K-report
 

Archiv do 16.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Gordikon + Multikon + Multi » Archiv do 16.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 20:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec=> Pokud by to umělo pohodlně vybírat mezi grafikony a hlavně spouštět bez zadávání paramtru (tzn. by to ten parametr doplňovalo samo), řekl bych, že bys to určitě nedělal jen pro sebe ;)
Nevěřil bys, kolika lidem dělá problém spustit něco z příkazové řádky, natož ještě s parametrem
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 20:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik: přesně tak nějak si to představuju, možná i integrovat s DOSBoxem. otázka je, kdy si najdu čas. popravdě - mně nedělá problém si na takové drobnosti napsat skript, ale na druhou stranu - klikání je holt klikání.

a nakonec ÚPLNĚ upřímně - nejlepší by bylo, kdyby tyhle fíčury uměl sám simulátor, ale to by holt nebylo "ono". s rozhodnutím páně Konrada "ponechat si kontrolu nad zdrojovými kódy" nezmůžu nic. potěšující pro něj i pro nás může být, že "multikony" jsou to nejlepší, co je u nás k mání
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 21:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a na okraj, když se ve hře uloží situace, pak se "prohodí" grafikony a hra se spustí, tak to normálně pošlape, ne? (akorát teda, že vstupovat do oblasti budou vlaky podle nového GVD) Zkusil bych to, ale nemám vlastní PC, jen terminál s unixem. Nevím teda, co všechno se do uložených záznamů ukládá, ale v takové situaci (přechod na jiný GVD) by mě zajímalo, jak se bude vyhodnocovat zpoždění vlaků, které v oblasti zůstaly ze starého GVD/záznamu... No ale to je asi šuma fuk. Nejspíš jen pan Konrad ví, jak velká je to přehazovat GVD a do toho načítat záznamy
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 21:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Basnikem, směle do toho, pokud to půjde
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 02. května 2007 - 22:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jít to půjde 100%, proč by ne... jen toho času moc není
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 23:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše Kancelář na uvádění Emylů na pravou míru s politováním sděluje, že se stalo něco, co nastává maximálně jednou za uherský:
V letošním KoProGrafikonu byly opraveny chyby u vlaků 600, 61712 a 64901. Opravený soubor je zde, na případné další chyby prosím upozorněte nebo sami opravte a vyvěste. Dik.
text/plainKoPr - gvd 06-07
Gvd_03.dat (51.4 k)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32931
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 12:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže určitě zvítězí pohodlí před překážející nutností tlapání deseti znaků do příkazovýho řádku...

Mno, baťák sem klidně vywěsím a pak už stačí před spuštěním zmáčknout F4 -> upravit na aktuální datum -> Alt+F4 -> Uložit: ano -> a spustit daný *.bat. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 14:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a není prostě lepší napsat
multi-1 23
a nic neřeším
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 16:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský, Mmrozek: vy jste mě nepochopili - není pohodlnější dablklik, klik na GVD, klik OK a jedu? dobrovolnosti se myslím meze nekladou a nikdo vám nic nenutí
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 16:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsem slepej, ale žádnej start.bat u multi-1 nemám Mám tam akorát grafický jízdní řády, pak GVD_01.dat, spouštědlo, něco s koncovkou .ice a topo01.dat.
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 17:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: víš jak se to říká - pokud jste vyzkoušeli všechno a nic nefunguje, zkuste otevřít návod Martin_zlivský říkal: "baťák sem klidně vywěsím", tak ho zkus pěkně poprosit
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 10:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: No, ještě celkem šikovnej fígl je v totalcommanderu označit soubor multi-x.exe a dát alt-enter. Název se zkopíruje do příkazové řádky a pak stačí už jen připsat parametr a může se jezdit

Na druhou stranu nevím, jak s tím dosboxem - nestudoval jsem to dopodrobna, já třeba dosbox nemám, běhá mi to přímo pod okny, ale u kamaráda jsem to na dosbox-batky už jednou nastavoval, čili pro dosbox by možná stačilo vygenerovat nějaký řídící řetězec a s ním jako parametrem dosbox spustit? pak by to mohl být jeden program a akorát by se dal přepnout způsob spuštění ... to jen takový tip, nevím ani jestli by to tak šlo :-)

Je fakt, že s uvolněnými zdrojáky by se asi daly udělat divy, i když teda pascal není zorvna moje parketa

To s tím přehozením GVD je zajímavý nápad ... až budu mít čas můžu to zkusit a dám sem výsledek ;)

Vojtik: Baťák asi není zrovna ideální řešení, řekl bych, že je to skoro ještě míň pohodlné, než to psát do příkazové řádky ;)
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32989
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 23:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balík:
Mám pocit, že je to v Tvé verzi:
 
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33003
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 13:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky MOs 9394 je psanej do Malešic, ale chce do Libně. Navíc by to asi mělo bejt Sv - absolutně nestíhá JD, krom ČBr asi staví všude.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 23:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
U lomeného vlaku bohužel nelze změnit druh (Os/Lv). Zbytek opraven zde:
text/plainKoPr - gvd06-07
Gvd_03.dat (51.4 k)
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 21:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik i all: U lomeného vlaku bohužel nelze změnit druh
V návodu jsem to nikde nenašel a nevím, jestli už to někdo objevil, ale lze vyrobit úvrať Sv/Os a opačně, podmínkou je, aby číslo Sv vlaku bylo 29xxx. V gdv_xx.dat musí být druh vlaku Os (R, Ex apod.) Mmch, už se někomu povedl přepřah bez úvratě?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33334
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 13:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik:
Mám problém:
 
(nedaří se mi ten vlak dostat do Velimi)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 14:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: je to jasný, ten vlak má směr jízdy vlevo tzn, že do Velimi přes návěstidlo nepojede, ledaže bysnouzově změnil směr jízdy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33336
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 14:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toho se mi právě nijak docílit nepovedlo. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 14:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A šlo by to takhle?
text/plainmulti-3_gvd06-07_oprava-2007-05-12
Gvd_03.dat (51.4 k)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 15:03:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin zlivsky - tak pak jedině editovat GVD a místo L napsat S a ve Velimi udělat úvrať se změnou čísla vlaku, protože pod stejným číslem to do MAL asi nedostaneš
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33337
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 15:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik:
Zkusím to, díky za bleskovou opravu.

Mmrozek:
Nerad zasahuji do cizích dat a navíc ostatním by to bylo houby platný, kdybych si ubastlil něco sám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 15:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin zlivský: no ale když je to evidentní chyba? Autor jiststě bude rád, že jsi ji odhalil a opravil. Přeci můžeš opravený GVD zde vystavit, nebo autora na chybu upozornit, at ji opraví a vystaví sám.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33339
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 15:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono bych hlavně při opravování vytvořil chyby jiné. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 20:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám skvělou zprávu:
Pospec napsal program MultiStartér, který umí spouštět Gordikon a Multikony bez zadávání parametrů(Multikony) a měnění atributů u souborů(Gordikon). Dokonce umí i přepínat mezi grafikony bez přejmenovávání souborů .
Ke stažení je na http://tunel.wz.cz.

Na té samé stránce (konkrétně zde), kterou připravila moje maličkost :-) , můžete s ostatními sdílet své grafikony do Gordikonu i Multikonů. Tam zůstanou všem na očích a nebudou "zapovídány", jako tady.

Příjemnou zábavu !
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33346
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 20:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dát odkaz(y) do záhlaví diskuse?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 21:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský=>No, pokud by to šlo, tak asi ano
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33347
Registrován: 4-2002


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 21:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šlo. Jaký tam mám dát text a na jakou URL to udělat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 22:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stáhnout (multistartér) jde, spustit ne :-(
Hlásí: "Správná inicializace aplikace (Oxc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit."
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 22:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský=>Adresu http://tunel.wz.cz/starter.php a
text asi "MultiStartér" :-)

Canfranc=>Zdravím :-) Já přímo program "vnitřně" neznám, ale určitě bude ještě důležitý Váš operační systém (Win XP?), případně zkontrolujte, zda máte správnou verzi .NET frameworku ... nic víc bohužel udělat nemůžu, snad se tu brzy staví Pospec, ten by měl spíš umět pomoci
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 01:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cancfranc: taky by mě zajímal OS. pokud jsou na mašině nahrané frameworky, tak by takové nicneříkající chyby skákat neměly. na druhou stranu, pokud frameworky nejsou, tak si "o to" slušně řeknou. předpokládám, že se soubor stáhl v pořádku, v opačném případě by chyba vypadala jinak
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33349
Registrován: 4-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 03:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik:
Ještě jsem to drobátko rozšířil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 09:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě ten program de v pohodě na Vistě Ult., sem za něj rád, protože se při každém spuštění simulátoru nemusím prokousavat dosboxem.
=M=
Mašinka co jezdí ve sklepě
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský=>Díky:-) Přesně tak nějak jsem si to představoval
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě mě tak napadá - byli by autoři zde vyvěšených grafikonů pro, kdybych jejich práce (samozřejmě pod jejich jménem) nahrál do sbírky grafikonů ?
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Basnik : Moje grafikony samozřejmě, nedělal jsem je přece jen pro sebe.
Ds23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušel jsem v multikonu dva pravidelné Nex vlaky navzájem přepřáhnout v Razové, ale pokud vlak zastaví a po vyvěšení se mu NEMĚNÍ směr, nelze lokomotivu vypřáhnout.Pokud jsem ale změnil směr, tak měl vlak njednou dvě lokomotivy, přípřež byla na ten samý vlak, a vlaková na protijedoucí nexák, číslo bylo určené v datovém souboru, problém je že je tam loko navíc a vlak nemůže už pokračovat dál.Možná existuje řešení.?
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 14:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. (Přehlédl jsem, že mám starší verzi Fameworku.)
Takže Gordikon i Multi 0-3 fachčí výborně.
Jediné co mi už nejde pod Multistartérem spustit je Multi 4, ke kterému potřebuju DOSbox. Ten mám nainstalovaný a přes původní spuštění funguje a Multi 4 naskočí, ale když použiju Multistartér, tak se Multi 4 nespustí (a to i když předtím změním nastavení obrazovky.)
Čím by to nespuštění Multi 4 pod Multistartérem mohlo být? (Cesty mám nastavené správně!)
Dík předem i za ten "poslední" problém.
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 16:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Canfranc=>No, mohlo by to být verzí DOSBoxu ... dobré je mít aktuální 0.70. A ono se to vůbec nespustí, nebo spustí a dělá nepředloženosti?

Pipin=>Díky.

Prošel jsem archivy a mám u sebe všechny GVD, které jsem našel. Prosím tedy jejich autory(Michalk,Balik,Mmrozek), aby je buď nahráli sami, nebo mi k tomu dali souhlas, děkuji
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 17:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DOSBox mám 0,70 a cesty správně nastavené.
Nastavím Multi 4, datový soubor, DOSBox, zmáčku START, mihnou se okna a závěrečná zpráva hlásí, že program běžěl 0 hodin, 0 minut a O (v leším případě 1) sekund :-(
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 18:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cancfranc: jaký používáte operační systém? upravil jsem pro vás startér tak, abyste mohl chybu přečíst
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik: můj souhlas máš, ale nemusel si o něj žádat :-D Platí přeci heslo: hráči sobě!!!
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek=> No,vždycky je lepší se radši předem zeptat, než se pak třeba hádat :-) Každopádně díky ... přidám to tam ale asi až během zítřka ... mám ještě nějakou práci do školy
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 22:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Jako asi většina (WinXP Home 2SP), takže jsem to nepovažoval za nutné uvádět. Předpokládám, že v tom to nebude...
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 22:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cancfranc: stáhněte si prosím upravenou verzi a zkuste chybu blíž popsat
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 23:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neměl by někdo nějakou zkušenost s provozem na jiných windows než XP? děkuji
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 00:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec=> Kasi říkal, že mu chodí na Vistách ...
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 08:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basnik, Mmrozek:
...hráči sobě...
Taktak, taky tak .
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 12:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Takže problém vyřešen.
Měl jsem Multi 4 na jiném místě než zbývající Multi a to v adresáři s diakritikou, takže to nebralo tu diakritiku.
Po změně názvu adresáře jede stejně dobře jako předchozí, navíc nemusím měnit nastavení obrazovky, jede i na 1280*1024.
Ještě jednou moc díky, výborný obslužný prográmek.
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 13:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tady kdosi žádal o souhlas o nahrátí mých GVD kamsi, tak ho má udělen, dělal jsem to pro všechny. Hráči sobě, jak už tady zaznělo
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 13:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cancfranc: Ano, nenapadlo mě něco takového testovat, nedá se svítit...

Problémy jsou se dvěma druhy cest:
1) obsahující mezery
2) obsahující diakritiku

Obojí splňuje takový ten krásný název "Nová složka" Vyřešit 1) není problém, udělám při nejbližší příležitosti. Zapeklitá bude 2), tam tuším zádrhel...

Každopádně děkuju za podněty i za pochvalu
Yeah
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Rádo se stalo.
Jinak nejsem Cancfranc (i když občas můžu cancat) :-)
Zdá se, že jste nebyl v Pyrenejích:
 
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 15:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Canfranc: v Pyrenejích jsem opravdu nebyl, pokud o tom nádraží máte nějaké zajímavé materiály, klidně se podělte, třeba na email.

Btw, opravil jsem startér tak, aby se daly v DOSBoxu simulátory spouštět i z adresářů (cest), které obsahují mezery, ovšem diakritiku v cestách jen tak nespravím. Prostě ji nepoužívejte
Yeah
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 18:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se všem autorům GVD za zdržení způsobené školou .
Od teď jsou vaše GVD ke stažení na mých stránkách
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 23:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beru zpět svůj předchozí příspěvek. DOSBox už si najde simulátory i v adresářích s národními znaky a mezerami... Básník snad zítra vyvěsí aktuální verzi, pokud o ni vůbec ještě bude zájem. Můžete si teda nahrávat simulátory opravdu po všech čertech
Yeah
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... verzi 1.50:
Na základě uvolnění informací o tvorbě uživatelského jízdního řádu byla upravena možnost definovat přepřah i pro neúvraťové vlaky. ...
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: ale to si myslím, že bude fungovat jen u Multi 4. Obávám se, že předchozí multi na to nejsou programově vybavené
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
Doplňoval jsem jen něčí (nyní již smazaný) příspěvek ohledně aktualizace starších mulťáků na verzi 1.50 (týká se MUMU-3) .
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á jéje... to je zas danajský dárek... To zas bude vypadat zkouškový... Ale jinak už se těším
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 15:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: jj, nepodíval jsme se na web, ji již upraveno, hurá, to budou experimenty

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace