K-report
 

Archiv do 20.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 451 a 452 - nejkrásnější stroje » Staré archivy » Archiv do 20.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 12:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vysoké daně na sprejové barvy, aby nebyly tak dostupné, potom nějaký solidně propagovaný tresty pro ty děcka co se tím baví.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 12:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mozna i to te zodpovednosti namocit ty, co si je poridili a evidentne nevi/nezajima co ta jejich radost a chlouba kde pacha ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf: Jo ono by ste se taky měl zamyslet, že se ty sprejové barvy jaksi neprodávají především pro vandaly a děti, ale pro lidi, co si potřebují zalakovat škrábance na autech, popřípadě si zvelebit cokoliv jiného. Proč by měli doplácet na dementy?

Pjp: Silácká slova. Přes internet se to kráká, že?
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, stejne jak od stolu s kanclu, kdyz zcela vedome nesmyslnym narizenim zadelavam zcela vedome na mimoradnou udalost a pri Vasi inteligenci si urcite domyslite, co tim presne myslim. Teda pokud neceho jako mysleni jste schopen ...
A pokud me chcete dat do drzky, klidne, sraz v HH ci v Pcich, ale dopravu si platite sam ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník:
Pochopím toto ve stanicích, kde je ochranka, nebo aspoň v noci zaměstnanci, kteří nemají co na práci. Ovšem jak dříve stály přes noc panty třeba v Řevnicích, tak tam to nikdo hlídat nemohl. Ani výpravčí, ani signalisti. To by museli u té soupravy stát celou noc. A to nemůžou, když jezděj vlaky.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A především depa neplatí stanicím žádnou ostrahu vozidel, tudíž nemohou depa stanice sankcionovat za neposkytnuté/nedostatečně poskytnuté služby. To vymyslel prostě nějaký kretén z DoKopceVytlač Praha.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Já tady někomu snad vyhrožuju? Kde? To jenom vy jste evidentně takovej rváč... Končím debatu na toto téma... Mimoto nevím, co má sprejování společného s mimořádnými událostmi... Asi jste se svým myšlením o tolik kroků vpřed, až jste se dostal zpátky na začátek...
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@P_z: A prázdné média slouží primárně k pirátění? A přece se z nich podle AutZák plati vzhledem k ceně pěkně vysoké poplaty cOSA nostře, tak proč by to nešlo u sprejů? Založilo by se sdružení poškozených které by dosávalo třeba 10Kč z ceny spreje na odstraňování takto způsobených škod.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z - Veru, zadna skoda, cim to ...
A na zacatku bylo slovo ... no nic ...
Ale jinak presne podle predpokladu ...
A ostatne Qěcy to v prispevku 1174 vyjadril vcelku presne, takze nejen myslet ale zrejme ani cist .. hmmm ....
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: a proč myslíte, že si DKV nechalo vybudovat plot? Protože si spočítalo, že je to vyjde levněji i s agenturou, než stále dokola platit firmě za čištění. Až tomuto výpočtu dojdou i ve stanicích, tak budou mít také ostrahu. DKV také nedostává žádné peníze na ochranku (na plot nějakou "dotaci" dostalo) a je sankcionováno za znečištěná vozidla (v horší případě i odstavení vozidla za nečitelné nápisy na vozidle).

Zkušenost z Prahy hl.n., kde výpravčí na výzvu strojvedoucího, aby zavolal policii a nechal vyvést bezdomovce (a nejen je!!!) z odstaveného pantografu, mu bylo odpovězeno, že je má raději v pantografu než v nádražní hale. Dokonce v jednom případě cestující odmítla takovým vlakem ,po bezdomovcích, jet (smrad). Takže jestli takhle si představují stanice službu cestujícím, tak "super".
http://emj471.euweb.cz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear: To bych ty spreje radši prodával na občanku a množství, barvu a místo bych evidoval...jenže to by zase stálo peníze a navíc by to byl další artikl, který by se vyplatilo prodávat na tržnicích pod pultem... Z tohoto pohledu si myslím, že je nejjednodušší sehnat ochranku, nebo zavést speciální tresty, jak nějaké sprejové poplatky... (nějak vás to placení AO vzalo)

Pjp: To mám tak rád takový mudrlanty, co mluví dvojsmyslně a pak si vyberou vždycky ten opačnej smysl...

(Příspěvek byl editován uživatelem P_Z.)
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Penik: Když jsme jezdili 9401 z hlavního a souprava najížděla z ONJ, tak je přivezla taky. Když některý nechtěl po naší výzvě soupravu opustit, pak jel minimálně na Vysočany a maximálně do Mstětic.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bezďáci je problém.
http://emj471.euweb.cz
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: Ne, údaje o počtu 471 byly 50 pro prahu, 15 pro OV, dle nejaktuálnějšího vyjádření ČD by to mělo v roce 2015 vypadat takto:

dvoupodlažní třídílná elektrická jednotka 471 - 49 ks
dvoudílná elektrická jednotka 442 - 3 ks
čtyřdílná elektrická jednotka 441 - 56 ks
dvoudílná motorová jednotka 872 - 3 ks
třídílná motorová jednotka 873 - 15 ks
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano to je. Nejhorší je všudypřítomný smrad, který nemáš šanci vyvětrat, i kdybys jel až Nbka se staženými okny.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mudrlantu beha po svete a dvojsmysly ? Co to je ? ;-)
Co se tyce Wilsonaku a pamatuji-li si dobre treba i Smichova, tak tam bych spis tu fakturu posilal na prislusnou sluzebnu PCR. Bo jedna takova "matna" vzpominka s prvniho ctvrtka mesice dubna tohoto roku (4.4.07). kdy jsem absolvoval jednu cestu HH -> Pce a v Praze to vyslo na posilovak tusim-li dobre okolo 23.00. Tam kam me prodali v DE mistenku, tak v tom vagonu se uz nalezali rozjarene partie nasich slovenskych bratru (vcetne opalenych), sem si aj chvilemi rikal, ze se na tu mistenku i pri me vcelku "robustni" postave vykaslu, nastesti k smule jineho, co to udelal realne jsem mel vcelku klidne misto. Doba na prestup/stani soupravy tam byla cca 30 minut, za tu dobu jsem okolo v prostoru zst. videl asi 6ks prislusniku PCR, akorat ze zadneho na tom nasem peronu, cim to ? Ze by jim jeste nikdo nevysvetlil, co to je ten podchod a pres koleje meli strach ? Ostatne celou cestu do Pce ani vlakova ceta v podobe tiplistka nedejboze v doprovodu hlidky PCR se nezjevila. Takze jako co si o tom asi tak mam myslet ?
A druha poznamka, pokud vemu princip oddelenene "zive" dopravni cesty, tak vcelku postoj vypravciho chapu, byt vysvetleni uz nikoliv, bo za poradek v souprave by mel v tomto pripade nest odpovednost a pripadne konflikty resit vhodnym smerovanim osoba k teto souprave patrici a to uz asi vypravci nebude. Ale ja vim, ze TED je to vsechno jedno CD ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6430
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George couser: jo, to je možné, můj údaj je starší a tehdy se mluvilo pouze o jednotkách ř.471 pro Prahu (vyjádření kdesi v Železničáři a v tiskové zprávě ČD), o ř.441 nic neříkali, takže těch 15 do původních 65 bude asi ř.441 (samozřejmě, pokud stále platí těch 65 jednotek, což do budoucna stačit ale určitě nebude)

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 19:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý PeNiku, výpravčí, signalisti, hradláři jsou obsluha dráhy. Na hlídání vozidel jakéhokoli dopravce se mohou klíďo VYSRAT. To řeknu i svýmu přednostovi. Až budou dopravci platit obsluze dráhy hlídání jejich vozidel, pak je hlídat budu taky. Do tý doby ani náhodou, a na bezdomáče ve vlaku dopravce se můžu vysrat taky. Ať si ho vyvede fíra s průvodčíma.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 20:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: to je každého věc, jak se k problému postaví. Za obvod stanice odpovídá přednosta (jeho podřízení) a pokud tam dojde ke škodě na cizím majetku je plně odpovědný.
http://emj471.euweb.cz
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 20:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jsem zachytil v P-Strašnicích jednotku 451.001-002 na Os9136 z Benešova a jak vyplývá z předchozí diskuse vůz 451.002 někdo opravdu na čele tmavou barvou popsal. Bohužel.
Fotka je dost tmavá, počasí nebylo až tak příznivé.
 
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 22:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik:
Kecáš. Za obvod stanice odpovídá částečně přednosta stanice (obsluha dráhy), částečně přednosta STO (údržba dráhy), částečně přednosta EÚ (údržba TV), částečně přednosta SSZT (údržba zabzař.). Kde je psáno (a to prosím nutně právně závazně), že za škody na vozidlech (příp. dalším majetku) odpovídá zrovna přednosta stanice? Může soukromý dopravce vymáhat po přednostovi stanice náhradu škod na jeho vozidlech? Může cestující vymáhat po přednostovi stanice náhradu škod na jeho kufru, když mu ho někdo zničí, nebo dokonce ukradne? Nesmí. Takže depa nesmějí vymáhat po stanicích náhradu škod na vozidlech. To je jako kdyby silniční dopravci vymáhali škody na autech způsobené sprejery po Správě a údržbě silnic.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 11:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Kdyby všichni měli přístup jako ty, pak by ty vozidla vypadali...
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 11:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník:
Ještě řekni, že někde obsluha dráhy (jinde než na ONJ, kde výpravčí i signalisti jsou zaměstnanci DKV Praha) hlídá dopravcům soupravy a pochčiju se smíchy.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 11:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: na onj vozidla nehlídá ani výpravčí ani posunovač. Zde je placená hlídací agentura (z peněz DKV, nikdo mu na toto nepřispívá). Dokonce ani zaměstnanci nejsou tak lhostejní jak bývaly a majetek dráhy "hlídají" a to nejen ČD, ale i zahraničních drah. Když se vyskytne "problém", zavolá se hlídací agentura a ta si s narušitely poradí. Zaměstnanci jsou motivováni k takovému chování tím, že pokud zabrání rozkrádání, jsou finančně odměněni. Částka není nijak zanedbatelná. Přesto toto opatření vyjde levněji, než kupování nových věcí, které někdo ukradl či platba za mytí vozidel agentuře.

Co se týče předchozího příspěvku: můj názor: co se týče práva, tak v zákoníku práce je klauzule, že zaměstnance se musí chovat k věcem svěřeným tak, aby nedošlo k jejich poškození či zničení. Pokud k tomu dojde, může zaměstnavatel po něm požadovat náhradu škody. Což vozidla odstavená ve stanici jsou.



(Příspěvek byl editován uživatelem penik.)
http://emj471.euweb.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 11:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PeNik: Máš velice svérázný výklad zákoníku práce.

Jinak když uvidím někoho, jak ničí vozidla, nebo i cokoli jiného, co není jeho, tak ho seřvu a budu se mu v tom snažit zabránit. Ale abych to hlídal jako hlídač, to ani náhodou. Za to placenej nejsem. Zaměstnavatel nesmí po zaměstnanci požadovat náhradu škody, kterou nezpůsobil. Například když mi někdo posprejuje nádraží, nebo vymlátí světla v podchodu. Ani vyloupení pokladny.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 11:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: to je pravda. Každý zákon lze vysvětlit alespoň dvěma způsoby a každý si jej vykládá tak, jak se mu hodí.

(Příspěvek byl editován uživatelem penik.)
http://emj471.euweb.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 12:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: Tak to není pravda. Některé zákony jsou zcela jasné, akorát to někteří nechtějí pochopit. Pokud nemám podepsanou hmotnou zodpovědnost, tak škody na majetku mnou nezpůsobené po mě zaměstnavatel nesmí vymáhat. A já žádnou hmotnou odpovědnost nepodepsal.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 12:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: slovo některé je na místě.
http://emj471.euweb.cz
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 12:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nevím, o co se tu hádáte. Qěci má jednoznačně pravdu právě v tom posledním, co mělo zaznít jako první. Finančně může zaměstnanec odpovídat jenom za to, za co podepsal hmotnou zodpovědnost. Pokud tedy někde nezpůsobí škodu vyloženě vlastní nedbalostí nebo úmyslně. A rozhodně by nikde právně neprošlo, aby výpravčí odpovídal za stav odstavené soupravy. On osobně má zcela jiné povinnosti a lidí ve většině stanic už není takový nadbytek jako kdysi (i když se pořád někteří nudou můžou uhryzat a Dušek je podrží). Tolik k osobní odpovědnosti za škodu. A aby to platila stanice, to je podle mě taky absolutně nemyslitelné. Protože to by k tomu musela mít objektivně reálné podmínky, aby to mohla zajistit.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 12:16:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24: Přesně tak. Ješte zaměstnanec musí odpovídat za škodu na majetku zaměstnavatele svěřenému zaměstnanci NA PÍSEMNÉ POTVRZENÍ. To jsem ale taky nepodepsal.
Vizte ZP
PeNiku, přečti si ty paragrafy v tom odkazu. jestli máš IQ aspoň 80, tak to musíš pochopit jednoznačně. Zaměstnanci obsluhy dráhy nemají ani hmotnou zodpovědnost - §252 až 254, ani svěřený majetek - §265 a 266.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 12:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odkazy a další názor do diskuze. Máte pravdu.

Jen ještě jednu otázku: když je vozidlo odstaveno ve stanici a klíče se ukládají k výpravčímu, kdo nese odpovědnost za vozidlo takto odtavené?
http://emj471.euweb.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 13:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdo. Protože ani fíra, ani výpravčí ani žádný jiný zaměstnanec ČD nepodepsal "hmotnou odpovědnost", nebo "svěřený majetek".
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 13:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď.
http://emj471.euweb.cz
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 13:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezká debata o hlídaní odstavených souprav.Ale vážně dopravní zaměstnanec nemá primárně za úkol hlídat odstavená vozidla,což ho ale zase nezbavuje povinosti alespoň na ně dohlédnout a je na posouzení přednosty(stanice) zda mohl nebo nemohl odstavená vozidla hlídat.Česky,když sprejeři zmalu vozidla stojící doslova pod okny dopravy je to docela průser,ale když to samé udělají někde "na konci nádraží" kde vozidla stojí,protože vhodnější místo k odstavení nebylo je težké, za to někoho popotahovat.Další věcí je zda je vůbec čas sledovat dění v kolejišti mimo průjezdů vlaků, ono je rozdíl 220 vlaků za 24 hodin a 80 vlaků za celý den.Takže sankce za posprejování resp. neuhlídání vozidel je nutno posuzovat případ od případu.
Jen ještě jednu otázku: když je vozidlo odstaveno ve stanici a klíče se ukládají k výpravčímu, kdo nese odpovědnost za vozidlo takto odtavené? Jak kdo a jak za co. Strojvedoucí je min. povinen zajistit vozidlo proti samovolnému ujetí,Výpravčí min za to že klíče "nezaseje" apod.
http://www.darujkrev.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 14:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčí, ani nikdo jiný z obsluhy dráhy neodpovídá za klíče od odstavených vozidel. To je pouze naše dobrá vůle. Nemáme to v popisu práce ani nám to nadřízený, či předpis nenařídil. A není to ani hmotná odpovědnost, ani svěřený majetek. A když mi někdo posprejuje okno od dopravy, nebo soupravu přímo před oknem stavědla, tak mi taky nikdo nesmí za to potrestat. Musel by mi totiž prokázat dle ZP, že jsem to viděl a neohlásil jsem to hned nadřízenému, ani jsem tomu nezabránil.
žába
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:43:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brej deníček,váženíčkové.Mám dotázeček.Neví někdo z vás,zda a jaké vlaky poveze ta krásná žabička v sobotu?(12.5.)Snad ji už víc nikdo moc neponičí do té doby.Jinak ať mu upadnou nejen ty pazoury ale případně i ... když je takový h....o!Díky za zjištění a krásné počas.
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sedím právě v té žábě v historickém nátěru už má na čele 2 nápisy od sprejeru.
Sice se to snažil někdo odstarnit, ale je to pořád dost viditelné.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6437
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 18:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žába: zatím se celý týden drží v TS 448 do Benešova, dnes v noci ještě jede na ONJ, ale pokud bude i zítra stejným způsobem pokračovat v oběhu, tak to v sobotu vychází na 9104 / 9113 / 9116 / 9121p / 9124pk / 9129 Če / 9131 Bn / 9136p / 9145pk / 9148p /9159 / 9156 Phl. Ale jistější předpověď bude až v pátek.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
MJJ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 04:19:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K otázce hlídání souprav:
U nás se to aplikuje tak,že po příjezdu soupravy,která u mě končí,jí prohlídne vozmistr,zapíše si,že je/není počmáraná a ráno tam jde znova a když nebyla a je,tak mi to nahlásí,já zavolám policii a vlak neodjede.Ale v žádném případě nemá nikdo z žst. zodpovědnost za tu soupravu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6449
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 13:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žába: takže ta předpověď už neplatí, protože dnes ráno se 451.001/2 vydala směrem na Beroun, čili mimo TS 448.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33277
Registrován: 4-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 13:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš to ráno byl 9907 (a na 9909 Kraken, pokud jsem to neprohodil).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


žába
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 13:53:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Děkuji uctivě za odpověď.Snad ji někde v okolí tej velkej dedinky odchytnu,když už tam bude aj ta šlechta s papouchem.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 14:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@P_z: Jen by se takto dalo upozornit na absurdnost Autorského zákona. Osobně mi nevadi ani tak ty poplatky, ale to, že se lijí do mafiánské organizace bez jakékoliv kontroly.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 14:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear: Ano je to absurdní, proto by se tato nákaza neměla šířit dále. (Jo a zkoušel ses nechat zaregistrovat jako autor?) Jinak si myslím, že to je téma spíš pro D-Fens, jak žabotlamy
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 14:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Kraken nejezdí ani na 9907 (1xx+5*Bmto), ani na 9909 (šestivozová 451, nezřídka ovšem čtyřvozová), ale až 9911.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33297
Registrován: 4-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to asi ještě prohodil s patrama. :-( Nedával jsem moc pozor, krátkou tlamu jsem tam nečekal...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6459
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 18:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

451.001/002 dnes odpoledne jezdí v TS 448/1, aktuálně na 9147pk do Benešova. Ovšem po 9150 jede zas na ONJ, takže těžko říci, na čem pojede zítra.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.3
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:46:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne nešly spojit na Praze hl.n.dva žbtlm. Údajně se "objely" a spojily "z druhé strany". A večer na obratu 9144/9153/55 se zase prohazovaly.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 10:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

451 001/002 včera ráno točila "řevnice" čili 9990/9971/9970/9973
http://www.darujkrev.cz/
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

451.001/002 jsem v neděli 13.5. viděl v Praze hl.n. na osobáku, který jede ve 20.18 na Benešov. Číslo bohužel z hlavy nevím.
D26
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.142.174
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:26:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal, že už nám sprejeři pokřtili naší milovanou 451 002- na čele má jakési černé klikyháky. Ach jo...
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/u-roudnice-nad-labem-horel-osobni-vlak_115251_rqvqu.html

Ví někdo více ???
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 22:14:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza215: Obětí spíše řada 460...
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 05:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řada 451/2 není objetí tohoto požáru.
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 07:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: obětí :-)
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 07:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mitas24: to jsem ale . To je tak, když to po sobě člověk nečte a jen to namrská na klávesnici a potvrdí . Tak snad příště.
malina35
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.85.32
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 09:35:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jistě že 460.
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 10:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba je Penik zamilovaný. Pokud ano, tak mu to přejte.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 14:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

451.001+002 odst.depo Praha-Libeň
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 05:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 9300 dnes v režii 451.012
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace