K-report
 

Archive through 09.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archive through 09.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 01:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass
(Středa, 29. březen 2006 - 22:47:25 )
(Čtvrtek, 30. březen 2006 - 18:31:21)
Nemůžu už jinak, s prominutím seš VŮL

James Bond dovoz (Chrysleru Voyager) vyplatí i s cestou a lodními poplatky.
Chrysler Voyager je blbej příklad neboť se vyrábí v Rakousku a jeho dovoz tudíž neoplývá "lodními poplatky"

M_k Kdyby jsi znal Vlasto statistiky, tak by jsi věděl že v automobilovém průmyslu jsou platy nadprůměrné
Není to tak slavný jak si myslíš.Nadpřůměrný platy tam mají tak akorát vrcholný managoři.

A už mě tuta debata proti autům pěkně sere! Končim a do doby než se tu rozběhne normální plodná tramvajová debata tak na to tady kašlu.Protože dokud se místní šotouší* mozky nezklidní tak je o ničem (*myšleno jako nadávka)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 12-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 03:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: neni to o sotousich, ale i kdyz :-))
Ja sem take vicemene proti autum. Respektive jsem pro zvetseni zon, placenych stanich a mytneho. Redukovat IAD je nutnost, nebot zachvili by ty mesta prujezdny nebyly a vubec toho smradu .... Ono je to jaksi tezky, kdyz dneska ma kde kdo v rodine vice aut, vsichni nadavaj, ze neni kde parkovat ap. Ale co je hlavni, ze minimum lidi respektuje dopravni predpisy a jezdej jak dobytek, at uz vuci vozidlum MHD ci mezi sebou ... neplati to sice jen o ridicich IAD. Nezlob se na me, ale treba prochazka kolem ci po Vaclavaku, magostraly ci jinde, kde sou 3 prdele aut je ke zbliti. At uz kvuli hluku nebo smradu.... A nedivej se na me prosim jako na zaujateho .... Ja sice auto nemam z nekolika duvodu: nechci a ani vlastne nejak zvlast nepotrebuji, zbytecne draha hracka at uz cenou porizovaci ci naklady na provoz. Vsude kam potrebuju jezdim MHD, PID ci jinymi regionalnimi ci dalkovymi busy. CD tak trochu ignoruji, hlavne kvuli pomeru cena/kvalita ... s nimi jezdim jen na 011 v ramci PIDu.
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že už tu z některých začíná čišit fanatismus . Fakt je složitý vysvětlit proč autem po městě nejezdit když nám dopravní podnik dokázal, že vždycky může bejt hůř a tohle není aprílovej žert! Jinak Martine je to tvrdý, ale ty se chováš jako šotouš* taky. Na druhou stranu já už fakt nevim jak argumentovat to, že když se musím spolehnout na nějakýho debila, kterej pojede o dvě minuty dřív a ty musíš stratit deset minut a čekat na další, která má tři minuty zpoždění, protože jí řídí dáma podělaná strachy aby se nevybourala! (šotouš*= nemyšleno jako nadávka)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100 (473):
umíš číst s porozuměním ? Jak tak na tebe koukám, tak asi ne.Ty si budeš furt mlejt to svoje.Vždyť tady nikdo auta nijak zásadně neodsuzuje.Jenom se píše o tom jaké způsobují problémy a jak ty problémy třeba částečně řešit.A to že jednou budou všechna auta sledována nějakým satelitním systémem (GPS,Glonass,Galileo...) není žádný Vladassův šotoušský výmysl.K tomu se zkrátka brzo dospěje.Teď to budou kamiony,pak třeba autobusy,dodávky:pak osobní auta,motorky a možná i kola. Kdo z nás před deseti-patnácti lety věděl že tu budou mobilní telefony,internet,GPS... ?

Jinak by mě celekm zajímalo,jestli jsi si svoje přibližovadlo koupil za svoje?Jestli si náklady na provoz (benzín) a servis auta hradíš sám ,popřípadě firma či rodiče ?
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20969
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, Ty si možná nedokážeš ani představit, že se bude časem prosazovat rovný přístup - tedy když v autě bude jen jeden člověk, bude omezován. A k tomu už leckde dochází, protože to jinak nejde. A myslíš si, že to nebude pokračovat?
Zdroje státu nejsou tak vysoké, aby si mohl dovolit postavit infrastrukturu, která by vše pojmula. Takže se půjde cestou poplatků (zatím jen vozidla těžší), omezení (kapacitních) a zvýhodnění (pruhy pro vozidla HD, případně vozidla obsazená více než pouze řidičem). Nemusí se Ti to líbit, můžeš o tom diskutovat (ale prosím, trochu věcněji), můžeš s tím dokonce i nesouhlasit, ale tak to prostě bude (a vyvraťte mi to někdo :-)).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 17:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa a to už se tu ta debata zklidňovala.
Myslím ,že tu už zazněla spousta rozumných (i ty poslední od Quexe a Vlastimila Lešky) i méně rozumných názorů a návrhů, ale jak tak koukám, začíná to tu zase odznova.......
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1795
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 23:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo :-)

co k tomu rict? hlavni problem je v mysleni a nektery lidi proste nepredelate kdybyste se na hlavu staveli. ale tipuju, ze razny ekonomicky argumenty budou jako presvedcovaci metoda casem stacit :-)

kdo by se rad nesvezl autem, i ja se radsi vozim autem (jako spolujezdec:-) ), stihne se toho vic, pravda, ale ze je mesto smradlavy a ucpany je jaxi vedlejsi efekt... a ridici si mysli, ze oni za to nemuzou.

je fakt, ze pohled od volantu je jinej nez ze zastavky mhd, ale ty mesta proste nafukovaci nejsou a tudiz se tam nevejdou auta vsech lidi, ktery maj diru do zadku.

ono je to tezky regulovat dopravu ve meste, protoze vzdycky to bude neco na ukor neceho jinyho, tudiz jedna skupina obyvatelstva zakonite musi byt nas*ana...

veci typu kazen ridicu vubec nechci rozvadet, protoze nekolikrat jsme dnes projeli na zlutou a za nami se suverenne jeste dve auta protahly. blbu co vas predjedou pred krizovatkou protismerem a vzapeti odboci je taky dost. nebo vas za kazdou cenu musi predjet, ale pak vedle vas stejne stoji na semaforu. to by je clovek musel umlatit lopatou.

proste i tohle chovani volu za volantem je jeden z duvodu, proc IAD ve mestech regulovat...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 23:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové jak sem už napsal tahle debata nikam nevede.
Já si myslim svoje a vy se tu třeba stavte na hlavu.
Nazdar.

dovětek-všechny náklady za moje auto/a (ne sulužební) dou z mojí kapsy.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Růžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 01:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo se nám urazil, protože neví kudy kam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20991
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 09:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, opravdu to nechcete někam přesunout?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 12:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá odpovím tady ../54342/59686.html"../../clipart/angry.gif" border=0>
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 12:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně dnes poprvé vyjel po VP vůz T3M 247 na lince 1.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21002
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 14:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za přesun
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1798
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 18:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobra, presouvame se :-)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 08:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím prosím?? Doufám že ne Škodou 100...
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 10:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vyuzivano parkoviste pod tim obludnym betonovym mostem u vlakoveho nadrazi, nebo to tise chatra .....a klid po pesine? Sam nevim, zda se jedna o nekryte parkoviste, nebo o kryte o kterem nevim...?
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 10:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upozorňuji na velmi hezké soupravy stavebních vlaků od Elektrizace železnic, které se momentálně pohybují ve Skvrňanech kvůli reelektrifikaci. Je tam k vyfocení i nádherný Hektor a Prasátko !!
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 13:46:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: Proč bych si měl kupovat Voyager z Rakouska? Když v USA ušetřím půl milionu, to si radši zajedu do států a překousnu ty procedury. Interval 8 - 10 minut u Kačen na 1, 2: častěji to asi nepůjde, když na každou z těch tratí je 5 vozů, a to se musíme modlit, aby se vůz nerozbil nebo nenaboural. Překvapilo mě, že po 23 hodině je interval 20 minut místo 40 minut. Ráno byla náhradní autobusová doprava vykonávána 2 autobusy. Vůbec u malého Tesca byla zastávka narvaná jak v noci z pátku na sobotu. 39 i 11 odjely narvané (přestože 11 z Ústředního hřbitova byla předtím prázdná), v náhradním autobusu lidi taky stáli. Jestli zrovna se tam nesjedou 3 trolejbusy, tak náhradní autobus ty davy lidí nepopere, a když se tam sjede víc linek, poslední bude stát v křižovatce.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 14:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co říkáte výluce?
Myslím že se DP hodně snaží, velké cedule v sadech i v podchodu u nádraží, pochopitelné hlášní.
Bohužel mnozí cestující jsou jako slepí a hluší.

(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer duben 03, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 15:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovej dotaz - nemeje teď tramvaje někdo jiný, když to chrápe odstavené v točnách? Asi před hodinou jsem jel od Práce na Bory podezřele čistou soupravou...
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 15:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Růžička: A co 246, ta již jezdí ve žlutém? Já totiž tak před 14 dny viděl jednu z těchto tramvají již normálně na lince jedna. Akorát si nepamatuji zda 246 či 247...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 15:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

246 již jezdí ve žlutém už od začátku listopadu. Tedy ona pak zase chvíli stála, ale asi před 14 dny o víkendu jezdila.
247 byla psána už i minulý víkend jako záložní, ale vyjela až nyní.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 16:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Tady máš T3M 246 ještě při zkušebních jízdách v září 2005.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 22:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto a info o výluce, která je pro cestující nepříjemná, ale řekl bych že se DP velmi snaží, je již na stránkách.
Docela mě dnes pobavil výrok nějakého důchodce, který při vystupování na náměstí z tramvaje někomu zasvěceně vysvětloval, že na tom mostě U Jána něco zmršili, tak že tam museli zastavit tramvaje
Zajímavostí při výluce je celonízkopodlažní linka č. 1, na které jsou (než možná zdechnou) nasazovány jen Astry.
HK: řekl bych že jsi měl jednak štěstí a zřejmě to bude i tím, že mrazy skončily a tak přes víkend asi nějaké tramvaje ještě ve vozovně umyli.


(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer duben 03, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.146
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:59:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interval náhradní dopravy 1/2 je 5 minut ve špičce, 7 minut mimo ni, což je dost dlouhý. Hodně lidí cestuje k Práci a pak přestupuje na 4 do Sadů, ty nepobírají. Něco je na výluce dobré (hlášení v kačenách, infotabule), ale ostatní za moc nestojí. Dlouhé intervaly náhradní dopravy, a nenasazení nízkopodlažních vozů na jiné linky. Když na jednotce v boleveckém úseku jezdí nějakých 10 ? Aster, proč tam nejezdí 4 astry a zbytek se nedá na zbývající linky? To je takový problém?!
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aster jezdí maximálně 9ks. Krom 300ky nejezdí ani 304.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už máme o jednu provozuschopnou Astru méně - 309 (2./1) pro poruchu brzd právě zatahuje z Bolevce přes Sady do Mozartovky. Jako záloha vyjede Astra 306. Astra 303 zatáhla na noc do Bolevce.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PR: Zřejmě to byla spíše 310. Kolem půl osmé jsem kolem Mozartovky projížděl a jako poslední stála Astra 310 (FC Viktoria) a ještě se tam motal dispečer. Další z nepojízdných je 301, takže ve městě jsou všechny Astry mimo 300, 301 a 304.

James Bond: nasazení Aster na jiné linky je problém. Vozy po skončení špičky postupně zatahují a jsou odstavovány na konečných. V tom pořadí jak jsou odstavené, ráno zase vyjíždějí na linku, takže nelze garantovat konkrétní vůz na konkrétní pořadí. A kromě toho že nelze tak garantovat nízkopodlažní spoje, tak i kdyby tam jezdily v náhodném pořadí, zase byl byl problém s kapacitou, kdy by pro méně kapacitní vozidla nemohl být zkrácen interval. Takhle se daly stejně kapacitní vozy v rámci jedné linky, tomu se uzpůsobil jízdní řád a je to. Ten týden to vydrží.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4850
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 10:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže na výluce na straně vozovny jezdí všecho KT8? nebo je možno vidět i PX? a kdy že to má končit?
dík.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 10:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do neděle - ještě to stihneš. PX nejezdí, stačí to oběhat kačeny.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4851
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tož fajn. sobotní odpoledne bude asi jasný.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.175.17
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 17:32:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer mě uchvátil SOLARIS DAIKIN jako náhradovka zatahujících KT8 na lince 1 Mikulášské nám. směr Slovany. :-)
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 17:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro PMDP hlídá odstavené tramvaje na konečných bezpečností agentura D.I. Seven, leč marně Co se dnešní noc stalo , můžete nahlédnout ZDE Docela bych rád věděl kdo to bude platit , PMDP, nebo bezpečnostní agentura, která zaměstnává totální p***a? Stačilo se dnes dopoledne zastavit na konečné v Bolevci a v Mozartovce. Raději bez komentáře.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude nejspis docela pruser pro tu bezpecnostni agenturu, a konkretne toho, kdo tam hlidal. Tohle urcite nikdo nenaspejoval behem 1 minuty.
T 478.4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.35.162
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:20:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu to neni vubec spatne....me se to i libi:-)...proc nemaji ty odstavene tramvaje stazene sberace?
T 478.4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.35.162
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:22:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celovozva reklama na firmu Graffity s.r.o. Plzen:-))
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano a hlavně s reklamou na webu ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mobby
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On se Pavel vzdycky chyti:-)) to je pak tezky
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 21:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On se Pavel vzdycky chyti:-)) to je pak tezky ...
Kdy Vás ty rejpavý řeči přejdou na to jsem zase zvědavej já.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 01:33:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zpráv z Prahy,je už od středy 5.4. v pravidelném provozu s cestujícími na lince č.3 Porschetra 14T ev.č. 9111.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a na tamnim radiu ( expresradio) dokonce maji soutez, kdo se prvni vyfoti v tramvaji FIRMY PORSCHE, vyhrava nejake listky na neco:-)...takze pozor...zadna Skoda, nybrz tram od Porsche:-). Napsal jsem te moderatorce, ze to neni Porsche a ona odepsala, ze cerpa ze serioznich novin....no nevim, web radia expres je na serveru idnes:-))
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ach ti novinari, jsou to trubky, pisou o necem, o cem vi opravdu kulovy. pak to po nich prebere jinej trouba, jeste vic si to zkrati a prekrouti, jen aby byla zprava co nejšťavnatější.

bezpecnostni a uklidova agentura D.I.Seven co zlodejum ani spine nepreje ma zrejme celkem solidni pruser... kdy bude VŘ na novou?
(hlida i ostatni objekty PMDP)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21064
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 00:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že novináři občas neví a musí o něčem psát, to by mi až tolik nevadilo (i když přehled by mít mohli/měli). Horší je, když Ti někdo s vážnou tváří tvdí, že to tak být prostě musí, protože to tak přeci říkali na NOVĚ
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: nojo, jak rikavala nase babicka - hlasili to v radiu!
tudiz je to pravda, o ktery nema cenu diskutovat :-)
dnes uz tohle uvazovani taky nechapu. za komancu snad jeste platilo, ze v novinach a tv delali lidi s jistou davkou profesionality, dnes uz to zdaleka neplati... :-(
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:36:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby sprejeři posprejovali žlutou barvu zrezlá místa u dveří, resp. tu uhnilou lištu pod schody (kačeny, 183+182, 187+188 a její sestry), vozu by to prospělo, a alespoň by člověk upadnuvší na schodech nemusel jít na protitetanovku.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:54:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve všech typech tramvají se už postupně objevují plastová držadla,nejmenší počet je jich v Astrách. Také na kabinách řidiče se objevují schránky s PN.Vandalismus narůstá,hlavně v zadních vozech.Jsou posprejované sedačky,někde i strop vzadu, i kabiny řidiče,jsou strženy samol. s ev.č., u 244 je např. prokopnut sololakový strop apod.Naopak ve voze č.257 jsem viděl nová menší ev. č. nalepená vpředu i vzadu vozu.Něco k provozu tramvají v tomto týdnu /vyloučena doprava na mostě U Jána/.Na konečné l.4 jsou ve vnější smyčce na Košutce odstaveny 4 šejdr. soupravy,na Borech zase 3 ve vnitřní smyčce.Na lince 1 jezdí z Bolevce k nám.Rep. 6 Aster a jedna šejdrová,odstavená ve vnitřní bolev.smyčce.V obratišti Mozartova jsou 4 záložní soupravy.Na l.2 mezi Skvrňany a nám. Rep.jezdí asi 7 souprav a 3 šejdry jsou umístěny na koneč.Skvrňany ve vnější smyčce.Mezi nádr.ČD (Sirková) a konečnou Slovany jezdí 4 KT8D5 a na konečnou dvojky Světovar pak 5 KT8D5.Před výstupem v Sirkové se ozývá hlášení,že spoj tam končí a cestující si mají přejít na NAD na trolejb.zast.Hl.nádr.ČD Americká.V l.1 je hlášení o výluce od zast.Pod Záhorskem a na nám.Rep.pak hlášení o tom,že spoj pokr.na Bolevec,u l.2 pak do Skvrňan a že cest. si mají přejít na NAD na zast.Nám. Rep.,Dřevěná.Hlášení o výluce na l.2 je od Výstaviště.Na l.č.4 jsou cest.od Chodského nám. infor.,aby na hl.nádr.ČD přestoupili U Práce na trolejb.linky. Na l.č.1 a 2 jsou vylepeny j.řády platné pro tento týden.V Sadech 35 je velká žlutá tabule,inf.na prov.výluku.
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.175.17
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:24:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě něco k hlášení ... Bylo změněno hlášení upozornující na výstup k Vojenské nemocnici, ted je to nějaká dolní brána fakultní nemocnice Bory, ale na BUSE uvnitř vozu stále Vojenská nemocnice. Je docela sympatické pozorovat cestující jak poslouchají informace ohledně výluk na tramvajových linkách, myslím že to byl a je dobrý nápad pro další plánované výluky, jen si myslím že nestačí jen mapka v hrozivém rozlišení sem tam ve vozech, mohl se třeba využít ten reklamní panel za kabinou řidiče, namísto pozvánky na koncert RANGERS. toť můj názor a doplnění ;-)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 13:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek již kompletní nízkopodlažní linku narušila i závada vozu č. 302, místo kterého vyjela již souprava 2xT3 č. 200+179. Dnes díky víkendové nižší vypravenosti opět jen Astry. Také se dnes dají nafotit i odstavené vozy na místech, kde v týdnu stály jen v noci, tj. u hotelu CD a ve smyčce Malesická (viz foto na stránkách).
SK: s těmi panely na kabině řidiče souhlas. Někdo dokonce navrhoval (zřejmě to bylo v námětech SPVD pro DP) aby jako spodní vrstva nevyužívaných panelů bylo nějaké přehledné schéma sítě či jiná propagace PMDP. Dost často jsou ty panely prázdné, tak aby tam aspoň něco bylo.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl se třeba využít ten reklamní panel za kabinou řidiče, namísto pozvánky na koncert RANGERS

No jo, ale on je to reklamní panel a jako takový musí vydělávat! Pro zprávy o výlukách apod. jsou pokud vím určeny první dvě vitríny nad okny vedle prvních dveří. Co se týče využití prázdných panelů, přikláním se spíše k vlastní propagaci PMDP typu "Odvezeme vás na letecký den 10.6."*. Schéma sítě nebo Smluvní přepravní podmínky by měly být trvale umístěny jinde.

* - uvedené sdělení je fiktivní
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostrahu tramvají v točně Malesická posílil i pěkně ostrý vlčák.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1820
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zato vcera v mozartovce asi serif pekne spinkal. pred pulnoci nas bylo par na zastavce tramvaje asi 10 minut a zadnyho hafana ani serifa jsme nevideli. no ale mozna mel ten hlidac cernou uniformu a ona tam byla tma...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 00:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Malesický sem byl asi před 17.hodinou a žádnej hafík se tam nevyskytoval.
A dokonce sem byl při činu "ošocen" kolegou T_m kterej se někde podle schovával a vytvářel usvědčující materiály jak si jeden IGK pozitivní chodí tajně šotit tramvajku.(musím podotknout že sem tam byl PĚŠKY v rámci PĚŠÍ procházky)

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 11:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafíka jsem tam taky viděl ráno. Patrně měl noční směnu. Ale odpoledne si tam v poslední tramvaji údajně hrály i děcka (viděno prý s tramvaje).
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nic proti ale mě ten pán přijde jako chlap venčící svého pejska... Honzo prosím specifikuj blíž jak si tam hráli?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:50:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad hlášení: Tenhle dobrý nápad už byl využit při loňské výluce na Doubravce. Hlasitost hlášení však byla nastavena tak, že slečna Jarošová neměla v řevu agregátů šanci být zaslechnuta ...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne jsem byl udělat nějaké fotky, mimo jiné jsem byl i v točné Mozartova. Tam v zastrčené kabině soupravy T3 190-191 seděla , tedy spíše ležela ostraha, nohy na palubní desce, roleta zatažená .... Alespoň nebyl tak na očích jako v točně Malesická . Tam dokonce hned v kabině první soupravy (T3 200-179), která stojí hned u silnice, každému na očích, ležela a spící ostraha s nohami na palubní desce, za cca 25 minut ani známka přerušení spánku ! Foto odstavených souprav, spící ostrahy a výlukového jízdního řádu řidiče na lince 1X/1 ZDE
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže z "vozovny" Malesická se pomalu a jistě tramvaje právě vracejí do vozovny! Dnešní spící záloha prošustrovala vysílačku ze soupravy T3 183-182, kterou dnes někdo ukradl! Zjištěno až nyní. Na místo jede Policie ČR. Navíc pracovník bezpečností agentury předčasně odjel ze svého stanoviště. To je teda agentura ! Nač tam byla? Asi jen na to vyspaní!

V zadním voze soupravy T3P 243-244 (linka číslo 4) někdo rozmlátil zadní podhledy z umakartu (dle slov řidičky této soupravy). Proto souprava byla vyměněna za T3 284-285. Podrobnosti zatím neznám.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátce po sedmé hodině večerní zkontrolovali pracovníci DP provizorní trať přes most U Jána a ve 20:01 tudy projela první souprava - 200+179 ze smyčky Malesická. Za ní následovaly další soupravy včetně vlaků 260+261+310 a podobného trojčete s Astrou 302. Provoz linek přes most U Jána však zatím obnoven nebyl.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 22:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle výpravny má být provoz pro běžnou tramvajovou dopravu uvolněn od 22h. Tolik zpráva z 20.h.
1.narozeniny stránek Tramvaje v Plzni - 01.04.2005 - 01.04.2006
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 22:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se přiznejte kdo má tu vysílačku ,aby mohl být vždy IN a aby věděl kde se co šustne :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace