K-report
 

Archiv do 03.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » RT6 » Archiv do 03.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 10:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaj není od základu špatná. To tedy rozhodně ne. Je pouze otázka toho, co od ní chceme. Po úpravách provedených v Poznani zde vozy již několik let spolehlivě jezdí. Vím, že to opakuju, ale když to někde jde a jinde ne, tak asi bude problém někde jinde než v tramvaji. Tím rozhodně nechci snižovat Démoní práci - jen si myslím, že se koncepčně mělo sahnout po největším zjednodušení vozidla (na hi-tech a chlubení máme 14T) a pak je vesele nasadit na jednu linku, nejlépe trošku 'izolovanou', kde by se držely - třeba například na d-11, d-2 ... měl jsem Shotecku podobné názory a nevěřil jsem tomu, ale dva dny strávené v Poznani mě přesvědčily...

 
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 17:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná je to i o předpisech, třeba jsou v Polsku měkčí... Každopádně bych ty tramvaje ještě nezatracoval, možná se povede zázrak. Démoní práci rozhodně už nelze více snižovat, ten se kolem toho všeho jen ochomítá a dokumentuje, ruku k dílu přiložil minimálně. Ale třeba jeho čas ještě přijde
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 20:24:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen zda-li tomu nechybi prave ta Demoni ruka k dilu.. :-D
Fotožurnál, toť mé dítko
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 23:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to asi né, ale v případě potřeby už mam pro sebe připravenou luxusní prácičku, jen se bojim že ta potřeba nenastane...
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 19:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asi jediná RT6 která v praze celkem spolehlivě jezdí
 
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 20:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jak se jeví situace s 9101?Mně to připadá že se to furt nějak nehejbe
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 20:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolute díky za dodání optimismu. Proč se to ale s 9101 nehejbe z místa???Pars se v tom hrabal takovou dobu, pak to přivezou do Práglu a tady se to zase se*e. Copak Pars to nezjednodušil? Copak tam nedosadil spoustu jinejch dílů?Pokud tramvaj není špatná, musí být chyba v lidech...když to v Poznani funguje
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 21:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byl jsem před týdnem v Plzni a bavil jsem se s řidičem který jel v 03t. říkal že tyto tramvaje taky nejsou svatý a že jich je půlka odstavená...Proč se o těchto problémech nehovoří?Proč vůbec dostali povolení od DÚ?Povídal že nákup 11ti 03t byl politický tah a ne to že by ty tramvaje byly lepší. Sám byl umlčen po hrozbou výpovědi...takovej ABSURDISTÁN!!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 23:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shoteck - ono už se to tu několikrát řešilo, PROČ je v Poznani RT6 funkční. Zjednodušeně řečeno z toho udělali tramvaj, která má pantograf, motory a na pultě řidiče vypínač 0 - stojí, 1 - jede. Řada úprav povolených v Polsku by přes náš Drážní úřad vůbec neprošla.
No a?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 14:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jedenácti vozů 03T (Astra) je v Plzni někdy problém vypravit i šest garantovaných pořadích. Co jsem tak slyšel, už snad nejsou žádné zásadní opakující se problémy, jako byly před výměnou brzd. Problém je spíše s dodáváním náhradních dílů a tak některé vozy stojí docela dlouho (třeba i po nehodách).
Výrobce to zase vidí asi tak, že je na vině plzeňská údržba, když jinde je problémů méně. No a pravda bude asi někde uprostřed. Pevné podvozky se projevují nejen na kolejišti (každý rok se mění oblouky na některé z konečných), ale i na komfortu jízdy a také ceny náhradních dílů jsou výrazně vysoké ve srovnání s díly na T. Každopádně už se po roce 2000 již žádné další vozy nekoupily a pokud nepřijde nějaké politické nebo podobné rozhodnutí, myslím že se ani další podobné už nekoupí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2392
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to s těmi RT6 vypadá na začarovaný kruh. A pořád ne a ne vyjet.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2027
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 10:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer:
A co Vektra? Šrotace nebo odkup PMDP? Uvažuje se někdy v budoucnu znízkopodlažnění KT8? Vím, že byly před časem zmodernizovány, ale přeci nechce Plzeň zamrznout na K3R-NT.
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 11:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Mám pocit, že u jedné plzeňské KT 8 (tuším 289) právě probíhá reko s dosazením np článku.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 21:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin a Jahu: Vektra stále koroduje ... pojízdá údajně je. Ale DP jí koupit nechce a ani by na ní asi neměl. Tak se jedná o nějakém pronájmu. Ale každá ze stran se to asi představuje jinak. Krom toho už jen nainstalování "Cardmanů" bude dost nákladné, musí se natahat nová kabeláž (na stávající od označovačů to prý nejde) a kdo to bude dělat (platit) ...
Se znízkopodlažňovaním KT8D5 se do budoucna počítá. Už nyní budou postupně zralé na další VP a první dvě už probíhají. Ty však zatím nízkopodlažní článek nedostanou. Ale snad nejméně jedna se letos s ním měla dělat tak uvidíme.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 08:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě, jestli je pravda že K3R-NT má potíže!!!Mělo by být něco s otočnými podvozky a cosi strašně vrže-neofiko zpráva. To se opravdu může stát po dva měsíce staré reko???Honza Šlehofer to asi ví líp, že?je to fakt možné?
to Honza Šlehofer:máš pěkný webovky, klobouk dolů!!!
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 08:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jak se jeví 14t 9112?Cosi jsem zaslechl o zářijové homologaci...tak uvidíme.
Je ale škoda že to dříve nestihla 9101, kterou podle někdeších prognóz měla čekat také zářijová homologace...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1321
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K3R-NT jezdí bez vážných problémů, poslední dobou opět na lince č. 4 na garantovaných pořadí místo Aster. O žádných problémech s podvozky nevím.
Klouby vržou. Před časem v nich i něco nepříjmně praskalo, ale to Pars opravil. Vrže to ale stále docela dost a ne jen v obloucích ale pořád.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 00:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: To jsou na tom stejně, jak naše (brněnké) K3, jejich klouby taky neustále vržou.
btw: Když jezdí K3 na garantech, to jsou před něma ty zkrácené intervaly?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 21:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím ano. Ale právě se při nějaké změně jízdních řádů (možná už v září?) předělají na čtyřce na standartní intervaly.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 21:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza šlehofer napsal:
praskalo, ale to Pars opravil. Vrže to ale stále docela dost a ne jen v obloucích ale pořád

ale proč vržou???nemůžou se třeba kouknout jak to mají na K2 a podle toho to udělat???možná to může být i tím že K2 a K3 je něco úplně jiného a že K3 má jiné rozložení celkové váhy na podvozky...
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 22:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale zase je pravda že brněnská K3 a plzeňská K3 je něco úplně jiného:plzeňská má o okno méně mj.jiný interiér, čela, nátěr ap., ale to sem nepatří...
Já osobně si myslím že K3 jsou nesmysl!!!ať nechaj tétrojky tétrojkama!!!můžou z toho udělat třeba vanu, ale ne K3!!!a když už tříčlánkovou tramvaj, taka poněkud levnější a lepší řešení v podobě např. pražských KT8D5.RN2P
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 22:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Levnější?
No a?
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 23:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Původně jsem nechtěl zveřejňovat, ale když už je o tom řeč - zde si můžete poslechnout, jak vrže a skřípe K3RNT ev.č.311. Předem upozorňuji, nahrávka není upravována a ani zesilována, zvuk je naprosto originální. Honza je mi svědkem, byl natáčení přítomen. http://foto.prazsketramvaje.cz/jine/plzen/10082006-02/311-vrzani.wav
Fotožurnál, toť mé dítko
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 11:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to je fakt dost strašný. A to mi někdo říkal, že naše 22Tr vržou a skřípou. Asi tedy nejel v K3 v plzni. Takhle strašně to nevrže ani v našich K3
No a?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3316
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 13:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mop: Tak to je hrůza. Jestli to tak vrže furt, tak... . Že by to bylo kvůli tomu, že kastle T3 není dělaná na kloubové spojení?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 13:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shotek me pripadaj ty mrchy jak v Brne tak v Plzni stejny akorat ta nase uz od pohledu aspon za neco stoji...
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1996
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 14:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejspis to bude tim 1/2 kloubem u KT3..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3318
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 14:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: No trojwana má taky půlklouby, ale kastle je zase na to dělaná, že?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Zdenek1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.53.123
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 14:55:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je sila, muzu se zeptat, kde je to nahravane (v jakem miste)?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 23:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mopovo nahrávku potvrzuji, jen pro úplnost dodám, že je nahrávána přímo u podlahy v kloubu, takže vrzání přehlušovalo ostatní zvuky. Třeba na konci vozu to není tak nepříjemné a slyšitelné, ale ve středním článku mezi oběma klouby je to nepříjmené dost a když si představím, že by tam mělo třeba v tomhle hluku spát dítě v kočárku
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Student v OV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.64.66
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 23:37:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta K3 z Brna je aspoň hezká,ale to v Plzni no to vypadá,to jsou nápady jak T3 vana v Liberci. Hyzdit historické T3 :-) Ono se to nezdá,ale když jsou dosazena nová čela, dveře atp. tak to vypadá opravdu jako nová tramvaj a je více městotvorným prvekem a zalíbí se více lidem,ale je to jen můj názor.Toto připomíná ruzné bastlené Karosy 73x.
P.S. Ty zvuky to by si Hitchkok nechal líbit :-))
DavidD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.180.1
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:36:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když už se tu diskuse zabývá vrzánim kloubů tak bych rád dodal, že v Pražských reko KT je to taky dost hrozný!
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1998
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neni to jenom ulozenim kloubu ? Pokud si matne vzpominam , tak tam byly tusim pernatixovy vlozky + neco. A pokud by byly vymeneny za novy a tesnejsi , tak by to mohlo byt ono.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 15:46:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý měla v září už jezdit 9101, jak to vypadá ? Přijede na DOD ?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 17:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani omylem ! Stále se čeká...
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 18:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To to s RT6kama vypadá tak špatně, že nebyly ani vystaveny na DOD ?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 19:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ani to nevypadá tak špatně, jen se někdo vidí v 14T a RT6 mu překáží...
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 19:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik jich bylo celkem vyrobeno ? 4+4+1+10 ?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1 prototyp už byl zlikvidován,
4 má Brno,
4 má Praha,
10 v Polsku (tuším Wroclaw, část montována až v Polsku),
1 RT6S má Liberec,
dají se tu nalézt podrobnosti.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3507
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná Wroclaw, ale Poznaň.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tak, sorry ! Stydím se...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3509
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víš co já někdy napíšu za kraviny?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdo má teď na RT6ky práva ? Pragoimex ?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně se v tom angažuje Cegelec, to je taky jediný, kdo se s tím doopravdy snaží něco udělat. V DPP bohužel není politická vůle...
P.S. Teď koukam že fotky Absoluta z Poznaně jsou dokonce na týhle stránce a já tu plkam o Wroclawi...

(Příspěvek byl editován uživatelem Demon3.)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 09:18:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo Poznaň je vymazlený provoz, letos tam chci zajet na RT6 na sněhu:-)
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2535
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 19:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať je to jak chce, ale RT6 do ulic tak brzo nevyjedou ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
zpráva zprava
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 21:57:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ertéšrotky v letos tichosti slaví desáté narozeniny. To znamená, že končí lhůta, během níž vozy nesměly měnit majitele (v opačném případě by původní majitel vracel státní dotace). Pražské pozoruhodné zdroje avizují tlak na velmi tichou a velmi rychlou likvidaci ertéček. Nejsou totiž zapotřebí... Bude totiž téměř půlsta NP kátéosmiček, možná nějaká Wana a hlavně Porše/příše-ry. Takže ertéčka politicky zavazí. Kdo ví víc a má odvahu pouštět informace?
Jedná se o hodně pěněz, většina byla utopena před deseti lety, letos nešťastně další miliónky.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2656
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 09:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ertéšrotky v letos tichosti slaví desáté narozeniny.
Šance na uvedení RT6 v Praze už definitivně skončila?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 10:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šance na uvedení RT6 v Praze už definitivně skončila?
Tezko rict. Ale jejich prodej do Poznane by byl mozna pro DPP nejlepsi reseni. Otazka je, jestli na pripadnem prodeji neni jeste nejaky dalsi hacek proc to nepujde - napr. ucetni hodnota 25 milionu.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zvedám ruku pro prodej do Brna:-)
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2676
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvedám ruku, ale jen v případě kdy budou minimálně 2 brněnské RT6 v pravidelném provozu s cestujími na linkách.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zvedám ruku pro prodej do Brna:-)
To by melo cenu jen v pripade, ze bude povoleni k provozu na nejakou modifikace RT6. V opacnem pripade jsou to vyhozene penize. A taky zalezi za jakou cenu, a kolik by bylo nutne vrazit do opravy - za 30 milionu je kratka anitra.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 00:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Což nehrozí. I brněnské RT6 budou časem zrušeny/odprodány.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2682
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 10:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: to je škoda. Když jsem s RT6 jezdil v roce 2001-2002 na a-13 myslel jsem, že vydrží nastálo. Bral jsem to tehdy jako běžné vozidlo. Ale teď? Myslím, že už se s RT6 neprojedu.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a poláci by to nechtěli?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2080
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polaci se snazili prodat i to co maji..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 09:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz!: Jak dopadly nedávné zkoušky Pražské RT6?
Dlouho jsem zde nebyl ... tak prosím někdo písněte ... abych se nemusel probírat dlouhou historií ... Ď.
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 09:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádržák: Nedopadly ještě nijak, tak nějak vyšuměly do ztracena... Povolení DÚ platí do konce měsíce, takže definitivní rozhodnutí se dá čekat co nevidět, ale jaké bude, to raději nechci předjímat.
že by?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 10:59:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nádržák - tiše se mluví o zlikvidování všech 4 vozů. Odhlédněme od lítosti a debaty, zda to jsou dobré nebo špatné vozy, zda jsou nebo nejsou reálně rekonstruovatelné.
Ale zůstává zde otázka jistého svědomí managerů (hahaha) za 50 MKč pražských, za 50 MKč státních (před 10 lety) a hlavně za letošní vypláznuté prachy za rekonstrukci v Šumperku.
Ale tlak ze Šádewerk je jistě veliký.
:-)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

svědomí manažerů ???
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace