K-report
 

Archiv do 09.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 021, 022, 023, 024, 025, 026, 028 a 033 » Staré archivy » Archiv do 09.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 11:49:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení na Mikulášské zúčastnění. Teď tady byl kvůli jedné věci Láďa Šimku ze žst. a prej mu někdo asi omylem zbalil kleště. Nemáte je někdo náhodou?

Jo a ještě jsem zapomněl napsat , že od června se asi v Letohradě zruší UŽST a taky se na příští rok bleskově naplánovala výluka trati Lichkov - Lichkov státní hranice s drátizací. Zároveň s tím by měla proběhnout kompletní rekonstrukce stanice Lichkov!!! Je to opravdu z ověřeného zdroje. Drátizace samotné trati Ústí nad Orlicí (předrátizace do Letohradu) - Lichkov je naplánována na 2008.
Letošoto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 13:56:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem tady Jakuza plácal něco o tom, že se do oběhů vozidel nesmí dostat najednou výkony v osobní a nákladní dopravě. Tak na to zapomeňte. Letohradské 754 mají jezdit i do Libuně a Hostinného samozřejmě s náklady!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28094
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 14:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by nesměly? Akorát se to bude asi muset nějak vyrovnat/zaplatit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 16:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, já sem to s tou drátizací taky slyšel z opravdu důvěryhodného zdroje, v Lichkově se má dělat reléovka a na hranicích má být napájecí stanice.Brány se prej budou dělat přes obě koleje na té falešné dvoukolejce za Lichkovem, takže si tam budem připadat jak na korytu
Laseid
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Letošoto:754 mají jezdit i na páru Mn vlaku mezi
H.Králové a Jaroměří
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:45:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to teda bude s Cargem. To už to opravdu padlo pro neochotu. Vždyť se kvůli tomu předělávali oběhy. Nebo ten tvůj oběh platí do března jako mnohé v Letohradu? To je taky mnohem možnost.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pave: nemá ty kleště v Autě. Protože jsem s ním měnil v Jabkách kvůli poruše za ty jeho a připomeň mu tu rediskolaci co mě sliboval
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 06:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm takže konec mechanickej návěstidel na Lichkově....no a celkově ten usek Miedzilesie-Lichkov to znehodnotí co do focení....jo oni se maj předělávat dráty i v letohradě?Tak to ěm teda nenapadlo.....jo nevíte ještě odkdy by ta výluka Lichkov-hranice byla?
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 06:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad od 30.3 ??
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 07:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Babor:Chtěl jsem se s tebou nějak domluvit na vracení těch uniforem,nepojedeš sem zase někdy fotit?:-)
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 11:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: no teď bezprostředně ne, ale v sobotu se naposledy projedu v R 757/756 Týn.-Jeseník a zpět, můžu si vzít krosnu, a pokud se také budeš motat kolem, tak mi ty uniformy předáš
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV: JJ, ale zas tak černě to nevidím, už kolikrát to bylo na spadnutí. Ale kdyby k tomu opravdu došlo tak to bude velkolepý. Ikdyž by mě zajímalo na co to bude že se bude zatím drátovat do Lichkova, aby se to tam neudělalo a tím to všecko haslo a na ostatní se čekalo se dalších deset let.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vítej do klubu nepochopitelných pšíspěvků :-)

Ale pokud jsem to dobře pochopil, tak to bude především k tomu, že bude na rok 2008 vše připravené a pak už se udělá jen štreka až do Ústí. Řek bych, že teď je to reálnější než kdykoliv předtím.

Víc mě teda překvapuje to zrušení ÚŽST v Letohradě. Aby to pak nedopadlo jako dneska s depama. Když Vám támhle v Jeseníku klekne mašina, tak jste nahraný. Dříve by se prostě vzala v Lipovej nebo maximálně v Hankách a za hodinku se jelo s novým strojem. Dneska? Docela průser, když se tohle stane. Zachvilku bude jedno depo jen v Olomouci a to pak bude čekáníčko :-). Takhle to vidím i se stanicema. Podle mě se v ČR transformace ČD nějak nepovedla.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV: Tím sem chtěl říct jenom to že když se to zadrátuje s Polska do Lichkova a potom se na vostatní vyserou s tím že nejsou prachy tak nám to bude celkem vzato k ničemu.

Spíš by mě zajímalo jakej má vliv zrušení UŽST na zrušení depa?

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 15:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych naopak řek, že je to pak bude motivovat, takže se už na to nevykašlou :-(

vliv ta UŽST na depo nemá. To bylo myšlený spíš jako příklad, že by to takhle mohlo dopadnout i se stanicema. Když bude přednosta vzdálenej 60km, tak těžko bude ty lidi kdesi v horách znát.

(Příspěvek byl editován uživatelem pav.)
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 15:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, myslím že se toho ale moc nezmění akorát to nebude UŽST, ale přednosta zůstane.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 15:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no rozhodně se omezí počet přihlížejících...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 17:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dle nejnovějších správ ůdajně stojí 754.048 před dílnou a má sundanou střechu.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 18:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jnd:Takže elektrifikace Lichkov Hranice a výluka v Polsku začnou vcelku logicky ve stejnou dobu,jen by mě zajímalo k čemu budou na falešnej dloukolejce dobrý brány....myslel sem že elektrifikace dvokolejky se většinou řeší sloupama u každej koleje,ale to by mě tak nebralo jako spíš,k čemu budou nad druhou kolejí když do Lipky snad dáty víst nemaj....
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 21:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: Ohledně těch bran sem jenom zprostředkovával to co sem vyslechl od zdroje,taky nevím proč to tak bude
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 09:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A k čemu jsou třeba brány v úseku Blažovice - Křenovice Horní nádraží? Tam je taky dvoukolejka, není to koridor a daly se tam brány. Navíc si to v půlce stavby někdo rozmyslel, takže tam jsou brány, ale elektrifikace nikoliv.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 16:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, tak sem dneska byl v Lichkově na praxi, a příští rok se má vopravdu začít dělat.(ale není to stoprocetntní)

PaV: Akorát že tam nejsou brány ale sloupy po obou stranách a nejsou až na zastávku ale jenom k předvěsti a vede po nich nějaký zesilovací vedení či co.

Jinak dneska jezdili 751.137+751.176 a 751.236+751.038
751.354 se vracela Lv z Dolní Lipky
Poznaňák 749.260
Jeseničák 749.008 + hodina spoždění protože žvejk nějakou bábu u Týniště.

a ještě sem vyzvěděl že vod novýho GVD budou náklady docela prostávat v Lichkově a budou se dít i různý vyfykundace jako že pojede náklad z Miedzilesie do Lichkova mašiny se vrátěj zpět do polska a znova pojede náklad Miedzylesie-Letohrad
a ten náklad svezou dvojčata co vyvezou náklad Letohrad-Polsko a potom sjedou Lv do Lichkova
(n ale na focení to bude lepší)
A ještě jedna věc v depu u dlouhej stojí krabice (163) docela mě to udivilo.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 17:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pav: Tak ty sloupy na trati 340 nejsou jen tak pro nic za nic, ale protože je po nich nataženo vedení do rozvodny/měnírny (znalci doufám upřesní) - viz mapa. Je to ten objekt s červenou střechou mezi tratěmi.
ICQ -> 21 65 33 068
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 18:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa l: Dneska taky bylo jedno přežvejknutí - tentokrát u Slezského nádraží v HK.
ICQ -> 21 65 33 068
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 23:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat, jak to teďka je aktuálně s Letohradskejma bařulema, už o ně někdo projevil zájem?A po sobotě budou někde odstavený nebo budou po posledním výkonu nějaké přetahy?A co 750.312 a 333, ty taky někam pujdou?Co bude vůbec provozní záloha od nového GVD?Nějaká čtyřka?
Jinak,ten peršing je tam kvůli tomu novýmu spěšňáku do Prahy,aby si ho strojvůdci trochu osahali.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 07:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak rozhodně zajímavej systém jakej budou mít náklady,využije se víc kapacita Lichkova(pokud maj teda dost dlouhý koleje)....no ale jestli začnou dělat dráty tak to je stejně bude jen na zimu:-(By mě zajímalo jeslti pak budou polský elektriky přepřahat v Lichkově?

Jinak nevíte co pojede na Poslednim Jeseničáku?Já jen jeslti se o něco usiluje a nebo to bude o náhodě?
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 16:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sem zas jednou dostal omluvenku na dvě hodiny z odpoledka ze školy,vidim slunce tak si řikám že si pudu s malym bráchou(1,5 roku) na procházku,samozřejmě ukázat mu vlaky......a řikal sem si že si vezmu foták,člověk nikdy neví...dojdem k přejezdu a závory dole přitom osobák ještě nebyl ani ve stanici,navíc neměl s ničim křižovat tak sem si řikal že počkám,že by třeba moh jet manipulák dřív než normálně ale smůla,bylo to jen "obyčejný Lv"...
 
 
 
 
 
Pokud mě chcete někdo potěšit tak mě řekněte že jste měli podobnou smůlu......
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 17:50:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hurá 754 048 opět žívá!!!
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je pravda,ale o 354 mám strach......jak kdyby ji odváeli nadobro.....doufám že to bylo jen na nějakou opravu:-(
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: Není v nějakých ujednánáních, že dopravu na lichkovském přechodu zajišťují české lokomotivy?
ICQ -> 21 65 33 068
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to opravdu nevim,rpoto se ptám,ale zase když už tam ty dráty budou.....nevim jak těžký by bylo případně tyhle ujednání měnit......opravdu nevim...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 19:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem - už jsou někde "vyvěšené" JŘ nákladů přes Lichkov v novém GVD? Rád bych se tam ještě aspoň jednou vypravil, než si ta trať dá pauzu.
ICQ -> 21 65 33 068
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 19:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No elektrifikovat se tam má až někdy koncem března,tak je ještě celá zima na focení,ale pokud myslíš bez sněhu....no zkusim se po něčem poptat...v letohradě na stanici třeba něco maj
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 19:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleši, dobrý... No, uvidíme co se dělo, přece jenom novej GVD už je za dveřmi, tak to táhli možná do Týniště na nějaký zkoušky, nevím...
Jsem taky dneska fotil,R 751 , jela na něm osmička,ale nic moc,už zapadlo slunko...
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 21:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 757/756 749.256 odskočil jsem si na něj do Jeseníků, takže info ještě o R 925 obligátní 749.265, Sp 1933 749.248, dopolední Mn do Javorníku 751.052 pk.751.041, na stoupání za Lipovou žrádelní zvuk, omlouvám se za vybočení z rámce diskuze, já to beru tak, že 292 navazuje na 025
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 08:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, tak to berem všichni :-), ale od novýho GVD nám jí utrhnou :-(
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 13:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prosim vás nevíte někdo náhodou co by mělo jet v sobotu na pozanáku a na síle??
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.95.119.41
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 14:39:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řekl bych, že je to dost tajný!
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 15:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč,jako překvapení?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 15:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uvidíš :-) Jedeš se s náma svíst ne?
Knd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na zpátečním Jeseničáku 750312 (snad) a vzadu bardota. Návnada na víkend?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak já nemám kliku jako někdo a 48 bohužel ještě nemám cvaknoutou, tak snad jen tady foto řidicího přístroje,na kterým jsem si "hrál" ve Středu při praxi v Lichkově.

 
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude to nějaký překvapení alla 749.011 nebo 019 ?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, nevim ale na zejtřek to vidím na 750.312
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.D.: Fůůůůůůjjjj! Jen to nepřivolávej! :-)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 17:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně mi ale přijde, že se ty zamračený něják nemaj k odchodu, když je pátek odpoledne, v neděli ráno je potřeba odvést první klasu novýho GVD a stejně sou tu jen jediný čtyřkový brejle.To to dojede všechno zejtra nebo to bude přicházet postupně?Jinak zejtra bych si přál 008, ale podle oběhu snad vychází 260 (podle toho co psal Pepa_l,že ve středu měla ranní poznaňák).
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 17:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeseničák nahoru 749.256, poslední R 1548 749.011, R 751 749.240, předposlední R 748 749.260, tak kdepak máme ty čtyřky? Zítra se nechám překvapit, potěšila by 008 nebo pěknej brejlák.
Alešt: budeš se tam taky motat? já kvůli báglu, bez těch uniforem vystačím s malým
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 17:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na oběhy na Letohradsku nekoukej - to je tady pasé.

Berty neodejdou ze dne na den. Tak do konce roku tu ještě občas budou otravovat. Když sem přicházely, tak to taky bylo postupně. Minimálně týden jsem tady chodil furt k trati a čekal na Bertu a jely zas zkurv.. brejle :-) Zaplaťpánbů mám díky tomu dost dobrejch video záběrů :-)
Berty nakonec přišly postupně cca po měsíci co platil grafikon.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 18:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV: Tak tak moje řeč, to se dá předpokládat že na dráze nic ze dne nebude, já myslym že berty budou ještě v plný síle jezdit tak měsíc, a pak se uvidí, jo to kdyby se mělo něco zrušit, to by byla rychlost, ale takhle....

Nj, někdy budu muset zase zaskočit na ty záběry a zavzpomínat si na tu nostalgii.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím že budem rádi když si v Poslku vyfotím 754 na sněhu.


Pepa_l: Praxe: Já si dneska hrál s hezčí věcičkou

 
zdr: www.lokomotivy.fbi.cz
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letošoto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2

Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 13:56:58 Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)
Před časem tady Jakuza plácal něco o tom, že se do oběhů vozidel nesmí dostat najednou výkony v osobní a nákladní dopravě. Tak na to zapomeňte. Letohradské 754 mají jezdit i do Libuně a Hostinného samozřejmě s náklady!


Tak jsem se na toto plácání ptal dneska při Praxi hlavního Grafikonáře. To co zde zmiňuješ je čistá vyjímka a je to jen kvůli tomu že by se pro to musela vypravovat mašina, takže je to začleněný do Osobního oběhu. Ale od března z toho můžou bejt klidně dvě Lv jízdy. Takže si to svoje plácání někdy nejdřív ověř.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Nevím, jestli budem rádi když si vyfotíš v Polsku 754 na sněhu, spíše naopak, ale budem rádi když si ji vyfotíme všichni.

Hm, každej máme holt svoje hračky na praxi, ale ty brejle mě ani neserou, protože sem před dávnou dobou zjistil že dráha nejsou jen mašiny ale i vše kolem nich.

Co to sou za machinace v tom tvým posledním příspěvku?

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já se zajímám právě o ty mašiny. Ne to jsem jen ragoval na nějakýho anonyma "Letošoto"

Dneska jsem jel do Brna na 363 ing Šedem co dělá pro DKV ČT oběhy a turnusy, a právě jsme se na to ptal. Takže stanovisko je takové a kombinování nákl. dopravy a osobní dopravy jen vyjímečně a když není vyhnutí. Takže jen aby se nemuseli vypravovat extra mašiny, tak ty "čtyřky" vozí nějaký ty náklady.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
-vv-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 20:06:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

749.008 zítra R841/749/748 Jo a je umytá.
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 20:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

751.354 byla předaná do Meziměstí 754.048 jela do Trutnova.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 08:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to je možný,na stanovišti 754048 byli alespon tři nebo 4 strojvůdci a docela se mnoubavili jak s kočárkem lítám po nádražíAle ta 354 v Meziměstí mě štve.

To babor:Fotit si poslední Jesiničák určitě budu,tak si kdyžtak ten batoh ven a předám ti to třeba až pojede Jeseničák přes Žamberk.....

Tak sem opravdu zvědavej co dneska pojede,ale počasí zatim zase stojí za....no třeba se trochu vybere.Ale pokud Bberty zůstanou v novym GVD ještě chvíli v Letohradě,tak to budou akorát v depu ne.....koukal sem že maj jezdit dva páry rychlíků a je jich tady aspon 6...
stopař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.141.11
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 10:43:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Klidná síla 757 dnes z Týniště vedená 730.312. Tu vede klidně a silně zkušenou rukou Arnošt Středa, ten si důstojné rozloučení s Jeseníkem určitě zaslouží.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 11:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, na Klidné síle 750.312 .Slunce vysvitlo asi za půl hodiny po průjezdu, i tak se ale "něco" na Popluží u žamberka podařilo
 
Azuritek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.125.134
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 11:35:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak 8.12.2006 na Klidné síle to bylo lepší. Z Hanušovic do Jeseníku byla 751.041
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 17:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jen škoda, že se nám někdo vybod na ten pohřební věnec co Jakuzo? To byly řeči ve smyslu, že se to udělá, tak jsem nic nepunktoval, ikdyž už jsem měl připravenou autoplachtu a chtěl jsem na ní na plotru vyřezat nějakej nápis, ale zhostila se nám toho Choceňská odnož a dopadlo to tak, že nebylo nic :-(

Příště (na R250/1 :-( ) si to beru tedy nastarost, protože to je u rychlíku co tu jezdil 67 let dost ostuda! Mě to teda líto je - krásně fotitelnej rychlík, kterej mi prostě hýbal životem...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace