K-report
 

Ojetá vozidla ze/do zahraničí dovezen... Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Ojetá vozidla ze/do zahraničí dovezená/vyvezená « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 31.března 2007M__r22  31-3-07  23:19
Archiv do 27.května 2007Axer60  27-5-07  00:01
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 12:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: pravdu díš.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 20:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz, odkaz z Plzeňské diskuze. No, začíná mi to připomínat situaci na Balkáně, kde se dříve ve velkém kupovali ojeté Mercedesy a MANy. Jenže doba pokročila a nyní se tam kupují nové Setry, Many (Regia, Coach), Neoplany (a to i nové Starlinery). Doufám že si řada našich dopravců nakupování ojetin neoblíbí. Chápu že je to momentálně pro některé výhodné, jen ať to není na úkor nových, ale to už se tady řešilo
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 12:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: pravdu díš.
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6885
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: No, moment. Ten autobus z ČSAD AKV - ono když potřebuješ hodně rychle hodně moc autobusů pro linky na území Ústeckého kraje, nebudeš nakupovat nové vozy, na to nemá ani velká a zavedená firma. A ten druhej autobus patří soukromníkovi, který má jednu linku s jedním autobusem, dosud tam provozoval C 734 a jako zálohu měl C 734.00. Ale má třeba taky tohle:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 08:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak ve výběrovém řízení na nové dopravce tam ústecký kraj požadoval nějaké nesmyslné maximální stáří busů, snad 7 let? To ty ojetiny asi zrovna moc nesplňujou.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 08:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Časopis Karosář:...ve Francii můžete přijít o autobus!
Pozor na krádeže. Nejméně deseti dopravcům
byly za poslední rok jejich dálkové autobusy
ukradeny přímo na ulici. Na území kontinentální
Francie je to novinka, častěji k těmto krádežím
dochází v Belgii a v Německu, kde jsou
mafiánské sítě sledovány.
„Autobus odcizený v Lloret del Mar, Costa
Brava, Španělsko, v noci ze 16. na 17. července
mezi půlnocí a 6 hodinou ranní na parkovišti
naproti hotelu Olympic... Telefonujte laskavě
na 03 87....“


Odkud že vozí Fedorka ty jeho starší autobusy?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:34:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se v posledních dnech objevily nad a pod K-reportí diskusí ty reklamy, tak jsem si dovolil kliknout na www.ortner-gollmann.com Tam je také slušný výběr ojetých autobusů ze Západu.
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slušná auta v té nabítce akorát tam nejsou ceny, ale www.mobile.de je www.mobile.
AP-76-88 BEST OF RTO
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35310
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 01:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Česko, ráj ojetých autobusů
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2906
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 07:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když se mluví o dovozu ojetin, tak by mě zajímalo, jestli se někdy někdo pustí do dovozu nyní už prodávaných Recreí z Francie. Myslím, že u nás a na Slovensku by byl odbyt zajištěn a nejednalo by se o nějaké neznámé autobusy. Navíc vozy jsou tam cca od stáří 10 let a najeto mají kolem 200-300 tisíc.
Mít na to kapitál, prostory a zázemí, možná by to nebyl špatný kšeft.
Otázkou je, jestli by to bylo možné byrokraticky, schválení a tak. Ale pár Recreí u nás jezdí, tak by to snad nebyl takový problém. Navíc by asi muselo dojít k několika úpravám zejména v interiéru.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4428
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 08:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázkou je, jestli by to bylo možné byrokraticky, schválení a tak.

To dneska není problém, stačí typové schválení v ES, stáří od loňska nehraje roli.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1613
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 08:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: díky za odkaz. Ten článek, jak už to tak u "odborných" médií bývá, je povrchní. Já myslím, že velká část z toho nárůstu bude způsobena "ústeckou" dopravou. To, že zájezdoví dopravci nakupují ojetiny není novinka a nemám sice přesnou statistiku, ale nedomnívám se, že by se zájezdových ojetin kupovalo nějak extrémně víc.
Tím nepopírám, že se tady objevuje ten trend nákupu středně starých vozidel i pro mimoústecké dopravce. Pokud nahradí 18 let starou Karosu, tak proč ne, pokud dopravce nemá na nový vůz.

Jinak dokud se bude o vozovém parku našich dopravců pořád mluvit jako o zastaralém na základě "statistiky", tak to bude vysoký věk. Ale vždyt se nakupuje tolik nových vozidel jak pro pravidelnou i zájezdovou. Jenomže stále zůstavají přihlášeny všechny staré ŠL, C734 všech těch družstev, fotbalových klubů apod., které vyjedou jednou za 14 dní, ale v statistice zvyšují číslo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35316
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 10:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čísla jsou pěkná věc, ale musí se správně interpretovat. Aneb každý si je interpretuje, jak se mu hodí do krámu.
Zajímavější by bylo průměrné stáří vozidel nasazovaných do ZDO, resp. do pravidelné linkové dopravy vůbec. Ale to už by asi nebylo tak moc zajímavé pro článek.

Naopak kdyby se sledoval stav a stáří busů nasazovaných na různé náhradky, tak by to asi byla čísla ještě hrozivější.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7204
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 11:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak kdyby se sledoval stav a stáří busů nasazovaných na různé náhradky

Ono asi jak kdo a jak kde. Jistá firma z E-kraje má třeba autobusy z let 87-88, takže věk lehce pod 20 let. Na druhou stranu, včera jsem viděl tři různé NAD a jezdilo tam:

Plzeň-Kaznějov: C734 1987 + C734 s plošinou pro vozíčkáře 1995 + C954 2006
Strakonice-Horažďovice: dvě sestavy ve složení C935 + Citybus/Citelis + MAN SL 223 + dodávka na kola
Klatovy-Švihov: dvě sestavy SOR LH 10,5/C 10,5 s vlekem + 2x C734

Tak si to přeberte.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35449
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 11:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, na výluky za R 66x (36x, 84x - UŽST Strakonice a ČB) je vyžadováno nasazení minimálně jednoho nízkopodlažního vozidla. Ale např. na 220 nad Veselím (tedy UŽST Tábor) se invalidi nějak moc neřeší a jezdí tam cokoliv (spíš ale polovraky).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35452
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 12:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navíc tahle novější vozidla obvykle jezdí, když není výluka, zatímco ty vraky obvykle stojí, nebo vozí nějaký jiný menší kšefty (pohřby, nákupní akce, ...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 06:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto byl do konce roku 2006 nas nejstarsi kloubovy MB O405G. Vym ze byl prodan Evobusu do Zurichu. Mozna tu nikdo je, kdo vy kam se dostal po te, co byl prodanej??
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 13:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Svýcar: a máte ještě nějaký nenízkopodlažní bus. Vždy mě u Švýcarska překvapuje skvělý stav vyřazovaných vozidel. To u nás se vyřazují busy když už jsou opravdu hotový ...
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1566
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 14:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Kam sa hrabete na Bratislavu nema nikto....
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 15:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi čo vyradime (BRATIALAVA) tak to o niekolko mesiacov znova jazdi:D
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1775
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švýcar: Ačkoli se k nám dovezlo celkem dost ojetých O 405, kloubový bohužel žádný. Mohly se dostat třeba do Polska nebo někam ještě dále na východ, nebo na jih.
www.fotodoprava.com
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Replend: Jedini bus nenizkopodlazni co nam tu zbyl, je starsi NAW Midi z roku 1987. Fotku bohuzel zrovna nemam (ale muzu poridit jestli mas zajem).
Technicky stav je vecinou opravdu dobry, protoze na opravy maji podniki vecinou dost penez. Napriklad v inventarnim stavu mame jeden MAN NL202 10m z roku 1993. Nez jsme ho koupily jezdil v Liestalu (kolem Baslu). Na tom busu uz jsme tolik spravovaly, ze by se za ti penize dalo koupit nove auto...ted tady jeste bude rok nez ho prodame. Co nechapu je ale, ze se stale do nej investujou prachy. Napriklad tento rok dostal GO casty karoserie a novy potah sedacek. Predstav si, co to mohlo stat?! Any ja nevim, ale to prece nema vubec smisl!
Tady par fotek toho Indiana

1)MAN NL 202 ev.c.19
 
 
2)Byvali interier (zelene potahy)
 
3)Dnesni interier (modre potahy)
 
4)Palubni deska, pokladna
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě zájem je. Koukám že tam máte převodovky ZF? Jaký typ ZF 4 HP 500? To mě také překvapuje, stáří vozidel. Takže nejstarší u vás je r.v. 1987?
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 17:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Replend: Ano, nejstarsi je rok `87. Prave pred rokem jsme koupily 3 nova Citara O530 a prodaly 3 Many NL 202. Jeden s nich mel rok v. `91 a byval to prvni nizkopodlazni bus ve Svycarsku.
Prevodovky mame ZF 4 a 5 HP, Voith Diwa. Prevodovky Voith sou "adaptivni", coz znamena ze "se uci radit samostatne" (elektronika). Tim padem lepe radej nez prevodovky ZF.
Fotku toho NAW poridim a zadam sem!

Tady jeste par fotek dnesny prace na MAN NL313 ev.c. 8....

Tesneni chladice oleje prevodovky (Retardera)
 
 
 
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 23:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svycar: asi největší uspěch bude mít ten montažní stolek.
AP-76-88 BEST OF RTO
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 12:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ert`ak: no jo, to je muj milacek Ten uz mam od te doby, co jsem se ucil delat machanika na nakladaky. Je starej asy 30 let, ale porad funguje! Jen jsem tam mel trochu malo mista, tak jsem vyrobil tu "krabici" nahore...a samozrejme tam patri nalepka a znak "KAROSA"
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 13:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste jsem vam sliboval fotku toho naseho nejstarsiho busu NAW z roku 1987. Tady to mate

 
 
 
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 00:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svycar: pěkné ten MAN z 87 je moc pěkné vozítko, hlavně tedy v porovnání s Karosou 700 ze stejného roku...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 13:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Ti myslis ten NAW vid?! No jo, tak spatne nevipada. Nastavbu postavila firma Jenzer s Bielu...Ma to motor Mercedes (6ti valec, stojati).
Sef to bude chtit prodat, tak jestli mas zajem
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4585
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 14:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dělala se na tom nějaká generálka? Oplechování, nová sedadla, nová podlaha a tak, nebo je to původní?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Nee, to je porad puvodni stav. Jedinou vec co jsi spominam je, ze jsme uvrnic nad zadni naprave musely opravit podlahu, protoze tam byla dira v plechu a tim padem schnilo drevo (a lide se mohly za jizdy koukat na kola)
U nas se generalky, jako napriklad v DOZ Hostivar v Praze nedelaj...coz se mi zda velmy skoda,pac by to urcite byla jednou za cas velmy zajimava prace. Podnik ti auta raci drive vihody, nez ze by je opravil tak, aby vidrzeli dil. Nase MANy z roku 1993 a 1998 napriklad: Maji velmy spatnou antikorozu a celej spodek hnije...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 23:30:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svycar: jj, myslím ten MAN, moc pěkný, ale s tím by mě doma asi vyhodili...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 07:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Ježiši, Švýcar tě opraví a ty zase meleš ten svůj "MAN"..
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 10:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož nebo tak, a já pořád myslel, že je to MAN a ne NAW... no to víš, už se mi v noci rozjížděly oči...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 15:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Haha, to s tima ocima mam stejni. Po nekolik hodin za pocitacem je mam ctverecne.

A cim teda doma jezdis, ze myslis ze by te doma vyhodili??
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 20:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svycar: já leda tak na horském kole...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento MAN je z Německa dovezen:
 
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3681
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 14:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná někoho zaujme:odkaz
ICQ 202376673
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5143
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 17:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I kdyby nic, tak i samotná obhlídka v areálu by za něco stála .
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Nadhobt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento vuz jezdi v Polsku, v Lubline:
odkaz
Mate pomysleni odkud autobus dovezen?
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5183
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To zbarvení mívaly vozy ČSAD Havířov a DOTA Bus Lanškroun, byly si dost podobný, ale který komu patřil nevím.
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Nadhobt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám že DOTA BUS! Mate fotografie autobusu Lanškroune? Mate autobusy v Lanškroune na webu?
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Škoda, že to nemám kam dát - bral bych určitě (kdybych to měl kam dát). Kolik za to chtěj?
Karosa AXER
PROSÍM, pusť mě.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3702
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 12:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Lc_736__c_954: Nějaké bližší info, cena tam není: odkaz
ICQ 202376673
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 13:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nadhobt: to bude z ČSAD Karviná. V Lanškrouně neměla DOTA asi žádný městský autobus.

Magiq: se divím, že to v Košicích nestáhli z prodeje, když teď hodlají pozastavit provoz Solárek
Nadhobt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky vsem.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8072
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na těch stránkách je uveden jakožto ex ČSAD Karviná, tak bych tomu i věřil.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace