K-report
 

Archiv do 14.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Archiv do 14.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsou pro DB Regio přednější "Regio"cestující, ti přeshraniční jsou takový přívažek. Německá B byla ve skutečnosti Bimz, tedy vozy pro Interregio. Je to rekonstrukce dělaná v 80. letech, tedy to nejstarší, co dnes mají. Přesto, když se takový vlak objevil v Plzni na nádraží, vypadalo to, jako by tam přistál raketoplán. A zrovna třeba na "průměrnou" čistotu v německých vozech si nestěžuju.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 16:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr a ostatní:
Až na takový detail, že kromě jednoho AB RIC s plyšovou dvojkovou půlkou do Norimberka, jezdily v soupravách ČD pouze RICové Bmee, Bee/Bpee a Aee. Takže Bčka do Mnichova nejezdily.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 17:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy, Martin:
Děkuji za podporu.

Qěcy:
Přesně tak. Žádné humusy se nekonaly. Možná začal být problém s vozy v lednu, kdy vypadly TISy. Pokud by to byl ale jediný problém, mohlo se už zase dávno jezdit v klidu durch (tedy teď ne, teď je ta výluka, že). To je snad každému jasné.

Podle mých informací šlo o spory mezi složkami DB obstarávající celostátní versus regionální dopravu. ČD toho "jen" využily.
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21567
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 17:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však jsem to sem už psal, jen jsem si nebyl jist, zda to tak bylo na všech vlacích...
Ale s tím topením asi problém byl, minimálně s německými pod nepřátelskou trakcí. Zda i s českými, to jsem naštěstí neměl možnost vyzkoušet.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 20:51:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím, že soupravy na mnichovákách byly do ledna lepší, pravý humus opravdu začal až po pádu TISů. Nyní jsou to nejhumóznější rychlíky mezi Plzní a Prahou. (A že tam jezdí nějaké humusy!)Dnes jsem jel "mnichovákem" v 17.15 z Prahy, jednička už byla dokonce místo A jen AB - plná prvotřídních režijkářů, služebnoprůkazníků a jiné příživy, pro platící cestující místa málo. Při manipulaci s defektní pákou pod sedákem jsem si sedadlo nesklopil, zato jsem si zasvinil ruku od klasického nesmytelného černého grafitového šmíru. Asi se už nějaký "odborník" z DKV koukal, jestli to opravdu nefunguje, a když zjistil, že ano, tak po sobě ani neutřel madlo pro cestující. O naftalínovém smradu z roztrhaných sedáků a defektních stolcích nehovořím. Kdy se začnou prodávat kosé kelímky na kafe se samolepícím dnem? Úhel od 10 do 35 stupňů.

Jinak mi v souvislosti s kvalitou soupravy připadá absurdní mimotaktní projíždění v Berouně a Zdicích - dokud si to hrálo na "mezinárodní expres", tak to snad mělo jakousi malou špetku smyslu, ale dneska si v tom cirkuse určitě ani jeden cestující jako v lepším vlaku nepřipadal.
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 23:51:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hroch:A je to tedy čistá shoda náhod,že to rozsekli v době,kdy tam začaly jezdit homeles vozy z důvodu výpadku Tisů?
A i když se to dělí, tak je smutný,že ČD nejde o žádné renomé a nedávají na mezinárodní vlak něco slušného. Prostě na GŘ sedí pakáž.
Suri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 08:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako výsměch pak působí na stránkách ČD v sekci výluky tratí-mimořádnosti v zahraničí, kde ČD prohlašují k šrotům R450 až R455: "Omlouváme se za vzniklé problémy při cestování ve vlacích Českých drah. ČD, a.s. se snaží obnovit provoz vlaků dle původního řazení a v původní kvalitě souprav." Slovo snaha je tady zjevně použito jako eufemismus slova sabotž. Kdo je vlastně objednatelem těchto rychlíků? Nevím, jestli si je objednává ministerstvo dopravy, ale jestli ano, tak by snad, mělo kontrolovat kvalitu toho, co platí, jestli to platí a příště vyhlásit výběrové řízení a objednat případně o dům dál...
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 08:56:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co jim brání tam dát původní soupravy? To jako, že i byť jen pro cestující do Domažlic, by jich bylo škoda? Že by to DB sabotovala, aby měla nějaký důvod to dělit
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 10:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V návrhu JŘ ČD 2006/2007 jsou tyto Rychlíky vedeny jen do a z Brodu nad Lesy. Je to škoda, že ČD kvůli "Pindolínu" pohřbily svým přístupem jediné přímé vlakové spojení z Prahy až do Mnichova.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21591
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 10:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

plná prvotřídních režijkářů

Poslední dobou se na to (konečně...) dělají zátahy, dost lidí tam sedí, ač nárok nemají... A bude ještě hůř (pro režijníky).


Při manipulaci s defektní pákou pod sedákem jsem si sedadlo nesklopil, zato jsem si zasvinil ruku od klasického nesmytelného černého grafitového šmíru.

Tož bysme mohli založit klub... Ale smýt mi to šlo docela snadno, stačila trocha mýdla, vody a paírových ručníků
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21594
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 10:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak mi v souvislosti s kvalitou soupravy připadá absurdní mimotaktní projíždění v Berouně a Zdicích - dokud si to hrálo na "mezinárodní expres", tak to snad mělo jakousi malou špetku smyslu, ale dneska si v tom cirkuse určitě ani jeden cestující jako v lepším vlaku nepřipadal.

I projíždění může úroveň znásobit... Ale při násobení nuly zůstává výsledek stejný
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21595
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 11:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Suri:
Aspoň něco, že tam je... Minimálně náhodný cestující (když už si to někde přečte...) tomu třeba uvěří a bude o něco méně znechucený.

T679.1:
To je špatně položená otázka. Naopak, co je k tomu nutí, tam posílat něco lepšího? :-(

Nevím, jak tyhle, ale některé mezinárodní rychlíky (typicky třeba Vltava) jsou neobjednané a tedy provozované nad rámec.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 15:50:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nutí, nenutí. Když už si naši cestující ty Béčka tak nějak vzali na milost, nebo lépe řečeno museli, nic jiného jim totiž nezbylo, tak snad si proboha nemusíme dělat ostudu i u zahraničních cestujících. Ono stačí projít hlavák a tyhle vozy to dodělaj. Pak se nikdy nezbavíme nálepky, že jsme tady stolet za opicema.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 07:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na IDOSu je zajímavě uveden R453 - až z Holýšova

viz odkaz: http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl=C&tt=2&i=15649&s1=29470&s2=27730
Bobr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.124.6
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 10:53:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že se na R 450 - 455 vrátí zpět lepší vozy, hned jak skončí výluka Holýšov - Blížejov, tj. po 23. 5.
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 21:03:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u těch vozů. Ví někdo proč nejsou Beer Ricové, vždyť vycházejí z IR vozů DB. Jen jsou trochu, trochu víc, ořízlé. Myslím rekonstrukci.
Bobr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.124.6
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 07:42:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Mzitka:

V úseku Domažlice - Holýšov je místo R 453 veden Bus 453 náhradní autobusové dopravy. Zobrazuje se i na Idosu.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 09:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přípomínky k jízdnímu řádu:
http://www.kr-plzensky.cz/article.asp?itm=27551&lang=1029

Je jen zajímavé, že to uveřejnili 24.4., ale připomínky k 2. letošní změně měly být od 10.4.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 20:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem už připomínkoval... .
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 21:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add.Bobr - včera jsem si zadal spojení Rokycany - Praha, kde mi vyjel R453. Když jsem klikl jen na něj, byl tam Holýšov-Praha
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 22:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka: No dyť jo!!
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 22:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add.Jef - Bobr výše tvrdil, že je tam i NAD, nic takového jsem tam nevid+ěl,proto ta reakce.
Bobr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.124.6
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 10:26:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add Mzitka: Pokud chceš najít i NAD u R453 dej si na IDOSu vyhledat spojení Domažlice - Praha, u něj se zobrazuje i Bus 453.
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:09:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka: Teda tady je dobrá besídka!
Zadej si spojení z Prahy do Schwandorfu (nebo jinam) třeba ve 13,15.

Zjeví se tato ukrutnost:
R 452 do Holýšova
Bus 452 do Domažlic
R 452 do Brodu (krabičky 010!)
R 452 dále do Němec

Jedno číslo 452 mne spojuje s celým světem.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:41:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na vlaku 454 o chlup lepší AB, než minule, ale stejně plné.

Na sedačkách ležel Grand Expres, a v něm Klaus v Pendolinu. V rozhovoru mimo jiné řekl, že do svých 32 let, kdy si koupil auto zn. Trabant, jezdil převážně vlakem. Tak jsem si říkal, jak by se divil, kdyby neseděl v pendolinu, ale dnes v tom AB. Jistě by byl dojat:
- na sedadlech stejný pruhovaný bleší plyš a ve dvojce zelená koženka, za 30 let nějaká ta nit vykoukla...
- na podlaze stejné zelené lino, jen se trošku ošlapalo, když z něj zmizel koberec
- na stěnách stejný NDR umakart, jen se trošku poškrábal a zmizela z něj zrcadla
-stejné hliníkové kryty odporového topení, jen za nimi přibylo trochu svinstva a topení pozbylo termostatu
- stejné hliníkové police na zavazadla, jen trochu prořídly a už z nich opadaly čtenářské lampičky
- stejné stolečky na kafe, jen jiný úhel...

Já vím, že ekonom Klaus tenkrát patrně nejezdil v jedničce, ale jen tak jsem se zasnil a dojalo mne, jak se ČD starají, aby cestující mohli žít ve vzpomínkách.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 06:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add.křivi - já hledal spojení Rokycany-Praha v určitou dobu, vyjel mi tam R453, a když jsem klepl na ten detail vpravo, Tak tam prostě byl spoj Holýšov - Praha, nic víc....
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 06:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu jede Orient expres na trase Praha-Plzeň-Cheb, podrobnosti na http://sweb.cz/orientexpress/

V Plzni zpravidla ke 2 nástupišti po celé délce, v Chebu přepřah na loko DB.
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 12:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná už to tu někdo zmínil. Díky výluce na 180 je tam teď dopoledne Plz-Hol o 2 vlaky s brejlovcem víc ...Sv pro R451 (cca 8:30 z Plz) a na 7411, kde je jinak krabice. Takže se člověk tak moc nenudí, když vyjede v 6:45 do Hradce a jde k Holýšovu.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 13:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
Os 7412: 754.057 + 4xBt; 1x Karosa C934, 1x Karosa C734, 1x Sor C10.5; 754.02x + 3x Bt + BDs
R 454: 754.059 + fujtajbl směska B, do Holýšova
R 451: 754.058 + dtto
Os 20199: 810.235; Karosa C734; 754.060 + 5xBt
Os 17547: 831.136
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 14:51:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to škoda, že ČD kvůli "Pindolínu" pohřbily svým přístupem jediné přímé vlakové spojení z Prahy až do Mnichova.
Nezbývá než souhlas. A ty lepší vozy se tam podle mě po výluce již nevrátí... odpovídalo by to dementnosti určité části zaměstnanců ČD.

Savik:
Pro případné shotoushisty pozor - ten Sv jezdí jak se mu chce, jisté je jen to, že zhruba do 10:15 dorazí do Holýšova. Ale včera vyrážel z Plzně už v 7:44.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 11:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bouřka:
To se asi s určitostí nevrátí, protože to bude de facto normální vnitrostátní rychlík. Ostatně z Domažlic do Brodu nad Lesy jezdí taky jenom 810. Ale aspoň nějaké Bp nebo slušná B by na to dávat mohly.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 12:20:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak podávat připomínky http://www.kr-plzensky.cz/article.asp?itm=27698&lang=1029 k JŘ železnice v Plzeňském kraji.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 15:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi:
Já to řešil zasláním mailem paní Marcele Benediktové (její mail je uveden na Vámi inzerovaném webu).
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Tex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.83
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 19:39:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té diskuzi s vagónům. Jezdím vlakem málo tak jednou za dva měsíce a jezdím buď trať Praha <> Cheb a nebo trať Kolín na Rýnem Hbf <> Frankturt Fulgafen (to je ICE-3).

Já nepoznám zda je vagon Bdt, B250, B255, A150 já rozeznávám pouze vagónu čisté <> špinavé, topící netopící a klimatizující. Poznám ICE-2, ICE-3 siemens Desiro a pak pěkné německé vagóny kde je zásuvka a stolečky (párkrát jsem s tím jel z Chebu).

Jen mi vysvětlete proč dříve do Chebu jezdili krásné německé vagóny (vlak se jmenoval tuším ICE Karlštejn) a už to nejezdí? Porč to zrušili?

Přijde mi děsný že když jedu lokálkou - Siemens Desiro (je to lokálka ne?) z Lázní Kynžvart do Chebu tak mám větší komfort než nějakým rychlíkem se střídavou mašinou... jedu sice na naftu ale mám čistý záchod klimatizovaný prostor a čistou soupravu s krásnými sedačkami a ke spokojenosti mi chybí pouze elektrická zásuvky (v ICE-3 jsou ve všech třídách).

Proč ani v tom Pendolínu nemohli dát ty blbý zásuvky? To je snad za pár peněz k ceně té soupravy a elektriky je v troleji dost a je takřka na dosah….

Tak odpovědi na tyto otázky bych rád věděl… Když jsem včera jel s ICE-3 a dnes jedu do Chebu tak si říkám jsem za Německem stále asi tak 20 let…dochází mi baterka v notebooku.

Tak kdy by někdo chtěl vysvětlit alespoň některé otázky tak bych byl rád.

Tex jedoucí do Chebu
Tex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.83
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 19:42:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem z Kolína na Rýnem Hbf. do Frankfurtu na letiště je to stejně jako z Chebu do Prahy... tedy podle počtu kolimetrů.... časově je to někde jinde...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1621
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 19:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TEX - krásné sedačky v desiru? Na pohled možná, ale zkuste v tom jet z Chebu do Plavna (nedejbože dál) a budete mluvit jinak... Nemluvě o tom, že to je opravdu vozidlo pro "německou" intenzitu cestování, taže celá ta čtyřka je obsaditelná max. dvěma čechy...

4all - modropryžníci nechali vyrvat manipulační kolej v Ovesných Kladrubech. Asi aby to soukromníci měli těžší...
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 19:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se na Radnické lokálce děly zajímavé věci:
Os 17813...810.368 /ODS/, v Chrástu jel na staré radnické nástupiště /???/
Os 7874/5...810.430 + 010 + 810.368 /???/, odjezd normálně z druhé koleje od staniční budovy, v Radnicích zůstal 010 a 810.368
Os 17815...810.430...taktéž na staré radnické nástupiště /???/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22086
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 21:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:
Pravdu díš, to ale bohužel není jen v Desiru, tuto nectnost má bohužel většina nových sedaček.

Škubání kolejí má, jak jistě víš, na svědomí SŽDC (a je jedno, kdo ho pak provádí). A ač to vypadá, že tam na severu jsou tyto aktivity extra oblíbené, ten důvod je trochu jinde. Ale to spíš někdy u pěnivého moku , až neodpadne pondělek.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4964
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 11:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo plným dezirem se fakt sqěle cestuje, opěrky na ruce to nemá, stolečky pod oknem taky ne (vyjímu tvoří VGB), s každým papírem se musí chodit prolejzačkou přes 1/2 soupravy, o funčnosti klimatizace raděj psát nebudu....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 12:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě upozorním na tohle:
http://www.kr-plzensky.cz/article.asp?itm=27699

Navrhují tam "koncepčně" zrušit tratě do Blatné ?!? a Nezvěstice - Mirošov...

Pokud je někdo z těhle končin (ale i ostatní), bylo by dobré se nesouhlasně ozvat, čas je do 31.5.2006

(Příspěvek byl editován uživatelem hupi.)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 16:40:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona se ta "koncepce" musí brát tak trochu s nadhledem.
Na jednu stranu je to jen ta "koncepce", ale zase na stranu druhou jsou na kraji téměř samí modří ptáci, tak člověk nikdy neví.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22100
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 16:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi:
O Blatence už se ví, Mibl již příslušné kroky podniká. Bohužel přístup plzeňského KC je prý velmi špatný :-(.

Nezvěstice - Mirošov:
Tam je to opravdu slabota, neznám ale nikoho místního, aby blíže posoudil, zda to může být lepší. Z mých pár návštěv bych asi ale nechal i úsek Mirošov - Příkosice minimálně...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 18:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepomuk - Blatná:
Ano, to bude poměrně velký boj, ND téměř nulová, použitelný JŘ bude konečně od 28. května (tedy od 2. změny), ale zatím chybí vlak z odpolední směny v Blatné, což ja nutnost pro to, aby ji začali využívat dojíždějící do Blatné do práce (na třísměnný provoz). A ta trať by pro efektivní využívání potřebovala ještě 1 až 2 páry vlaků navíc.

Jinak ta koncepce má na první pohled (detailněji jsem tuto verzi zatím nestudoval) podobně velké oči jako Projekt rozvoje kolejové dopravy a elektrické trakce v Jihočeském kraji: vize velké a nádherné, termíny plnění vzhledem k potřebným investicím do infrastruktury dle mého názoru nereálné.

O minulé verzi této koncepce jsem již informoval starosty obcí na trati, takže vědí a je na nich, aby jednali. S paní starostkou Kasejovic a s úřadem v Blatné komunikuji ohledně JŘ, byl jsem na koordinační schůzce obcí (před prvním návrhem), v pátek jdu v Blatné na úřad probrat své připomínky k prvnímu návrhu s úředníkem, který má toto na starost, ...

Na jednu stranu je to jen ta "koncepce"
Ale platí i to na druhou stranu: může přijít doba, že kraj a jiní (stát, EU, ...) budou dotovat pouze tom, co je ve strategických materiálech krajů a vyšších (Ta dobá už spíše nenápadně přichází). Takže je třeba být opatrný. Osobně znám tuto situaci z oblasti jednak environmentální výchovy a jednak i mimoškolní práce s dětmi a mládeží, kde je v příslušných koncepcích Jihočeského kraje nemálo mých myšlenek i formulací.

A ještě: 191 používá k dojíždění do práce z Kasejovic do Plzně první náměstek hejtmana Plzeňského kraje Dr. Červený, který je zároveň radním Kasejovic. A názorem jak jeho, tak paní starostky Kasejovic je, že lokálka je pro ně velmi důležitá jak pro spojení s Blatnou (kam Kasejovice historicky i pracovně spádují), tak s Plzní, kde ale požadují striktní vazbu na dálkovou dopravu.

A co se týká paní Benediktové, která má shromažďovat připomínky ke koncepci, tak očekávámm, že je/bude pouze kontaktní osobou, neb před dvěmi měsíci neznala obsah konceptu právě zveřejněné koncepce.

Tolik v krátkosti, sem s dotazy .
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 18:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl napsal jsem ti mejlíka, tak se prosím ozvi, dík.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 19:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Odpověď na mail (včetně kontaktů na mě) máš v mailu.

Jinak, pokud by vás zajímalo odkud fouká vítr ohledně nestavění R ve Zdicích, tak to může být i z tohoto materiálu, kde autorská dílna SUDOPu plánuje odstřelit i Hořovice. Navrhují tam též trochu podivný ITG dálkové dopravy v Plzni a okolí (po Dresden, München, Linz a Prahu).
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:01:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: ano, Ti ptáci jsou modří a zlí. Člověk se diví, že vůbec kolem Plzně občas nějaké vlaky ještě jezdí. Dobře, že se alespoň ten náměstek hejtmana, který dojíždí do práce blatenkou, jmenuje Červený.

Železniční dopravu pro ten materiál zpracovával SUDOP a to poměrně dost dlouho a myslím, že bez politických tlaků. To jen infračervení blouznivci za tím vidí modré ohrožení.

Návrh nového billboardu: }ZRUŠÍME VŠECHNY TRATĚnásleduje modrá turistická značka, směřující dolů. Ať je pracující prokouknou.

(abych předešel nařčení z modroptáčnictví:jsem bezpartijní a volím zelené)
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sis dobře naběhl KŘIVI!!!!!!Hájíš nemocné ptactvo a hodláš volit jejich spojence
I když to je vlastně smutný....hlavně pro naši zemi
Člověk není špatný. ...To jen lidi jsou svině!
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 21:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Bušovicích na jednom domě poblíž zastávky MHD a ČSAD stojí..."Co dědové zachovali, pilnou prací rozmnožuj."
Ať si to každý včetně případných zástupců z Krajského úřadu přebere po svém.
TK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 22:44:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Na 175ce je o ničem úsek Příkosice - Kornatice. Kolem Šťáhlavic je ale poměrně rozsáhlá chatová oblast a minimálně sezónní provoz by snad stál za to. Jinak nevím proč opravovali most u Šťáhlavic - stržený vodou, když chtějí tento úsek zrušit. Jen by to chtělo menší úpravy přípojů na Plzeň, neboť většina cestujících míří na Plzeň/z Plzně. V tomto je do očí bijící spoj 27808(příj 15:30 Nez.)-který v praxi vozí vzduch, neboť nic jiného nelze čekat, když jaksi není přípoj na Plzeň. Poslední dva páry rovněž vozí vzduch. Osobně bych v tomto úseku nechal páry 27800/27803(v 7 v Nez.), 27802/27805(v 11:30),27806/27809(i o víkendu-14:30), 27830(i v prac.dny)/27813(v 17 v Nez.).
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

křivi: a proc zelene a jejich Buriska? Vzdyt to je porad to same akorat se jinak jmenuji. Ja tu zelenou chatru volit nebudu. Zrejme dam hlas asi socanum.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je nutné sem tahat politiku?
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 13:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NE. Pravdu mas.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 15:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mirošovka. Nemyslím že v koncepci můžu navrhnout zrušení jedné části trati a zároveň modernizaci druhé. To nedává smysl. Nejprve bych měl zmodernizovat perspektivní část a nad zrušením pochybného úseku diskutovat po uplynutí určité doby. Buď se ten úsek chytne a nebo ne. O NAD nemá cenu diskutovat - velmi rychle skončí.

Cyklostezka místo větve Mirošov - Nezvěstice? K čemu? Vedle vede pěkná klidná silnice II. třídy.

Jinak úsek Příkosice - Nezvěstice je skutečně slabě využívaný. Příkosice jsou ještě poměrně slušně obydleny, probíhá tam výstavba nových nemovitostí a tak by se likvidační snahy měly úseku Mirošov - Příkosice rozhodně vyhnout. Příslušné iniciativy jsou už činěny.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejprve bych měl zmodernizovat perspektivní část a nad zrušením pochybného úseku diskutovat po uplynutí určité doby. Buď se ten úsek chytne a nebo ne. O NAD nemá cenu diskutovat - velmi rychle skončí.

Absolutní souhlas, nejprve by se měly podniknout kroky k tomu, aby trať v rámci možností ožila, tj. vyrobit rozumný JŘ a až když to nevyjde, tak uvažovat o něčem jiném.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 19:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, příslušné kroky jsou již dokonce učiněny, takže zachovejme klidné hlavy, naštěstí se průser podařilo zachytit včas.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Ctex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.88
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 18:43:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Mne se teda desirem cestuje lepe než teď když se mi paří zadek na kožené sedačce v zeleném hnusném vagonu (má jednu operku nebo co to je) který je hlučný, poskakuje po kolejích a nemá žádnou klimatizaci... Desirem si vyjedu z Chebu celkem často a kvalita sedaček mi přišla o mnoho lepší než v těchto českých vagonech z hnědou koženkou (opravdu ergonomická sedačka)... o rychlosti nemluvě...

Ale stejně jsem se nedozvěděl odpověď na dvě základné orázky:

Proč nejsou v kupé zásuvky 230 V na NTP když je elektřiny v troleji nad trí hafo… a nebo proč už nejezdí do Chebu krásný německý vagóny jako dříve (IC Karlštejn).

Nevíte to náhodou někdo.

Díky Tex
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 22:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět jsem znechucen: dnes cestovalo R660 z Čb do Plzně minimálně 5 cestujících, kteří pokračovali do Mariánek. Vzhledem k výluce jsme přijeli do Plzně zpoždění až v 10:20 (z toho jsme 4 minuty neodůvodněně stáli v Koterově) a R652 s odjezdem v 10.05 nepočkal. Je to zarážející, že ačkoliv vlakvedoucí R 660 volala do Plzně, aby počkali na R660, tak se tak nestalo.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 00:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je běžné... I u vlaků od Prahy a to odjede i osobák.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22178
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 16:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono i na předměstí se „předvedli”. Obálka už odletěla, jsem zvědav, co se dozvím...
Odkud jsou tamní pragotron a hlášení ovládány?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Štoura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.248.80
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 22:04:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pragotron a staniční rozhlas jsou v ŽST Plzeň Jižní předměstí ovládány v případě dálkového ovládání SZZ - ETB dispozičním výpravčím ŽST Plzeň hl.n ( ze St. 5) operátorkou výpravčího hlavní služby v ŽST Plzeň hl. n. ( též St. 5- Radbuza).

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace