K-report
 

Archiv do 05.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 05.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
banana_split
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.156.238
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:05:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po poledni se ve Veselí n. L. krátce po výjezdu z nádraží srazil na přejezdu Os 8200 s jakýmsi autem. Já jsem tam čekal na R 665 směr Jihlava a moc jsem toho neviděl ani z vlaku. Cestující, kteří přijeli NAD a měli pokračovat vlakem na Prahu se zase stěhovali zpátky do autobusů a pokračovali až do Soběslavi. Nevíte o tom někdo něco víc? Dnes dopoledne tam dávali do kupy zničené PZZ...
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:14:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: No, podržely si... Nevím jak ve Vraňanech ale ve valmezu a v Jablůnce musí výpravčí na mimořádné přezkoušení a do doby vykonání jsou bez kvalifikace. To, že nejsou viněni z nehody neznamená, že vyšetřovatelé nezjistili jejich pochybení. Ale zohledňují, že tím hlavním viníkem je to auto na přejezdu, kde nemá co dělat. Jejich pochybení je tzv. závada mimo příčinnou souvislost.
Přesněji, neudělali to správně ale už bylo natolik pozdě, že by mašinu stejně nezastavili.
dfgh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:55:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: Tak jestli to je pravda, co tu povídáš, tak při jakémkoliv náznaku něčeho podezřelého, bych měl chránit svoji kůži. To znamená třeba třikrát za noc zastavovat provoz na koridoru, protože si kolejištěm krátí cestu cestující, který vystoupil z vlaku a nereaguje na moji výzvu k opuštění kolejiště .......( někdy i třikrát za noc se toto stává ) Co kdyby ho přejel vlak, a pak se zjistilo, že jsem ho viděl, jak odchází po kolejích a pustil jsem přesto po té koleji vlak.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U toho Karlštejna teda muselo být veselo... ve světle těch pár dalších informací se hned jeví jinak i ten roztomilý přežblept "k asi 45letitému muži, který spadl z velké výšky"
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 11:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dfgh: Nemůžeš to brát tak doslova... Znám několik nádraží (a není jich málo), kde se v kolejišti na služebních přechodech potkávají nádražáci s cestujícími a naprosto bez problémů. Jen jednou, řekl jeden výpravčí cestujícímu:

"Pane, tady nemáte co chodit, dáte mi 100 korun pokuty a nebo zavolám Policii."

a cestující:

Nic Vám nedám a můžete si volat třeba linku důvěry, je mi to jedno. Nashle.

Takže asi tak. Ale to už jsem odbočil.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znamená třeba třikrát za noc zastavovat provoz na koridoru

V tomhle se právě provoz i statistické výsledky nehodovosti vlak-chodec na ČD/ČSD liší od "západu". Třeba v GB při spatření "chodce" v blízkosti kolejiště šahá fíra jednou rukou po rychlobrzdě, druhou po vysílačce. No, a pokud ten na druhé straně bezdrátového přenosu usoudí, že je to závažné (třeba děti hrající si u kolejí), dává to hned dopravní policii. A pokud policista usoudí, že je to závažné (Britové mají s bombami na kolejích zkušenosti už od Irského povstání 1916), tak koná ... takže foto-šotoušení blízko trati se může prodražit i o tisíc liber za start policejního vrtulníku.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: To u nás se to tak nějak "toleruje", viz. třeba cyklisté u zastávky Řež. Tam je to často o hubu.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 14:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včera sem se dozvěděl ještě něco k "Bystřičce":
Hasiči měli časy posunuté o šest minut
Hasiči volali elektrodispečerovi, aby vypnul Bystřičku, ten vypnul úsek ValMez-Bystřička, dále byl informován výpravčí ve ValMezu, který použil Generální Stop. V Jablůnku ale nikdo neinformoval, takže tam pustili lokomotivu. Strojvedoucí snížil rychlost na cca 40 km/h. Boužel po spatření překážky nemohl bez proudu účinně zabrzdit. Po velké novinářské bublině byli postaveni mimo službu výpravčí z ValMezu a z Jablůnky, i když za nic nemohli.

P.S. Myslíte, že se výpravčím novináři omluví ?
www.lokoweb.xf.cz
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 15:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi:...Myslíte, že se výpravčím novináři omluví ?

Nebuď naivní.Z komára udělat velblouda umí,ale přiznat vlastní chybu ne.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 15:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi: Osoby zúčastněné na závažnější MÚ bývají většinou postaveni mimo službu. V žádném případě se nejedná o trest.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 16:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DI: Dnešním výslechem strojvůdce inspekce také zkoumala skutečnost, proč strojvedoucí snížil rychlost lokomotivy ze 74 km/h na 44, což se zdálo inspektorům málo.
vs
Kasi: Strojvedoucí snížil rychlost na cca 40 km/h. Boužel po spatření překážky nemohl bez proudu účinně zabrzdit.

Chtělo by to napsat v jakém okamžiku jel vlak jakou rychlostí
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 16:54:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Kasi: To by odpovídalo tomu, co jsem se dozvěděl já dnes. Elektrodispečer s uchem na telefonu vypínal a pak zjišťoval podrobnosti. Ještě během hovoru (cca 1:30 min) došlo ke srážce.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 17.25 u vjezdu do Kuřimi od Kr.Pole 4612 sebral sebevraha...
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtělo by to napsat v jakém okamžiku jel vlak jakou rychlostí
Když došlo k nárazu tak tam víc jak 40 km/h neměl.
(Neviděl sem záznam z rychloměru, jen píšu co sem se dozvěděl, a stav loko by odpovídal tomu, že to určitě nebylo 80 km/h)

Myslíte, že se výpravčím novináři omluví ?... Nebuď naivní.Z komára udělat velblouda umí,ale přiznat vlastní chybu ne.
No šak to nebylo myšleno vážně.

Osoby zúčastněné na závažnější MÚ bývají většinou postaveni mimo službu. V žádném případě se nejedná o trest.
No to chápu, ale prý mají v tom podíl taky média, ale to už může být subjektivní názor.

A ještě taková věcička: Nemám nic proti hasičům, ale tiskový mluvčí tvrdí, že hasili pod
25 000 V.

(Příspěvek byl editován uživatelem Kasi.)
www.lokoweb.xf.cz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 19:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi: Jo tak to pak je v pořádku.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 19:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes nehoda u na přejezdu u býv. zast Praha Hlubočepy zast. (trať 122 mezi Smíchovem a P. Žvahovem) MOs 25900 se střetl s os. autem bez zranění vliv 25900 a 25907 odřeknuty, 25902 odřeknut v úseku Praha hl.n - Praha Smíchov.
http://www.darujkrev.cz/
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 20:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=32965
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 16:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Berouně na ranžíru je jedna cisterna na dvou kolejích... Porodní bábá se odpolední špičkou zatím propracovala do Dobřichovic na kolej 6...
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
hl.n.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:55:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hurá.Senzace.cisterna cestuje po place.kurva to vypadá že z toho má někdo radost.Divil bych se kdyby tato úžasná zpráva zítra chyběla v blesku či jiném bulváru.Tolika radosti z cizího neštěstí!To není k napsání ale spíše k posrání.Takové zprávy hrůzu blesku nahání!Ten kdo to objevil,postavil nový světadíl.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33481
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 20:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mnohem „lepší” byla ta cisetrna s hořlavým butanem, co na ní spadla v Senohrabech trolej.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

10:23 - V sobotu v 9:55 se mezi Prahou - Zličínem a Hostivicemi střetl na přejezdu s výstražnými kříži osobní vlak jedoucí z Prahy do Rudné u Prahy s osobním autem. Jedna osoba zemřela, další byly zraněny. (www.novinky.cz)
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 14:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno u vlaku 23390 jsem přejel spícího opilce,který si ustlal mezi kolejemi.Po provedení všech opatření,asi po 10 minutách,se opilec objevil vedle 810 s rozbitou hlavou a ramenem a dožadoval se abych okamžitě popojel,že tam někde má tenisku do páru,za které dal 2000.Musel jsem ho hlídat do příjezdu RZS a Policie protože se začal motat v traťových kolejích hlavního tahu a hledat tenisku.Měl štěstí,dnes se podruhé narodil.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 15:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to teda. ještě že si ustal mezi kolejemi a ne napříč...
Jak jste to jeli ????
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4135
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 15:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanklewar: to snad není možný...

PS: kolega to komentoval slovy, že si pěkný lotr. Budit pokojně spícího člověka. A ještě mu "schovávat" tenisku...
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 16:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řeknu vám.že byl pro mne větší šok,když vylezl,než když jsem ho viděl v těch kolejích.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 20:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/starenku-smetla-na-nadrazi-lokomotiva_115457_05fft.html
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 20:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já slyšel, že takhle jednou přejela 810 při posunu ráno spícího bezďáka, tím ho probudila, on vstal, seřval je co ho buděj a odešel.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 00:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto stojí za podívání: http://www.youtube.com/watch?v=g4ASTQBe9U0
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 06:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Projej dvakrát stůj, no. Mimch-co je to za úchylnou návěst ty dvě červené na jednom klacku? U nás jsem to viděl v Třebušicích na vlečce Mostecké uhelné...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 06:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavější je, že ten protijedoucí rozřezával výhybku. Že by samostav???
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 07:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Návěsti sou Amerika, ale víc po mě na 100% vědět nechtějte... Můj osobní tip je, že hned na začátku projel autoblok na živáka a pak ten protijedoucí nestačil dobrzdit. Ale všimli ste si? Na přejezdu nestála Audina
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:01:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě červené není ani Amerika, ani úchylnost. Je to normální německý systém (a proto byl/je i v Mostě, kde zabzař dělalo WSSB Berlín) a znamená něco ve smyslu zastavit čelem i pro sunuté vlaky (nebo naopak, že sunuté mohou zastavit až lokomotivou - teď nevím)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6210
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo náv. s 1 červenou a se 2. červenýma jsou od sebe na délku soupravy a fíra když sune, zastaví u toho se 2č. (teda pokud si to dobře pamatuju a je to v pořadí 2č - 1č) když jede loko vpředu, tak zastaví až u toho dalšího. vypozorováno na suasu :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pochybuju, že by v USA dělali zabzař podle Němců... Ale jinak víc nevím... Funkce lze částečně zkoumat v MSTS nebo jestli se dá něco vyčíst tady.
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Vás zklamu.Ten,co to točil nic neporušil - prošvihl to ten ve stanici.
- na prvním klacku nesvítí dvě červené,ale dvě žluté (dá se rozpoznat podle pozic barev na návěstidle)
- závory za klackem byly spuštěné
- výhybka byla otočená na volnou kolej
- a hlavní je,že na druhém náv.se na spodní části znění návěstí znak - je to blbě vidět,ale je
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 10:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- Tak ta kamera pěkně zkresluje barvy...
- Závory mě trkly taky, ale podmínkou to být nemusí...
- Na volno to mohl být i samostav, ale je tam takovej velkej baráček vedle, že to by byla pitomost, aby tam ten samostav byl.
- No ale v principu už to bylo k ničemu

PS: Nikoho neobviňuju, hlavně že to všichni přežili.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 817
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 10:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.youtube.com/watch?v=CotPv39CAKA&mode=related&search

Tohle je ovšem nehoda jako prase
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4154
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 10:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle jsou taky velmi zajímavé:
http://www.youtube.com/watch?v=mUF19acPBZA&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=zCrHwqGfkYs&mode=related&search=
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 11:13:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena v tom druhým, to zkoušení místo Pušla použít osobní automobil? :-)
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 12:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také zajímavé testy http://www.youtube.com/watch?v=ApXBXUpqYsE&NR=1
Richie_UT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.228.98
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 13:11:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě návěstidla tam jsou proto, že jedno ukazuje (myslím horní) přímý směr a druhé směr do odbočky.

Je to americký systém, pro Evropu dost nezvyk.
Petr_barchánek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 17:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě k nehodě BNSF:
1. Na vjezdovém návěstidle svítí červená a zelená, tj "průjezd odbočkou" (zhruba jako u nás 40/60/80/100 a očekávej 40/60/80/100.
2. Protijedoucí vlak projede odjezdové návěstidlo a vjezdové návěstidlo se logicky samo shodí na dvě červené "tj. stůj do přímého i do odbočky"
3. Strojvůdce protijedoucího vlaku skáče z brukny dolů a kutálí se z náspu.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2205
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

červenou a se 2. červenýma jsou od sebe na délku soupravy a fíra když sune, zastaví u toho se 2č. (teda pokud si to dobře pamatuju a je to v pořadí 2č - 1č) když jede loko vpředu

Ale kdepak - 2 červené (na našich důlních drahách) má uzávěra koleje (Uz něco), která před sebou nemá opakovací návěstidlo. Barvy jsou Č-Z-Č-B. A je až výjímky vydané důlním dozorem je umístěna dál od krajní výhybky - na tzv. pojistnou vzdálenost. Právě proto, protože na důlních drahách jsou vlaky tažené i sunuté.

Normální hlavní návěstidlo Č-Z-B (třeba N20 v dopravně Š1 MUS) má před sebou na délku vlaku opakovačku Č-Ž-Z-B (OpN20). V základním stavu na N20 svítí červená, na OpN20 žlutá. U sunutého vlaku zastavuje souprava lokomotivou před opakovačkou, která po vjezdu prvního vozu do úseku změní žlutou na červenou.

Jinak zab. zař. je tam (MUS) původně elektrodynamika z válčných dob, později WSSB, AŽD71 ve verzi pro důlní dráhy a naposledy Modest.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6213
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 08:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

která po vjezdu prvního vozu do úseku změní žlutou na červenou. aha, já dycky viděl, jak to stuj projeli a loko zastavila u té Op
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 09:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dvě červené se používají např. i ve Francii - viz 6. fotka: diskuse Zabezpečovací zařízení na železnici
Richie_UT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.228.98
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:25:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Francii dvě červené mohou svítit pouze na návěstidle označeném cedulí "Nf" a tato návěst se nikdy nesmí projet! (význam je podobný jako u nás červená na návěstidle s červeno-bílými pruhy)
Oproti tomu jedna červená, která se může vyskytovat na návěstidlech "F" i "Nf" je červená průjezdná a znamená tedy postavení vlakové cesty. (podobný význam jako u nás bílý pruh na autoblokových návěstidlech, nicméně obecnější).

Ještě s tím souvisí ochrana před prasklou žárovkou - docela podtstatná, neboť kdyby na "Nf" návěstidle jedna červená vyhořela mohlo by to způsobit katastrofickou situaci. Proto je každé "Nf" návěstidlo vybaveno malým bílým světlem, a podle defince je jakákoli návěst na "Nf" návěstidle průjezdná pouze když svítí toto bílé světlo. Tedy pro dvě červené zhasne, jindy svítí.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2206
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Francii dvě červené

Jenom jedna poznámka - to (=SNCF) je ale normální železnice, né důlní dráha, kde mašina regulérně sune coby vlak 10 Talbotů (=důlní Wapky á 30t na nápravu) a nebo 12 LHáček a jediná osoba na vlaku je fíra na lokomotivě. Žádnej posunka jako u regulérně sunutého vlaku na tratích SŽDC tam nejni.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1359
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dve cervene mate i v Nemecku na siti DB a to jak na "trpajzliku" tak i na hlavnich navestidlech. Ale zase uznavam, maj v tom panacci v DE gulas a hlavne na ne nezkousejte, co jste kde kdo videli v okoli Dresden a ze to je blbost, ze tam maj jen jednu. Jo, maj, ja uz tu videl minimalne tri styly stinidel navestidel s rozmistnenim barev, nebo to uz bylo ctyri styly ? Nebo dokonce vice ?
Tim "trpajzilkem" mam na mysli to, co okolo Dresden maj reseno navestidlem "W", tj. dve cervene svetla, at uz na stangli do cca vysky stanoviste, nebo na zemi a navesti mozne:
dve cervene - stuj
dve bile uhlopricne - jizda povolena
jedno bile - navestidlo "neplatne".
To jizda povolena pisi schvalne, bo to resi jakykoliv pohyb po kolejich, nejen posun, ale obvyklejsi v pripade "vlaku" je ta jedna bila, ale neni to pravidlo.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Dvě červené jsou snad nějaké uzávěry koleje, bavíme-li se o říši. Docela by k tomu seděla ta změna na úhlopříčné bílé jako povolující znak. Rozhodně se s tím ale nesetkáte na širé trati, není to hlavní návěstidlo.
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě červené se vyskytovaly i u nás na tratích nynější SŽDC, ale už jsou nefunkční. I když návěstidla ještě asi stojí.
Je to dost známé místo a už se tu několikrát probíralo.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, tyhle navestidla nejsou na trati, ale jina s dvemi cervenimi, 6x bile, zelena + zluta + predvest (2x zelena, 2x zluta, bila) zcela bezne. A to jak ve stanici, tak i na trati, zde teda vetsinou jako kryci navestidlo stanice, kolejovych spojek, odbocky + vjezdove/odjezdove + pripadne az tri ciselne indikatory, pokud vemu oddilove, tak tam jest pouze jednou cervene, zelena,. zluta, pripadne + 3x bila. Si obcas rikam, ze se tu v tom firove vyznaj. Zvlast, kdyz staci prejet s HH do HB a tam uz jedou jen na jednobarevne predvesti a jednu cervenou, tak trochu me to obcas prijde jako pakarna.
Jo a pardon, to co jsem popsal je i na nekterych tratich, teda bud je to ciste nakladni trat a nebo vleckovy areal, ucel a pouziti je si myslim zrejmy.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2219
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z ČTK (COPAK MI TO JEN PŘIPOMÍNÁ???)

Drážní inspekce dosud neuzavřela vyšetřování příčiny srážky lokomotivy a hořícího tahače, jež se na počátku května stala na železničním přejezdu mezi Jablůnkou a Bystřičkou na Vsetínsku. Hlavní vyšetřovanou příčinou srážky nadále zůstává pomalá a nepřesná komunikace železničářů, kteří po oznámení hasičů okamžitě nepřerušili provoz na trati. Vyšetřovatelé ale navíc zjišťují i další okolnosti, které s případem mohly úzce souviset. ČTK to dnes řekl mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar. Vyšetřování by podle něj mohlo skončit do týdne.
Nehoda se stala 7. května krátce po půlnoci. Hořící tahač zůstal stát v kolejišti. Přivolaní hasiči začali plameny okamžitě hasit, krátce na to se ale spustilo výstražné zařízení a závory. Velitel proto ihned ukončil zásah a nechal místo vyklidit, vzápětí do tahače narazila projíždějící lokomotiva. Odhodila ho za přejezd a zastavila se asi po 100 metrech. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.
Drážní inspekce již dříve uvedla, že se nehodě dalo zabránit nebýt pomalé a nepřesné komunikace železničářů, kteří po ohlášení od hasičů okamžitě nepřerušili provoz.
Celkové škody přesáhly jeden milion korun. Požár zničil kompletně kabinu i motorový prostor tahače a způsobil škodu 900.000 korun. České dráhy dosud škody odhadly na 250.000 korun.
Budoucnost patří bagrům!
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 22:05:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, taky PČR to ještě neuzavřela a něco jsem zaslechl o Inspekci ministerstva vnitra (HZS i PČR).
Jen ta škoda mě udivuje, já slyšel že to je pod 500 000,-Kč.
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 22:14:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nedá mi to, abych po druhém přečtení nezopakoval svůj závěr - po dobu předávání informace byla celá řada dílčích pochybení na všech zůčastněných stranách (HZS,PČR,ČD) ale od prvopočátku byla ČD předána :
- nesprávná informace ("u Jablůnky")
- na nesprávné místo (směrnice určuje výpravčího).
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 07:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by taky nesmělo ČD nebo kdo to má na starosti měnit poslední dobou telefoní čísla.Zažil jsem stanici,kam číslo platilo 3 týdny a pak bylo změněno.A nebo se najednou dovolám o 100 km vedle,i když opět do dopravní kanceláře.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 09:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by možná usnadnilo komunikaci, kdyby každé PZZ mělo buď na sloupku výstražníku, nebo na domku či skříni zřetelnou kilometrickou polohu, kterou by pak PČR nebo Hasiči byli povinni hlásit. A bylo by po problému.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 13:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 15:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek 31. května vypadnul z EC 170 Hungaria strojvedoucí (41) při rychlosti 120 km/h blízko stanice S-bahnu Lichterfelde. Bez strojvedoucího vlak jel asi kilometr, pak zastavil díky automatickému brzdnému systému. Pravděpodobně šlo podle dosavadních indicií o sebevraždu, i když se objevily (v těchto případech tradiční) spekulace o tom, že se prostě fírovi chtělo konat malou potřebu za jízdy.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 16:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět ukázka negramotného pisálka:

Deset mrtvých po srážce vlaku s nákladním autem v Austrálii

Vlak jedoucí ze Swan Hill do Melbourne u města Kerang narazil do nákladního auta na nechráněném přejezdu osazeném jen výstražnými světly. Příčina srážky zatím není jasná. Přejezd mají zabezpečovat jenom výstražná světla bez závory; otázkou je, zda v době průjezdu vlaku fungovala.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozejk78: No oni si to ti pisálci moc představit nedovedou. Oni se prostě, když to na ně příjde, zvednou od stolu a jdou. No a podle rozepnutých kalhot by se to snad dalo poznat, páč sebevrazi si zase tak často poklopec nerozepínají.

(Příspěvek byl editován uživatelem raspi.)
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace