K-report
 

Archiv do 27.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 340 - 346 „Vlára” » Staré archivy » Archiv do 27.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 12:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Sp 1720 srazil mezi zastávkou Brno Černovice a hlavním nádražím člověka, pravdědopobně sebevraha. Vlaky jezdili odklonem přes Židdenice.Sp 1725 už klasicky přes Černovice s 754.075.
Ondřej_pokluda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 13:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak napsal M_v, jezdí tam autobusová linka a ta nemá šanci ten přejezd rozumně přejet. Ona navíc ta vedlejší nepokračuje za cestou rovně, ale stáčí se doleva (a mám dojem, že i trochu dolů). Vozidlo stojící před závorami (pozice Aviatik) odbočující doleva tak ze své pozice nemá šanci odbočit směr Brno, neboť teprve až odněkud z přejezdu vidí protijedoucí vozidla, kterým musí dát přednost. Řidič červeného auta je tydýt o tom žádná, ale co autobusáci, kteří přes ten přejezd musí?

Ve Zlíně a Otrokovicích je takových přejezdů (počítaje v to i různé polní cesty) hodně. Sedm největších je řešeno tak jak jsem psal a jak je plánováno i pro tento přejezd. Ve Zlíně to funguje velice dobře, někde by to chtělo trochu vychytat synchronizaci (aby při odjezdu na zelenou člověk bezpečně projel než spustí PZZ) a podle mě je to jediné řešení pro křižovatky tohoto typu
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 12:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes:
Sp 1722 754.075 - do Brna cca +15
Sp 1725 754.007
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v Veselí nad Moravou se chystala na odjezd 843.004 DKV Ústí nad Labem a jela do Děčína.
ICQ : 267-189-083
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2004
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 22:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všimli jste si jak elegantně zařídili že od nového GVD bude brejlák spinkat ve Veselí? Takže strojově bude zajišťovat stále Brno?

Kdo to ví? Odpoví?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2430
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 08:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, tuto diskuzi čtu celkem pravidelně a často se tu zmiňujete o postupném upadání významutéto kdysi důležité tratě.

Nedávno jsem Vlárou projížděl (ve špičce všedního dne) a musím uznat, že frekvence cestujících byla oproti jiným dvojkolejkám opravdu velmi nízká. Jak je to s nákladama na Vláře. Třeba Krysolet by mohl vědět víc.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 08:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S nákladama na Vláře je to . Bohužel.
Situace poslední doby na Mn:
Slatina : nějaký Haaaabbbbbbblllllns do Arealu, něco do Zetoru (tak 2-3 vagony denně), cisterny na letiště, Es či Eas na šrot (toto vše pravidelně)
Šlapanice : Eas na dřevo (pp)
Blažovice : Rajky, Uacs do cementárny, vyjímečně Eas s hnojivy pro Bonagro, onehdá odstaveno obilí ze Slavkova v Tadgs. Před časem jezdilo do cementárny i práškové uhlí v Nacco, ale to už skončilo, nesmím zapomenout na strusku.
Slavkov : chemie (Duslo Šala, takový ty malý sypáčky) anebo obilí
Bučovice : jezdí se podle pp pro dřevo
Nesovice : veeelmi vyjímečně se tam objeví vagon jako onehdá, Krysolet doplní
Nemotice : cisterny, ale to už mám daleko, takže předávám štafetu někomu znalejšímu
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2435
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 08:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq: Je to škoda, dvojkolejka skýtá nepřeberné možnosti pro dopravu. Na druhou stranu nutno přiznat, že uměle se tam nákladní doprava nedostane.

A jinak k Vláře obecně. Kde začíná její dvojkolejnost v Brně? A kde končí? Vím, že některé vlaky se sunou do Židenic a některé využívají komárovskou spojku. A jak je to s rychlíkama na Olomouc? využívají elektrifikovanou Vláru po Blažovice?
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 09:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ouplně jednoduchý - dvojkolejka začína spojením komárovskýho trychtýře a průtahu odbočujícího na Táborské. Řekl bych, že většina cestujících v brzkých ranních vlacích do Brna se budí dvojitým trhnutím, když vlak přejíždí vyhýbky v Černovicích na komárovskou spojku
Přes Židenice se jezdí (podle mě) tehdy, když je obsazena právě komárovská spojka rychlíkama od / do Ol či Bohumína, tak se osobák šoupne přes Židenice.

S těma nákladama - nesmíme zapomenout na náklady, co jezdí od Holubic - ucelenky uhlí ap. do Majlontu, vyjímečně přes hlavní.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2438
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 09:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to trasování tratí 300 a 340 vypadá poměrně složitě. Tratě se spolu kroutí, do toho ještě průtah, Blažovice, Křenovice.

Za největší raritku považuju právě Křenovice. Z jednoho nádraží jede vlak na východ do Brna a z druhého na tutéž světovou stranu z Brna.

Ty ucelenky uhlí jsou právě ony mcbainovské vlaky.

Apropó: jak vznikl název ucelenky (ucelené vlaky), znamená to, že se skládají z jednoho typu vagonů a jednoho typu nákladu?
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 19:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doplním jednokolejnou část:
Uherské Hradiště-nic
Kunovice-nic moc (např. včera 1xuhlí a 1xGbkkqs)
Hradčovice-nic
Uherský Brod-dřevo, nějaké kontejnery a teď i obilí
Újezdec u Luhačovic-asi občas dřevo
Nezdenice-nejspíš nic
Bojkovice-dřevo
A dál to bude asi jen nějaké dřevo.
Prográmky pro BAHN
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 22:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous. A co štěrk v Ostr. Nové Vsi? Nákladní doprava není moje parketa a i přesto že do ňú Vsi to mám pár kroků tak ani netuším jak to tam teď s tím štěrkem je. A Ostroh a ŽPSV?
ICQ: 155-617-186
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 23:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz:
1)
Na začátku října pojedu do Luhačovic a chtěl bych pak pořídit v oklí nejaké fotky. Je tam někde něco cajímavého co fotit??
2)
Druhý den bych chtěl fotit nekde na Vlárský dvoukolejce. Ale potřbuju někde přespat.Nevíte někdo o nejakym levnym hotelu nebo prostě místě kde složit na noc hlavu ?? Nepotřebuju žádnej luxus,jen aby to bylo co nejblíže k motorový dvoukolejce a za normální cenu .....
3)
Když už budu na tej trati,kde je to zajímavý na focení ....??
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 11:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče úseku od Nemotic po Veselí, tak je to s nákladama takto:
Nemotice: ropa, vozy vozí ČD manipulák z Kyjova, dále EAS do Koryčan pro dřevo, cca 3x týdně
Kyjov: sklárna - písky, nějaké Rajky a Gagsy, občas cisternové vozy do Chemy a kontejnery do Šroubárny,a Gagsy do mlýnů v Kyjově, občas sypáky s obilím do Výkupu
Vlkoš: cisterny pro ropu a hnojivo z Dusly Šala, někdy taky EAS pro dřevo
Vracov: nic
Bzenec: někdy Gagsy se zeleninou do Konzerváren jinak přeprahy vlaků z Ferdinantky do Veselí
Vesení nad Moravou: svitky plechů do železáren
Výčet není konečný, protože nejsem vševědoucí, snad někdo doplní.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 12:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň pro malilinkatou představu fotka sobotního maňasu Bo-Slavkov(-Bučovice). V čele 731.012
 

Tady trocha historie...
http://lokomotivy.fbi.cz/zobraz2.php?rada=brejletr&loko=30220&cislo=753

Díky panu Tomančákovi, že dal nakouknout do archivu!
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska večer se po 341 prohnala zajimavá souprava ve složení 851.008+3x020+830.124 to vše bývalé ZSSK a dnes soukrome firmy KŽC a jelo to z Dubnice nad Váhom do Krnova.
ICQ : 267-189-083
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 21:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radovane, jak ta souprava jela? Jaké bylo hnací vozidlo? Údajně totiž 851.008 provozní není, tak jedině 830.124 nebo to tahala úplně jiná mašina. A v kolik hodin to asi tak mohlo projet Uherským Brodem? Díky předem.
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 01:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bojkovicemi to projíždělo kolem 21:00, Hnací vozidlo bylo 851.008 a dokonce houkala a 830.124 tlačila na postrku, číslo vlaku bylo 1.nsl 4306, nevim sice proč.
ICQ : 267-189-083
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 10:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info!
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 15:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není zač, ale štvalo mě že to jelo večer, jinak bych to nafotil
ICQ : 267-189-083
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak neco na uvítanou....Soprava která se tu jen tak nevidí.
 
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 14:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 7.10.2006 bude asi poslecdní možnost jízdy vlakem do Ždánic. Informace na www.mpz-brno.cz
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 10:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes : pořádná mlha a 4146 se 754.041
 
041 sune do mlhy jak mlíko,nezávidím průvodčímu vepředu...
 

Na maňasu místo 731.012 742.158. Ve Slatině v Lokotransu stojí zelená Šauerova 730 a 742.535.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 13:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 jedna lehká fotohádanka, ona trať nabízí tři tunely a několik viaduktů - myšleno v celé své délce - nyní již část ČD a část ŽSR
Neví někdo, zda v této stanici /viz hádanka/
jsou mechanické předvěsti obsluhovány, nebo trvale na "výstrahu"? Díky za info
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 14:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trať č. 343 Veselí nad Moravou - Vrbovce, Ta fotka je z Velké nad Veličkou od Vrbovců, předvěst je trvale v poloze výstraha tj. neobsluhuje se a páka kterou se ovládá je přidrátovaná a napsáno na ní něco ve smyslu že předvěs se už neobsluhuje.
Fany: pojedeš někdy ještě šotit do Velké n/V.
Pojede někdo s 820.113 do Ždánic???
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 15:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: Jak staré jsou ty fotky?
ICQ -> 21 65 33 068
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stínovlas:napiš na mail, domluvíme se...
Bureš: datum pořízení je srpen 2006 - myslím, že pondělí 21.8.2006
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 13:25:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 754 013 už nám zase jezdí. Z Brna by měla dnes jet na Sp 1727.
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 844_001.)
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 21:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde již 754 013 za provozu, v čele Sp1727.
 
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2004
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 17:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se stalo 754044? V pátek ve Starém Městě místo ní 754016.
 
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 20:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se jí stalo nevím ,ale včera byla v Maloměřicích na podvozcích 750 144.
 
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale 754.044 ma pořád podvozky 750.144
ICQ : 267-189-083
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

11.a 12. října jezdili na Sp 1721/1730 trošičku jine motorové vozy, 11.10 to byl 843.018 a 12.10 to byl 854.203 Terezka, foto bohužel nemám.
ICQ : 267-189-083
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky kolegovi Stínovlasovi, který včas informoval, mohla být Terezka zdokumentována...
 
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes začala na Polichně na 346 nepřetržitá výluka, která potrvá do 19.10. do 18.h. Při ní dojde k rekonstrukci a zapojení nového PZZ. Dnes trhali kolejový rošt a začali bagrovat spodek pro nový materiál. Viz foto.
 
 
 
 
 
 
 
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 23:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Polichně bylo k vidění následující:
 
 
 
 
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 15:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po cca 24 h. práce pokročily takto:
 
 
 
 
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 17:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A po dalším dni takto:

 
 
 
 
 
 
 
 
olin zbohatlík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.93
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 07:08:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

luke: moc krásné fotky, děkuji za fotodokumentaci. Prosím, nemohl by jste někdy, až tam opět budete, vyfotit pracovníky firmy C+M? Děkuji, dělá tam strýc z Olomouce.
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 17:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes už dodělávali přejezdy, byl jsem tam akorát když měli oběd. Snad zítra.
 
 
 
 
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 12:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes již výluka v 18 hodin končí. Dodělávají dlažbu a okolní úpravy přejezdů.
 
 
 
 
 
 
 
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 14:08:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luke:a to už tam i zvýší rychlost??
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 17:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ja bych řekl že zvýší rychlost na 50km/h, poněvadž tam bde PZZ
ICQ : 267-189-083
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 17:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna šotofoto s "Františkánskýma věžema",
které ovšem nejsou moc vidět
754044
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 19:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po šesti dnech práce dílo vypadá takhle:
 
 
 
 
 
 
 
PaddyM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.78.149.198
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 14:50:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny zdejší diskutující. Neví někdo, co se buduje mezi Nesovicemi a Brankovicemi? Všiml jsem si, že tam vlaky dost zpomalují a i když jezdím za tmy, jsou podél trati vidět nějaké úpravy...
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Směrem z Nesovic byla pomalá, buduje se tam myslím opěrná zeď - že by tohyb zeminy? Ale fakt jen odhad.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paddy: zřejmě odvodnění svahu - tento se dal zjara kapku do pohybu a od té doby byla v první traťové pomalá.
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2004
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 09:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokumentační foto odklonů z Vláry
 
754066 na nedělním Sp 1730


a protisluneční 007 na 1727
 
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 11:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bocheer, dneska:
K víkendovým odklonům si musím trochu postěžovat na veselský staniční personál. Odklonem jela ještě i nedělní "študácko-chaťácko-příbuzňácko návštěvová" 1732, aniž by ale kdokoliv kuňknul. V náhradním kvatru do Bzence byl samozřejmě masakr, davové rozprostření na perónu v obvyklém rozptylu velké soupravy tomu samozřejmě nechtěli uvěřit... , přičemž vzhledem k informačnímu embargu nemohli tušit, že ve Bzenci budou vysvobozeni přestupem do kmenové soupravy (takže to dokonce nějací lidičci ve Veselí vzdali a ani nenastoupili...)

Bocheer, pátek 20.10., 17:42:
...františkáneské věže...
Nějak nejsem schopný je identifikovat. Jestli jsou v Hradišti, tak jezuitské, pokud snad v Brodě, tak dominikánské . Jinde to snáď néni, ne?
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 11:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty věže patří farnímu kostelu (bývalý jezuitský) v Uh.Hradišti. Františkánský kostel tam má jen jednu věž, která na té fotce je mimo záběr.
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2004
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 14:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik, Rrosťa: Re kostel:
Špatně jsem se vyjádřil, bylo to myšleno tak, že kostel (v Hradišti) je zasvěcen Františku Xaverskému. (Chápu že to vyznělo jako Františkáni) tož se omlouvám za dezinformaci.

Jinak ohledně těch odklonů: V PÁ večer jsem si byl v Hraďáku vyfotit ještě 1505 a jen tak sem prolítl přez "halu" a nikde nebyla ani zmínka o nějaké výluce. V sobotu 1727 a 4339 a zase nic. Jako by na to doopravdy bylo vrženo inf. embargo nebo se zkrátka neumím dívat. Ještěže už mám svůůůj IGK
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Sp 1728 750.103 a Os 4151 754.012
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 12:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo nějaké informace nebo fotky o trati Vlkoš - Kelčany??
PaddyM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.78.149.198
Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 19:42:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanisko: Vím jen to, že v letech 1862 - 1967 v Kelčanech fungoval cukrovar, do kterého vedla z Vlkoše vlečka dlouhá 3 km. Část původní vlečky (několik set metrů) ve Vlkoši snad dodnes existuje (koleje vedou přes úvrať do A+S, s.r.o. Vlkoš). Někde jsem o tom něco četl, ale vzpomenu si, kde to bylo? No nevzpomenu
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 22:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve dnech 30.10-28.11 bude nepretrzita vyluka mezi stanicemi Brumov-Valašské Klobouky, to znamená že všecka zátěž bude jezdit Bylnice-Bojkovice, po dlouhé době pojede Mn v úseku Bojkovice-Slavičín a zpět, budou to vozit lokomotivou 742 DKV Ostrava}
ICQ : 267-189-083
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 18:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Nesovicích bylo k vidění něco né moc častého, ale na dívání by toho bylo škoda, tak to bylo i zvěčněno...
 
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

844: no já nevím, mám dojem, že podobná setkání se tam odehrávají každý prcovní den.

Dnes jsem viděl neobvyklé vozidlo na 8. koleji ve Šlapanicích:
 
Ale neznamená to konec nakládky v této stanici, jen o několik desítek minut dřív stály na stejném místě tři ložené Easy.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1759
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a když už sem cpu obrázky, tak přidám jeden Slavkov:
 
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Jo odehrávají, když tam 4114 míjí sopravu budoucí 4148. Měl sem ale halvně na mysli setkání 754 012 a 067, které se odehrává každých 5 dní(ovšem, nepadne li to na sobotu či neděli...)

(Příspěvek byl editován uživatelem 844_001.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace