K-report
 

Archiv do 05.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 05.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Gillx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 16:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z dnešních Říčan:
 
 
 
 
hnusnadruhou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.98.203
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 16:59:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: lepe cti, ja napsal .."jine koleje nez hlavni nahrazuji starymi"...Nejsem si vsak uplne jist, ze vyznam slova repasovat spociva v tom, ze vytrzena a rozrezana kolejova pole necham par tydnu oprset nekde na dalnici ve Strancicich a pak je polozim o par metru vedle (do vedlejsi, predjizdne koleje). Navic pomlacenymi prazci a x krat svarovanymi lomy a ruznymi defekty za ta leta nashromazdenymi. Tady se asi muselo setrit....ale uz je to dnes v rychlosti zahrabane sterkem, tak to nikdo nepozna. Ty si taky budes pri oprave strechy domu vracet na misto "kde mene prsi" stare late a smetackem ometene stare tasky ? Asi tezko, ze jo.
Simyv: vidim nova nastupiste, podchody, mosty a zdvojkolejnene useky. Tato trat potrebovala rekonstrukci uz davno, podbijecku pocitila jen v naprosto kritickych chvilich. A to spis rucni - lopaty, krumpace a par hromad sterku na tech nejhorsich blativych mistech. O to vice me sokuje toto setreni. A argument o vedlejsich kolejich neobstoji, i po nich budou jezdit vlaky na tomto slavnem veledile.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 17:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vrátil jsem se ze šotoušení, tak ještě pár fotek z trati v Kolovratech

 
 
 
 
 
 
 
 

 
a pak že je vyprahlo

 
parta HIC
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 17:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.. Koleje do Říčan budou položeny do úterý... Zítra bude pokládka probíhat od kolovratské zastávky až pod kolovratský hřbitov. Denně udělají gejewáci cca 750 metrů, zítra položí 900 metrů, neb musí pokládka vždy končit na rovném úseku - tedy pokud dojdou dnes v noci pražce, jejichž příjem nějak vázne :-)
Od zítřejšího večera by se mělo od Uhří začít zasypávat - štěrkem od Kolína, v pondělí by měla již najet podbíječka...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 20:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: Hezký výlet na odpoledne za partou HIC do Itálie
IV.koridor-2.etapa aktualizace 30.6.2007
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 21:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hnusnadruhou: Nevím, zda má smysl se tady o tom ještě dále vybavovat, ale budiž.

Nedílnou součástí kvalitní železniční dopravní cesty je rovněž spodek. A to je základ! Ten svršek stačí párkrát za rok pouze přebrousit a občas podbít, když je to potřeba. Ale když není kvalitné spodek, tak je vše prd platné a rozsype se to. Prolistuj tohle forum trochu nazpět, podívej se na některé fotky a uvidíš! Tobě nic neříká třeba slovo "vápenná stabilizace"? Dále, tato trať kupříkladu vpodstatě neměla odvodnění. To se teď v rámci rekonstrukce buduje. Do hlavních kolejí se dává výhradně nový svršek s pružným upevněním! 90% všech výhybek je nových. A ty "regenrované" koleje a pražce, když budou uloženy na KVALITNÍM spodku a náležitě přebroušeny, tak svému účelu bohatě postačí. Nejvíc dostává GPK nafrak právě v blaťácích. Dále máme nové TV. Buduje se autoblok = zvýšení kapacity trati. Plná peronizace pro bezpečnost cestujících. To je snad málo? Mě se to zrovna vyhozené peníze nezdají. Jediné k čemu mám výhrady je přílišná instalace PHS.
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 22:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Asi jeden z mala jsem zde pouze laik, ktery se o zeleznici a budovani koridoru zajima jen ve volnem case a nezna vsechny postupy pri stavbe trate. Neznas nejake srozumitelne stranky o stavbe nove trate / nechces nejaky clanek napsat? Urcite by to zajimalo vic lidi
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.153.108
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 22:08:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rail 2005: odvodnění zde bylo, ale na jeho nefunkčnosti se podepsala léta naprosté neúdržby a překrýváním výzisky z čištění štěrkového lože. dále k užitým kolejnicím a pražcům. použtí tohoto materiálu je dáno předkategorizací a dle platných tpd je také předepsán postup při jeho regeneraci. takže to co popisuje hnusnadruhou by se stát nemělo.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6810
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 22:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říčany v pátek 29.6.2007:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 10:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Benešov před staniční budovou:
 
 

A Bedrč-Tužinka:
 
 
 
Fotek mám víc, rád bych je do večera dal do fotogalerie na webík. Pokud mě nepřepadne víkend
IV.koridor-2.etapa aktualizace 30.6.2007
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 11:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho nedokumentovany usek u Capova dvora, Tabor:
 
 
 
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 13:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víkend mě nepřepad, tady je výsledek
IV.koridor-2.etapa aktualizace 30.6.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 07:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera GJWáci pokládali až do půl desátý, v noci najeli od Uhří sypáky. Zasypávání probíhalo do třetí hodiny ranní...
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 791
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 15:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Benešově pokládali část nové 6. a 2. staniční koleje. Víc fotek nemělo cenu, to počasí
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Prvni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víc fotek nemělo cenu, to počasí ???
Podle té fotky bych řekl, že počasí na focení pracovních činností bylo ideální. Pokud je zataženo, je toho na fotce vidět mnohem víc, dá se fotit ze všech stran, nasvícení je rovnoměrné, detaily se neztrácí ve stínu nebo nejsou naopak přepálené, nemusí se proto pracně hledat vhodná pozice, aby nevzikaly nežádoucí kontrasty, atd.....
Vzhůru do boje! Povedu vás proti smrtelným. ZVÍTĚZÍME!!
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Druhý: jo, jenže všechno, včetně oblohy je šedivý, žádný stíny a ještě k tomu mám foťáček, ne foťák a fotoeditor mi potom přehřívá procesor :-)
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci se mezi odb. Doubí u Tábora – Planá nad Lužnicí převádí provoz na nově vybudovanou II. traťovou kolej. Původní - tedy dnes označována jako I. traťová - kolej bude vyloučena.
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6820
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu novou kolej by to chtělo zapít.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 19:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci se mezi odb. Doubí u Tábora – Planá nad Lužnicí převádí provoz na nově vybudovanou II. traťovou kolej. Původní - tedy dnes označována jako I. traťová - kolej bude vyloučena.
Tak, tak, ve 2:00 by to mělo vypuknout. Tak zítra ráno v tento čas u výhybky 1X se šampáněm? Přehodíme výhybku k Zababovi. :-)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 20:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vložím sem zajímavý výstřižek z diskuze na "Novém spojení":

bkp 29.6.2007 - 16:51 :
Co je to za kolejovou akci na (budoucí) čtyřkolejce?
Do již položených částí kolejí H-L a L-H se skládají dlouhé (75m - ?) pásy evidentně nových kolejnic.


J.Janeba 30.6.2007 - 13:55 :
Kolejnice na kolejích od Libně jsou určeny pro jinou stavbu (Benešov-Stránčice), na Novém spojení se pouze využívá volné plochy pro jejich montážní svařování el.obloukem, z dovezených 75-metrových kusů vznikají 300m pasy tvaru UIC60. Pak se odvezou strojem SDK a vymění za zmíněné inventární kolejnice.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 20:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pobo: to není blbej nápad... Ale mělo by se radši počkat až bude kolej zprovozněna, a pak jí náležitě pokřtít (najdou se mezi námi i tací, kteří jí rádi pokřtí po pařbě i fyzicky, viď ........
Takže bysme se posunuli do Strančo?? *)
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6821
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 22:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď absolvujeme jeden nedělní rychlovýlet v úseku odb. Bedrč - Benešov(mimo):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 07:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár ranních rychlo z Kolozastavky
V 5 ráno sypat štěrk?? Lidi bydlící přímo u trati musí mít radost
 
 
 
 
 
Koo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.171.18
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 14:44:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proto tam jsou ty PHS
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 15:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno dnešní foto zbouraného skladiště ze Říčan.
 
ICQ:252 160 498
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 18:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo z dnešního Benešova:
 
 
 
 
Ještě dodám, že v Benešově už je kontejner s provizorní ESA.
26.7. ráno by se mělo spustit zařízení pro sudé koleje, AH v 2.TK a definitivní AH do Bystřice. Do Postupic bude ponechán stávající RPB. Tím také končí St.1 a 2, výpravčí se odstěhují do náhradní kanceláře.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 18:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě dvě, které patří k sobě:
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 18:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Abraxine: měl jsem radost, příjemné probuzení ve 04.45 hod... ještě že jsem šel do práce... A to dva dny předtím mi jejich stavbyvedoucí věrně slíbil, že mezi jednou a sedmou ranní sypat stopro nebudou.. jen kdyby se něco nezadařilo... No ale zase máme fotky
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6829
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 18:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: koukal jsem na to lešení pod mostem v Kolovratech a řekl bych, že je to možná provozně snesitelné. Ale dle mého názoru je naprosto nepřípustné, že ani z jedné strany k tomu není dopravní značení!!! Tam není naprosto žádná cedule - že se tam pracuje, že je zúžený profil, kdo má přednost v jízdě, prostě nic.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 19:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... no značení tam je, přednosti v jízdě - tedy pokud je někdo nešlohl, jako se to stalo teď o víku u jiných značek...
řidiči hlavně nadávaj, že to není v noci nijak zvlášť osvětlený, nicméně jsem to říkal MP, tak s tím snad něco udělaj...
Jinak kdybych v práci nespal :-) - byla zrovna polední siesta, taxes mohl zastavit. Viděl jsem tě šotoušit, ale užs byl hodně daleko...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 19:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak zítra snad krušný budíček nebude - za kolozastávku se šinou sypáci...
jinak dneska odpoledne instalovali na sloupy nové kilometrovníky, resp. staničníky
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6830
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foceno vždy z trojúhelníku na křižovatce, značení nevidím žádné, ty podpěry jsou stěží viditelné i ve dne:
 
 

Jak jsem naháněl sluníčko mezi mraky, tak ke hradlu už jsem nedošel a pospíchal zpátky k podbíječce a pak k Říčanům.

Dnes GJW dokončí v celém úseku pokládku kolejí (tedy krom vlečky Alfa). Dnes položili v Říčanech i zbývající výhybky. Ve stanici pracuje podbíječka ASP-195 a pluh (PUŠL-71) od TSS, na trati pak podbíječka ASP-61 a pluh SSP-2005 SW od Viamont DSP. Večer přijela do Strančic další podbíječka od TSS.

Jinak v Kolovratech dnes v poledne přes trať za plného provozu pokládali na nadjezd ocelové nosníky.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od uhříněvsi je ta značka tuším před tou zatáčkou a z centra Kolovrat byla za tím přístřeškem zastávky... Možná, že jí dali pryč, aby se jim nepletla, neb vždy přes tam nějací "východňáři" regulovali dopravu sami. Večer se tam ještě skáknu podívat, a nafotit, jak je to nevidět
samozřejmě sem to napsal blbě, ta značka nebyla před tou zatáčkou, tam je pouze omezení rychlosti... byla před tím podjezdem

(Příspěvek byl editován uživatelem kolotomik.)
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplňuji pár z Kolozastavky a okolí
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pro názornost jsem to vzal tím podjezdem autem
 
 

a třešnička nakonec - ať žije bezpečnost práce
 
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1207
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... už jsem tu fotku našel, tady značka ještě je... Pořídil Abraxik 29/06
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Chemik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 137.226.69.226
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:13:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten provizorní úsek ve 2. TK na přeložce u Svojšovic byl už přetransformován do definitivní podoby?
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: Na to, jaká je tam zatáčka je ta značka opravdu daleko
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6832
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chemik: ne, ten se bude dělat až na přelomu září a října, z jara ho přehodili na podzim, aby byl v souběhu s výlukou sudého zhlaví v Říčanech, čímž získali čas, aby se stihly všechny etapy už letos, jinak by to zhlaví dělali až příští rok na jaře.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jede druhá sypací várka
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tak tohle je jediné noční upozorňovadlo na překážku na silnici (kolovratský podjezd)
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda, já snad napíšu kámošovi, co bydlí dva baráky vedle, aby tam něco pověsil...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6833
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch podjezdů, tak přidám ten svojšovický. Popravdě řečeno, to řešení příliš nechápu: silnice II/107 totiž kříží trať šikmo, zatímco most je kolmo. Takže silnice je pod mostem zúžená, aby se vešla. Výsledkem také je, že se tam nevejde ani malý chodníček pro pěší. A o následujícím ponechané esíčku přes mostek přes potok pochybuji, že ho budou zvládat projíždět kamiony, hlavně pokud by pod most chtěli zapojit i přeloženou silnici II/104 od Tehova, na kterou by se tak nahrnuly kamiony z I/2(Černokostelecká). Nahoře ve Všechromech to bude podobné, dokud nebude hotova přeložka mimo obec.
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6834
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 00:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úsek od býv. hradla Výšiny do Říčan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6837
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 15:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě zmíním jeden zatím neexistující podjezd, jehož výstavba by ale měla za několik málo let ovlivnit jak železniční těleso tak i provoz na něm. Jedná se o křížení přeložky silnice II/335 z úseku Mnichovice - Všestary - Říčany do nové trasy Mnichovice - Všestary (jižně) - Světice (jižně) - Voděrádky (severně) - křížení se II/101 jižně od říčanského hřbitova - Kuří (severně) - napojení na Pražský okruh R1. Město Říčany tuto trasu nazývá "solná stezka", neb zčásti kopíruje starodávnou (odhad až cca 1500 let) stezku z Prahy do Jihlavy a dál na území Rakouska (známa též jako "horácká stezka").
Ke křížení 4. koridoru dojde jižně od Světic v oblouku hned za zastávkou, čili skrz násep. V současné době provádí Metroprojekt projektovou přípravu této silnice. Stavba je uvažována v souběhu s okruhem R1, tak aby proběhla ještě před jeho dokončením.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 17:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tak dnes odpoledne začali v Kolovratech sundavat ty podpěry na podjezdu... Teď snad bude klid a od 01. do 23. září by měla začít druhá etapa rekonstrukce. Tentokrát se uzavírka vždy jednoho jízdního pruhu bude řešit s kompetentními orgány a možná zde budou na ty tři neděle instalovány semafory...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 17:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno pracovala jedna podbíječka z Bedrče k Benešovu, druhá makala v Benešově.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se vydaly na trať EŽ, kromě podbíječky u Říčan se po trati motala také skupinka AŽDáků...
Dnes instalovali desky PHS kolem hradla.
Podařilo se mi je zvyklat, aby nám nechali dvě mezery volný, abysme dobře viděli na vlak a na konce. Původně chtěli nechat jen jednu díru, ale tou by bylo blbě vidět na vlaky směr Pha...
Jejich šéf mě však přesvědčoval, že se můžeme chodit na vlaky dívat ven a sám mi několikrát ukázal, jak se dá přes spodní desku krásně předklonit a vidět vlak až k uhřívjezdům...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.. a na kolozastávce jsou již položeny první panely nového nástupiště a byly zde instalovány sloupky pro rozhlas...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: no asi je něco někde špatně. Buď už by v této situaci Rybník neměl existovat, nebo ta PHS by neměla být. Protože mám taký onaký dojem, že hradlář musí sledovat jízdu vlaku, má také povinnost čumět, jestli je vlak v pořádku, celý atd, atd. A to všechno by asi mělo být vidět maximálně ze dveří, když už ne od stolu. Ale třeba se pletu a od dob mého mládí a hradlářování a signalistování se změnily předpisy. A ten šéf je asi trošku na . I když firmy, které se na koridoru angažují, většinou s dráhou mají společnou jen smlouvu o dílo a hospodu.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

plešoune: myslím, že za těch padesát let od tvého mládí se ta povinnost nezměnila... však sem se tím taky oháněl... oni by nejradši mrskli tu stěnu přímo i před hradlo... jen kvůli tomu, aby se tam nemuseli za rok vracet...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 20:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: no vidíš, my starci nejsme zas takoví sklerotici

Edit: ty brďo, jsme, já jsem dneska zapomněl dojet na jedno skoro zrušené hradlo naučit mluvit telefén. Dobrý. Skleróza, ale oni se nepřipomněli

(Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.)
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 21:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... no proč myslíš, že se nepřipomněli?
já jsem dneska měl na hrablovací údržbě jednoho tvého kolegu...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2755
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 21:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii, č.6821:
Divim se, že na té druhé fotce neni před baráčkem PHS jako u těch dvou u Dolních Měcholup ...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6845
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo z dnešních Říčan:
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6846
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 00:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z úterních Kolovrat jsem úsporně vybral fotku, na které je dobře patrná nazelenalá barva štěrku od Kolína (vidět je to i na předešlých fotkách od Abraxika):
 
A doporučuji opět kouknout za PHS, začali totiž pracovat na tom chybějícím odvodnění, vypadá to na pokládku žlabu z bet. tvárnic. Akorát nevím, kam chtějí tu vodu u podjezdu vyvést.
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 07:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tam kdysi strouha byla, jeden čas v ní něco pořád teklo, byl to po Říčance druhý největší kolovratský potok
U podjezdu byla voda svedena do kanalizace...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Taťka_šmoula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 08:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun 798: Dnes jsem byl v Čerčanech na nádraží
a zaslechl jsem na peroně, jak výpravčí křičí v dopravní kanceláři, že se nemůže domluvit s hradlem Mrač. Nebude to skoro zrušené hradlo?
Jestli ano, tak to tě ti výpravčí asi milují
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 09:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taťko šmoulo, nechci se nijak obhajovat. Proč jsem na to zapomněl, taky nebudu rozebírat, prostě nevyšlo to. Ale to, co má hradlář na stole není, jak jistě víš, jediné dostupné telefonní zařízení hradla. K tomu druhému se ovšem musí vstát z vyhřáté židle.
No, ta láska je někdy vzájemná
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.7.2007
Ats
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 11:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Doubím a Planou se trhá 1.TK, zbývá už jen nějakých 500 m u Doubí. Zároveň se odtěžuje podloží. Oba silniční přejezdy v Plané jsou uzavřené.
Pepek P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.147.154
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 12:07:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vypadá, že na těch "pochvalných slovech", která kolují na čtrnáctce o Z.H. a jeho podřízených asi něco bude.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace