K-report
 

Archiv do 03.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Zájezdové autobusy » Staré archivy » Archiv do 03.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá niekto fotky autobusov SAD Prešov alebo iných dopravcov z východu Slovenska???

Diky
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD CARCHYE možná něco najdu,ale je to bída.budu rád za 3 fotky,Pošlu na meil.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3188
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super-zájezdová-limuzína BOVA Magiq 15 byla právě na nově ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2160
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 14:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak my s Bobykem vyzkoušeli méně luxusní, ale také pěknou.
 
 

P.S. V čem byl ten luxusní Magiq, v archivu zpráv ho nevidím. Díky.
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 14:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye - mám zopár SAD Prešov, SAD Poprad a Bus Karpaty, ale diaľkáčov medzi nimi veľa nie je, hlavne mám prímestské. Také najzaujímavejšie:
 
 
 
 
 
 
 
 
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 14:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, jeden Poprad som tam hodil dvakrát. Sorry...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 16:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq:no oni to tam dávají se zpožděním ale byl na nově ve zprávách někdy ke konci
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3192
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 16:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: bylo to na konci televizních novin na nově. v archívu to není. Byl tam černý magiq 15. super luxusní vybavení. konferenční stolek, fax, kopírka, počítač, superluxusní kožené sedačky s tv obrazovkami v opěrkách. cenu za denní pronájem sem zapomněl.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 16:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bart:bylo to snad v přepočtu 60 000,-Kč na den
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 17:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar : Diky moc, náhodou špz toho popradského vozu a toho druheho SAD prešov nevies? Ono totiz presovcania urobili pre mna nepochopitelny krok a k 1.1.2005 vymenili vsetky spz aj nove ktore mali zavody v Sabinove a Bardejove...takze autobusy SAD Presov so znackami SB, BJ od 1.1.2005 nie su..vsetko bolo prehlasene na PO xxx xx
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 17:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar: Skvělé fotky. O linkovou dopravu na SK se extrémně zajímám (hlavně o soukromníky), takže uvítám jakékoliv další fotky a zjištěné SPZ. Pokud je to možné, napiš mi SPZ LC SAD Poprad a hlavně toho atmose EuroCRV ()

Přikládám seznamy dosud zjištěných busů EuroCRV a Starou Lubovňu.
application/vnd.ms-excelEuroCRV
Euro CRV.xls (13.8 k)

application/vnd.ms-excelBus Karpaty
Bus Karpaty Stará Lubovňa .xls (13.8 k)

Pokud nebudete vědět, co znamená nějaká zkratka, nebojte se zeptat!

S pozdravem Atmák
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1676
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tak tímhle Magiqem firmy JH bus jsem se včera svezl z Prahy do Tábora. Takže bych ho teď rád zhodnotil...
První, co mě na něm (nemile) překvapilo, byly sedačky. Samozřejmě jsou vysoké a sklopné, ale opěradla by mohla být pohodlnější. Jsou to prostě tuctové sedačky pro zájezdový bus, jenže Magiq by měl být jakýmsi "prémiovým" typem, prostě vlajkovou lodí značky, a to s sebou nese zvýšený komfort po všech stránkách. Tedy by se slušelo dát tam sedačky nějaké lepší. Ale těžko říct, jestli za tohle může výrobce (nedal lepší sedačky do základní výbavy) nebo dopravce (objednal si ty nejlevnější). Vůz jel pěkně a hlavně motor má nadstandartní výkon - do kopce jsme předjížděli i osobáky. To si chválil i řidič. Zpracování interiéru je ucházející, ale všiml jsem si dvou nedostatků, které by se u takhle drahého vozu neměly vyskytnout. Zaprvé guma u předních dveří u nějakého svaru netěsnila, a tak do vozu táhlo, což při vyšších rychlostech bylo nejen cítit, ale i dost slyšet. Zadruhé na přepážce mezi prostorem řidiče a první dvojsedačkou za ním byl patrně umístěn pevný stoleček, jak to u podobných busů je obvyklé, jenže zde ten stoleček cestujícím asi překážel, tak si ho dopravce odmontoval. Ovšem pod ním se objevila dýha s otvory pro jeho uchycení, což není zrovna estetické. Domnívám se, že výrobce měl tu dvojsedačku buď umístit tak, aby se tam dalo sedět i se stolečkem, nebo tam žádný stoleček nedávat. Vnější design Magiqa mě moc neoslovuje, ale to je subjektivní věc, takže to ponechám stranou. Celkově bych řekl, že ten vůz je průměrnější než jsem čekal. Tváří se jako něco superexkluzivního, ale tím není. V tom se podobá Scanii Irizar PB. Jediný bus, který se takto tváří právem, je podle mě Neoplan Starliner.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2162
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 08:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: My jeli 02, ta stolečky má a nepřekáží, protože je tam asi půl metru místa. Sedačky jsou na přání zákazníka, ono v případě autobusů je na přání všechno.
Podle mne zákazník v tomto případě chtěl autobus, minimálně z 50% (ale spíše více) na linku a z 50% na zájezdy. Tomu odpovídá i sedadla, nemá kuchyňku, pouze bílý lak a znalci si jistě všimli stěračů, které jsou z Futury.
Jak může vypadat interiér Magiqa jsme mohli vidět na Coach Progressu a hlavně na podzimní výstavě v Německu.
P.S. Údajně pěkný Magiq byl ve zprávách na Nově.
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 16:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye, Atmák: tú prešovskú Setru mám kdesi odfotenú aj spredu - snímka nestojí za nič, ale ŠPZ vidno, a podobne aj s tou popradskou LC. Zajtra ich sem hodím, ale v prípade atmosu Euro CRV vás musím sklamať - nemal som pri sebe nič na písanie a vo foťáku mi exli baterky, a odvtedy som ten bus už nevidel.
A čo sa týka súkromníckych atmosférákov...
 
 
 
 
Na tom poslednom si práve robím vodičák...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Kdyby JH bus chtěl ty vozy převážně na linku, nekupoval by Magiqy. Na trase Praha - Jindřichův Hradec není tak ostrá konkurence, aby bylo potřeba pro ní kupovat takhle drahé busy. Tam by plně postačil nějaký Arway, MB Intouro nebo zájezdová verze SORky. I když možná s Magiqy chtějí vozit zahraniční turisty. Vím, že třeba do Krumlova jich jezdí dost, takže přepravy skupin na trase Praha,letiště - Český Krumlov,hotel mohou být lukrativní. Ale těžko říct, co bylo pravým důvodem nákupu Magiqů.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2167
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle tvrzení řidiče přes léto zájezdy, mimo linka. Evidentně mají práci na velké busy, Futura se už 3 osá nedělá, mají dobrou zkušenost s Bovou, zastoupení za "domem", volba byla jasná.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Otázečka na odborníka: Kolik zhruba stojí 12-ti metrová nová Futura a Magiq? Nějaký průměr...A dělají se ještě manuální převodovky? Díky
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2170
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S cenami je to těžké, ale velmi přibližně (neznám přesně o kolik skočila cena Euro 4). Futura se pohybovala kolem 225 000 Euro, Magiq velmi zhruba o 10 - 15% více.
Manuální převodovky se dělají, ale Euro 4 je už nemá od ZF. Ale má převodovky GO (měl by to být Voith).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29566
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Krumlova sice jezdí hafo lidí, ale zejména cizinci hlavně z Vídně a kdesi od Lince (Solnohrad?)... Hlavně od Ex Plečnik je večer celoročně velmi silný přestup...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar: Díky moc za uveřejnění fotek!
Mohl bys napsat, kde a kdy to bylo foceno? Zánáším tyto údaje to evidenčních tabulek. Ten třetí bus v příspěvku č. 17 znám, je to dopravce Stanislav Kuzma - Autobusová Doprava S.K., Závažná Poruba.
A ten co děláš busoškolu patří komu? Nelze to z fotky přečíst.

S pozdravem Atmák
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 16:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: takže zaradom: ŠPZ tej prešovskej Setry je PO-925BN, popradskej 735 PP-087AB. LM-825AN bola fotená v Liptovskom Mikuláši na sídlisku Podbreziny, BB-871BV taktiež v LM pri Hypernove,LM-228AL v LM na autobusáku. Fotené boli všetky v júli 2006. BB-211AG patrí autoškole/autodprave Stebila z Banskej Bystrice, fotená bola za jeho sídlom.
Inak mám ešte nejaké fotky prímestských Busov Karpaty, pošlem ti ich na mail - do tejto diskusie sa veľmi nehodia...
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 11:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar : Si si istý že to boli PO 925BN a PP 087AB??? Mne ta špz nesedí ani na jeden voz, žiaľ. Môžeš mi poslaľ foto zpredu ak máš?
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš šťastie, normálne nepodarené fotky okamžite mažem, ale táto
  mi zostala. Ten Poprad sa mi spredu nezachoval, ale ŠPZ som si istý. Lenže tie fotky sú spred pol roka, takže ten bus mohol ísť medzičasom na generálku, alebo ho prečíslovali.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ted jsem se vrátil z Rakouska-tam a zpět mě vezla OASA firmy Jaroslav Hnát. Děs,hrůza....bus má natočeno 2 100 000 km,jeho stav podle toho vypadá-sedačky se polohují automaticky pod dosednutí cestujícího Aretace jaxi nefunguje Špína uvnitř interiéru nepřekvapí,klimatizace nemá regulaci(dle slov řidiče to ještě před 10 lety fungovalo),takže ve voze byla bud zima nebo vedro,dobré taky bylo,že řidič si za jízdy svítil na ovladač topení ruční svítilnou(!) ,protože podsvetlení jaxi nefungovalo....Autobus prolezlý korozí,těsní okolo oken oloupané,dokonce dovnitř táhlo.O kávovaru nemohla být řeč,ten se válel v kufru a používal ho jen řidič...
Prostě mě ta cesta docela dostala,už jsem myslel že do zahraničí se jezdí s něčím normálním

BTW: Nemáte někdo fotky tohohle busu?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2187
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 17:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím Hnát má (měl) Oasy dvě, pak má tři Mrcedesy O 350, ty jsou celkem slušné, ale bohužel si myslím, že dopadnou jak ta Oasa. Jezdí za nízké ceny a na parku je to vidět. takto by se zájezdovka dělat neměla. Foto se tady někde už objevilo, jinak zkusím večer dodat.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na těch cenách něco bude,protože jsem jel s Technickou Uni Liberec,ale vezl nás Hnát,který je až ze Svitav..Prý to vyšlo levněji než najímat libereckého dopravce.....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo když někdo šetří.....můžete být rádi že vás vůbec rakušáci pustily k nim.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar..ok dik....niekde bude zrada s tou spz ...
nevie niekto co to je za Setra? Mohla by to byt 415HD?
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2189
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slíbená OASA od Hnáta:
 

 
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 23:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Hnát: Aha, tak já viděl asi tu druhou - byla bílá a měla zhruba uprostřed tyrkisový pruh. Souhlasí to?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2190
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 07:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta druhá byla původně zhruba taková zelená, jak je spodek té na obrázku.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 10:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já viděl dvě Oasy od Hnáta 24.2.2006 v Praze na Černém Mostě (SYA 00-70 a SYA 03-63). Obě byly tehdy až na detaily téměř identicky natřené takto:
 
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2192
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 11:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to už víme o třech, ale ten jejich stav je +- stejný.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 11:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tak já viděl jednu z těch, které má na obrázku Gromit. Bylo to tuším v červnu minulého roku, koukal jsem na to z vlaku někde před Smíchovem, jak jede směrem do centra. Dokonce jsem to i nějak fotil přes tmavé sklo klimatizované 471...ale samozřejmě to moc dobře nedopadlo.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 13:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Hnát:taky má toto zbastlenou karosu řady 700 a má i stejný nátěr jako ty dvě oasy fotky jsou z www.liaztrucks.com a www.citybus.cz
 
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1649
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 13:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je síla. Kam se na něj hrabou Slováci...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 13:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnát má taky 2xC734,1x954.Netušíte někdo kde má Hnát odstavený busy,jednou sem hledal jeho vozovnu v Radiměři,ale žádnou vozovnu sem tam nenašel.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 14:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velebnoxti jdu blejt to je fakt humus
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 17:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji všem za fotky,já jsem jel tou bílo-zelenou s nápisem Czech Republic...Myslím,že fotky docela dost napovídají o stavu jeho busů...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 18:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

další fotky oasy z internetu
 
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 18:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley kam sa hrabu slovaci?
http://www.mestskadoprava.net/galeria/picture.php?cat=1452&image_id=13923
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
ICQ:233 682 093
E-MAIL: hugo20@post.sk
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 18:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo: Oproti tomu paskvilu od Hnáta, je i přes "výzdobu" pěkná...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 18:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo:to je vytuněná pětka žádnej bastl v tom nevidim.
AV 15-30
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 20:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nie tak na Hnáta sa mi nechytáme, mne sa aspoň naše GOčky páčia, ale o toto je už veľa
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2500
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Když už, tak vytuněná šestka....
I když tam nějaké znaky "bastlizace" jsou, je to docela zajímavý tuning. I když je to už docela dost extrém. Docela bych chtěl vidět vnitřek.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: V popisku je psáno, že uši na střeše jsou taky přibastlené a jde o LC735.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2503
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Aha, tak to se omluvám, toho jsem si nevšiml. Ale i tak tam postrádám střešní větračky, které 736 neměly a tady taky vidět nejsou, jen dodělaná přední. Kdo ví, co to bylo původně, ty pozičky rozhodně nejsou originál, tj. to bude něco kolem roku 1987, pokud to nebude předělaný atmos...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3255
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 23:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Narazil jsem na fotku nějaké nehody ...
http://www.katalpa.cz/auto-cajzl/jpgs/autobus.jpg
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3258
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 23:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám jednu Bovu ...
http://www.aneris.cz/images/espana/bus01.jpg
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 17:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukal jsem na citybusu a ta bova Transcentrum to je nový nátěr Ariwa? nebo to měla už dříve?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2195
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Ares: Ne, to je původní nástřik lucemburského dopravce Simon http://www.simon.lu/. Vůz v tomto nástřiku vlastnil (vlastní?) např. dopravce Josef Ševčík z Vratimova.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Magiq tak to jsem rád že to není žádná změna jejich nátěr se mi líbí a jsem rád že si zatím navymysleli nic jiného
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2217
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 21:18:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyl bych to já, kdybych se nepochlubil svým novým dostavníkem.
Pěkný dostavník
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 21:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: To je bratříček nebo setřička?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2218
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 07:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Stanley: Toto je spíše služební vozidlo.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 09:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Takové bych si nechal taky líbit!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 16:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.autobusi.net/nase_slike/setraSTARA%20-%20sredjena1.jpg
http://www.autobusi.net/nase_slike/setraSTARA%20-%20sredjena2.jpg
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 18:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus:náhodou je to velice povedené a mě osobně se to moc líbí
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1710
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 20:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Zajímavé vozítko... A ještě zajímavější na tom je, že na jedné z těch fotek je zachycen i MAN náchodské firmy CDS. Přitom ty stránky jsou jugoslávské, takže předpokládám, že tam byly pořízeny i ty fotografie.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 20:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z Hk: ten Man jezdí pro CKVT v létě( vím to protoze to jde přes nás )
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace