K-report
 

Archiv do 25.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 25.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 20:16:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas: Dík, našel jsem
Kuchta Ova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.175.38
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 21:46:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný, Jena: Ale mám už představu kolik ty srandy stojej a byť se budu opakovat, oceňuji Vaši činnost a odhodlání tyto akce zajišťovat. Před Kyklopem znova tvrdím, nevím co a jak jste nabízeli, chtěl jste po mně 100, dal jsem Vám bez keců 200, páry na Slovači jsem zjistil pozdě a další dvě akce jsem už ani neměl chuť řešit. Navíc se teď dozvídám, že akcí bylo víc. Teď vím, jak Vás kontaktovat, tak jestli se ke mně něco dostane včas, tak se zkusím vejít do Vašeho již naplněného týmu.

Lukash:
"celkem hodně lidí by zajímaly zdroje ŽM, kde mají kontakty"
To je přesně ono! Co to tady furt melete o ŽM?!?! Focení historických, ale i jiných motivů je pouze má osobní záliba, která s časopisem, pro který má firma zprostředkovává materiál, nemá nic společného. Někteří jste úplně hotoví z toho ŽM. Neodpustím si výpad: Kvůli takovýmto zakomplexovancům, jako je Lukash kašlu na veškeré uveřejňovaní mnou zjištěných informací o připravovaných přepravách a budu si šotoušit na svém písečku. Už mě to nebaví stále číst a poslouchat ty nadávky jaká jsem svině Magazínovská apod. Děte se chlapi bodnout. Taky Lukash nepídím po tom, zda-li máte v pořádku účetníctví a daně Vašich akcí. Sakra dělám to i pro ostatní šotouše, abych nebyl jen ten co bere a nedává...

Už ani nemám chuť psát. Zdar
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 22:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá cenu se hádat, stejně se tím nic nevyřeší a jenom to povede k tomu, že vzniknou oddělené, navzájem se nesnášející skupiny fotičů a když jedna bude něco vědět nebo pořádat, tak ostatním se tato infomace nesmí dostat, na akcích pořádaných jednou skupinou budou ti ostatní nežádoucí a tak. Takhle by to asi skončit nemělo...
Nehodlám se nijak zapojovat do zdejší trochu vyhrocené diskuze, jen napíšu jak to vidím, jako skoro nezávislý pozorovatel a jak to může vidět někdo, kdo sem přijde úplně náhodou. Pana Kuchtu osobně neznám, co psal doposud mi přišlo dost rozumné a asi se zbytečně nechal vytočit Lukashovým příspěvkem. Fakt je, že se do pana Kuchty dost lidí předtím asi i neprávem navezlo, takže bych na druhou stranu i chápal, že jednou mu musela přetéct trpělivost. Taky by mě štvalo, kdybych byl odsouzen jen za to, kde pracuju. Zdá se mi, že se zas nic tak hrozného nestalo a doufám, že se situace brzo uklidní a nebudem si tu vzájemně nadávat
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3132
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 23:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuchta: klid člověče, berte celou tuhle záležitost trochu s nadhledem. I když to asi není někdy lehký...

Co se konkrétně našeho setkání týče: viděl jsem vás všehovšudy asi jednou u kyklopa. Navíc mám sklerózu na obličeje. Na náš požadavek ohledně přispění jste reagoval poměrně promptně a jakkoli bych mohl mít pochyby, že jste o poměrně dosti inzerované akci neměl zbla tušení, budiž Vám to věřeno. Pošlete mejl a příště uvidíme...

Závěrem: Pokud máte někdo k němu nějaké osobní výhrady, vyřešte si to prosím pokud možno osobně nebo to proberte někde v hospodě. Zde bych raději řešil skutečně závažné prohřešky proti "fotografické morálce". Nějaké osobní výpady asi moc lidí nezajímá.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 05:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvůli takovýmto zakomplexovancům, jako je Lukash
Hele lidi kdo mě znáte, tak já jsem zakompexovanec?
takhle dobře jsem se ještě nikdy nepobavil - fakt góól, nějak mi nedochází v čem má zakomplexovanost spočívá, jiní na Kuchtu útočí neustále a já si jednou něco napíšu a ...
Ale je pravda, že jste se p. Kuchto bravurně vyhl odpovědi a jak píše většina nemá cenu o tomto dále diskutovat.
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Kuchta Ova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.175.38
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 08:11:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno pánové:
Trochu jsem se včera neudržel, tak mi promiňte, jestli jsem se někoho tímto dotkl. Hold mě vždy vytočí, když tu řešíme placení akcí a někdo tu stále bude vytahovat svou antypatii k ŽM a ještě se přitom schovávat za spoustu lidí. Když už, tak mluvím za sebe a neskrývám se v podtextu za neurčitou skupinu svých známých, či neznámých. Ale jak píše Jena, více tak možná do jiné diskuse.
Každopádně jsem rád, že jsem se dozvěděl více o novém stylu nostalgických akcí a vím koho oslovit při mém případném zájmu. Záleží ovšem, zda-li budou mít pořadatelé ještě místo.

Tak s Pánem Bohem a dobrým světlem (myšleno šotosvětlem).
Kuchta Ova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.175.38
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 12:48:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: "na požadavek ohledně přispění jste reagoval poměrně promptně"
Aby ne člověče. Vyhrkl jste na mně cifru 1200,- nebo kolik, které jsem u sebe ani zdaleka neměl. A navíc jsem nechápal co se děje. Poté, co mi známý na akci přítomný řekl, že to fakt cvakal, tak jsem po odjezdu přeformulovával myšlenky a pochopil jsem. Nyní beze všeho rád přispěju.
Dík Lukashovi, že se ozval. Mnohé jsem pochopil.

Zdar
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 14:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oki hlavně když už bude klid
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Depo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.7.86
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 18:34:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že ty fotky sem docela dobře zapadnou 8-)) Taková malá galerie schotouchu v akci:

http://foto.vlakpage.cz/reportaze/060526
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 14:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovoluji si mlé odlehčení - Kuneš zase perlí:

Spoustu lokomotiv budeme musete obětovat. Ale to budeme stejně jednou muset udělat, a věřte že by to bylo daleko bolestivější a dražší. Nad volbou ku kterému systému se přiklonit se strne jistě spousta vášnivých debat ale jak pro tento bod nalezneme všeobecně přijatelné řešení, budeme mít to nejhorší za sebou.....Můj návrh na jednotnou evropskou trakci rozhodně není nesmyslem, jak jte uvedl, naopak nesmyslné je vaše tvrzení o nesmyslnosti jednotné trakce. Naopak, sjednotit napájení a zabezpečovací soustavu je nutnost, ke které budeme muset dříve či později přistoupit. Čím později se odhodláme, tím to bude bolestivější. Přechod na společnou trakci samozřejmě není možné uskutečnit přes noc, je to několikaletá záležitost a tudíš není třeba dát všechny lokomotivy do šrotu (jak mi zde kdosi oponoval), ale celá záležitost lze řešit postupným předisponováváním lokomotiv na dusud neunifikované (dosavadní) tratě....Zrušme dotace a plaťme zemedělcům více za potraviny.....Pro realizaci Projektu rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy je vaše stanovisko, stejně jako stanovisko ostatních "ekologických" organizací absolutně bezvýznamné. Naopak si dost dobře dovedu představit, že se "ekologové" v rámci alternativních trestů za své běsnění ve formě veřejně prospěšných prací budou na výstavbě projektu fyzicky podílet, kde je rovněž významným faktorem výchovný efekt.

http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3138
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 14:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penu Kunešovi jsem onehdá vynadal za jeho chování do hovad a těšil se na trestní oznámení...

Ale on jen ten příspěvek jen velmi rychle - "zcenzuroval"
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 15:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo kontakt na radikální feministky?
Nepochybně by je zajímalo toto Kunešovo tvrzení: Vzhledem k oboru odbornosti tato diskuse není v drtivé většině případů vhodná pro ženy (těžko si představit vést se ženskou erudovanou debatu na téma výstavby dopravní infrastruktury)...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4041
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 15:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Škoda, na ten soudní proces bych se velmi rád přišel podívat
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 14:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuneš se nezdá, ale čile diskutuje i na serveru o Šumavě www.sumavanet.cz/diskuse
Na ukázku:

Jakožto odborník na dopravní infrastrukturu, zásadní odpůrce praktik "ekologických" organizací a zároveň milovník přírody se věnuji poměrně často internetovým debatám. Kdysi provozovala "ekologická" organizace Arnika diskusi k výstavbě dálnice D3 (kterou později zrušila z důvodu naprosté většiny názorů pro výstavbu dálnice, což bylo pro "ekology" nestravitelné). A právě v této diskusi velice dryáčnickým způsobem vystupoval právě pan Lukáš Šmahel, českobudějovický botanik a velice schopný demagog, který neváhal použít jakékoli metody k narušení korektní a poctivé diskuse vedené nejen zastánci výstavby, ale i lidmi, kteří neměli vyhrazený názor, či s lidmi přímo stavbou dotčenými, kteří měli k výstavbě D3 pochopitelné výhrady.
Když zde kdosi odhalil skutečnou totožnost p. Šmahela (skrývajícího se pod maskou krajně naivní studentky) nebyl jsem na rozdíl od řady jiných diskutujících překvapen a jsem si vědom toho, že jakýkoli apel na svědomí a základní lidskou slušnost se zde nesetká s očekávanou odezvou. Přesto bych si vás pane Šmaheli dovolil důrazně požádat, abyste (pokud cítíte potřebu projevu) diskutoval výlučně pod svým vlastním jménem a nenarušoval poklidný chod debaty.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22759
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 15:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5049
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kuneše asi jebne, když maj zelený buňku v parlamentu
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3163
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předmět povolební prohlášení odborné veřejnosti
Odesílatel: Kuneš

Vážení představitelé politických stran,
se sděšením jsme přijali volební výsledky a s nemenším sděšením pozorovali touhu ODS a KDU vytvořit koalici se Stranou Zelených. S úlevou jsme pak přivítali rozuzlení, že by tato koalice nedisponovala nadpoloviční většinou.
Přestože nedisponuji písemným pověřením, jsem však absolutně přesvědčen, že nyní mohu zcela jednaznočně deklarovat vůli odborné veřejnosti i vědecké elity k vytvoření velké koalice ČSSD, ODS a případně Lidové Strany. V žádném případě si ale nepřejeme jakoukoli vládu závislou byť na jediném hlasu Zeleného.

V Praze dne 5.6.2006
Petr Kuneš
odborník na dopravní infrastrukturu


Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OMG, mám takový dojem, že Kuneš opět propadne z češtiny...
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám takový dojem, že Kuneš opět propadne z češtiny...

Dá si sedmou třídu znovu?
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo: Na šestý pokus by mu to mohlo vyjít...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předmět vyloučení
Odesílatel: Kuneš
Diskutující Václav T. byl po poradě s webmasterem z diskuse na jeden měsíc z diskuse vyloučen a to z pozice přispivatele, přičemž četba příspěvků mu i nadále zůstává umožněna. Po uplynují doby jednoho měsíce tj. dne 8.7.2006 mu bude opět umožněno se podmíněně zapojit se do zdejší debaty, přičemž při nedodržení etického kodexu* mu hrozí odepření vstupu do diskuse v délce půl roku se zkušební dobou sedm měsíců. Jeho soustředěný útok na diskusní fórum je neslučitelný s klidným prostředím, jež je nezbytné k vedení seriozní diskuse o dopravní problematice. Diskuse samozřejmě bude pokračovat v plném rozsahu a předpokládám i nově na solidním podkladě, který tímto krokem vytvoříme. Musíte si pánové uvědomit, že zde pracujeme na vědecké bázi a každé narušení takového prostředí může způsobit obrovské ztráty. Dále, jak již ze zveřejněných IP adres uniklo si uvědomte, že tato diskuse je pod permanentním dohledem firem (např. Siemens) a každé neuvážené slovo může mít nedozírné následky.

* etický kodex přispivatele bude v blízké době vytvořen

Prográmky pro BAHN
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22843
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3166
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 11:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Etický kodex bude sice teprve vytvořen, ale nic nebrání tomu, aby pro jeho porušení byl Václav T. vyloučen z diskuze už nyní...

Celkem by mě rovněž zajímalo, pročpak by firmy jako Siemens permanentně kontrolovaly ono DF. Možná tak Léčebna v Bohnicích, aby zřizenci včas vyjeli s kazajkami...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 12:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste zadat příspěvek jako Václav T. http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872

Téměr "dokonalý" ban. Stejně jako Kunešova dálniční síť.
Prográmky pro BAHN
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22848
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 12:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud to ovšem není ban dle IP.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je to ban podle IP, tak si mel Kunes poridit trochu jiny guestbook nez ten, na ktery se da prispivat pres libovolny anonymizer. On je totiz gbook.cz v tomhle smeru ponekud bezbranny...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22852
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takové způsoby jsou přeci pod úroveň Pana Petra Kuneše
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím PaVa a celý letohradský železniční klub. Po sobotním výletě do Vídně už vím jak vypadá správný český a správný rakouský šoutouš. Není mezi nimi rozdílu.
V Heizhausu se ukázali zejména místí šotofotiči, kterým do záběru na točně stále lezli ty pitomé děti a ještě k tomu české paničky na výletě, které nemají ani páru o správném chování v blízkosti šotoušů.

Zato čeští chlapci se předvedli excelentním výkonem u LiliputBahn v Pratru - oceňuji extrémní nasazení. Doufám, že nám poskytnou i pár záběrů z akce.

Na sebe prozradím, že mne zachránilo pouze to, že jsem neměl foťák. Tolik jsem se těšil na víděňské tramvaje a na zajímavé kombinace vozů. Snad příště.

Na závěr jen dodám: Vrakosou už nikdy více.....
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co máš proti Vrakosám?! My jsme v porevoluční euforii z otevření hranic procestovali Rakousy v obstarožní Karose LC a jakou jsme byli atrakcí. Na parkovištích si Karosu (v standardním provedení bílá se dvěma žlutými pruhy) v sevření zápaďáckých zájezďáků každý turista (hlavně ti z Japonska) fotil o106.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 23:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: To mi připomíná tohle: http://www.ftipky.cz/pic.php?id=5256&ko=5
Trolejbusy jsou VAŠE budoucnost - jednejte podle toho!
________________________________
ICQ#: 281-189-344
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 09:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych spíš řekl že každý "hard šotouš" kdyby si měl vybrat na zájezd z AXERu, Setry a LC735.00 - tak jasně vyhrává LCéčko.
Prostě liaz a rába -
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5068
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 12:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já nevim, ale když jsem jel ze španělska patrovou setrou, tak to byla děs a hrůza, v tom krámu se nedá sedět. přestup do klasické zájezové karosy byl pro mě božský ráj.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 12:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řeknu to takhle: příště raději vlakem......
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 14:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase každý den dojíždím 40 km Axerem a pokud bych se chtěl v buse vyspat (tím myslím pořádně si sklopit sedák), tak s láskou vzpomínám na LC. Je o kruté, ale je to tak.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 17:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: LC 735 a především 736 byly od začátku konstruované jako dálkové - v té době Karosa nic "dálkovějšího" nedělala, tak se muselo počítat s nočními přejezdy atd. Axer je o něčem jiném. Je určen především pro linkovou a příměstskou dopravu s možností využití i v zájezdové dopravě. Nemyslí se ale nějaké extra dlouhé cesty, kde by člověk musel cestou spát. K takovým účelům se dnes nabízí řada čistokrevných dálkových busů, třeba v rámci Irisbusu jsou to Illiade a Domino.

U těchto, a všech současných (nejen) zájezdových autobusuů si dopravce může zvolit vybavení, počet a typ (sklopnost) sedaček na míru podle svých požadavků.

Skoro bych ale řekl že ta variabilita je tak trochu na závadu, protože někteří dopravci volí vysoký počet sedaček s menší roztečí a omezenou sklopností (pokud vůbec) za účelem co nejvyšší kapacity a přesto pak honí busy po kdovíjakých dálkách.

Shrnuto: dnešní autobusy nejsou špatné. Problém je v dopravcích, kteří si neumějí / nechtějí vybrat to pravé pro daný druh dopravy.
www.fotodoprava.com
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22979
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 18:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud už nějakým busem někam dál, tak buď starou Karosou, nebo Bovou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4905
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 19:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vzpomínám, že jsem byl někdy před 10 lety v Monaku. Složení autobusů na místním parkovišti bylo toto: 4x Francie, 1x Itálie, 2x Německo, 2x Chrudim, 1x České Budějovice, 1x Plzeň, 2x Brno, 1x Praha, 1x Hradec Králové
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 20:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Však já vím. Ale ani Iliade v tomto není o moc lepší oproti Axeru. (Myslím teď konkrétně vozy Connexu Vršovice)
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 20:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxx15: Asi tak , ale ty okolní busy byly ještě luxusnější. A hlavně, z bočního pohledu to tolik nevynikne, jako z čelního. Jó, najít tak někde ty fotky.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 20:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousexx: Je to dost možné, já s tímto nejel. Ale jak jsem psal, je u nás zatím málo dopravců, kteří nechávají vybavit autobus maximálním nabízeným komfortem. Většinou volí z variant s větší kapacitou a skromnějším vybavením (bohužel pro nás, cestující).
www.fotodoprava.com
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 10:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpět k šotoušům, aneb Kuneš:
13.6.2006 10:13:34
Předmět Kuneš
Odesílatel: Jinřich Holík
pane Kuneši nehodnotím Váš projekt apriori jako špatný, na to, že je prezentován formou osobní stránky (pravděpodobně nějaký úkol do informatiky do školy?) je projekt docela obsáhlý. Pouze bych si dovolil podotknout, že projekty v řádu bilionů korun (i když v ČR samozřejmě takové nejsou) bývají prezentovány na vlastní doméně a s odpovídající grafickou úpravou. Autorský tým většinou rovněž uvádí své iniciály a reference.

13.6.2006 10:10:35
Předmět Děláte si legraci?
Odesílatel: Honza
můžete své tvrzení "Na podkladě výše uvedeného lze tedy konstatovat, že Projekt rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy v oponentním řízení obstál." podpořit nějakými argumenty? Stačí zde citovat jediný příspěvek diskuse, který by se o Vašem projektu vyjadřoval lépe než že je to bohapustý blábol?
A dále na základě čeho si přisuzujete nějakou odbornost, když jste nebyl schopen prokázat, že máte alespoň maturitu?
Děkuji
Honza

13.6.2006 10:01:05
Předmět Projekt rozvoje
Odesílatel: Kuneš
Vážení diskutující,
Je tomu nyní zhruba tři měsíce co novodobí žoldáci najatí "ekology" začali zcela bezprecedentně kritizovat Projekt rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy. Přestože tito pánové nedisponují, nikdy nedisponovali a velmi pravděpodobně nikdy disponovat potřebnou odbornou připraveností nebudou, stejně jako potřebným společenským postavením, technickými znalostmi a základy lidské slušnosti jim nebránilo takhle neuvěřitelným způsobem urážet dílo mezinárodního formátu neuvěřitelně sprostým způsobem. Na podkladě výše uvedeného lze tedy konstatovat, že Projekt rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy v oponentním řízení obstál.

Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5079
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 11:08:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oponentní řízení jak
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Ocik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.24.27
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 19:46:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten mezinárodní formát je velikosti A4 nebo A5?
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teda nevím, ale mě se pořád nechce věřit, že to ten člověk myslí vážně. Já radši věřím tomu, že to je jen velmi povedený vtip...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 19:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takhle žertuje už několik let
Prográmky pro BAHN
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 10:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si říkám, že v tom šotoušení nejedeme sami

odkaz
Zu Zeu!
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 11:28:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, jenže v tomhle případě se jednalo o profesionální fotografy, které nežádoucí osoba zacláněním připravila o kvalitní záběry a tím i o peníze.
Zatímco šotoušům obvykle nejde o finanční zisk, nýbrž o vlastní libido, které je tím větší, čím víc mají doma ve skříni fotek, které nikomu, ale fakt nikomu neukážou...
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 15:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: to "libido" potvrzuju, jenom během posledního měsíce mě chtěli asi dva takoví zabít , ale ať mi nikdo neříká, že profesionální fotograf (většinou vybavený některým z klonů Canona EOS 1D) neumí udělat dva kroky stranou. Na okraji týhle branže se pohybuju taky a skoro bych řekl, že jediný, co takovej fotograf musí profesionálně zvládnout, je služební drzost.
Zu Zeu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4175
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 16:38:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mudře, focením se zčásti živím, a vím, že nejvíc dokáže naštvat právě takový člověk, co na fotografy s..e a v poslední vteřině tam vleze. Ono je jednoduché udělat krok stranou, ale musí být kam, a musíš vědět, že ho máš udělat. Pokud se soustředím na snímek a někdo se tam vecpe, nenaděláš nic. A pokud to snímá kamera, zařvat na něj nemůžeš, a popojít obvykle taky ne, protože pak bys zas měl jiný záběr, kde někomu není vidět do tváře, není vidět křtěná věc, zaclání tam druhý fotograf nebo bys lezl do záběru ty jemu. O drzosti se dá bavit v okamžiku, kdy přijede někdo zajímavý a potřebuješ momentku. to je pak boj. Ale pokud si tě někdo zafixuje jako hovado, co bezohledně překáží v práci, můžeš si být jist, že ti začnou toto dělat ostatní schválně, a ty napříště nebudeš mít fotku žádnou...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 09:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyku, živíme se tím zčásti oba a potvrzuju, je to o blbcích s klapkama na očích. Samozřejmě se můžem dlouze bavit o tom, že toho "číšníka" měla eliminovat pořádající agentura, v případě téhle "slečny zpěvačky" bude zřejmě k tomu solidně vybavená gorilama a manuálama. Česky řečeno: stagemaster to posral Ale zase poté, co jsem spáchal pár (tisíc) fotek v koncertní vřavě, tak držím zásadu, že se musíš taky koukat okolo, nejen dopředu, podobně jako když řídíš auto ve městě. Jinak - co jsem měl možnost sledovat práci profi paparazziů - na jednu stranu jim to ani trochu nezávidím, ale na druhou stranu mně sami ničím moc nenadchli.

PS: kdo z šotoušů zneužije to přirovnání k řízení auta k pokusu o vtip typu "a jéje, šotouši by chtěli na foťák zpětné zrcátko" a podobně, budiž prohlášen doživotním arcišotoušem
Zu Zeu!
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 11:15:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpětné zrcátko na foťák? Představ si modelovou situaci, kdy šotouš vyčkává v příhodném křovíčku až bude moct ve vyfotit ve stoupání "trojkového brejlovce s bleskama a ucelenkou" a najednou mu zbaběle zezad a potichu přijede po spádu utržený "polomáčný Bix". Zrcátko by jistě pomohlo:-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5095
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 12:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Rentier
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 19:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paradni diskuze, sqele jsem se pobavil, diky vsem! Nechysta se nejaky projekt stylem schotousch.bloguje.cz nebo knizni verse?
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 11:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: myslím, že čistokrevnému šotoušovi by snad nepomohlo už nic možná přímý zásah tím bixem, aby se netrápil

Rentier: člověče, tuhle jsem si říkal, že se tady kdysi stopro vedla diskuse, něco ve stylu "kterak poznati šotouše"... možná by bylo k věci ji oživit, je léto, počasí krásné, bude jich všude dost
Zu Zeu!
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 14:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si právě včera říkal, jak bych ocenil zde zminované zpětné zrcátko k fotáku. šotouším na jednu stranu a orchestrion z druhý jsem málem přehlídnul..
Petr_barchánek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 16:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příručka na téma "Jak (už poměrně z dálky) rozpoznat jednotlivé druhy šotoušů" je úžasný nápad.


Přidávám první příspěvek. Pochází z jednoho emailu od bývalé přítelkyně. Popisuje typické setkání civilisty se šotouši těžkého kalibru během cesty do Švýcarska.

je to tak vychytana super zeleznicni zeme, ze bych se malem taky stala malym sotousem! Ale rozhodne nemam na takovy typy, jako se mnou vystoupili z mont blanc expresu v martigny. anglicani, vypadali ze jsou naprosty mimoni a opisovali cisla vsech vagonu co kde videli nebo co projely okolo.
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 12:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: a přál by sis ten Bix s rozsvícenýma světlama, či snad dodatečně instalovaným reflektorem?

Mudr_fšecko_ujelo: škoda, že v tom článku už nepsali osud toho číšníka, myslím, že v zákulisí si ho někdo pěkně podal. Tyhle akce doopravdy nejsou o desetikorunách

Uhli: k tomu by se spíš hodil nějaký přesný detektor vnitřního pnutí kolejnice nebo ještě líp se nějak pirátsky napíchnout na zabezpečovací zařízení
Vidím jen výjevy...
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 13:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stando Blábole, já bych si Bix rozhodně nepřál, neb nešotouším. Legendární vůz řady 020 si vychutnám jednou/dvakrát ročně při výletě na Ramzovou a odtud dále do hor. Bohužel ČD dělají vše pro to, abych si ho musel "vychutnávat" i při jízdě do práce, z čehož už tak nadšen nejsem.
mp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.142.173
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 19:56:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O šotouších se taky pěkně píše v knize "Muž z nástupiště č.5", napsal to nějakej angličan, vyšlo to v českém překladu tak 3 roky zpátky. Měl jsem to půjčený z knihovny a v začátečních pasážích se děj odehrává ve vlaku, kterej stojí ve stanici a nabírá zpoždění z neznámého důvodu, přičemž na přilehlém nástupišti šotouší skupinka s foťákama. Je to super, nebejt tam ty anglický rekvizity tak se to mohlo odehrát kdekoli u nás:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23293
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 23:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.chocen-litomysl.cz/interaktivni-pochuzka-po-trati-chocen-vysoke-myto-litomysl.html


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace