K-report
 

Archiv do 25.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě na jihu Čech » Archiv do 25.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 14:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Elektrizace a modernizace tratě 199 má být letos hotová až po Velenice, nebo se to celé letos nestihne? Nemáte někdo tušení?
ICQ -> 21 65 33 068
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 00:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak uplynul týden a dávám sem zase pár fotek z jízdy raního pátečního Junáku vysočinou.V Doňově jsme míjeli nákladní vlak.Lamina s autama z Kolína TPCA.Ve Velkém Ratmírově všehochuť tažená laminama dvojičkama a nakonec v Popelíně 2*240+cca 20 Easu.čísla vlaků jest zde:http://bahnfuhrer.wz.cz/zobraz_trat.php?trat=225&mod=normal (neodvážím se je přidělovat k jednotlivým vlakům).
V Počátkách sněhu jak nechci říct co :-).
 .Křížení s protijedoucím rychlíkem R 662 bylo v Batelově namísto Cerekve.
 .
Jinak jak sem slíbil,tak pár fotek z nákladní části Jihlavy města,která vezme za své.
Prvně to,co bude sloužit dále :-).Takže výpravní budova.
 .Nad výpravní budovou stojí budova v typickém transverzálkovském kabátě.Její původní určení nevím,pokud někdo doplní,budu rád.
 
 .Půjdeme-li od "hlavní" budovy doprava k Rantířovskému záhlaví,po levé straně uvidíme starý sklad se zajímavým prvorepublikovým nápisem.
 .Po pravé straně je velký sklad,který je dodnes používán.najdeme tam malé firmy,které ovšem s převozem zboží po železnici nemají pranic společného a tak na druhé straně stojí kolona odstavených vozů,které jsou zde deponovány a jejich cesta bude snad jen na rozřezání.
 
 .Popojdeme-li kousek kupředu tak uvidíme po levé straně tento dům.
 .Stále jdeme dopředu a naskytne se nám pohled na celé nákladní nádraží,na kterém dnes je deponován "šrot".Tato část je okupována bezdomovci.
 .Po levé straně uvidíme všelijaké "kadibudky" od příslušenství (výsypná rampička a automobilová váha )
 
 
  a ještě jednou celkový pohled i s budlinami.
  Na druhé straně nádraží dominují dvě stavby.První je administrativní(asi byla) budova.
  a o kus dál vlevo je rotunda bez kolejí,ale zato s asfaltem.(hlavně,že se nemají kde schovávat motoráky před vandalismem).po točně zbyla jen jáma.
  A nakonec konečný pohled na vlečku Ferony a na mechanické závory na Rantířovském záhlaví.
 
 

Toť procházka po Rantířovském záhlaví.Ještě mě čeká dokumentace druhého záhlaví s vlečkou k silu.Jinak mnohem více fotek bude na mém plánovaném webu o tratích na Vysočině-to je ale budoucnost :-)
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 15:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Kvalitní reportáž . Díky za sledování nákladní dopravy. Ta směska na Barboře byl nejspíš Pn 62801, jinak nevim.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1512
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 23:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar: Já tušil, že si to blbě pamatuju. Tak to bylo v Bavorově.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 08:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jezdí odklony Pn na 226 a co na ních jezdí?
A co jezdí na R z Gmundu do Borovan?
Předem dík za odpověď.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 19:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DÚ vydal Oznámení o zahájení stavebního řízení - žádost o vydání stavebního povolení na stavbu:
"Rekonstrukce trati Jihlava – Havlíčkův Brod, 2. část".
Blíže:
http://du-praha.cz/view.php?cisloclanku=2007030012
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 00:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta budova v typickém transverzálkovském kabátě je bejvalej senát a jáma po točně před rotundou je zalitá betonem.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31800
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 18:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halb:
Z Cmuntu do Boro jezdí náhradou za klasiky samotné koťátko.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3343
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 19:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jakpak tam koťátko zvládá frekvenci? Že by s rezervou?
Život je kabaret
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31812
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 19:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na spodním úseku do Boro by asi mělo problém, tady samozřejmě jedině v létě.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 16:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se jenom zeptat:chystám se v pátek na výlet,chci jet z Plzně do Č.B.(Rožmberk) a tam přestoupit na R do Prahy,který ale má odjezd o 3 minuty dříve.Opravdu to ujede,nebo ty rychlíky na sebe čekají???Předem díky za odpověď!!!(jestli mě ten R ujede,už se nedostanu domů...)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31910
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 17:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viz 220.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 19:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: Rychlík má opravdu v JŘ odjezd o 3 min. dříve, takže 100% na rychlík Rožmberk nečeká.... Mohl byste pouze předpokládat, že bude vlak do Prahy o 5 minut opožděn, ale vzhledem k tomu, že jsou ČB výchozí stanice, tak je to velmi nepravděpodobné a já bych to rozhodně nedoporučoval..... Nechci Vám do vaší cesty nijak zasahovat....... Ale já doporučuji vystoupit z Rožmberku (15.17) již v Ražicích a dále pokračovat OS vlakem do Tábore (trať 201)s odjezdem 15.19 a příjezdem do Tábora v 16.52 Tam Vám jede v 16.58 TEN VÁŠ rychlík do Prahy, který takto stíháte :-)

Trať 201 je hezká a snad po ní občas jezdí i supermoderní jednotky REGIONOVA....... V případě jakýchkoli nejasností napište do diskuse a přeji Vám příjemnou cestu.... s pozdravem ČD4ever
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever:Díky mooc!To mě ani nenapadlo!Tak snad 201 nezklame...už se moc těším a pomohl jsi mi!I na ten os vychází regionova,tak supr....
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

supermoderní jednotky REGIONOVA


ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt:tak ale má pravdu!U nás v ČR to na naše podmínky supermoderní je!(rád se s ní projedu)
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 23:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já už regínou jel, ale žádný zázrak to není. Hluk bych řekl větší jak v 810-ce, alespoň to má lepší sedačky a víc místa na nohy...
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 14:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A lze z pozice cestujícího načumovat fírovi přes rameno až na trať před vlakem - chápu, že fírům se tohle asi moc nelíbí, ale šotoušům jo
Bigshark
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 08:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regionova je skvělý vlak jen když stojí. Jak se rozjede tak je to stejné jak 810, ale maj tam parádní záchody.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 12:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak rychlíky od nového grafikonu na trati 199 budou stavět místo v Jílovicích v Petříkově, a bude se tam 3x přestupovat na N.Hradech, kvuli lokomotivám, elektrika bude jen na Hrady a do Velenic až někdy 2009-11
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32092
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 12:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má pravdu, předseda. :-) Za ono zastavení můžeme vděčit převedení R 669 v úseku ze Sztrakonic do Budějc na spěšňák.
A taky se nebude jezdit od Medvěda na Nektara, ale přes Platan na Budvar.

Ono změn bude víc, asi bych je zde ale moc nerozkrýval, je to zatím spíš k pivu. Bohužel opět zůstanou „vykradené” sobotní večery a nedělní rána. I náš kraj jde narozdíl od MD místo povzbuzení poptávky použitelnou nabídkou cestou postupného chcípnutí. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 13:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty jo, on se t objevil i ČD4ever... regionova, ačkoli mnoho na ní nadává, mi moc nevadí... je dobře, že konečně se něco začalo dělat, ikdyž pravda jest, že se měly pořídit nový vozidla...
Zdeněk P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.202
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 10:57:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kdy se už konečně bude JEZDIT přes Hlubokou n.Vlt. Co to tam s tou rychlostí provedli....To se nedá vydržet...
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a poslední nafocená část z Jihlavy města je tu.Jde o silo s vlečkou,které by asi patrně mělo ustoupit ve středně krátké budoucnosti propojce silnic.Silo se nachází v ulici Chlumova 35 a je zde prodej krmných směsí.Vlečka pokud je mně dobře známo je nevyužívaná.Pokud někdo doplní údaje o této stavbě budu rád.Bohužel sem nic nenašel.Nejprve se podíváme na nádraží a to na záhlaví směr "hlavák".
 
 
 
 
 .
teď směr vlečková kolej do sila.
 
 
 
teď pohledy na cestu,která vede z vrchního parku mezi stanicí a silem dolů pod železniční most k silnici
 
 
Nyní pohledy ze spodu od mostu a kruhového objezdu.
 
  a když už sem tu,tak pohled na most z náspu a pohled do stanice
 
 
a poslední foto z vrchu od parku
  a vstupní brána s cedulí
 

Toť vše.Jinak fotek mám mnohem víc,ale tohle si myslím stačí až až.Jinak plány mně kazilo slunce,které bylo nízko a ostře se opíralo do mé šotokrabičky a jak jinak čas.Takže takto mám v celku zdokumentovanou stanici Jihlava město a aspoň bude památka,až bude po stavbách veta...
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 22:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okolo 14 hod. v Číčkách:

742 436 od Temelína a 13 vozů. 7x Eas - prázdné + 3x polské Simms + 2x 4-osové krátké oplachtované vozy spol. Máv pronajaté US Stíls Košice( doufám,že to píšu správně) a 1x Eas - prázdný.

V Číčkách dnes na svozu dřeva loko 230 056
TN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.19.98
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 10:32:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa-rákos: nevíš to jsou tam teď takové zátěže denně? že tam je místo 708 řada 742?
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 12:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TN: tak to nevím .Taky mě to překvapilo.

Včera na Hluboké byla odstavena souprava prázd.vozů Res -16 ks a 3x Smmps.Přivezla je tam barča 749 100.
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 12:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Číčenicích na svozu dřeva 230 056 a solidní zátěž asi 1 200 t.

 
Bar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.168.209.117
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 09:02:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lesní požáry okolo 225
nevím jestli to sem patří, v sobotu 14.4. odpoledne bylo od Bednárečka až k J. Hradci patrné (asi) vypalování trávy kolem tratě, z čehož na některých místech vznikaly lesní požáry. Nejhorší to bylo asi v tom lese u Rodvínova (už tam na to jeli hasiči). Na snímku je pohled z vlaku od Kanclova k Rodvínovu (sloup kouře byl vidět široko daleko).


 
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bar: A já tam jel a ničeho si nevšim. V kolik hodin to asi tak bylo?
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes na Mn z Číčenic do Jetelína zase hafo vozů.....

 
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa: tak to je kvalita. Jen ať to jezdí
BaR
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.168.209.117
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:59:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: kolem 17,45 h., cestoval jsem tím osobákem od H. Cerekve, co přijíždí do Veselí cca v 18,20
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BaR: Aha, já jel R664. Tak to možná ještě nebylo tak žhavý
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 22:15:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bar: ta vypálená tráve je tam na některých místech celkem dost dlouho.Ale je fakt,že nabývám dojmu,že se neustále objevují nová a nová místa.nevím,kdo tuto prasečinu dělá,ale mám takový pocit,že to bude nějaký zemědělec (či družstvo).Kolem Bednarce je toho fakt dost.Jinak za Bednarcem v klesání směr hradec již konečně fachá zabzař na "přejezdu pro veverky" takže pomalá je fuč a člověk může vychutnat klidnou jízdu magickou rychlostí 70km/h.Nevím tedy jestli je to 70,pač cedule se 70 je zafačovaná v igelitu,ale od 65 km/h to nerozeznám.Jinak na 225 se teď dost tahají auta,kromě uhláků,kterých je stále dost.Na to,že v 90.letech tam člověk o náklad pomalu nezavadil a Jihlava zela prázdnotou,tak se to viditelně zlepšilo.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 10:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy. ten nárůst nákladní dopravy je částečně způsoben pracemi na 4. koridoru, jinak by asi některé vlaky jezdily přes Tábor. Ale je to dobře, jen ať to jezdí
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 21:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už jsen zřejmě na to přišel....

dnešní zátěž z Číčenic do Mrkvanova 3x sypáky kámen.

Na Temelín jezdí opravdu ale opravdu hafo vozů.

Je to pro f.do Týna nad Vltavou. V Číčenicích jich stojí asi 20 vozů a stále dojíždějé jiné.....
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 07:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa: Jaký typ vozů to je? Těch 20 v Číčenicích.
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 21:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent : Shimmns - PKP a něj.4- osáky-skrácený Res s plachtou -Sk.

Příjemcem je Kovostroj Bohemia Týn n/V.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa: díky
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 17:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak taky něco jiného než 810 a 814
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Chich.)
Varování věků.......
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 18:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa: Dnes po poledni jel opět, na poměry této trati, "pěkný" nákladní vlak do Tejna (11 vozů + pravděpodobně Barča v čele). Viděl jsem to na vzdálenost asi 1,5 km, takže detaily samozřejmě unikly...
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
TN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.19.98
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:07:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bmbč: a nebyl to Mn jen do Temelína? Týn má jezdit jen 2,4,6. Nebo ten Týn jezdí teď nějak pravidelně?
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 15:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TN: Ten den v pátek jsem jej viděl až před Tejnskou stanicí. Jinak nevím.
Na okraj: Přímo do ETE nejezdí po kolejích na této trati téměř vůbec nic. Jen občas nějaká ta cisterna nebo výjimečně "zetka". No a potom už jen potrava reaktoru.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32554
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 19:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Kardanově Řečici nefunguje opakovačka v 1. SK.

R 664 - 242.269+2×Bp (461, 462)+B255 (046)+BDbmsee (068)+AB (006)
R 661 - 240.086+242.266+AB (034)+BDbmsee (074)+B255 (066)+2×Bp (463, 470)+Bt283 (343)

Os 8308 - 230.110+BDs (124)+Bt (211?) DKV Brno
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32558
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 20:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a v Doňově bylo nějaké koťátko... Možná 29.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Chalkyn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 08:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Jihlavou a Havl. Brodem začala růst oddílová návěstidla AB ...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 11:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chick: to je RT ? Či nějaký historický spolek z DB ?
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 15:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 240025:To byl jen na půl RT.Mělo to jen jejich fíru.Jinak to patří http://www.dampflokmuseum.de/
Varování věků.......
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32609
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 19:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ješě doplním, že v Kardašce stál Res ze Šárovcovy Lhoty a že mechaniky vesele mechanikují. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 09:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Vozy v KŘ bývají z různých stanic, jen tak co si vzpomenu: Žamberk, Praha-Ruzyně, Česká Kamenice, Lázně Bělohrad. Vozí se dříví do Delty.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bacha! na R 665 jede 242.207 s jednim polopantografem!!! pohou!
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ranní rostřel z Číčenic:

Na Týn loko 708 ??? solo.


Mn Čí - Vol 751 212 + 223.

Mn Čí - Dívčice - Netolice - 742 154 viz.foto


 
TN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.19.98
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:20:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta 708 byla asi jen do Temelina ne? Netolice a Týn je v jednom oběhu a to tam je ta 154ka. Nevíš kam jsou ty rajky?
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vážení - jenom co jsem pochytil jedním uchem (takže to nemusí být tak úplně pravda, neřku-li nic o tom, že to bylo z těch nejméně oficiálních míst), tak budějovicko-velenická trať tento rok zadrátovaná nebude, pouze budou postaveny stožáry cca do poloviny trati a dál až v další etapě, o které se ovšemže zatím vůbec nemluví. Ale jak říkám, nemusí to být vůbec pravda, neboť - jak jistě mnozí víte - "na železnici dějou se věci", a "na železnici se mění situace každou vteřinou".
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jen tak mimochodem Pepo Rákoczi (omlouvám se, pokud se Vás dotklo záměrné zkomolení Vašeho nicku) zaslechl jsem cosi o tom, že do Týna nad Vltavou jezdí nějaké vlaky plechových svitků o cca 30 vozech. Víte o tom něco bližšího? A bylo by možné dodat nějakou fotodokumentaci? Děkuji předem
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 21:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart:hoď oko na Šumavské dráhy a dozvíš se trochu víc.Teda o tom železe do Tejna.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 08:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart: Případně pročíst tuto diskuzi trochu víc zpátky.

Jinak na 225 se poslední dobou vozí hafo dříví, tak sem dávám nějaké konkrétní trasy, kam to jezdí. Je to odpozorované během posledního měsíce většinou z Pn 68202:
z Kaplice, Vimperka, Horažďovic, Holoubkova, Tachova, Lázní Kynžvartu, Plané u ML do Jihlavy
z Kaplice do Hodonína
z Omlenice do Rimavských Baní
z Vyššího Brodu kláštera do Paskova
z Vimperka, Lipky do Ptení
z Horního Dvořiště do Bystřice pod Hostýnem

Určitě to není všechno, tras může být daleko víc
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 11:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji Regente a Ssoumare , i s Vaším přispěním toho už vím o trochu víc. Např. i to, že se celý vlak vyváží do Temelína, a odsud se to vozí do Týna po částech. Zajímavá přeprava, jen kdyby takových přeprav bylo více.
A o Šumavě (kalamitní dříví) jsem zjistil, že je tam práce nejméně do konce roku - asi tam budu muset vyrazit.
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 14:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart: Jo, dneska v rádiu řikali, kolik procent je již vytěženo (kalamitního dříví po orkánu). Bohužel díky svojí sklerose si to přesně nepamatuju, ale bylo to tuším kolem 30ti.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace