K-report
 

Archiv do 19.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » DKV Brno » Archiv do 19.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 12:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Převrátil: No jasně ty chytráčku, já na trati nikdy nejel. Sice většinu na cizí papíry, ale na svou pověst a odpovědnost. Kdybych ti napsal co se dělo v HH v zácviku s pár lidma, tak by ses asi divil. Jenže z toho bych já měl průser a oni vyhazov.

myslím, že časem ještě budeš rád hopsat na lamině pod hlavičkou Carga.
Tak ho hošánku nebudu. Na to mě znáš moc málo.. Když už v Cargu, tak v jiném DKV (kde elektriky nejsou), ne tady. Já můžu odejít kdykoliv víš, mě tady nic nedrží. Papír už mám napsaný, stačí ho odnést na určené místo.. Zatím čekám co se bude dít.

Fýra: Řekl jsem to obrazně, ale zas to nikdo nepochopil. Takže na to kašlu, ať si každý říká a myslí co chce, mě už je to šumák.

Až budeš jezdit na svoje, jeď si třeba na bílou z Dolního až do Majlontu :-)
Nejsem Pokemon. Rozdílu mezi posunem a vlakem jsem si vědom a návěst označník taky znám, narozdíl od někoho.
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2923
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 13:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže z toho bych já měl průser a oni vyhazov.

Nebo opačně

Zatím čekám co se bude dít.

...aneb sen o ježdění na nejlepších hnacích vozidlech ČD se pomalu ale jistě rozplývá... Kdybys byl tak dobrej jak v příspěvcích na K-reportu, tak už jseš dávno jinde (tam kde tvé oblíbené 843) a nenecháš sebou zametat z depa do depa s blembákem na hlavě.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 13:15:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian Taky nevím, proč se bráníš elektrikám, je to pohodový ježdění, proti dýzlu čistota a klídeček, nesmrdí tam nafta, nic nestříká s trubek, ještě jsi asi nezažil nějakou eko havárku, já už se koupal v naftě i oleji :-) Taky na tramvaji v zimě zvedneš smeták a za půl hoďky máš teplo, neklepeš kosu jak na vymrzlým dýzlu. V létě ti tam zase netopí motor ...Prostě docela nesrovnatelný pokrok :-) Ty se tomu bráníš, jak se bránili za dob kdy jezdil můj děda zkušení páraři jít na dýzly, na ty "křápy bez srdce" a podobně, jak říkaly :-) A jak se jim pak líbilo, že nebyli od sazí, uhlí a oleje na mazání klacků :-)
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 13:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian : Nejsem Pokemon. Rozdílu mezi posunem a vlakem ...

Tak bych řekl, že při tvým nadhledu budeš v nějakým průseru velice rychle
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 13:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Blembák dávno nemám, jezdim ve skvělym turnusu na mašinkách které se mi líbí a do tratě se jednou za 10 dní taky podivám, ikdyž jen v rámci místních výkonů, takže momentálně si nestěžuju.

aneb sen o ježdění na nejlepších hnacích vozidlech ČD se pomalu ale jistě rozplývá..
Zdaleka ne. Jak jsem řekl v minulém příspěvku..

Tak bych řekl, že při tvým nadhledu budeš v nějakým průseru velice rychle
Neznáš mě, nemůžeš vědět jak jezdím. Člověk je jednou nohou v průseru pořád, v Majlontě na záloze k tomu daleko neni už vůbec, stát se může cokoliv, ale na bílou do KrPole nepojedu, to se neboj..

Fýra: To můžeš vysvětlovat dokola.. Já mám na elektriky, zvláště na zdejší stěžejní řadu 230 svůj názor, a to takový, že na nich prostě jezdit nechci. Na dýzlu taky nafta nesmrdí, a normálně z trubek nic nestříká, když chceš tak je tam čisto (narozdíl od laminy na postrku na uhlí), topení z motoru jde vypnout kohoutem, teplo je tam do 20ti minut, za tu dobu to akorát tak mám zkontrolovaný.. A to mluvím o velkých mašinách, já mám přece jen radši motoráky, tam je to ještě o něčem jiném. Na motory prostě nedám dopustit. Jediný co bych si nechal říct jsou esa, ale na ty vede cesta zase přes zgarbinátky, takže nic.
Stop elektrizaci, motorová trakce FOREVER!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 14:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dýzlu nafta smrdí a to nemusí nic stříkat.A ač si to asi neuvědomuješ a nebo necítíš, smrdí naftou vše co máš s sebou na mašině. A normálně nic sice nestříká, ale jsou chvíle, kdy něco povolí a stříká, to se stane každýmu, pak si užiješ, zvláště v létě pod kapotou u horkýho mototu je bezva něco hledat, kde to stříká a utírat to (a neříkej, že to opraví až dílna, ty musíš zamezit vzniku ekohavárie).
Topení lze sice zavřít kohoutem, ale mám takové zkušenosti, že je to nejlepší cesta aby začalo týct, až ho před zimou zase pustíš, když je celý léto zavřený. Asi máte spešl mašiny, u nás mají 40, tak za hodinu po startu a to moc netopí a když je venku mínus, tak další hodinu klepeš kosu, než to ohřeješ ve výkonu na štrece.
No jak říkám, zkušený párař taky nechtěl na ty hnusný krabice bez srdce, pamatuju to jako kluk, když jsem s dědou jezdil na pořádných mašinách 477.0 a 556.0 :-D
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 14:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a mašina se nejlíp leští kůžema s uzenýho :-)
Mechoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.62.14
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 20:05:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristianovi:...a do řepy může někdo dostat kdekoliv.Není třeba čekat až k bráně!
Nechť nás Pán Bůh uchovati ve zdraví ráčí,když sem pan K. kráčí!
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 20:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian Jak jsem se tě zastával, protože nesnáším nějaký jebání mladých lidí stylem "když já jsem jezdil, ty jsi ještě tahal kačera" a já jsem na mašině 40-50 a víc let", tak musím říct, že si fakt tele. V zácviku mně říct, že ať já si jezdím jak chci a že ty budeš "podle svýho" a ať ti do toho nekecám, tak tě vyhodím z tý mašiny. Uvědom si, že tam jezdíš na "cizí papíry", takže budeš dělat co ti jejich vlastník nakáže. Až budeš jezdit na svoje, jeď si třeba na bílou z Dolního až do Majlontu :-)
Taky znám některý tratě poslepu, ale radši se vždycky dívám.


Já bych tentokrát byl za Kristiána. Pár lidí jsem zaučil a vždy jsem se snažil jim do toho nemluvit. Něco jiného je, když určeného mám na celý zácvik a budu ho školit komplet. Tam bych radil a radil a pravděpodobně bych mu určil můj styl práce.
Ale pokud mi přijde na jednu směnu, tak považuji za nejrozumnější vůbec mu do toho nemluvit a kochat se tratí a kvalitami strojvedoucího. Když udělá důležitou chybu, tak mu pomůžu, ale jinak mě nezajímá. Koukám po krajině, kochám se potížema při změnách směrů (trojí vracení na stanoviště) a nic neřeknu.
A funguje to. A jestli brzdí či nebrzdí u výstrahy? Ano, odpovídám za něj já a proto, zdá - li se mi to příliš na ostro, tak to až po zastavení řeknu. A nestalo se mi, že bych na někoho musel křičet "brzdi vole".

Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 23:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On pan strojvedoucí Vladimír P.......a zacvičoval více lidí!! A myslím pořád zacvičuje.Je fajn se s ním občas potkat prohodit pár vět,rozumíš. Myslím,že zrovna kvadra jezdil vůbec jako jeden z prvních na staré Tišnovce,když došli přímo z výroby.
Ale vím ,že ty jsi Jaroslave JEDINÝ,koho nedoporučil k další kariéře strojvedoucího,rozumíš??
A vem si k srdci Lubošova slova,tvou aroganci a zároveň i blbost kterou tu předvádíš se baví celé depo!!Rozumíš??
A myslím tím skutečně CELÉ!!Rozumíš??
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3617
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 23:26:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Šimral:
To je rozumné a takovéto zásady budu jednou taky ctít...je třeba dát prostor, ale taky třeba radit a pomáhat...někdy k tomu má cit někdo k tomu stavěnej prostě není...

Zde spíš jde o to, jakým stylem to pan Kristián tady publikuje, ty plky že něco nechce nebude a já sem mistr v tom a tom...to je moc a jestli se nad tim doma ukájí jak se lidi nad jeho výrokama rozčilují..., jeho věc....:-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 23:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_Šimral Tak já nekřičím brzdi vole, jen suše podotknu : Já ti nevím, ale já už bych brzdil :-) pak bylo, tssss dva zoubky....já bych brzdil víc....tsss 4 zoubky...minuli jsme skoro 70 mlhovku na 300metrů, kua nasyp to tam!!! :-D
No nemám nervy pozorovat některé kolegy s papírama svýma :-))
Ale třeba takovej Vmorry byl pohodovej zácvik, někdo to má v ruce no, někdo to nemá v ruce ani po 20ti letech :-)
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 00:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: no, já to "brzdi vole" taky říkám už opravdu, když je to naprosto nezbytné. A to už se nadzvedávám, abych když tak tím brzdičem o celé kolo otočil sám. Do té doby se snažím být v klidu a nedávat najevo vnitřní neklid. Přeci jen koukat na někoho cizího je podstatně náročnější než řídit sám.
A občas se snažím i naprosto zákeřně jako spát. Pozitivně to funguje na uvědomělost zácvikáře.

Jinak když jsem byl v zácviku já, bylo naprosto normální, že hlídající kolega spal na druhém stanovišti a to i na tramvaji, kdy ke mně neměl přístup.
DVI
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 07:56:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristan: "Rozdílu mezi posunem a vlakem jsem si vědom a návěst označník taky znám, narozdíl od někoho."

Nehodlám komentovat nic víc než to, že označník není návěst, nýbrž návěstidlo!
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 13:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Jistě že diesl má svoje nevýhody, ale mě to prostě baví.
Asi máte spešl mašiny, u nás mají 40, tak za hodinu po startu
U nás už když na ně přijdeš, páč jsou na kabelu který to na automat vytopí na 40, sundáš, nastartuješ, zapneš ohřev a než vyjedeš na hranice, můžeš na stanovišti vesele topit.

Mechoš: Můžeš, v depu to bude ještě lepší, tam budu mít alespoň lepší průkazní materiál (kamery). Znovu říkám že trestní oznámení podat umím a rozhodně mě to vadit nebude, kolega nekolega, vyřizování sporů pěstma prostě neberu.

Tentokrát bych chtěl poděkovat P.Šimralovi, neboť on jediný pochopil, co tím chtěl básník říci. Po mě samozřejmě nikdo neřval brzdi vole, neboť to nebylo potřeba. Ano, člověk se nejlépe naučí jezdit, když mu fíra řekne nazačátku co a jak a nechá ho jet bez zbytečných keců. Já jsem se s takovýma lidma naučil nejvíc, nejlíp když spali nebo si mě nevšímali, za jízdy z venku umývali okna apod., a uplně nejlíp když jsem najednou na stanovišti osyřel. To pak má slovo odpovědnost teprve správnou váhu. Sám už teď vím jaké to je, když za mě řídí někdo jiný.. Jistě že je to opravdu náročnější než když za tim člověk sedí sám, ale někde se to prostě ti lidi naučit musí, žádný učený z nebe nespadl, a pokud mu budete neustále řikat co a jak, tak se to prostě nenaučí nikdy.

Bimbo: Ano je to skvělý strojvedoucí, kvadra zná nazpaměť, to je fajn. Jenže hold jeho styl jízdy považuje za jediný správný a když tam někdo dá o stupínek víc než je třeba, už vzniká problém. Když každých 10 sekund vysloví nějaký povel, pak to není zácvik, ale dálkové ovládání a z takové jízdy si zácvikář nic nevezme, pokud s tim teda nejede poprvé.

(Příspěvek byl editován uživatelem kristian.)
Stop elektrizaci, motorová trakce FOREVER!!!
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 11:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: pokud s tim teda nejede poprvé.
třaba ten pocit měl
* * *
Usmívej se! Bude Hůř

Prodám DSLR i s objektivem. Kontakt přes e-mail
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3635
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 14:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian:
TAdy jde spíš o osobnost, ty máš prostě svůj rozum a nikdo ti do ničeho nesmí kecat, mě když někdo "každých 10 sekund" řikal at to dělám tak a tak, tak mi to rozhodně nevadilo...člověk musí mít trpělivost a snahu...
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 15:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jako kdyz se hodne nudim tak se tady (DKV Brno) vzdycky dobre pobavim
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 15:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

panove firove, dalo by se nejak zaridit aby se normalni slovek mohl s vama projet v masine (jen se divat neridit)? Muj stryc mne kdysi vezl z Libiny o Olmiku na bardotce bo byl plnej vlak a listek jsme mel a bylo to super. Dalo by se to zopakovat? (Stryc uz bohuzel nefiruje)

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 17:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Su zvědaví, jak dlouho sa tu pan Kristian neukáže
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
tom.3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 15:51:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco jsem slyšel o nasazování brněnských 754 na Sp 1643 Radhošť,ale nevím co je natom pravdy.Ví někdo něc blíže?díky
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 11:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

návěst označník taky znám
Označník není návěst, ale návěstidlo vyjadřující návěst "Posun zakázán" To bys měl vědět, když máš V-08, ne???
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:40:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.Mám dotaz nevíte někdo kde bych našel na netu ,,dislokaci" lokomotiv patřící DKV Brno? Hledal jsem to a nic jsem nenašel.Jestli znáte někdo nějakou adresu,napište mi ji,děkuji předem.
Blueseal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad petan363: zkus http://zeleznice.e-metro.cz/
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 18:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim Vas,
chtel bych se zeptat, kdyz studuji ucebni obor Elektrikar silnoproud a za par mesicu zacnu pres skolu chodit na praxi, bylo by mozne treba v Herspicich nebo Malomericich? Pak pujdu na nastavbu a chtel bych nastoupit jako strojvedouci. Diky za info.
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 19:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: (jsme na tom stejně, su na oboru zařazeným do třídy 26 což je podle vyhlášky 101/1995 (?) ideální pro stojvedoucí) nechcu tě zrazovat, ale pokud nemáš nějakou tlačenku v depu, tak to ani nezkoušej. Já to zkoušel už v únoru domlouvat na květen a bylo mi řečeno že maj dost lidí ze škol se kterými mají podepsanou smlouvu (SŠ Břeclav a Česká Třebová). Takže asi tak. Pokud se ti to povede tak napiš

P.S. zkus to snad v Heršpicích, protože v Maloměřicích sedí pan Nováček a .........(víc případně na mailu)
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 22:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, jj, chapu to.
Ale mam jednu "pozitivni" novinku - v Ceske Trebove uz odmaturuji pouze 2 rocniky strojvedoucich a take jen dva rocniky vypravcich. Nejak se to tam s tou skolou sere, je to spatny. Drahy chteji strojvedouci, ale nedelaji nic proto, aby je ziskali. Se skolami uzaviraji nemozne smlouvy a je to proste v pytli. Je tak malo skol a ve Trebovy uz ani neproplaceji zadne procenta ze ctvrtletnich jizdenek pro denne dojizdejici zaky. Pred 3 rokama proplaceli 90%, rok na to uz jen 50% a ted uz nic, proste se ČD na svoje zaky vysraly a to je tech skol tak malo. Jde to od 10ti k 5ti, ale oni ty firy budou potrebovat. No uvidime. O panu Novackovi mi klidne neco pisni na mail, rad se neco dozvim predem. Diky. (stloukalmilos@seznam.cz)
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 09:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Belinea: Já zase mám informace, že ČD chytají v Třebové školu přímo pro strojvedoucí, neboť během několika let bude potřeba asi 700 nových fírů.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 12:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tu šla řeč o zácviku,taková rozhicovaná bloncka by za zácvik stála,otázkou je,kdo by koho školil...
 
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 15:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook:

nóóó ... dobrá trefa ... Jestli vydrží celou šichtu házet lopatou, tak ta bude k neutahání!
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 18:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Topička (žena)na páře nebylo ani za éry ČSD v padesátých tetech zas nic tak neobvyklého, byly i strojvůdkyně,ale co vím tak byly asi 3 ženský strovůdkyně v Děčíně okolo roku 1975, ale jezdily s m 131.1. Taky pamatuju ženskou vozmistrovou a kolega vyprávěl, že ve Vršovicích byla i posunovačka. Ženskou posunovačku jsem viděl v Miláně a topičku před několika lety na muzejní dráze ve Velké Británii.A ta vydržela házet lopatou celou dobu jízdy velkou rychlíkovou mašinu a do pěkného stoupání cca 20 promile.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 19:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano,pohled na hezkou mašinu je prostě oční balzám...
Ale nerad bych to tady brňákům zasíral,tak se omlouvám za téma poněkud mimo tuto mísu.
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31323
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 00:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jednou budou jezdit do Brna na Taurusech Rakušáci, tak se „fířice” možná dočkají. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 09:46:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a topičku před několika lety na muzejní dráze ve Velké Británii.A ta vydržela házet lopatou celou dobu jízdy velkou rychlíkovou mašinu a do pěkného stoupání cca 20 promile.

Tak to byla určitě něžná jemná krasotinka co?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2206
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem viděl v severní hale v Majlontě na zvedákách ústeckou 122.03x (036 nebo 038)!!! Takový vehikl, to se tady jen tak nevidí! Mohla by tam mrška vydržet do středy, abych ji mohl omrknout za světla!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 20:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím 2038 byla v Přerově. Viděl jsem jí v sobotu
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 07:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu nad ránem jela zařazená v nákladu na Brno (pokud je zelenožlutá)...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 14:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale 122.038 je už přes rok zrušená ...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 10.3 ráno v 8.20 jsem projížděl Přerovem a viděl jsem na točně depa zrovna vytaženou 122ku s adélou a byla v nátěru zelená, bílá už i dalo by se říct zánovním a myslim jsem viděl číslo 2036 či 2038, projížděl jsem po první koleji, tak jsem to měl dál...
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 20:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mašinka, která je při vchodu do DKV Brno na podstavci ( BN 60 ) bude nejpozději do konce měsíce z podstavce odstraněna a odvezena do Chomutova :-((
 
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.50
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 09:29:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proc se bude BN 60 presouvat pryc? A druha otazka: slysel sem ze pry pochazi z vlecky Skrobarny - vi nekdo vice, co je na tom pravdy? Diky za info.
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 16:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože jeden pán ( nebudu jmenovat ) z budovy co je kantýna tak jí někomu prodal do Chomutova. Tato mašinka byla vyrobena v r.1956 pod v.č. 3848, č. motoru 660044, předána do provozu 13.02.1957. Ano původně byla v Brněnských škrobárnách
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 20:42:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože jeden pán ( nebudu jmenovat ) z budovy co je kantýna tak jí někomu prodal do Chomutova.

V Chomutově je nyní depozitář Národního technického muzea se sídlem v Praze.Takže nejspíš mašinka půjde do muzea(a bude deponována v Chomutově,jako mnoho jiných).
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý rok na podzim tam byl i odvezen Papoušek co byl v Bohumíně
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam se toho už odvezlo.Z brněnskejch např.354.1217 a 771.069.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 08:47:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý rok na podzim tam byl i odvezen Papoušek co byl v Bohumíně

Jo je tam mimo jiné 477.060,556.510,475.142,751.010,753.016,historické el.mašiny na 1500 V(E 422,E 436),akumulátorová lok a další.Od příštího měsíce má jít do pronájmu NTM i druhá rotunda,takže místa na muzejní exponáty bude dost.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet
Tome,dneska jsem to trochu natáhl s Tondou P. u mašinky v Otrokách,tak tedy vyřizuji jeho srdečný pozdrav,s opravdovou úctou vzpomíná na jistého mechanika T.P. a jeho detektor přeskoku na strojích řady 754,uplatňující se zejména po jízdách těchto strojů vedených jistým strojvedoucím Nikolou Jiskrou,jistě víš...
Tony,nyní coby zarostlý podřevnický zálesák,si jen libuje nad stavem brněnských čtverek,chacharovi prý do ruky tak maximálně krumpáč s kahanem...
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 07:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: 1217 tam asi ještě není, má se nacházet v depu v Břeclavě. Ale její odvoz (společně s 498.106) se plánuje někdy na duben..
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 13:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrik_koplík: Páťo, já by řekl, že Všudybylka jela do Chomoutova společně s břeclavským Čmeldou 771.069 tuhle středu, viz foto
Brejlovci na trati 251
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 16:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jajj... tak to držíme smutek. Škoda jí, holky.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 12:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tato fotka byla focena v pátek 16.03.2007 v poledne v DKV Brno na jihu, takže čmelák s všudebylou jsou v depu, všudebyla je na severu u strojmistrů
 

(Příspěvek byl editován uživatelem kibuna.)
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 14:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 

 
 

Tak pár vzpomínkových fotek z mojí špionážní výpravy do haly v Brně dol.nádraží v červnu 2005
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 15:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo to už je minulost :-((
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 17:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je fakt minulost:
354.1217-ta tam už dlouho nestojí
433.001 -má teď nové vodojemi
475.101 - je rozdělená, v motorárně se nachází jen tendr, rám+bouda
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 21:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

společně s břeclavským Čmeldou 771.069
Ti dám břeclavského čmeláka, až se ti udělá špatně
Vraťte nám ho.........!!!!!!!
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2215
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 22:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook: že taky zdravím! V létě se tam objevím - až zas budou ve Vizourech kvílet kytáry...



Konvoj z BV ve středu ještě na Dolním:
 

Špionážní pohled do dolňácké haly. Současný stav, foto pochází z dnešního odpůldne:
 
Marfuša stále na místě...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2216
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 22:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a když už jsem byl na tom Dolním... Kdo by si nevyfotil takové setkání?
 
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2220
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 12:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za císaře pána a jeho rodinu - postavili v Heršpicích pár domečků pro mašinky. A jestli se ty domečky nerozpadly, tak tam stojí dodnes.

 
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 12:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Aby jsi se do těch domečků nenastěhoval taky.Víš,že dráze je všechno možné.
Vasekpetr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 15:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom nízkým domečku vpravo, první dvě okna od kraje haly - tak tam jsem deset let makal! Jó to byly zlatý časy na pantografech.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace