K-report
 

Archive through 27.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 27.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:18:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viz můj příspěvek v 13:47: Všechny nerekonstruované kačeny kromě 1515 samozřejmě.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré odpoledne,

Už dlouho jezdí jeden řidič z Křivé, který se kromě řízení stará i o pobavení cestujících (ne na úkor řízení) např.: rytmickým znamením ,,NEVYSTUPOVAT" a dneska v minimetru přidal světelné efekty levými a pravými blinkry (nevypadalo to jako běžný pozdrav protijedoucí trmvaje). A dost lidí se i zasmálo.

Není takové počínání v rozporu s nějakými pravidly provozu? Ptám se, protože se mi to docela líbí a cestou ze školy jsem se i pobavil.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: To muselo být dobré. Příště to nahraj na video a pošli.

P.S.: Platí to ještě s těmi zvuky z d-14? Že ses neozval.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Jo platí (napsal jsi, že jsi marod). Ono to jsou vlastně videa nahrané digit. foťákem ze zadního okna tramvaje, které byly natočeny za jiným účelelm a ty zvuky jsou spíše vedlejší produkt. Tak jsem myslel, že bych hlášení z videí, kde je dobře slyšet nahrál, ale jestli chceš, můžu poskytnout celé videa.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1475
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: Záleží na tom co jsou to za videa a jestli je tam něco zajímavého. Když tak ty hlášení nahraj, když se ti bude chtít.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 16:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já třeba znám jeden "tramvajový pár", který když se potká třeba mezi zastávkami Výstaviště a Důl Zárubek, tak je to taky světelná šou...
Myslím, že to v rozporu není, ale fakt jen myslím...

(Příspěvek editován uživatelem maugli leden 26, 2006)
Stále je o čem diskutovat!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 16:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že pokud je to mimo veřejnou komunikaci, tak by to vadit nemělo, ale když je to např. na 28. řijna, tak si jistý nejsem.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, příspěvky čtu pravidelně, jen se mi nechce pokaždé odpovídat.
------------------------
Takže pár věcí:
Někdo tady rozebíral kolik by stálo zřízení autobusové linky: Podle ceníku se pohybuje cena za km od 26 do 35 Kč. Záleží pak ještě, jak je doprava produktivní, kolik vozů atd.... od toho se pak odvíjí koncová cena. A úplně nakonec +19% DPH pro neveřejnou linku nebo +5% DPH pro veřejnou linku.

ad Thomas: já tou tramvají jel taky a celkem jsem se styděl za řidiče. Měl sem tak akorát náladu mu zaklepat na čelo.

ad Ostravák: Takové schéma jsem kdysi nakreslil taky a dodnes si ho udržuji funkčí. Pokud si pamatuji jednou vyšlo i jako součást mapy u knižního JŘ. Máš to dobré, akorát není moc čitelné. V úseku N.V. vodárna - Hulvácká je vše do modra, v Porubě máš u sebe modrou a vedle sebe dvě fialové, oko se v tom ztratí. Musíš střídat vždy nějakou kontrastní a tmavou barvu. Navíc by se čáry měly křížit co nejméně. Je to dřina, udělat to v barvě, aby každý úsek oku lahodil.

ad výjezdy z Křivé: pokud jste tady bloumali, který vůz vyjíždí z vozovny Křivá na 6, 10, 11 a 14, tak jsou to ty spoje, které v JŘ začínají na Nám. Republiky.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1486
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:23:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Díky za informace ohledně ceny linky. Tak proto se linka ke kostelu změnila na Z5, aby ušetřili.

Jo, pamatuju si to. Móóc pěkné schéma, proč to zrušili? Jestli si pamatuji dobře, tak bylo ve schématu, když byla zavedena linka 6 Výškovice - Dubina. S těmi barvami máš pravdu, ale ono se to nějak ztratí. Ono je to fakt docela složité, protože když přehodíš 2 linky, tak se ti to rozhází kompletně třeba na vodárně. Prostě hrůza. Však ty víš. Neplánuješ to svoje znova prosadit?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu se zmínit, ale jak vedení rozhodne ..... třeba se ještě někdy objeví.
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

haki, Ostravák: Ano, to schéma mám doma, ale přišlo mi to dost neužitečné, když máme normální plány sítě.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Tak se zmiň. Myslím, že tam nebude na škodu.
Karosák: Já jsem to větší kdesi zašantročil, tak mám pouze to menší, které bylo součástí plánu sítě. Užitečné je podle mě pro každého, kdo není barvoslepý.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud nesněží, není důvod, aby žaluzie MG byly důkladně zakryté dečkama. V případě vydatnějšího sněžení ale je třeba, aby byly opět dečky roztaženy. Samo se to ale neudělá, což může být zásadní problém
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:57:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Což o to, já barvoslepý nejsem, ale na oficiálních plánech DPO jsou tramvaje červeně a autobusy modře (trolejbáky myslím zeleně) a ta červená na většině zastávek bohužel naprosto vybledla, takže zůstaly jenom zelená s modrou, čili to vypadá, že v Ostravě tramvaje zrušili
Jinak si vzpomínám, jak jsem loni napodzim cestoval do Petřvaldu a nějak jsem na zastávkách nepochopil, jaké použít jízdenky při přejezdu z městské ostravské zóny do mimoměstských zón. Hlavně jsem nebyl schopný zjistit, kolik zón směrem do Petřvaldu přejíždím a kde je hranice zón městských a mimoměstských. Ptal jsem se několika trafikantek, 3 řidičů tramvají, asi pěti lidí na zastávkách a volal jsem dvěma kámošům, a všichni mi říkali, že to s těma zónasma taky moc nechápou. Zvlášť mě to překvapilo u zaměstnanců DPO, oni nemají nějaké tarifní zkoušky, třeba jako průvodčí a vlakvedoucí u ČD a jednoduchou mapku sítě, aby i místně neznalému člověku řekli jedním slovem, jakou si má koupit jízdenku, když se chce dostat z bodu A do bodu B?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ÚMOb Jih: Pokud se nemýlím, ta celá Ostrava je pro účely zónového tarifu brána jako 1 zóna, takže pokud si jel do Petřvaldu, tak jsi potřeboval jízdenku na 45 minut. Samozřejmě, že kdybys tam jel déle, tak bys potřeboval jízdenku s delší platností. A pokud mám dobré informace, tak řidiči sebou mají nosit platný JŔ a příručku řidiče, ale o plánu sítě nic nevím.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem viděl 789 (d-11) po rekonstrukci vypada hezky čistě :-)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekonstrukce?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg, Boris: Má velké čelní BUSE?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Istěže.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1507
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych zase vylítnul do ulic s foťákem.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám (prozměnu) rozhodili "beneton" - 1000+1004. Dnes byla 1000 tuším s 1010 (bez záruky).
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně. 1010+1000
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...přitom včera byly ještě v obvyklých sestavách...

a jinak i 710 je už solo (včera)...
- Asi bych toho už chtěl moc, jakže to bude zítra s případným výjezdem 1313 (resp. 1313+1314), že?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Ravo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 21:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ÚMOB Jih: Jak píše Ostravák, u krádkodobých jízdenek je Ostrava (1234) jedno pásmo. Petřvald je z tohoto pohledu pásmo druhé a začíná různě, podle toho, kterou 30 jedeš:-) U té kratší a rychlejší ( nezajíždějící k Fučíku) je rozhraní mezí pásmem 2 a 16 u LDN, u té delší je to zastávka Kaple. Nejrozumnější způsob jak zjistit, který spoj projíždí která pásma je idos, tak je u každého spoje u každé zastávky uvedeno do kterého pásma patří.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 12:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes je přímo ideální počasí na , kdo toho využije?
Ostravák: dobrý nápad fotit na Výškovické ul. z té lávky pro pěší

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar hoši, mam dotaz mimo mísu, premáva eště důl v Michálkovicích? A jak moc intenzivní doprava je na železnici z Michálkovic do Orlové?
Sbohem a díky za ryby.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2014
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Důl v Michálkovicích premáva v režimu národní kulturní památka důl Michal. Rozhodně stojí za návštěvu!!!

Na "Báňské dráze" je oproti minulosti provoz slabší, ale párkrát za den něco jede, víceméně náhodně. Můžeš klidně s foťákem prostát půl dne a pak se vyroji 4 vlaky za sebou.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1522
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: To je fotené pokud sa nemýlím z lávky nad zastávkou Karpatská, že?
Absolut: Baňa v Michalkoviciach premáva ako museum. Premávka na železnici Michalkovice - Orlová je podla mňa stabilná a každý deň tam prejde nekoľko párov nákladných vlakov OKD dopravy.

P.S.: Nehrozte se jen jsem si zkoušel, jestli zvládnu něco napsat slovensky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, dneska to focení celkem jde

Šalina FOREVER!!
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:47:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: Zcela jistě je to lávka nad zastávkou Karpatská. Já bych se postavil blíže k poště, tzn. že bych fotil stranu tramvaje, kde jsou dveře, je tam docela oblouk, bohužel z této strany jsou tam sloupy trolejového vedení, ale Norton tam má zase zábradlí mezi kolejemi.
Ještě jsem si nezaregistroval žádné fotky mezi zastávkou Horymírova a Obchodní centrum, sice v těchto místech není zrovna nej pozadí, ale je tam taky hezký oblouk.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja,ja; Karpatská. Raději žbrdlení ve stínu tramvaje, než světlé sloupy přes ní, ještě "zářící" v ostrém slunci. Zkoušel jsem to, ale bída. Ale docela šikovný fle(c)k je na konci ostrůvku u Tesca (směrem na Svinov), když svítí to nahoře... (raději odpoledne, než to co já ráno)

Hanissov: mno, to mě ještě nenapadlo fotit wanu na smyčce v protislunci. Ale dost good Jen toho času asi není moc a musí to být rychlá akce.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Dík, byl jsem v Zábřehu a najednou se tam objevila, byla to fakt rychlá akce a jinak než jí vyfotit v protislunci to nešlo, ale vyšlo to
No, vyrážím do města, doufám, že se naskytne něco spešl
Šalina FOREVER!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1523
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Též pěkný fotoflek. Docela hezké fotky jsou taky z té samé zastávky ve směru na Porubu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:25:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona ta fotka je ve směru od Svinova směrem na Porubu.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotka, kterou tu dal Norton je nasměrovaná směrem na Svinov a já jsem říkal, že dobré je fotit i na druhou stranu, směrem na Porubu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noup, foceno od Poruby na Svinov. Fotit opačně lze, ale na 90% ti do toho vleze nějaký člověk nebo auto (a nebo fotit mimo špičku = malý tram. provoz = kosa jak v Rusku).

Hanissov: docela ujde místo na křižovatce u zast. Muglinovská. Jen se musíš trefit mezi auta... A potom mezi Mar. nám. a SME, ale problém tentýž...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:36:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, omlouvám se ti, je pátek, po škole, a to už člověk píše hovadiny.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info o dráze:-) když už se sem plácají ty fotky tak taky mám něco zrovinka u sebe ...

Sbohem a díky za ryby.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1526
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Když jsem fotil na Zahrádkách směrem na Porubu, tak jsem stál až za tím přechodem na takovém obrubníku na ostrůvku směrem na centrum.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1527
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Je, konec zastáky Svinov, mosty. Též mé oblíbené místo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:47:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Absolut: V brněnské diskuzi jsem si všiml, že jste tam umístil některé Vaše fotky z let minulých, máte i nějaké foto ostravských skvostů z té doby? A mohl byste sem taky něco umístit, smutně koukám?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Taky bych prosil.
Jinak 2 fotky, které jsem tu nedával.

Jinak bych Vás ještě rád poprosil o jednu věc. Jak víte, tak jsme s Maygem pokoušeli zkompletovat schéma napájení tramvajových tratí. Abychom to mohli umístit na web, tak bychom potřebovali zjistit číslo sekce k Intersparu a místo styku dvou sekcí uvnitř Moravskoostravské vozovny, popř. kde se nalézají jednotlivé měnírny. Kddo máte tu možnost, tak se nám prosím zeptejte. Díky moc.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Taky můžu doporučit v zimním slunci focení na Hranci
Sbohem a díky za ryby.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo....


Ostrava byla daleko a já na SŠ neměl peníze. Tři filmy z r. 1998 čekají ještě na scanner. Pumpněte vlastní šotografy:-)
Sbohem a díky za ryby.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Super. Fakt moc pěkné. T2 a T6 bez BUSE no prostě super. Dubina, Porážková ul., Vřesinská, vozovna Poruba. No fakt mě to uneslo. Já nic asi neposkytnu, protože moje nejstarší fotka je z 12/2004.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.8.1995 - ale myslím že to už jsem někam dával

Sbohem a díky za ryby.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Jo tu vlevo si sem už dával, ale to je jedno. Tenhle pohled nikdy neomrzí. Prostě krása.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T6 bez bude ještě jednou

Sbohem a díky za ryby.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Taky krása. Blbé je, že jsem si původní interiér 1. série zapomněl vyfotit a teď už je pozdě, ale ty budníky... a vzadu souprava T2R na d-5.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padám pracovně pryč, hodímě pokec v PO nebo po mejlu
Sbohem a díky za ryby.
Schouts bez fotek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.89
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:19:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky jsou, ale neni ochota je zveřejňovat ... Každej má doma kyble fotek, ale na co mu jsou, když je nikdo nevidi ...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky: Tak nějak... V návaznost na to, že Jenki kdysi prohlásil (nemám mu to za zlé), že dávat je (=své) tu moc nebude (scaner, diáky atd..), tak jsem rozjel to, co mám v zápatí. Takové akce ale vždy stojí a padají s připojením k netu (stěhování se blíží, ach jo)
Apropos: dnes jsem nějak neměl štěstí na 1301+301 (ne, že bych jejich fotek neměl dost ), jezdila dnes? Nebo zase stála a zkoušelo se, jestli např. ji lze spojit s další wanou? Přišlo mi, že snad každá wana se zatím zkoušela, jestli bude fachat s jinou wanou a také s wajcem...
A poslední otázka: pročpak jsou v interiéru wan (2 dny zpět viděno na 1311) na sloupcích mezi VP a NP částí, vidět zaschlé "cestičky" po "rezavé" vodě? To nějak střecha netěsní a prosakuje to do interiéru? Nebylo to spatřeno poprvé...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Můžu se zeptat co jsi chtěl naznačit tím začátkem (stěhování atd.)?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nebylo dvojče T2R na d-5. To bylo dvojče normálních T2 odstavené na Kyjovicích.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 17:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Do kdy vlastně jezdily na d-5 T2R?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 17:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostraváku, máš na mailu ty hlášení (byly menší, než jsem čekal).
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 18:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton :
1301+301 jsem dneska viděl nedaleko Krajského úřadu. Měla na linkové orientaci tuším vepředu jedničku a za ní v těsném závěsu dvojku.

Odpoledne jsem se svezl 749+753 a je to fakt síla. Polovina laku na obou bocích je fuč. Taky jsem si všiml náběhy u 788 a velký kus nátěru chyběl i tuším 787 (vůz za kterým se teď camrá (=veze) 750).
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 19:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T2R skončily na Kyjovicích v roce 1988, kdy byla zahájena poslední, zhruba dvouletá etapa rekonstrukce trati v úseku Kr. Pole - Poruba.
Pak už jezdily (kromě výluk) jenom jako sóla hlavně na nočních kurzech, ale i na celodenních a trhačkách. Tohle by tak asi mělo být vše: 3, 6, 8, 11.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1540
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 19:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Díky za informace. Nevěděl jsem kdy tam dojezdily.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 19:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki, když mi říkal, že mám ve schématu některé linky vedle sebe podobnou barvou a že tam mám moc křížení, mě popudil k tomu, že jsem si ktomu sedl a upravoval a upravoval. Nakonec jsem pomněnil barvy, takže teď už nikde vedle sebe nejsou linky s podobnou barvou a taky jsem zmenšil počet křížení.

Haki: Ve tvém schématu, které platilo k 4.9. 2000 jsem napočítal 40 křížení a já jich mám 38. A k těm barvám. V úseku Mariánské náměstí - Třebovická máš vedle sebe 3 linky podobné barvy. Totéž platí o úseku Dolní - Hot. dům Hlubina, kde jsou 3 linky velmi světlé. Nevím jak to tvoje schéma vypadá teď, ale předpokládám, že podobně. Neber to jako urážku. Jen jsem si musel rýpnout.

A tady je to upravené schéma.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace