K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 27.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 16:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trojčata nedáš nikam protože nemůžeš mít soupravu delší než 40m (tedy pokud nemáte meziměstskou trať tam by to snad nemuselo platit), už Brno má se svojí T3+wlek+T3 vyjímku a to ji snad přesahuje o cca metr. No a dvojčata Aster, to bys musel dojít do té velké fabtriky tam u Vás a poprosit je zda by Ti neudělali zásuvky mnohočetného řízení aby to vůbec šlo spojit.

Argumentujes tim narizenim. Staci ale aby byla politicka vule to zmenit, a je po problemu. Do pul roku muze byt limit 50m, kam se trojce vleze uplne v klidu.
Co se tyce 2xAstra, tak ELIN to umi, takze by nemel byt problem. A dokonce se to snad i u prototypu zkouselo. A zasuvky tam muze pridelat DP ve vlastnich dilnach - vozy uz nejsou v zaruce.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 18:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zásuvky mají z Plzeňských jenom 300 a 301 ostatní kousky je prej neměly objednaný či co... Tuším, že na Ostravských astrách někde taky jsou... Ale tahle informace je tak na 40%
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 20:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad délkový limit: když můžou jezdit v Budapešti ještě delší soupravy než trojice, tak proč by nemohly v Plzni? V čem je rozdíl? Navíc 4ka jede v celé trase po vlastním tělese, takže argumentovat bezpečností provozu je mimo mísu...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 10:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasto tady ale neni Budapešť. V čechách jsou odlišný zákony a předpisy!
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 11:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zasuvky mela jen 300 ktera pozdeji svoje predni sprahlo pujcila 301 a mnohoclenne rizeni se na nich zkouselo...jine vozy toto zarizeni nikdy nemely...
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 16:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Přesně tak. A proto na nezkolaudovaný most motoristy pustíme, ale tramvaje přísně podle zákona. Hlavně aby nějaký podnapilý zákonodárce nepropašoval do zákona změnu na maximální délku tramvajové soupravy 10 metrů, myslím, že v PMDP by se první chopili autogenu a začali nabírat další řidiče.:-)
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 17:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: zákony máme takový, jaký si my, Češi, uděláme. CHtěl jsem tím říct: proč musíme mít omezení na 40 metrů, když ho Maďaři mít nemusí? Pokud je jediný rozdíl v tom zákoně, tak je na místě uvažovat, jestli ten limit není zbytečně moc tvrdý, když to jinde bez problému jde i bez něj.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 17:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý OT pro lepší pochopení:
Loni jsem byl na jakémsi semináři, kde jeden z autorů školského zákona vysvětloval cosi ředitelům škol a učitelům. Když došlo na diskuzi, octl se onen človíček v těžké defenzivě a nakonec na každou otázku opakoval jen "protože je to tak uvedeno v zákoně". Což vzhledem k jeho autorství znamenalo "protože jsem to tak napsal".
Kdo pochopí absurditu jeho argumentu, pochopí i absurditu věty "protože tady není Budapešť".
Martine, neber to prosím osobně...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 00:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to tak neberu
Mě jde jen o to že když vidim jakej paskvil je např silniční zákon tak je mi jasný že drážní zákon taky nebude žádnej med a tudíž asi neni jen tak jednoduchý příslušný činitele přimět k jeho změně.
Nehledě na to že sice v zákoně se s dýlkou souprav dá krásně šoupat dle libovůle toho či onoho.
Jenžě na to už se pak nabaluje praktická část.
Máme na to (nejen v PLZ) dost dlouhý ostrůvky?
Co na to řeknou tzv "brnkačky" na řízení semaforů když místo 2 brnknutí se najednou brnkne 3x?
Jak to máme s prostorem v konečných ve špičkách, vejde se to tam vůbec při nějakym sjetí?
A podobně bych moh pokračovat skoro do rána ale nechce se mi tak moc přemejšlet.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 09:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 100: Technické problémy provozu souprav, delších než 40 mnetrů, jsou řešitelné. Jedná se zejména o zastávky, vačkávací prostory před křižovatkami, přehazování vexlí a nastavování preference. Pak taky pozor na umístění delších souprav ve vozovně (ale u Vás by to vlastně stálo venku).

Co je neřešitelné, je ta právní úprava. Ale nebojte, takových kiksů je víc.

(Off topic:-)
Proto se taky směju slavnému Regiotramu Nisa v jednom z mých domovských měst. Sice je nakrásně teoreticky fyzikálně vyřešené, aby tramvaj mohla na železniční trať (napájení, vztah kolo-kolejnice), ale právní ošetření dvousystémového vozidla v ČR a pohybu takového lehkého vozidla po tratích SŽDC ... půda neoraná
(topic on)
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Jenik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 15:15:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj lidi,

chystám se šotoušovat do Plzně. Mám takový dotaz: kde je možné o víkendu případně v pátek odpo zastihnout vozy K3-RNT?
ICQ 424-802-051 Město bez tramvají jako by ani nebylo.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5651
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 16:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je že znova zastaví u označníku jen v pořadí třetí souprava, druhá souprava obvykle podruhé nezastaví.

Předpis... druhá tramvaj/trolejbus/autobus zastavovat nemusí, třetí musí.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr29
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.251.23
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 22:58:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jenik: K3-RNT je většinou možný zahlídnout (pokud teda nějaká jezdí .)) na lince číslo 4. Doufám že ti odpověď stačí :-)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 10:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem včera jel spojem linky č. 1 ve 23:45 do Bolevce... ...tak natřískanou tramvaj pomalu nevidíte ani ve špičce na čtyřce :-/
Zajímalo by mě, kterej chytrák na tohle pořadí poslal sólo vůz?!? On si asi totiž nikdo nevšimlu, že o volných dneh jezdí významné množství osob do Arény. Jedná se o cizince (Slovácí, ukrajinci ba i polštinu jsem slyšel), kteří místo cesty do rodné vlasti jdou pařit na vyhlášená místa...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 13:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hupi: třeba o tomhle čase v Ostravě potkáš pouze kačenu nebo solo T. Nikdo tam nepošle soupravu aby měl na triku zdevastovaný zadní vůz.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5656
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 13:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový pocit, ž v Ostravě je vandalizmus mnohelm častější jev, než v Plzni...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 13:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin_j: to nemohu potvrdit, moc se v nočních hodinách nevozím a žádné vandaly neznám, zase na druhou stranu viděl jsem víc posprejovaných plzeňských tramvají na fotkách než posprejovaných ostravských tramvají na fotkách + v reálu. Možná je to tím že v Ostravě "ozdobená" tramvaj nevyjede zatímco v Plzni není tolik vozů aby si to mohli dovolit.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 15:10:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani v sobotu nebylo sólo v 23.45 na Slovany vůbec prázdné, nastupovalo se hlavně na Náměstí republiky a u Zvonu, na Liliové vystupovalo asi 20 lidí, což se neděje ani ve špičce. Asi je nedostatek sól i souprav, v neděli na jednotce jela kačena 296, zato dnes jezdí sóla 280 a 257 na jednotce a 247 na dvojce!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 16:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta kačena byla spíše náhrada za Astru.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 17:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A dneska vyjela dvojice T3 s buse. Tuším, že 284+285 byla ta co jsem jí viděl. Jezdila čtyřku a já jsem si uvědomil, že to neni T3GM až když v S35 zavírala dveře njn foťák ale šel do pohotovosti.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2523
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 01:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes (v pondělí) byl menší zádrhel na náměstí, tramvaji se připletl do cesty (auto)bazarista s velkou krásnou silnou Audinou Q7. tramvaj je ovšem trochu větší masa hmoty a tak to nemohlo dopadnout jinak než ukazuje fotka.
 
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 02:26:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem zahlédl na l.č.4 soupravu T3 284+285 s BUSE,stala se tak první původně cedulákovou soupravou a další bude asi T3 204+194.Ty 3 sóla jsem na 1 a 2 též viděl /viz James Bond/.Asi nejezdí K3R-NT č.311,na l.4 je vypr.pravidelně jedna Astra a 312.Ty sóláče na l.1 budou asi zařazovány na poř.vyhražená Astrám.K těm plast. držadlům.To si vynutily rekl.agentury,takže hlavním účelem byla reklama a ne držení za jízdy.Chybou bylo,že se jich ve velkém počtu napráskalo do vozů a na další už nezbylo nebo se jich tam dalo hodně málo.Do odstavených, vozů v opravě či nových,se už nedaly.K trojčatům:nevešly by se do vozovny,pouze na asfalt.plochu za,nevešly by se na některé ostrůvky.Spřažování Aster /s autom.spřáhlem/ se prvně zkoušelo bez cestujících 12.8.1999.Myslím,že zkoušky nedopadly dobře.V Praze se v době výluky ve Vysočanech v r. 1993 objevily spřažené KT8D5.Musely být upraveny na mnohočlenné řízení.V Brně se občas objevuje souprava T3+n.p.vlek +T3 na lince vytížené VŠ.V Košicích se dříve trojčata používala na rychlodráze k VSŽ. Dnes je moderním řešení pouze nasazení vysokokapac. vícečlánkových nízkopodl. vozidel o délce 30m /VEKTRA,ANITRA+,PORSCHETRA,Trojwana apod./ a to ještě v přijatelných intervalech.Na rozdíl od záp. Evropy,Budapešti apod.na toto nejsou u nás peníze.Nenarůstá počet řidičů a NP urychluje výměnu cestujících v zastávkách.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 08:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka Breník: 2xKT8D5 nebyly ve Vysočanech, ale v úseku Střelničná - Ďáblice. Ve Vysočanech pouze končila jedna linka ve vozech KT8 na kolejovém přejezdu.

Ty soupravy 2xKT8 jezdily na izolovaném úseku trati (5 zastávek tam a zpět), kde všechny zastávky byly dlouhé přes 60 metrů a s délkou soupravy nebyl problém. Spíš nám na přestupu lidi hojne lezli jen do bližšího vozu, neboť k té náhradní lince d-X12 byl pěší přístup od návazných linek z jednoho konce nástupiště.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 09:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek 23. listopadu od 17 h je schůzka Tram-Bus Clubu na tradičním místě - autoškola PMDP v Cukrovarské ulici.
Na programu bude kromě jiného promítání fotek z letošního Bulharska - trolejbusy, tramvaje atd. Rovněž mám přichystáno pár obrázků z Gery, z nové tramvajové linky č.1.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.4
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 12:42:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takovej dotaz, když sme společnými silami zavrhli ty trojice :-) - je vůbec reálný zvyšování kapacity 4ky zkracováním intervalů ve špičkovejch obdobích? Protože já si nemyslim, že ta trať (Bory - Košutka resp. Pod Záhorskem - S35) má kapacitně na kratší intervaly... Je (nebo bude) ke 4ce nějaká alternativa? (30 nepočítaje) Protože jestli někdy bude TT na Bory, tak nevim kam ty tramvaje na Klatovský za stávající situace chtěj nacpat...

+ je fakt trapný, že v Plzni nejsou kloubový busy jako adekvátní náhrada tram při výlukách...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5555
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 12:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

postavit tam 4-kolejku a jezdit paraelně vedle sebe
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 13:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pampelišák. Od prosince budou.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.4
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 13:31:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Jo, dík, to sem nevěděl, ještě sem se koukal na web Plzeňskýho DP a tam je napsáno něco o pronájmu 10 vysokokapacitních busů+soutěž o nákupu kloubáků. Ale na busový diskuzi na K-Rep. se píše, že v prosinci přijdou 3x18m Solarisy + 7x15m... To neni nic moc, ale blýská se na lepší časy.

Bobo: Kéž by... Ale co auta, viď? :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5556
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 13:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trochu betonu, most se udělá širší no a nějakej barák dyž bude překážet tak
a že ještě nikoho nenapadlo dát klatovskou do tunelu?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 14:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V časopise Městská doprava jsem četl něco o možnost zakoupení liberecké T2 jako historické do Plzně... ...to by byl počin PMDP nebo jak se to má?
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 15:46:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T2 by byla hezká, ale nevidím moc reálnou možnost ji opravit, když je problém zrenovovat "té jedničku". Musíme si uvědomit, že T2 v ostatních městech jsou překopané a z původního vozu mají akorát tak skelet karosérie.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 16:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koupě historickýho vozidla do Plzně?
Tady asi někdo spad z jahody na znak

Lidi vždyť jsme v Plzni tady jsou historický vozidla pouze v režiji jiných firem/spolků než PMDP. Vždyť pro DP je všecko legislativní problém.
Přeci se DP nebude ohlížet z5 a proto kupředu levá, zpátky ni krok.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pampelišáku, to se ti jenom zdá, že někdo něco společnýma silama zavrnul.:-) Na 4ku mohou trojice vyrazit fyzicky okamžitě, prakticky po prosazení dodatku k té normě nebo zákonu nebo co to je. Kdyby byl cílený čistě na trasu linky 4 v Plzni a odůvodněný připraveností infrastruktury, tak to v pohodě projde, nepřehledná legislativa plná podobných dodatků a úprav je pro nás přece typická.:-) Navíc to jde v Německu, Maďarsku, tak na co ze sebe dělat blbce uprostřed evropy, pro které je všechno nepřekonatelný problém.:-)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 01:34:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Absolut: Díky za upřesnění provozu souprav 2x KT8D5 v Praze.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 14:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomu rikam modernizaceodkaz
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 22:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Wany" se v Plzni jistě časem také dočkáme. Kromě Mostu a Plzně se již rozlézají všude. Ostrava, Liberec, Olomouc a Brno již mají, Praha již "staví" první kousek v dílnách a je to jen otázka času kdy dorazí k nám také.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2142
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 22:59:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Most taky chce wanu, ale nejsou chechtáci. Jinak neoficiálně "se chce" úplné provedení cca. Ostrava. Tak uvidíme

S těmi trojčaty u vás na lince 4. Těžko říct, zda by se vyjímka dala získat. Šance je, je to oddělená trať a prakticky jedna linka.
Zda by se ušetřilo musí spočítat někdo jiný. Základ je počet ušetřených kursů, ale je toho víc.
Možná by stálo za to, chytit se toho.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 00:06:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zajímavost: Na soupravě T3 284+285,kde bylo instalováno nově BUSE,zůstaly původní úchyty na směrové cedule,dokonce u zadního vozu č.285 dvoje,v přední i zadní polovině vozu /tam se zachovaly jako u jediného vozu od doby dodávky z ČKD/.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5675
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 07:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V téhle souvislosti mě napadá: Všechny plzeňské T3 měly úchyty na směrové cedule v prvním okně za předními dveřmi, pouze poslední dodávka vozů 281 - 287 (a snad i nějaké vozy po GO) měla úchyty ve druhém okně za prvními dveřmi a v prvním okně za druhými dveřmi, používal se však jen jeden z nich. Naopak v Praze byly takhle vybaveny všechny provozované vozy a používaly se oba dva úchyty. Můžete mi někdo říct, proč to bylo právě takhle a co z toho je stav z výroby?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 09:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem videl smer Tremosna jak vezou jeden díl Kaceny tusim, ze to bylo 295??
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 16:07:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na KT8D5 č.296 přibyly,asi více než před týdnem, na CVR CK Lassesberger Plzeň termíny zápasů v ČEZ Aréně,konané do konce roku.Dnes na jednom šejdru čtyřky sóláč 244. Astra č.308 zatahovala ze čtyřky po 13.hodině pro poruchu zadních dveří /otevíraly se za jízdy/.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 07:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to před chvílí konečně viděl na vlastní oči - tedy sólo 247 na čtyřce.
A na do dvojce je kachna s novou reklamou Hrej a vyhrej.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:25:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pokud se nemýlím, na jiném pořadí ji doplňuje 252. Proč proboha zrovna na čtyřce?!?
Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč ne na 4ce tramvaj jako tramvaj. Hlavně, že není vynechaný spoj. A přibudou
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 14:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem před chvilkou na čtyřce viděl (vyfotil) sóla 247, 252, 253, 280
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 16:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se fakt asi utrhly, jak říkal včera pan K.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.4
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:00:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4 sóla - tomu se říká posílení... A my tady o trojicích...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 19:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba jezdí ty sóla v minutových intervalech.:-)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele ale sóla pobíraj. Dneska přijelo zrovna když končila naše škola. Nepochopil jsem to, ale nacpali se tam všichni kdo chtěli! Fotka snad bude časem na www.plzen.dopravni.net
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:01:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se dnes zaměřil na výpravu tramvají na linky.Kromě těch čtyř sóláků na čtyřce /samozřejmě narvaných/ jela ještě 257 na jednotce a 244 na dvojce.Před 15.hodinou jela pouze jedna Astra (307) na jedničce a jedna (305) na dvojce.Na čtyřce jela K3R-NT č.312 a teprve před 15.hodinou se zařazovala třetí Astra č.308 (co měla včera poruchu dveří).Jinak jsem viděl v provozu všech posledních 10 cedulových jezdících souprav.Prakticky tři soupravy se předělávají na BUSE,vozy 246 a 256 a Pampeliška jsou odstaveny. Astry 300,304 a 306 dlouhodobě nejezdí,301,302,303,309 a 310 také se nevypravují,tři kačeny /289,290,295/ jsou na VP a 297 je v Parsu na nízkopodlažní střední článek.Soupravy 231+232 (zůstane jako T3SU) a 250+251 nejsou ještě v dílnách dokončeny,budou mít však BUSE.S tím vozem 231 skončil provoz jednolištových pantografů.K tomu nějaká ta běžná prohlídka a situace je momentálně opravdu kritická. Ten dnešní den byl opravdu ukázkový! ad H.Š.: Ta kačena č.292 už jezdí s CVR déle,byla už o tom zmínka dříve.
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Město Plzeň téměř nezná preferenci MHD. Lince 4 by to značně prospělo. Úspora vozidel, nebo zkrácení intervalu. Sedlo v PD je už také přežitek. Dopolední 4-5min interval je zcela nevyhovující.
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto sól na čtyřce už mám na stránkách.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo preferenci by to chtelo, kor kdyz nastrkali inteligentne zastavku az za krizovatku, to bych vzdycky brecel na Dobrovskyho, kdyz vetsinou tramvaj musi zastavit a auta odbocujici doleva dostavaji akorat zelenou, melo by to byt spis naopak.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 17:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: potěšilo mě že můžeme vidět jezdit zase červenou tramvaj a trolejbus
 
No a Desiro Vogtlandbahn a ICE také překvapilo. Jen to moc nekorespenduje s těmi autobusy ŠL u nádraží.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27795
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 23:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč? Asi zrovna byla výluka a na NAD jezdil Tourbus, či jak se ten dopravce jmenuje :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5707
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 00:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Turbus. Tur jako Turek.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 10:13:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou některá sóla na jedničce dokonce v jízdním řádu? Dnes jsem jel jedním takovým po deváté hodině, před tím sólem byl interval 6 minut, kdežto před soupravami je 9 minut.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 10:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tam měla být Astra.
Na jedničce je od září jízdní řád dělaný pro 4 Astry a zbytek v pracovní dny soupravy, při čemž v jízdním řádu jsou uvedeny jen Astry 2. Sóla se tam mají objevit až večer kolem dvacáté hodiny.
Jinak dnes ráno jsem také viděl zase minimálně jedno sólo na dvojce.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27799
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 10:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
Skoro. Takže Turbus u Domažlic a Tourbus je ten na Moravě :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5711
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě je jeden Tourbus v Pardubicích:

 

S tímhle autobusem jsem byl v létě 2004 na zájezdu ve Francii. Pokud vím, mají dva autobusy, jeden bydlí v Pcích-Svítkově, druhý pak v Moravanech za nádražím vpravo směrem na Třebovou, je to vidět z vlaku.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace