K-report
 

Archive through 09.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 340 - 346 „Vlára” » Staré archivy » Archive through 09.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 09. listopadu 2005 - 19:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomuto tématu bych přidal Bojkovice-město,tam se vlezou přesně tři klasiky a čtvrtá,pátá stojí na přejezdu nebo ve škarpě.První rok co tam tu zastávku postavili a lidi ještě nebyli zvyklí vystupovat v předních vagónech to bylo docela divadýlko. Zvláště nerudní čaganáři s igelitovými taškami vyskakovali do škarpy a přitom nadávali na ČD a na město Bojkovice.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 09. listopadu 2005 - 20:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira: v Bojkundách ten problém řeší poznámka v jízdním řádu, takže když si při výsadku z pátého vozu někdo přerazí čagan, je to jeho mínus, fíra je z obliga. Každopádně zastávka Bojkovice City je prvotřídní zpotvořenina, kdo to mohl schválit...

Kristán: kdyby mě Lct nepráskl, byl bys furt vedle...
Sexuolog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 09. listopadu 2005 - 22:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

promiňte, čaganáři=důchodci?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 10. listopadu 2005 - 10:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čagan=hůl.
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. listopadu 2005 - 13:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

340ku si tento týden oblíbili vlakoví revizoři: dnes už třetí kontrola v tomto týdnu.
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 10. listopadu 2005 - 16:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ramon: Panu Tresovi (revizor) asi vychází turnus na 340tce.
Ad Krysolet: Je to fakt, takový malinkatý černý kosočtverec tam je :-)
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. listopadu 2005 - 19:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Krysolet: Omyl, vedoucí strojmistr má u sebe v kanceláři tabuli se seznamem fírů, zahlédl jsem tam cedulku s vašim jménem Luboš mi to jen potrvrdil.

Bojkovice město je zastávka naprosto nepochopitelně jen na 3 vozy, když se vědělo co všechno tam bude stavět. Dneska by jim to už asi neprošlo postavit to tak krátké. Hold v té době jim min. délka "euronástupiště" nic neříkala.
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 16:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira: ale když vidím vlak o dva vozy přesahující nástupiště, přicházejí mi na um kosočtverce podstatně větší...
Pepa_zilvar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 17:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu bojkovskou zastávku projektovali a schvalovali schválně tak krátkou proto, aby se pak řeklo, že je krátká a tudíž zde mohou jezdit jen krátké (čti: motorové) soupravy.
Ať tak, či onak, je to taškařice. A mašinky všech barev a přenosů výkonů se tam hore kopcom jen nerady rozjíždí.
Speciálně pro Kristiána - stavělo se to v době přístupovýc smluv k EU, dokonce pár měsíců před slavným vstupem a přesto to prošlo. I dnes by jim to prošlo.
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 17:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš Bojkovjané neměli na delší perón peníze
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 17:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skutečnost je ovšem taková, že dlouhé soupravy tam jezdí i nadále - a troufám si optimisticky odhadnout, že minimálně ve vybrané dny v týdnu budou jezdit ještě dlouho. Páteční šestivozový 1727 trčí nad propastí polovinou své délky...
Kuriózní byl hned první rok po otevření nové zastávky, kdy rychlíky přestaly zastavovat ve stanici. Ech, co už, rychlíci jsou zde minulostí, a to s největší pravděpodobností na věky věků.

Na kolik by vůbec vyšlo prodloužení nástupiště o těch zhruba 50m? To je taková pálka?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 18:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych nezapomněl: tak nějak se proslýchá, že od GVD 2006/07 výrazně přibude osobních vlaků v úseku Brno - Nesovice. Ovšem dál bude prázdno, přes kopec by prý měly jezdit jen spěšňáky, kategorie os by se měla znovu vyskytovat až v úseku Kyjov - Veselí. Ví někdo víc?
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 19:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stavělo se to v době přístupovýc smluv k EU, dokonce pár měsíců před slavným vstupem a přesto to prošlo. I dnes by jim to prošlo
Neprošlo. Když se rekonstruovala zastávka Bohdašín, byl postaven perón na pár vozů, po týdnu byl asi o 50 m prodložen, protože to neprošlo. Nikdy tam nezastavil vlak delší než 4 Btax, od nového GVD tam nebude stavět nic, přesto tam je europerón dle norem, kratší nešel. Kdyby se Bojkovice stavěly dnes, 5 vozů by se tam vejít muselo. Prodloužení o 50 metrů by nestálo více než 1 mil.Kč :-)

(Příspěvek editován uživatelem kristian reloaded listopad 11, 2005)
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 19:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matně si vzpomínám že ta zastávka stála bratru 2,7 mil.
Ad Krysolet:zejména R Brno - Tr.Teplá, co už...hodne se to tu omílalo...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 19:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matně si vzpomínám že ta zastávka stála bratru 2,7 mil.

No ja - ale kolik z toho stály přípravy, projekty, schválení, razítka... Padesát metrů betonových panelů navíc by se snad nemuselo vyvažovat zeleninou pěstovanou v okolí Galanty.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 11. listopadu 2005 - 20:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prodloužení by stálo další razítka, plány, projekty atd., myslím si objeklivně kolem jednoho mega by to vyšlo. Kdyby to bylo za pár šupů tak by to už dávno bylo postavené a nemuseli kolem toho být takové oplétačky. Za pár let tam už nic delšího než 3 vozy stejně nepojede, takže se to už nevyplatí něco stavět.
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 7-2003
Odesláno Neděle, 20. listopadu 2005 - 19:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen taková zajímavůstka : dnes se na Sp/Os pohyboval s mv 842 přívěšák 050 místo standardní 021. (Sp1725 842+050, 4114 842+021+050).
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 20. listopadu 2005 - 21:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo no, když asi 3 vozy 021 v Meziměstí rozdělali, sundali podvozky a v té době odvezli zvedáky.. Ty vozy tam jsou bez podvozků a nikdo je nemůže dodělat, protože je nemají jak zvednout ani jak odvést jinam.. To by mě zajímalo co s tim teď budou chytráci dělat.
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 20. listopadu 2005 - 23:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne, všechno má své řešení. Co takhle použít nějaké čtyři desty??? Nebo autojeřáb???

Nebojte, pokud je snaha, vše se dá vyřešit......
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 21. listopadu 2005 - 06:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 050 byla 050.023 a vracela se dnes domů na zajímavé 4102 (754.016+3xBt+050 - Bmx byl otevřen, topení krásně hřálo, dobrý to bylo )
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 22. listopadu 2005 - 15:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: Depo Meziměstí je bohužel již tak rozebrané, že tam není nic, takže šance na dodělání těch vozů přímo v Meziměstí je skoro nulová. A to tam mají od prosince přijít 714. To jsem zvědav, jak to bude vypadat...
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 15:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na 340tce nějaké přesuny či co řady 810. Cca v 10.20 viděna nějaká 810 v Blažovicích a 14.20 opět nějaká 810 ve Slavkově.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 21:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ramon : 18.11. jsem v Blažovicích potkal soupravu 810+043, taky přeqápko...Eslivá to nejelo do VNM na nějakou opravu?
Pepa_zilvar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 30. listopadu 2005 - 17:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Českolipský rail-bus 810.399 po váze v Maloměřicích táhl 18.11. do DPOV Veselí rovněž zvážený "děčínský" 043.026. Ten již ovšem ukořistilo heršpické depo - viz DF 843. No a ten "přesun" z 29.11., to mohla být zase přeprava té 399 domů, zatímco ta druhá mohla býti táborská 810.633 cestou na/z váhy.
Trochu zpestření provozu, ne ? Přátelé v depech jsou sdílní - tak proč to tajit
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 30. listopadu 2005 - 21:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 utáhne vůz 043? Vždyť ten je asi tak těžký jak 3x010.
Tarify ĆD i ZSSK v novém GVD
Přechod cestujících od vlakové dopravy do autobusové ještě snadnější!
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 12:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená: Ano, utáhne. 1x043 prázdný 32t, 1x010 prázdný 15t. Takže 1x043=cca 2x010 a to krabička zvládá.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 15:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 utáhne i 842+2 Bmx.. Sice s problémama, ale rozjede se s tím (osobně odzkoušeno)
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 22:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky vám oběma.
Kristiane, a přežila to bez "újmy na zdraví?"
Tarify ĆD i ZSSK v novém GVD
Přechod cestujících od vlakové dopravy do autobusové ještě snadnější!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 22:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 ano, Kristian ne...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se mrkněte k nám:

http://sweb.cz/Opatovice.vyskov/
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. prosince 2005 - 16:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No přežila to v pohodě, pak už jsme jí ale radši s tim kvatrem na postrku pomohli Ona taková 810 vydrží hodně. Už jsem v tom jel taky 100 km/h (v úseku z Kunovic na Veselí), když fíra na vedoucim kvatru jaksi pozapoměl že má na prdeli mimořádně 810. S kvatrem na prdeli R 929 se taky jednou stalo že se fíra svezl 115 km/h. Stanley: s 810 jsem jezdil taky a věř tomu že bych se s tim taky rozjel. Ale radši bych to nezkoušel, co nemá el.přenos s tim si netykám
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 7-2003
Odesláno Pátek, 02. prosince 2005 - 18:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes opět jeden zajímavý šotopátek...
Přijíždím zvesela 4827 do Židenic, přebíhám jako vždy koleje a skáču do 4145 a ejhle, dneska jedem jedničkou...neboli sestava 754.067 + 3ks AB. Dobré to bylo, bude to častěji?


A potom...slovenský saloňák. A obrovská smůla. Intuitivně jsem si vybral dobrou stranu, že pojedou ze Šl. po nesprávné straně, ale náhoda tomu chtěla, že při průjezdu vlaku mi ho zakryl křižující Sp1730. Tak jen stručně, v čele byla 754.076.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17634
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 20:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 nám tu občas jezdí i s ex-brněnskými 042 (Btn752). Z nějakého důvodu ale za 810 nesmí (nemá?) být řazen 021 (Btx). Nevíte někdo proč?
Mmch zatímco minule nám sem z Brna přišly vozy pěkné (042), tak ty první Balmy (Bmx) jsou neskutečný humus (nejspíš jednoduchá okna, zelená koženka, zašlá špína) - to je nešlo před expedicí do ČB aspoň trochu vyglancovat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 19:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přece vám nedáme ty pěkné polstrované 050 po dílnách! Ty máme za polstrované 850 na Hrušovany Cestující si na to už zvykli. Těch zelených tu zas tak moc není.
843 je nejlepší hnací vozidlo ČD !!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17679
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 20:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik? Deset? Aspoň na Bezdrev kdyby byly nějaký lepší (mají přijít prý jen dva „lepší”), oproti 810 a 01x to pokrok bude stále (ač ty plyšové jsou vzhledově oproti tomuhle nádherné..).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 07. prosince 2005 - 14:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Os 4143 misto 3x Bt 1x B(!), 1x B255,1x Bt
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 07. prosince 2005 - 22:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud oběhy nelžou, tak od nového GVD bychom se na Sp 1722/1727 měli vozit vozy B.
Jirka Ambros
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 19:03:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim historiky Vlary, mate nekdo nejake materialy (nejlepe foto) z puvodni vlarske trati v useku Brno dolni - odb. Slatinska? Hlavne me zajima byvale napojeni posvitavskych vlecek z odb. Krenova. Predem diky. Co za to? Ptejte na cokoli kolem Brna a okoli (jen ne prosim na prestavbu ZUB), snad pomuzu :-)
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 10:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kterých vlacích bude jezdit 850?? Díval jsem se do sešiťáku, ale nemohl jsem si je zapamatovat.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 7-2003
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 11:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V kladívka obrat 4107/1726.
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 21:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to tvrdíš, tak budu mrznout u trati se stařičkým(asi 25 let) fotoaparátem ZENIT(nebo s asi rok starým digitálem). Když se podaří co podařit se má tak v pátek pošlu fotky
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 22:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na čem jezdí 754?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 22:40:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maly hektor: http://www.vlaky.net/servis/obehy.asp?lang=1
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 12:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mi to nejde otevřít
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 17:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý traktor: napíšu jen dvojkolejku, snad to bude stačit.
směr Brno, X:

4102, 4142, 4144, 4104, 4146, 1720, 2206, 1722, 1728, 4114, 4148,

v 6:
2206, 1722

v +:
1722, 1730, 2712, 1732, 1734, 1736

směr Veselí n/M:

v X:

4105, 1725, 1727, 4143, 4113, 4145, 1729, 4147, 4115, 4149, 1731, 4151

v 6:

1727, 1729

v +:

1721, 2713, 1727, 1729, 1731, 4117, 1733


Je to bez záruky, ale snad jsem se zásadních chyb nedopustil. Sv vlaky jsem nevypisoval. 754 jezdí navíc na jednom páru nákladní vlaků, odjezd asi 21:20 z VNM a návrat 2:10 druhého dne. V neděli nejede sudý vlak a lichý jede v motorové trakci už z Majlontu.
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady máte ty fotky

U vjezdu do Veselí
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě

050 001
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 20:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:T435děkuje
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 7-2003
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 21:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stínovlas : škoda, že ti k tomu neposlali růžový salonek...

Jinak všem spolucestujícím z Vláry přeji příjemné a klidné Vánoce a v Novém roce žádné nepříjemnosti při cestování

Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 21:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

720: asi tam nějaký kiks bude, páč jak se tak dívám, tak by se ve Veselí hromadili brejlovci... Ale hledat v obězích se mně nechce.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 20:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stínovlas, Tomaseq: super fotky, máte jich ve svém archivu hodně? PF 2006 Fany
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 20:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozná někdo?
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano přívěšák poznávám 020 bo 021!!!!!!!!!!! Ale kde je to focené tak to nevím(že by někde na Vláře???).
Fotky by se možná našly.

FANY:ten FANY nebo ta FANY.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 17:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemoušn z bifixu.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na 4145 pro naši trať poněkud netypická 754.044.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tmsq: všechno je jinak, 044 už je pro vlárskou typická.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq: Já ještě upřesním, 754.044 je na vlárské trati doma od změny oběhů HV dne 1.10.2005.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 06:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to sem si nevšim, dík za info. Ještě máme nějaké změny (krom BDs na některých Os vozících vzduch?)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 7-2003
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 07:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud mě oči mé dnes ráno nelhaly tak na 4142 dnes byla 750.243. Pěkně se nám to tady střídá.
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 13:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se teda fakt pěkně střídá, jenom do Velké jezdí furt to samé. Třeba sem dám fotku z Keďákova hl. n.(Velká n. Veličkou) až tam budu na praxi.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 08:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak dlouho bude šance ještě vyfotit toto v Bučovicích ( mám na müsli ty šraňky, ne to quattro )? Slavkov sem si blejskl včera, ale teď nemám moc čas, tak aby mi to v Buč.nesundali než tam dojedu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace