K-report
 

Archiv do 12.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Staré archivy » Archiv do 12.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 12:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

autobusové nádraží ... lepší by bylo někde více na kraji města a hlavně přímo u metra

A nebylo by autobusove (ale i vlakove) nadrazi lepsi nekde v miste, kde ho lide potrebuji?
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 13:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by autobusove (ale i vlakove) nadrazi lepsi nekde v miste, kde ho lide potrebuji?

Coby celkem pravidelný uživatel autobusového nádraží Na Knížecí si dovoluji důrazně nesouhlasit s jeho vymístěním dále od metra i tramvají na Andělu. Jen to ne ...

lepší by bylo někde více na kraji města

A kde by končily autobusy z R4? Dál z centra to prostě nejde a v této relaci asi nikdy nepůjde.

(Příspěvek editován uživatelem Mibl březen 20, 2006)
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:11:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bram: Obávám se, že Výtopna Zlíchov se jednou přeci jen bude muset stěhovat - až na jejím místě vyvstane potřeba zřízení zařízení staveniště pro výstavbu tunelové odbočky z městského automobilového okruhu na podzemní úsek radlické automobilové radiály. Všude okolo už nyní jezdí auta, je nepředstavitelné plochy pro ně omezovat.
Ad Arj: Z tohoto důvodu považuji za "trestuhodné", že se po povodni vůbec opravuje Hudební divadlo v Karlíně. Místo něho by byl lepší důstojný autobusový terminál Florenc.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 19:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě že by to RZZ mělo zmizet, už dnes funguje na vyjímku. Ale to se bude dělat se změnou kolejiště, do té doby nemá smysl to měnit
Úředníci, kteří zpracovávají tuto nabídku, jsou velmi kovaní.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 19:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a o čem tady asi celou dobu mluvíme...?
AV 15-30
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 20:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivan_horník: to asi ne, prostě jen vybráno špatné místo pro nový superultrahypermega... navíc minimální množství doprovodných obchodů/služeb.

Všeobecně:
Abychom tu o Smíchově jen mlhavě netlachali, nechme prozměnu mlhavě tlachat jiné:
http://www.stavebni-forum.cz/detail.php?id=6854
Pozornosti doporučuji zejména poslední otázku a odpověď. Pokud někdo víte, kde najít nějaké relevantní informace o celé akci, sem s tím.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 08:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výtopna Zlíchov také počítá s tím, že na Smíchově asi nebude donekonečna. Je to smutné, ale je to tak. Jde jen o to, kdy někoho napadne stavět tunely ze Zlíchova do Butovic. Odhadem to ale nebude tak dříve než za dvacet let. Město má teď trochu jiné priority, zejména dostavby obou okruhů kolem Prahy ( tedy jeden už je přímo celý v Praze ), pak nadejde chvíle pro stavbu této radiální ( nebo spíš tangenciální? ) komunikace. A vzhledem k tomu, že peníze jakžtakž stačí na výstavbu okruhů ( navíc teď se začínají stavět na okruzích dlouhé tunely a zanedlouho se začne stvět ohromný most u soutoku Berounky a Vltavy ), tak těch dvacet let do začátku výstavby tunelů ze Zlíchova do Butovic je plně reálných.
PL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 09:54:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pozor, to ne, tunely a most u soutoku Vltavy a Berounky nejdou z městského rozpočtu a nemají tedy s financováním radlické radiály žádný spor. Tady jde spíš o tunely pod Stromovkou (a navazující stavby), to je dílo které požere městské finance na řadu let, pokud se jeho stavba opravdu rozeběhne (a všechno tomu zatím nasvědčuje).
PL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 09:57:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak existující projekt (spíše urbanistická studie) na zástavbu železničních pozemků na Smíchově je celkem slušný. Jde o to, jak moc se ho nakonec budou držet, že.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 14:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, já zapoměl, že vnitřní okruh financuje město a vnější stát. Ale i tak si myslím, že vnitřní okruh je pro městský rozpočet těžké sousto.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 16:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PL: Vy už jste viděl něco konkrétního? Kde, jestli můžu prosit?
PL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 06:33:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KDybych věděl kde to je, tak jsem sem dal odkaz. Asi to bylo v nějakém časopise. Vizualizace. Bloky domů (některé uzavřené, jiné otevřené), nové ulice, něco z existujících skladišť bylo zapojeno do nové zástavby. Trocha zeleně (jestli si dobře pamatuju, tak rámcově v pruhu mezi skladišti).
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 16:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, ale stejně děkuju za snahu Takže ta zeleň zřejmě zhruba jako je namalováno v územním plánu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 19:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Ropidem plánované přesunutí konečné "říčanských" příměstských linek PID ze Skalky na Háje se konat nebude pro zamítavé stanovisko obcí na trase.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 09:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konecne dobry priklad prace obecnich uradu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 12:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sláva! Sláva! Třikrát sláva! Zdraví rozum nakonec přeci jen zvítězil, a to se u nás, bohužel, zas tak pravidelně nestává.
Jsem velmi potěšen.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 08:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem též rád, že se obce ozvaly a nesmyslný nápad ROPIDU byl zašlápnut do země.
Peslg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 11:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale i tak si myslím, že vnitřní okruh je pro městský rozpočet těžké sousto.

Hlavně nesmyslné sousto.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 20:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmyslné jen z části - jižní spojka k těm nesmyslným nepatří. Ostatní části jsou opravdu omyly.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Městská linka ML jezdila včera už trojvozová ve složení 810-010-010-714. Zvýšený provoz na ML v souvislosti s povodňovou uzavírkou Roztocké ulice se asi protáhne do půlky září. To již nesouvisí s povodní, ale s plánovanou půlroční opravou silnice do Roztok naplánované již před povodní.
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z/Do Libně přijíždějí tyto rozšířené soupravy poloprázdné. Podle mě by na to stačil sólo 810, nebo 810+010. Nebo je v některém mezistaničním úseku frekvence cestujících vyšší?
Na Masaryčce už se začíná rýsovat mostovka estakády. A bude to opravdu "macek"!
http://www.masiny.zde.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: Co tam chcou půl roku opravovat? Ze Sedlece k přejezdu je opraveno, od přejezdu do Roztok by konečně měli vybudovat plánovanou novou silnici mezí tratí a řekou (když už při koridorizaci pro ni udělali díru pod tratí), no a přes vlastní Sedlec je silnice sice hrozná, ale dá se objet horem nad mrazírnami (ovšem autobusem asi ne, možná tak přední půlka SORu BN12 by tam projela). :-)
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.google.com/search?q=roztock%C3%A1+rekonstrukce
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 00:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ne na hlaváku na 2. nást. neco natáčelo. Na pragotronu tabulka směr Trieste a spousta kufrů a kamery. Ví někdo víc?
Psí web o služebních pomůckách GVD
Sexuolog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 11:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/kultura/83569-pendolino-vyrazilo-za-jamesem-bondem.html
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 18:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: Vždy když jsem jel touto linkou, tak většina cestujících jela v úseku Roztoky/Sedlec-Holešovice. Jinak nyní již samozřejmě v takovém složení nejezdí, ale sólo 810 se zaplní zpravidla bez problému...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 00:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejice: Pravidelným užíváním městské linky jsem vypozoroval následující přepravní proudy:
- ráno Libeň-Holešovice (obvykle 10-20 lidí/vlak) a Libeň-Bubeneč (podobně), Libeň-Sedlec (méně) většina přestupující v Libni od Kolína.
- ráno Holešovice-Bubeneč a Holešovice-Sedlec, víc lidí jezdí do Bubenče, ale v některých vlacích převládá Sedlec (když jedou studenti zemědělky, ráno na půl devátou jezdí také dost rodičů s dětmi do mezinárodní školy, která je s Sedlci kousek od nádraží)
- ráno Roztoky-Holešovice a Roztoky-Bubeneč, o něco méně Sedlec-Holešovice a Sedlec-Bubeneč, do Libně méně lidí
-dopoledne moc lidí nejezdí, převážně z Holešovic do Roztok

Odpoledne je situace opačná, jen je odpolední špička poněkud rozplizlejší, takže obsazenost vlaků bývá nižší (ráno je běžné 30-40 lidí, napočítal jsem i přes 50, odpoledne je to tak 20-30, počítáno v nejvytíženějším úseku mezi Holešovicemi a Bubenčí). Ranní vlaky do Roztok jezdí ze Sedlce často úplně prázdné. Odpoledne také méně cestujících spoléha na přípoj v Libni, takže obsazenost Holešovice-Libeň je menší.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: Jj, nějak tak to sedí. Trochu jsem to zobecnil pro špičky. Přecejen touto linkou nejezdím pravidelně, ale jen čas od času, takže díky za doplnění.
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.34
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 18:43:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pátek kolem jedenácté dopledne projel po koleji kolem jižní spojky (nad ONJ-od Malešic ke Krči) nějaký zvláštní souprava-něco na způsob "karkule"+asi 5 různě barevných čtyřnápravových,nepoznal jsem v tom žádné běžné současné české osobní vozy.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 11:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp_cake: k doptání u fy Railtrans... :-)
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.202.23
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 20:23:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji,dočetl jsem se na jiném DF. To jsem byl zase za "kreténa".
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 21:15:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jste někdo někdy z Libně z 3. nástupiště, služebně třetí koleje na první traťovou kolej na Kolín- jede se do odbočky přes dvojici křižovatkových výhybek. Ten kdo se nedrží tak spolehlivě padá na stojící lidi a vlak se rozhoupe tak, jak jsem to ještě v životě neviděl... rána do boku je to opravdu silná. Zajímalo by mě jestli se toto děje i v jiných soupravách, protože tohle je opravdu síla a nedivil bych se, kdyby tam někdy něco vypadlo...
http://www.masiny.zde.cz
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 18:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Praze na hlavním už nejméně 3 týdny nefunguje na 6 nástupišti celá větev rozhlasu. Je to nahlášeno Telematice, ale nic se neděje...Ale ať žije idea zadavatelných činností...
DjDD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.70.26
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 15:10:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě k ML: Dost mě štve, že nejezdí i o víkendu a v pozdějších večerních hodinách (Aspoň Libeň <-> Bubeneč).

Proč? To jsem jediný, kdo by to ocenil?
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 10:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DjDD: Ocenilo by to určitě více lidí (třeba i já), ale nevím, zda by se našel sponzor...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 00:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad DjDD: Já bych to ocenil také (i když po změně místa už do Suchdola nejezdím denně, ale jen občas). Stačil by i hodinový interval, který by se dal vyjezdit s jednou krabičkou.
Vlakpage
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 17:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Spojení:
Aktuáloní fotky zde http://foto.vlakpage.cz/index.php?rdotaz=5
A panoramatický pohled:
Zlepšení oproti minule, jak obsah, tak kvalita :-)
http://foto.vlakpage.cz/panorama/NS-prosinec04.jpg (11.12.2004)
http://foto.vlakpage.cz/panorama/NS-kveten06.jpg (29.5.2006)
141.047 | Sháním info a fotky bobin 141 pro web http://bobiny.vlakpage.cz | Ať jezdí bobiny!
JGCP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.73
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 15:25:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavební povolení k odstranění staveb:http://du-praha.cz/view.php?cisloclanku=2006050029
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 08:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes podle radia City ma byt prorazen i druhy tunel pod Vitkovem.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 15:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mmm. dnešní Metropolitní express tvdil totéž.
A kam že to chcete ?
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 17:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhli, Mmm: už včera...
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.79.2
Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 21:30:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jsem to dobře pochopil, Na Knížecí už koleje nebudou, takže ukončení vlaků na tomto místě je vyloučeno. Mělo by to výhody i nevýhody.

Kdy se začne jezdit po Novém spojení mezi hl.n. a Vysočany?
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 07:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná už 2008. Koukni na http://www.novespojeni.cz/harmonogram.php
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 12:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadla mě taková celkem divoká věc, a to zřízení nové zastávky v Chuchli s terminálem P+R a to někde v prostoru mezi Strakonickou, Starolázeňskou, tratí a tím novým přemostním přes Strakonickou. V současné době tam vcelku nic není a vzhledem k tomu že je to v záplavovém území, tak pochybuji, že kdy bude. Při budoucím plánovaném intervalu vlaků 15 minut ve špičce a případném zavedení osobní dopravy po "nákladní spojce" do Krče a dál, by to zas tak špatné být nemuselo. Vím, že by bylo asi lepší udělat zastávku v Chuchli někde u přejezdu (jakési plány snad i byly), tam to ale naráží na nedostatek místa pro nástupiště. Takže se ptám, měl by ten můj návrh nějaký smysl? Okurková sezóna je holt v plném proudu.
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Sexuolog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 12:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: já z tohoto harmogramu ale nejsem schopen vykoukat, kdy se kde bude jezdit. Akorát tam vidím, kdy se co staví/bourá...
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 13:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Zapa: Podle mě není nic jednoduššího, než místo pro zastávku u přejezdu vytvořit zrušením kolejí z/do odb. Tunel. Tyto koleje by mělo stačit napojit v místě přejezdu (těsně před nebo těsně za), táhnout 4 koleje z Radotína netřeba. Akorát by to od Radotína chtělo eventuelně nějakou propustnější traťovinu, než bábablok.
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 13:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídil: a báboblok bude asi největší problém a pochopil jsem to dobře, že by ten jinejblok chtělo od Radotína ku Berounu, že? Vždycky když jedu okolo, stavíme na Kosoři nebo na Tetíně

Zapa: sice situaci v místě neznám metr po metru, ale až bude hotový jižní okruh, tak taková zastávka bude určitě velmi ceněná záležitost (viz plánovaná Rajská zahrada).

A ještě jedna otázka za mně osobně: nevíte kde PŘESNĚ má být zastávka v Podbabě - v místech podjezdu Podbabské pod 091 nebo až někam dál pod skalami? Dík moc.
Vidím jen výjevy...
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 14:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kde PŘESNĚ má být zastávka v Podbabě

Mezi mostem pres Podbabskou a roztockym zhlavim zst Bubenec (otazka je, jestli to bude i po reko Bubence presna tam, co je dnes).

Jinak ty Chuchelske napady se mi take libi
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 14:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně trochu uniká navrhovaná poloha zastávky "Chuchle P+R". Od přejezdu pokračuje relativně dlouhý kus vilková zástavba, ale už před ní se začíná kolej do tunelu pomalu zvedat.
Takže nástupiště napojená na P+R (z vltavské strany náspu) by znamenalo buď 1. zrušit násep i s kolejí ve směru od Radotína (a obsluhovat most jen po koleji pod svahem) nebo 2. podchody pod touto kolejí, ale i tak mám pochybnosti, že by se tam nástupiště vešla.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 14:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávku by stačilo dát tak, že by byla v blízkosti přejezdu, od přejezdu směrem na Radotín. Protože od přejezdu nahoru, po silnici do kopce, především tam bydlí potenciální cestující. V současné poloze u závodiště je to v blízkosti baráků, které by se daly spočítat na prstech ruky truhláře, a frekvence na zastávce tomu odpovídá.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 15:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pak se ztrácí původně uváděný záměr P+R (viz Zapa, 9.7., 12:04 hod.). Ten by naopak mohl být s využitím "koníčkářského" parkoviště, ale k dohodě mezi magistrátem, dráhou a několikrát vytunelovaným závodištěm asi stěží dojde.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2153
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 16:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: ...a několikrát vytunelovaným závodištěm Odbočka Tunel II. :-)
Kdosi kdysi snil o možnosti předjíždění na čtyřkolejce, což by znamenalo dvě spojky u přejezdu a zastávku u krajních kolejí hned vedle. Ale to bylo ještě před návrhem velkého tunelu pod Českým krasem. Pro rovnoběžný grafikon ztrácí tento nápad opodstatnění.

Kubrt: No, já si kdysi v nějaké EIA přečetl, kde PŘESNĚ má zastávka Podbaba být, pak jsem se vyškrábal na násep a dodnes mi to není jasný. :-( Směrem od Roztok je totiž oblouk s přechodnicí končící na mostě přes Podbabskou a hned za ním je DKS následovaná rozvětvením do předjízdných kolejí. Pokud má být Bubeneč jen pro řízení sledu vlaků, nemůžou se předjízdné příliš zkracovat (dnes je délka dopravních kolejí 738 - 754 m). Nástupiště na 3 vozy by se podél současné DKS vešlo, ale pokud bude požadavek na 6 vozů, bude potřeba zkrátit bubenečské koleje a DKS by se pak dala rozložit do dvou jednoduchých spojek (to v tom papíru taky tuším bylo).
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 17:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad sexuolog: no tak si zkuste k tomu harmonogramu přirazit tak dva tři měsíce na montáž zařízení nejrůznějšího typu a snad to trefíte...
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2154
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 17:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem to našel - nástupiště II má být v km 415,965 - 416,145 na betonové monolitické zdi. Naproti bude využito těleso bývalé vlečky (tam je místa spousta). Dnes je DKS v poloze 416,009 - 416,089 a výhybky 13 a 14 jsou v km 416,003, takže se roztocká strana stanice zkrátí min. o 40 metrů, aby se zastávka mezi most a výhybky vešla.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 17:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je 180 m nastupiste, neni to zbytecne? Ja jsem uvazoval na trojesus, ten by se tam vesel i pri stavajici poloze DKS.

Chvili mi trvalo, nez jsem prisel na to, co je to DKS
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2224
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 18:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že jsi se pochlubil...
...when you're alone and life is making you lonely you can always go DownTown.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2155
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 18:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt: Těžko říct, jestli to je nebo není zbytečné. Když se dělal koridor, tak jezdily spřažené tlamy a na některých rozkopaných zastávkách otvírala dveře jen jedna (tuším Žalov to byl).

Na druhou stranu, když už jsou všechny stanice a zastávky na trati vybudované s nástupišti dlouhými 180 metrů, tak by asi byla blbost jednu jedinou dělat poloviční. A sorry za tu dvojitou kolejovou spojku.

Už aby Podbaba byla, návaznost na MHD bude stokrát lepší než v poněkud zapadlé Bubenči.
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 08:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: dík za info, to pak ale bude Bubeneč jaksi kompletně zbytečná, ne? To už by pak stálo za debatu jestli ji nezavřít pro OD... a pokud bysme se nebáli utopie, tak zastávka ve Stromovce mezi Bubenčí a odbočkou, zhruba naproti mostu na Císařský ostrov. Zrovna nedávno jsem nad tím meditoval a městskou linku bych si dovedl představit, jak tam zastavuje.

Bude vůbec Bubeneč i po "zkrácení" použitelná pro náklady? V tom směru se to hemží plechovkoNexákama a v Bubenči bývají občas odstavené soupravy... a je to od klacku ke klacku.
Vidím jen výjevy...
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 09:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bubenec pochopitelne pro osobni dopravu skonci s otevrenim Podbaby.

K nakladnim vlakum: nemohly by misto v Bubenci postavat v Holesovicich?



Bkp: ja se za to nestydim..





(Příspěvek byl editován uživatelem kubrt.)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 09:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v, Kubrt: v té Bubenči to má vypadat tak, že (směrem od Prahy) za výhybkami z 3. a 4. koleje budou peróny a teprve za nimi dvě jednoduché spojky - prostě něco jako v Krasíkově. Zkrácení kolejí o těch asi 40 metrů ještě pořád nepoleze pod předepsaných 700 metrů a navíc bude mírně vykompenzováno prodloužením na pražském zhlaví.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace