K-report
 

Archiv do 16.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Hradci Králové » Staré archivy » Archiv do 16.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3404
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pikohk: Ale jo mě jo, akorát jsem to zde možná neprezentoval. I když radši bych NHK - Slezké Předměstí. Pivovar má být také co nevidět dokončen, takže potom tam budou moci jezdit trolejbusy. I když zase je dlouhý mezistaniční úsek Ulrichovo nám. - Zimní stadion, takže možná za rohem zřídit zastávku jen pro tuto linku.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: já si myslím, že trasa Kukleny-NHK je lepší než Slezské předměstí-NHK. Na slezský jezdí o hodně víc linek než do Kuklen. Do Kuklen jenom trojka a pár spojů linky 26, když to na slezský jezdí 5, 6, 12, 14, 23, 27. A aspoň se trojce trošku odlehčí a lidem se zlepší doprava.

Ale ta zastávka na úseku Ulrichovo nám.- Zimní stadion by byla potřeba. Na lince budou jezdit sóla nebo kloubáci? já si myslím, že spíš sóla. Příští rok se tedy po nákupu trolejbusů nějaké vyřadí nebo se díky té lince trolejbusový park rozšíří a žádný trolejbus se nevyřadí? A pokud ta linka skutečně bude tak odhaduju, že bude mít číslo 4 a ať bude jakéhokoliv čísla tak se na ní moc těším - konečně pojede ještě jiná linka z/do Kuklen :-) (když v nich bydlím)...
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3405
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale zase ze Slezského jezdí hodně důchodců do Tesca a na NHK do DD.

Jinak dnes na sedmičce 32.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3153
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud by skutečně tato linka byla zavedena, tak doporučuji pro trolejbusovou linku trasu: Hypernova- Kukleny- Hlavní nádraží- Centrál- Adalbertinum- Zimní stadion- NHK (resp. časem do nového sídliště v Malšovicích). Interval 24 minut v prokladu s linkou 3, na trase 3 vozy. Takhle nějak bych to bral já. Ale jestli něco bude, a pokud ano, tak jak, to uvidíme.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: a do Kuklen zase důchodci na hřbitov a na bláhovku lidi do Arrow a do Hypernovy lidi na nákup i pracovníci Hypernovy. Důchodci co jezdí ze Slezského do Tesca můžou jet 27 k Masarykově - stejně se musí jít podchodem tak to vyjde skoro stejně jako od 1 a 2...
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: pochybuju, že by se jelo přes Centrál a za Muzeem k Adalu, když dráty v odbočce Muzeum x Adal nedávno sundali. Ale asi by to bylo lepší ale zase by to byla delší cesta než po Gočárovce...
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se mi nezdá, že by se zavedla taková linka. Ale jako když bude vedená přes Podzámčí a Kluky, tak proč ne :-).
No, já si myslim:-), že pokud vytáhnem na světlo jinou zprávu od JPP a budem jí věřit, která řiká, že by měla jezdit dvojka někdy do rána a skloubíme to s tímhle, tak teoreticky by se spíš mohlo jednat o noční dopravu. Doplněk k nulce. :-)

No uvidíme za 2 měsíce, třeba jsem úplně vedle jak ta jedle.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -4 vozů v Hradci Kr.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mě zajímalo jestli se ví kam se prodali některé nedávno vyřazené busy B731 a B741. Nemá někdo info?
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Repelend: Letos prozatím byly prodány 2 B741 - ev.č.234 do Chomutova jako ev.č. 314 a ev.č.235 firmě Cartour Pohřebačka - vůz slouží jako návoz pracovníků do průmyslové zóny v Pardubicích
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3154
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatní vozy (194,209-214,233,236,237,238) se nabízejí k prodeji, ale budou vyřazeny a prodány až po dodání nových vozů v listopadu.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3155
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je fakt, že do Kuklen žádná noční linka nejezdí, ale tam bych se asi bál v noci jezdit.

K tomu, proč navrhuji takovou trasu a ne jinou:
trasa linky by umožnila zrušit dvojité spoje na lince 3, zajistit spojení z Arrow či Hypernovy bez nutnosti přestupu na Moravské předměstí, ale zároveň posílit linku 3 v úseku Hypernova- Muzeum a současně posílit dnes někdy přeplňovanou linku 16 v úseku ZVU- Zimní stadion. Jestli je jedna křižovatka, kde zatím není vedení problém, pak už to s námi jde teda pěkně z kopce, protože zastávka Hlavní nádraží je pro cestující velmi důležitá a zastávka u Koruny není plnohodnotným řešením.

Každopádně je málo vozů, ať už trolejbusů, nebo ale i autobusů, kde také nejsou rezervy.

pokud by DP chtěl zavést linku Kukleny- MP autobusy, pak bych volil trasu Hypernova- Pardubická- Nádraží Kukleny- ZVU- Koruna- Habrmannova- Bavlna- Veverkova- Metuje- Fakultní nemocnice- Fakultní nemocnice B- (dále utopická trasa)- U Dvora- (odtud zahnout vlevo)- Harmonie- Masarykova- Carrefour- Na Brně- Malšovice Nové sidliště. Ale to je hodně velká utopie.
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HRADEC KRÁLOVÉ

Do ulic Hradce Králové včera vyjel trolejbus připomínající padesátileté výročí vzniku Evropské unie. Na informačních panelech na některých zastávkách se lidé mohli seznámit s historií Unie. „Trolejbus nese symbolické číslo padesát, jde však o běžnou linku číslo dvě. Na zastávkách na jeho trase je pět plakátů připomínajících roky významné pro Evropskou unii. Je mezi nimi samozřejmě i rok 2004, kdy do Unie vstoupila Česká republika,“ řekla Lucie Švantnerová z agentury New Deal Communications. Evropský trolejbus bude ulicemi krajského města jezdit ještě měsíc. Projekt připravený informační kanceláří Evropského parlamentu včera zahájili také v Českých Budějovicích, ve Zlíně a v Ostravě.


He he, z 73 se stal evropský trolejbus :-), údajně má na displeji číslo 50.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -4 vozů v Hradci Kr.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3156
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



v ev.č.73 jsem si ničeho zvláštního naštěstí nevšiml, stejně jako na lince 2 ani na jiném trolejbuse, zato jsem si všiml, že ev.č.236 má na zadním displeyi pouze číslo 3! (asi to měla být 23)

- nová CVR- a sice na citybusu ev.č.126, tzn., že od ev.č.114 až po 132 je nyní nepřerušená řada vozů s CVR.
A ta reklama se mimochodem zase nepovedla. Kdyby firma nešetřila, tak ta reklama mohla vypadat o dost lépe.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u Kravína ve Svobodných dvorech se údajně porouchal kombajn a silnice je tak neprojízdná a linka 16 musí jet na zastávku Chaloupky přes Kozlovku a Břízu.
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3157
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky tomu, že linka 16 musela jezdit přes Břízu a určitě místní byli udiveni, jsem se díval, kolik spojů jezdí do centra obce Bříza a vyšly mi pouze 4 spoje. To moc není. Jenže kdyby tam jezdila MHD, tak jsou a) náklady na provoz mnohem vyšší, protože to jsou městské vozy a hlavně citybusy b) cena jízdného by byla vyšší než nynějších 12Kč u dopravce Connex.
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Běžná praxe parkování hradeckých taxikářů a nejvíc mě udivují kolem projíždějící hlídky městské a státní policie jako by se nic nedělo ...
 

Dneska jsem dokonce zažil naprosto zarovnanou zastávku pro linku č. 3 (1,7) na hl. nádraží směrem do centra. Zaparkovaný dvě osobní vozidla a jedno nákladní v této zastávce už bylo opravdu trochu moc Trolejbusy mají potom zastavovat kde?
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3158
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tu byl HIP HOP, tak taxikáři zdražili jednorázově na 50Kč za kilometr a taky stáli v zastávce. Něco by se s tím dělat mělo, to je fakt.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3406
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, proč by nemohla vést linka od Dvora k Harmonii, když tam jezdí manipulační linky ?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3407
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes k nám na výlet přijeli moraváci cyklobusem :-).
 
 
 
 
 
 
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: já netvrdím, že by ta nová trolejbusová linka nemohla jezdit přes Muzeum k Adalbertinu ale kdyby tam DP někdy plánoval nějakou trolejbusovou linku tak by tam před pár měsíci nesundával vedení v odbočce, ne? Když stačilo pouze odebrat výhybku a ne celou odbočku. A proč by ses bál v noci jet v Kuklenách? kvůli obyvatelům poblíž ZVU resp. vedle měnírny?

Noční linka do Kuklen fakt chybí kdyby tam aspoň v noci jednou za hodinu jela trojka tak by to stačilo. Takhle například já pokud bych se chtěl někde v noci zdržet tak domů tedy k Veterinární škole bych musel buď jet poslední trojkou nebo nulkou na nádraží a pak pěšky nebo taxíkem. Nevím co by zvítězilo asi taxi než riskovat chůzi podjezdem a okolo ZVU. I když zase drahý taxík...

Jinak ta CVR na 126 není špatná. Taková pěkně pestrá :-) Na 73 je fakt ta reklama na EU ale na DT má normálně 2 ne, žádný 50.
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že linka 26 nyní jezdí ve směru na nádraží zelenou ulicí ještě neznamená, že řidiči musí jezdit o několik minut dřív. Ráno spoj v 8:12 od Veterinarní školy jel v 8:09 a ještě jel jak když má kdoví kolika minutové zpoždění a odpolední spoj ve 14:52 Veterinarní školy jel v 14:48..
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3159
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak je fakt, že noční linka do Kuklen chybí, ale přesně výše uvedeného se bojím (tzn. okolí ZVU).
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3160
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 08:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na lince T dnes jezdí Karosa B732 ev.č.196.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 11:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha tak 196 jezdí na T. Já jsem ho ráno viděl na nádraží a na DT měl 190 Tesco (to 190 měl takovým malinkým písmem). Na 24 dnes ev.č.220.
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3161
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č.220 jezdilo na šejdru linky 28 se zajištěním odpoledního spoje k ČKD, kterým jsem jel.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3162
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na náhradní dopravě na lince 3 dnes Irisbus ev.č.138.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 08:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Chip a taxikář na zastávce: víš co dělám když tohle někdo udělá? Zastavím předpisově u označníku předním zrcátkem a blízko od autí. To je sranda pozorovat, jak lidé mlátí do osobáku a nadávají mu co to je za debila. Dav se o něj postará ...
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3408
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na lince 1 ev.č. 138, v 17:28 staženo a opět ev.č. 50.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3163
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska na smluvní dopravě Citelis18 ev.č.274.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3165
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 08:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na lince 15 se dneska sešly 4 řidičky.

Koukal jsem na vytíženost a skutečně s přibývajícím sychravým počasím se počet cestujících dost rychlým tempem mění směrem vzhůru. Dnes měla linka 24 odjezdem před půl osmou z Hlavního nádraží problém pobrat už na Hlavním nádraží. V souvislosti s tím mě zaráží, že loni v květnu začal jezdit utajený spoj, ale k začátku září už tento spoj nevyjel. Můžete samozřejmě namítnout, že spoj nebyl v květnu a červnu vytížen. Pravda je však taková, že lidí jezdilo hodně a navíc vysoké a vyšší odborné školy se v červnu neučí. I proto by bylo potřeba zvýšit kapacitu spojů. Počet cestujících vzrůstá a můžeme být za to rádi. Je však otázkou, kolik by bylo potřeba financí navíc, aby mohla být MHD adekvátně posílena. Snižuje se rozdíl mezi špičkou a dopoledním sedlem, navíc například u Fakultní nemocnice se dá za špičku považovat období od 5.30 (zaměstnanci začínají jezdit do práce) až do 14.30 (zaměstnanci jezdí z práce a návštěvníci pacienti už jsou většinou vyšetřeni). Pak však zase je špička ve městě, takže linky 24 a 28 si osobně dokážu představit s 12.minutovým intervalem v dopolední sedle. Otázkou však je, kde na to vzít finance. Přeplněný spoj dále nenaláká další nové cestující, zatímco nový spoj tento potenciál má, protože se nedá předpokládat, že bude zpočátku hned přeplněný (i když na lince 25 v době zavedení provozu v sedle došlo k přeplnění již v začátcích).
Jako částenčou možnost řešení vidím použití spojů jedoucích jalové kilometry do vozovny například z Podzámčí ať už na linku 25 s poznámkou L- končí na zastávce Dům L nebo na linku 18 s ukončením na Magistrátu města. Spoje zatahující z Hlavního nádraží se dají využít jako spoje navíc pro linky 5 a 12. Sice se tím zvýší jízdní doba do vozovny, ale lepší je vézt nějaké cestující, než jet manipulačně. To samé platí například pro spoj, který ze Slezského předměstí přejíždí na Hlavní nádraží. Tento spoj by se dal využít i pro linku 6 s cedulí výpomocný spoj. Vzhledem k tomu, že kolem 7.53 se jedná o kloubový vůz, který má pak na nádraží pauzu, aby mohl vyjet v 8.58, nebyl by problém tento vůz nasadit ať už na výpomocný spoj linky 6 nebo na linku 12. Tam však vidím problém v tom, že řada cestujících nečte transparent a pak se diví, že spoj končí jinde, než oni chtějí.
Jaký je váš názor?
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice by posílení bylo hezký, ale obávám se, že při otevření terminálu se nárůst 300 000km/rok bude muset projevit v nějaké úspoře, takže spíš než posilování se obávám omezování.
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3166
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že zvítězí zdravý rozum a město na MHD vydá více peněz. sice chápu, že se to ode mě může zdát jako troufalé tvrzení, ale počet cestujících pozvolna roste. Výstavba a údržba parkovišť také něco stojí. A rozhodně lepší pro mě bude, když město vydá více peněz na MHD a cyklostezky než když budu denně dýchat splodiny stále se zvyšujícího se počtu aut IAD. Navíc, k tomu, aby DP své zaměstnance motivoval by bylo potřeba rozhodně více financí i na platy.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3167
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem opět více sledoval vytíženost vozidel. A musím konstatovat, že netuším, kde se ty lidi berou. Linka 23 ráno ve směru na Třebeš- všechna místa obsazená + tak 15 lidí stálo. Odpoledne ale například v lince 12 stálo v každém spoji, co jsem viděl, tak 20-30 cestujících, na lince 3 musela jet kolem 15.30 posila v podobě citybusu ev.č.127 a to až do Plačic.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3168
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jestli někoho napadne, že má DP omezit provoz, tak by mě zajímalo, kde. Protože není možné donekonečna omezovat.
Dal by se využít například spoj přijíždějící od Quelle na lince Q, který jede do vozovny, pro nový spoj linky 5 s odjezdem 15.27 z nádraží.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předevčírem na lince 7 ev.č.32, včera na trojce ev.č. 31 a dnes na trojce obě 14TrM.

Jinak podle Radnice bude DP dělat v druhé polovině října anketu ke zlepšení služeb MHD. Otázky např. jak jste spokojeni s počtem a návazností spojů ve všední dny a o víkendu nebo s ochotou pracovníků DPmHK atd. Budou dva druhy dotazníků a proběhne anonymně na zastávkách a ve vozidlech.

Městská karta nově i na počkání- zájemcům stačí zavolat na tel. 810 600 600 a v dohodnutý čas se dostavit do zákaznického centra s osobní fotkou a částkou 150kč a případně se sumou peněz kterou ten dotyčný chce nabít na do elektronické peněženky na kartě. DPmHK do 1.10.07 vydal již 69734 Městských karet.
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 15:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jsem zapomněl - dnes ráno na lince 25Š kloubový Citelis ev.č.273.

A chtěl jsem se zeptat spoj na lince 26 s odjezdem v 5:40 z nádraží který končí ve stěžerách pak přejíždí na linku 16 nebo na jinou linku nebo jede manipulačku do DP? A manipulační jízda v po 22.hodině většinou kolem 22:05 u Veterinární školy a jede to autobus jede kam?
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3169
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:14:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak na 25Š jela 275.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3409
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK na počkání je již hooodně dlouho.

Na zastávkách Muzeum DC, OD Tesco DC, Adalbertinum ZC (směr SLPŘ) a FN ZC jsou odjezdy STÁLE o dvě minuty opožděné.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3410
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pozn.: ne odjezdy, ale čas na digitálním označníku.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: asi jsem spletl. Chtěl jsem si ho na Alessandrii vyfotit, tak jsem nesledoval ev.č., ale než jsem vyhrabal v baťohu foťák a než se zapl, byl pryč a tak jsem se na ev.č. koukal až na poslední chvíli.

21272: ale v Radnici to napsali až teď tak jsem to jsem napsal..

Dnes na lince 28 ev.č.220 před chvílí jsem ho zahlídl.
Web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vytvořil jsem moje nové stránky o MHD v HK - http://mhdhk.ic.cz
Některé stránky ještě brzo doplním (historie apod. a ALD a ADD taky a zvuky 15Tr taky). Pokud by Vám blbla diakritika tak si nastavte kodování stránek v prohlížeči na "Středoevropské jazyky (Windows)"
Zcela nové stránky o MHD v HK - přes 840 fotek

Můj web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3411
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuba_j: Mám pocit, že to už tam bylo i dřív. A pokud nechceš aby si každý musel nastavovat tu diakritiku tak tohle hoď mezi <head> a </head>:
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" (samozřejmě mezi <>)
:-)
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: já o tom nastavení diakritiky vím ale když jsem ty stránky vytvářel tak mi tam FrontPage hodil místo windows-1250, iso 8859 nebo tak nějak a já si toho všiml až když jsem vytvořil celou fotogalerii takže někdy tak po 150 stránkách... (a ještě mně to doma prohlížeče IE 7, Firefox, Opera zobrazují bez nastavení bez problémů) takže na opravě toho pracuji ale nemám teď moc času... Tuto adresu http://mhdhk.ic.cz jsem na IC registroval v pondělí 8.10. a ještě ten den jsem tam část nahrál, zbytek dnes.
Zcela nové stránky o MHD v HK - přes 840 fotek

Můj web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3171
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V zastávce Lipky pro linku 14 ve směru na Jungmannovu je zabudován kasselský obrubník. uvidíme, jak se osvědčí.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3414
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr N.: Mohl bys mi prosím objasnit co je ten obrubník zač? Dík.

Na lince 1 ev.č. 109. Ráno ještě ev.č. 50. Dnes jedna 15 jela dokonce Kollárovou ulicí, ale další jela již normálně.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:45:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: Kasselský obrubník viz např.toto

a na svém novém webu o MHD jsem opravil problémy s diakritikou takže by to mělo být v pořádku bez jakéhokoliv nastavování..

Dnes o půl sedmé ráno byl v podjezdu prý zase kamion, který se tam narval takže zase nachvíli přerušil trolejbusovou dopravu podjezdem ale o hodinu později už to bylo v pořádku..

a taky jsem se ptal jednoho mého známého řidiče na tu linku Kukleny-NHK a v DP ji fakt plánují společně se zprovozněním terminálu...
Zcela nové stránky o MHD v HK - přes 840 fotek

Můj web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3172
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na náhradní dopravě na lince 3 jezdil dnes Citelis ev.č.152- právě kvůli podjezdu.

A ta 50 měla údajně nehodu, kdy vůz před trolejbusem prudce zabrdil, trejsina taky stihla zabrzdit, ale zezadu do ní vlítla multikára. jak jsem slyšel, tak prodávám.
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 00:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č.203 vydává z motorové části značný rámus. Je to pouze když dochází k akceleraci. Zvuk se dá přirovnat k puštění třech hodně starých ventilátorů a bohužel je to slyšt i vevnitř autobusu. A zvenku to fakt vychází od motoru, takže si myslím, že se klepe motor ?? a nebo výfuk. Neměl někdo zkušenost ??
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PS Hradec Králové 4EVER
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na tom svozu lidí do Kuklen co provozuje CarTour byla místo naší bývalé 254 s reklamou Xavax, naše bývalá 235 stále v Hradeckém nátěru. Kolem 11:36 projela Pražskou ulicí.

Včera v 23:45 projel Pražskou ulicí náš Citelis z loňské dodávky (ev.č. jsem nepostřehl a ani jsem v té rychlosti kterou projel nevšiml co měl na DT). Neví někdo o co šlo? byl prázdný.
Zcela nové stránky o MHD v HK - přes 840 fotek

Můj web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by měla bejt 16, co jede ze Stěžer na Hl.n.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -4 vozů v Hradci Kr.
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 21:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co měl na DT Teda já už jsem fakt zmagořelej...proč mě místo digitální transparent jako první napadne drive-through??

Jináč tu linku z Kuklen na NHK kdyby byla bych ved po Gočárce a za mostem doprava. Možná by to chtělo nové zastávky Koruna, náměstí Svobody a Pivovar. Linku bych ukončil u Hypenovy, interval proložit s trojkou-tam bych možná všechny spoje poslal do Plačic...

A kasselský obrubník chválím...spíš by mě ale zajmalo proč se staví až teď a zrovna v Lipkách (dokonce tam postavili i přístřešek...)
Když si myslíš, tak si myslíš! A když blázinec, tak pořádnej!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3173
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 22:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pikohk: Ber to ode mě jen jako spekulaci, ale možná proto, že poblíž se nachází Tyflocentrum a tak je předpoklad, že zastávku budou využívat nevidomí a aby někdo nezahučel pod autobus a řidič se nemusel bát zajet k zastávce, tak zde byl vybudován tento obrubník. Tak si to vysvětluji já.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3416
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 14:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes minimálně 1 14Tr na lince (3 nebo 7). V ev.č. 266 zlobí tiskárna. Od 9.12. by snad mohly být nové JŘ.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3174
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 20:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č.31 i 32 jezdily obě na trojce.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 12:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu Kasselskýmu obrubníku: vyrábí se ve třech typech podle výšky - nízký 3cm, střední 4cm a vysoký 5cm. V Lipkách je ten střední 4cm. Ten 5cm používají v Pardubicích a když stojí na zastávce nějaký auto který potřebují objet tak s tím mají problém ho objet právě kvůli té výšce protože je ten obrubník navádí až nakonec obrubníku tedy jiný styl jízdy do/ze zastávky. Aspoň tak mi to včera řekl jeden můj známý řidič.
Zcela nové stránky o MHD v HK - přes 840 fotek

Můj web o SimTr

Karosa 900 and Škoda 14Tr/15Tr is forever =)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3418
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 15:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro - ev.č. 220 na lince 27.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice trochu mimo aktuality,ale přidám něco z minulé zimy pro odlehčení
 
14/15TrM - toť nejlepší trolejbusy,které znám
ŠKODA OSTROV - Navždy vzpomínáme!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3421
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady nejsou jen aktuality :-)..
Ze stativu nebo z ruky jsi to fotil?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze stativu nebo z ruky jsi to fotil?
Já bych řekl, že foťák měl položený na odpadkovém koši u označníku , 2s z ruky, jo?
Škoda těch přepalů a kompozice, určitě by se z toho dalo "vyždímat" víc.

(Příspěvek byl editován uživatelem chip.)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3423
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...přepalů a kompozice... mohl bys prosím vysvětlit? Dík.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace