.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 13:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: no mohl, ale nemáte adresu pod jménem. Tak mi mailněte.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parnilady: Po tom co jsem koukl na tvoje stránky jsem zjistil že jsme v tu sobotu jeli v rychlíku ve stejným kupéčku. A teď hádej kterej z těch tří!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
vlkava
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.43.238
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:17:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mazanove, mohl bys mi ji poslat????
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bram, naprostej souhlas, jenže už je zadaná, takže utřem nosa pujdem si pouštět do jedné výtopny pidimašinku s parním pohonem a kopat balonek černému štěkavci
strojník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.129.63.250
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 16:06:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že je vůl,to strojník přežije.Ale to nic nemění na skutečnostech,které jsem napsal. 240 000 za rok je opravdu málo,za to jak se dotyční k ČD staví.Prostě spolky se na ČD přiživují.Navíc v ČR je provozních parních lokomotiv příliš.Spíš by měli být jako exponáty,protože spousta z nich je cennými památkami a ne riskovat jejich poškození provozováním.
475101
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 17:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 strojnik:Jenže provozuschopná parní lokomotiva má mnohem větsi cenu než jen vystavovatelný exponát.
ICQ:255-048-917
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 18:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad strojnik: to máte z vedra nebo to postižení máte delší dobu??
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravapara: To se spíš zeptejte sebe, 240.000,- Kč/rok je 20.000,- Kč/měsíc a to v dnešní době JE opravdu málo. Píše se rok 2006, nikoliv 1989, jak jste si jistě ráčil všimnout.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Pavel Blaha: Otazka zni, co vlastne za 240kkc drahy poskytuji, teprve potom je na miste hodnotit, zda 240kkc/rok je hodne nebo malo.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.112.209
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:23:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Strojník: ČD se spíš přiživují na spolcích. On málokdo z obecenstva rozezná ČD/ČSD/spolek. Reklama zadarmo a dost účinná.
Ad Deka: za 240 tis. rozhadrovanou topírnu (děravá střecha, opravy vlastními silami), bez vytápění (kotel ÚT odvezen, instalace nového topení "za své"), rozpadající se kolejiště z roku 1920, točna s utrženým svorníkem královského čepu, kterou udržujeme taky sami (zadarmo), metrové kopřivy a tráva (sekáme sami), vyhánění bezdomovců, aby se nepustili do nepronajatého majetku ČD - chcete pokračovat? Poslední opravu (asi 10 m2 omítek) "provedly" ČSD v roce 1991 - jo a před 10 lety hromosvod. To všechno v sousedství lakovny hraček. Za 1/4 mil. Kč ročně je to paráda.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych se zeptal na historii této lokomotivy,a zda je v současnosti provozuschopná,nebo se o zprovoznění uvažuje.
Díky.414.407 Køimov 20.5.2006
414.407 v Křimově.
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 22:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: o dost jste prisel.Akce to byla krasna... Ja tam byla od rada do vecer a Luznou jsem opoustela s tezkym srdcem

Halfmister:
aaaaaaa... jeden stech pohihnavajicich se chlapku:-)
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 06:33:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaroměř: Už zase ty nářky a házení špíny na ČD,vy s tím nepřestanete,pak se nedivte,že ČD se k vám chová a bude chovat tak jak se chová,jsem zvědavej,jestli to pochopíte někdy. Nevíte,kdo všechno to tu čte...... Vi stále po ČD něco chcete,tak se taky podle toho chovejte,viz např.464.008 nebo už jí nechcete mít v Jaroměři ?
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 06:38:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen pro pořádek,já zde taky nepíši,že jediní vy jste měli nyní při přepravě v konvoji do Lužné problémy s mašinou,když jste museli měnit polštář na předním běhounu,který se dost hřál a proto kvůli Vám čekal celý konvoj hodinu a půl v Pečkách,taky ,že když zastavíte na delší dobu kvůli mazání,tak ani nezavřete rozprašovače,až po upozornění apod..doufám,že teď už to pochopíte....
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.80.71
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 07:15:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad hopla: jaké nářky a jaká špína házená na ČD? Pouze fakta. Vy tomu nevěříte? Přesvědčit na místě se může každý sám, vy také, nic neskrýváme. S našimi partnery jednáme na rovinu, platí to i pro ČD. Pokud na nich něco chceme, tak snad jen to, aby se chovaly adekvátním způsobem ke své vlastní historii (u velkých firem je to samozřejmé, tak snad nechceme nic špatného). A ve většině případů se dohodneme.
S 464.008 sem snad ani nechoďte - máme na ní přes 4000 hodin, Černého Petra držela celá léta druhá strana ...
A jen pro pořádek: přestávka na mazání v Pečkách byla plánovaná, polštář se měnil preventivně (bylo dost horko a nechtěli jsme riskovat), ostatně výměna netrvala déle, než 30 minut. A jestli v tom fofru někdo zapoměl na rozprašovače ... to je opravdu problém. Pro vás.
Vlado
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 07:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hopla:
Jen pro pořádek 2: Pořád lepší vyměnit polštář předního běhounu než vytavit ložisko. A jsme-li u toho čekání - zaregistroval jste pobyt jaroměřské soupravy v Pardubicích při přepravě do Lužné o délce přesahující 6 hodin? A možná jste taky zapomněl, jak to vypadalo při příjezdu do Lužné - oproti DPS zpoždění cca 3 hodiny (nikoliv 6 jako v Pardubicích). A pokud jsou dle Vašeho mínění jaroměřáci tak špatní a hází špínu na ČD, proč se "hrnuli" do posunu v Lužné? Ostatní páry byly studené, bez klacků (pardon - letohraďák škrtnul sirkou chvilku před příjezdem do Lužné). Jednoduše proto, že všichni toho měli plné zuby - přeprava trvající minimálně 20 hodin (z Jaroměře), ze Slovenska to raději ani nepočítám + úmorné vedro. Vidina sprchy a postele byla v ten moment docela lákavá.
Pokud se týká vlastní účasti, zkuste si zjistit, za jakých podmínek se jednotlivé loko a čety akce účastnili dřív, než začnete vykřikovat, že požadavky Jaroměře jsou přehnané (chlapi ze Zvolena i Jaroměře si na tuhle akci vybírali své dovolené či volno, jak ostatní, to asi víte nejlépe Vy).

P.S.
Chvilku jsem ve slovníku spisovné češtiny hledal výraz "vi" - není tam; takže to asi mělo být "vy". Takže asi překlep. ale při pohledu na klávesnici počítače je "i" a "y" od sebe docela daleko.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 08:42:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parní lady ode mne dostala, co chtěla - díky tomu, že je to dívka, která má pochopení pro svého kluka, který je taky "parní blázen".
Ostatním P.T. šotoušům doporučuji, aby si na podzim koupili ten Malý atlas lokomotiv - ať má Gradis Bohemia taky nějaký kšeft.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 08:59:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook: Křimovská 414.407 před léty sloužila jako vytápěcí kotel na starém nádraží Kadaň-Prunéřov a díky tomu se zachovala. O zprovoznění se neuvažuje (myslím, že má i něco s rámem). Buďte rád, že je aspoň takto vzhledově obnovená. Spolek LOKO-MOTIV se základnou v Křimově určitě uvítá Vaši pomoc ve formě fyzické práce na vozidlech a areálu, případně i finanční.
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 09:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte také nějaké zprávy, co se právě v Křímově děje? Mám to tam dost daleko a sledoval jsem je v podstatě jen na webu, kde jsou poslední aktualizace na rok 2005, pro letošek vůbec nic. Díky.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 09:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parnilady: No, a teď kterej?

Hm, tak koukám že za chvíli budu znát celý osazenstvo toho kupéčka, viď, Cogwheele?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace