K-report
 

Archive through 10.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 843 » Staré archivy » Archive through 10.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 21:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle z té dieselelektrické lokomotivy vypustit ten diesel
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 09:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onehdy jsem četl návod na řadu 749,751 - takovou tu knížku pro provozní perzonál. V něm se důsledně varuje před zbytečným během naprázdno, delším než cca 20 min. O nějakém protáčení tam není vůbec řeč!.
Finta je v tom, že se tenkrát asi počítalo s pěkně vyhřátými halami. (pomocí kotlů parních mašin)

Pepa zilvar:
A byl by takový problém namontovat do lokomotivy taková oběhová čerpadla, aby se vyhřál i ten olejový okruh?? A ty baterie - co takhle na ně na tu noc nasadit nějakou kondiční nabíječku - tak jak se též dělá u aut....
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.40.141
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 11:05:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ty baterie - co takhle na ně na tu noc nasadit nějakou kondiční nabíječku

Vybudování nabíjení přece zase stojí peníze.Jinak s přesunem přívěsných vozů do PJ Děčín nastal rovněž problém s udržením baterií a na můj návrh včetně rozmístění nabíjecích stojanů bylo odpovězeno,že to provedeme omezeně pouze se dvěma stojany pro připojení a hotovo.A to bych někoho praštil.A potom chtějte něco řešit.Radši budeme zase příští zimu poslouchat a zdůvodňovat,jak nemohla vyjet souprava z depa včas,protože vozy mají baterky v háji a ta náhradní stála mimo nabíjecí místo a baterky má taky v háji.Letošní provoz nám to v Děčíně jasně ukázal a stejně z toho nebude poučení pro příště pro nikoho.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 12:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nabíjecí stojan - tím se myslí rozvaděč se zásuvkou.(?) A to je po depu tak málo zásuvek???

Nabíjení baterek - proboha vžyť dobrá nabíječka autobaterií, která by pro obří lokomotivní baterky byla kondiční stojí sotva pár tisíc, co by na jedné ruce prstů napočítal.
panacek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.144.67
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 13:00:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo baterky. Loni v Boleslavy vrčel motorák celou noc - ráno měl zamrzlé vzduchové potrubí a když ho na cca 5 min stopli, už ho díky baterkám nenatočili.
Jeden čas měli i problém na 810 naopak s přebíjením a s tím spojeným větším vývinem plynu, pak stačila malá jiskra s té krabičky co je zezadu na kaslíku s baterkama a kaslík letěl do nebes (takovým způsobem, že nic nezůstalo - u peronu by to někoho zabilo).
Nabiječky v depech snad jsou a občas je používají i jako startovací stanici, ještě štěstí, že ty 810 jdou více méně alespoň při troše napětí na sepnutí elektromagnetu roztáhnout.
843 těžko roztáhnem, ale zato má statickej dobíječ na zásuvku, moc toho nenabije, ale jako udržovací stačí. Už jen mít kam to píchnout a někoho aby to hlídal.
Letos v zimě v nejmenovaném pracovišti stál Balm více jak dva měsíce a taky se našla osoba, která měla za to, že vozák jen přijde otočí knoflíkem a bude světlo a teplo. Vůz překvapil a světla problikla a šlus !
To by byli pěkné žně pro naše spoluobčany tmavší pleti, mít v depu zásuvky a od nich 10-ky metrů kabelů.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 15:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad panacek: tak si to depo proboha hlídejte. My stojíme v Ryku za bránou a je to v pohodě. Mašina má bufíka, který jí udržuje na 60ti stupních a baterky udržujeme nabíječkou, kterou máme zabudovanou na mašině. Přívod je na 220 V a bere to cca 3 A. Stačí na to normální zásuvka 220 V.
A proč to nejde u vás? Pan M.T. už toho dost řekl, já k tomu dohodím nějaké peníze: Eberspacher 35 o výkonu 35 kW je za 55 000, solidní měnič 220 V / 110 V /24 V uplácají v Brně za cca 100 000, montáž bych si troufl určit na 50 000 i s cenou prodlužováku. Takže za 200 tisíc není co řešit.
Na čtyři měsíce protáčeč vás stojí 160 000,- Kč, nafta stojí cca 20 litrů na hodinu x 23 Kč. Nejsou to jednoduché počty?
Dovolím si říct, že výše uvedené zařízení se zaplatí za jednu sezónu. A může být ještě vyšperkováno komunikačním zařízením, kde vy můžete říct mašině, že už se má začít ohřívat a nebo v případě poruchy vám mašinka zavolá, že jí je zima
panacek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.144.67
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:07:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o tom to je. O penězích (počátečních investicích) a o prosazování nových technologií v provozu. Jenže staré psy novým kouskům nenaučíš (sem tam se najde).
panacek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.144.67
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:17:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Petr: No právě je tam i to slovo za branou.
Než odjeli konvoje lokomotiv do šrotu bylo na dením pořádku vyhánět z jejich útrob čokolády, nutno dodat, že byli schopni dělat rukama a při svíčkách to co by v depu šlo jen s jeřábem a nářadím.
Osobně jsem nachytal s kámošem dvě čokoládky s otcem a pytlem plným čeho asi? Děti svítily baterkou a držely něco jako flašku s rumem a pan otec vesele krájel pilkou.
Docela šok, když jde člověk za tmy kolem vraků a teď slyší řízi-řízi.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


To musí být ten bufík taky výkonnný - vždyť rodinný domek, kde bydlím se vytápí kotlem 20kW ???

Zapoměl jste napsat, kolik nafty se projde v bufíku - aby to bylo zcela objektivní.

Ještě by mne zajímalo, jaké parametry má ten měnič. Za 100 000 nabíječka 700 VA je docela nářez...
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.40.141
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 21:28:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně bylo tvrzeno,že Ebr. na 810 stojí 160 000 Kč.Neznám jeho výkon,ale 35 kW za 55 000 zní lákavě.Ebry moc neznám,protože ho máme v Děčíně pouze na jednom motoru 810.600 a teď i na Legu.Musím se podívat na výkonové hodnoty a hlavně na ceny mimo zásobárnu ČD.Jinak ten měnič či nabíječka za 100 000 Kč je opravdu trošku moc.

Uvažování o návratnosti během roku či dvou mně není neznámou.Ono to tady na Káčku je takové moje zoufalé volání potom,co není možné normální cestou prosadit.Zcela jasně vím o zájmech nadřízených o tyto stránky,tak třeba přehodnotí argumenty.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 21:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad panacek: ti čokoládové vás připravili o takové hodnoty, až to mlátí dveřma. Jenom za pronájem těch zničených lokomotiv ED se mohlo dost vydělat :-)

ad M.T: doporučuji vyhledat ceník Ebersbacheru, je poučný. Zjistíte, že od 15 kW výš je to cenově stejné, proto jsem rovnou uvažoval o 35 kW.A ten měnič mi nějak takhle popsal pan Sršeň z BOS Tuning, který se speciálně aplikací na drážní vozidla zabývá. Já elektronik nejsem, takže se nehádám, ale trošku jsem přirazil, protože jsem poptával řešení pouze 110V/24V. Ale přeci jen to funguje pouze při krátkých odstaveních. Pokud víte či najdete kombinaci 220V/110V/24V za rozumný peníz, rád se připojím se sérií. Naše V 60 by něco takového také snesly.
Ona ta trvalá nabíječka, co jí máme na mašině není od věci. Bufík si pěkně vrčí, od nástupu na loko do deseti minut odjíždíme a pokud se něco děje, mašina si zavolá. Je to dobré opatření i proti zlodějům a relativně brzo se dozvíme, že někdo ukradl prodlužovák (výdrž baterií odhaduji na dva dny).
Ad Honza Sl: pokud hřejeme mašinu trvale na 60°C, spotřebuje podle teploty 10 - 30 litrů nafty za den.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 21:57:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ten menic za 100k mne taky nejak nesedi, to ma takovejch 20-30 kVA, ne?
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 22:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ten váš měnič mi taky nejde na rozum. Napište mi prosím, jaký měl mít výkon.
Bežný počítačový zdroj v PC je v podstatě menič za 230V na 12V (a5V). Je vcelku fuk, jestli do něj pustíte stejnosměrné, nebo střídavé napětí, frekvěnce 50-60Hz. Staré dobré zdroje z 486tek uměly i 110V. Dnešní typický zdroj má výkon i 700W a rozhodně za ten nejdražší nestojí více než cca 7000 Kč. Kdyby se něco takového stavělo na zakázku , asi by to bylo trochu dražší......
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 22:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počítačový zdroj by to asi neuchodil. Předpokládám, že se bavíme o výkonu 2 - 3 kW.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 22:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2-3kW, to je trochu jiná káva. To by při zakázkové výrobě asi sedělo, i když předpokládám, že se něco takového sériově asi taky vyrábí.
Mourek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 11:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

České zastoupení Eberspächer prodává za 47.200 topení 35kW, 19.200 čerpadlo (nejaké nejlepší, obyč čerp 7.854 5000l/min) a palivový filtr za 1400 vše bez DPH. Topení má cca 120W odběr (stránky výrobce) tj. 5A na 24V to vám dodá i nabíječka z 220V na 24V za 2369 bez DPH. Ceny jsem našel volně na internetu :-). Suma sumárum 70169 bez DPH a bez práce na instalaci.

Jenže litr nafty stojí jen cca 26 korun a je z provozních peněz, zima může být jen dva dny, to že je letos dlouho je vyjímka, vždycky se protáčelo a klasické rozhodnutí modrogumního typu je hotovo. Jo a ještě s tím není tolik práce.

Mimo jiné hádám, že hlídač stojanů ze security stojí méně než personál, který protáčí několik lokomotiv?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 7-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 18:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek se poprvé v historii podívala 843 na trať 083 do Dolní Poustevny.Číslo bohužel ještě nevím,zjistím.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 19:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jéje, a čímpak to? Že by náhrada za 810? To museli místní koukat...:-)
"Jen bílou orchidej...."
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.40.141
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 22:06:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zrovna ve čtvrtek jsem byl v Rumburku a tohle mně uniklo.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 22:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=6453
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 7-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 09:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo to večer,došly osmsetdesiny,tak musela rakev místo nocování v depu se jet projet do Poustevny.(MT-Bohužel večer sem taky nebyl v práci...,zjistím podrobnosti)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 11:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám 843.014 na Os Rbk - Jiříkobv - Rbk.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 11:35:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Ta 943 k té 842 sedí víc než k 843 Nevíš co to mělo za DKV ta 943?
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
Jen si točte, ale pozor, 29. končíme! :-)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 13:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: stačilo kliknout pod obrázkem...

Řídící vozy
943 005-9
943 005-9 + 842 034-1 jako Lv 74 312 z Veselí nad Moravou do Brna Maloměřic na váhu.
20.03.2006, 16:53, Blažovice
Petr Majerník
Fotoaparát: Panasonic Lumix DMC-FZ30
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 16:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vím, Blažky ještě poznám.. Ale nevim DKV toho řídícího vozu, jestli je Olomoucký nebo už náš.
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
Jen si točte, ale pozor, 29. končíme! :-)
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 13:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kr: nevím, páč jsem to viděl jen z oken protijedoucího vlaku a na foto jsem narazil náhodou.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 18:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní R 983: 843.014+043.016+043.007

Kde byla čtrnáctka původně (loni)?
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 19:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Děčíně. Pusinka...
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 21:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se mi po ní stejská. Byla ze všech nejhezčí... Ale škoda každý, která odešla do Krystyjánova
Jak to vypadá s 011kou, kdypak asi tak vyjede?

(Příspěvek editován uživatelem fantomas.dc březen 22, 2006)
"Jen bílou orchidej...."
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2230
Registrován: 9-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 08:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice to tady vubec nenavštěvuju páč mě tato řada vubec nic neřiká, ale za zmínku asi stojí to, že jmenovaná 843.014 dnes zavítala do Majlontu a právě ted stojí vedle severní haly za účelem zákonitých zkoušek některých učedníků...spolu s ní je tam i 754.044
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 7-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: pokud vim tak nez sla do Kristianova tak byla v Decine
843 016-7, 363 070-4 = moje favoritky
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 7-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 16:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD MT:Tak minulý týden v Poustevně byla 006 na vlaku 16022 ráno 16001.
P.A.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.45.152
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 19:54:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na R 981: 843.017+2(043).Viděna v Čeperce.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20856
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo to večer,došly osmsetdesiny,tak musela rakev místo nocování v depu se jet projet do Poustevny.

A proč tam vlastně nejezdí pravidelně?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M.T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.40.141
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 21:03:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravidlo nepravidlo,od nového GVD jenom 810 se strojvedoucím a pokladničkou na prodej jízdenek.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20858
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 10:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Rakoczi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.45.152
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 23:05:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

843.007+1btn+943 na R 981,viděna dnes v Hlinsku.
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 15:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

843.010 jako Os 4941 Tišnov - Brno hl.n. dnes v 01:13 hod v Tišnově.


ICQ: 235-851-953
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 20:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepík: pěkný rakvení
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
JP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:16:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, požádal bych Vás o pomoc. Sháním fotky střechy MV 843 pro modelářské účely, ale nemám možnost si je sám pořídit. Pokud někdo z Vás danými fotkami disponuje a byl by ochoten pomoci, tak je rád přivítám na svém mailu jan.prchal@centrum.cz
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 7-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se to sice v Brně pěkně rakvilo , ovšem všechno s přívěšáky 050. Copato, 043 a 943 nejezdí, po poruchy nebo co? V HH 943.004 a 008 každá spolu s jednou 043 odstaveny...

Alfa_beta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 11:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na R980Kratce pred Prosetinem
Rákozci
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.45.152
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:41:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní R 981: 843.007 + btn 006 + 943.011/
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 01:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

843.025, depo Děčín, 1.4.2006843.025, depo Dìèín, 1.4.2006843.025, depo Dìèín, 1.4.2006
"Jen bílou orchidej...."
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 02:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomas: čekám, kdy přijde Kristian s tím, že je to dílo děčínské údržby...
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 11:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro bych zapoměl, nevím co jezdívá na 1933 OLM - Jeseník poslední dobou. Bývala tam berta a Bix, B... V lednu jsem viděl 749042+4x020, ale v pátek 31.3. to jelo v sestavě:
843023+021,021,020
Že by depo OLM zvýšilo % svých pojízdných 843?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1263
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 12:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interviuk:
Takto to má v prac.dny oficiálně jezdit (z Hanušovic pak +810, 020 jen v pátek a jen do Šumperka).
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.193.194
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:23:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fatomasdc:
Ach jo.Taková podpásovka,příště prosím fotit zprovozněnou 843.011.Jinak dneska povodňová kuriozita v podobě 843 na rameni Děčín - Dolní Žleb,ke které přispěl i nedostatek řady 810.
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 23:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MT: A nějaká 830 navíc nevyjela?

Povodňové pendly do Vaňova stále jezdí?
Labant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad pan Tarkoš: od kdy jezdí 843 011? Děkuji
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To M.T.: To se omlouvám, to nemělo bejt nic proti dc depu (to bych nikdy neudělal). Spíš sem chtěl zdokumentovat ten nápis DKV Olomouc a viditelnej posun vozu směrem k depu. Že by se oprava blížila...?
A 843.011 už jezdí? Tak to je paráda!
"Jen bílou orchidej...."
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 10:12:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Labant:
Zatím je 843011 ve stadiu zprovozňování.Kola budou brzy.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže pokud se dobře dívám, 843.025 bude poslední neprovozní v Děčíně?
@Interviuk: Zdá se, že 843 zase celkem jezdí, ale v pátek na R882 na bruntálské části místo 2x?43 3x010. U nich 843.001 a na jesenické části Denisa 843.022.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ale Denisa 843.022 chcípla někde ve Skrochovicích - zpoždění vlaku R 820 + 50 minut
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.25.11
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:10:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam dotaz: R890 normalne vozi 843 nebo 842? dnes ten cely cirkus totiz tahala 742... :-)
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 9-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 00:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike: 842.
neregistrovaný martinel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.31.193
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 10:45:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

22.3. až 11.4. výluka České Budějovice-Zliv, tak proto.
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.25.11
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:06:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

diky! on by to byl jinak docela zajimavy spoj, kdyby se ovsem sestavil z nejakych rozumnych vozu.

kdyz jsem lezl do toho priserneho Btn za 742, pripadal jsem si, ze se ucastnim posunu a ne jizdy rychlikem :-) aspon uroven rychliku by si meli hlidat...
Vlk Ruzyňský
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.196.88
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 00:50:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.T.: Dejte včas vědět, vyrazím na ni. A vyhlídky 025?
mike: úroveň rychlíků?! Když byl zrušen příplatek 16,- Kčs!?
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 14:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike: ...aspon uroven rychliku by si meli hlidat...

Dokud ČD nebude příliš hrozit konkurence, tak to moc hlídat nebudou... Ty přípojné vozejky (hlavně 053) by ale měly brzo vyřešit, protože na některých "dieslových" rychlíkových relacích jim konkurence pravděpodobně hrozit bude (viz Pardubky-Lbc).

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace