K-report
 

Archiv do 07.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 07.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 12:53:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úřad MČ Praha 8 se nachází "nebezpečně blízko" .
zajemce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.61.170
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 16:37:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 6:42 na Miraku jel ridic soupravy 7044+6687 na lince 22 na cervenou a ja jsem jentaktak zabranil srazce s nim. Bylo to na semtamforu na vyjezdu z Miraku smerem na Pavlak, kde se jezdi dostatecne pomalu (a on taky jel) na to, aby stihl vcas zareagovat. A ze by se omluvil? Chacha. Pres den za svetla jsem ho potkal jeste jednou v protismeru na moste Legii, takze jsem si ho poradne prohledl. Cca 30 let, bryle, trochu fousy na obliceji a vzadu vlasy do culiku. Po te afere s jizdou na cervenou docela odvaha. Jestli podle toho popisu nekdo vi, o koho jde, jednu mu za me vrazte, prosim. Stiznost zadnou nikam posilat nebudu (pro pripad, ze by mi ji nekdo nabizel)...
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hromada řidičů si myslí, že pokud mají zelenou šipku doprava, tak tramvaj v kolizním směru má stůj - to je samozřejmě blbost a na této křižovatce je k vidění několikrát za den podobný koumák za volantem, který je strašně překvapený, že tramvaj jede dál (předpokládám, že šlo o podobný případ)
btw je to tam ve svahu, v oblouku a i z rychlosti 20 km/h se tam velmi špatně brzdí - v podstatě to před stopčárou nejde ubrzdit, pokud to padne nečekaně
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zajemce: Odpověděl jsem ti už v PT, ale aby bylo jasno, odpovim ti i tady.
Podle toho, jak to popisuješ - "Bylo to na konci levotociveho oblouku, kde tram.trat smeruje do Jugoslavske ulice, kam jsem miril i ja. Na jeho cocky jsem pochopitelne nevidel, ale vzhledem k tomu, ze jsem stal na cervene a na zelenou jsem se teprve zacal rozjizdet...", tak pokud jedeš doprava do Jugoslávský na zelenou šipku, jako jsi to udělal ty, tak jsi povinej dát přednost tramvaji jedoucí z Náměstí Míru tamtéž co ty. Takže řidič l.22 byl v právu a přednost jsi nedal ty jemu !
Tohle je tam dost častá chyba řidičů OA, už tam bylo několik bouraček, poslední prý i včera, ale tohle by měli řidiči znát !!!

Hmmm Radku, jsi o půl minuty rychlejší... Ale máš pravdu, je to přesně tak.

(Příspěvek byl editován uživatelem Demon3.)
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 19:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel u nás na to nejsou řidiči zvyklí, protože většina SSZ kolizní směr zastaví. Jsou země (nejvíc jsem zaznamenal v Polsku a Portugalsku, ale tam se na semafory dlabe obecně), kde je při šipce v kolizní směru volno skoro vždy.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 20:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zákon hovoří jasně - problém je, že řidiče nezajímá zákon :-(

§ 70 Řízení provozu světelnými signály
g) signál „Doplňková zelená šipka“ svítící současně se signálem s červeným světlem
„Stůj!“ nebo se žlutým světlem „Pozor!“ možnost pokračovat v jízdě jen ve směru,
kterým šipka nebo šipky ukazují; přitom řidič musí dát přednost v jízdě vozidlům a
jezdcům na zvířatech jedoucím ve volném směru a útvarům chodců jdoucím ve volném
směru; přitom nesmí ohrozit ani omezit přecházející chodce.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7917
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zájemce, Radek31 & ostatní - na křižovatce Mírák x Jugoslávská by hlavně k žádné kolizi nedocházelo, kdyby v Jugoslávské neparkovala auta, která tam tím porušují hned dva zákazy (doufám, že všichni víte jaké ).
Resp. kdyby obě policie byly schopny dodržování těchto zákazů vynucovat. Před budovou radnice MČ P2 je to obzvlášť pikantní.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V autoškole se bohužel nezdůrazňuje, že zelená neznamená vždy bezkolizní průjezd křižovatkou. A nepochybuju, že moji žáci to už dávno nevědí, i když jsem jim to říkal. Bohužel jsem nenašel křižovatku, na které bych jim to ukázal.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7921
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 13:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podobná situace je i v Táboře u Černých mostů. V podjezdu od Chýnova svítí šipka doprava (do centra města), a směr od Budějovic po hlavní má též volno. Upřímně řečeno nechápu, proč tam světla vlastě jsou , protože když se od Chýnova rozsvítí normální zelená a od ČB padne stůj, taxe stejně jinam než vpravo jet nedá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak:
Já jsem z autoškoly přes dva roky a pořád si to pamatuju, a asi i pamatovat budu. Problém bych viděl v tom, že obě doplňkové zelené šipky (tedy i "signál pro opuštění křižovatky") se rozsvěcí současně, takže to na "normální křižovatce" zaručuje bezkolizní průjezd. Pokud ale chybí možnost odbočení z opačného směru tzn. je tam jednosměrka atd, pak není co by zadrželo hlavní směr, který má stále volno, ačkoliv svítí šipka pro odbočení vpravo. Typicky je to třeba na zmiňovaném Míráku, nebo (tam jsem si toho všiml poprvé) při odbočení z Resslovy na Karlovo náměstí

McBain:
Jo, pokud by řidiči znali zákon, tak je to nejlepší řešení. Prakticky je to dynamicky řízený semafor bez drahých součástí dynamického řízení:-)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27733
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem z autoškoly přes dva roky a pořád si to pamatuju, a asi i pamatovat budu.

Bohužel jsou mezi námi i tací, co si z autoškoly pamatují jen 1a, 2bd, 3d, 4acd, ...
Ale když to stačí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 20:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Praze je údajně nějaká tramvajová hospoda a nemyslím tu na Václaváku. Kde to je a nemáte někdo nějaké foto? Ď.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 20:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Spořilově na konečné jedenáctky. Jestli se točí jedenáctka nejen venku, ale i uvnitř, nevím
And now for something completely different...
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 20:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: V posledním archivu je odkaz, ale už je nefunkční, tak zkus tenhle: článek
První pivní tramway se totiž letos stala Hospodou roku ! Tuto netradiční restauraci ocenilo Sdružení přátel piva, které ji v minulých dnech vyhlásilo Hospodou roku. "Tramway vybrala naše patnáctičlenná porota z více než 50 nominovaných restaurací z celé republiky."

(Příspěvek byl editován uživatelem Demon3.)
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 21:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://foto.prazsketramvaje.cz/2006/listopad/15112006/sporilov-02.jpg
Fotožurnál, toť mé dítko
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 22:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, až budu někdy v Praze, tak mám jasný cíl cesty
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 22:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: První pivní tramway určitě doporučuji, je to stylová hospůdka a i interiér dává znát, že je toto pohostinství je "tramvajácké" - jedna část je upravena na interiér starého plecháče nebo vamberáka... Jen jedno malé technické upozornění - jdete-li do tohoto krásného zařízení také za účelem konzuamce pěnivého moku nebo snad ohnivých vod, uniformu si raději odložte...
Jinak jenom podotýkám, že už to tam ale je dobrých 8-10 let.

KRÁSNÝ ČLÁNEK NAJDETE ZDE.

(Příspěvek byl editován uživatelem tramvajak.)
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 11:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naštěstí nic vážného, ale stala se menší nehoda:
http://www.novinky.cz/krimi/v-praze-se-srazila-tramvaj-s-autobusem--tri-zraneni_102332_ti5ok.html
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 12:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byly to vozy 8106+8037. A něco vážného tam bylo - jeden ze zraněných odjížděl napojen na umělé dýchání (podle iDnesu).
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 9-2004
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 21:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se mi poslední dobou zdá, že řidičům po nehodě na Karlové nám. opět otrnulo a začínají jezdit tak jako dřív. Často jezdím na zadní polšince 2. vozu a s některými řidiči je to doopravdy síla. Ze zatáčky se rozjíždějí už po projetí 1. vozu a cestující ve druhém padají. Včera jsem si trochu našel na přechod na Palačáku a d-4 z mostu projela konec oblouku doopravdy tak rychle, že jsem se bál, že 2. vůz vykolejí a vletí do mě. Od této chvíle si budu na přechodech u oblouků dávat větší pozor, mrtvý skončit nechci.
Tomislav Stokurev
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.194
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 08:32:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marku, nestěžuj si tady ale posílej na jednotlivý řidiči stížnosti. Tady sou nářky na h****, tady je to šotoušský...
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 17:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerad to říkám. Dnes jsem jel devítkou z Anděla na pohřeb kamarádovi, u motolského krematoria jsem vystupoval cca v 11.40, pořadí ani číslo vozu si už nepamatuji. Řídila žena, mladší, možná něco přes třicet ... a jela dost děsně ... nevím jestli takhle jezdí pořád nebo jí zrovna zahnul manžel, ale jestli ji někdo znáte, zkuste jí vysvětlit, že zrovna krematoriím není nutné zvyšovat přísun zakázek, stačí ty, které se přihodí přirozenou cestou ... ta paní byla zralá na návrat do tramvajoškoly.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 18:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná doháněla čas.To nikdy není dobré,zvláště u Krematoria-ne kvůli pohřbům,ale stavu TT.
Jinak upřímnou soustrast.Tohle je asi jediná spravedlnost na světě.Shodou náhod já mám problém opačný-včera jsem se stal tatínkem.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 22:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gratuluji! Pohlaví, jméno, míry, váhy...
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 22:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Též gratuluji a připíjím !!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27953
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I já se připojuji ke gratulacím; nevědomky jsem si již připil :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 01:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribie, gratuluji! To zapijeme, zrovna včera jsme o tom mluvili s KMem, plánujeme sešlost někdy na leden - před vánocemi by asi měl leckdo problém přijít.

P.S.: Pohřeb měl dnes Pavel Kočí, loutkoherec, dost spolupracoval s dětskými domovy. Hodně jsme se znali via internet.

http://www.demon.barr.cz/

(Příspěvek byl editován uživatelem lord vetinari.)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuže-doprava z Řep k nemocnici Motol je nejlepší pěšky přes místní lesopark,pokud víte kudy a vyhnete se buňkám s Ukrajinci,kteří tam hojně přespávají.
Včera jsem za manželkou šel rovnou z práce a použil jsem bus 167 z Anděla,kde jsem skončil.Cestou domů jsem hodlal použít bus 180,jenže ten spolu se 174 dlouho nepřijížděl.Na vině je zejména výjezd ze Strahovského tunelu a zácpy.Vyhrazený pruh tam není a asi nikdy nebude.Škoda,že tam nejezdí tramvaj,ta by tolik zácpama netrpěla a cena oproti metru za hubičky.
Docela škoda,že se ta manipulační jednokolejka po ukončení výluky Plzeňské zcela snesla.Dneska by se hodila (po rozšíření na klasickou trať) jak pro přepravu lidí,tak i pro výjezdy z vozovny v případě neprůjezdnosti Plzeňské.

Jinak je to holka Annika (švédská variace naší Aničky) váha byla 3,95 kg a výška 52 cm,což dělalo mé ženě při jejích proporcích potíže při vytlačení.Ale zvládla to,já neomdlel a zatím to vypadá dobře.
 
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribie, gratuluji!
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jejda, akorát tu jsi.... Velká holka se Ti narodila :-)
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 13:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taktéž gratuluji! Připiju si na její zdraví až navečer. :-)

___
Mimochodem, 9113 dneska najíždí další kilometry: http://foto-aktualne.mhdcr.biz/displayimage.php?pos=-1372
Zápory najde každý, klady už jen málokdo...
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 13:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hjärtlig lyckönskan!
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 13:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tusen tack! Jag hoppas att allt ska vara bra!
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 19:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri: Připojuji se ke gratulacím s přáním hodně zdraví a životního štěstí.
Holčičku jsem nevědomě zapil sám včera a ještě teď je mi špatně - inu čas svařeného vína je tady.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 09:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojuji se ke gratulacím! Konecne nebudes jezdit s medvidkem z Bogoty, ale s Annike a plenkama za celnim sklem!
Fotožurnál, toť mé dítko
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 11:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soud vrátil k ÚOHS tendr na pražské tramvaje za 17 miliard Kč
Brno 4. prosince (ČTK) - Tendr pražského dopravního podniku na dodávku 250 nízkopodlažních tramvají bude znovu zkoumat Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS). Letos platnost výběrového řízení k zakázce za víc než 17 miliard korun potvrdil. Brněnský krajský soud však vrátil případ úřadu zpět, a vyhověl tak žalobě jednoho z neúspěšných uchazečů. ČTK to dnes řekl soudce Jaroslav Tesák. ÚOHS může podat kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu.
Rozhodnutí zatím žádná ze stran neobdržela, proto není možné zveřejnit bližší informace, ani odůvodnění rozsudku, vysvětlil Tesák. Zakázku na vývoj třicetimetrové nízkopodlažní tramvaje s otočným podvozkem a následnou dodávku 250 kusů získala Škoda Transportation loni. Firma podle výběrové komise jako jediná podala kompletní nabídku. Proti tomu se ale ohradil neúspěšný uchazeč, společnost Inekon. U antimonopolního úřadu však se svými námitkami neuspěl, a obrátil se proto na soud.
Ředitel dopravního podniku Tomáš Jílek letos v březnu uvedl, že smlouvu se Škodou podepíše v nejbližších dnech. ÚOHS zkoumal už v roce 2003 jinou zakázku pražského dopravního podniku. Tehdy nejprve tendr na 20 tramvají za 1,3 miliardy korun zrušil. Ve druhostupňovém rozhodnutí jej ponechal a nařídil jen dílčí změny podmínek.
sap mol
Budoucnost patří bagrům!
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:37:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Lord_vetinari: Chci se Vás zeptat, jestli znáte jeho syna Šimona?
Jinak ještě v ten pátek jsme se tam určitě museli potkat - taková skupinka studentů...
Všem se omlouvám za OT
Kresteš Jan S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
___________ ALT KRESTA_22 http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE ten pravý ALT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 18:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kresťa: Jistě, Šímu znám. Ale já zíral hlavně na ty hezké slečny, takže zbytek vaší skupinky mi unikl :-)
A celou dobu jsem přemýšlel, co je ta skupinka vlastně zač a co má s Pavlem společného (se Šimonem, to bych chápal).

http://sumavak.rajce.net/vodicka-1-12-06-dix/
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 20:08:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord_vetinari: Tak já si myslím, že určitě Divadélko u Panáků - a to jak v Letohradské, tak i potom v Keramické. My jsme znali jeho, on znal některé z nás.
Dále bych tuto diskuzi rozvíjel po mejlu.
Kresteš Jan S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
___________ ALT KRESTA_22 http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE ten pravý ALT
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 08:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius:Taky se připojuji ke gratulacím....kiš,kiš
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 15:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem viděl rozpis výluk na příští rok a koukám, že to bude docela maso. Karlák, Palackého nám.... Taky mě zaujala výstavba odvodnění smyčky B. Hora (4 měsíce), výstavba nové, větší smyčky se zřejmě odkládá na neurčito.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 16:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a opět Štefánikův most s náměstím Republiky. Takhle nekoordinovali ani komunisti. Hamba. Už aby zas byly volby.
Budoucnost patří bagrům!
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 18:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle už se tu řešilo před časem, takže nic novýho.
Takhle koordinují komunisti, nebo máš pocit, že Praze vládne někdo jinej ?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2354
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 22:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Palačák a rekonstrukce:
Bude se přidávat směr most-Jiráskovo náměstí?

Jinak u výluk nevidím výstavbu MO Strahovský tunel-Pelc Tyrolka.
Křižovatka na Malostranský se snad dělala minulý rok, nemýlím-li se?

Ty výluky kolem Karláku - Albertov a Palačák, to bude pěkný maso. Koukám, že bude lepší se této oblasti vyhnout úplně.

Co Radlická? V rozpočtu se s ní počítá! Kopne se ještě příští rok?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 22:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý týden mě nějakej človíček v Tramwayi přesvědčoval, že nejen z Pal.mostu k Jiráskovu nám. ale i z Pal.nám. k Jiráskovu nám. A že prý se bude i narovnávat směr z PN na most jak jen výstupy z metra dovolí...
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 22:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad výluky
-smyčka BH: zajímavé, protože někde jsem taky čet (tuším v návrhu rozp.HMP) o rozšíření karlovarské. takže zřejmě bude rozšířena karlovarská, ale špunt na konci bělohorské, tj. právě u smyčky, zůstane.
-Vypich-M.Břevnov: tuší někdo, co všechno se má v souvislosti OC Vypich v tomto úseku měnit? nová zastávka, podchody, .. ??
-výstavba MO: opět nepochopitelné, ač už to všude stojí jako jasná věc (bohužel)
-štef.most: tuším na T-fóru mi admin webu praž.tramvaje vyvrátil mou domněnku, že by v revoluční mohl být kaliforňan. proč to nelze, si už nepamatuju, ale je to fakt ostuda. pro DPP prostě platí, že dlouhá třída = druhá (3., event. 4.) třída.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 07:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Na Palačáku by se prý opravdu měla vytvořit křižovatka typu "Těšnov", tedy s oblouky do všech směrů. Sám jsem zvědavej jak to tam nacpou.
Klárov se dělal letos, ovšem místo kompletní výměny trojúhelníku to byly tušim jenom dvě výhybky a kus oblouků, takže teď se bude dodělávat ten zbytek.
Radlická se má dělat. Ale to už se řiká pořád dokola několik let, stejně jako ten Štef.most, takže uvidíme.
Káem: Volby ne! Kvůli volbám se bůhvíproč nesmělo kopat. Proto taky třeba ten Klárov. Bylo před volbama, tak aby mohli voliči-gumokolisti v klidu jezdit
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 10:03:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne.

Tak po pořádku.

Na Palackého náměstí skutečně vznikne úplná hvězda. Všechny oblouky. Esíčko se skutečně zmírní, ale ne moc.

Na Klárově se vyměnily pouze nejvíce pojížděné oblouky a výhybky od Klárova. Zbytek tedy letos.

MO Strahovský Tunel - Pelc Tyrolka vyvolá velké zásahy do TT, projekty na dočasné i trvalé změny jsem už viděl, termín je stále neznámý.

TT Laurová - Radlická se začne stavět 2007, ale výluku provozu tratě na Laurovou vyvolá až 2008. Proto tam není.

Karlovarská se přednostně rozšíří v oblasti Jivin, ten kousek za smyčkou Bílá Hora zatím zůstane. Délka výluky 4 měsíce je myslím blud.

Štefánikův Most - no ony se současně budou dělat nějaké kolektory nebo kabelovod pro Telecom alias O2 nebo tak něco, původně se měl udělat most 2006 a 2007 tyhle zábory cizích investorů v Revoluční, měli tam naplánovanou docela elegantní jednokolejku jako dočasné oaptření (podobně Jindřišské 1996), ale teď se to asi sveze všechno při jedné výluce. Kaliforňan v zastávce Dlouhá třída z.c. samozřejmě jde dát (fyzicky), ale nejde a nejde a nejde a nebude tam. Jasné?

Volby... ano, před volbami se nesmí ve městě nic stavět, protože by to omezilo IGK a voliči přece jezdí autem a tramvají jezdí jen 10 bezdomovců ... takhle nějak to před pár týdny řekl ředitel pražské záchranné služby.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 11:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MO Strahovský Tunel - Pelc Tyrolka vyvolá velké zásahy do TT, projekty na dočasné i trvalé změny jsem už viděl, termín je stále neznámý.

Termin je neznamy, nebot se musi projednat odvolani ekoteroristu proti teto stavbe.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1701
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 11:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Štefánikův most se uzavře komplet i pro pěší? Pokud jo, tak to bude neštěstí pro dopravu P7-P1 (přihřejvám si polívčičku), pokud ne, proč není aspoň zastávka pro 12 a 17 Letenský tunel?
Proč nejde nejde a nejde kaliforňan? Elegantně by se tam odklonila 8 od Podbaby a Těšnova a problém tramvajové redundance Karlína a Vysočan by byl vyřešen.
Budoucnost patří bagrům!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 12:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Tak jsem se ptal kolegy a ta Bílá Hora je opravdu naplánovaná na 4 měsíce trvání. Výluka je kvůli odvodnění na smyčce BH a zároveň kvůli megacentru na Vypichu.
Káem: Předpokládám že kaliforňan v Dlouhý by nějak omezil IGK, a proto tam prostě bejt nemůže a nemůže.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Důvod je, že to nejde. Pochop to. Bohužel máme v daném místě jen metro a to je jako náhradní doprava za tramvaje téměř nepoužitelné.

Jiří_t: Aha. Já ještě nemám pořádné info o Vypichu. Ta kanalizace na smyčce BH je tak na 4 týdny.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1702
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Ty we, v těch větách si odporuješ - kdybys napsal, že je tam metro a 133 tak pochopim, ale toto? A naspoustu dalších otázek jsi mi neodpověděl
Na ten Vypich se těším. Určitě umožní zrušení 25 a provoz 15 a 108 CD,CT, a prodloužení 164 na Vypich.
Jinak myslím, že Radlice v 2007 se stavět nezačnou.
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8022
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin - Ty výluky kolem Karláku - Albertov a Palačák, to bude pěkný maso. Koukám, že bude lepší se této oblasti vyhnout úplně.

Proč, mám tam přece metro.
Třeba z Karláku na Palačák...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...Třeba z Karláku na Palačák...
Jojo, já to jako rychlou pěší spojku používám :-)
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se opět potvrdilo že Praha 666 forever. Rozšíření Karlovarské, když se plánuje Břevnovská radiála. Ještě se divím že zatím v Šestce nepsali o hypráči na Vypichu, asi je to tím že je ještě nepřestalo bavit psát o OC na Dlouhé míli.

Dlouhá třída mě však ujišťuje že blbost kvete i v jiných MČ.
Na ten Palačák se těšim, škoda že se to esíčko nesrovná úplně, to schodiště by se klidně mohlo zúžit/zrušit.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čtu správně "rychlou pěší spojku" ? To jedině že by jsi vybíhal po eskalátorech, protože jinak to neni pěší ani rychlé... A počítam, že i tak na tom budu při průchodu pasáží časově líp než ty a ještě se nemusim nikde mačkat a sem na čerstvym vzduchu.

P.S. To je ale blbost, na Karláku a čerstvej vzduch...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Iiii:
Zrušit výstup z metra není to samé, jako zaházet studnu. Nevyplatilo by se to.

Ad Dlouhá třída: Umíte tady všichni číst a dokážete si přečíst, že se tam chystají i jiné stavby než most, dojde Vám, že na ně bude taky nějaká stavební doprava? Ano, říkám, že by tam ten kaliforňan šel a že tam nebude, stačí to? Není třeba o dál pitvat.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 14:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

absolut: No vzhledem k tomu, že tam má jezdit 133 a noční busy, tak tam ta doprava tak dramatická nebude. Proč tam nebude? To mě zajímá? Co kdybychom... Čímu nadřízenému máme napsat?
Demon: Karlovo nám je největší náměstí v Praze a 60% jeho plochy zabírá zeleň.
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 14:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, neodpovím.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace