K-report
 

Archiv do 29.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 29.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 18:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Busman: výluka bude od 23,50 do 2,05, v té době tam jezdí pouze 4,9,12.
www.helax.cz dance music radio
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 19:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha aha, já myslel, že to třeba bude zase někdy brzo ráno
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 23:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám na zítřejší výluju na Výstavišti, že bude jezdit pendl mezi Hrancem a NH. Jak to bude řešeno? Jedna souprava T3, tedy asi spíš solo? A domů se na noc dostane nebo přespí na Hranečníku? Ať přemýšlím jak přemýšlím pořád mi vychází že pustit tam jednu kačenu a byl by klid a mohlo by to jezdit až k Dolu Zárubek. A hlavně by bylo jednodušší točení na Hranečníku, i když na té koleji co vede od NH přímo do smyčky jsem v životě nic neviděl (ale jezdím tam maximálně jednou do roka).

Kdopak s místních zítra absolvuje jízdu Žehličkou či Barborkou? Na koho se mám přijít podívat? Moc se mi nechce ale ještě uvidím.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22464
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 23:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tam máte? Tady na jihu začalo nepříjemně pršet, tak si říkám, kdy to dorazí na východ...
Objednali jste na zítra správné počasí? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 08:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mayg: jednou kačenou bys to nezvládl, hlavně po obědě, je tam 10 minut interval na šichtu. Takže klasicky budou jezdit sóla, od NH pojede po té koleji rovně do smyčky, vyklopí lidi a couvne do zastávky směr NH. Přes noc budou vozy na Hranečníku i s hlídači.

Navíc by se měli brousit koleje (8608) od Palace po Výstaviště.
www.helax.cz dance music radio
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 08:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: teď v 8,45 se trochu dere sluníčko, ale je to v oparu a více méně pod mrakem. Asi 15 stupnů
www.helax.cz dance music radio
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 10:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne,

tak jsem si byl po 10:00 pro dodatek JŘ v centrální prodejně na Vojanové ul. NEMAJÍ. Paní říkala, že až ve ČTVRTEK. Die Hrůze!!!

Jinak pár poznatků z přemístění Přívoz-Elektra a zpět:
1) Vůz 1253 má nefunkční označovač jízdenek u zadních dveří.
2) 8608 brousí koleje mezi křižovatkou u hotelu Palace a divadlem.
3) Výměna kolejí: kolejiště odstraněné v obou směrech hned za rozjezdovou výhybkou smyčky Výstaviště ve směru Důl Zárubek, cca 40 m???
4) Přestupy na ND u Elektry: bus směr Hranec stojí cca 20 m za označníkem tram zastávky směr Plynárny. Dojede-li d-9 či d-14, cestující přestoupí na bus, který se rozjede ke KB a za hospodou Spolek odbočí vlevo (Hollarova), dojede na Poděbradku a kolem ředitelstí DPO, kde předpokládám, že jede rovně po ulici Na Karolině na zastávku Důl Zárubek cca po a-22.
5) Na d-14 kurs 14/406, to je v sobotu standard, nebo jen kvůli výluce?
6) Koukal jsem, kolik hezkých řidiček nám jezdí v tramvajích...
Cením si nade vše památky Ing. Aloise Eliáše, armádního generála Československé armády in memoriam, jednoho z mála, který se nebál a něco udělal... Ne pro sebe...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 17:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, pár postřehů z dnešního dne:
-- koleje už se kladou, třeba se vše na Výstavišti stihne (čert ví, jak tím harmonogramem zamíchá "zručný" jeřábník, co docela často brnkal do trolejí a napínacích lan...)


-- 752 stále jezdí (a dnes docela nadmíru svižně)


--1315 na d-11 na neobvyklém místě. Neobvykle čisté zadní sklo předchozí soupravy umožnilo tento snímek


--a tradice dnešního dne: T1 u křížení Hulvácká. Mmch: kdopakto byl dnes ráno za bleskovou kolo-spojku, kterýžto přifičel, vyfotil, odfičel?

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přidám pár (tedy 2) fotek. Žehlička jezdila dneska svižně (Haki na to dobře šlápl) někdy jsem se raději dobře držel, hlavně na sjízdných vyhýbkách (ta tramvaj by se podle mě udržela i v dnešním provozu, třeba na d-5). Ale jízda byla fakt hezká.


Taky jsem vyfotil jednu s posledních a-55 na staré trase

jinak přiznejte se kdo má identickou fotku jen o dva metry dál :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,

Norton - cyklista: Podle popisu bych řekl, že jsem to byl já, ale ráno jsem byl doma.

Rozlučka s 3903 byla perfektní, takže organizátorům DÍKY, (i když jsem neměl zamluvené místo, nakonec bylo půl trajfu volného).

 přenastavování BUSE

 Kampak to asi jede Ostraváku?

 při přepisu BUSE jsem se trefil mezi ,,Zájezd" a "110 Hl......", ale Ostravákovi to vyšlo ještě líp, že

 a nakonec jsem stihl ještě Hakiho na vodárně při zátahu
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,

tak jsem se těšil, že se dnes s 528 projedeme ve třech, junior však měl jiné mínění, takže alespoň rychlý blesk z jízdy počínající v 16:00 ve Výškovicích v prostoru mezi zastávkami Poliklinika a Hrabůvka, kostel. Haki jel opravdu jako Niki Lauda, až jsem se divil, jak ladně žehlička dokáže jet...

Takže... Krasavice jak z růže květ, radost k ní jen přivonět...:






Cením si nade vše památky Ing. Aloise Eliáše, armádního generála Československé armády in memoriam, jednoho z mála, který se nebál a něco udělal... Ne pro sebe...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, vyfotil dnes někdo Barborku?
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 21:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm Barborka mě nebere, ale Žehla to je dělo :-)

Nebo kdyby jezdila s vlečňákem 106,věžka či pluh+rsp1 nebo dokonce T2 tak bych asi seděl jinde. Ale takto byla T1 favorit, jen byla docela prazdna.

Kdyby někdo chtěl rypat (Ostravak ještě dneska nepřispěl) tak označením pluh jsem myslel 8002

(Příspěvek byl editován uživatelem mayg.)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 22:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, ještě bych měl jeden blbý dotaz...

Má 528 panel vzadu pro zpětný pojezd, nebo je couvání možné jen přepínačem vpředu, šlápnutím na akcelerátor zrychlecu řidičem vpředu a s nasazením manipulanta vzadu...?

Dík.
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 22:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: když Haki couval tak seděl vpředu :-) a vzadu jsem taky žádný panel nenašel.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1270
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 22:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže logicky odvozuji... Bez manipulanta v zadní části vozu či manupulanta (dipečera) u výhybky při couvání zpětným pojezdem na kusou kolej ve Výškovicích couvání nemyslitelné...?
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 22:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano správně, logické odvozování Ti jde :-)
Samozřejmě nemyslitelné pouze z bezpečnostního hlediska (ale o technickem se nebavime). Však v Žehličce nebyl Haki sám a hezky jsem si to couvání odkoukal, takže ani práskout ho nemůžu protože vše proběhlo jak mělo
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2775
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 22:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem už unavéný, takže fotky budou až zítra, ale mám je hezké. Jediná fotka, která se mi nepovedla, byla T1 mezi Zábřehem vodárnou a Kotvou. Já jsem mával, Haki mával, ale projel docela svižně, takže mám jen červenou šmouhu. Akcička 17Tr se mi líbila také díky tomu, že jsem se po několika letech dostal k Mypolu a hrál jsem si s BUSE. Však jste to podle Tommasovy fotky jistě poznali.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 00:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také přídám snímky Barborky z Výškovic


byla to nádhera vidět projíždět Barborku na zastávku 29 dubna
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2778
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 11:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky z akce s 17Tr jsem dal do ostravské autobusotrolejbusové diskuze.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1271
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 12:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré poledne,

tak jsem dnes koukal na vyškrábané rytiny na oknech v zadní části 808. Děs a hrůza... Co mě udivuje ještě více, že vandaly během jejich činnosti nikdo nepacifikoval, tohle muselo být snad z řidičovy kabiny vidět...
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 13:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: řeknu ti jak to asi ve skutečnosti je. Do skel nikdy neškrábe jedinec ale vdycky skupinka. No a vžij se do situace řidiče nebo spíš křehké řidičky. Navíc můžou být opilí, není s nima rozumná řeč a prostě řidič má strach vůbec vylézt z kabiny, to se dá docela dobře pochopit.Jasně dá se namítnout že je v kabině vysílačka, ale otázka je jak je tohleúčinné, než se spojíš, než někdo přijede tak v lepším případě někoho možná chytnou a řidič potom do noci lítá po policajtech a sepisuje škodu (takže zase důvod proč raději nevolat) nebo prostě darebové vystoupí dřív než je kdokoliv chytne. A donuťte řidiče že MUSÍ zasáhnout. Za chvíli by neměl kdo jezdit.
www.helax.cz dance music radio
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Denny či by nešlo naistalovát do vozu kamery a dálkově přenašet na centralní dispečink a konajíci dispečer by namátkově sledovál prostory jednotlivých vozu či souprav
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dodo: určitě dneska už existují i takové technologie, ale nejsou zadarmo. Vše je otázka peněz. Navíc se stejně dostaneš k tomu že dispečer musí poslat MP na místo, takže to už může volat řidič. Další průbeh už je shodný.
www.helax.cz dance music radio
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 16:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré odpoledne.

Tak, co jsme nestihli včera při májových jízdách historickými tramvajemi, vynahradili jsme si alespoň dnes mrknutím do centra a okoukáváním točení tramvají ve vozovně Křivá v souvislosti s výlukou u smyčky Výstaviště...

Sirotek 777 u klubu Fabrik odjíždí do vrátnice vozovny Křivá.


Čokoládová 747 vyjela z vozovny a čeká na odjezd. Pan řidič byl poněkud nerudný. Vůz má dost poškrábaná boční okna, za což bych začal usekávat ruce... I křehká řidička by si pak přišla na své...






Několik tématických snímků od vrátnice vozovny Křivá. Zajímavostí je zajisté sjezdové zhlaví harfy realizované výlučně z jednojazykových výhybek.


Točilo se tentokrát ne venkovní smyčkou kolem haly denní údržby, ale přes koleje 8 a 12.

Zajímavostí je, že vjezdové zhlaví má 14 kolejí, výjezdové jen 12, přičemž kolej 13 je do koleje 12 napojena samostatnou výhybkou...

Ulice Poděbradova se opravuje.

Předpokládám, že je to příprava na grand reko průtahu centrem Ostravy, kdy od září asi dojde k uzavření manipulační trati přes Zahradu Porážkovou ulicí. Nicméně pozůstatek původní výjezdové trati z vozovny po ulici Gorkého je stále bez trolejí a kolejiště dost zanesené bahnem...


Točení d-4 i výlukových linek přes vozovnu Křivou...


D-14 se točila přes 12. kolej. Jízdní cesta nastavena z centrálního dispečinku vozovny však jako JC 202b: 8. kol. Divné... Ledaže by to bylo nastaveno pro někoho jiného...

(Příspěvek byl editován uživatelem pako.)
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 16:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...pokračování...

Podobně u d-4, která se dnes výjimečně točila také přes halu...


Jenže d-4 přes 8. kolej opravdu jela. Jízdní cesta nastavena z centrálního dispečinku vozovny. Vůz vyčkal označení jízdní cesty, výhybky cvakly, vrata 8. koleje se otevřela, vůz vjel a vrata se zase hezky zavřela...

V případě nouze lze stavět jízdní cestu manuálně...


Doufám, že odstavení vozu 1502 na 14. koleji nevěstí nic negativního...


Trocha nostalgie v Porážkové ulici... Jak dlouho tu ještě občas tramvaj projede...

Výhybka, kde přestavovací mechanismus ještě na kolečko... Také už pomalu rarita.


Děs a hrůza, na co se ještě u tramvajové trati dokáže natrefit...

Stačilo však udělat čelem vzad...


V souvislosti s rekonstrukcí Poděbradovy ulice a předpokládaným budoucím provozem na Porážkové ulici by mě zajímalo, co se stane s budovou bývalých městských jatek, které kdysi slíbil rekonstruovat Bauhaus...



(Příspěvek byl editován uživatelem pako.)
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 18:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek se mi podařilo něco málo pofotit, snad to ujde.. Kvalita jako vždy nic moc, nemám nejnovější typ telefonu s 2MPIX foťákem, takže aspoň něco. A kdopak uhodne místo focení??? :-)


T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2781
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 18:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Český dům
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když včera zatahovala Barborka z poslední jízdy, dělo se na Hulvácké cosi nepříliš běžného:

Copak se to dělo?
a) bylo hodně napískováno a je to jen zvířený zbytek (asi ne, nebylo tam pak vidět mezi kolejemi nic)

b) Barborka je širší a nebo se obrubníky hnuly a tak brousila a brousila... Kdo ví a odpoví?

Mmch: až někdo potkáte řidiče, co byl dnes odpoledne na d-11 s 1316, tak mu vynadejte. Po otevření dveří na Zábř.V. je po pár vteřinách začal zavírat, ač vystupoval kočárek a cca 10 lidí. Sevřený kočárek a jeho sprosté kecy o tom, jak jsou všici pomalí, byly mimo mísu...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byl ten mlaďoch?
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Správně.. A dovedeš určit čísla linek tak, jak jdou fotky za sebou???
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2782
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6, 10, 1. Co mě zkoušíš?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 20:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Kurňa, lze Tě na něčem nachytat???
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2783
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 20:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, nevím...
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2784
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 20:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jinak dneska jsem se šel podívat na změny autobusových linek. Kvůli dešti jsem se projel jen a-35 v obou směrech a popravdě se mi tato linka hodně líbí. Je taková zatáčkoidní. A jak jsem zjistil tak má 2 úseky. V úseku Poliklinika - Dubina Interspar je prázná, v úseku Dubina Interspar - Proskovice je obsazená docela slušně. Ještě si budu muset projet a-55 a a-77.
7719 na a-35 na Poliklinice
7719 na a-35 v Proskovicích
6547 na a-77 na Poliklinice
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: Někdy příští týden se taky chystám tam k Vám na Jih, abych si tamní končiny po dlouhé době trochu projel. Těch změn tam máte za posledních pár měsíců hodně. Konečně si projdu novou smyčku u Intersparu, poprvé se podívám na Prům. zónu a taky si projedu l.č.35 a l.č.55 v jejich celkem zajímavých trasách.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2785
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: A kdypak to plánuješ, že bych se připojil.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:19:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tež si přidam fotku (podle mě se mi povedla a na mobil je dost dobra).

Žádnou z nových linek jsem se nesvezl jen jsem viděl na Intersparu a-55 směr Výškovice a vypadala obsazeně. Ještě si budu muset zapamatovat nějakou memotechnickou pomucku podle ktere poznam na ktere Interspar zastavce jezdí busy kam :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2786
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá to tak, že na zastávce blíže tramvaji stojí a-35 směr Poliklinika a a-55 směr Krmelínská/Mitrovice a na protější zastávce stojí všechno ostatní, tedy a-26, a-35 - Proskovice, a-55 - Výškovice, a-59 - Polanka.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento týden mi to pracovně asi nevyjde (navíc má být nehezké počasí), takže asi až ten další (středa nebo čtvrtek). Zatím to mám naplánované asi takto: Příjezd na interspar l.č.1 v 15:37, odtud odjezd l.č.55 (směr Poliklinika) v 15:56. Příjezd na Polikliniku (nebo Hrabůvka kostel) v 16:07., odtud l.č.35 v 16:16 přes Prům zónu do Staré Bělé střed (příjezd 16:45), odtud l.č.77 ke Kotvě (odjezd 16:55) a od Kotvy l.č.7 domů. Jestli se chceš připojit, tak klidně, aspoň tady nebudu jediný, kdo tě nezná osobně .
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2787
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě tady moc lidí osobně nezná. Znají mě vlastně jen Mayg, Haki a z autobusové diskuze ještě Karosák a to je asi vše. A pak vlastně znám jednu osobu, která je snad na všech diskuzích na k-reportu.
Tou 35 dojedeš asi na St. Bělou křižovatku, nikoliv na střed, že? Jelikož na 77 by se na středu přestupovalo těžce.
P.S.: Vyhovovalo by mi to ve středu. Ve čtvrtek bych se asi připojil až na Polilinice, když budeš nastupovat na a-35.
P.S.2: a-35 je tak hezká linka... Jsem úplně zamilovaný
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem na mysli St. Bělou, křižovatku (příjezd 16:50). To jsou 2 zastávky, jejichž název se mi vždycky pletl... OK, já se ti ozvu na mail.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2788
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak fajn. Jsme domluveni.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už je to tady! Jak jsem říkal. Půl linky jede autobus plný a půl prázdný. Hlavně, že jezdí co 20 minut. Pak ať mi někdo tvrdí, že nejsou peníze a že se musí šetřit. A hlavně, že je zrušen ten skvělý expres (a-55)
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2789
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 21:53:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc: No ještě nevíš jak to bude vypadat v prac. dny. Jinak dnes byli cestující většinou informovaní. Jen jakási paní s dítětem nastupující na zastávce Horní cesta se ptala kdy pojede a-26. Řidič jí pak musel vysvětlit, že a-26 v sobotu a neděli nejdede a že si bude muset na Intersparu přestoupit na tramvaj. Moc se jí to nelíbilo, ale přežila to. No a pak jsem z budu viděl na zastáce Plzeňská 2 důchodkyně bavící se o nesmyslech jak asi čekají na svůj vysněný bus, protože se koukly na a-35 a pak se bavily dál.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 23:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Ještě přece znáš osobně mě a Indyho
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 23:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: a MĚĚĚĚĚ

http://dopravazarekou.ic.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 23:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zadní pojezd má teprve tramvaj T3. U T1 a T2 při couvání musíte mít další osobu.


... čekání před prvním spojem. Mimo jiné jsem čekal, že se někdo přijde povozit, ale nikdo se mnou nejel. Nebo jo? Proč se nepřihlásil? Tak mi připadá, že už mě zná skoro každý, ale já nevím kdo je kdo.

Ad Norton: myslel jsem si, že na Hulvácké jsi ty. Trefil jsem se. Už tě poznám. Ten druhý člověk na kole, co jsi vyzvídal, není K-r, ale řidič z Křivé.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 00:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon, Ostravák: To autobusové putování možná absolvuju s váma, teda pokud se mě nebojíte a vezmete me s sebou. Kdyžtak se ozvu na mail.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2793
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 07:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda, Xxichtyl: No raději jsem vás nenapsal... Zapomněl jsem no.
Haki: Mayg jel na 99,9% nebo se pletu Maygu?
Adams: Klidně se přidej.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 07:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno.

Ad a-35: Pánové, trpělivost. Nezapomeňte, že první víkend (navíc neděle a škaredá) a pracovní týden nelze srovnávat - navíc, kolik lidí dělá v Průmyslové zóně Hrabová o víkendu a kolik přes pracovní týden. Dále Proskovice a Stará Bělá už moc neměly včera na výběr, zatímco mezi Poliklinikou a Hrabovou je alternativní spojení v pohodě... Nicméně přesto si myslím, že obsazenost přes Novou Bělou bude asi menší než přes Starou Bělou, to se ale nedá nic dělat, štěpit kvůli tomu linku je blbost. Lidi si své spoje najdou, to chce jen nechat je chvilku zkoumat...
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 07:21:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki: Klíííd. Czech Raildays to snad jistí...
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 07:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravak: Jasně že jsem jel, i s ženou. Okružní jízda Výškovice - Výškovice (přece nebudu po cestě vystupovat :-) )

Haki: No já bych i přišel :-) ,ale vypadal jsi zažraný do řízení a na důchodce co se pořád vyptávali jestli můžou jet na tramvajenku si se taky nekoukal nadšeně (a to bylo první kolo), takže jsem si říkal, co kdybys mě kousnul :-) . I když pravdou je ,že ty prostoje na Výškovicích byly dost dlouhé. Kdyby se příští rok jezdily stejné jízdy v podbné destinaci tak bych navrhoval jako dvojkonečnou Zábřeh (nemusela by se složitě posunovat tramvaj a taky je tam lepší fotoprostředí (+komáři))
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 08:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Adams: OK
Ad Pako a všichni ostatní, co chtějí jít na CZRD: Měli bychom se domluvit na nějakém skrytém, ale přece viditelném znamení, ať se tam poznáme...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Petulienka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 08:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Jasnej je MayG chodi s palestinou na hlave a jinak jedine cerne bryle a slepeckou hul jako poznavaci znameni
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 10:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako: Lidi si své spoje najdou, to chce jen nechat je chvilku zkoumat...
Jde o to jaké spoje. Ti, kteří jezdili z Výškovic na Důl Paskov do práce, tak místo 13 minut přímou linkou teďka pojedou skoro 40 minut a ještě nejméně s jedním přestupem. Takže buď si zvyknou, nebo se na DPO vys... Tipuji to druhé.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 12:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem měl pocit, že návoz na Důl Paskov vždy zajišťovala a-41. Se spíše divím, že ji tam znovu neprodloužili...

(Příspěvek byl editován uživatelem pako.)
FRANTIŠEK RINGHOFFER II. (1817-1873)
Nar.28.04.1817 v Praze. Rozvíjel želez.dopravu. Z rodin.podniku vybudoval vagonku=největší výrobce žel. vozů v rakousko-uherské monarchii. Podnik přemístil 1852 na Smíchov, kde vybudoval továrnu a moderní čtvrť. Smíchovský starosta. Císař František Josef I. mu za zásluhy o prům.rozvoj udělil baronský titul. Zemř.23.03.1873 ve věku pouhých 56 let.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 12:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaznamenal jsem celkem zajímavé přejezdy. Ráno na l.č.36 kurz 62/403, pokud jsem dobře viděl. L.č.62 už má 3 trhačky? Před chvíli na l.č.50 kurz 57/401.

Ad Jan Širc: však se psalo, že to je první krok. Pokud budou lidi remcat, tak se jim třeba nějaké přímé spojení s Dolem Paskov obnoví. Kdoví, jak to bylo s obsaditelností spojů z Výškovic k Dolu Paskov... Počítám, že těch lidí co bydlí přímo na konečné Výškovice až zast. 29 dubna a co pracují na Paskově moc není.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 13:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 793 si nějaký ten den nepojezdí. Dnes dopoledne nabrala nějakého "nešťastníka" spřáhlem a čelem vozu a teď stojí se spuštěnými sběrači u vítkovického nádraží.



(Příspěvek byl editován uživatelem Martins.)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 14:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 793 před 20minutama jela už do vozovny, viděna na dr. Maleho

Peťulienka: ty bonzaku :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace