K-report
 

Archiv do 12.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Parní lokomotivy » Staré archivy » Archiv do 12.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 14:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Košice: Na dráze se vždycky všechno zdůvodní tak, aby to prošlo...
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.84.194.191
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 14:02:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to jsou temné stránky
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 14:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut:To si snad děláte srandu,snad mi nechcete namluvit,že vám tyto fámy říkali sami organizátoři,to snad ne ?..... A hlavně nevím dost dobře o co Vám jde,Tatry vlivem spadlé troleje stejně by nebyly za světla,pokud by trolej nespadla,tak se to stihlo....prostě to dopadlo,jak to dopadlo a teď už se s tím stejně nedá nic dělat. Vlastně dá,jestli máte chuť ,tak si tam můžete uspořádat někdy příště svoji vlastní akci do Tater s čoudama nebo něčím jiným a třeba budete mít víc štěstí než my........
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 14:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČmoudČmoudik: Naopak, snažím se zde dát najevo, že informovanost byla NEDOSTATEČNÁ. A nedostatečná informovanost vede ke vzniku fám.

Jinak co se týče nestihnutí Tater - aby nedošlo k mýlce - jsem pořád přesvědčen, že s Tatrami to tímto směrem vyfotit nelze - jestli se mýlím, ukažte mi někdo prosím fotku, vždyť většina fotek s Tatrami jsou vlaky jedoucí směrem opačným, případně postrky. Opakuji, že se můžu mýlit. Proto jsem byl rád za úžasnou scenérii Tater při/po západu, kterou jsme mohli sledovat z okna.

Navíc nikde jsem nekritizoval spadlou trolej (to se holt stane) ale práci řídícího aparátu zvláště v Košicích. Jak to, že ve východní části Slovenska musí jet požární vlak hned za parním a na druhém konci republiky mezi námi klidně mohl projet náklad z dvojičkou??

nebudem riskovať prípadné zmeškanie R 810 Horehronec prípadným zásahom požiarneho vlaku

... prípadné meškanie prípadným zásahom .. - alibismus až na půdu... podle tohoto výkladu by bylo nejlepší zrušit dráhu úplně, abychom ...prípadnou poruchou lokomotívy nezapríčinili prípadné meškanie (prípadného)následného vlaku....
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 15:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: pardon,ale tato diskuse k ničemu nevede a znáte to: hovno,které se rozmazává čím dál víc,tím víc smrdí,a proto tímto z mé strany tuto debatu končí,vše potřebné jsem již k tomu napsal......
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 15:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tím exkrementem souhlasím a už jsem taky hodný a držím pusu a krok
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 15:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče K.Z,plně souhlasím s tím,že je opravdu velký železniční odborník a žel.teoretik a navíc je mistr v přednesu těchto vědomostí.Skutečně si též pamatuji na přednášky s ing.Bauerem v ÚKDŽ.Bohužel jeho fungování ve funkci ředitele, již zmíněné sekce v NTM,z již výše zmíněných,ale i nezmíněných důvodů schvalovat nemohu.Nedovolím si připomenout,že za dob fungování K.Z byly odstaveny z provozu skoro všechny provozní parní loko. NTM.Jedna z posledních provozních 464.202 by už také dávno nejezdila,nebýt aktivit teamu pečovatelů z Olomouce,který musel sehnat sponzory,mimo jiné, na nové obruče.Díky K.Z nejezdí ani U47.001,která byla před lety pracně zrenovována a zprovozněna z "vrakové" podoby.P.Šatava tuto lok. zájem opravit měl a má,ale po nemožné dohodě s NTM v čele s K.Z., dováží radši a opravuje lok. ze zahraničí.Nově založená nadace "Okřídlené kolo" opět v čele s K.Z, z ničeho nic, začala shánět prostředky na opravu Komárka,který mohl v neporušeném stavu dále odpočívat na Letné,ale lok.534.023 a 498.014 v rozebraném a nekompletním stavu měly svůj osud ( v případě 498.014 stalé má) nejasný.Dále si neodpustím poznámku,že právě chování a jeho společenské postavení nelze odlišit,neboť to jak z pohledu funkce jedná a vystupuje má velký vliv na to,jak se veřejnost na instituci,kterou zastupuje dívá.Proto mě pobuřuje,jak svého postavení netaktně zneužívá,ke svým vlastním zájmům.Bohužel ze své vlastní zkušenosti,ale i od dobrých starších přátel,kteří K.Z dobře znají 30 i více let,vím,že jeho chování je stále stejné.Je neodpustitelné,co již zde bylo zmíněno,jakým způsobem nabyl velkou část svého archivu a navíc díky jeho "hamižnosti" se asi ani nikdy nedočkáme, zveřejnění aspoň části těchto materiálů publikační činností.Omlouvám se též za delší výstup.
IGKmann
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 karlsolt:

Ach ano, uz jsem se taky naucil koukat k sousedum...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..prípadné meškanie prípadným zásahom..-
Ještě,že takový přístup ke své činnosti nemají Čmoudík a spol.To by Albíka nemohli ani zatopit..Díky Vám pánové,že se takovými definicemi neřídíte a díky tomu jsem mohl absolvovat tento úžasný výlet.Ještě jednou díky.}
IGKmann
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 IGK: 464.202 by už také dávno nejezdila,nebýt aktivit teamu pečovatelů z Olomouce,který musel sehnat sponzory,mimo jiné, na nové obruče.

No, uprimne receno, nevim, co je na tom spatne... Kdyz mam neco pujceneho, a jezdim s tim, tak se taky postaram o naklady souvisejici s provoznim opotrebenim. Kdyz si pujcim auto, a pichnu gumu, tak asi koupim novou. Nedovedu si dost dobre predstavit, ze by naklady na nove obruce 464.202 melo nest NTM.
Tim ale samosebou nehodlam omlouvat prekazky a polopravdy ze strany NTM o prilis vysokych nakladech na zprovozneni, ktere, AFAIK, vzdy sly na naklad CD resp. dalsich sponzoru.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Gejza_Šlapka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

534.323 prý také končí,je to pravda?
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,uprimne receno, nevim, co je na tom spatne... Kdyz mam neco pujceneho, a jezdim s tim, tak se taky postaram o naklady souvisejici s provoznim opotrebenim.
No na druhou stranu když se někdo stará o půjčený majetek více jak desetiletí a udržuje ho ve funkčním stavu,což mimo jiné zvyšuje nemálo jeho hodnotu a to všechno bez investic majitele,tak si myslím,že na opravu by minimálně 50% podílem měl majitel přispět.
IGKmann
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 16:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 IGK: Uz to nehul!!!! Nejsem si tak docela jist, ze NTM ma zajem na tom, aby se nekdo staral o onen zapujceny majetek... NTM to proste chce mit pekne zamcene Chomutove, asi aby to nikdo neokoukal.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NTM to proste chce mit pekne zamcene Chomutove, asi aby to nikdo neokoukal.
Ba co víc, NTM se za své exponáty stydí - lze tak soudit dle reakce pana ředitele NTM na dotaz ohledně možnosti nahlédnutí do kolejového depozitáře během slavnostního otevírání nového depozitáře v sousedství toho kolejového...
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Vasut: To je zajimave, je to per huba, nebo to je nekde v pisemne forme?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Esíčko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.212.31.78
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:24:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že po jednej návšteve Košíc tu ako huby po daždi rastú naslovo vzatí odborníci na riadenie jázd vlakov v Košiciach. Klobúk dole priatelia!
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka - jestli jde o ten dopozitář, tak per huba

esíčko - nic proti, po bitvě je každý generál, to vím, ale kolik v tom vlaku tak mohlo sedět potenciálních příštích zákazníků ŽSR ? Takovéto zkušenosti bych opravdu nepodceňoval. Jen tak najednou mně jeden organizátor akcí napadá, neb tam jel s námi. Bude mít někdo, kdo je takový blázen, že si objedná nějaký (jedno jestli historický) vlak, chuť si pálit prsty, když neví, jestli jeho vlak dojede tak, jak si nasmlouval???
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vlastně, slíbil jsem, že už budu držet kušnu, tak dost
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Igkmann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 18:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Hulit už to nebudu,nemá to cenu.Radši se podívám do Nostalgie 2006, kdy mají poslední provozní exponáty NTM nějakou tu jízdu a vyjedu za nimi,abych si jich užil.Neboť dokuď bude u vesla "stařičký mocnář" K.Z,tak je v provozu asi jen tak neuvidím.
IGKmann
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 18:49:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo se zítra chystá se "šlechtičnou" na pálavu??
No dobře přiznám se, já. Nehlaste se všichni.
Musíme si ji ještě pořádně užít než nám dojezdí.

Když už jsme u toho Brna, nevíte jak je na tom Albatros, budou ho ještě někdy dávat do kupy nebo už je někde v kovošrotu?? Snad né?!?!?
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 18:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi já se chystám podívat jak pojede šlechta. Chudáček albik stojí v Tišnově v depu, minulý týden byl vytaženej ven. To je všecko.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 19:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se taky pojedu podivat, akorat nevim, jestli se to da nekde po ceste predjet... A taky, na kterou stranu bude mit kominek...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 20:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já doufám že pojede tak jak má, ne??? po cestě půjde předjet určitě, v Mor. Bránicích stojí 10minut a v Mikulově stojí 21minut. A v Břeclavi by ji mohli otočit aby jela po korytě taky tak jak má, ne? uhlim napřed by jeli týden... Horší je že ta cesta je blbá z hlediska focení, kdyby to jelo opačnou cestou bylo by to lepší
Bojim...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.197.252
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 20:28:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K albatrosu, a nápadu udělat depozitář v Chotově: Albatros a jiné loko NTM už nevyjedou, kikáni mu ukradnou napaječe a vůbec všechno, co je z bronzu...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 22:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_Lachtan: Pokud vyjede z Brna komínem, tak jediný úsek, kde by jela tendrem dopředu, je Břeclav - Lednice. Jinak to všude vychází na komín vpředu (Brno - Hrušovany - Břeclav - Brno se dá jet bez změny směru jízdy).
ICQ -> 21 65 33 068
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 18:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zitra jede banda z*rdu s nejakym vlakem. Nema je, doufam, tahnout petasedma?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 19:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to avizováno jako historický vlak Veselí nad Moravou - Nedvědice a zpět. Orientačně odjezd z Kr. Pole směr Nedvědice je 12:27. Možná by to mohla být Šlechtična, když je ode dneška zatopená.
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 20:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šlechtična byla dnes parádní!
Kiwinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 01:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tak jen škoda že zasekávala vše okolo jinak pofocení pěkné
ICQ 284 087 743
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 09:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny: Šlechtična se včera dala stíhat po celou dobu cesty. Já s partou jsem ju stíhaly už z Dolního n. pak na odstavným B. Přejeli jsme na štreku mezi Troubskem a Střelicema dolním, v Moravských Bránicích na odjezdu, za Miroslaví na přejezdu. Potom sice až v Bořím Lese, ale zato jsme ju chytly na vjezdu do Lednice, protože z Bořího Lesa jela hodně pomalu. Při cestě do Mikulova v zastávce Valtice-město a při cestě zpět do Břeclavi z Mikulova opět v zastávce Valtice-město tentokrát do kopce. A zlatý hřeb dne byla souběžná jízda z Břeclavi do Zaječí. Nakonec jsem ju stihly ještě mezi Hrušovanama a Vojkovicema. Šlechtičnu jsme dali spinkat na Dolní a skončili jsme o půl deváté.

Tak ať mi potom někdo říká že se to nedalo stíhat celou cestu
ICQ 342 641 925
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 12:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten vlak socdem nakonec ve složení Bardotka + Rybáky.
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 09:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin0: Potvrzuju, do Mikulova jsem ji fotil celkem na 4 místech a to možná jen proto, že z jednoho fleku se mi blbě dostávalo zpět k autu, navíc v Ivančicích jsem chytl nákladní autoškolu s vlekem (grrr) takže sem ji fotil až za Moravským Krumlovem. Musím říct, že fotiči se domluvit už docela umí ohledně toho aby si nezavazeli, což se už o laické veřejnosti říct nedá... (opět grrr). Večer jsem si počkal ještě u Popovic, za což jsem byl odměněn nádherným pohledem a plnou hlavou sazí a jisker... Ale co by fotič železniční neudělal pro záběr, že? Přikládám ochutnávku.


(Příspěvek editován uživatelem mr_lachtan května 08, 2006)
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 10:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_lachtan:tu autoškolu (IFA a vlekem)se nám podařilo předjet celkem rychle, ale potom to byla jedna velká improvizace kvůli uzavírkám na cestě (blbě označených) takže za Miroslaví na přejezdu (tvoje třetí fotka) jsme se rozhodli už pro Boří Les.

(Příspěvek editován uživatelem Martin0 května 08, 2006)
ICQ 342 641 925
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 10:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já ty uzávěry prostě projel, ač mám dodávku a neměl sem tam naprosto co dělat, ale v Hrušovanech jsme se beznadějně ztratili a pomohl nám až ten pán policajt, kolem kterého jsme předtím neuvázaní projeli, poté nás chválil že jsme se aspoň kvůli němu upoutali, no prostě z vostudy kabát!
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 09:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty's mel na policajty kliku, ja svym zpusobem taky.
V Brne pred odjezdem osobaku v 7:46, kdyz pristavovali tu petasedmu, se v kolejisti vyskytl jeden borec s blondatou prislusnici Husakovo party, a mel utkvelou predstavu, ze to tam zacne organizovat, aby jako civil nelezl do koleji. Byl v tom rozhaneni nepovoleneho shromazdeni tak agilni, ze se ten kreten postavil na kolej, kam zrovna prijizdel Os. od Strelic, a nedal si vymluvit, ze z ty koleje ma radsi vypadnout on.
Je zajimavy, ze nikde jinde, nez v Brne, jsem (opakovane) na takhle snazivy blbce v uniforme nenarazil.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Akezs
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.244.187
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 13:38:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou zpátky k EX Gustav Anděl:
MANEMB: Každý fotí, natáčí z normální dostupné pozice, né mě to nestačí-musím mít extra.Lezu po stromech, sloupech, lámu v Národním parku větvičky, ořezávám ve vyšce stromu větve-na kterém doslova visím-To neni normální člověk.Prvotřídní blázen a raději jeho fotomanévry zde nebudu ukazovat, nechť ho nechci ztrapňovat.
*** *** *** *** ***
Pan MANEMB je asi
nejaky Chytrolín a Vrtejš, co si rika M. Nezdara. Zrejme by se na tom strome neudrzel, ani kdyby ho tam zdvihli parnim jerabem Kerecsi , tak jenom hlasite zavidi - jestli vsechny jeho fotky z akce vypadaj jako ty co dava do diskuse pry k lepsimu, tak jen potvrzuje HIS NAME - NEZDARA - taky tak zdarile :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22103
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 16:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka:
Njn, prostě Brno .
Už jsem taky měl čest a to jsem pouze koukal s foťákem v ruce na výjezd z dolního na silnici...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Martin: Podel se o zazitek...
2Akezs: Tak se pochlub Ty

(Příspěvek byl editován uživatelem DeKa.)
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22109
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No prostě jsem tam stál a čekal, oni (dva chlapi ) zastavili, vylezli z a šli ke mně. A co že tam dělám, a proč, a že tudy nic nejezdí atd. Nakonec jsem jim ukázal občanku a dali pokoj. Mezitím vedle zastavili jejich kolegové (taky dva chlapi ), kteří jeli zajistit průjezd Albíka po silnici (nakonec ale pouze udělali a nikam nejeli, možná tak na ).
Prostě Brno
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, pro tebe je asi setkání se štatlstadtpolizei nezapomenutelným zážitkem na celý život, že?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 19:19:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako si svestky myslely, ze Albik pojede po silnici?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to bylo myšleno na mě tak fotky vám sem dám, ale nebude to dřiv než koncem týdne, máte se na co těšit fotky mám z Dolního, odst.B atd.
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 09:50:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, když už se někteří z vás podívali s Albatrosem na Slovensko, tak jistě víte, jak jsou na tom tamní perly - 354.1178, 464.001, 387.017, 387.019 a 399.005. Šlo by trochu poinformovat?
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

354.1178 - rozdelana, ale neda se rict, ze bych ji videl komplet. Bouda dost prozrana, vany tezko rict, kotel jsem nevidel.
464.001 - dela se na ni, jukni se na vlaky.net, nekde je tam par fotek.
387.017/19 a 399.005 - AFAIK, obe stoji odstaveny na Blava vychod.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:46:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ď. Já měl dojem, že se kdysi začla dělat i ta 399.005.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nevim, ja ji videl naposled tak pred rokem a pul...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 15:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dolním to bylo zajimavý v pátek protože se na 475 101 sekl štokr a nazbrojená mašína se musela vyházet lopatou
ICQ 243-335-501
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22129
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 03:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor:
Stačí málo, abych si na to vzpomněl :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Matesu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 09:09:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že 399.005 se kdysi začala dělat ve Zvolenu...ale pak to nějak přestalo...a odvezli ji do Bratislavy...
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 09:47:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, Zvolen se mi tam taky pletl. Na té fotce na vlaky.net mám dojem, že má základovkou natřený topeniště, ale může to být rez.
Jo, a co je to tam za fotku té 475.1130? Já měl dojem, že je to jen vrak na náhradní díly. Nebo je to a) zrádná fotomontáž b) tabulka č.130 na č.96 ?
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 4-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 10:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

b ist richtig.
Na nějaké jízdě měla 475.196 tabulku z 475.196.

http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=2093
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 17:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byla převezena lokomotiva 328.011 ze své deponie v Dolní Lipce do depa v Chocni, kde bude odpočívat a čekat na lepší časy. SDC ji v Dolní Lipce nechtěla, prý překážela.
clip
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.85.184
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 20:22:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že vlak byl veden jako nákladní s taxou cca 56,- Kč/vlkm, když po tom SŽDC teď tak jde. Možná, že se to zdá být podivné, ale nečinná parní lokomotiva ve vlaku je zboží a vlak je považován za nákladní (autor: ing. Skála, SŽDC, děkovné maily na skala@szdc.cz). Ostatně: když si některé spolky daly tu námahu a lokomotivu zachránily, tak teď ať platí za její převážení ... (v zájmu rovnoprávnosti ČD musí - tedy měly by - platit taky).
Matesu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 23:17:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lk: Přesně tak, skutečně má natřené topeniště základovkou...myslím, že také dělali něco s budkou...škoda, že se to nepodařilo dotáhnout k opravě do vystavovatelného stavu...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 23:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, diky tomu, ze si jisty spolek jezdil opravovat loko za cenu osobaku, tak si SZDC bude uctovat nakladni cenu u vsech mimoradnych vlaku...
clip
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.69.25
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 23:43:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je záminka. Ve skutečnosti jde o ČD, protože tam SŽDC "utíkají" ty pravé a hodně velké peníze. Dálkoviny je málo, výkony klesají a už není z čeho platit výpravčí. Parničky posloužily jako klacek na našeho velkého monopolního, který dvojmo či trojmo vozí kdeco a mj. taky do dílen. Teď budou mít ČD smůlu. Parní mašinky bohužel taky.
Kurt_mužík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 00:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepočítá se to náhodou za tunokilometry?
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 00:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tunokilometry jsou jednou casti poplatku (cca 56 Kc/1000tkm), druha cast je poplatek za rizeni provozu a ten je cca 8 Kc/vlkm u osobnich vlaku a cca 56 Kc/vlkm.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 08:16:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže, až se exponáty NTM budou z různých dep po kvantech sestěhovávat do Chomutova, to se zase SŽDC napakuje...
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 19:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem četl na www.os.cd.cz/muzeum že dojezdil kremák 534.0432. Poslední jízdu měl 30. dubna 2006 na trati Klatovy - Nýrsko. Tété lokomotivy je velká škoda.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace