K-report
 

Archive through 15.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » RT6 » Archive through 15.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1871
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon : Slo o upravy vyzbroje (vykonnova cast , statak), upravy brzd, novy software pro brzdy, upravy kabelaze.
Soft pro brzdy byl prepsan i do 1801, ktera pak jezdila v pohode. Kdyby to brzdilo tak spatne jak tady demon3 stale tvrdi, proc by tedy byyl oba vozy v PRAVIDELNEM provozu s lidmi a na normalnim kurzu, nikoliv vlozak ...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Demon:9104 chyběj trační motory, což musej ještě nák vošéfit a samosřejmě je píčovina předělávat hotový reko ala 9101 na S2.
To Odrys:jaký jabka s hruškama. to je problém udělat s RT6S reko na ještě ňákej jinej typ...?9104 nemá motory pokud vim.
A pak ještě k vložákům:pokud jde o Prahu, tak jeden čas nejezdili RT6N1 jako vložák, až když nastali problémy, nedalo se s nima normálně počítat.Ehm proč tenkrát jezdili na lince 4? od míráku do vršovic to je sakra krpál a jedenáctka na tom nebyla o dost líp.vyjímkou je pouze linka 18 (snad).no?a Brno svoje RT6 tak netrápilo a rozhodně je nenasazovali na tak náročné tratě což by nák mohlo vysvětlovat ty vložáky.Ale na druhou stranu by ty tramvaje měli zvládnou i takové linky a měli by být i v tomto ohledu spolehlivé...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 7-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no d-13 a d-3 nepatrej mezi rovinnaty linky a obe maj dost kratkej interval a obsazeost na to aby se na nich riskoval poruchovy vuz..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shoteck: Nechte si, prosím, své vulgarismy na jiné forum, tady je nemáme v oblibě... A pokud chcete své "pravdy" povýšit na pravdy, tímto přístupem to neprovedete...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shoteck: RT6N na RT6S nikdy nepředěláš, a RT6S na RT6N taky ne.
A jaký je problém koupit na 9104 nové motory a jiné náhradní díly? SKD a Pars ještě nezkrachovali. Dokud není RT6N2 schválená jako typ, je zbytečné pro ni kupovat nové náhradní díly, proto se zatím bere z ostatních vozů. Ale až bude schválený typ RT6N2 tak k čemu Ti bude jedna vybrakovaná kastle?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RT6S má společného s RT6N1 asi tolik jako 22TrG s 22Tr...
Jedině 22Tr.
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

for Norton:sorry dám si pozor. naprosto to chápu!!yes?
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nadrazak: pana M bych bral jako celkem duveryhodneho, ac neregistrovaneho uzivatele, casto prizpiva do diskusi o Brne...
Shoteck: ty si myslis ze d-4 je nenarocna trat? a co to stoupani do Masarykovy ctvrti?

...mno, doufam ze Brno koupi 3 nemodernizovane prazske RT6N1 a vsechno co tady bude zmodernizuje po Parsovsku, ale kdyby koupilo vsechny 4 prazske RT6, a vse by predelali na N2 taky by to nebylo "marny"
to je sviňa to prase!

the best brněnská fotogalerie
Každý den aktualizovaná brněnská vypravenost
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add EDA: Já netvrdím, že je nedůvěryhodný! Jen říkám, že pokud napíše jen dvě-tři slova, tak by to měl -aspoň po výzvě- nějak rozvést! Já prostě nepojchopil v jaké části svého příspěvku naměl Demon pravdu! Jelikož to s tou dopravou je -aspoň z části- pravda.

(Příspěvek editován uživatelem Nádržák duben 10, 2006)
Hawe a nice day! Váš Nádražák
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:00:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3

1801 je naprosto funkcni vuz a jezdila bez problemu do doby nez vozy RT6 drazni urad zakazal mam tuseni ze diky nenajetym km v Praze

Zasekana doprava v Praze neni vubec vetsi pruser nez zasekana doprava v Brne a prosil bych opet nevyzdvihovat Prahu nad jina mesta, v tomto pripade Brno.

Dle me je levnejsi rekonstruovat zbyle Brnenske vozy dle vzoru 1801 a ne predrazena reko viz RT6N2

Nadrazak:

nevim proc bych mel byt jako neregistrovany neslusny, nikdy jsem sem nenapsal neslusne slovo!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 08:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Držím Praze palce, aby se to konečně rozjelo. V Liberci jsem z RT6S, když ještě jezdila, měl jako cestující příjemný dojem ve srovnání s Astrou.
Někdy mám na téhle diskuzi o RT6 pocit, že tady pánové PVVS a spol musí neustále vysvětlovat dokola proč nejezdí RT6 v Brně, i když některé pojízdné jsou. Opakuje se to vždy když přijde někdo nový se zaručenými informacemi - třeba z novin
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add. M: Já proti Brnu nic nemám, ale jako člověk, který se vyskytuje jak v Brně, tak v Práglu, mám pocit, že to v hlavním městě Čech je jaksi "malinko" větší průšvih, než v hllavním městě Moravy! už jen proto, že přes centrum Brna nevede žádná magistrála ... a taková "vysraná" RT6 před zastávkou I.P.Pavlova ve směru z K.N. by byl hodně velký problém ... Stačilo, když -asi předloni- vypadl produ a dvě 2x T3 zůstaly ve zmíněmém místě "trčet". Výpadek to byl na cca 10-15minut! Auta stála -podle pojíždějíchích policistů- až někam k Pankrácké vozovně (pro nepražáky ... je to tak 2,5-3Km v 3-5 pruzích!!!) A pokud jde o tu neslušnost ... tak jsem chtěl říct to, že by každý mohl být neslušný, když se schová za anonimitu webového servru. Mimochodem nevím proč, když jste častým přispivatelem v "Brně" jste se ještě nezaregistroval! Ale do toho mi vlastně nic není ...
Add. Honza Šlehofer: Nevím proč by všechny zprávy v novinách měly být jenom "zaručené"!

(Příspěvek editován uživatelem Nádržák duben 11, 2006)
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Shoteck: 9104 nemá jeden motor a spraví to trošku času a baj voko 100 t., ovšem jen v případě že bude potřeba !
To Ondrys: Ujišťuju že předěláš cokoli na cokoli, je to jen a jen o penězích !
To M: Co mají společný pražský RT s brněnskými, resp. proč by DÚ zakazoval provoz brněnských proto že pražské nejezdí? To je hodně velkej nesmysl !!! Brno je dle mýho názoru o dost menší než Praha a je tam i díky menšímu centru podstatně menší provoz. A tahat zabržděnou RT několik km tak, jako jsme to díky nesmyslnému systému brzd museli několikrát v Praze, opravdu neni žádná sranda.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než zase vyskakovat, že Praha má všechno nej, ani nepřipustit, že by se k ní VELIKÉ mohlo něco jen blížit, co si takhle zkontrolovat fakta: podle aktuálních JŘ projede mezi IPP a Karlákem obousměrně za hodinu (mezi 15:20 a 16:20) 90 vlaků, v Brně v tutéž mezi hlavákem a Novými Sady 118 (tedy linka 4 pouze jednosměrně, linka 9 ovlivňující provoz v podjezdu u nádraží nepočítána). To že je město menší, neznamená menší provoz, mnohdy spíš naopak. Zvlášť v tomto případě, kdy je tramvaj páteřní dopravou. Pravda, v Brně jsou jsou čtyři koleje, ale o to rizikovější a pomalejší je provoz kvůli pobíhajícím davům. A vozovna Medlánky taky není za rohem. To, že něco chcípne zrovna na křížení magistrály je stejně pravděpodovné jako že to v Brně zdechne například při křížení Koliště, takže taky nic extra.
Čili každé město má něco a jen takhle jednou větou hodnotit mi přijde poněkud zavádějící.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:41:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nadrazak:

nic proti ale pres stred vede treba hlavni magistrala koliste, dokonce hned vedle hlavniho nadrazi, pokud ti tam zustane viset vadna salina treba jen pri vyjezdu z viaduktu kde mimochodem vede linka 13 kde jezdily RT6 mas zablokovany cely Brno, to stejne na taborske ktera krizi gajdosovu,to sou pak nekolikakm kolony...

Neberu jakjo zivotne dulezite se na tomto serveru registrovat

Demon 3:

myslim, ze pro schvaleni typu bylo dano najeti urciteho poctu km bez poruchy jak v Brne tak v Praze a pokud se nepletu tak Praha toto nesplnila
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To M: To se mi nějak nezdá, asi v tom bude ještě nějakej háček... Že by měly brněnský RTčka smůlu jenom kvůli tomu, že Praze neměly prioritu a ČKD to nebylo schopný zprovoznit? Nebylo to spíš kvůli tomu, že ani v Brně nesplnily podmínky, ať se Vám to líbí nebo ne ?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vaši téměř hádku o "chcípání" bych jako zaměstnanec dílen trolejbusů ukončil modifikovaným Murphyho zákonem:
Může-li se pokazit trolejbus na tom nejblbějším možným místě, pokazí se.
Jedině 22Tr.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3 :
A tahat zabržděnou RT několik km tak, jako jsme to díky nesmyslnému systému brzd museli několikrát v Praze, opravdu neni žádná sranda.

Hmm Stacilo by dodat do parsu a nechat dodelat rucni odbrzdeni (hydro na rucni pohon) ,to ve vetsine pripadu bohate staci.
Ale proc to delat levne , kdyz se na tom muez utratit podstatne vic a krasne se to da roznest po novinach ...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafo případů ostavení souprav T3 (T6, K2..) jakékoliv modifikace je taky o brzdách. Denně je x případů: "nerozbržďuje B vůz" "souprava nerozbržďuje" a pod. Zajímavé je, že jenom u RT6 se ty brzdy staly tak extrémně populárními. Asi opravdu bude něco na tom, jak píše PvvS.
Jedině 22Tr.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:35:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veruscha : Pvvs :

presne tak, staci se podivat do hlaseni kolik tam toho je a nikdo to nerozebira proc atd, a s rucnim odbrzdenim jsem stejneho nazoru.

Demon :

opet si vedle jak ta jedle, nic proti tobe nemam tak to kdyztak prosim neber osobne.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon: je to tak jak pise M...proste Praha byla NESCHOPNA zprovoznit RT6N1 a kvuli tomu nejezdi ani v Brne...at se ti to libi nebo ne
to je sviňa to prase!

the best brněnská fotogalerie
Každý den aktualizovaná brněnská vypravenost
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěřím tomu, že kdyby bylo (snad už je) jasný, že RT6N1 se v Praze nikdy neschválí, tak že by DÚ dál tvrdošíjně trval na nutnosti schválení v obou městech. Pokud má brněnská 1801 splněné všechny zkoušky, tak ať DPMB na DÚ trochu přitlačí, aby tu nesmyslnou podmínku zrušil.

Eda: Podle mě nebyla NESCHOPNA, ale neměla k tomu VŮLI a prostě se na to vys...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dotaz na odborniky z DP Praha.
Z jakyho duvodu se vezla RT6 do parsu vcelku ? Myslim ze par zvedaku je vsude a jalovy podvozky pod kloub by mely byt dodany uz s prvnim vozem. Co je k tomu vedlo ?
Brnensky se rozpojovaly vsechny.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to mozna lepsi to schvalit jako RT6N2. RT6N1 je sice schopna schvaleni (po rekonstrukci "CKD"), ale je postavena na vyzbroji TV14, a jakemsi CKD-samopocitaci.
Na vyzbroj TV14 je problem se shanenim ND, a pripadna porucha toho samopocitace take muze byt velmi problematicka.

V Brne se vyckava, jak to s RT6N2 dopadne. Pokud bude schvalena, tak (s nejvetsi pravdepodobnosti) budou 4 vozy rekonstruovany na RT6N2. Tim se z toho stane pomerne spolehliva tramka.

Nejvetsi nestesti tehto vozu, je, ze byly nakoupeny z politickeho rozhodnuti jeste jako neschvalene prototypy. Krach CKD pak uz je dokonal zkazu.

RT6S nejspis zustane jako pomnicek CKD v Liberci, dokud ucetni hodnota nepoklesne pod hodnotu srotu.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:08:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Resi Liberec vubec nejak tu jejich RT6S? co treba jine kola ci obruce od jineho vyrobce, pevnejsi a odolnejsi, pokud se nemylim oni maji pouze jeden jediny problem, a to je neuveritelne rychle sjeti obruci , nebo se pletu?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 07:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Verusha,PvvS: Brzdy na T3+T6 se dají odblokovat jednoduchým způsobem, takže u nich to problém neni, navíc to rozhodně neni denně hafo případů ! U RT je problém v tom, že je tam použitá hydraulická olejová brzda, která neni nikde jinde a nikdo to nebyl schopen uvest do bezproblémového stavu. Ventil nouzového odbrždění je tam z výroby, ale jak už název napovídá, nelze při jeho použití vozit lidi. Navíc brzdy byly jedním, nikoli jediným problémem i když jedním z největších.
To Slimman: Šlo o kombinaci neschopnosti kohokoliv (výrobce+opravců) i vůle, ale že by kvůli tomu nemohla dostat schválení i RT v Brně je blud !
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 10:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M: Řekl bych, že minimálně od srpna loňského roku stojí RT6S s odkrytými podvozky stále na stejném místě ve vozovně, hezky hned za sklem, aby byla na očích. Jestli se s ní vůbec hýbalo nevím.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 10:37:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3 : podruhe pisu ze podminka pro schvaleni byla ze musi predepsane km bez poruchy najezdit dva vozy RT6N1 a to jeden p Brne a jeden v Praze, Brno to splnilo, Praha ne. Bohuzel to blud neni.

Sliman: a hodlaji s tim v liberci vubec neco delat? ja s ni jeste nikdy nejel a v podstate jsem ji v pojizdnem stavu nikdy nevidel na vlastni oci :-(
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 11:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M: Zatím to vypadá, že ne. Taky by mě zajímalo co s ní bude.
EMX
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.127.214
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 13:43:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte kolik by teď mohla stát RT6S???že bych si jí odvez...
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 13:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě by to snad nebyl takovej problém dát dohromady ty obruče.nák to udělat aby se opět rychle nesjeli a bylo by to snad latches?
for EMX:to dost krutej fór!!!HOVADÓÓÓ!!!
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 14:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add EMX: Tak se optej přímo u zdroje -v Liberci-, podle mě se v kat. Liberecké tramvaje najde i nějaký ten zaměstnanec DPmL. Jinak www.dpml.cz!

Add M: Ještě mě napadl další důvod k registraci: Když je člověk bez reg., tak se za něj může vydávat kdejaké individuum, a a tím mu škodit ...

Add Shoteck: To je každýho věc ... jestli si něco někam odveze! Teda když si za to řádně zaplatí!!! ...
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 14:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To M: Ověřim si to na DÚ, ale k tomu co se dočtu fórech jsem od přírody značně nedůvěřivý. To je jako by podmínkou pro schválení 14T bylo aby jezdila i v Plzni...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 7-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzen nevlastni jedinou 14T, trochu nesmysl ne ?
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to je nesmysl, proto na to poukazuju ! Brno vlastní 4 x RT a nemůže je používat, protože Praha je nechce. Není to totéž ?
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 7-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neni , po DP Plzen nikdo nemuze chtit testovat typ, ktery u nich nejezdi.

U DU byl pozadavek proto aby se overily upravy v ODLISNYCH provoznich podminkach. Aby se nestalo ze to co v praze staci, nebude stacit v brne a naopak. Nejde o vymysl , ale o rozumny a logicky (to tu misty chybi) pozadavek. Overenim v obou provozech se zamezi jakymkoliv dalsim stiznostem a namitkam na nespusobilost.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzdycky me fascinuje, jak se taha "logika" do logickych nesmyslu ...
Nechapu, co je Brnakum do "specifik" prazskeho provozu, kdyz JEJICH majetek, alias 4x tramvaj RT6N1 bude jezdit po Brne, to me opravdu unika. Doufam, ze mate po ruce zase nejaky pohotovy NElogicke zduvodneni.
Nebylo by mozna od veci, kdyby se tu misto ruznych rozumbradu vyjadril nekdo, kdo tyto stroje ma v referatu s titulu sveho zamestnani, ale to bych asi fakt chtel moc.
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:07:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebudu komentovat RT6, ale děsně se mě líbí, jak je tu poznat, kdo je pražák (záporný postoj k brnu) a kdo brňák (kladný postoj k brnu, záporný k praze) a kdo odjinud (neutrální názor):-)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 7-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PJP: Brnakum nic, ale DU dost. A ten bohuzel/bohudik musi zohlednit vsechny provozu, kde to jezdi . Proto v polsku jezde, pac na roviny nepotrebuji brzdeny stredni clanek a mohli ty vozy okuchat az na ram. Tady by to neproslo. POkud se to ma schvalit jako typ, musi se to vyzkouset vsude. nejde to odjezdit na urcitych podminkach.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon, hrabu se v letadlech a tohle skusit nejakej pi....nd s nejakeho dohlizeciho uradu, tak skoncil, zcela realne. Tak me trochu unika, kterej ... si tady u tehle hromady srotu hraje na co ? A vcelku se me to proste nechce verit, protoze v tomto pripade je to v podstate na soudni zalobu s nahradou skody ...
tolik muj nazor a to ze u tech letadel si taky obcas nekteri vyskakuji, ale kupodivu ani ne tak ty, u kterejch by to clovek hlavne cekal ... :-/
Nebo ze by u tramvaji/lokomotiv/vagonu neexistoval neco jako typovy stav ? Na zaklade ceho potom je vydavano osvedceni o provozni zpusobilosti ? Na zaklade toho, kdo se jak rano vyspal, ci co ? To je nejaka blbost, ne ? I u tech priblblejch aut je jasne v prislusnych dokumentech napsano, co lze a co ne s autem provadet za upravy, aby nedoslo ke ztrate prislusnych osvedceni, to ze se na to ... to sem netahejme, protoze to je vizitka dobre prace ... atd ...
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 7-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 17:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nj jenze RT6 nikdy typovy osvedceni neziskaly., v tom je ten problem.Veskery upravy smeruji ke schvaleni typu, a to bud RT6N1 ( s upravama Pars /CKD) nebo RT6N2 (Pars , vymena brzd, vyzbroje )- Kdyby mely typovy osvedceni, tak je to neco jinyho.
Podobna sarada se konala u velku VV60LF, kde se to mensi reko podarilo opravit.

Tyto vozy nikdy nedokoncily typovy zkousky , tedy v brne ano, proto uz nebyly vydavany dalsi povoleni na zkusebni jizdy s cestujicima, pac uz nebylo co zkouset.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 17:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp> Problem je, ze kdyz si behem schvalovaciho procesu, ktery trva namisto 1 roku 10 let pozadas urad o hromadu ruznych vyjimek, tak prislusnemu uradu po urcite dobe jiz dojde trpelivost, a dalsi vyjimky jiz ti uz odmitne vydat.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 20:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takze to ani neni tak o DU, jako spis o zadateli definovat ten typovy stav vhodnou formou ...
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 23:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp> Ono je to hodne zamotane.
Zakladni problem byl, ze se nakoupily vozidla neschvaleneho typu s ujistenim od vyrobce, ze ke schvaleni dojde co nejdrive. Vozy ale trpely radou konstrukcnich nedostatku zpusovbenych mimojine snahou usetrit za kazdou cenu. Diky tomu se schvalovaci rizeni protahovalo, a vyrobce (CKD Praha) mezitim zkrachoval.
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 00:06:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: presne tak typove zkousky byly v Brne davno zvladnute a proto neni co uz zkouset-v Brne.

V Praze se k tomuto jeste nedostali.

Adam_r: Neni mi znamo ze by byly na RT6 nejake vyjimky, jestli se pletu tak to nekdo vyvratte
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 08:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Toto" bylo viděno včera v Praze u Orionky.
E:\foto\DSCF4059_2.JPG
Omlouvám se za kvalitu, ale náhodou jsem jel autem okolo.

(Příspěvek editován uživatelem fousekx duben 13, 2006)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 08:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r -> Jasne, ale predpokladam, ze nekdo je drzitel prislusne dokumentace a tudiz v souladu s danymi pravidly hry, neni problem po dohode tento typovy stav definovat a tudiz ani dokoncit plnohodnotne schvaleni typu.
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:59:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je? RT6 má snad sběrač uprostřed ne? Anebo mi ještě neco uniká kvůli té hrozné kvalitě...
http://spock.site.cz
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp> Jeste pred krachem CKD byly v ramci schvalovaciho procesu DU prikazany upravy v konstrukci pro zajisteni spolehlivosti vozu (standardni postup) a jejich uspesne vyzkouseni. CKD upravila jeden prazsky a jeden brnensky (1801) vuz dle techto pozadavku. Prazsky vuz hned pri prvni zkusebni jizde ze Zlicina na Pankrac "chcipnul". Tato udalost + krach CKD (patri presne do teto doby) byla nejspis definitivni teckou za zkusebnimi jizdami RT6N1 v Praze.
Brno dale (uz bez pomoci CKD) pokracovalo na testech vozu 1801.
Pokud budou splneny pozadavku DU na rekonstrukci a spolehlivost, tak bude vydano osvedceni o schvaleni typu. Rozhodne plati, ze podminky specifikovane DU zatim nebyly splneny (at uz z jakehokoliv duvodu).

Odtud je to castecne JPP+dohady vznikle na zaklade ruznych soto-diskuzi. Protoze se v dobe, kdy se jednalo o typovem schvaleni uz nachazela prvni (neschvalena) serie vozu u dvou provozovatelu, rozhodl drazni uraz, ze se zminene
konstrukcni zmeny maji vyzkouset na jednom voze u kazdeho z potencialnich provozovatelu.

Hraji pro to ruzne indicie, ale nejlepe by to nekdo podlozil tim, ze by sem dal rozhodnuti DU, ktere by to vyvratilo/potvrdilo. Takhle se muzem akorat dohadovat, jak to opravdu bylo.
---------------------------------------------
Nejlepsi, co se s temito vozy da delat je reko na RT6N2. Vsechny problematicke komponenty (spolehlivost/neexistence dodavatele ND) budou vymeneny za komponenty pouzivane na jinych vozech. Cele se to schvaluje jako uplne novy typ - tedy bez vazeb na puvodni nedokoncene typove zkousky.

Za tu cenu te rekonstrukce se ziska pomerne rozumny vuz za rozumnou cenu. A protoze PARS nova je kompletnim vlastnikem dokumentace po byvale CKD, tak se treba dockame jeste nejake novostavby (to je jen spekulace).
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock> RT6N2 ma sberac v predni casti vozu.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novostavbu RT6 by stavěl jedině blázen
Jedině 22Tr.
Samson
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 07:05:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale v každém případě by byla lepší novostavba RT6 než 14T
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 07:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RETURN OF RT6
to Adam_r:nechtěli by v Liberci zprovoznit svou RT6S a pak postavit novostavbu eska?esko je přecejenom tižší, u hnacích podvozků se značně snížila podlaha, kompletně zakryty podvozky, tónovaná skla, lepší design...
nemoh by to udělat třeba SKV než ten Pars?kdysi se tam ty tramvaje dělali.Proč furt Pars???
Tydyt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.194.34.124
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 08:58:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-> Adam_r Pokud ja vim,tak vlastnikem veskere dokumntace po CKD DS je ted Siemens TS(koupil CKD v konkursu). Pars muze mit dokumentaci jen v tom pripade,ze by ji od Siemensu koupil, jinak urcite ne.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 09:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Shoteck: SKV má svoje Combino, proč by si k němu vytvářel konkurenci? Podlaha je snížená tušim o 2 cm, to zas neni takovej rozdíl a to ostatní co jsi jmenoval jsou jen detaily, který se daj změnit i u enka. Hlučnost nejsem schopnej posoudit, neb jsem eskem nikdy nejel.
To Adam_r: Rozhodnutí DÚ intenzivně shánim.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 11:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shoteck: Liberec by určitě nechtěl..
Instalovali jsme novou rychloprůjezdovou výhybku. Projíždějte s maximální opatrností!
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 12:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon: u RT6S není podlaha snížená o 2 cm, ale o 2 dm. To už je dost podstatný zásah do konstrukce.
Aktivní blbec je horší než třídní nepřítel
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 13:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: A jo, vidíš ani pořádně přečíst si to neumim... Měl jsem na mysli rozdíl v NP části, tam jsou to ty dva cm.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 18:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RT6N 700/350mm
RT6S 560/370mm
Jinak nevim co je na eSku designove hezciho-zvneku jsou patrne jen jine nastavby, jinak krytnute podvozky a nad VP casti sou niz okna...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Shoteck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 22:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem vuděl 9101 na procházce. seděli v ní týpci z Parsu a Cegelecu a vezli se sem a tam. Nevim jaak na vás ale na mě ta tramvaj působí tak, že se na ní každou chvíli něco pos...děsně moc vržou a drnčej podvozky, otočné klouby s pojující jednotlivé články působily až moc drasticky. Vrzalo to, skřípalo a ta tramvaj dělala sílenej bordel, tak sem byl zklamaný. Od Parsu sem toho čekal víc. To už snad ani nedělala ta RT6N1 tenkrát kdysi dávno. Když nynější hluk 9101 porovnám třeba s eskem, tak(a to je vysvětlující pro Demona) 9101 je prostě tak neporovnatelně hlučnější...nevim kdo z vás by mi mohl objasnit to vrzání, skřípání, velmi hlučné trakčáky, nevim ale zdá se mi že ten Progress s tim dělá divy(to s tim ale nemá nic společného, spíš naopak tomu napomoh k lepšímu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace