K-report
 

Archiv do 24.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Archiv do 24.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6782
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 17:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Ten dotykový krám mi nenašel ani spoj Turancaru v 15:00 do Banskej Bystrice. Čímž pádem jsem ve čtvrtek po uzření nové Setry vracel jízdenku na starší Setru.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2803
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Švarce případně ostatní které to zajímá
tak Sor o kterém se zmínil u dP Kněžmost je C 9,5 RZ 7S1 8051.A zde její dvě fotečky.
 
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 00:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak LC735 Adolfa Svobody je BVA-40-67.
Bílá, černá kolem oken, nedávno po laku, avšak už horší stav.

S pozdravem Atmák
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Díky,tak konečně koupili někajý větší bus než je minibus Iveco.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7104
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Specializovanou jihomoravskou autobusovou diskuzi jsem nenašel, tož se ptám tady. Hrozí akutní nebezpečí, že se v průběhu následujících dvou týdnů při příznivém počasí vyskytnu i se svým kolem v oblasti Vranovské přehrady, díky akčnímu rádiusu mého kola, který je cca 50 km, se budu pohybovat i po okolí (s využitím vlaku a autobusu i dál). Může mě někdo znalý poradit, kam se mám jet podívat, co je v okolí zajímavého, na jaké dopravce bych se měl zaměřit a tak? Tuhle část světa prakticky neznám, vím jen o nějakém elektrobuse s karoserií 21 Ab ve Znojmě. Díky!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j, JIHOTRANS jezdí až do Lukova, Vranov přes Jemnici do Slavonic až ČB 320025- cyklo.Je to MAN
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2836
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

také se Martine vyskytnu za týden ve Znojmě
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7116
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 01:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Vznáším protestní nótu: Jak mám s tímhle stihnout tohle? A zrovna ten cyklobus by se mi hodil na přepravu toho mého kola... Asi budu muset zneužít spřátelené budějičáky a přespat u nich, no a nebo to vzít tím vlakem do Jihlavy a zbytek na kole.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 07:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, já mám takovou moc, že když budeš hodnej, tak na tebe počkáme:-), ale musíš říct datum....a poprosit, si myslím, že když pojedeš až do Vranova, tak se to dá zařídit.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34905
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 11:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes tu bránu bych v případě jejího zavření nechtěl projíždět ani tankem, vypadá docela fortelně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 14:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Kovaříkově lince dnes do Krumlova jede nějaké světlemodré Volvo RZ 7A7 5449. Někdy asi před týdnem jsem zase viděl čistě bílý Renault FR1. To jsou jeho autobusy, nebo je má najaté od někoho jiného? Ani jeden neměl označení dopravce.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 15:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Volvo jezdí už od prázdnin.Řidiče jsem školil v ČB na strojek - neco tam namačkal a byl v čudu:-)), a já měl službu.....
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 16:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čistě z osobního zájmu, bych se rád dotázal zde přítomných znalců autobusové dopravy na jednu věc.
Zajímalo by mne, zda stejně jako Asiana oznámila ukončení provozu na lince Praha - Karlovy Vary ke 30.9. 2007, zda na této lince (PH-KV) musely být po nástupu SA (12.2. 2007) zrušeny, omezeny i spoje jiných dopravců (včetně těch kteří vyjíždějí i z okolí, Sokolov, Cheb, Jáchymov...), kterých a kolik zhruba spojů.
Díky moc za informaci, ať už v této diskuzi nebo nejlépe na adresu sikl.zdenek@seznam.cz.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:Co vím já tak skončila spol.CS trans,AKV zrušily jeden pár spojů ve všední dny,linka do Kraslic,dále zrušily nějaké páteční a nedělní posilové spoje.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdá, že AKV naopak zrušily něco v kladívka a posily si nechávají... Ligneta zrušila páteční spoj do Prahy, myslím, že jediný, co jezdila. (Bylo to kolečko KV - Pha - Pz - KV, nyní KV - Pz - Pha - Pz - KV, tedy soupeří se SA, akorát jinde:-) )
CS trans měl jeden pár spojů... DPKV se drží... Každopádně odpadnutí Letušky těmhle ostatním dopravcům zase pomůže...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To švarc a h_k:
Díky za info a pokud by jste si snad ještě na některé dopravce či spoje vzpomenuli, dejte vědět. Jinak hezký víkend.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1927
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 06:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ten konec Letušky už je potvrzený? Já jsem tuto informaci nějak nestačil zachytit a na jejich stránkách o tom není ani zmínka.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 09:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk:Mělo by to být potvrzené,v MF Dnes to psal ředitel Asiany.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jonnyq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 03:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STARÉ JÍZDNÍ ŘÁDY

Ahojky.. napadla mě taková věc. Koho zajímá historie autobusové dopravy nebo městské a jiné.. velmi špatně se shánějí jízdní řády z dané doby popřípadě fotografie, mapy, apod. Ten kdo se k ním dostane je šťastný člověk, avšak zase na úkor dalšího člověka, který touží po tom samém. Proto mě napadlo, co tak vytvořit free-server nebo cokoliv jiného.. prostě ti z vás a nás, co mají k těmto jízdním řádům přístup (mají je doma), co to dát do elektronické podoby a prostě to někde v internetu archivovat.. navíc je tu i ta jistota, že se vám to tady časem nerozpadne.

Mě zajímá hlavně autobusová doprava v oblasti Severní Moravy a Slezska, avšak bylo by fajn archivovat cokoliv.. uděláte tím radost nejenom sobě, ale všem milovníkům dopravy.

Když tak mi tu něco napište nebo mi dejte raději vědět na jonnyq@seznam.cz. Díky.. Honza
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 05:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonnyq:Nápad dobrej, jak chceš skenovat jízdní řád o 1000 stránkách?Přes foťák?
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35315
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 10:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když někdo takto scannuje JŘ železniční... Akorát takové se pak obvykle volně ke stažení nedávají a zájemci musí nějakou tu korunu pustit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 10:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavku včera zastavili policajti když sjížděl prázdný dolů ulicí J. Průchy v Mostě. S houkáním ho dojeli a on zastavil zrovna kousek od místa, kde jesm zrovna procházel. Měl jsem ho pak na dohled ještě asi deset minut a furt tam stál, policajti taky.

 
 

A když už jsme u Kavky, linky do obcí v okolí Litvínova obsluhuje kromě Karos C 934 ex DPŮK,
také dvěma nově zakupenými second-handovými minibusy, Sprinter a Vario:

 
 
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7231
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 18:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo to ví, odpoví. Stojí to v Rudné u Prahy u průmyslové zóny, je to B 732 a druhý podobný autobus jsem míjel později ve Vráží u Berouna, asi nějaký svoz pracujícího lidu. Co to je, čí to je, atd.?

 
 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J:je to Studio Zdraví a oba vozy jsou EX DP Praha-řepy a jezdí fabrické linky v průmyslové zóně v Rudné
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak na této lince jezdí ještě několik C 734/LC 735/6 či C 955 a nebo axer některé po GO z toho jedna C 734 EX čsad Uherské Hradiště po GO na 900 a jedna LC 735.00 turbo ale také mercedes 0404,scanie irizar

PS na těch dvou B 732 si udělali GO doma na dvoře.... ale povedlo se bydlím přes blok takže vím oč jde-dříve mě ty busy v noci i budily ale nyní nějak změnili trasu

jsou k vidění u zastávky Rudná FIC (zde stávali i 2xLC 736 od Frankbusu a C 734.00 (neznámí majitel)-C 734.00 vystřídala C 934 E Libora Valenty)nebo v Hýskově Berouna

a už mlčím...
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7234
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 00:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, díky. Mlčet nemusíš, jsou to informace "k věci" a když jsi místní, máš lepší přehled, než já, kterej si vyrazil na kole z Prahy do Plzně a cestou fotil vše, co vypadalo aspoň trochu jako autobus

No a dál. Na zaměstnaneckých linkách do průmyslové zóny Plzeň - Borská pole jsem viděl autobus 1S0 1865, byla to nějaká karosa LC 930/950 či co, bílá, s nápisem Letuška na boku. Neznáte někdo ten vůz?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1749
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 16:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Nebylo to spíš 1S0 1885? (nebo že by u letušky jezdila kromě dvou zlatých Karos i více než jedna bílá?). Všechny, zlaté i tato bílá patří firmě Euro Car Kladno (neplést si s Expres Car Kladno) a smluvně jezdí dlouhodobě jako posila vozového parku Asiany do Varů. Mě osobně se to moc nelíbí, když na jednu stranu mají nové luxusní Scanie PB, Neoplany Starliner a Tourliner a chlubí se v reklamách svým nadstandarním vozovým parkem a pak je na lince často prostřídávají s Karosama, navíc pronajatýma a v případě těch dvou zlatých i po nehodách viditelně opraovanýma. Od nedávna má Euro Car také M-B O 404 a rovněž jezdí pro Asianu.

 
 
www.fotodoprava.com
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 16:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Kolik mají Karos? Ještě měli tu zelenou. Zlaté jsou tedy 2? A taky mají MANa.
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 17:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlatý mají asi 2,jednu tu bílou,kterou si půjčují od Eurocar(ta je ex.Fedos) a tu zelenou už asi nemají tu sem dlouho neviděl.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 17:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když Asiana začínala, měli nejméně dvě (ale možná více) zelených a ty byly jejich vlastní.
 .
Nejméně jedna pak byla přetřená na zlatou. Donedávna (možná ještě je) jezdila zlatá 1A3 2950. Přímo Asiany už dnes není ani jedna, všechny patří spol. Euro Car, je to na nich vepředu na boku drobným písmem včetně adresy uvedeno uvedeno (dříve na nich bylo uvedeno "Lubor Pech", což = Euro Car), ale zajímalo, jestli mezi nimi nejsou ty původní od Asiany.
www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 17:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím,že je to dost možný,že to budou ty původní vozy Asiany.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7245
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 08:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Nebylo to spíš 1S0 1885?

Já mám v notýsku 1865, ale protože tuhle RZ má podle www.ckp.cz nějaký Seat, budu ti věřit.

Jinak já mám mezi fotkami tohle:

AKA 58-73: 2004 zelená, 2005 zlatá
1A3 2970: 2004 zelená
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 08:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ráno jsem na Florenci viděl od Eurocaru nějakou čerstvě nalakovanou C735 (asi po GO) a taky jela linku Asiany.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 09:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám,že Asiana to pěkně zabalila.Karosou C735 konkurovat SA.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1292
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 20:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té Asianě a jejím původním modrým Karosám, jedna z nich jezdí u nás na Moravě u soukromníka, který se jmenuje Kočička. Jezdí stále v nátěru Letušky a po Brně a okolí se potuluje docela často.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 09:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem si vzpoměl na Adolfa Svobodu z Lednice, o kterém zde byla nedávno řeč. Kromě jedné malé Sorky C 7.5 lili má ještě jednu obstarožní LC 735, která nedávno dostala nový štětkový lak. Oba autobusy parkují naproti jeho domku, z třicátých let spolu s jednou felicií autoškoly. Okolo té Sorky se asi nedávno prohnalo něco většího, má poškrabaný celý lak.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 16:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky se přidám k těm LC 936XE od asiany:

martin J:je to skutečně ta 1S0 1885 EX Fedos,sám jsem jí v té průmyslové zóně také již viděl

AD zelená-zlatá podle toho co říkáte jsou minimálně 2 ty zelené přetřeny na zlaté
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7089
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus, Švarc: Ta modrozelená LC 936 nyní patří kojetínské Autobusové dopravě Dvořáček a Kočička.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 21:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může to někdo shrnout? Jinak všem díky.
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 21:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem poprvé s kolegou Dermem odzkoušel bezplatnou linku do Nákupního centra Královo Pole.Po začátku období, kdy OVDčko provozovalo dva vozy B 732(ex.DP Praha), přes období, kdy na lince jezdil mikrobus až po současnost, kdy na lince jezdily dva doslova vraky jako někde z těžkého východu se na lince objevuje jedna B 932, stažená sem z provozu MHD V Hranicicíh na Moravě. Dle sdělení kolegy Derma, který se v této končině orientuje se jedná spolu s C 954E o jediné dvě nová vozidla, která tento dopravce vlastní. Zbytek jsou ojetiny pokupované z celé republiky.Jízdní řád i přestávky řidiče, jsou udělány, aby to zvládal celý den jeden vůz a jeden řidič. Nastoupili jsme na linku u nákupního centra a vydali se nejprve na kratší linku k Semilassu. Po návratu zpět k obchoďáku jsme se vydali na cestu na Lesnou. A právě tady na Halasově náměstí nám řidič sdělil(seděli jsme vzadu na "balkóně", takže řidič musel projít celý vůz), že tam nemáme co dělat a jak si dovolujeme se takhle vozit, že nás nahlásí a kdesi cosi. A svůj projev zakončil tím, že když jsme chtěli takhle cestovat, že jsme mu měli o tom říct. Od kdy potřebuje cestující svolení v přepravě to teda nevím. Takže doporučení pro všechny, nejezděte společností OVD v Králově Poli dokola, mohli by jste z toho mít pak domotaná kola. Na nějaké focená, jsme se nakonec vyprdli. Nemíní se pak zase dohadovat.U jídla jsme pak rozjímali, kolik vlastně vozidel tento dopravce vlastní. A zde bych chtěl poprosit znalce z Olomouckého kraje, zda by nám mohli pomoci. Na MHD v hranicích je potřeba v pracovní dny 4 vozy, v Brně na obchodních linkách je zapotřebí 1 vozidlo, celkem 5 vozidel. Dali jsme dohromady, že tento dopravce má tyto stroje:1xC 954E, 1x B 9.5(ex.Fedorka), 1x B 932, 2x MB 411 Sprinter(červený ex.DP Opava, žlutý ex.výstavní kus). Dále bezpečně víme o těchto Karosách B 732: jedna bílá ex.DP jihlava,ev.č.317, 2 stroje ex.DP Praha(oba zelené původní vozy na NC Královo Pole), 1x klasický červený nátěr s nápisem na boku Hranice, 1x exDPPraha s prosklenými bočními dveřmi v celé délce. A měl by mít ještě jeden Ford tranzit. Mohu poprosit o doplnění a aktualizace vozového parku tohoto dopravce?
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 23:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Mě by zajímaly ty B732 ex DPP, zejména ta s celo-prosklenými dveřmi. U nás v Praze pamatuju minimálně tři, 5771 Kačerova, 5510 Vršovic a pak ještě jednu asi klíčovskou. Která z nich to je?

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmak:to nevím právě stroje B 732 pokoupené by mne také zajímaly.O těch celoprosklených v Praze vím. Taky s kolegou Dermem víme, že majitel, nakupoval své sedmičky výhradně v DP.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Přinejmenším byla ještě 5414 (asi Klíčov).

 
www.fotodoprava.com
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 20:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Vím o 5414, 5415, 5510 a 5771 (Hostivař, Hostivař, Hostivař a Kačerov).
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Jo tak myslel jsem tu 5414, mám ji vyfocenou na stejném místě. A kolegovi Tombusovi děkuji za 5415 (tu jsem nikdy neviděl) a za opravu garáže u 5510.

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 16:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak je tu nastupce capital express...aexpress http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3736
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3376
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 16:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych otázku - kolik stojí licence k provozování meziměstské případně zájezdové autobusové dopravy?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 17:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272:jak jsem si to tak přečet, tak bych možná nejdřív začal tím, zda je už vybaven živonosťák a konceska. A licence na meziměstkou dopravu nic nestojí, pokud je to v ZDO, pokud je to vnitrokrajská tak 300,-Kč, mezikrajská 500,-Kč. Na nepravidelnou se nic nevydává. Ale asi bych začal od začátku, tj. od té koncese
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3377
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 20:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doprvace: To já jen tak ze zajímavosti, na kolik taková autobusová doprava přijde po stránce úřední :-). Ale dík.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272:po stránce úřední jsou to nulové náklady. Největší srandou je, když si pořídíš novej autobus, např. do operačního leasingu, domluvíš se s renomovanou cestouvkou na práci, vezmeš si úvěr, aby jsi měl čím vykrýt tak první 3 měsíce, než ti zaplatí první fakturu. No a oni ti potom nezaplatí, ani po 5-ti měsících. A tak autobus vrátíš, máš dluhy jako kráva a čekáš až ti cestovka jednou zaplatí. A pak se v TV Nova dozvíš, že je cestovka v krachu, pojištění cestovek se vztahuje jen na turisty a ty jako malý dopravce si to mužeš jít hodit na nejbližší strom.A nebo do konce života splácíš a splácíš.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 11:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo zkušenost s tou linkou? odkaz Z Prahy do Plzně by mě to mělo vzít ne? Nevíte třeba jaký bus je nasazován? Je to takový neobvyklý čas no
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 16:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dopravce Studio Zdraví se pomalu rozrůstá už koupil 2 ojetý Mercede-Benz 0404 a také provozuje New Centruy-novou scanii century ve stříbrné barvě-dle polepu new century je to bývalá předváděčka
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 09:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: na té lince jsem nedávno viděl nějakou bílou Bovu s malým, takovým tím tradičním logem ČSAD za předními dveřmi. Značka byla slovenská, konrétně už nevím. Foto memám, byla tma, nechtělo se mi fotit a navíc jsem měl zrovna jiné starosti. Než přijely dva busy SA, byl to momentálně jediný autobus na Florenci, tedy jediný v horní části, stál u příjezdového stanoviště.
www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7337
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 09:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit, Martbus: Tuším, že je to LC 735 AU, ale posledními dvěma písmeny nejsu zcela jist. Operuje i na lince Lučenec-Mladá Boleslav. Ale Bova jezdí na Plzeň poměrně pravidelně, jestli přímo tato, nevím.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit, Bobyk: Díky, pak sem dám foto.
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra bude jezdit naši linku 690 101 setra 415 GT-HD.Tak kdybyste se někdo chtěli svízt tak ideální příležitost
ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3272
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Škoda, pozdě.
ICQ 202376673
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 23:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se že opět otravuji se skoro stejným dotazem. Jak jsem se ptal na tu linku od SAD Lučenec, vezmou mě teda opravdu jak píšou do Plzně? Samozřejmě se zeptám na Florenci, ale raději bych to věděl dopředu - teda jen jestli jste někdo nejel nebo aspoň viděl že by tam někdo nastupoval. (nástupiště 8)
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 10:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Opačným směrem (z Plzně do Prahy) bys měl šance lepší... Já jsem se takhle jeden čas pokoušel svézt se Hejnalovým Neoplanem do Příbrami, avšak řidiči evidentně nepočítali s tím, že by v Praze chtěl někdo nastoupit, takže odjeli dřív a k odjezdovému nástupišti ani nezajížděli. Opačně už to bylo v pohodě, protože v Příbrami nastupovali i cestující na Slovensko, takže jsem se mezi ně vmísil a normálně si koupil jízdenku do Prahy.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 19:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: No, to jsi mě moc nepotěšil. Co teď? Mám si to pojistit tím že si koupím místenku od AMS nebo si stoupnout na příjezdové nástupiště (výstupiště)?
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace