K-report
 

Archiv do 26.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Lipenka, Bechyňka, Šumavské lokálky (ŠED) » Archiv do 26.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 09:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co zas máte proti Černej?
Koukněte na zimní GVD. Křižuje se tam jednou denně, od Volar první na první a přivolá od Kájova na třetí. Kájovák má při odjezdu samovrat a na ČB se odjíždí z první. Ostatní vlaky Černou projíždí po první.
Kdyby to bylo podle Zbyňka a samovrat byl na třetí, tak si všechny vlaky směr Kájov budou zbytečně házet odjezdovou výměnu.
V současné době to lépe udělat asi nejde a je věcí tvůrců GVD, aby byl v Černé praktikován uvedený postup...
Jasně úplně nejlepší by bylo dát samovrat na obě strany. Od Kájova na první a od Volar na třetí, pak by šly současné vjezdy.
Zdraví Martin
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24902
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 11:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O zimu ale, Martine, až tolik nejde, to se to nechá klidně odjezdit i s házením vexlí.
V létě ti ale v Černý křižuje skoro všechno a pokud se opravdu samovrat pokaždé vyřazuje, tak tam nemusel být vůbec.

Ano, systém, kdy se bez křižování jezdí do rovna a při křižování si vlak napřed hodí vexli a pak řízne, je správný a vcelku i elegantní, když už tam tedy nelze mít samovraty dva.

Současné vjezdy tam nyní nejdou, předpokládám, kvůli krátkému peronu, tedy nelze zastavit čumáky HV k sobě u místa zastavení. Nebo je to i v něčem jiném? Je nějaká šance, že při vedení soupravy mašinou (749, 210) by na D3 šlo zastavit až tak, že by u místa zastavení byly až rvní dveře pro cestující?
Když už je D3 na tratích, kde jezdí i delší soupravy, tak by možná nebylo od věci ten předpis trochu přizpůsobit, zatím počítá spíš s 810 občas s vlekem...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5270
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 11:53:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

současný vjezd D3 snad ani neumožnuje....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24903
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 12:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A má to nějaký důvod, když ti stejně motory musí zastavit čumákem nejdál u sebe? Si to budu muset přečíst, ale předpokládal jsem, že právě kvůli současným vjezdům se šoupalo s perony a sázely tabulky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5272
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 12:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já už D3 dlouho nečet, tak nevim, jestliu samovratů to neni náhodou povolený. ale zas co když se samovrat porouchá.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 12:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Martine, kde jsi přišel na to, že se pokaždé v Černé křižuje a samovrat vyřazuje?
Koukni tady:
http://www.freewebtown.com/john_woods21/data/njr/pdf/L707.pdf
Vychází tři dobrá křižování a dvě špatná... A u obou špatných křižování má protivlak dost dlouhý pobyt aby ten jeden zámek navíc odemknul...
Nejde o léto ani o zimu, jde o celou trať po celý rok. K čemu mi bude paskvil, který mi 3 měsíce bude vyhovovat a 9 měsíců bude brzdit dopravu? To mi připomíná názor, že náklady mají jezdit v noci. S tím težko dostanem ke dráze další zákazníky.

Jde o bezpečnost lidí. Vlak co vjíždí na kolej blíže k budově by mohl srazit lidi, kteří by už mohli nastupovat/vystupovat z vlaku co tam už stojí a je dále od budovy.
Vlak blíže budově vždy musí zastavit před Místem zastavení, ale u vlaku dále od budovy by šlo uvažovat o dveřích prvního vozu. Jenže těmahle různejma "ale" se předpisy strašně komplikujou. A osobně bych v D3 měnil jiné věci, které jsou důležitější. Třeba používání vysílaček mezi vlakama, když jeden se po cestě zpozdí a dispečer už nemůže změnit pořadí vjezdu vlaků do dopravny...
To je pravda, D3 je stavěná na krátké soupravy...
Současné vjezdy jsou na D3 za určitých podmínek povoleny. Cestujicí to může poznat, že bývá v lichoběžníkové tabulce číslo vjezdové koleje a v dopravně jsou Místa zastavení. Ale základ je prováděcí nařízení, kde to je povoleno nebo zakázáno...
Klidně se Martine může stát, že bude křižování Mn a Os v dopravně se samovratama. První přijede Os dál od budovy. Pak přijede Mn blíž k budově. Fíra na Osobáku neví kdy Mn přijede, protože jsou povoleny současné vjezdy. Takhle Mn zastaví před místem zastavení a cestujicím by se nemělo nic stát... To je jeden z důvodů osazení Místa zastavení...
Zdraví Martin
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24906
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 13:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však jsem se spíše ptal, zda se opravdu pokaždé vyřazuje. Pozitivní případ jsem tam zatím nezažil, ale vylučovat jsem ho nechtěl a jsem rád, že jsou aspoň v těsné většině.
Pokud jsem to správně pochopil, tak jsou tedy současné vjezdy (resp. vjezdy v libovolném pořadí) v místech s jedním samovratem (tedy proměnlivou kolejí z jedné strany) vyloučeny? Nebo stačí jen podmínka Místa zastavení (=fíra ví, na kterou kolej pojede, dost včas na to, aby se choval jako vjíždějící na kolej bližší/vzdálenější staniční budově)? Sice by na D3 mělo být všechno dostatečně jasné (už tak se mi D3 na 194 a tratích s podobným provozem nelíbí), ale nemohla by zde být trochu větší volnost? (Projíždějící vlaky neexistují, zastavující jedou k místu zastavení pomalu (zastavují), takže ohrožují cestující mnohem méně než při křižování na leckteré D2 (ne že by to bylo dobře). Manipulák se dá jistě ošetřit, kdyby náhodou někdy měl vjíždět až jako druhý, navíc před osobák.)


Nejde o léto ani o zimu, jde o celou trať po celý rok. K čemu mi bude paskvil, který mi 3 měsíce bude vyhovovat a 9 měsíců bude brzdit dopravu?

V zimě nemáš JŘ našponovaný a pár minut navíc tam krásně rozpustíš. Pokud jde o cestující, tak v zimě je třeba začít úplně jinde, na JD už se dá dohnat/prošvihnout jen velmi málo.
Zrovna v zimě by tam snad ale neměl být problém tabulku mít už teď a současné vjezdy tak povolit.

V neposlední řadě je ale nutné si uvědomit, že ty tři měsíce jsou pro trať rozhodující (režim „zima” je sice delší, ale lidí tam máš pár), jinak by se mohla za Kájovem zavřít a nikomu by to ani moc nevadilo. V „zimě” tam stojí za řeč snad dva až tři měsíce, na které stejně ale nejsou ČD schopny reagovat odpovídající nabídkou (abych nekřivdil, tak občas i jo, ale je to spíše výjimka). Proti tomu je problém samovratů v Černej zcela titěrnej :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2258
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 13:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy mě překvapujete. Myslel jsem, že když se někde osazují samovraty, tak vždycky dva a cílem právě jsou současné (libovolné) vjezdy a tím zkrácení křižování. Kolik stojí jeden samovrat?

Jak to tedy s celou tratí vypadá? Kdysi se psalo, že nasazením novým vozidel, zabezpečením přejezdů a zrychleným křižováním (samovraty) se má z ČB do Volar ušetřit několik desítek minut (tuším něco mezi čtvrt a půhodinou). Jak to dopadá? Já byl v Černé naposled v době, kdy tam na přejezdu byly jenom kříže.
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 14:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: proto jsem zde záměrně uvedl ten příklad Černé, aby bylo vidět jak to s tou tratí vypadá...jakým způsobem se "vylepšuje"...jeden samovrat ze dvou výhybek v Černé...pět samovratů (s pěti ohřevy) ze sedmi výhybek v Černém kříži...plánují se monstrozní a velkolepé revitalizace, takže teď se do toho nebude přeci tolik investovat, když se to pak celé bude předělávat (zjevná analogii s mojí oblíbenou tratí 220). A přitom když se pak člověk dozví, že téměř celé šumavské dráhy jsou propojeny optikou, přepadne člověka malomyslnost...
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 14:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: jinak tu cenu samovratu se pokusím zjistit, ale řekl bych, že to bude určitě podobné, jako u běžného EP600 (tj cca 65.000Kč)...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24907
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 14:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v:
I jeden může dost pomoci, zejméně tam, kde se křižuje jen občas. Při křižování se pak musí sice v jednom směru házet vexle, ale i tak to celou proceduru urychlí. Pouze však za podmínky současných vjezdů, nebo vhodné konstrukce (a dodržování...) GVD.
Operativní změna pořadí vlaků by pomohla, víc ale podle mne ty současné vjezdy.

S tratí jsou stále asi velké plány, ale zatím se tam občas něco udělá spíš podle toho, jak přijdou peníze a je potřeba za ně někde něco udělat.
Do budoucna se počítá s dálkovým řízením (až po Boršov (včetně) z Volar), ale těžko říct kdy a jak pak bude trať vypadat, jednou z variant jsou i poměrně drastické redukce dopraven.

V Černé už je přejezd s PZZ (spouštěno na dálku z HV), ale při té „špatné” křižovací situaci je tam spíš ku škodě :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 00:43:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šumava neprojíždí...?
Pokud mám povolené současné vjezdy, pojem vlak druhý prostě neexistuje, tak není co u manipuláku ošetřovat, proto to místo zastavení... Ošetření jen časovou polohou vlaků je málo při současných vjezdech.
To rozpuštění JD a šponování je zajímavé... Je škoda, že se asi těžko sežene plnění GVD za zimní období...
Jenže, kdybychom to na zimu zavřeli, tak to asi díky spoluobčanům v létě už neotevřem.
Samovrat v Černé se nedával kvůli urychlení křižování, ale aby při odjezdu vlaku nedocházelo k blokování přejezdu, že se bude házet vyhybka do základu. Případně bude spouštěna výstraha z důvodu překročení anulace...
Docela by mne zajímalo, jak se vytáhnou naši šamani při konstrukci GVD, zda budou při křižování v Černé po celý rok jako první vlaky od Volar, pokud ano, tak si myslím, že to bude rozumný stav v současné době. Pokud ne, tak to jsme za samovrat vyhodili peníze oknem...
Operativní změna pořadí fakticky nevylučuje skoro současné vjezdy.
Co by asi ještě více urychlilo křižování je přímé spojení dispečer-strojvedoucí bez chození do kanceláře.
Chvála bohu, že v Černé je PZZ...
Špatná křižovací situace má ještě jednu negativní stránku. Zastaví-li vlak mezi přejezdníkem a přejezdem, tak musí při jízdě přes přejezd jednat, jako kdyby byl otevřen. Tedy houkat a 10km/h 60m před přejezdem. Nesledoval jsem, kolik lidí tohle ustanovení D2 zná a dodržuje.
Zdraví Martin
P.S. Mám-li říci svůj názor, je teď na tvůrcích GVD, aby zde udělali JŘ tak aby ze současného stavu vytěžili maximum. Tedy vlaky od Volar jako první na první kolej...
Jenže, když jsou schopni namalovat křižování v Malenicích nad Volyňkou, tak dost pochybuju, že se to v Černé namaluje, jak by bylo dobré.
Pro neznalé: Malenice nad Volyňkou jsou zastávka...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24937
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 01:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A projíždí snad? Zastávky ano, pak vlastně i dopravny, kde se ale nekřižuje a je zrušena ohlašovací povinnost (Polná, Polečnice); při křižování vždy staví

U manipuláku může být potíž s délkou - že se nám prostě mezi výhybky a místo zastavení nevleze. Ale problém to není, to by tam musel být jinčí provoz.

Zima je teď, koukám, dost našponovaná, hlavně koncem zimního období (kalendářně přelom jara a léta) to asi musí být dost problém. Takže postávání všude možně už se konečně nekoná (stejně to vždycky prospím - by člověk nevěřil, jak jízda 810 uspává...).
Že by se trať mohla bez „léta” zavřít samozřejmě neznamená (i když by to svádělo), že se tam nemá v „zimě” jezdit, to sis´ špatně vyložil. Taktéž budu rád, když i v zimě s tam půjde rozumně dostat. Spíš jsem narážel na situaci, když do Údolí stejně nakonec jedeš přes Volary (nebo mrzneš v Kříži), kde se navíc kratší JD delším pobytem znehodnotí.

Že na Šumavě ještě nejsou vysílačky, je ostuda a lidem od „Blanice” by to snad ani radši neměl nikdo říkat. Podobná nehoda se mohla stát i za Kájovem a pochybuji, že by v souboji 749 s 810 byly tak lehké následky. A je vcelku jedno, že by se jednalo o pochybení fíry.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 07:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbyněk: Tak už máš druhou oblíbenou trať kromě 220/221, ne??? Já Tě ještě zlanařím na třetí - velenickou
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 10:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No taky Šumava křižuje tam kde by normálně stavěla. Za sezónu jsem jen jednou mimořádně křižoval na Polečnici, že byl osobák proti seklej.
Zase bych řekl, že projíždění při křižování je opět detail a v současném stavu se dá jen těžko vyřešit, protože za jízdy se nesmí používat vysílačka k řešení dopravy. Myslím tím, sepisování rozkazů a ohlašování se v dopravně. Na tom by nebylo dobré něco měnit. Stačí když se ohlašuješ, máš SJŘ a ještě ho porovnávat s rozkazama, takže si čteš a těžko můžeš koukat na trať.
Nejvíc se dá urychlit těma vysílačka nebo podobným zařízením.
V okamžiku až bude nasazen radioblok, tak si jsem schopen představit projíždění vlaku při křižování, ale nyní to je zbytečné řešit.
Zdraví Martin
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24944
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 12:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se vlastně běžně křižovat v Polné, nebo by to byl problém?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 15:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Polné se dá normálně křižovat pomocí 3 koleje, i když je manipulační.
Zdraví Martin
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24960
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 16:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže žádný problém tam opravdu není?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Michal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 13:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, jak pojedou Mn vlaky za výluky Číčenice -Vodňany teď od středy do neděle ? Nějaký odklon přes Kubovku nebo to pobere Kájov ?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25078
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 22:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trs Kájov, co tudy nemůže, tak počká...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Polomacenej_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 13:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KDO SI POČKÁ, TEN SE DOČKÁ.
LIBOVOLNĚ MÁČENÁ LENOST ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ, NENÁVISTÍ A 60CM PRUHEM.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 18:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak když teda říkáte že co nemůže tak počká, tak mě napadá že po skončení výluky může vézt manipulák do Prachatic celkem slušnou zátěž, nebo toho tolik není?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď koukám že ta vejluka skončila včera. Tak zase nic...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Michal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 13:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono toho moc nebylo, ve Volarech stály nějaké 3 ložené uhláky dříví, Mn přes Kájov jezdil denně (tj. i v sobotu), takže snad jen něco z Prachatic a Vodňan, ovšem jak moc se tam toho vozí, netuším. Jinak koukám, že teď začala měsíční výluka z Vimperka na Lipku, tak, že by přece jen se nějaké to ložené dříví z Lipky přetáhlo přes Kubovku?
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 09:55:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Mn Číčenice - Prachatice ve složení 742 265 + 4 cisterny + 4 malé rakve + 1 Res + 5 Eas + 742 ??? !!!!
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 10:43:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten postrk byla 742 154.Pak se vrátila do Číčenic.
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 14:03:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mn z Prachatic do Číčenic:
742 265 + Dakk + 4 Eas-dřevo + 1 Eas prazdný
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže dnes zastoupím Karllla:

Dnešní Mn Číčenice-Prachatice

742 265 + 1 Faccs + 2 vozy ř. Z + 5 Eas-prazd. + 1 Dakk.

Na zpátek

742 265 + 1 Dakk + 4 malé rakve + 3 Eas + ???
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 23:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noční Mn Prach.-Číčen.

751 223 nebo 233 + 1 Res - dřevo + 1 Dakk
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25476
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 14:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal:
Z Lipky se to přes Kubovku opravdu tahat bude, ale totálně v noci (cca ve dvě nahoru a pak zpátky).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní odpolední Mn Prach.-Číčen.
742 265 + 1 Dakk + 1 Eas-dřevo + 2 vozy ř.Z... + 1 Faccs
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 22:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní noční Mn Prach.-Číčenice

751 ??? + 6 Eas - }dřevo + 1 Habbillns + 1 Dakk
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 10:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopolední Mn Číčenice - Prach.

742 265 + Dakk
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 12:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

polední Mn Prach.- Číč.

742 265 + Dakk + 1 Eas-dřevo + 2 Es -prazdné + 2 vozy ř. Z + 14 Eas-dřevo
Michal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 17:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem v pátek ty dvě Zetky a sypák musel dobírat někde cestou, v Prachaticích si 742.265 a 751.228 předávaly jen ten ložený Eas, opačným směrem do hor pak 2 modré Eas a 1 Es.
Jináč čtvrteční obsluha Sedlice netradičně až odpoledne po výluce 714.024 tam 1 Es uhlí, zpět 3 Eas dříví, obrat vozů probíhal i na vlečce v Radomyšli, slovenské Tdns.
Vimperk v pátek toutéž loko tam 2 prázdné Eas do Čkyně, 1 prázdný + 1 ložený uhlím do Vimperka, jinak pusto, prázdno, taky Mn nemusí jet vůbec.
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 08:53:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lipence začalo jezdit dvojče 742 442+443,místo 749 051+018
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 09:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Mn Číč.-Prach.
742 265 + Eas + vůz ř.G 4osák + 4 Eas +Daa-k
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7312
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 11:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karelll - na lipence jezdí na manipulácích dvojice ?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 11:39:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: ano asi od středy
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 18:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kájo, to jsou dvojčata ve Dvořišti kvůli Lipence? Jsem si myslel, že tam jezdí na přetahách a když je hodně vozů, tak vyrazí dvojmo na Lipno, jinak se jede sólo...
Asi si tam konečně udělám výlet, zní to zajímavě.
Zdraví Martin
Chalkyn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 08:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V posledním čísle plátku Železničář se píše:
"Dozorčí rada souhlasila se systémovým zabezpečením postupu zvyšování bezpečnosti provozu na vedlejších tratích a podpořila postup Představenstva ČD, které spolu s SŽDC přistoupily k budování pilotního projektu na trati Číčenice - Volary."
Nevíte někdo o co konkrétně jde?
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chalkyn:
no nevím o co tam přesně jde, ale ted nedávno jsem tam by pracovně a je tam jeden nový přejezd, mám pocit že je to AŽD RE, a má diagnostiku staženou do Prachatic. A mám pocit nejsu si jist že se ten přejezd dá uzavřít dálkovým ovladačem kterej si strojvedoucí veze sebou na svazku hlavních klíčů.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7359
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 13:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera mě docela překvapilo, že na "horním" přejezdu v Malšicích (na silnici do Lomu a Plané) jsou blikače. Nevíte někdo, od kdy tam jsou?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moc dlouho ne, mě to překvapilo v srpnu
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3698
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to čumím - když nejsou ani na přejezdu u Sudoměřic, proč se proboha objevily tady?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak před 2-3 roky tam vlak sejmul auto a potom myslím ještě taky něco podobného. Asi to nebude jen náhoda.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25941
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 19:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chalkyn:
Jestli spíš nepůjde o nový druh spojení fíry s pozemním personálem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25942
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 19:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš něco z reality - z Černýho Kříže do Stožce se koná poměrně dlouhá napřetržitá výluka. Důvodem je kompletní oprava víc jak tří kilometrů tratě.
Konečně něco reálnějšího než kecy o ŠEDu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 18:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Mám pocit, že jsou tam déle než rok.

Chalkyn: Říká se tomu "radioblok". Ale nic víc nevím:-)
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 08:19:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli spíš nepůjde o nový druh spojení fíry s pozemním personálem.

To je evidentní příprava na samoobslužný provoz, jehož zahájení se předpokládá asi už od přespříštího GVD.

Kromě 201 (kde má být samoobsluha ode dne vyhlášení) a 198 (kde je stejný problém jako na 197, tedy není vysílačka) tak budou všechny jihočeské tratě návazné na trať 190 již v podání 0-0-S.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
BMBČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.0.27
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 15:27:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Zrovna včera jsem zaslechl něco o šedesátikilometrové traťové rychlosti na tomto úseku po rekonstrukci. Je to vůbec možné? Co přejezdy?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26077
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 20:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by to nebylo možné, když se bude chtít

Přejezdy jsou tam tři, možná ale víc jak 30 snesou, to si teď nevybavím. PZZ tam ale minimálně nyní nebude
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 23:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o pomoc, pro web o kapesních bobinkách E 422.0 (http://bobinky.karel-loko.net) sháním fotky této řady, nebyl by někdo tak laskav? Předem děkuji.
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 11:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta 60tka by se tam určitě hodila:-) Jinak jezdím jako vodák na Vltavu z Vyšáku a cestování po lipence je pro mě noční můrou.Většinou se vodáci do vlaku o složení BDs+Bmto velmi špatně směstnávaj,celkovou nervozitu ještě pak umocňuje závratná 40km rychlost.Nevím,proč v sezoně prostě nemaj v Rybníku na posilu nějaký Bg či B250.Takovejch šrotů je všude dost.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26475
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 12:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na posílení by se snad i našlo, ale problém nastává s délkou peronů (nejlépe ještě při křižování). Dost zásadní problém :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26476
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 12:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze „stožeckého koridoru” mám pár fotek, ale zjevně tam ještě (doufám...) není hotovo, do styků by se občac vešla bota, některé ani ještě nejsou sešroubované. I pár recyklovaných pražců asi bude třeba vyhodit...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 12:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Mn z Číčen. do Prach.

751 233 + 9 vozů
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 12:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní dopolední Mn z Číčenic do Prachatic :

749 134 + Res + Ea-s + 3 Res + Daak + Es + Res
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 10:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní dopolední Mn z Prachatic do Číčenic veze 751 223 + 4 Eas-u + Daak
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 13:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnešní Mn Prach.-Číčen.-Prach.
751 228 do čičounic nějaké Eas se dřevem + Daak
a nazpět 4 Eas + daak.
Vypadá to,že tu došlo ke změně nasazení loko.
Poslední týden jsem zajíždějí Volarské mašiny ( ř.751) místo Protivínskejch (ř.742)
Teď tady projel zpožděný Os 18 034 (asi 30 min)
ve složení 708 013 + 010 ???

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace