K-report
 

Archiv do 28.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 28.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 11:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristova noho.
Voni jsou všude!!!
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 18:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulášská jízda Teplice-Moldava. Pár úlovků z mého šumítka.
 
 
 
 
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 21:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol: a já utřel nos, na cestu zpátky jsem do toho Hrobu (šotiči na silnici) dorazil o kousek pozdějc...

Stejně bylo ale hooodně hnusně. Nahoře taky tak?
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 22:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Galgol. Co jelo vpředu? Za časů 3 par najednou nás tam bývalo mnohem víc. Jéžiš kde jsou ty časy Bulíka na Moldavě
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 23:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vepředu 354.195, na postrku 742.190. Mezi tím 5x Bai-k, ale hnusnost onoho inverzního dne to celý přebila...a tak ani tolik nelituju, že svěřiv se na cestu zpátky do Teplic řidičskému umění přítelkyně jsem stihl jen tohle...

 
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 08:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nahoře mlha, vítr, zima.
Účast (druhu o kterém je řeč v této diskusi) byla zřejmě omezena hnusnými světelnými podmínkami, ale typoval bych to na stejný počet jako loni.
Pak už vydrželi jen ti nejdrsnější...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1934
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:55:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Che, che, v ML se letos trolejbusní mikuláš obešel bez šotoušů (vynecháme-li paní redaktorku z MLlistů)...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5856
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 23:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v jaké podobě se to konalo?

P.S.: Mám pocit, že tohle je typ akce, který je pro šotouše zcela nezajímavý.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 04:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áááá, p. Martin ještě neslyšel o odborníkovi na personalistiku v podmínkách municipální dopravy města Brna!!! Šotouši se nehoufují pouze kolem kolejí, či trolejí, po nichž (pod nimiž) jezdí vlaky...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 10:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, já zanechal generacím budoucím i něco víc, než jen slinty? Hláška o odborníkovi na personalistiku v podmínkách municipální dopravy města Brna pochází ode mne z nějaký dávný debaty o Kájovi Šedů...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5860
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 11:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tak o tomhle odborníkovi jsem slyšel

A že se šotouši nehoufují pouze kolem kolejí, či trolejí, po nichž (pod nimiž) jezdí vlaky, to samozřejmě vím, vím, že jsou šotouši tramvajoví, trolejbusoví i autobusoví, dokonce je znám i osobně, .... Jenže mám za to, že šotouše zajímá pravidelný provoz, případně zvláštní jízdy historických vozidel, kdežto mikulášský trolejbus označí za pojízdný cirkus a zhnuseně si odplivne. Proto si myslím, že se takovéhle akci šotouši vyhnou velkým obloukem.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se pánové, případně dámy, že existují i šotouši ortodoxní, kteří mají svrbění rukou pokaždé, když okolo nich něco (po kolejích, po trolejích, po kolech, to je fuk, hlavně když je to VHD) projede. Petrem avizovanou neúčast na mikulášském trolejbusu lze vysvětlit jedině tím, že všechny šotouše konečně odnesl čert
Bára!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1939
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tu neúčast (mmch. já tam taky nebyl! stavěl jsem maličkatou lokomotývu a odcházím si tudíž kleknout do kouta na pixlu se sterilovaným hráškem) si lze vysvětlit tím. že akce nebyla ani šotouši pořádána a ani šotouši propagována, takže si ji dětičky užily v nezmenšeným rozsahu. (Pro MJ - konalo se to v podobě obvyklý.)

Ver - kéž by je odnesl čert! Ale co bychom si my, šotouši dělající si z jiných šotoušů srandu, počali?
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 13:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dětičky si užily - to je dobře, tak to ma byt, tak je to spravne. Hlavně, že se ti odporní šotouši nezviditelňovali, viď

BLLL!
Práce neuteče, nemá nožičky.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 14:13:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulášská na Moldavu. původní řazení 354.195 + 5x Bai + 743.007, pro poruchu v moldavě výměna za 742.190. počasí hnus, fotit se nedalo (leda statiky ve stanicích)

na fotkách Glagola nejsem

Glagol: hoši z KPKŽ co máš na fotkách jsou mj. ti, kteří mají ten vlak na starosti. A myslim, že se jim ta jízda opravdu povedla... Mělo by se jim poděkovat
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 15:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt-ad.hoši z KPKŽ...
Přece, když je někdo přítel KŽ, tak se šotoušství přímo nabízí... Navíc, šotění je opravdu roztomilá úchylka
Musím říct že vylézavší z uhlí na tendru byl fakt stylovej.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 22:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol: Pohled na Glagolovic fotky z druhé strany hold počasí bylo jaké bylo...

(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3059
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 14:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu něco jiného:

Z bookletu CD Rudolfa Rokla:

"...Miloval vlaky. Podobně jako skladatel Antonín Dvořák i Rudolf Rokl u lokomotiv a u vlaků, které stále někam jedou, nacházel protiváhu, uklidnění a inspiraci ke svému hudebnímu vyjádření. Miloval nádražácké hemžení, znal typy vlaků i jejich čísla, uměl nazpaměť vlakový jízdní řád a párkrát se mu podařilo řídit i opravdový vlak, protože si udělal strojvůdcovské zkoušky. Vlaky prostě ke svému životu potřeboval..."

Text: Jan Adam
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Alois_nebel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 23:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten nejlepší biják ale je koukat se za jízdy z okna, počítat sloupy a číst z návěstidel. A občas to okno otevřít a ochutnat ten čerstvej luft venku.
Vlaky jezdí furt stejně.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 16:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NEPLACENÁ,NIKÝM NEVYŽÁDANÁ INZERCE
Vážené Šotoušky, Vážení Šotouši! Společnost Kara Trutnov a.s., Váš výrobce koženého zboží, se rozhodla oslovit sice nepočetnou,ale nabídkami jiných firem zatím zanedbávanou tržní skupinu (tzv. tržní výklenek), šotouše a šotoušky . Již nikdy nesmí platit,že šotouš či šotouška jsou osoby nevalného vzhledu,oblečené v otrhaných šatech, které vyšlo z módy přibližně před dvaceti a více lety! S našimi koženými výrobky lze docílit stavu, kdy bude šotouš módně oblečen a přesto nevyjde ze „svého já“ železničního šílence.
Jako první model – pro šotouší kočičky – představujeme model Výhybka. Reflexní úprava kožené bundy vyhovuje předpisu Op16 a umožní pohyb v kolejišti; to vše při mnohem vyšším stupni elegance, nežli při použití klasické oranžové vesty. Podrážka bot je vyrobena z vysokopevnostní oceli a ochrání nožičku při sevření do jazyka výměny. Vhodný doplněk k elektromotorickému přestavníku EP600.
 
Dalším modelem pro práci v depu je model Jeřáb. Vhodný zvláště pro vykonávání profese Popelářka – Vymývačka kotlů parních lokomotiv. Po pravé noze si všimněte módní tašky na brzdové zdrže.
 
Samozřejmě nezapomínáme ani na cestující šotoušky. Model 810 je vhodný právě pro cestování v koženkovém království osobních vozů ČD. Za pozornost stojí barevné řešení bundičky, je stejné jako barevné řešení koženky vozů 810 v době po vyrobení. Vhodnou údržbou, stejnou jako u vozů 810 ČD - tedy jedním hadrem vytřít podlahu, sedačky i bundu – dosáhneme po přibližně deseti letech „údržby“ stejného barevného odstínu bundy i sedaček; to vše včetně stejného zápachu.
 
Uvědomujeme si, že většinu šotoušstva tvoří muži. Takzvaný model Dispečer je určený právě pro ně. Vhodný pro posezení na šotofleku. Splynete s okolím, takže Váš šotoflek nikdo neodhalí, bunda má zároveň dobré termoizolační vlastnosti,takže neprochladnete a zároveň Vás zahřeje (místo přítelkyně,kterou nemáte). Brýle nemění barevný odstín návěstí.
 
Vážení přátelé, věříme, že se Vám naše modely líbí a při nákupu svršků namísto tradičního nákupu v zásobovacích skladech navštívíte i naše prodejny. Vaše Kara Trutnov a.s.
http://www.karatrutnov.cz/podzim_zima_2006_11/
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3701
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 17:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 18:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

moje Botasy už asi vyšly z módy?!
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 20:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co teprv moje prestiže
Dnes jedeme naposledy,9.12.2006 Ex 532 Budvar
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5905
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 20:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co moje boty značky Prestige?????
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5910
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 21:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že jsme měli oba stejný nápad vë stejnou chvíli, ty jsi jen byl rychlejší. Jo, jo, Prestige, nejrozšířenější značka bot mezi českou šotoveřejností. Co kdybysme udělali anketu o to, kolik z nás tyhle boty má a kolik ne?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 21:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ne... ale míval jsem prestiže.
Každopádně je slečna oblečená do modelu 810 opravdu kus!

(Příspěvek byl editován uživatelem desiro.)
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 21:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem Prestige nikdy neměl . Teď jde ovšem o směr implikace, jestli ten, kdo má prestižky je šotouš, nebo kdo je šotouš má prestižky, případně jestli je to ekvivalence. Pak by se v prvním případě nedalo rozhodnout, ve druhém a třetím šotouš nejsem .
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 21:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já mám taky prestižky
Uvezu to, pane Lorenc?
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 23:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kanady?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kanady Halfmistře? To při tebou deklarované své fyzické konstituci nosíš, aby tě vítr neodnesl?

Jirkas: Mno, domnívám se, že platí kdo je šotouš, má prestižky, anžto poznal jsem řadu osob v prestižkách aniž by byli šotouši a naopak - potkal jsem mnoho šotoušů a byli obuti v obuv značky Prestige. A přiznám se, takový můj malý comming out, já v prestižkách vyrostl. Ale to jsem ještě nebyl hobysta. Již tomu řadu let, co jsem naposledy vyzul prestižku, nyní dávám přednost jinému typu obuvy. Pravda, občas se mi zasteskne po prestižkách, po těch sněhobílých botech, kolik kilometrů jsme spolu nachodili, kolik jsme toho spolu prožili - první lásky, první alkoholové opojení o velikonoční koledě, po němž jsem svoji milovanou prestižku ztratil v rozbahněném poli, maturita - zkouška dospělosti,... hm, to už není pravdou.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kanady Halfmistře? To při tebou deklarované své fyzické konstituci nosíš, aby tě vítr neodnesl?

Co?!

No tak maj za úkol zpevnit nohu, hlavně kotník (jsou to taky původně armádní boty, že), takže při lítání po značně tvarově nestabilním kolejovém loži jsou k nezaplacení. Takovej vymknutej nebo zlomenej kotník to je hned. Tobě ty rizika zranění snad vysvětlovat nemusím, Doktore. Navíc při správné údržbě jsou i vodě odolné. Na kanady zkrátka nedám dopustit!!!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dyk jo, to byl jen ftip. Jíš maso? Jo, a Doktor není jako doktor medicíny, byť k medicíně nemá daleko, aby nedošlo k mýlce.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 12:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem jedině masožravec. Ovoce, zelenina a mléčný výrobky u mě nemaj šanci. Mám velkej energetickej příjem a malej výdej, tak nevím čím to může bejt. Že by ty šoty byly tak náročný? A nevím jak jseš tý medicíny znalej, že bych ti začal napovídat latinsky...

Jo a ty na tý fotce co máš pod nickem taky nevypadáš dvakrát zdravě...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 13:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Halfmister:i v kanadách se dá při troše šikovnosti vyvrtnout kotník.Vlastní blbá zkušenost
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.82.135
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 14:12:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktore,když už jsme u těch comming-outů, nesouvisí ta tvá profese nějak s tou lebkou ze křtinské krypty? (moje jo) Křtinskej kostel jsi tam měl tuším taky.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 14:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 15:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kanady maj hlavně jednu geniální vlastnost v zimě. Když jednou promtznou, tak ani hodina ve vlaku nestačí aby se ohřáli.
A v létě? na prestiže nenechám dopustit. To totiž kanady jsou moc těžk a blbě se v nich běhá a leze po stromech.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 19:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Halfmister:mě moc do smíchu nebylo!!Bylo to,když jsem ještě dělal u posunu a noha se mi dostala při seskakování z vagónu mezi hrubý štěrk.Kdo mě zná,tak ví,že se do teho připočetla aji váha,no docela síla.

Ale když sme u těch botek,tak nedám dopustit na zimní kanady(ČD).Loni v Jeseníkoch jsem byl v úplně suchých botách,kdežto ostatním ty jejich botky neuschnuli většinou ani do rána.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1447
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 21:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Geniální debata o botách . Prestige jsem nikdy neměl, naopak bych mohl popsat několik adrenalinových zážitků s pohybem ve zcela nevhodné obuvi. Nejhorší je, že člověk je nepoužitelný, naposled jsem lezl letos na podzim nad tunel v Tatenicích v pantoflích :-):-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 21:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: To mě dostalo
Jinak k šotoobuvi - no ted se mi rozpadly měsíc nové zimní botky, tak ted běhám v polobotkách mezi pražcama :-) Ale i v pantoflích mám zkušenosti, když sem lezl na střechu baráku v Břeclavi
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 22:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: Já jsem jedině masožravec. No vidíš, jíš maso, tak bys měl pochopit ftip. Mno, a latinsky můžeš začít napovídat, nejen na medicíně jest výuka jazyku latinského (odborná latina v indexu ohodnocena známkou velmi dobře).

Jakuza: Není chybou kanad, chyba jest na straně uživatele. O boty se musí dobře pečovat (impregnovat, voskovat, čistit a leštit), aby dobře posloužily. Kupříkladu já i po delším stání v potoce či při brodění se mám nohy stále v suchu. Ano, po celodenním pochodu v mokrém sněhu byla kůže kanad provlhlá (nohy v suchu, bo spešl ponožky), ale stačí vycpat novinami a za chvíli jsou opět boty suché. Stromy se mi v kanadách zdolávají snadno, zejména docením při seskoku z výšek na zem, kdy je noha fixována, problém vidím jen v lezení po skalách či zídkách, kdy není tolik potřebný těsný kontakt s jemnými výčnělky. Poslední kanady mi sloužily sedm let (celoroční intenzivní nošení - práce, vandry), poté jsem je vyměnil za nové, ale staré stále používám již jen jako ryze pracovní na venkově (pole, louka, les).

jk: A tys kterej? Lebka, jakož i kostel nesouvisí s mojí profesí. Lebka i kostel souvisí s mojim koníčkem, dá-li se to tak nazvat. Inu, jsem křtinský patriot, byť tam již nebydlím, a od toho se vše odvíjí. Třebas právě v kostnici při dnech otevřených dveří dělám strážce klidu mrtvých.

353: Jsou tací, kteří v pantoflích odchodí i celodenní pochod v blátivém počasí listopadu.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28785
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 00:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...člověk je nepoužitelný...

A zejména nepučitelný :-)

I když zejména v létě opravdu není nad pohodlné (a pevné) sandály. A to nejen na turistiku, ale i cestování nebo řízení . Snad jen na kole dochází s samochlazení, naopak do botasek těžko vlítne pod chodidlo vosa.
Naposledy jsem takhle pěkně pohodlně zdolal Sněžku. Botasky ale v záloze (batohu) pro jistotu byly.

Není nic příjemného pak po celodenním výletu zout boty značky Adidos
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 13:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naopak do botasek těžko vlítne pod chodidlo vosa

Už ti někdy na motorce vlítla do trenek?
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28796
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 15:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5923
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 15:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Pane doktore, kdybyste mi z toho nějak dokázal odstranit tu bolest.... Ale ta velikost, ta může zůstat!"
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 19:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Ty jsi mě šatně pochopil. Tu špatnou vlastnost (Když jednou promrznou, tak ani hodina ve vlaku nestačí aby se ohřáli. je spůsobena vysokou tepelnou setrvačností. A když jede člověk na den na Železnou rudu nebo Jeseníky (prostě tam kde je aspoň metr sněhu). Kde toho víc nastojí než nachodí. A když ty boty jednou promrznou, tak už je ani delším přesunem jen tak neohřeješ.
Impregnace je samozřejmost. Já tvrdím že kanady správně sešněrované na krátké namočení snesou vodu do té doby, dokud nešplouchá voda vrchem.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1444
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 22:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By mě zjímalo jestlo to BYL /nebo ještě je?/ - blázen, či hard šotouš...

http://www.youtube.com/watch?v=dVRUBIyRAYk
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 22:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: A co si na ponožky navlékat igelitový pytlík do odpadkového koše? Tento nápad jsem dostal na vojně při kopání zákopu, který se mi během kopání neustále plnil vodou jak doma ve vaně.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 22:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zl_24tr: OMG....to je jak když dou u nás šeci z hokeje...no ale toto je EXTREM
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 00:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy toho naděláte, když k nám na vesnici přivezou ve čtvrtek ráno zákusky tak to tam vypadá ještě hůř...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 13:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24Tr: prostě jak se u nás ve Zlíně říká: MASOX!!!
Uvezu to, pane Lorenc?
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 14:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nic není. To když k nám přivezli po 14ti dnech čekání hajzpapír, to bylo něco
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 17:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prispeju tez: V kanadach jsem lital jiz od svych 14 a nedam na ne dopustit, zejmena vz. 90, ktery se tak rychle a pohodlne obouva. Kdykoliv obuju vase oblibene prestige, tak je znicim do mesice, je to velmi neekonomicke. Za celou tu dobu jsem znicil jen ctyri pary a ve vsech pripadech toto bylo zavineno sjetim podrazek. Bohuzel, tam, kde jsem ted, kanady nemaji, tak jsem sehnal nemene dobre boty zancky Bundeswehr.
ICQ 268-987-545
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já v vz.90 chodil na vojně běhat. Byly pohodlnější, než ty zatracený tenisky, které stejně skončily na stromě. Akorát to mazácké vázání mostů nějak vadilo při obouvání, ale dalo se to.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já se přiznam, že už několikátým rokem nosim jenom prestige. Prostě vím do čeho jdu, vím, že se neroztrhaj a vím že se nenosí ale počítám s tím, že obuv je to poslední co na mě bude někdo zkoumat protože je to jenom to malý dole.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...obuv je to poslední co na mě bude někdo zkoumat protože je to jenom to malý dole.

Abys nebyl překvapen. Kupříkladu já, a nejsem sám, si jako jedné z prvních věcí na člověku všímám, jaké má boty. Jednak typ a hlavně, v jakém jsou stavu. To o člověku napoví mnohé. Okopané, umouněné boty od prachu, které neviděly krém a hadřík, jak je rok dlouhý, nejsou právě nejlepší vizitkou. Však porozhlédněte se po okolí, kterak jsou na tom s péčí o boty jiní. Příjde mi, že většinou bídně.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3720
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:50:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už máme tu "obuvnickou chvilku", tak taky přispěju svou troškou...

Kanady a další vysoké boty bohužel moc nesnesu, protože mě z toho brzo šíleně bolí šlachy či co kolem kotníku (někdo znalý anatomie případně opraví) takže se musím spokojit s něčím nízným. Tedy vyjma zimy, kdy ty vysoký boty nějak přetrpím...
Pokud počítám s tím, že ty boty budu nosit i do "terénu", snažím se koupit něco, co tu zátěž vydrží, snese rosu z trávy, bude to pohodlné, pokud možno vzdušné atd. Navíc se mi ty boty musí i líbit, mít barvu, které nějaký flek výrazně neublíží a tak. Kdysi dávno jsem se prestižkám nevyhnul, nyní na střídačku používám Adidas a Columbie. Na léto mám i bytelné sandále Nike a ještě jedny adidasky, které mají pevnou podrážku i boky, ale jinak jsou skoro celý síťovaný....
Na zimu jsem vybaven Salomonkami, těm nějaký sníh či mráz nijak extra nevadí...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 21:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktore, že se ti do toho pletu, ale hodnotit osobnost podle bot je spíše výsadou žen.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 22:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mýlíš se, Halfmistře. Obuv, šat a celková (ne)upravenost vypovídají o té které osobě. A nejen ženy hodnotí jiné.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1520
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 23:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná že v nabídce na tomto webu najde mnohý šotouš inspiraci

http://www.wessani.com/wess-wear/index.html
Bára!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace