K-report
 

Archive through 02.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Diskotéky a kluby nejen kolem kolejí a vše s tím související :-) » Archive through 02.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. prosince 2005 - 18:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvam se předem za poněkud delší přízpěvek,ale tohle si nemužu nechat jen pro sebe:-)))))

Jak se stat hiphoperem!?

1.Nejlepší bude když se k hiphopu dostanete třeba poslechem něčeho z rádia. Třeba Leoš Mareš je úplně ideální! Pokud není Mareš, může bejt něco jinýho, nejlíp něco hodně provařenýho. Třeba Wu tang, Eminem, 50 cent a podobně, hlavně aby to hrálo co nejvíc v rádiu, tak to budou znát i ostatní.

2.Musíte chodit v oblečení co je fakt IN! Takže si zajděte do nějakýho shopu. Musíte koupit boty s co největším jazykem a zásadně si nezavazovat tkaničky! Nejlepší budou osirisy. Pokud nejsou prachy, tak skočte k čongům a kupte levnou kopii, stejně vám je někdo brzo poblije. Co dál? No jasný, mikina...musí bejt s kapucí. Když bude mít na zádech velikej zelenej znak v podobě listu marihuany, tím líp! Kalhoty...tady je to jednoduchý, nejlepší seženete v krámě s označením XXL Hadry. Musí to bejt kapsáče a musí mít rozkrok co nejníž. Pokud nemají, nevadí, noste ty co seženete ale nasazeny tak aby vám koukalo půl prdele ven. Co na hlavu? Pokud máte dlouhý vlasy tak si na nich udělejte nějakej hustej černošskej účes, nejlíp rasta, nebo dredy. Pokud máte krátký vlasy,je potřeba mít na hlavě aspoň šátek, samozřejmě na křivo. Pokud vlasy nemáte, tak kšiltovku nebo kulicha aby si vás nepletli s pleškou. Kšiltovku samozřejmě kšiltem na křivo, nebo dozadu. Pokud kulicha, tak nasadit tak by vám čouhal do poloviny očí, je jedno že nic neuvidíte. No a nakonec je nutná šňůra na klíče nebo řetěz. Na zimu musí bejt péřovka...co největší!

3.Takže teď jste voháknutý a musíte umět mluvit. To je hodně důležitá věc! Takže třeba oslovení. Zásadně používejte tyto tři druhy: Negře, Čéče, Bratře. Musíte dělat tak jako byste vyrostli v Harlemu! Taky musíte používat citoslovce jako Jou,Áj! Holce musíte v zásadě říkat Bitch (čti bič) a tak podobně. Například místo spojení "Zkus to", nebo "testni to" si musíte zvyknout na stylovější "Check it"(čti "ček it").

4.No a hudba, musíte znát hudbu. Takže vám tady napíšu pár tipů, co se vám budou hodit:

Wu tang clan
Eminem
50 cent
Black eyed peas
PSH
Red man
Method man

to bude stačit, tím oslníte každýho nehiphopera, to ostatní totiž, když není tak známý nemůže bejt přece dobrý (tohle není z mé hlavy, to jsem vyčetl z rozhovoru se zpěvákem skupiny Kabáti...nevim jak se jmenuje:-).

5.No co teď, je vám třeba už 16-17 tak přece nebudete chodit pěšky?! Jo, je potřeba hustá kára. Na lowridera asi prachy nemáte, tak musí postačit nějaká škodárna, nejlíp s hustým tuningem jak to vidíte v klipech třeba od 50 Centa. Jen tak totiž dostanete ty hustý hiphopový roštěnky v bikinách co v těch klipech jsou. Takže máte škodárnu. Co s ní aby byla hiphopovým reprezentačním autem??? Kola, kola dělají auto, jenže 18ti palcový leštěný OZtka jsou fakt dražší než vaše šáde! Budou stačit poklice z benzínky, pro hustej efekt musí bejt zrcadlově lesklý! No co teď, auto musí vypadat, takže natáhneme nad přední sklo samolepku No fear a na zadní SONY, to je fakt IN! Přes celou délku auta natáhnout nějakej pruh. Tak teď to pojede určitě rychleji. No a když to rychle jede tak podle fyziky potřebujete zvýšit přítlak! Spoilery! Na zadní kufr ten co největší nebo vám to může při 100Km rychlosti fakt ustřelit. Tak a teď pro hiphopera to nejdůležitější...hudba! Rádio dáme něco na kazetu, repráky budou vykuchaný z mamina magneťáku z 80-tých let. Zesilovač? Nejdůležitější je aby měl velkej brum!

6.K hiphopu přece patří hulení! Hulit musíte co nejvíc protože s tím co už znáte se tak brzo stanete vůdcem gangu. Musíte co nejvíc hulit a chlastat a dělat co největší bordel aby vás důchodci respektovali! Velkej respekt mezi vrstevníky si získáte tím, že překonáte místní rekord v počtu ulámaných zpětných zrcátek u aut. To budete fakt velcí gangsteři!

Poznámka autora: Pozor na zrcátko u vlastní hiphop škodofky!

7.Jak udělat z vaší poklidné čtvrti pořádný ghetto? Nejlepší je vzít sprej a začít dělat Tagy. Napřed si doma na papír zkuste nějaký logo...třeba ten list trávy uprostřed vašich iniciálů! Teď jen nacvičit švih a jde se na to, zmalujte co můžete - auta, popelnice, ploty, zdi, baráky...všechno.

8.Musíte mít nějaký svoje sídlo, nějaký místo. Nejlepší je nějaká troska baráku, vybavení není nezbytné. Ale jednu věc mít musíte! Hořící sud!!! Když máte hořící sud, jste hiphopeři! Nad ním teď musíte aspoň dvě hodiny denně stát a ohřívat si ruce!

9.Musíte mít řetěz na krku! To je důležitý! Aspoň desítku řetěz, sprejem ho nastříkejte na zlato a na něho pověste nějakej předmět, co největší! Znak mercedesu, budík, poklici z auta... Na prstech musíte mít nějakej hustej prsten, aspoň na dva prsty s nápisem eastcoast nebo westcoast (je jedno co to znamená).



10.No tady už shrnu nějaký všeobecný věci. Když půjdete posedět s kámošema tak k tomu potřebujete pár věcí. Nejakej kazeťák s nějakou výše zmíněnou hudbou, pak taky hulení a chlast. Bude stačit nějaký víno v pet flašce. A abyste byli stylový, tak tu flašku dejte do papírovýho pytlíku, jako v americkým filmu.

Zdravení-zdravení musí mezi hiphoperama probíhat v zásadě oslovením zdar bratře, nebo zdar negře a při tom si musíte bouchnout zaťatejma pěstma o sebe.

Taky si pořiďte bouchačku! Bouchačka je hustá, každej negr kterej poslouchá hip hop má bouchačku! No jasný, na pravou nemáme a nikdo nám ji neprodá. Pořiďte teda přesnou kopii na kuličky, pokud máte víc peněz, kupte poplašňák! No a v kapse noste sáček s polohrubou moukou a kámošům říkejte že je to Kolumbijskej koks.

Tak pokud jste vše dodrželi, tak jste ten nejhustší pravej hiphoper v české republice, všichni k vám budou vzhlížet a skoro se modlit, znáte všecky hiphopový skupiny, máte vlastního skoro lowridera, umíte negrošsky mluvit, letí na vás mařky v bikinách s umělejma kozama. Máte drsný velký gatě, "zlatý" řetězy a kvér. Máte respekt u vašich vrstevníků za to že důchodcům likvidujete jejich majetek, máte všechno a navíc jedete v koksu! Jste nejlepší, nejhustší, nejvrdší! Jste hiphoper! Budete ozdobou každé párty a vašeho města ... a o to přece jde!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 13:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a máme tu další zbrusunový velkoprostorový diskoklub ALCAPONE přímo v centru Mladé Boleslavi, včera bylo slavnostní otevření tohoto dvoupatrového domuo 22:00 slavnostní ohňostroj, muzika se tam nádrerně rozléhá, ozvučení tedy na jedničku, prostředí bezva.Nachází se zde i pizzerka, takže o jídlo.Docela mě to překvapilo, a dodám, že se o něco ještě lepší chystátá bývalé IMRERIO KRNSKO!Předběžné otevření září 2006- ad Luboš Č.T. a můžeš zase přijet a zírat na... ale nezapomeň na papírové ubrousky
Také by se zde měli časem oběvit i zahraniční hosté a doufám, že to budou špičky.
No dneska valíme do Posilky v Hradišti, taneční liga partyTo zas bude
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 22:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd:
Kde si to sehnal??to je fakt mazec, když mladý pubertáci by to zežrali aj z navijákem a řídili by se tím...:-)
Co tím chtěl autor říci vůbec??to co z toho vyplývá?:-)

Mane:
já ti dám ubrousky...do konce roku pochybuju že přijedu, se jen tak nedomluvíme vždyt to znáš ne?:-)ale 17.12.2005 ty Skořenice už určitě co ty na to??

Ty vole je 22:30 sobota a já sedim doma, to už mě jebe...nevim co dělat:-(
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 12:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš Č.T.- Jo tak dobře!A jak se ti líbil včerejší Tiesto v 23:45?No vidíš já zase přišel rano domuAž bude kissmix tak musíš přijet, včera to tam nemělo chybu.Simona zae vyhrála CD a MC a já opět ..
Takže 17.12.05 se budu i já snažit přijet
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 15:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš:
Někde to našel kamoš dal to na questbook www.epess.tk on je v tomhle hledaní aktivní o občas se tam najdou dobry haluze))))
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 16:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta stránka ale nejde otevřít
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 17:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

me to normalne jde.......teda jesli mysliš tu PESSackou...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 18:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo už i mě to jde

Luboši -PETR ZVĚŘINA feat. Style - Petr Zvěřina z Václaváku - za noc ho jen hrál 4*Zato jsem teď nějak zabral do DUNCAN & WILDE - I Just Died!!To je tak fičák
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17672
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 19:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak do Skořápek jedu :-). A až něco uděláte v MB, tak se snad nějak zjevím taky, když to bude v rozumným termínu (nejlépe ne pátek, to můžu zase až na jaře...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17673
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 19:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste mrknout na www.djweb.cz, Venca tam dal nějaký nový mixíky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 21:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine - uvidíme se ve Skořenicích toho 17.jo?já také dorazím Lubošovi jsem to slíbil, takže se tam dohodnem, ale tady to větčinou fičí každou so+ne.Ty pátky to je takové na prd, ale také to prý stojí za to.Já chodím tedy jen soboty.

Luboši odepiš na ten meil a počítej s tím toho 17!!!Jasný?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17684
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 21:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sobota půjde, dokad mám síťovku, a navíc v Pcích prázdnou kolej :-) (s kolejbábou, která do šesti nerada pouští bez průkazky :-().
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 06. prosince 2005 - 17:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těším se na všechny 17. ve Skořenicích. Z Pardubic pojedeme ve 20.42. Ještě napíšu Luboshovi z Fajnu, aby si připravil pořádný tranceový nářez
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 06. prosince 2005 - 18:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chjo, zase Backou v Bohemce:-)
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 07. prosince 2005 - 00:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná Backa Ti už příští sobotu nepojede ... Budeš se moci vézt luxusní soupravou rychlíku Ostravan
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 07. prosince 2005 - 09:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šlaka. Koukám, že tam bude Urblík, tak strávím cestu ve špajzáku:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17727
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 07. prosince 2005 - 16:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale taková plně zaplněná čtyřka v Byméčku .
Ještě to zvážím, ale minimálně do Pic Ostravenem asi pojedu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 15:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17.12 do Skořenic Luboši také nejedu
Máme tu Zvěřina Párty a já tam také chci jít.A další vyhulený.To zase bude mazec!
Ta Posilka to rozjíždí pěkně, takže až po novém roce a pokud tedy ten Pajd Výjde, tak jsem na to zvědavý.Určitě jednou za měsíc se vždy stavíme
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1989
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 22:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to tam pojedu z ČT zase sám jo Nezdy?:-(ty si měkoň...
Rád bych se zde dočetl, kdo všechno z fóra se tam teda ukáže!!

471015.
Jo a mohl by tam pustit od Tunnel Allstars - Das Boot nebo od Yves DeRuytera - Infinity, to je mazec:-)ty se znáš s Luboshem osobně??já s nim taky párkrát kecal, ale si mě nemuže pamatovat...
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 23:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kofolytik jede!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17804
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 11:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to ale vidím zle :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 21:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jedu, nejspíš z Pardubic ve 20.42, ale nevylučuju, že bych jel i z ČT, protože tam možná pojedu v sobotu na oběd, tak pokud se tam zdržím až do večera ...

Jinak nás z Pardubic pojede asi 5-10 zhruba 3-4 baby a zbytek kluci. Ale ještě to není jisté.

Luboshe znám z diskoték, občas jsme spolu dobře pokecali, ale jinde než na dízách nebo porníku se nepotkáváme.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17807
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 23:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jo, to mne štve :-(. Kdyby aspoň ten JŘ byl co k čemu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 15:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel Luboši
bude tu mrtě bab a zase se něco u mě za ten týden změnilo
To víš, ženské...
Bude tu mrtě bab díky těm šaškům a hlavně tam bude KISSMIX, to co tenkrát bylo v tom Impérku - jak jsi tu byl, pamatuješ?

Příště, ale slibuji, že tě někdy přijedeme navštívit do Pajdu
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 12:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pro mě byly včerejší/dnešní Skořenice docela zklamání. Novák nezahrál jak jsem si představoval a i lidi mi přišli horší než minule. Na začátku tam probíhal i box a to mě fakt dokáže otrávit večer. Víc info podá určitě 471.015 o kterého byl velký zájem, ale já se zdržím hodnocení:-)
Takže moje hodnocení:-)
Hudba 5/10

Asi vyrazím do Skořenic až v létě...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 18:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ještě, že mě ten Luboš nepřemluvil.
Zato včerejší KISSMIX party v Posilovně music Mnichovio Hradiště to nemělo chybu.Díky tomu šaškovy tam bylo tolik holekJá jsem Petr Zvěřina z Václaváku, tak to byl večerní hit celé noci.
Zamozřejmě nesměl chybět i Tiesto, dokonce už za noc ho hrál 3*Lepšíme se Luboši
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 01:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kofolytik:
No jako naprostý souhlas, takhle mě skořápky ještě snad nezklamaly:-(baby některé ušly, ale ty idioti co si tam museli tím bitkařením furt něco dokazovat nepochopim...mimochodem jeden z nich co byl v akci ale na zmlácené straně byl muj známej...:-(hovada a vyhazovači jen přihlížej to je fakt logika debilové!!
a Lubosh zahrál skutečně hrozně, čekal sem víc novinek v Trencu, ale když hrál ty starý flákoty tak sem si připadal jak o několik let zpět no...:-(
On byl o Martina taková zájem??:-)no jo, vždyt na to má ne?:-)
já si tam pak aspon spestřil chvíle s kámoškou na baru:-)
A cesta busem opět stála za to, sice jí bylo jen 15:-), ale já to nějak neregistroval a bylo na ní vidět, jak jí moje pohledy asi z 30cm vzdálenosti pod její sukni na kalhotky ani nevadili...:-)no jo ale co z tak mladého masa víc že?:-)

Manemb:
Už kurna něco dohodni tam ve vašich krajích, nějak se tam těšim ani nevim proč:-)
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 11:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A cesta busem opět stála za to, sice jí bylo jen 15:-), ale já to nějak neregistroval a bylo na ní vidět, jak jí moje pohledy asi z 30cm vzdálenosti pod její sukni na kalhotky ani nevadili...:-)

Tos tam musel ležet na zemi, ne?
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 19:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O hudbě a železnici je to fakt jen malinko ale je to taky mazec :
http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.asp?y=ekonomika/od.htm
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 11:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dlouhém rozhodování nakonec poslední den letošního roku strávím ve Skořenicích, tak pak podám hlášení.

Jinak podle vyprávění Manemba mě to docela začíná lákat někam na to Mladoboleslavsko. Asi se tam budu muset vydat. Ještě navíc, když mám v Mnichově Hradišti pěknou x-náctiletou vzdálenou příbuznou
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2017
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 01:17:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kofolytik:
Na zemi ne, byl jsem jen skrčenej a ona seděla hned u posledních dveří na tom vyvýšeném, kurna pohled to byl dobrej, ještěžě na ni mam už i číslo:-)ale je jí 15:-(no to je fuk...

Nezdy:
Čteš to, lákáš spousty lidí do tvých krajů, tak s tim něco udělej:-)jo a s tou Simonou si nemusíš furt vymejšlet vole!!:-)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 06:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš Č.T.-:
Al Capone Mladá Boleslav má dokonce 4patra!!Na Silvestra jsem tam byl.A škoda, že je to tak malé, jinak bych to s Karlovka vůbec nesrovnávalNeboj nekecám, jen prostě jsem Simonu 31.12.2005 no spíš 1.1.2006 poslal pěkně....No je prý zamilovaná, tak nevím co ti teď napsala.Ale neboj v pátek tam zase spolu všichni jdeme je tu DJ Štěpo a KISSMIX.
Musíš teď vydržet, je toho moc, ale v únoru jistě budeš moc přijet.OK?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18457
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 21:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco vymyslete, v únoru snad budu mít čas jezdit kamsi do horoucích pekel jako třeba do MB . Teď budu rád, když stihnu aspoň nějakej ten maturák...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 09:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MB je horoucí peklo?
Nesotoušská doprava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18957
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo. Nejde odtud v noci potají prcnout :-).

V sobotu razím do Opavy, tak jsem docela zvědav, co mne tam čeká...

V nejbližším výhledu pak chci otestovat nějaký podnik ve Zlíně (doporučena mi byla 603) a pak třeba i ta horoucí pekla v MB :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19004
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 22:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Report z Opavy od Maugliho, já to ještě doplním a dodám hodnocení (možná budu ale muset zredukovat na pouhé dva parametry ):

Tak asi všici vyspávaj kocovinu, nebo dále chlastaj, že Martine?
ŠOTO OPAVA
Včera proběhla první schůze klubu přátel.
Zůčastnili se: Martin_zlivský, Locutus, Opavacek, Zlin 24_Tr a já. Prohlídli jsme si vozovnu, pokecali a odebrali jsme se do hospůdky U Klapetků. Veselý čaj a pivo nás utvrdilo v tom, že půjdem někam zapařit! Jenomže jsem musel jít ještě za "svojí" a tam jsme se všichni zdrželi asi 3 hodina (20 minut hádka 8-) kecání, kafe a potom Pavla nalíčila Locutuse a navlékla ho do svých plesových šatů!!!
Fotky asi dodá Dušan.
Na pařbu jsme došli před půlnocí - i s Pavlou, už bez Locutuse - setrvali jsme tam + - do 5! Pavla se bavila s Martinem a pařili a pařili... My s Dušanem jsme při kofole probrali vše co se dalo!
poprvé jsem se na diskotéce bavil o MHD!!! Kdyby nás někdo slyšel, má nás za debily!!!
O půl 6 nám jely vlaky a tak jsme to ukončili!
Já přijel domů v 6,30 a v 8 jsem vstával! Teď jsem ještě v Ostravě...
Dobrá akce!!!

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 23:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_Z:603 je momentálně v rekonstrukci, takže bych doporučil Musicland A(áčko)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Karosa a Škoda: Kde nevyhrajeme my, tam nevyhraje nikdo
ICQ:
260 116 510
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19017
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 00:09:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-(. Přenechám to stejnak radši místním odborníkům (odbornicím :-)). Sice jsem uvažoval o příští sobotě, ale to mi asi neprojde...:-(
Je někde ve Zlíně dostatečně živo i v tejdnu?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19023
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 01:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasické hodnocení:


Klub nějaký číslo (ale napřed jste říkali zase jednoslovný název...)

Prostředí - 9,9 (stav WC v pozdních hodinách není fyzikální vlastností)
Hudba - 9,5 (dvě patra, nahoře hrál „moje mládí” , prostě jsem si zavzpomínal...; hlavně disco, něco lehčího housu a trance rovněž, úroveň vskutku dobrá
dole se hrála i černá, jinak taky leccos;
prostě člověk nevěděl, kde dřív být a kde na to brát síly :-))
Řezivo - 9 (ale nějak sem do dostal do „podvliví”)

Pátý parametr - 1

Celkově se mi to velmi líbilo. Vstup je diskriminační (holky za polovic), pivo v nula čtyřkách Lobkowitz za 25 Kč, což je na Opavu docela kravská cena... Ale dobrý.

K programu snad radši už nic, spory Lego vs. Cheva vs. Merkur zde nemá cenu bez fotek řešit a z dalšího snad fotky neexistujou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19024
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 01:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výhledově bych se chtěl na místo činu vrátit, prý je to tam v pátek ještě lepší .

Jo a zítra (v pondělí) kdybyste někdo chtěl zajít v Pcích do DýDý, tak se tam možná vyskytnu, nějak už jsem na jihu dlouho a stejská se mi po škole (a souvisejícím - hlavně) .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na chevu se hele vyser hodně rychle!!!
Tu už řešit nebudu, ani náhodou!
Jinak ten klub se jmenuje "90" - Manhattan (snad to píšu dobře...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19052
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, název (klubu) sedí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě aby ne! Vždyť to znám!!!
On to není špatný klub! Dá se tam bavit, ale jak bylo vidět, ¨já s Dušanem jsme měli Kofola párty...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2050
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 23:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo musicland A ve Zlíně, tam bylo dobře tenkrát...:-):-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19078
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 00:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že to platí i nadále, do Zlína se těším čím dál, tím víc :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2056
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 01:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze Zlína je aj kamoš, co sem teda nechodí, ale diskotéky jsou taktéž jeho, takže by se to dalo teoreticky zkloubit...že bych se tam dyžtak taky vydal, pujdelito...:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19081
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 02:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, možná bych to tam radši napřed jel prozkoumat sám
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19083
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 02:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ještě se uvidí, jak a kdy se tam nakonec vykopu. Nejspíš to bude jako obvykle ze dne na den :-(, takže tady se to objeví, až když už polezu do vlaku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2059
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 04:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak je libo...:-)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠOTO OPAVA

Zdravím všechny.Určitě si to někdy z opakujeme,ale doufám,že mě nikdo už nebude navlíkat do plesových šatů a patlat na mě rtěnku,řasenku,oční stíny,lesk,pudřík atd.Sakra vy jste si mě i vyfotily,že?To zas bude ostuda.

Už se vý o jakou stavebnici vlastně šlo?

Takže ta fotka vyšla.

Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19122
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 04:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Byla to Seva. Výhledově všechny jmenované stavebnice vyfotím, až budu mít čas, čím a náladu na takový koniny :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19150
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 14:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady pár foteček, co mi od jakéhosi anonyma přišly na mail :





No, asi bych pak radši taky nikam nechodil
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taký transvestita.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19158
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se to někomu říká, když zbaběle zdrhne :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: No teď toho lituju, že jsem tam ještě nezůstal. Ale zase na druhou stranu jsem rád, že jsem neskočil já takhle.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2082
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zliv:
Tak to je mazec, že se takhle někdo nechal...:-):-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19161
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn. Aspoň že jsme nakonec nebyli všichni asimilováni
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 21:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Transvestita je AFAIK ten, kdo často převléká vestu
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem pro každou legraci,ale fakt jsem si přidal jako nějakéj uchylák
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:díky
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace