K-report
 

Archive through 25.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 25.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 19:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč? Když je to ve špičce, tak si nikdo nic nedovolí... Já tamtudy cestuji +/- denně a nic se mi zatím nestalo. Když stojíš až u cesty, tak jediný problém ti můžou dělat auta jedoucí směrem na centrum, ale není to o nervy. Až sleze sníh, tak to bude ještě lepší - teď se přes ty kupy nedá brodit. A ráno, se sluncem v zádech, to se to
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 20:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho sem neviděl jezdít T3G 710+718 jsou pořadku
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 20:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro každy den na d-14 jezdím do práce 1015+1016 na trhačkovem kurzu tato souprava ma už tam stale místo ve stejnou hodinu 5:27 z Dubiny
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 20:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuju mrknout na písmo Helvetica 75 Bold a 77 Bold Condensed.
Podle mého názoru se na evidenční čísla používal typ 75, ale dnešní font je trošku užší.
Takže to je podle mě to starší písmo.

Písmo
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 23:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton :
Moc neoplývám důvěrou, že některé zloděje vyšší koncentrace lidí v okolí odradí od případné krádeže. Bohužel spousta z ních dobře ví, že okradenému ostatní lidé prakticky nepomohou a spíše se tváří, že se nic neděje a jdou rychle pryč, aby náhodou nedostali nějaké bebínko. Občas jediné "podpory", kterou se okradený dostane, jsou komentáře tipu "může si za to sám" nebo "to je ale blbec, rovnou mohl mávat dvěmi pětitisicovkami". Mých 61 kilogramu není stavěných na vzbuzování respektu.

Zítra jdu provětrat svůj Olympus, ale Mírovému náměstí se radějc obloukem vyhnu. Mám vytipovaných pár míst odkud jsem ještě nefotil (panorama vítkovických vysokých pecí, sjezd z Hulváckého kopce, přejezd se světelnou signilazací za Dopravním inspektorátem, fotnu si nějakou d-6, možná výjezd z minimetra směrem k zastávce Hrabuvka kostel atd.).
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 23:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins také asi pujdu udělát par snímku ale místa ještě nevím
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 07:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: No jo, možná, že 190cm a 90kg je více odstraší Jinak jakýpak to máš Olympus? Ať mám tucha, s čím dělá "konkurence"... Hulvácký kopec je fajn, ale provoz je takový, že to chce raději víkend, kdy se tam furt nemotá nějaké wagen. A světelka u DI, no nevím, byl jsem tam z kraje ledna a nic moc. Těžko se tam komponuje, tramvaje rozjeté (=pomalý foťák nedoostří). Dokud nesvítí slunko, tak je i zimní focení na dvě věci...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 09:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton :
Konkurence vyráží do terénu s téměř dva roky starým Olympusem C-460 (4Mpixely, 3*optický zoom, 4*digitální zoom) s 128 MB kartou. Nemůžu si na něj stěžovat, jednoduché ovládání, celkem ostré snímky, cca 140 snímků na kartě, jediná potíž nastává, když fotím rychleji jedoucí tramvaj pod větším úhlem. Odpad mám v kolem 20 %, dost je ovlivněn počasím.


Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 10:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: To první místo je moje nejoblíbenější, moc mě potěšilo, že ho někdo také ctí. Dá se tam vzít jak celá souprava, tak čumák prvního vozu a za ním zalomený zadní vůz. Příklad na bulwě s wlekem.

VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale s celou tou radnici by to vypadalo lip, jde to, nebo uz nejde jit vic dozadu?
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2056
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buď bys musel vybourat nějaké baráky nebo fotit s f=28 mm, tzv. rybí oko = HNUS.

Jinak odpad 20% - styďte se pánové, my co jsme vyrostli na diapozitivech jsme si nemohli dovolit odpad vůbec, protože nebylo peněz...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, to byly doby, dělat na prvou dobrou:-) Ale proto tu jsou třeba digiťáky, abychom se mohli chovat jak japonští turisté a pak prostě udělat prořez... Ale není digi, jako digi. Včera jsem tak přišel o zajímavé setkání 1314 a 1311(2?) na vítkovickém nádru. Mít tak svou E10 zpět, tak taky čekám na jistotu a pak to jen sichruju sekvenčním snímkem (udělá sérii 5 fotek za 2s.) - a z těch pěti už se ta ideální dá vybrat (od nedoostřeno, přes ostré, po přeostřeno) - "stejná" fotka, jen se pak jde po detailech.

Ta radnice by se tam vešla, jenže pak by to byla fotka "radnice a nějaká tram." a ne naopak. Navíc by byly v záběru auta a chodci a spousta olepených sloupů + stromky, co vypadají jak košťata. Takže co je menší zlo?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jenki: Já tam ten hnus jaxi nevidím.


VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2057
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co ten sloup v zadním voze?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 11:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako foto radnice + dačo na d-14 mi to vyhovuje. Vůz jako vůz si cvaknu jinde a tak aby byl na snímku větší. To mě víc trápí výše na prvním snímku ten sloup ve wleku
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 12:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absoulut, Jenki: sloup by se ještě přežil, ale mi osobně by více vadily ty kácející se svislice (aneb objektiv širší, než 40ka...) nalevo. Napravo je alespoň trochu schovají ty stromky.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 12:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Jasně. Proto taky mám nejradši záběr typu ta bulwa wprawo. Holt praotec cip měl postavit radnici o 150 metrů dál...
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 14:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki :
Není odpad jako odpad :
- občas zlý, pomstichtivý gumokolista chce na sebe strhnout veškerou pozornost a zastíní cíl mého focení
- někdy se mi stane, že se mi celá tramvaj do záběru nevejde vlivem delší doby zaostřování, fotím často nadoraz a i sekunda rozhoduje o žití či nežití
- někdy je v daném okamžiku pro mě fotka dost důležitá a zapomenu na směr slunečního svitu
- času není nikdy dost a počasí nebere ohledy na mé ideály - fotky někdy nejsou dost ostré a protože jsem detailista a chci mít všechno perfekt, letí rovnou do koše
- známý problém - focení tramvaje pod úhlem 30-60°, při rychlostech nad 40km/hod jsou fotky často rozmazané
- nadpřirozené vlivy = všechno se zdá naprosto ideální, ale při stahování fotky do počítače zjistím, že je hodně rozmazaná
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 14:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Absolutova fotka: mě se rozhodně líbí.
Ono jde o to, co člověk fotí. Jestli fotí tramvaj a nebo provoz a krajinu. Já osobně mám radši fotky provozu, který mi řekne mohem víc o životním stylu, o městě, atd. Fotka, kde tramvaj zabírá 90% obrázku zaujme pár šotoušů, ale nemá prakticky žádnou vypovídací hodnotu o době a o místu. Bohužel pro mě, takových fotek je velmi málo.
http://jansirc.webz.cz/
Všechno jde, když se chce
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 14:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeje, tady se to od mého včerejšího odmlčení pěkně rozjelo.
Martins: Mám ten samý foťák a vydržel i sněhovou kalamitu.
Haki, Boris: Díky za informace ohledně fontu. Vyzkouším a pak napíšu na co jsem přišel.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 15:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také mam digi foťák samsung ale to zpracovaní trvá dele také semi to stava proto použivám radši umax sice fotky nic moc ale foti dobře
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 15:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem nepřišel skoro na nic. Nemáte někdo font Helvetica 75 Bold nebo 77 Bold Condensed, o kterých psal Boris? Chci srovnat Switzerland Bold a Helveticou. Ten Switzerland se mi zdá docela možný, ale na tu Helveticu bych se rád taky mrknul.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 15:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák včera sem také hledal Helvetica 75 Bold našel ale je placený chtěl sem si ho stahnout
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 18:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyzvídal jsem ještě ohledně fontu. Nejvíce se tomu podobá Helvetica Bold, ale ve skutečnosti to žádní font není. Původní šablony na sítotisk, které vyrobil architekt, se obkreslily do Corelu a z těch se stále vyrábí číslice. Takže je to font RUKA-HAND.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1872
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 18:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Tak díky. Docela je tomu i podobný ten font co jsi tu psal Switzerland Bold.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 21:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc :
Obvykle se snažím kombinovat následující tři varianty způsobu focení :

a) klíčové je pro mne vybrané pozadí a vyhlídnutá nebo náhodná tramvaj jen dotváří celou kulisu


b) něco mezi možnosti a) a c) obvykle fotky z obydlené zástavby, podjezdy, železniční přejezdy nebo mosty


c) fotím tramvaj, tak aby zabírala co největší plochu a pozadí mě nezajímá (obvykle točna)



Jinak dneska večer jsem po hodně, hodně dlouhé době viděl na d-12 Astru 1202. Na d-3 byly wany 1311, 1312 a 1314, na d-11 1313.

(Příspěvek editován uživatelem Martins únor 22, 2006)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins maš dobré fotky povedly se ti
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 09:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: Zajímavý úvahy vo stylu focení. V zásadě asi s tebou souhlasím. Nebudu sem ale linkovat fotky, ukázka toho jak já fotím rád je třeba na http://www.prazsketramvaje.cz/m-wroclaw.html
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 14:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před 9. hodinou jela přes Vodárnu (od Poruby) dodávka se skeletem středního článku Tria - kam se vozí na další práce?
A o pár minut dříve tamtéž hezký vláček 4x T6. Co bylo příčinou mrtvolky?
A kolem poledne na zkušebce jela 976.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 15:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki chci se zeptát čemu je vypravován na d-14/409 jeden vůz 14:29 Ředitelství Vítkovic
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 15:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu focení:
Já nyní vlastně fotím jen typ c) podle Martinse a to kvůi tomu, že se snažím udělat kompletní fotodokumentaci ostravského tramvajového vozového parku, i když se mi některé vozy nedaří vyfotit. Když fotím v jiných městech, tak fotím většinou všechny tři typy.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 15:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák tak to maš dobré, musím si tak nějaké místa vytypovát abych mohl fotít
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 19:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki, kdopak to včera jel na d-4 s odjezdem v 23:06 z Martinova? (kurz nevím) No, ty to asi vědět nebudeš co Ale fajně jsme pokecali. Vyjel totiž dřív, tudíž jsme museli dobíhat a jakmile jsme naskočili, tak vylezl z kabiny a říkal že přece víme, že to jede až 06 a šel si zakouřit. Nejlepší jeho hláška: "Jsem zvědavý, komu z vás zůstane prvnímu sedačka v ruce" Ale my jsme vůz nelikvidovali, kdyby tě náhodou napadlo tohle :-))
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 22:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívám se kdo měl včera noční 4.
Ad Dodo - bohužel ti neodpovím, ikdyž vím, ale chci být ještě stále zaměstnancem DP.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 23:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo: Nějak jsem nepochopil. Jeden vůz = "proč to je sólo"? Nebo to bylo míněno jinak? Pokud sólo, tipl bych, že to může mít něco společného s šetřením na medvědinec a podobné akce (ikdyž těm ledním méďům tu betonovou kobku vůbec nezávidím). Ale samozřejmě jen spekuluji, tak nekamenujte...
Busman: Příště bych si raději dával pozor, co píšu, aby náhodou nějaký řidič neupadl někde v nemilost, či nepřišel o prémie. Víš přece, že cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly... Čte to tu kdekdo.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 23:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nortone,Když už mě chceš odkazovat na mail, tak buď tak schopný, a udělej to tak, aby stačilo tady kliknout jen na tvoje jméno! DÍKY!!!
A jestliže jednou za čas si ještě vzpomenu něco napsat, tak to napíšu, takse hned nemusíš vstekat a vyvádět, stačí se kouknout na jiné, kteří (podle tebe) "zaplácávají" diskuze, viz.třebas vedle, a zjistíš, že bys klidně mohl sprdnout i je, a né hned mě, když se tu jednou za čas mrknu, co je v Ostravě nového. >=o(
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 00:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton ano jeden vůz = solo
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 09:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Máš pravdu, na následky jsem nepomyslel. Ale zase na druhou stranu, už máme jiný režim a jen kvůli pomluvám ho asi nevyhodí. Něco jiného by bylo, kdybych ho třeba natočil nebo si na něj někdo stěžoval.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 15:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsi hovado a chceš se na někom udělat, tak se spokojíš s jakoukoliv nepodloženou informací a najdeš si způsob, jak to udělat.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 20:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár dní zpět tu myslím proběhla zpráva, že 1000 (Beneton) už je bez reklamy. Dnes na d-11.

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Busman: uvědom si, že to opravdu čte vedení DPO, protože už pár krát tady byly informace, které se na povrch dostat neměly.

Např. Pokud by řidič 4 přistavil na zastávku a povídali jste si ..... vše O.K.

Ale pokud kouřil, kde? Na zastávce? -->> porušení pracovní kázně a je bez prémií

Kouřil mimo zastávku? Jak to, že ste byli ve voze a čekali na odjezd? Pokud se řidič vzdálí, musí vůz zajistit a ne, aby tam zůstali cestující, stáhnul sběrač? Asi ne, že ... -->> porušení pracovní kázně a je bez prémií

Takže mu při výplatě akorát sdělím, komu má poděkovat
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kouření ve voze na konečné je celkem běžná věc. Jsem vypozoroval.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že je něco běžná věc neznamená, že je to povoleno. Asi by bylo nejlepší, kdyby většina zde diskutujících mohla znát předpisy, kterými se řidiči (resp. zaměstnanci DPO vůbec) musí řídit. Ale to nelze (nenadávám, jen konstatuji). Proto je výhodou, když někteří některé známe a víme, co můžeme vypustit za info a co nikoliv Sice to zavání autocenzurou, ale takhle bych to nebral. Spíše jako udržování dobrých sousedských vztahů...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bez reklamy je zatím jenom 1004.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris :
Myslel jsem si, že se reklama sundává k určitému datu (po 1, 2 nebo 3 letech), tj. když souprava získá novou celovozovou reklamu, takže je po vypršení smlouvy z obou vozu taky souběžně odstraněna.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 22:16:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele Haki snad nechceš strhavát premie někomu za něco co nemusí byt vubec pravda,ty jím tak věříš?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 22:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"aaa" proč ta anonymita? Ty se bojíš? Já jen tady upozorňuji, že to čte vedení DPO, tudíž je na zváženou, co kdo tady napíše. Já prémie nikomu nestrhávám.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 22:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je smůla, že za mnohé "drobnosti" se strhávají prémie, ale když např. někteří busáci projedou zastávku, kde chce někdo vystoupit/nastoupit (nechtějte mě slyšet cca měsíc zpět, když jsem ráno ve špičce čekal na a-61 a 3x po sobě to řidiči projeli a dělali, že mě nevidí a že vlastně ten bus ani není, že se mi jen zdá) a on si na ně (nedejbože) cestující stěžuje, tak výsledkem není ani Kč dolů (mám to potvrzeno - známý z garáží se poptal) a "omluvný" dopis ve stylu, že cestující je blb, že vůbec něco chce... Stejný metr všem? Berte to jen jako takové remcání nad pivem
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 22:53:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nejsem v komunále týden abych nevěděl jak to chodí a na co si mám dávat pozor. Taky to nemáš jednoduché,musíš to znát.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 00:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič je pěkné a zodpovědné povolaní ale také se divím že mají trpělivost že jak jim někteří cestujicí nadavají prostě je mi líto řidíču,jeto povolaní které je baví važí si ho, proto dík jak vynakladají usilí a hodně zdaru všem řidičům a pracovníkum DPO
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1897
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 13:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska ráno jsem jel noční d-12 a nechci si představit jak budou noční tramvaje vypadat od new jř. To bude tlačenice. Plná byla i d-7 na kterou jsme měli na Hulvácké přípoj.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 13:35:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by jenom stačilo napsat: "Včera odpoledne na D 4 se mi stalo..." Když to tu vedení čte, tak se dotočtou konkrétní názor publika na určitou věc a zároveň se tím nenabonzuje přímo konkrétní člověk a nikdo z toho nebude mít v práci problémy.
Jinak když už je fakt některý zaměstnanec hodně drzý, nebo je v něčem opravdu velký bor....l, tak je na místě konkrétní stížnost. Několikrát jsem takovou posílal na ČD, na dopravní podnik nikdy, ač za dobu svých pětiletých studií jsem jezdil tramvají denně i několikrát a najezdil jsem pěkných pár desítek tisíc kilometrů.. Takže tím bych chtěl zaměstnance DPO taky trochu pochválit
(doufám, že to nezakřiknu)
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 13:41:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:
To znám ze svých nočních cest ze Stodolní.
Kdyby na nočních kurzech jezdily kapacitnější vozidla (třeba K2, astry) a nebo kdyby jezdily sóla, ale v přijatelnějším intervalu, tak by to bylo
Ale zatím jsem si vždycky sednul (narozdíl od lidí, co přisedají u Elektry)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1898
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 13:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ÚMOB Jih: Jenomže nejhorší je to, že z pátku na sobotu a ze soboty na neděli jezdí vozy KT8D5 a i v nich jsou lidi jak sardinky. Město by se mělo zamyslet nad tím kam dávat peníze. Jestli na medvědinec nebo na DPO.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 14:08:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:
Tak o víkendu už bývám doma na Hané, takže jsem nevěděl, že jezdí KTčka
Tady by pomohlo opravdu jenom to, aby jezdily tramvaje častěji, nejenom linka 12, ale minimálně i 8 a 2. Tady nejde jenom o přepravu lidí, ale i o míru rizika, že kvůli špatnému spojení (přesedání, dlouhé intervaly, přeplněnost) někdo sedne za volant v připitém stavu a potom....
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1899
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 14:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžeme děkovat, že o víkendu jezdí KTčka, protože jinak by se tam ti lidi nevešli. Noční linky co hodinu budou docela dost velkým problémem.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 14:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč se nemůže pro páteční a sobotní noci nechat interval 40 minut - u jednotlivých spojů by se udělala poznámka, že jede jen v pátek a sobotu.
Navíc je docela s podivem, že v noci není přímé spojení Elektry s Vřesinskou.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 14:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Uvidíme co na naše návrhy řekne Haki, ale jelikož nejsou penízky, tak z toho asi nic nebude. Chybějící přímé spojení Elektry a Vřesinské mi nevadí, máme přece garantované přestupy a přestupný tarif, že?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 15:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bych měl říkat? Prostě když se šetří, tak to přináší pouze negativa. Bohužel.
Další vlna úsporných opatření přijde při další změně JŘ (28.5.) a další k letním jízdním řádům (2.7.) nebo do té doby táta stavitel změní názor na MHD.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1901
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 15:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: No vždyť já vím. Doufám, že ta různá omezení nebudou zase tak strašná. Jde prostě vidět, že DJ Alda se nevozí MHD. To by věděl, že ostravská je jedna z nejlepších a nesnažil by se ji pohřbít. Ale hlavně, že medvídci už jsou natěšení na medvědinec, že? Sice mám ZOO rád, ale vždycky jak tam budu, tak když uvidím nový medvědinec, tak si vzpomenu, že místo něj mohly jezdit noční linky co 40 minut.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace