K-report
 

Archiv do 01.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Parní lokomotivy » Staré archivy » Archiv do 01.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čmoudík-Neudržím oporovat a musím něco dotat:
K té ruční brzdě- Z pořárního vlaku???určitě?né náhodou Ale to se snad vyřešilo pak v Košicích a vše bylo v pořádku.

Ale Košice...Nejprve při cestě z Červené Skály do Margecan-Prakovce, 1hod.pobytproč?mezera mezi Horehroncem pak byla, né důvod jistě opět je na někom z Košic, už ten příjezd do RD Košice..ddo-myslím teď soupravu se Sergejem.
A poslední den odjezdu?Já myslím, že : Košice-Poprad Tatry 101km(100km-mám dojem, že bylo přesné stržení troleje)Je dost dlouhá vzdálenost z Košic, tak si myslím, že to bylo zaviněno opět někým z Košic.My jsme mohli v klidu pomalinku jet kupředu, ale prostě...A pak opět Vydrník-proč takové dlouhé čekání?V těchto případech si myslím, že jsme se asi někomu nelíbili a on si pak postavil hlavu

Vždyť jinak vše bylo v naprostém pořádku a vážně Velké dík Vám všem co jste se na této akci podíleli a vše připravovali
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 15:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: jen doplním,hodinový pobyt byl v Gelnici,nikoliv Prakovce a bylo to kvůli tomu,že nás nechtěli v Margecanoch,prý neměli koleje,projel nejprve Horehronec a potom ještě osobák,tolik nám bylo vysvětleno.
Jinak k případu stržené koleje,zde přímo přepis z hlášení o závadách a mimořádnostech: Poprad-Vydrník I.koľ. km.197.3 o 14.44 h. vl.605 poškodil TV a zberač rušňa.Zároveň od 14.44-16.00 h.vypnutý prúd v TVII.koľ.VydrníkPoprad.Prevádzka po 1TK obnovena v 19,18h. Následky:605+169´, 610+55, 405+87, 7805+55, 121+92, 7825+136, 420+5, 7810+2, 607+100, 7813+178, 7815+15, 500+42, 7835+185, 7817+29. Nákl.vl. 11 / 1700´. Tolik jen na vysvětlenou,my bychom projeli,ale požární vlak nikoliv.....Ale poučení pro příště,do Košic jsme jeli poprvé a asi naposledy,to co o Košicích říkali hoši z Vrútek a ze Zvolena,které mimochodem v pátek nechali stát 4 hodiny ve stanici při návozu,to zde nejde ani publikovat.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čmoudík-: ddo-myslím soupravu se Sergejem
Né Vás s 486 a 498, my jsme právě jeli s ním
Ale i tak, z těch Košic se mohlo odjet normálně a klídně mohly být nějaká jiné fotozastávky, když nám nevyšli ty Tatry
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Manemb:
- mohl bych dostat číslo vozu s náškvary??? Mám osobní vozy na starost a tak bych si rád vůz prohlédl a přezkoušel. Žádnou správu o náškvarech jsme zatím od pořadatele nedostali. Teda pokud to byla ústecká backa.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Priznam se, ze po jistych rozpacich z predlonskeho zari, a znechuceni z vyletu z lonskeho zari jsem pocitoval jiste obavy pri smene obeziva za jizdenku a noty na vylet s Albikem. Ale priznam se, ze tento vylet predcil i ma nejoptimistictejsi ocekavani. Bylo to super!
Dluzno podotknout, ze pro Albika to bylo z velke casti, retro, a nikoli premiera, nebot pred 20 lety, po svem vzkriseni, trat pres Telgart byla jeho prvni akce.
Pristup organizatoru, ci snad lepe receno, realizatoru, byl velmi vstricny, a priznam se, ze me Slovaci, ktere jsem mel to poteseni potkat, velmi prijemne prekvapili, napr. zazitek ze Sergeje mezi Zvo a Skalou byl nezapomenutelny (kdyz uz jsem zachrapal v Bc, ktere jelo s pozarnim vlkem).
Vysledny dojem povazuji za nesrovnatelne lepsi, nez ze zarijovych vyletu do Blavy, letosni tym ve spajzaku byl perfektni , obsluha mila, a to, podle meho, prispelo k celkove vetsi pohode, nez kdyby se vsude dorazilo nacas a pofotilo vse, i Tatry, ale obsluha ve spajzaku by byla spatna . A i kdyz jsem zaslechl slova o zvrhnuti se maratonu v martyrium, pokud odhlednu od toho, ze pro damy ve spajzaku, nebo lidi kolem ty 4 dny byl zahul, myslim, ze nebyl - pro obecenstvo - duvod to za martyrium povazovat.
Velmi prijemne prekvapeni bylo pro mne predem neplanovane zastaveni na Telgartu u druheho viaduktu, ale mrzi mne, ze se nasli taci, kteri byli schopni videt nachystanou rojnici, a drze vlezt do placu tem, kteri uz meli nachystano a byli na fleku driv. (Jasne, priznavam, ze se mi taky obcas stane, ze nekomu vlazu do rany, ale vzdy je to jen tehdy, kdyz o dotycnem nevim, nebo jsem jej proste nevidel)Pokud to shrnu, pozitiva a negativa:
+ Spajzak a servis v nem skoro 24h denne...
+ Ze jsem bordelar, a zalozil obalku s jizdenkou a notama, dekuji Cmoudikovi za vydani nahradnich.
+ Ucast Antona vubec...
+ Souprava z vrutek. Koneckoncu, zajisit zeleny vozy taky byla prace navic. Komu se nelibil mix z Ca a Ba/Aa/Bac, viz jine diskuse zde na DF, at si vylize...!
+ Sergej - navsteva na stanovisti byl fakt zazitek. Doufam, ze problemy se Sergejem se uz podarilo vyresit.
+ Bejcek ve Zvolene bylo prijemne prekvapeni.
+ Fotohalt, ktery mel byt staticky se podarilo zvladnout i s popjetim (Strecno). Diky moc!
+ Pro ty nocni ptaky a nespavce jako jsem ja, bylo zajimave vyslechnout od chlapu od (ne)vesele historky z nataceni.
----------------
- Nekteri magori, kteri fotili snad krabkama od mydla radi lezli do zaberu ostatnim. Pro ty mam vzkaz: Volove, ja taky fotim obcas smenou, ale nemusim mit masinu na filmu tak, ze narazniky uz na nem nejsou.
- Dispecer mezi Kosicema a Vrutkama nas opakovane zazdil.
- Nekdo mrsknul nejaky predmet po vypravcim v Ke. Fakt debil.
- Skoda, ze o petasedme 196 jsme se dozvedeli az na posledni chvili, a o Bejckovi (z Trebisova) jsem vubec nevedel.
- Pruvodce v nasem voze obcas pusobil dojmem, ze nevi, co se bude dit.
Rad podotkl, ac nechci snizovat zasluhy Cmoudika, ze zasluhu na tom, ze Albik nas nikoho nevypekl a dojel, pracovalo dalsich snad 5-6 lidi.
Jinak vzhledem k tomu, ze Cmoudik zminil, ze to byla premiera, predpokladam, ze pristi rok se pojede - treba jinam, nebo jinudy, zase. Uz se tesim!!!
...Nebo ho zabiju mezi vsema cestujicima!!! ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Javy: Jestli máte vaše vozy na starosti,tak pár připomínek.Měli jsme od Vás už zapůjčené podvakráte vozy Bac na Bratislavu,vždy to bylo super,proto jsme se opět na Vás obrátili. Bohužel o to větší bylo zklamání,když vozy ve středu 19.4.2006 přijely do Libně,ano byly uvnitř perfektně uklizené a doplněné vodou,ale toť vše.Nechápu,jak někdo může na tuto akci poslat posprejované vozy ( 2xBac),nebyl to žádný čerstvý nátěr,protože z oken už bylo grafity dávno odstraněno,takže pro nás práce navíc ke všem těm starostem. Navíc v depeši bylo jasně napsáno s funkčním parním topením,jak nám bylo i potvrzeno,že je funkční.Pominuli ,že ve dvou případech chyběly parní spojky úplně a další tři při zkoušce jsme museli vyměnit,nechápu,jak někdo může tvrdit,že je to vyzkoušené.Dále pak ještě jsme museli vyměnit jeden celý parní kohout,protože v původním,který máme na hale, byla asi pěticentimetrová trhlina.To už ale Vás asi nezajímá,což ? Ty nápeky jsme naudělali my,ale jak už jsem psal jeden člověk z doprovodu požárního vlaku(utažená ruční brzda)proto to bylo jen na jednom podvozku,na druhém nikoliv,obruče pootočené nebyly,ani nebyly červené,to jen pro úplnost.Byl to ten vůz,na kterém máte zbytky po grafitech,z kterými přijel a lépe to odstranit nešlo........
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.....Ale poučení pro příště,do Košic jsme jeli poprvé a asi naposledy

Takze se pristi rok pojede na Slovensko znova...?

Ja bych, mimochodem, ty Kosice tolik neresil. Co se tyka Tater, a eventualniho dalsiho vyjezdu do Kosic (poutove dychanky moc nemusim) hezci trat je pres Plavec a Studeny Potok... Po lonske katastrofe lesu v Tatrach budou docela videt... Je jen otazka prechodnosti pro Albika...
...Nebo ho zabiju mezi vsema cestujicima!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 08:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, kdyz uz se tu pretrasaji ty Backy, nemaji takhle nahodou mit ty vozy zebriky, aby se dalo splhat na lehatka ve vyssich patrech?
...Nebo ho zabiju mezi vsema cestujicima!!! ----
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka a spol:
No a funkční zásuvky by se na takovéto akci taky hodily. A spát celou noc při světle zářivky (díky absenci záclonek) taky nic moc - týká se vozu č. 1.

Čmoudíkovi a všem ostatním, co se o tuto akci v dobrém zasloužili připojuji taky velký dík.
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21680
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuhle diskusi něco do šířky roztahuje - nevíte někdo co? Já to nemohu najít... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem to hledal :-((
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najdi x rozdílů :




Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pěkné
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 12:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové k vozům Bc:
- vozy při odjezdu z Ústí nad labem posprejované nebyly, osobně jsem je prohlížel. Grafiti byly pravděpodobně spáchány v Libni, neboť nám z Libně volali, že ty grafiti odstraní alespoň z oken.
- vozy byly skutečně všechny vyzkoušeny a topeny den před odjezdem, podle toho se vybíraly.
- uvědomte si, že se parní topení na všech vozech již více než 10 let neudržuje a neudržuje se ani na těchto vozech, ale na to jsem pořadatele, nebo osobu za ně vystupující upozornili, bohužel jsme dodali i všechny topné spojky co máme, více jich v obvodu není.
- co se týká žebříků, vozy jsou určeny na vojenské přepravy a proto již více let nejsou těmito vybavovány.
- co se týká nápeků nikdo nokoho neobviňuje, ale je skutečně potřeba ten vůz prohlédnout, nic jiného v tom není.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vasut: Dobijeni: Co jsem koukal, nekomu se povedlo nabit, nekomu ne, me to bylo sumak, fotim na film, a o dovoleny at me nikdo mobilne nevotravuje.
Horsi to meli majitele digitalu apod., ale popravde receno, myslim si, ze to asi tak docela neni problem poradatelu/realizatoru, jestli mam nebo nemam dobito, nebo jak si dobiju, kdyz kameruju, nebo fotim na digital. Asi taky nebudou povinni mi dodat kanystr benzinu, kdyz budu mit fotak na benzinovy pohon

Zaclonky: to uz je horsi, docela jsem byl rad, ze jsem lezel uplne navrchu, i kdyz to nocni mzouratko taky svitilo dost.

To JaVy: Ted jste na to kapnul, urcite to posprejoval Cmoudik a spol. Ale vazne: Nefungovalo zamykani kupe. Prave v tom voze bez zaclon...

(Příspěvek editován uživatelem DeKa duben 27, 2006)
...Nebo ho zabiju mezi vsema cestujicima!!! ----
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 17:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdy jsem nikoho neobviňoval někoho, že udělal to a že ten zas tohle. K tomu mám opravdu daleko. Ale strávil jsem přípravou těchto vozů skoro týden po pracovní době (a zadarmo)a nemám rád, když mě někdo z něčeho obviňuje z něčeho za co vlastně ani nemůžu. Podle mého svědomí byly vozy připraveny jak to nejlépe šlo.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 18:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Javy: Nevím co si mám o tom myslet,ale já zde pouze konstatuji holá fakta,která mě kdokoliv z depa potvrdí a i lidé z GŘ,kteří byli zkoušce topení přítomny,klidně vám jména mohu interní poštou zaslat. Ještě tu je jedna možnost,že parní spojky se ztratily a popraskaly cestou z Ústí a taktéž se vyskytla trhlina na tom parním ventilu.Samozřejmě,že vás chápu,že vás to stálo spoustu času,nás to stálo dosti financí za ty vozy,které jsme musely zaplatit a pak vám nezbývá,než si to opravit sám.....Věřím,že se tak prostě stalo jaksi nedopatřením a proto bych to tímto rád uzavřel....,jestli souhlasíte ?Ještě jedna malá informace na závěr,také na tom posprejovaném voze je vyměněné okno v ŽOS Košice,které prasklo,když po nás nějací 12 - 13 letí smradi házeli v klánovickém lese kameny.Albík to odnesl šrámem na tendru a náš vagon SR také.Jeden zásah směřoval i do ruky jednoho cestujícího otevřeným oknem,naštěstí vznikla jen odřenina,nic závažnějšího.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 18:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Javy: To JaVy: Ted jste na to kapnul, urcite to posprejoval Cmoudik a spol.

Upozornuji, ze to byl z me strany pouze zert, netvrdim, ze jste nekoho ohl. grafitti nekoho obvinoval.
Zalezitost s topenim, to je mezi Vami a objednatelem, a do toho nerejpu.

Jinak ohledne nezamknutelnosti kupe - berte to prosim jako informativni sdeleni, ktere nezpochybnuje stav pripravy vozu. OK?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK. končím - beru si ponaučení pro příště. Ale ještě nakonec si neodpustím poznámku. Do dneška mě nikdo oficiálněh a problémech s vozy Bc DKV UL neinformoval a všechny informace a ponaučení pro příští akce čerpám s DF. Ale konec o tom příště se určitě polepšíme a přijmeme patřičná opatření.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5873
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čmoudík - když po nás nějací 12 - 13 letí smradi házeli v klánovickém lese kameny.Albík to odnesl šrámem na tendru a náš vagon SR také.Jeden zásah směřoval i do ruky jednoho cestujícího otevřeným oknem,naštěstí vznikla jen odřenina,nic závažnějšího.

doufám, že jste hned volali policii.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvu Vás všechny na http://fotomysak.bloudil.cz . Naleznete zde pár fotek nejen zlíchovské páry 213.902 při rozlučkových jízdách na trati Přibyslav - Sázava. Račte vstoupit. Návod je v aktualitách. motorová Myš
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Samozřejmě v Úvalech se zastavilo,nahlásilo se to výpravčí ať informuje policii,dále se zkontroloval dotyčný cestující,kterého zasáhl kámen a když nechtěl ošetření,jelo se dál,zhruba zpoždění 15 min.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No...
přidám se!
Vozi BC- netopily, nešli zamikat, záclonky nebyly, světlo svítilo, ikdyž jsme ho vyply..Prostě vozy úplně na hovno!!!!To jako i já musím být s Čmoudíkem!!Když pak vemu ty okna..prohlížel jsem si i ty lanka. při ceste z Prahy šli všechna krásně stahovat.Při cestě z Košic už jen pár, neboď byly popraskané lanka a raději jsme je na kličku zamkly.To je normální??Proš se aspoň třeba nenamazala?
Na akci, která je tak dlouhá se půjčí takové sračky?A jistě věřím, že si za to Ústí řeklo ne-málo peněz!Jako sorry ale "JAVY" buď rád, že je Vám vůbec vrátili!!!Vysral bych se na to, nebo bych za ně nic já neplatil!Jako v Červené Skále-Spacák do -20stupňu, tílo, tričko, mikinu a tepláky a byla mi zima!!!!!/toť jen příklad/ Ostatní vagony aspoň topily, ale tento ČD 51 54 59 - 41 1390 BC 663 ani hovno.A to jsem ještě v mlvě slušný!!A jistě jsem nebyl sám, škoda, že se ostatní všeho tolik bojí a nikdo nic neprojeví!Za tyto vozy bych Vám z Vysoka...

Zdravím výtopnu Libeň a Velké dík posílají Mladá Boleslav, Kosmonosy, Bakov nad Jízerou, Bělá pod Bezdězem.....
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozi BC- netopily, nešli zamikat, záclonky nebyly, světlo svítilo, i_když jsme ho vyply.

... na hovno ...
... sračky ...
... vysral ...
... ani hovno ...



To by člověk blil, Milane.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže na rovinu Ústí si za to neřeklo ani korunu. Bohužel letošní informace mě přesvědčuje o tom, že už nebudeme tyto vozy pujčovat. (za dobrotu na žebrotu). Přestane se udržovat parní topení a budou se užívat pouze na to, na co jsou určený.
Tímto končím tuto ne-chutnou diskusi a doufám že některý z odvážných pošle na DKV Ústí n.L. oficiální stížnost.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Javy: Ohledně placení,za vozy se platilo přímo GŘ ČD a vám se to pak vzájemkuje,tedy pokud se nemýlím.A opravdu nemá cenu psát nějaké stížnosti,já bych to tu zde dále nepitval,stalo to co se stalo a tím zkončeno.Ani bych se tu nezmiňoval,ale........teď po akci už to stejně nemá žádný význam,tomu všemu se mělo předejít,neš se vyjelo. Škoda,podle toho,co jste napsal, že budeme muset hledat vozy jinde,no což to už je život.....
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achjo...

Nechapu, ze nekdo citi neodbytnou potrebu se zviditelnovat tim, ze posle par fotek opeceneho kola do DF, a neuvazuje o tom, ze je asi vhodnejsi, nechat toho, kdo si vozy zapujcil, aby nejdriv oficialni cestou informoval zapujcitele o tom, co se s vozem (vozy) delo, a jaka opatreni ohl. zavady byla ucinena.

Vzkaz do MB, nebo asi spis (viz poznamku: do -20stupňu, tílo, tričko, mikinu a tepláky a byla mi zima!!!!!/) na PL Kosmonosy:

Pri vsi ucte, kdyz uz mate pocit, ze vozy byly naprd, okna mely stahovani nahovno, a vozy staly za pytel sracek, asi by bylo vhodnejsi sdelit takove intimne-fekalni info poradateli primo na akci (heh, uz to vidim, co by se delo ...), nebot touto ventilaci muzete zpusobit mezi spoustou lidi zlou krev, ktera mimochodem muze zpusobit, ze priste pojedete, nejen Vy, tak akorat do, ale ne s Albikem treba do Blavy.

Myslim, ze zkusenost z cest do Blavy tu ma dost lidi, ze vylety s Albikem nejsou vylety Orient Exprsem (nastesti], a ze jiste mire nepohodli se proste ubranit nelze.
Mimochodem, mam trochu problem porozumet Vasi vete o tom, ze Vam byla kosa ve spacaku do minus 20, ja sam, diky memu zdrzeni v praci, jsem odjizdel z domova na posledni chvili, takze krom jinych veci (Rum, konzervy, atd.) jsem byl i bez spacaku, a ubezpecuji Vas, ze jsem rozhodne nemel potrebu kohokoli vinit za to, ze mi na Cervene Skale bylo kapku chladno, tim spis vykrikovat, ze vuz stal zahovno.

Takze na podzim nashle v Rybaku...

(Příspěvek editován uživatelem Deka duben 27, 2006)
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 12:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Deka-: ta poznámku Rum je výtečná, to bylo asi dalaší co mě trochu zamrzelo.Někdo se tam jen pouze a pouze doslova opít, v noci rámus a bordel.Takže nechápu proč někdo na takové akce jezdí, když stejně jen pije

A co se týče Bratislavy-Vždy jsem tam zatím s Albíkem byl a nikdy jsem nic proti této akci neměl.Vše na 1
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 13:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze jezdi na takove akce a pije, pokud pritom nedela bordel, nebo neprijde k urazu on nebo nedejboze nekdo jiny, je celkem vec toho dotycneho.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 15:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo sedí v jídeláku se aspoň nemotá kolem vlaku a nevystupuje při každém (byť krátkém a neplánovaném) zastavení.
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 16:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na slovenském Vlaky-net je hezký článeček o cestě Albíka po trase Praha - Vrůtky i s fotkami ze zákulisí a z podkulisí, prostě z provozu.Jenom drobný dotázek,co se Albíkovi nelíbilo při pokusu o rychlejší jízdu?Zlobilo S2?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 16:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vašut: na té černobílé fotografii z hlavního nádraží je uprostřed asi stejný pán jako na obalu Příručky pro strojvedoucí vydané kolem roku 1953 anebo se pletu??
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 17:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kovařmirek: Ta reportáž bude mít ještě tři pokračování,každý den zvlášť,samozřejmě i s foto....
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 20:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Deka: Za střízliva se taková akce absolvovat nedá!Alkohol a dráha k sobě neodmyslitelně historicky celá desetiletí patří.Na dráze byla vždycky žízeň!

Též vyjadřuji dík Čmoudíkovi za tuto zdařilou akci,která nemá v historii muzejního parního provozu obdoby.Kéž by vždy na dráze fungovalo vše tak, jako Albík a jeho vzorná obsluha,pak by asi naše dráhy byly jinde.Opravdu neopakovatelný zážitek a atmosféra.Co se nepovedlo nemá cenu dále pitvat.Škoda jen,že se naplnila má obava o účastí "pána muzejníka s knírkem" a ještě v doprovodu "uboze trapného televizního pracovníka",který se vyžíval v exhibování se svojí kamerou a ve škodolibém urážení a zesměšňování všech těch,kteří si,na rozdíl od něj (opravte mě zda se pletu),cestu řádně zaplatili a někteří si museli i hodně "utáhnout opasky",aby se mohli vůbec zůčastnit.Bohužel i takový lidé jsou dnes u takových podniků tradicí.Ať se na mne nikdo nezlobí,ale tomu já neříkám fandovství.K opravdovému fandovství patří i něco objetovat a ne si jenom stále hrát na VIP.
IGKmann
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 21:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Igk: Ne ze by to neslo, absolvovat akci na sucho, ale - Proc se trapit? Ja proti ozralum nementoroval.
Mimochodem, proc mluvit o "panovi muzejnikovi s knirkem", kdyz vsichni vedi, o koho jde.

Pro ceske muzejnictvi jsou horsi veci, nez zub casu mohu jmenovat napr. Kladivo casu...

Jeste neco, kdyz uz's to nakous... Bohužel i takový lidé jsou dnes u takových podniků tradicí.Ať se na mne nikdo nezlobí,ale tomu já neříkám fandovství.K opravdovému fandovství patří i něco objetovat a ne si jenom stále hrát na VIP)

At si papalasi, televizaci, nebo treba martani jedou. Kdyz je pozvali poradatele, me je to fuk. Ale pokud citi potrebu vozit si ve svem salonu, at v nem jsou, a nelezou pro zmenu me do vagonu. Ja jim do toho jejich vagonu taky nelezu.

(Příspěvek editován uživatelem DeKa duben 28, 2006)
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jan_perner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 23:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Tohle to být nemůže? (čmoudík 26. duben 2006 - 15:00:40)
už nic :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21766
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 23:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, bylo to tím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 13:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka:Sorry,to bylo myšleno na abstinenta Manenba,nějak jsem to pomotal.

Souhlasím,že pro české železniční muzejnictví je nejhorší Kladivo času.Jeho jméno tady nepíšu,právě pro to,že všichni vědí o koho jde a vzhledem k tomu,že je dost dlouhé a složité na napsání,tak se tím nemíním zatěžovat.Ano ať si jedou,když je pořadatelé pozvali,ale ať se netvářej,že jim ten vlak patří a chovaj se ohleduplně k platícím účastníkům.Nebudu ani počítat, kolikrát mi pánové K.Z a E.H vlezli do záběru,navíc náš slavný muzejník byl oblečen do svítivě červené bundy,která se na foto opravdu jen těžko přehlédne.Též stanoviště zůčastněných lokomotiv byla obležena jimi velmi často.Já se zůčastňuji,jako velký příznivec, dost často akcí placených (jako platící) i neplacených.Proč náš slavný muzejník,když je takový historik a fanda, se objevuje pouze na akcích,kde je nějaký rout,salon,nebo zkrátka něco zdarma?Kdy se dočkáme,že se třeba jízdy do Blavy zůčastní jako platící cestující?Když tady byla řeč o nedobrém přístupu českých fandů k placeným fotojízdám aj.,tak se jim vlastně ani nedivím,když člověk,který by měl být vzorem,vzhledem ke své funkci,se chová vlastně úplně stejně.
IGKmann
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 14:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka:Sorry, to bylo myšleno na abstinenta Manemba, nějak jsem to pomotal.

Já neříkám, že se nenapiju, také jsem nějaký čast trávil v Jídeláku, ale vždy jsem nic nepřeháněl.nejel jsem se pouze opijet, ale dokumentovat.

Jinak k těm ...To máš pravdu, také jsem tam pár lidí viděl jen tak.Hlavně na Telgartu a apak ty co přijeli do Vrůtek a jeli s náma zpáteční cetu do Prahy.Jako docela mi to od těch lidí příjde dost sprostéVůčí nám, co poctivě zaplatí.
Kdo neplatí, neplatí a asi se nezmění
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 15:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

manemb: Stačilo přijít a říct,který to jsou a šli by ven,bohužel nemůžu být všude a dvěstě lidí si prostě nezapamatuji,to víš...hovado zůstane hovadem,i kdyby čert na koze jezdil,ale ono na každého jednou dojde....
strojník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.7.2
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 15:09:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to,kdo akci pořádal to bylo ještě docela príma.Akorát se divím Radkovi,že to opět vše od...l,s výkonem pořadatelské služby.Asi je to jeho poslání??

K.Z a E.H. bez komentáře.Druhý je umělec,takže vše prominuto a první?Co je vlastně první??Záchránce parních lokomotiv,jak jsem slyšel od pár účastníků výletu?On určitě ne!!Od toho v této zemi byl někdo úplně jiný,kterému ovšem nebylo dopřáno dotáhnout dílo do konce.Kdyby viděl jakým způsobem byl topen Anton,ani by to nekomentoval.Ale to je jiná kapitola.

A neplatící šotouši,pan Kuchta z nejlepšího magazínu o železnici,nebo Mojmír s kamarády?Pokud jim mi platící nic neřekneme,budou tam stále!Ale třeba bude v Mišmaši,mezi informacemi o přetazích a výlukách,pěkná fotka z Dobšinské Ladové jaskyně.
Jinak,když se odhlédne od takových věcí,jako hygiena,dobíjení(je rok 2006),jak říkají olomoučtí přátelé - dost dobrej vejlet.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 18:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strojnik: Co bylo s Antonem?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 21:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

strojník: A tím vším chtěl básník říci co ? rád bych se poučil od odborníka strojníka......
pravapara
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.85.143
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 21:07:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 29.4. vykonala úspěšně topnou zkoušku lokomotiva 423.0145. Po dvouletém úsilí byly završeny práce na jejím zprovoznění.Předpokládáme, že 12.5. vydá Drážní úřad povolení ke zkušebnímu provozu. První veřejná prezentace by měla být 20.5. v trati Jaroměř-Náchod-Hronov a zpět.
Další informace budou na www.spolecnost-zeleznicni.cz
strojník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.7.2
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 23:10:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba plamen z komína.To asi nebude s mašinkou něco v pořádku,nemyslíte?A to pomíjím neustále otevřený syčák.

Odborník?Ne,to určitě nejsem.Teda určitě ne,jako kluci z velkých mašin.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 00:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

strojník: Ten plamen se tam někdy objeví více,někdy méně,když otevřete dvířka a přikládáte,to je u mašin na lopatu celkem běžná věc. Ten syčák,ano máte pravdu nevařila,jak by měla,vím proč,ale nepřísluší se mi to tu psát,protože nejsem z této mašiny.Tolik asi na vysvětlenou....
rád bych ,jestli je to možné,vysvětlení,co jste myslel tím ,jak píšete kdo tu akci pořádá,tak se není čemu divit........
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 04:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

423.0145 - gratulace do Jaromere (nebo kde ji delali)!

2 Cmoudik: Stačilo přijít a říct,který to jsou a šli by ven

No, nevim, jestli by Vam proslo v tomto kontextu odpojeni Salonu...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 06:58:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: To by asi nepomohlo,jel za námi požární vlak.....
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.244.34
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 12:16:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Deka: oprava 423.0145 kompletně v Jaroměři (ostatně jako u všech lok., kromě dvojkolí). Do budoucna počítáme i s opravami na zakázku.
pravapara
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.85.143
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 12:20:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celá oprava byla provedena v Jaroměři. Včetně výměny trubek. Ta bylo provedena odbornou firmou. Kdo chodí k nám do muzea tak mohl průběh opravy sledovat. Opravu hradila Společnost ze svých prostředků.
V současné době se provádí opravy rámu a nápravových ložisek 411.019,aby se mohl Conrád zavázat. Tato oprava je hrazena ze sbírky. Pokud chcete podpořit opravu kotle, lze získat za dar 3500,-Kč číslovaný certifikát na trubku. A je jich jen 192 ks. A některé jsou již rezervovány.
Kontakt na adrese Společnosti.
Opravu 423
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 14:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vim, 464.008 je t.c. neprovozni. Jak to vypada s jejim sprovoznenim?

2 Cmoudik: Ale Salon zvenku zamknout jde, ne?

(Příspěvek editován uživatelem DeKa dubna 30, 2006)
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 15:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: no jasně
jinak mám pro Vás ten kalendář,tak se mi příští týden ozvěte,abych Vám ho mohl předat....
pravapara
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.85.143
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 17:39:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

464.008 je majetkem ČD a to my nezměníme. Buď Velenice a nebo jiný provozovatel a pak se musí posoudit rozsah nutné opravy a kdo to udělá. Věříme, že Bulík zůstane nějakou dobu v Jaroměři. V roce 2007 by snad mohlo být v Lužné setkání řad 464.0,464.1,464.2 takže i to je výzva. Snad i 477.0. Ale to třeba ani v Lužné nevědí.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 20:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Cmoudik: Diky moc , urcite se ozvu!!!

Jak tu nekdo psal o pekelnem plameni z komina, nedeje se OBECNE neco podobneho, kdyz se zhrouti klenuti v topenisti, a k dohorivani dochazi proto v trubkach ci dokonce az v dymnici? A neopaluje se, kvuli tomu, i trubkovnice?
A k tomu zamykani: Aspon mate pouceni pro priste...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
strojník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.7.2
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 02:26:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No myslím,že asi nemám na párách tolik odtopeno co vy,ale snad ještě poznám co je dobře a co špatně.Ramzovou utopím a taky i jako nepražák vím jak se topí na Hlavním tak aby pára nečoudila!!Nikdy,ani v dětství jsem nezažil při jakémkoliv natáčení,že by pod halou bylo tolik kouře-skvělá obsluha z 498.022.
Rád poradím,každý fíra co byl v Pha na vojně ví jak se to dělá,aby hala zůstala bez kouře.
Ale dost už povyšování.
Když nevaří,tak je nejspíše u ní klenutí v zadečku.Tak to by asi ten skvost neměl jezdit,ne?A mělo by se to znova vyzdít.
Vím o čem mluvím-ve svých začátcích jsem z neznalosti jedno klenutí dřevem rozbil.Mám to dodnes od pravých topičů na talíři!!
A nad ty nikdy nebudu-nad ty kluky,co se ani v osmnácti ani nerozkoukali a už budovali socialismus pod klenbou topeniště s odpornou směskou a nikdo se jich neptal jestli je to baví.Byli to komunisti i nekomunisti,ale páru museli mít stejnou.A dodneška pláčou štěstím i radostí,když procházejí ESO a běhenm dvou minut o té mašině(plné nejnovějšího vědění) vědí vše potřebné a u páry měli zadek stažený do konce směny.Jsou rádi že mají v práci čisto,ale za mašinu jako takovou budou do smrti považovat páru!!
Těm chci tím vším poděkovat,že mě to naučili i když to už nemůžu použít.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 07:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď jsem se docela dobře pobavil,ano až zase někam pojedem s Albatrosem,tak k Vám příjdeme pro radu,neboť vy všechno znáte,všude jste byl a od všeho máte klíče.
k Antonovi,budete se divit,ale klenutí má v pořádku,sám jsem se do jeho pece v Košicích díval, tím to nebude že nevaří,zkuste o tom trošku ještě přemýšlet a možná na to příjdete,není to tak těžký,přeci nechcete po nás ,aby jsme vám to říkali,když vy vše znáte a víte.......
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 07:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jednu drobnou věc,Anton by měl vařit o dost lépe než Albík,protože my máme na rozdíl od Antona jen jeden varník,on má dva,ale co to vlastně říkám, to vy jistě určitě více,že ?
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 07:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka,Igkmann a ostatní: Koukám,že přítomnost pana K.Z. Vám všem leží jaksi v žaludku a stále se stím nemůžete vyrovnat.Pokusím se vám všem jeho přítomnost vysvětli jednou vám položenou otázkou a doufám,že to pochopíte ihned. Takže tu je ta otázka. Kdo by z vás nechtěl tak do pěti či šesti let vidět na kolejích se pohybovat svoji vlastní silou parní lokomotivu 375.007 nebo 498.014 ?
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 10:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém Kladiva času je ten, že je to vědec a nikoliv praktický člověk.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 13:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, jak už se Jroměřáci chlubí s 423 0145, ale také kdo za to nese zásluhu?že celou dobu byla v MB v dobrých rukách, v celku, nevykuchaná, obdržela Nový Kabát....
Kdyby byly v MB ochotnější, více místa pro opravu a našel se dobrý tahoun, který by to vše pořádně řídil, tak určitě loko mohla jezdit v MB spolu se zdejším M 131-vždyť on nám stačí

Ale jinak Vám patří velké dík, protože by jinak ještě dneska určitě stála jako neprovozní a jen vystavovatelná v Mladé Boleslavi na 21-té koleji.Jako dřív.
Pouze by se udržovala jako vystavovatelná

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace