K-report
 

Archiv do 29.dubna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Oběhy, turnusy » Archiv do 29.dubna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 17:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fuckza: no já vím, že se to už na nějakém DF řešilo a právě tam někdo napsal tu větu, co mám na webu ...žádný software ani jiné předměty autorskoprávní ochrany Tohle spojení se mi docela zalíbilo a tak jsem ho umístil na stránky. Nejlepší na tom je, že bych dal skoro ruku do ohně za to, že ti, co mě tu nejvíc kritizují (chodí mi opravdu ošklivé (sprosté) maily, které hned mažu a nereaguji na ně) z mého webu nejvíce stahují. Škoda, že nemám jejich IPčka, na 95% by byly na prvních místech v objemech stažených dat.

(Příspěvek editován uživatelem pes38 prosinec 28, 2005)
Psí web o služebních pomůckách GVD
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 21:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pse já jsem tě nechtěl nijak kritizovat, a doufám, že jsem an tebe nikdy sprostý nebyl. Sprostej mail může napsat zase jen sprosťák, takže na tvým místě bych si z toho moc nedělal. Dokonce bych si i tipnul, o jaké lidi jde. Ale zde raději ne... Jenom doufám, že jsi mně dobře pochopil, protože z mé strany šlo spíše o radu... Tyto stránky totiž nečtou jen příznivci a fandové. S oblibou sem lezou i hlupáci a sprosťáci, kterým dělá dobře když mohou do kohokoliv rejt a psychicky ho terorizovat, a kromě toho práskači. Někdy i šéfové, kteří tomu všemu hrozně "rozumí"... Ale to asi víš...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 23:18:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: Pochopil jsem tě dobře. Tohle nebylo mířené proti tobě, ani většině lidí na tomto DF. Diskuzi, ktrou jsme tady vedli, se nebráním, nevadí mi. Jsem rád, když se o těchto věcech diskutuje. Ale jsou lidé, jak si sám řekl, kteří toto zde čtou, do diskuze se nezapojí a pak chtějí "škodit". (Klidně si zkus na mail tipnout, o koho jde). Žádný "šéf" mi ještě nepsal. Spíše to bylo ve stylu Ty č..... najdu si tě....atd. Z těchto řečí si rozhodně nic nědělám. Proti tobě nemám vůbec nic a jsem rád, že si rozumíme.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 00:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jo, jsem rád, že tomu oba rozumíme...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4393
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 10:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz: jsou někde na vebu vysvětlivky zanček používaných v turnuse?
třeba dvojitá čára plná a přerušovaná mě dostaly....
psí web to nemá.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 10:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Teď jsi mě taky dostal.... Nevím, ale když to seženeš, tak mi to prosím pošli a já to na web doplním.
Psí web o služebních pomůckách GVD
hh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.33.179
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 11:06:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvojitá plná čára v oběhu znamená, že výkon vozidla je personálně veden jiným DKV nebo cizí žel. správou. Spíš by mě zajímalo, co znamená vlak vyznačený v oběhu červenou čarou.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 11:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hh, pokud se nepletu, tak ten oběh je oprava předchozího oběhu a červená je ta změna... Snad, možná, čistě teoreticky.
Zdraví Martin
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 12:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes jsem do mých oběhů doplnil všechny zbývající TS(010, 020, 050 atd.). Pokud by někdo přesto našel chybějící TS, ať mi dá vědět na mail.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18288
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 12:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně je zajímavé, proč ty oběhy ČD chrání jako Korunovační klenoty. Dyť snad na tom není nic špatného, aby fandové věděli co, kde, kdy a jak jezdí a širokou veřejnost to stejně nezajímá.
To tam asi sedí zase nějaký blbec...a pak se lidi diví, že jsou Dráhy na tom tak jak jsou.


Nemohu na tohle nereagovat. Doufám, že tohle nebylo myšleno moc vážně. Chápu, že máte o ty oběhy zájem (ostatně taky se do nich rád občas podívám), ale proboha pochopte už konečně, že ČD nemají jakoukoliv povinnost je zveřejňovat. (A už vůbec mi hlava nebere, proč zrovna kvůli tomu na tom dráhy jsou, jak jsou. Zveřejňuje Vančura snad šotoušké veřejnosti kdy a kam nasadí své Ayatsy?) Je to pouze na jejich vůli, zda si to přejí, nebo ne. Pokud si to nepřejí a někdo to stejně (navíc pěkně na plnou hubu) zveřejní, tak se za rok nedivte, že to může být ještě horší. Akce se obvykle neobejde bez reakce...

(To není Pse nic proti Tobě, jen bych byl rád, kdybyste se nad tím zamysleli, případně nesouhlasně reagovali .)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 13:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: OK, trochu pravdy v tom určitě bude, protože dle dobře informovaných zdrojů se oběhy vozidel letos neobjevily na CD Sbírka pomůcek právě proto, že byly loni zveřejněny na serveru vlaky.net(letos tam jsou taky). Proto jsou letos "jen" na intranetu. Jestli to takhle půjde touto cestou dál (jako že asi půjde), tak za rok asi nebude CD žádné a na intranetu se k tomu dostanou jen "vyvolení"....

Off topic: Jinak bych rád nabídl, pokud by byl zájem- mám na svém webu prostor ještě asi 200MB a už tam nemám co dát.Je škoda je nevyužít. Pokud by někdo chtěl, může mít v podadresáři svoje www stránky, fotogalerii nebo nějaké soubory na stažení atd. (max. velikost souboru je 15MB). Zajemci pište na mail.
Psí web o služebních pomůckách GVD
noname
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.193.153
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 23:58:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se můžeme dočkat protiakce, kdy "citlivé" soubory z intranetu budou při stahování vždy doplněny o skrytou identifikaci třeba dle IP dotyčného. Pak bude zdroj zveřejněných dat snadno dohledatelný (a postižitelný).
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 00:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jak se pozná, kdo to stáhl pro "služební" potřebu a kdo pro "neslužební" potřebu???
Psí web o služebních pomůckách GVD
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 10:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

noname: to by šlo docela ztuha, aby se nezasáhlo do struktury daného formátu souboru, ne? A jestli to půjde přidat, tak to určitě půjde i odstranit
noname
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.193.153
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 13:36:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úplně stačí, když z kdekoli "neoprávněně" vystaveného souboru půjde dohledat, přez který počítač byl z intranetu stáhnut, případně včetně doby, kdy se tak stalo (stačí +/-, přesný čas pak lze dohledat v adminově logu) a z toho s velkou dávkou pravděpodobnosti určit zaměstnance, který tak učinil či jiné nepovolané osobě učinit umožnil (vinen-nevinen, oni už si to na pracáku přeberou). Už jenom vědomí této možnosti a z ní hrozících následků způsobí, že si každý s legálním přístupem do intranetu hodně rozmyslí, zda mu předání dat kamarádovi za takové riziko stojí.

MMch, do struktury formátu souboru zasahovat netřeba, ten už je na podobné věci připraven. Nevěříte-li, poptejte se třeba v bankovnictví.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 15:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jde ale o to, jestli vůbec má cenu to tajit a případně trestat viníky, když někdo ty oběhy vynese. To, že nikdo nemá povinnost je zveřejňovat je jasné, ale co se děje tak strašného, když už se to někdo dozví? Stejně kdo se k oběhům dostat chce, se k nim dostane, i třeba kdyby to měl odsledovat z provozu. Ono spíš se to tak vždycky dělalo, že všechno bylo tajné...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 15:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, možná to nějak půjde, ale to se fakt používá např. pro ochranu v těch bankách, tam jde v případě problému o hodně. Ale na ČD, když má k tomu přístup několik tisíc zaměstnanců....? A hlavně v případě oběhů, sešiťáku a věcí tomu podobných jde prakticky o h...o. A zavést toto opatření by asi nebylo nejlevnejší a vzhledem k typu dat a jejich hodnotě by bylo naprosto zbytečné.
Psí web o služebních pomůckách GVD
noname
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.193.153
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:00:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plně s Vámi souhlasím, jen počítejte i s tím, že uražená ješitnost a pocit vlastní moci je některým lidem cennější, než bankéři obsah sejfu. Kór když "opatření k zamezení" nezaplatí ze svého, ale z podnikových peněz :-(

Pro tajení oběhů mně namátkou jako důvody napadají sprejeři a zloději nafty (není nadto vědět, že nejdu vycucat prázdnou nádrž).

Na druhou stranu je to jediná možnost, jak získat přehled o skutečném nasazení vozidel (sešiťáky lžou) a polohách Lv (které do NJŘ už moc nekreslí).

Zveřejnění personálních turnusů zase může osobně vadit těm, co podle nich slouží.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: To je přesně ono. HODNOTA dat. Pro 99% populace NULOVÁ (dokonce i pro značnou část nádražáků- buď to bezprostředně nepotřebují, nebo se v tom stejně nevyznají), pro schotouše a "jiné fanatiky" mají hodnotu samozřejmě velkou.
Je v tom zkrátka takový pozůstatek moci. Dříve měli nádražáci samozřejmě velkou moc a těžko se smiřují s upadajícím zájmem o ně(pochopitelným).
Zkrátka je to snaha alespoň to co zbylo udržet pod pokličkou, aby v tom pomyslném hrnci ještě vůbec něco zbylo.
A ten příměr s bankovním zabezpečením? No tak to snad úplně bez komentáře.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

noname: Ještě zmínka k tomu utajování: Tyto případní zneužívatelé oběhů je (pokud je vůbec potřebují) mají mezi prvními. Zvlášt u toho druhého příkladu(nafta) taktéž počítám i s nějakou přímou spoluprací sˇněkterými zaměstnanci(vůbec bych se tomu nedivil).
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě ke kódování dat v baknovnictví: samozřejmě, že se to používá, ale to snad nejsou všeobecně rozšířené soubory dat (např. pdf, ...). Upravit tyto soubory k tomu, aby se do nich dalo něco "neviditelně" přidat, by už byl problém, jehož cena řešení by mnohonásobně převyšovala cenu takto utajovaných dat (zvláště, když hodnota dat je vlastně pro laickou veřejnost v podstatě nulová , jak už tady kdosi trefně poznamenal)
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upravit tyto soubory k tomu, aby se do nich dalo něco "neviditelně" přidat, by už byl problém, jehož cena řešení by mnohonásobně převyšovala cenu takto utajovaných dat
No je vidět, že o formátu PDF a způsobech signování moc nevíte, ale je pravda, že jsou to zbytečně vynaložené prostředky... v čemž je daná společnost přeborníkem
Prográmky pro BAHN
Eduard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.27.34
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:03:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vede se tu jistě zajímavá diskuze o obězích, ale ještě jsem si nevšiml žádného poděkování za "psův" web. Takže dík!!!!
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O ano opravdu. Já se také připojím. Díky
Máte fotografie motorového vozu 842? Chcete se svými fotkami podílet na tvorbě webu? Posílat můžete na vlamu842@seznam.cz
Díky Vláďa Musil
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není zač.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 14:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takze stranky su super, velke objemy mate odo mna tipol by som IP 192.186.1.1-cca50 - to podla toho na ktorom pc sedim, tu v skole stahujem komlet, lebo doma nemam net.
hafkac: nedali by sa zohnat podobne slovenske informacie? napr. TTP by sa hodilo...
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 15:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Možná blbý dotaz. Lze si to nějak zazálohovat na cd? Že bych si to stáhnul na c a pak si to vypálil. Nebo bych to musel jednotlivě stahovat po souborech? Inu taková záloha. (tím nechci malovat čerta na zeď, že se mi jednou objeví Chyba 404, stránku nelze najít)
Jinak se připojuji též svým děkuji.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určite lze. Stačí použít nějaký nástroj na stažení celého webu. (na stahuj.cz určite něco bude). Počítej asi 470MB. Já osobně CD zálohu mám. (co kdyby)
Psí web o služebních pomůckách GVD
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A počítá se ještě s nějakým doplněním, jestli se můžu zeptat?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 22:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: To základní tam je, nic moc víc už asi nebude, kromě toho, že občas přibyde pár zajímavých souborů.(i když má web jestě 200MB místa). Teď se vyskytl dokonce problém s ftp uploadem, takže některé aplikace běží dočasně na freehostingu.

Jinak dnes přibyl aktualizovaný předpis D2 D2/1 D2/2. (novelizace, upravy, brz. procenta, opatření k ř. 680...)

Pokud by samozřejmě měl někdo nějaký nápad, co na web neště umístit, mohu se pokusit to zrealizovat.

Laminatka: Se slovenskem je to těžký, nemám vůbec nic, ale zkus to na vlaky .net už tam jsou SR oběhy, sešiťáky atd.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 22:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DKV ČB na vlaky.net stále není, dle PDF na psím webu jsem zatím u TS803 vydedukoval toto
1.TD: 8101/../8106
2.TD: 8111
3.TD: 8122/8103/8106
4.TD: 8113
5.TD: 8102/8107/8108
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 15:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aj tie zcp na vlaky.net pribudli len tak potajme...
tie tratove pomery by sa zisli...
(alebo ovladacie prvky SENA - wshCommonDialogs.ocx - to pyta pri Office sablonach...)
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 22:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laminatka: Traťové poměry bohužel pouze CZ.
K těm ovládacím prvkům-jestli narážíš na "nefunkčnost" příjezdů a odjezdů, tak souhlasím, pokusím se to sehnat. Ale zajímavé na tom je, že že to někomu jde i bez toho....Nevím, čím to je.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 10:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to dane rozdielnym soft. vybavenim, ale neda sa dostat k info o SENE, viem iba to ze je programovana vo FoxPro, mam doma Visual Studio 6 nainstalovane, aj tak ocx nemam.
Tabulky tratovych pomerov ZSR (aj s vysvetlivkami!)
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, takže ŽSR to zveřejní klidně na svých ofic. stránkách a ČD zase nic. Ale čekal snad někdo něco jiného?
Psí web o služebních pomůckách GVD
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte, že seženu oběhy HV ZSSK (131,183??), které v minulém GVD zajížděly na ČD přes Čadca-Mosty (320,321)?? Díky za pomoc.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 00:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza:131 najdeš tady:

http://danone39.sweb.cz/ZSSK/TS_131.pdf

a o 183 nevím.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 17:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: To jsou letošní. Myslel jsem GVD 2004/2005. Tedy loňský. Ale díky.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 17:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: mám loňské sešiťáky pro trať 320 (.pdf), jesi ti to pomůže.
Je třeba co nejrychleji koridorizovat trať 320 - rozpadá se před očima

ICQ: 202 888 377
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 17:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám to celé cd z loňského řádu, ale oběhy slovenských loko tam nejsou, až na gorily
Ale díky.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 22:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oprava mého příspěvku číslo 444 (z minulého víkendu).
TS 803 není pětidenní (v tom PDF je chyba), neexistují tedy ani žádné prázdné turnusové dny a turnus je tedy takovýto:
8101/18504/18505/18506/18507/8106/8111 ČB-KÁ(/8111 ČB-VO 5/78672 //

8122/8103/8104/8113//

8102/8107/8108
Ovšem ty motory se tam dost asi prohazujou.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 00:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych se zeptal, zdali někdo nemá současnou "dislokaci HV" tj. seznam loko pro jednotlivá depa. Pokud by to někdo měl, byl bych mu vděčen, kdyby mi to zaslal na mail.
Psí web o služebních pomůckách GVD
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad pes38: zkus http://www.loko.goo.cz , tam je soubor lokostatistika a tam je až na několik desítek vyjímek vše aktuální. Jsou tam vyřazená vozidla asi od roku 1965 až do součastnosti, + spousty zajímavých věci včetně pendolin atp.
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železnici v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji


ICQ - 205-355-261
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 22:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo vysvětlivky ke sloupkům v Tabulkách traťových poměrů na psím webu? Díky
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 12:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by je někdo měl, ať je pošle také mně. Díky.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Některé věci se dají vysledovat od Slováků(odkaz Laminátky z 10.1), ale ne všechno.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 01:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde jsou na www.vlaky.net ty slovenské sešiťáky? Já je nikde nevidím.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 02:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bodejť bys je tam viděl, když už tam nejsou. Zřejmě někdo z ŽSR vyvinul tlak na vlaky.net, aby to zmizelo.

Ale protože PES na nic nikdy nečeká a stahuje informace hned, jak se někde objeví, tak vám teď může nabídnout sešiťáky a nákresáky ŽSR.

SEŠIŤÁKY (22MB)

http://www.danone39.ic.cz/01/ZCP-SR.zip


NÁKRESÁKY (9,6MB)

http://www.danone39.ic.cz/01/NCP-SR.zip
Psí web o služebních pomůckách GVD
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 03:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vysvětlivky k TTP dostupné zde:

http://www.sweb.cz/danone39/ost/ttp-vysv.zip
Psí web o služebních pomůckách GVD
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 08:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá od změny CP na Slovensku, asi budou velké změny v obězích, ukáže se tu něco?

:-)
560.013:KU SPOKOJNOSTI SLÚŽIME UŽ 30 ROKOV
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 11:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash: Já nic nemám, zkus vlaky.net.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Intercity
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 18:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tlak ze ŽSR? Dyť mají na vlastním webu TTP, tak o co se jim jedná?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 00:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Intercity: Cituji mail od vlaky.net:

"Dobry den,

ZCP sme boli nuteni stiahnut, respektujeme rozhodnutie ZSR. Je to predsa len interny material.

Dakujem za pochopenie.

Marian
Psí web o služebních pomůckách GVD
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 00:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S 1. změnou zanikla v DKV České Budějovice turnusová skupina číslo 807, která byla veskutečnosti z velké části 3. dnem TS 803, jejiž 3. TD byl ve skutečnosti 4. TD.

Teď už se dodržuje tak jak je, tedy po 8104 následuje 8113.
Ovšem kdyby Volary převzaly zpět vlaky 8102 a 8107, tak by odpadlo přehození obratů 25.12. a 1.1., pokud by se jezdilo následovně:
( není třeba zdůraznit význam jednoduchých a zdvojených lomítek)
8101/18504/18505/18506/18507/8106/8113//
8100/8103/8104/8111/Lv XXXXX//
8122/8105/8108

Zkrátka zkoušel jsem si, jaké obměny lze s tímto turnusem provést a vychází mi prakticky akorát pouze jedina a sicevýše uvedená. A u 8102 a 8107 byl doposud skoro vždy přítomen volarský stroj
(8102 skutečně vždy, 8107 s výjimkou letních sezón
1997 až 2000).
P.S.
Dnešní 8102 jezdil do roku 1991 jen v úseku Volary-Český Krumlov. To bylo, kldyž se v Kájové přestupovalo. Pak jel v úseku Č.K.-Ká (jako osobák, nikoli Lv či Sv) a z Kájova jel jako přípoj od dnešního 8105
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 13:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A také není problém spojit TS 801 a TS 802. V TS 802 je 2.TD:8601 X/8604 X/8607/8614/8615/8620/8619. Ten turnus by se natáhl na osmidenní (sedmidenní není moc šikovný, náhradami se sveze ve stejný den stejné "obecenstvo"). Výkony počínaje 8607 by šly do (N+1). TD, 2.TD by byl 8601 X/8604 X/891//890/8607/8614/8615/8620/8619
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20143
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bezdrev je trochu specifický výkon a je vhodné tam neposílat pokaždé jiný motor. Ostatně i proto byl nejspíš po roce vyjmut.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 22:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo. Jak je to dlouho na psím webu smazáno? A já to nestih!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2053
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 22:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza:
Co? Oběhy? Ani ne 1 den
Já mám stáhnuté Brno a Ovu.
ICQ: 202 888 377
Hungry_bear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 23:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfielde, nesmutni, po I. změně se stejně s oběhy hýbalo a aktuálizované soubory na "psím webu" nebyly (a i na intranetu ČD jsou k nevydolování).

Bohužel v tomhle směru "psí web" porušil letitý úzus zákopové války vedené mezi námi fandy a paranoidními utajovači na GŘ, kdy se každý fanda při vyvinutí vlastního úsilí k informacím dostal (neboť každý někoho zná, ten zas zná jiného a dřív či později tenhle řetízek dosáhne ke zdroji) ale "oficiálně" bylo vše dokonale utajeno.
Teď je důsledkem nikoli fyzická likvidace "psího webu" (ten by nebyl problém provozovat na hostingu mimo ČR), ale intenzivní záchvat paranoi na GŘ, kdy je tajeno vše a všem, CD s pomůckami bylo v prvním kole (na letošní GVD) osekáno o oběhy a pro budoucno budou pro nás zajímavá data (oběhy, plány řazení, omezení jízd, sešiťáky, plachty, vlakotvorba) asi už jen na intranetu a to ještě pod zašifrováním a s jmenovitou kontrolou k ním přistupujících zaměstnanců (kdo, kdy, co a proč).
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2054
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 23:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hungry_bear:
Zas tak moc nesmutním , co sem potřeboval, sem si stáhnul . Ale tím nechcu říct, že zrušení psího webu není škoda...
ICQ: 202 888 377

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace