K-report
 

Archiv do 28.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční periodika » Archiv do 28.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sinar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 20:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mafouz: No tak to prr. Já proti časopisu Dráha nic nemám a nikdy jsem ho ani jeho redaktory, či externí dopisovatele neřešil. To že tento časopis už neodebírám nebo dělám pro ŽM neznamená, že jsem na Dráhu vysazenej, nebo snad tady na DF budu brečet, jak moc mi jeho redaktoři ubližují, že nepíšou o tom, co zrovna mně zajímá a budu plivat po všem, co s ním souvisí. Takto jste tady začal vy a pak ještě hloupě přiznáte, že ze ŽM, které nejdřív zkritizujete co to jde (19.11.), nakonec vytahuje rozumy pro vlastní práce do školy.
Pár lidí z Dráhy znám a jsou to fajn chlapi, tak jen proto reaguji na Mafouzovy výplody. Zbytek reakcí je pro mne ztráta času. Snad jen pouze to, že si nemyslím, že by si z vás někdo z ŽM dělal srandu. Jen jste podle mne začal špatným tónem. Jistě že Velenice jsou dobrý šolich, o modelech bych se taky ráději více bavil například o domácí dílně a dálkoviny se mohou někomu zdát zajímavé, ale zjevně vás komunikace s idiotem s velkým I neuspokojí, takže je mi líto.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 22:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy vyjde ŽM 12/06?
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 08:02:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Idiot? Á - to je ten pták!
Ale ne, idiot, to je přeci člověk, jako vy a já!
F. Holzman - Křížovkáři.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 15:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojuji se k dotazu Alesla.

V sobotu se budu vyskytovat v místě, kde je k sehnání ...
Z nejhoršího jsme uvnitř!
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 22:46:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaromír Pernička: Pane šéfredaktore, nedávno jsem se Vás ptal na honoráře za fotografie v ŽM a na jejich údajné neproplácení. Označil jste to za nesmysl a dále jste psal, že pokud se někomu něco takového stalo, že peníze neobdržel ať se obrátí přímo na Vás. No mohu říci, že jsem trochu zapátral a podobné popisované zkušenosti z Vašim časopisem má více lidí. Nebudu jmenovat, kdo jsou a kolik jim třeba i dlužíte. To na jejich ochranu. A proč Vás tedy znovu oslovuji. Píšete, že se na Vás postižení mohou obrátit a určitě se vše srovná. Nevím, ale podle toho, co mi dotiční sdělili, tak Váš e-mail (tedy Vy) nereaguje a na dopisy také příliš nereagujete. Proto bych Vás chtěl touto cestou požádat o nějaké vysvětlení, alespoň zde. Děkuji.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 15:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpovím sám sobě: Od pátku 12. 1. má být v prodeju.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Jan Stehlík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.174
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 16:29:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fakt super,když redaktoři mají strach sem zveřejnit datum vydání...
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 17:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak především nevím, proč by ho tady měli zveřejňovat. Jako chybu bych spíš viděl, že datum vydání není na stránkách ŽM. Ale stejně nepotřebuji znát přesný datum vydání, takže nevím, k čemu by mi tato informace měla být.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 19:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To prosincový číslo bude k dostání až skoro v půlce ledna jo?
ICQ:450 504 903
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 07:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: jj, taky se divím, že to bude už tak brzo :o))
výborně!
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:11:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jaromír Pernička, 742 404 a ostatní.
Mrzký peníz nechodí ani za příspěvky a fotografie v Dopravním magazínu, a to již velmi dlouho - nejedná se o týdny a ni měsíce!
Také vím o více lidech. Obávám se, že nám pan šéfredaktor nebude mít vůli toto vysvětlit :-)
Na druhou stranu - je pouze šéfredaktor, nikoliv majitel vydavatelství. Z tohoto pohledu pláč na špatném hrobě.
Ovšem tato pověst ŽM a DM už začíná být všeobecně známá. A tak je otázka, jak se bude šířit mezi přispěvateli a svým způsobem i mezi čtenáři... Přiznejme si však, že časopis žije především z inzerentů. Dokud budou firmy zadávat články a posílat tiskové zprávy, bude ŽM a DM přežívat i se svou pověstí.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavní ovšem je to,že ŽM vychází včas,tj,že prosincový číslo vychází v prosinci,a né v lednu
ICQ:450 504 903
Mafouz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudete brečet? To vidím tady ty Vaše básničky. Když to tady někdo čte, tak uroní slzu, že Vás nějaký sprosťák Mafouz urazí, když jste tak slušný člověk. Jestli jste si toho nevšiml, tak ten příspěvek byl psán na číslo 10/2006. Sprostý jsem byl, protože jsem byl opravdu naštvaný, když jsem tam skoro nic zajímavého nenašel. Celkově jsem ŽM popsal dne 13.12.2006 a tam jsem napsal, co se dá použít. Jen tak pro zajímavost, napsal jsem, že se článek dá použít do školy, nikoliv, že jsem ho použil. Protože se výběrové řízení x-krát změnili, tak po měsíci je již článek stejně zastaralý a v podstatě se do školy nedá použít (což není váš problém). Opět jste vedle jak ta jedle. Jak je vidět, ani pochvala Vás neuspokojila, tak už další psát nebudu. Uspokojilo by mě, kdybyste řekl, že třeba o tom tématu uvažujete, jinak nic víc vidět nechci.

Ad kade:“ Takže klidně zkuste ještě nějaký podnět, já Vám na něj zcela objektivně odpovím.“ Měsíc pryč a odpověď nikde, jako obvykle …pak že si ze mě neděláte srandu…

Kolik bude ještě pokračování o Innotransu – 5 nebo 6, nebo dokonce 7?

Jinak vydat ŽM 12 v polovině ledna, pánové, jste dobří, to už chce opravdu odvahu…

ad 742 a výborně: Bohužel to není nic nového, o tom se mluví téměř pořád. Jsem si 100% jist, že vám zde nikdo neodpoví, zvlášť, když je to pravda. Nebylo to jen vyplácení honorářů, ale o tom už tady radši mluvit nebudu.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostal už někdo Mišmaš 12/2006 ?
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 17:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ne a troufám si tvrdit, že se k Plzni doloudá tak za 5 minut únor...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 17:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude super Prosincové číslo v únoru.To nemá chybu!!Ať žije aktuálnost!
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 17:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tak tady čtu,tak sem opravdu rád,že sem Mišmaš přestal kupovat.Protože čekat skoro do ůnora na prosincový číslo,to už je co říct
ICQ:450 504 903
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je že předplatitelé dostávají výtisk až po prodejcích ve stáncích.Čili všichni ho už mají přečtený,kromě předplatitelů.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 17:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co,už máte Prosincovej Mišmaš?Na Lednovej se rači ani neptám,ten výde tak někdy na Velikonoce
Já už svojí lednovou DRÁHU mám,jako vždy vyšla včas
ICQ:450 504 903
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 23:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes zakoupil první číslo Dráhy 2007 a musím uznat, že tentokrát se mi tematika článků velmi líbí. Takže do nového ročníku dobře vykročeno!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: Jo, máme
ICQ: 155-617-186
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to máte dobrý.Teť bysme mohly začít uzavírat sázky nato kdy vyjde lednový číslo

Já to odhaduju tak na 5.2.2007
ICQ:450 504 903
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 7-2002
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 11:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ještě lednovou dráhu nemám,asi se někde sekla na poště.jinak mi ŽM12/06 přišel ve čtvrtek.Já odhaduji že mi lednové číslo přijde tak 15.2.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 14:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ŽM už se dotoulal až k Plzni Ale přišel mi včera... no a ten obsah na to čekání, taky neodpovídá...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 18:56:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem si koupil první číslo Dráhy a po prolistování mě málem ,,vomejvali". Článek o 471 doplněný 5ti fotkami, přitom ani u jedné fotky nesedí popisek. Tak že se to stane jednou, občas, maximálně jedno za........., to bych ještě bral. Ovšem popisky nejsou jen přeházené, popisek k titulní fotce tuto vůbec nemá, popisek k poslední fotce na opavské štrece vůbec není. Tak nevím, tohle se snad ani nedá vyřešit obvyklou opravou.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3840
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH případně ostatní: nechtěl jsem tu tento problém "nakousnout" dříve, než se tu někdo ozve. Asi nejen mě překvapilo, že to tak dlouho trvalo - skoro dva týdny...
Popisky jsou bohužel skutečně všechny špatně, některé jsou "jen" přehozené, jiné fotky mají popisky úplně jiné, které patří fotkám, jenž zveřejněny nebyly. Pouze k fotce z titulky to sedí... Nejen mě to moc mrzí, tiskařský šotek se skutečně vyřádil. Za všechny "zainteresované" se všem čtenářům za toto politováníhodné nedopatření hluboce omlouvám, stává se maximálně jednou za 10 let...
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:58:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je to škoda, protože článek je zajímavý již jen tím, že je napsán trošku jiným pohledem než klasika z pera ,,drážních úředníku". Spíš je otázka co s tím, abychom po 20ti letech při vytažení s archívu nedůmali, kde je mezi Havířovem a Šenovem byla jednokolejka a kdy a kde se v Šenově těžilo uhli.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 20:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jak,únor je pomalu tady tak mi to nedá,už máte lednovej Mišmaš?
ICQ:450 504 903

Nikdy neříkej,že něco nejde,protože se vždycky najde nějaký blbec,který neví,že to nejde a udělá to.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3842
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 20:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: toť otázka. Vydat přelepky a "přepisky" po vzoru X-té změny JŘ ČD asi nepůjde.. I když by to vypadalo zajímavě: "Na straně X nahraďte text .... textem ..., stranu Y přelepte..."
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 21:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou už oprava stránky v dráze vyšla,tenkrát se mi to přelepení moc nepovedlo a je to dote´t znát,mám pocit,že se to tenkrát týkalo odprodeje čmeláků do zahraničí.
ICQ:450 504 903

Nikdy neříkej,že něco nejde,protože se vždycky najde nějaký blbec,který neví,že to nejde a udělá to.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1533
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 21:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jednou taky vyšla oprava Dráhy, když vyšly fotky v náhledovém provedení, ne?
ICQ -> 21 65 33 068
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne!!!!!!¨počítám že přijde v polovině března.
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 23:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Já sice ostravsko neznám (dlouho odkládáná náfštěva už je teď vzhledem k tomu, že mám doma sedmiměsíčního cvrčka, málo reálná), ale ty popisky mě nejdřív zaskočily, pak došlo k prozření (aha - chyba není na mém přijímači) a nakonec pobavily. Nicméně články , ten o výluce mi byl bližší, ale i o městských slonech jsem si rád početl.. Jen tak dál
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 21:09:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měsíčník o dráze má měsíc zpoždění.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 23:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže se z toho pomalu začíná stávat občasník
ICQ:450 504 903

Nikdy neříkej,že něco nejde,protože se vždycky najde nějaký blbec,který neví,že to nejde a udělá to.
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 11:20:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostal se mi do rukou ŽM 12/2006 a na stráně 37 je drobná chyba. Jsou zde uvedeny web adresy firem, které se pochybují kolem modelové velikosti "G". Třetí odkaz je špatně, správná adresa je: http://sedi-models.wz.cz/
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 22:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s tim odhadem,že lednový číslo občasníku MišMaš vyjde 5.2.207 sem se skoro trefil.
Jó chtěl bych mít předplatný tohoto skvělýho plátku kterej vychází jenom s měsíčnim zpožděnim
No ale naštěstí to předplatný nemám a nemusim tudíž nasraně čekat na každý číslo
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1898
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad nikde není dáno, ke kterému datu v měsíci musí časopis přesně vycházet. Znám i dost renomovaný zahraniční odborný měsíčník, který pravidelně vychází až v polovině druhého měsíce, tzn. např. lednové číslo vychází v půlce března. Dřív se prostě lednové události nestihají pořádně zpracovat. U časopisů typu Hustler je to možná jedno, ale když lednové číslo něčeho vyjde 5 ledna, je nasnadě, že o lednových událostech to moc nebude...

Samozřejmě uznávám, že když to slíbím vydat do XY, tak je solidní to do toho data skutečně vydat. Poud vím, že to stíhat nebudu, tak holt nic takového neslíbím.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3268
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to asi v tom, jestli lednové číslo chápeme jako železniční čtení na leden (to potom aby to vycházelo koncem prosince), anebo jako čtení o lednových událostech (to potom se ale nesmíme divit, když vyjde začátkem března).
Život je kabaret
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 18:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Přesně tak. Mně to vůbec nevadí, předplatné mám už podruhé na dva roky, takže mě ŽM stojí jen poloviční cenu. To jen někteří dělají z komára velblouda.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 11:06:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale co když ŽM najednou zničehonic přestane vycházet vůbec? Jakou máte záruku, že o své dvouroční předplatné nepřijdete? (Také jsem o dlouhodobém předplacení uvažoval, ale vzhledem k těmto obavám si "Mišmaš" raději kupuji jen případ od případu.)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3273
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 11:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediná jistota v životě je...? Napovím, MišMaš to není.
Ale ano, jinak souhlas, ze stejných důvodů si také ŽM nepředplácím.
Život je kabaret
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 16:01:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když Mišmaš začínal (ještě pod názvem Magazín modelové železnice a s jinými lidmi okolo), vycházel silně nepravidelně. To nynější situace je proti tehdejším poměrům zlatá!
Ale název této diskusní skupiny "Perly v Mišmaši" spíše počítá s tím, že si někdo časopis a články v něm (když už tedy konečně vyjde) pozorně přečte a dá zde k lepšímu různé nevhodně použité odborné termíny, chyby vzniklé překladem, prohřešky proti pravopisu a jiné "perly". To už tady dlouho nebylo.
Asi jsou šotouši čím dál víc líní číst.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel a Bkp:
Asi tak: Poprvé jsem risknul, nyní se mi to již vyplácí. Neboli kdybych nedostal letošní číslo 2 a další, tak stejně bych proti nepředplacení ušetřil
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.225.72.18
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 07:30:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se vám slovenská mutace Dráhy 02/2007? Doufám, že česká vyjde vzápětí aneb to není ani trošičku snaha o vyváženost ČR/SR/zahraničí?
Dost mě to zklamalo.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3890
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 08:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jmb: mě se Dráha 2/2007 líbí moc. Že je skoro celá "slovenská" je prostě tím, že to je záměr. Jedno číslo je zaměřené na ČR, další na SR atd... Si porovnej loňský ročník, tam to bylo podobné...
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1510
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 08:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad jmb: únorové číslo je zaměřené na Slovensko už potřetí, mě osobně to nevadí. Letošní jsem ještě nečetl, ale těším se. Jen mě zarazily fotky na obálce, srovnejte s 2/2004. Skoro to vypadá, že na Slovensku nic než krokodýly a zamračené nejezdí

A ještě jsem zapoměl pochválit letošní lednové číslo, zejména mě zaujal článek o odklonech do Vítkovic a mapka u něj, hned se to lépe čte. Ale i ostatní příspěvky se mi líbily.

A jéje: my o vlku a on zde

(Příspěvek byl editován uživatelem Kubrt.)
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1905
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 09:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel - tak je vůbec otázka, co si takový pravověrný šotouš třeba z lednového čísla odnese. Zajímají ho výběrová řízení na ZDO? Technologie překládky návěsů? Nebo spíš první ExD ve Španělsku?

A já se ptám, kam se nám vytratily oběhy, rušení brejlovců, fotky z odklonů nebo aspoň z nostagických jízd?
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 09:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: a proč by měl Mišmaš v tomhle kopírovat Dráhu, která je pro šotouše jako stvořená? Každému, co jeho jest a co má zájem.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3891
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24:
Přesně tak. Mně oběhy, rušení brejlovců, a především fotky z nostagických jízd vůbec nezajímají. Pěkné fotky z odklonů můžu.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1906
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 14:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byla samozřejmě ironie, resp. narážka na to, že šotouši zde nehlásí žádné nalezené perly. Rozhodně nezatracuji ani Dráhu, ani mišmaš.
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 20:01:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taktéž kupuji ŽM z důvodu obsahu(zaměření na nová vozidla a nové projekty).Nostalgie mě moc nezajímá,protože jsem ji prožil-jsem starší,než černé uhlí.
Naši mladí,ať si užijí nostalgii v Dráze.
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaměření č.2/2007 na Slovensko je dobrý nápad, který však zůstal na půli cesty. Články až po stranu 28 se tentokrát četly velmi těžko - v přemíře popisů dislokace a nasazování vozidel články ztrácely dech a s tím se vytrácela i pozornost čtenáře. Je škoda "cpát" do textu údaje, které by šly snad i lépe a srozumitelněji vyjádřit v tabulkách. Text zkrátka neuchvátil.
Monotématické číslo - ne kvůli Slovensku, ale kvůli přílišnému zaměření pouze na tažná vozidla. Kromě Hornického skanzenu, historie vozů CDlm a již téměř povinných tramvají a trolejbusů jen lokomotivy (a pravda, motoráky). Snad příště bude lépe.
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Číslo zaměřené na Slovensko je obrovské PLUS. Tím větší, že vychází začátkem grafikonu, takže má i praktický význam pro .
Co se děje na železnicích v krajině pod Tatrami nikde jinde pořádně nezjistíte. Na vlaky.net je houby a k-report.SK bohužel neexistuje.
Takže tentokrát si Dráhu po dlouhé době rozhodně koupím.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1518
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 09:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se únorové číslo taky líbí, snad jen část článku o změnách jízdních řádů jednotlivých vlaků je zbytečná, to se dá snadno zjistit z dostupných zdrojů. Opakovaně musím pochválit seriál o trolejbusech v NDR, i když nejsem vůbec "trolejbusák"
2m62u
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V článku o nákladní dopravě na trati Trenčín-Chynorany se vloudila malá chybička:cílovou stanicí rudných vlaků pro Mittal Steel není žst.Ostrava-Vítkovice, ale Ostrava-Bartovice.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 22:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se únorové číslo taky velmi zamlouvá. O provozu na Slovensku, a o tamní řadě 751 a 752 obzvlášť, si přečtu velmi rád. Jenom mě zas pěkně rozsáhlost městské dopravy.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Wychuchol_tce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 10:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosímvás, kde si můžu koupit Dráhu? Nejlépe v Teplicích.
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 16:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wychuchol_tce:
V Teplicích třeba na nádraží v prodejně tiskovin Relay. Tam chodí Dráha pravidelně.
ICQ: 250-751-966

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace