K-report
 

Archiv do 16.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Zájezdové autobusy » Staré archivy » Archiv do 16.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karbonyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 11-2003


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 17:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta maska je z výroby a řekl bych, že co se masky týče, tak unikum mezi těma pár vyrobenýma kusama je ten bus z prospektu.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe:ta fotka toho autobusu je focená před hotelem ve Všemině...

(Příspěvek byl editován uživatelem MIGOŠ.)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 21:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevzpomínám si, jaké měl světla ten Helia Tour, bohužel nemám foto ale ten P & P měl taky ty větší:
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 21:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já tady mám něco z onternetu jeden PAP a vegatour ve straém nátěru a jednu scánii a neoplán taky od vegatour
 
 
 
  a nakonec ten naprodej
 
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 09:31:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: byly fakt jen čtyři. Jeden má cestovka od Písku, ex Vega zůstal v Praze u Cermana a zbylé dva se odstěhovaly na Moravu.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2505
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 11:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno jsem na Kulaťáku zahlídl autobus vpředu s velkým chromovaným "grilem chladiče". Nad ním byl delfín a na poslední chvíli jsem na boku zahlédl nápis EuroRider. Zadní čelo mělo dvě "krovky" s mezerou uprostřed...

Kde se tenhle designerský úlet vyrábí? To je přímo od Irisbusu, nebo to nějaký nezávislý karosář staví na podvozku Irisbusu?
Loque
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:21:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Eurorider jsou podvozky vyrabene ve Spanelsku (cas Irisbusu) a na tyhle podvozky pak Spanele (jine firmy) karosuji.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2507
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loque: Dík, při pokusu něco vygooglit mi to házelo hlavně španělské odkazy, ale na obrázcích si to bylo vzájemně naprosto nepodobné. Z toho jsem usoudil, že to asi bude podvozek s individuálními kreacemi karosářů.

Taky na mě vypadl odkaz Irisbus - CBC (Changzhou Bus Corporation), tak jsem chvíli měl podezření, jestli nás Číňani nechou zaplavit už i autobusy. Styl chromovaného "chladiče" by tomu odpovídal.
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 12:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když koukám na to kolik na Slovensku jezdí prototypů vlastní konstrukce, tak za dvacet a víc let, budou mít nadšenci o historické autobusy z čeho vybírat...
Čus bus Karlos
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2461
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu řeší ty podvozky.
Jak mám nazvat toto? Nic než Man na tom napsané není, i tak ale předpodkládám, že Man je jen podvozek a karoserie je jeden z mnoha karosářů....
Dle linky a stavu soudím, že to patří Fedosu. Včera to skoro celý den stálo na AN v Č.Budějovicích a jelikož to jelo na lince až do Českého Krumlova, tak to tam asi nedojelo....
 
 
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 22:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:to patří fudosu a je to man s karoserií caetano které má fedorka ze španělska a motor i podvozek je man
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2515
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loque: Tak už vím, co jsem to tenkrát v Dejvicích viděl. Byl to Noge Titanium na podvozku EuroRider C43 - měl španělskou SPZ a večer parkoval u Diplomatu. Byl přesně jako tenhle, jenom v bílé barvě. S otevřenými "krovkami" (i když na jiném podvozku) je vyfocený na BUSportálu.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 19:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 17:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady je asi ten poslední MAN ze Zlineru
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bojler
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 21:36:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím fandovia. Kto má nejaké fotky z výrobkov OASA? Potreboval by som toho čo najviac. Kúpil som totiž OASU, ktorá je akýsi mutant. Má na sebe kadečo. Podľa technického je to typ 901, ale tie nemali dvere v strede. Alebo áno? Kto môže a pomôže? E-mail hama@stonline.sk
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2121
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 21:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bojler: Měly i dveře uprostřed, začaly se dělat trochu později. Prosím, napiš nějaké podrobnosti a pokud máš i nějaké fotky. Mám s Oasami projeto "půlku Evropy"(ne jako řidič)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 15:49:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

náhodou jsem včera potkal a fotil toho mana ze zlineru spol.Evrotour
 
 

a taky něco jiného
 
 -LC 737-Jiří Přibyl

neoplan jetliner-spol.Sport bus
 
 

volvo u vegatour-
 
 

a nějaká pražská karosa se světly z Lady
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 17:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napatřil ten Jetliner Autoturistu?
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 18:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
ten neoplan má podezřele podobný nátěr jako tenhle
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 18:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mawilien:ale ten můj má klimatizaci a nemá zadní dveře
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bojler
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 17:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq diky za info.Na E-mail som Ti poslal nejake to foto. Ja sa budem pytat hodne, pretože predchadzajucu OASU čo som dral, to bolo niečo úplne iné. Toto je nejaký hybrid. No uvidíme. Zatiaľ díky.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem koukal na stránky firmy JH bus Jindřichův Hradec a všiml jsem si, že koupili nové vozy - 2x Bova Magiq. Jsou v tom novém designu s dost divnými předními světly. Ale svezení s nimi musí být příjemné - už se těším, až se ukážou v Praze na Florenci.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2157
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: Ano, je o nich zmínka v diskuzi Doprava v jižních Čechách. Na Florenci se objevila alespoň jedna z nich už dnes a hlavně doufám, že se tam objeví zítra v 16:15.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace