K-report
 

Archiv do 02.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 02.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 19:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě se to tak jak je to u nás líbí víc
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 19:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Můžeš mi vysvětlit proč by někdo lezl do tramvaje nevědíc která zastávka bude ta příští ? Hodně pražáky podceňuješ, tady jezdí málokdo na blind...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 19:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Demon3: Jednoduše. Kdo nepřemýšlí, která bude příští, přičemž o další zastávce začne přemýšlet až ve voze...

Co je na tom nepochopitelného? Věřím pouze tomu, co slyším PRÁVĚ TEĎ.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3709
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 19:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3: Popř. turisti, kteří neví ani do čeho lezou nebo nemístní. Pro ty všechny je lepší hlášení příští zastávky až po odjezdu vozu.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud už jsou v odjíždějícim voze, nemá pro ně tohle hlášení vůbec žádnou hodnotu! Na název příští zastávky je totiž stejně dobře upozorní hlášení při příjezdu do ní...
Ale asi je věc názoru a co člověk to názor...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denis: nepamatuji, že by v pražském metru se hlásila další zastávka ihned po soušasné.

A v Liberci si myslím na 90% že hlásí stejným systémem jako v OV.
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co když nějaký turista jede třeba ze Svinova směr Zahrádky d-4 a na zastávce Třebovická se po rozjezdu tramvaje dozví, že příští zastávka je Sokolovská. A když je neděle tak musí čekat 20 minut než pojede další zpátky.
No jo v metru ale tam je nad každýma dveřma schéma metra víš?
A nějaký Liberec nepatří do tří největších měst v republice.

(Příspěvek byl editován uživatelem denis.)
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

demon3 Jde o to, že nemístní vleze do tramvaje a tam se třeba až někoho zeptá, a ten mu řekne, že má přestoupit tam a tam, tak asi aby se to nepletlo, no ale je to asi opravdu jen o názorech, mě se to tak líbí víc, navíc mám pocit, že je to hlášení i víc slyšet, protože při rozjezdu není subjektivně takový mumraj jako při vjezdu do zastávky.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jsem se v jednom ze tří největších měst v republice vozil tramvají (Ostrava to nebyla) a hlášení následující zastávky bylo až po odjezdu ze zastávky stejně jako v Ostravě.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: nevím jak ty, ale tam kde jsem nemístní, nenastoupím, když nevím, kam to jede.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vím, kde jsem to slyšel, v Liberci to nebylo. Jediné město, které jsem poslední dobou navštívil kromě LB je BRNO !!!!!

a jestli kecám, ať se propadnu do Západního Německa

ad Denis: ve všech ostravských tramvajích je také plán sítě jak TRAM extra, tak celé MHD.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Máte jezdit a-37. Nemuseli byste šlapat na mosty a následně od zastávky na koleje
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo ale chtěl bych vědět jaký turista se na něho půjde podívat když ani neví kde je. A v metru jsou jen tři trasy A B C takže je to i přehlednější
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Praze se na vnějších bočních panelech zobrazuje příští zastávka. Nejspíš po odhlášení ve voze. Chyba je, že se tam pak neukazují ty hlavní na trase.
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: http://lokog.wz.cz/zvuky/zvuky.htm a najeď si na Brno
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denis: pokud sis všiml, tak na vnitřním buse se (prakticky ihned) zobrazuje, která zastávka je ta následující. Takže, umí-li turista číst, přečte si to. Neumí-li potřebuje stejně průvodce...
PS: dnes, na d-12 byla 1015+1016...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja bych Ostravské hlášení upravil pouze o tu drobnost že po zahlášení příští zastávky by mohl text odjet doleva a projeli by tam 3následující zastávky (stejně jako v textu PŘES). Mám totiž dojem že hlavně na dlouhých linkách je neznalý cestující nervozni zda by ta jeho vytoužená zastávka neměla užuž být a opravdu blbě se hledá v mapě kam to teď zatočí (v Praze je to vyřešeno tím panelem o všech zastávkách). Mě se takový případ kdy jsem si nebyl jistý stal asi před rokem když jsem jel a-31 z Výškovic a chtěl jsem přestoupit na Dolu Jeremenko na d-1 a byl jsem dost nervozni abych te neprošvih a neskončil na NHKG.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: A když je ten turista slepý?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když je ten turista slepý, tak má s sebou bratra či tady má kamarády (já a přítelkyně), kteří ji poradí, co a jak. By ses divil, na co se slepí zmohou. Když jsme s ní šli přes centrum, tak si to po těch kotárech štrádovala rychleji, než my vidící... A ač je z maloměsta (Hodonín), tak teď studuje v Brně a tramvají cestuje denně
Žádná sranda, realita. Ostatním sorry za mé již XYté OT...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki neznám provozní předpisy, ale beru to z pohledu laika že řidiči jezdi lidmi v pohodě
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomas: a to ja zas jo. Například v práglu, když mám celodenní síťovou tak je mi úplně jedno kam to jede, ale ty vnitřní panely jsou tam vážně skvělá věc, možná by stálo za to, něco takového taky mít.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vzkaz pro porubskou vozovnu: zamkněte si (to je takový ten čtverhran, že?) na 1314 kryty obou podvozků na pravé straně. Nezamčeno, pohupují se a třískají o kastli...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 07:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor pozor v ulicích brázdí 1319 na d-11 konkretně na 11/108 (z čehož se dá usoudit že patří Křivé), obě spřáhla jsou venku (a nevypadají že by byly skládací ale až tak zblízka jsem se nedíval). No a aby to holka neměla dneska tak jednoduché tak ji nejede přední buse, má za oknem ceduli :-)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
mir
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.72.7
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 07:24:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Ostraváčku, občas sem zavítám, abych si přečetl novinky z ostravské MHD. Nakřne mě ovšem, když zde někdo zavádí politiku, zvlášť tu zlodějskou, s kterou ty sympatizuješ. Ten zajonc, s kterým jste mě nevím proč začli spojovat, zde tomu taky nedodává na dobrotě. Věřím hoši, že si najdete společnou cestu a oba budete mluvit jen o tématu MHD. Děkuji, Miroslav.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1628
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 08:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno.

Kolegové, navrhuji neodpovídat a nereagovat na jakékoliv hlášky zde putující od neregistrovaných hostů... Je to sice asi blbé vůči těm, co zde píší v dobré víře, ale jinak některé jedince nevyeliminujeme. Registrace zase nevyžaduje tolik práce.

Díky.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Dog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 14:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, musím souhlasit s Demonem3, že hlášení po rozjezdu je už docela pozdě. Mám však pocit, že v Praze se hlásí příští zastávka 2x : jednou při příjezdu (resp. těsně před příjezdem) do zastávky, a podruhé po rozdezdu. A to je myslím nejlepší řešení. Několikrát se mi stalo, že jsem se "popotahoval" jinou linkou, ale na poslední souběžné zastávce jsem zapomněl vystoupit a uvědomil jsem si to až mi zahlásili příští zastávku (bohužel pro mě pozdě)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27063
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:28:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podobná záležitost se zrovna pžed pár dny řešila i v pražské diskusi :-):
../48/513.html
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayq: Dík za upozornění, jdu fotit, Bydlím na trase.
Fotky zítra na http://mhd-ostrava.wz.cz/foto.html
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mayg: 1) kolem 9 hodin ji stáhli kvůli vadnému BUSE

2) co máš stále s těmi skládacími spřáhly? Pokud někdo chce vidět skládací spřáhlo z 1319, které bylo v Berlíně (bylo pouze jen jako design), je dnes k vidění zde.
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki, právě jsem chtěl taky napsat o tom ztažení 1319, ale tys mě předběh.
K hlášení - Vy se tu hádáte nad tím, kdy se má hlásit a zatím tak třetina řidičů nehlásí vůbec. Jinak, jsem zastáncem hlášení až po odjezdu ze zastávky.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeji příjemný večer,
zrovna doma tvořím popisky k fotkám do fotožurnálu a potřeboval bych nějakou ochotnou osobu, která by mi poskytla informací, jaké je typové označení kolejového brusu, který se nám tu už druhý nebo třetí týden potuluje po ostravských ulicích a zarovnává vlnky na kolejovém svršku ?

Předem děkuji.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martins: abych se přiznal ani nevím že se 3 týdny po Ostravě prohání brus, buď myslíš 8608 což je RSP3 ale ten momentálně už je předělán na pluh, nebo myslíš 8204 což je upravená T3 a nevím jestli má nějaké spešl typové označení anebo máš na mysli brus neměcké firmy co tady teď brousila koleje. Jiný brus v Ostravě není.
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: mám tomu rozumět tak, že jediný skládací kupl, co byl a bude (a k němu příslušející kryt), je ten, co je na 1401? A když jela 1319 do Berlína, tak si prostě "vypůjčila" toto nádobíčko z 1401 a ta tou dobou stála v ÚD a čekala až se ji vrátí díly zpět (aby mohla být poté nasazena do provozu)?
Já mám pocit, že se kdysi tvrdilo, že 1319 už bude mít kryt spřáhla atd., "bo" nový vůz, nikoliv jen reko...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 20:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny :
Jo, myslel jsem ten kolejový brus od německé firmy. Minulý čas je asi na místě, když včera (dle domovské stránky dopravního podniku) brousila naposledy.


Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 20:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martins: zkusím zjistit jestli nebude někdo vědět co to je zač. Jinak perlička, při včerejším posledním broušení brus klekl, kdyby byly naplánovány další výluky tak už by se zrušily. Vyšlo nám to tak tak.
www.helax.cz dance music radio
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 20:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: přesně jak napsal Norton, pořád se tu řešilo že 1319 bude neco spešl, novostavba, skládací kupl atd..... a nyní zjišťujeme že to byla habaďura :-) tak proto jsem se možná ptal. Testovat Tvoji trpělivost na otázku "Která z které?" nemíním, ale opravdu by mě zajímalo zda má ta 1319 nějaký techničák staré T3 nebo ne, snad se najde někdo kdo odpoví. Vím že má Tommas na stránkách celou konverzní tabulku, ale zda je 100pro ok to nevim.

PS: 2 věci me zarazily v poslední době.
1) na nedělní NAD za d-2 a d-7 byly jen krátké busy což by na onen úsek stačilo kdyby tam nebylo ono obchodní centrum, nejel jsem NAD takže nevím jak hodně bylo lidí ale nějak se mi to nepozdávalo.
2) docela se divím že v pondělí když byla nehoda na d-12 stály za nabouraným vozem ještě další 3 soupravy (tedy 1 stála, druhá na smyčce a třetí v protisměru) kdyby se to odklonilo na Hlavák asi by bylo lépe.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 21:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono s tou wanou mi to začíná připomínat tu story o tom, jak vykolejil vlek na Plynárnách a byla utržena matice upevňovadla a pak bylo tvrzeno, že se to nestalo... Ale co, dějiny se vždy přepisovaly, tak proč by to teď mělo být jinak
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 22:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton a Mayg: jestli je 1319 novostavba nebo reko byla jen moje polemika, ale nikdy jsem nic na 100% nepotvrdil. 1319 je opravdu jen reko. 1401 si byla v ÚDu, ale taky byly odstraněny záruční závady a další, které by bránili vydání technického průkazu. Jestli ten vůz stál déle, tak možná o den, ale víc ne.

Pro ostatní:
729 = 1301
739 = 1311
746 = 1312
766 = 1313
737 = 1314
769 = 1315
756 = 1316
743 = 1317
726 = 1318
742 = 1319
745 = 1320
747 = 1321
777 = 1322
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 22:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že tu nikdo nespekuloval o tom že by 1401 stála jen kvuli 1319, ona by stála tak jako tak. Haki, díky za info, takže Tommasova tabulka byla správně (pokud cítil ode mě nedůvěru tak se omlouvám). Škoda 777/II byla jedna z mých nejoblíbenějších, jezdil jsem s ní rád protože měla taková šťastná čísla (HappyTram) :-(
No a tak je to jasné, mělo by se začít fotit 745 (bohužel jezdí jako zadní vůz) a 747 ta snad stále jako solo, takže foťte, když nějakou uvidím tak napíšu.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S Tommasem jdeme lovit v pátek od 14:30 do 17:00, takže můžeme 745 a 747 odchytit...
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vlado_msts: tak když je v pátek spatřím tak napíšu Tommasovi SMSku :-) lovu zdar a když nebude štěstí na tramvaje tak začněte fotit Dubinu.....poslední podzim této smyčky
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Realita je krutá záležitost. Hned dva oblíbenci (726 a 777) během jednoho roku na odpis. Když sečtu prořídlé řady, tak ze 7** mi už zbývají jen 783 a 799.

Z mého laického pohledu se mi při nehodě u Ferony nezdála 777 nějak výrazně poškozená (říkal jsem si do 2 měsíců je zpátky). Kastle nevypadala hnutá (ale do toho nevidím) a do teď jsem se držel představy, že u T3 se dá více méně všechno ostatní vyrovnat nebo vyměnit.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martins: vidím že jsi měl stejně oblíbené vozy u mě to byly 726,744,748 a 777 :-( takže mi zbyva 798 a 799. A lepší už to nebude, 7xx-- 13xx++
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také pujdu lovit 745 a 747buď zítra nebo v pátek
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 23:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže demolice smyčky je 100%ní??? V tom případě budeme fotit i tam. Díky za tip a za ochotu pomoci s infem o provozu v pátek!
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 00:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je v dnešním světě 100%ní? Zahrada už tež v září neměla existovat. Ale jelikož datum zrušení je příliš daleko (deathtime 06/2007) tak těch procent bude hodně :-)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 00:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou Zahradou to je ve hvězdách, ale pouhým okem je jisté na 100%, že reko tratě Kunčice - Střed - Hlavní již začala. Součástí reka jsou je i 3000V + new station Ostrava-centrum .... ale vedení radnice se mění, třeba zastávku chtít nebudou .... třeba ....
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 07:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a kdyby zastávku Ostrava-centrum nové vedení města nechtělo by znamenalo, že Zahrada by zůstala zachovaná??
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 07:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

heureka a přece se točí, tak nějak bych mohl teď zvolat. Konečně to vypadá tak že brousící T3 8204 by mohla dneska odpoledne brouzdat ulicemi Ostravy. Sice podzim už končí,ale aspoň něco. Jen doufejme že je pojízdná, to se ukáže dopoledne a pak už hurá na trať a brousit a brousit a brousit.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3710
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 08:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak já si jsem v Brně a tady se toho děje. Taky by mě zajímal typ německého brusu, protože budu muset šoupnou něco na stránky.
Norton: S tou maticí. Mlží se, mlží.
Haki: Dík za info o wanách. Ono to tak prostě vypadalo, že 1319 je novostavba. Řeklo se to a pak nám to potvrdila zakuplovaná spřáhla na Innotransu. No spletli jsme se nema. 777 je mi líto, ale co já s tím. P.S.: 744 čeká taky na nějakou wanu, když se neprodala?
Denny: Dobrá zpráva. Asi si udělám po škole menší projížďku Ostravou a snad na 8204 narazím.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 09:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OV-Centrum se stavět bude. Pokud to někde dohledám, tak sem hodím (do 2 dnů) i harmonogram, dle jakého se má jet.
A praktická rada: jisté není nikdy nic, dokud se "to" opravdu nestane...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj lidičky
tak zas tady člověk chvíli něco nepíše a svět se pohne o sto mil ku předu.
777 ajajaj..co mi zbude co mi zbude.
8204 no heuréka
Proč mám pocit, že ŽST Ova Centrum dopadne jako Ova Mar. Hory
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Silesia: nemyslím si , marhory jsou díra, to centrum by mohlo být lepší :-) a až tam budou dráty tak stačí jen SC Stodolní (Praha Holešovice-Ostrava centrum) ať to nemají občané hlavního města daleko. :-)
Jaká je vzdálenost O.Střed-O.Centrum? Jestli se vyplatí se vůbec rozjíždět, vždyť by to mohl substrát odtlačit :-)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Dog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OV-centrum má určitě smysl. Bude to první vlaková zastávka v Ostravě, která je umístěná dobře. Všechny ostatní jsou na capa. Už ať stojí ! Nortone, hledej ! čekáme.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostrava-Centrum opravdu bude. Nortone, jestli máš ten harmonogram, tak ho opravdu někam lupni, bo mě by se celkem hodil...
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BTW: Ocenil bych SC Tanvald-Stodolní? Nebo aspoň z Liberce
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27090
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč Tanvald? Lepší je Smržofffka
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 11:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Pivrncova hospoda sorry OT
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 12:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže 8204 je opravdu schopna vyjet a taky dneska po 15. hodině vyjede z vozovny Poruba, pokud vydrží pojede i zítra taky od 15 a následně v pondělí a úterý dopoledne.
www.helax.cz dance music radio
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 14:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hojda, dneska jsem jel ráno d-17 z Dubiny v 8:05 jak právě začalo mírně sněžit soupravou 907+903 (co dělala souprava z d-5 na d-17??) a řidič asi nevěděl, jak se používají pískovače. Dojezd na každou zastávku min. 20 metrovým skluzem, odjezd ze zastávky prokluzem. Úsek mezi Střelnicí a NVV sjel skoro celý skluzem a kopeček z Poruby Vozovna na 17.listopadu vyjel celý prokluzem rychlostí max. 3-5 km/h (asi chtěl odvalit motory), zpoždění skoro 10 minut, celkem zážitek
Šalina FOREVER!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace