K-report
 

Archive through 30.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » České Budějovice a okolí » Staré archivy » Archive through 30.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 15:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostudoval jsem mnohé další a z ÚP a objevil následující:

Byla odstřelena v některém z minulých dokumentů zmíněná nová trať ČB - Třeboň - JH. Proti byly ČD, ale i další.

Viz připomínky veřejnosti:
Nově navrhovaná trasa vedoucí z Českých Budějovic přes Ledenice, Třeboň a Jindřichův Hradec bude v zakreslené variantě špatně realizovatelná vzhledem k poddolovanému území u obce Borovany.

Proti byly i Třeboň (problematické křížení s 226 bez možnosti propojení) a JH (bariéra pro rozvoj města). Trasu trati je možné najít na mapě jako Ad 10 .

Další střípek do mozaiky (takto vypadalo zadání):
Počátkem osmdesátých let minulého století byla resortem dopravy pořízena studie železniční
tratě v úplně nové trase z Českých Budějovic na Ledenice, Třeboň do Jindřichova Hradce na vyšší
rychlostní standard, která sloužila jako podklad při zpracování tehdy aktuálních územních plánů (z
torza podkladů, které měli zhotovitelé k dispozici, její trasa pro informaci znázorněna v problémovém výkresu; vzhledem k době vzniku trasy nutný shovívavý pohled ke konfliktům s prvky ochrany přírody, zejména v CHKO Třeboňsko). Studie měla pokračovat směrem na jižní Moravu rovněž v úplně nové trase údajně na Studenou a Telč, zda byla dokončena, není zhotovitelům známo. Doporučujeme problém železničního koridoru z jižních Čech na jižní Moravu řešit zadáním Studie proveditelnosti, která by prověřila možnosti úpravy ať již principiálně ve stávajícím koridoru rektifikací směrových oblouků a úpravou výškového průběhu trasy, či návrhem nového koridoru.



Z připomínek ČD, GŘ, odboru investic:
Ke 4.TŽK:
V konceptu územního plánu mohou být vyhodnoceny varianty řešení, ale v návrhu ÚPVÚC bude respektována výsledná varianta územního koridoru a současně zařazena do veřejně prospěšných staveb.

Slavonice - Fratres:
ČD nepočítají s úpravou geometrické polohy drážního tělesa v úseku Slavonice - státní hranice. Napojení této trati na železniční síť Rakouska je zvažováno a záleží na vzájemném projednání s rakouskou stranou.

Nedá se vyloučit do budoucna zadrátování 201 a 224, ale nějak jsem to neobjevil zapracované v konceptu ÚP. Připomínka byla takováto:
Je možná modernizace a optimalizace (zdvoukolejnění, elektrifikace) celostátních tratí (tratě č.190, 199, 200, 201, 224, 225 a 226). Na ostatních, tj. regionálních tratích se nepředpokládají úpravy s územními nároky.

A dále z průvodní zprávy:

Do problémového výkresu nebyl však zakreslen návrh nové železniční tratě (pro rychlost 160
km/hod) České Budějovice – Pasov předložen variantně v konceptech ÚPnVÚC prachaticka –
strakonicka.
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 15:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumpič: ta plechařina patří 210 028. V montovně se usazoval motor na rám 210 028. usazování motoru s  generátorem
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 15:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud máte trochu času tak doporučuji kouknout na bod 10.1.1 a další Průvodní zprávy, je tam velmi hezky + krásným jazykem + s parádním nadhledem popsán vývoj (a současný stav) železnice v Jihočeském kraji. Vše začíná na straně 106 uvedeného dokumentu a určitě se to bude líbit alespoň Bumbičovi.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 15:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to s druhou kolejí na FJB z Vídně do Gmündu?

Dle průvodní zprávy k ÚP je v celé délce a dle mapy na http://www.bueker.net/trainspotting/map.php?file=maps/austrian-network/austrian-network.gif je jen kousek za Vídeň.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 16:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě tohle si nenechám ujít:

Stav železniční dopravy v jižních Čechách je takový, jaký je stav železnice u nás vůbec, tedy
pohříchu neutěšený. Jako dobrý předpoklad do budoucna nutno ocenit alespoň to, že někdejší
železniční síť zůstala do dnešních dnů zachována v nezměněné podobě. V uplynulých desetiletích se
železnice v celém našem státě orientovala převážně na dopravu nákladní, přičemž se na skladbě
přepravovaného substrátu výrazně podílela skladba primárních zdrojů energie, jmenovitě se jedná o
přepravu uhlí, která dominovala. Této přepravě se podřizovala veškerá technická základna železnice.
Kromě prostého zaostávání technické úrovně zavládl i jistý pocit uspokojení s touto úrovní. To se
projevovalo například při rekonstrukci železnic, kdy trať byla v některých případech rekonstruována na rychlost, která byla nižší, než v době její stavby před nějakými sto lety. Železnice úplně postrádala
donedávna obchodní politiku.
Oranžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 16:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivo: Líbí se mi ty spekulace, ale ono se to nejspíš lepí jak jen to jde, aby se jezdilo. V týdnu prý přitáhl 742.436 z Velenic na 8604 nějaké lehlé kvatro. A ohledně tvrzení, že pořadí v turnusu je takové a makové bych si nebyl zas tak jistý. Stačí jedna neschopnost a je vše úplně jinak
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 17:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním, že případné územní nároky spojené s drátováním 197 + 198 (tj. součást ŠED) budou upřesněny až v návrhu ÚP.
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 17:39:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa: Dík za vysvětlení
Mibl: K průvodní zprávě bod 10.1.1., první ostavec, trasa železnice Vídeň - Cheb:
Celkem dobře a hlavně pravdivě popsáno, jen dodám, že jižní Čechy byly pro tuto dráhu pouze tranzitním územím, hlavními důvody pro stavbu této dráhy (KFJB) byly západní Čechy z těchto důvodů: 1) spojení Vídně s tehdy už mezinárodním žel. uzlem v Chebu (strategické důvody). 2) Propojení s Českou západní drahou a tím možnost dopravy uhlí z dolů v okolí Plzně do Vídně (vídeňští podnikatelé očekávali tím pádem snížení ceny uhlí v konkurenci s uhlím Ostravským. 3) Propojení Vídně se světoznámými lázněmi.
Jako zajímavost, o které se málo ví, uvedu skutečnost, že se při přípravě trasy dráhy z Vídně do západních Čech a do Prahy uvažovalo s odbočkou nikoliv v Gmündu, ale v Třeboni. Spojka ČB - Veselí vůbec neměla být postavena. Vlaky z ČB měly jezdit do Prahy přes Rudolfov, Lišov a Třeboň.
Ale to byl návrh Schwarzenberského konsorcia, který k obrazu svému předělal výbor poslanecké sněmovny vídeňského parlamentu do té podoby trasy dráhy, co známe dnes, tj. odbočka ve Velenicích, trasa na Plzeň přes Borovany a spojka ČB - Veselí.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 17:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A k optimalizované/modernizované 225 je uvedeno následující:

V souladu se Zadáním navržen koridor pro novou trať Veselí n. Luž. – hranice kraje (žst. Počátky – Žirovnice) jako směrný záměr navržený pro rychlost 100 km/hod. Pro záměr zvýšení propustné výkonnosti tratě byla zpracována studie Dopravním rozvojovým střediskem Praha v roce 1983, ta je však bohužel pro daný účel prakticky nepoužitelná (předmětem studie bylo zdvoukolejnění při návrhu zvýšení rychlosti cca do 80 km/hod). Při návrhu koridoru ovšem výrazně zhotovitelé postrádali dopravně technologický podklad, jehož absence je při návrhu koridoru znatelná. Není proto ani možno odpovědět na to, zda nová trať by měla být dvoukolejná či jednokolejná (budiž předpokládáno, že dvoukolejná) s čímž souvisí poloha a počet dopraven (návrh předpokládá zachování stávajících dopraven). Koridor je navržen pro smax = 15 o/oo a poloměry oblouků 800 m (výjimečně 700 m i méně). Na trase je navržen jeden tunel délky 450 m (u Bednárce). Návrh předložen zásadně nevariantně, variantní návrh pouze u výhybna Velký Ratmírov (poloha stávající výhybna kolmo k ose koridoru způsobuje velký problém při případném zapojení do trasy). Bez dopravně technologického podkladu nelze stanovit, která z obou předložených variant je z dopravně provozního hlediska výhodnější.

Tak mám pocit, že při takovýchto směrových poměrech by se dalo jezdit i 120 km/h. Pokud by na to jednou došlo, tak bych si tipnul JD ČB-Brno cca 3,5 hodiny.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18892
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 18:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp ve Veselí od Budvaru - 842.004+050.015

Na tu 004 mám docela štěstí, ale opět bez foťáku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Oranžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 19:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mi říkal kamarád, který jel s 842.004 do Velenic na 8603, že prý dost mizerně topí. Prý to byla "pojízdná lednička" a říkal "zlaté 810". Ty prý topí víc. Tak nevím. Já s ní ještě nejel
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 21:03:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oranžový_petr: "Zlaté 810" - ano, ale jen s funkčním bufíkem Jinak je v nich při současných mrazech taky kosa jak v ruským filmu Samotný motor to neutopí, zvlášť při jízdě z kopce.
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 21:27:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani se zde nikdo nezmínil, že se 22.1. srazila Plečka s os. automobilem:
"Štěstí v neštěstí měl neopatrný řidič, který na zastávce na trati mezi Soběslaví a Veselím nad Lužnicí nezabránil srážce svého osobního automobilu s rozjetým mezinárodním rychlíkem Jože Plečnik, jenž mířil z Prahy do slovinské Lublaně."
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 21:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumbiči já myslím, že to někde bylo. Ale asi jen v diskuzi o trati 220... Mmch to auto bylo bejvalýho nádražáka, kterej se tam chtěl nějak otočit či co, a auto mu chcíplo. Když uviděl vlak, tak radši nechal auto autem a odklidil se z kolejí. Ale mám to z druhé ruky :-)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 21:59:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: Á ták, já to čtu většinou jen zde.
Dřív když někdo zůstal viset na kolejích u šraněk ovládaných odněkud klikou, měl určitou šanci ještě něco podniknout. Teď se nestačí ani uprdnout a vlak je zde. Daň za stále uspěchanější život...
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 22:31:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je samá modernizace, propouštění a na lidi se zapomíná... Skoro jako ve Švejkovi...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 22:55:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď se na lidi seje. Za svou práci máš výplatu, tak co bys ještě chtěl... Nelíbí se ti? Tak můžeš jít.
V dnešní době obehraná písnička jak ze šlafinetu.
A mnozí vedoucích pracovníci si myslí, že jsou lidi za tu práci co odvádí ještě přeplaceni!
Basamťa hore dole to je doba.
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.35
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:00:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mě napadlo: Byl předchůdcem internetu flaši net?
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumbič:flaši net


Spíš kabi net.
A hodně lidí jej ještě dnes používá.Za naše!A dělají co???

http://tkanlokopage.ic.cz/
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se zase děje, že má 1838 33 minut zpoždění?
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18907
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemůže za to spadlá trolej u Přerova?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18916
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 12:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tkan:
Díky za prezentáciu .

Večer snad dodám první dávku fotek, minimálně ty dvě dnešní (zimní BezDřev a zátiší u Máriny).

R 890 - 742.443+042.001+042.003
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18917
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 12:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
810.112 je jedna z lepších, navíc Sp na 226 jsou spíše takové zrychlenky... 810 tam na Sp (mimo toho jednoho v klasice) jezdily odjakživa, 842 tam teď pokryly Os a Sp víceméně náhodně, i když Sp více než Os.

J_k:
Děkuji za varování, nějak jsem si asi myslel, že mi budou zkoušky trvat o týden déle .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 12:49:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: No vidíš, tak když už to máš za sebou, nic ti nebrání :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18919
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 13:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl:
To se projevovalo například při rekonstrukci železnic, kdy trať byla v některých případech rekonstruována na rychlost, která byla nižší, než v době její stavby před nějakými sto lety. Železnice úplně postrádala
donedávna obchodní politiku.


A projevuje i nadále, viz ta chujovina, co se má dělat se 199.

Jinak ke spojení Borovan s Třeboní, když už to bylo zmíněno:
Nechybí tam něco? To by jako trať začínala na Růžově? Proč? Aby se využila stávající vlečka?
Lepší by bylo ji trasovat společně se 199 a odbočit mírným náspem až před pravým obloukem, kde by se dostala na druhou stranu potoka a úpatím kopce nad rybníkem by se pak dostala do své stopy kolem Vrcova a Cikánova. Ale i tam bude nějaký renonc, k Petrovicům je to proklatě z kopce, to by tam musel být nechutně vysoký násep.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 13:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Jenže pokud někdy na tu 226-ku zavítám, rád bych využil traťovou "100", což se splašeným kufrem (810) půjde dost těžko. A to ještě nehledím na sedačky. Hold jsem cestami do/z Pardubic nějak zpohodlněl - snažím se vybírat si to nej, co je možné.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18921
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 13:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_k:
Tož se nás tam, doufám, vypraví víc .

Bumbič:
Bylo to tu hned v sobotu, bohužel jsem se téměř trefil, jen to nebylo na „oblíbeném” místě u Greny...

Zdeněk:
Jsem já to vůl... Sp 1838 je do Phy. Čekal ve Veselí na Os 8317, kterému se mmch v posledních dnech spolu s Os 8351 docela „vede”:
http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=8317
http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=8351
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18922
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 13:30:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Třeba s kopce .
Ale ta šance, že 842 nepojede, je docela malá, pokud zrovna nějaká nebude naopravě, nějaká po nehodě a další nelehne...

Os 8005 - 240.021+Bdt279 148+BDs 271
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18925
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 14:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě ze včera:
Os 8214 - 242.269+BDs 15x+Bdt279 075+B 658
Sp 1633 - 340.055+CS+340.062
Os 8615 - 842.027
Os 8510 - 210.052+BDs 271+Bdt279

Soupravy na 190 jsou mimo docela úplně, snad jedna je správně. Pak sem hodím tabulku, přepisovat to nebudu.

Na Hluboké včera na 3. SK stál osamocený 050.030, polepen byl "N".

R 892 - 842+nějaký akvárko
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 14:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdepak v Růžově, podle mapy se odděluje v Nové vsi a vede kolem Ledenic. Takto by byly ČB od Plzně na Brno bez úvrati.

Co se Ti nelíbí na drátování 199? Dvouhodinový takt přímých spojů do Vídně naplní vize našich radních o zrušení nenávazností na hranicích.

Ještě jsem koukal do Projektu rozvoje kol. dopr. v JčK a tam je uvedeno, že v Cmuntu v kolejích 6 a 8 je možné zavést přepínání na rakouskou soustavu. Čili by asi bylo možné s minimálními náklady zadrátovat tyto 2 koleje a mít k 842 řídící vozy + rekonstruovat zabzař v Cmuntu a Borovanech. Ale ježdění bez přestupu je ježdění bez přestupu a asi pak vyjdou lépe i oběhy. Nevím, nevím, ale těm drátům bych se až tak nebránil.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18927
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ještě tunel (nejspíš dva) nad Ledenicema .

Drátování vem čert, s tím se nějak smířím. Vadí mi, že se ale zároveň nezvýší kapacita, spíše se naopak ještě sníží (zrušení SK a hradla). Pokud se opravdu má drátovat kvůli odstranění přestupu (protože kvůli zvýšením počtu vlaků to zjevně nebude, to by se jednotlivé části akce navzájem popíraly), tak nemám (slušných) slov. Přitom „lehká výhybna” v Trocnově by už náklady snad tolik nezvýšila a investice by měla aspoň náležitý efekt.
A to už vůbec nechci vidět, jak se tratě zadrátujou a krom dvou spojů se bude přestupovat stejně, v lepším případě se bude „pouze” přepřahat.

Jezdit bez přestupu je sice pěkné, ale v současných podmínkách to nemůže být na takové relaci cílem. A bojím se, že ani v nejbližší době (do deseti let) nebude poptávka po přímém spojení nějak žhavá, aby nestačilo jedno nebo dvě přímá spojení denně (i teď je Slíva spíš na efekt než pro užitek, narozdíl od AntiSlívy; ale beru, má to snad význam)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18928
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 891 - 842.030+050.009
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Trocnov kvůli nákladům?

Pro osobní dopravu lze mít
1) hodinový takt s nulovou symetrií s křižováním v Borovanech
2) vložení krátkého rameno ČB - Borovany --> v tomto úseku výsledný takt 30 minut (s dlouhým ramenem křižuje v Nové vsi).

Pravda 199 je součást sítě TINA, resp. TERNF a tak by asi měla/má mít dostatečnou propustnost i pro ND. Ale nezkoušel jsem kreslit, jak tím náklady protlačit a tak nemám představu o nutnosti Trocnova.

Celkem hezky je 199 popsána na http://vlaksite.net/trat_cv-cb.html
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18934
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 16:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocnov má asi tak velký význam jako elektrizace samotná, skoro si až myslím, že i snad větší.
A když už se to tam bude muset zahloubit... Současná propustnost pro současný provoz stačí, stejně jako ta plánovaná.
Ale pro takový provoz nemá cenu trať drátovat. A pokud by se měl provoz na trati zvýšit, tak pro nákladní vlak bude moci být úsek ČB - Nová Ves - Borovany přes den při případném hodinovém taktu (a jediné koleji v Nové Vsi) jen velmi těžko průjezdný, pokud nebude v čele velmi výkonné HV.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18946
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od ČB probrumlala nějaká barča...

A něco se stalo nejspíš mezi JH a Malíkovem, R 666 tam nabral +60.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.25.56
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 23:48:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem přijatelné:
Pro přímý vlakový spoj EuroCity Jóže Plečnik Praha – Lublaň připravily české, rakouské a slovinské železnice speciální jízdenku Ljubljana/Praha Spezial, která je určena cestujícím jedoucím mezi těmito hlavními městy. Cena jednosměrné jízdenky je cca 850 Kč (29 Euro). Počet míst s jízdenkou za tuto cenu je omezen. V případě jejich vyprodání lze využívat další cenově zajímavé nabídky, např. zpáteční zvýhodněné jízdenky CityStar.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18970
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 11:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, radši bych těch sedmnáct stovek investoval jinak...

R 890 - 842.030+050.009
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18979
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 8005 - 240.086(?)+BDs 271+Bmto 126(?)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18980
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na R 762 jako posilový vůz jelo Bee243. Buď už je kvůli mrazům nedostatek čehokoliv (i kopřiváků), nebo se podařilo zprovoznit všechny Bmee. Ostatní soupravy (a to i plzeňské) jezdí i nadále v neskutečně chaotickém řazení:
application/vnd.ms-excelNasazení vozů (řad) 06.xls
Nasazení vozů (řad) 06.xls (80.4 k)


R 891 - 842.012+050.028+050.009
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18983
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 8007 - 242.286+Bdt279 079+B 555+Bdt279 138
Os 8010 - 242.255+BDs+Bdt279+B+Bdt279+Bdt279+B
Os 8208 - 242.284+BDs 121+asi dvě Bdt279
...a žehle zrovna kvarkovala 810.641 s nějakým akvárkem, asi od Os 8612.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
efert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.43.114
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:47:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Von ten krám netopící a kvůli dynamu jedouci jak kdyby jel po zrezivělé koleji,Bmx 009 furt jezdí?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18989
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 01:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 8121 - 842.027
Os 8515 - 809.534 (nejspíš)
Os 8060 - 242.264+B 569+Bdt279 064+Bdt279 139+Bdt279 052+B 578
Os 8224 - 242.282+BDs 081+Bdt279 189+Bdt279 053+BDs 152+Bdt279 132
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18992
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 02:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

efert:
Já teda nevím, ale když jsem jím jel posledně (a předposledně), tak tam bylo horko spíš jak v sauně než ve vlaku... Navíc má (narozdíl od jiných ) dvojitá (a těsnící) okna.
Možná tedy mělo topení poruchu a už byla odstraněna.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
efert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.43.114
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 12:02:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba ho upravili, aby tolik netopil a trochu to přehnali:-)))).
efert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.43.114
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 12:17:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych furt nenadával, sedí se tu lépe než v 042 a v motoráku, taky "prostředí"(obložení stěn a podobné) je tu lepší. To dynamo ale fakt mohli při úpravách poslat do kytek nebo to stojí takové velké money dát místo toho alternátor a udělat z vagónu zdaleka nejlepší přívěs , nevím rád se dovím podrobnosti?? Hele možná si myslíte, že jsem nějakej háklivej, ale vlakem jezdím nejen, protože je proti busu pohodlnější, ale že při dobré trati je tam i nesrovatelně tižší.
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.32
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 15:45:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

efert: Nejel jsem v tom, ale myslím, že v dynamu zakopanej pes není. Co by vyřešila výměna dynama za alternátor?
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.32
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 15:48:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V posledním čísle Železničáře je dost obsáhlý článek o reko Hluboké.
efert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.43.114
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 16:32:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přiznám se, že můj názor na dynamo je hoodně empirický. Ve vagoně, kde je alternátor 056 nejsou tolik vybrace jako tam kde je dynamo:053, 050, občas i Bt. Uvítám když mi někdo vysvětlí, jak problém vybrací(jestli je to kvůli dynamu ne kvůli něčemu jinému) vyřešit bez výměny dynama,asi to ale nejde když tímto problémem trpí i vagóny po generální opravě(nebo to byla oprava menšího rozsahu co dělali s 009 a podobnýma Bmx co maj sedačky potáhlé textílií?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19016
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 23:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

efert:
Zkusil bych hodit dotaz do tématu DKV Brno nebo Osobních vozů...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19018
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 00:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
R 667 - 240.047+2×Bdt279+B+BDbmsee+AB, z ČB 240.021
R 893 - 842.027+042.004
Os 8500 - 809.534
Os 8602 - 842.009+050.015
Ex 532 - 363.065
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19021
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 00:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Zdicích stálo o poledni 842.028+050.037.

Os 8061 - 242.283+B 578+Bdt279 052+Bdt279 139

Bmee se docela dlouho držely, ale na vídeňských teď jezdí místo jednoho B244? a Bee243.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19026
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 01:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A konečně slíbené fotky BezDřeva, jak jel s banglí (jedna z prvních náhrad, ne-li zcela první) v čele:


A zpátky již v čele s 842.030:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19027
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 01:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumbič:
Konečně se mi to podařilo i nafotit:



A nakonec nedělní chvilka pozeie :-):

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
pavka_2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 07:41:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte náhodou někdo, jestli v Linci čeká Transalpin na Plečnika ? Moc času na přestup tam není a tady čtu, jak je Plečnik pořád zpožděný.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 08:22:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, co se včera dělo mezi Veselím n. L. a K. Řečicí? R665 tam nabral téměř 40 minut...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19037
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 890 - 842.009+050.009+050.005:

Jen doplním, že v čase vystavení vlak sotva opouštěl Zliv, „odhad” se trochu nepovedl (což ostatně hned Nemanice napráskaly)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19039
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavka_2:
Do Rakouska to jezdí od nás slušně, problémy je zejména v opačném směru... Přepřah sice trochu vlak opozdí, ale obvykle se to stíhá velmi rychle, takže se občas jede i ±včas. To spíš ho zpozdí jiné vlivy než přepřah navíc...
Přehled je zde:
http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=101
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19041
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:
Vylítlo tam zabzař.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 14:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Kde to zab. zar vylitlo?

Jo a v neděli na Os 8313 jen laminátka+Bmto !!!
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19051
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 14:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Veselí.

R 891 - 842+Bmx (005 nebo 009)

A před chvílí tu projela s Wapkama 242.240
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace