K-report
 

Archiv do 10.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 » Staré archivy » Archiv do 10.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak i zde přidám foto dnešního vápence,bohužel jen staniční foto,bo traťové sem nestihl!!:
 
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_h: ještě na adresu toho čokla, když jsem tam byl na nádraží a někam jsem jel tak jsem toho čokla viděl jak se potuluje po nadraží, docela by mě zajímalo co by se stalo kdyby pokousal nějakýho cestujícího
http://vrbam.ic.cz/
Jirka_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 08:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam: Tak to by mě taky zajímalo, protože jestli běhá volně po nádraží, může kohokoliv pokousat, třeba i malé dítě. A pokud by se tak stalo, bude z toho pořádnej průser. Otázkou je také komu ten pes patří...
ICQ 279-431-506
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 09:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý doplněk k tomu "depsko-staničnímu" psovi Toníkovi. Ten tam jednoho dne zůstal u nádražní hospody osamocen, a asi se mu na tom nádraží zalíbilo. K depu - ano, já když tam chodím fotit, tak se taky většinou vrchnímu nahlásím, a vše je ok. Jako by to ten pes taky slyšel.. Ale jednou, když jsem kolem depa jen procházel, šel jsem k SDC, tak to vypadal ten pes docela nebezpečně. Tak nevím, asi jen chrání těch pár mašinek co nám tam zůstalo... Každopádně ale když je ve stanici tak jsem ještě neviděl, aby někoho napadl nebo na někoho vrčel-štěkal. Nevím, ale mě přijde jako strašně chytrej, ve stanici se lidé běžně pohybují, tak je nechá, ale v depu, to už je jiná otázka. Jinak buďte rádi, že v depu ten vrchní vždycky nějakej je, já osobně bych se zrovna se psem nechtěl prát!!!
Jirka_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 10:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jarda_kučera: Jak říkám, já jsem toho psa viděl pouze jednou a to v depu, takže pokud je pravda, to co říkáte, tak je to v pořádku. Mě Toník přišel taky jako velice chytrej, možná, že si chce jen hrát, to je těžko říct.
Jinak si myslím, že je dobře, že hlídá mašinky v depu, vypadá tam nebezpečně.
ICQ 279-431-506
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 10:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to já kdyžlez do nějakého toho depa tak se radči nikomu nehlásím... je pravda že občas za to pak dostanu sprcáno, ale kdybych se takhle všude ptal tak bych si tak by se taky mohlo stát ženic nevyfotím... stejné jako ve třebové, taky se to musí brát indřiv popořadě zadem přes vraky a odcházet přes vrátnici to už je pak jedno jestlitě někdo zbuzne, hlavní je že je nafoceno

jo a jinak toho psa jsem tam nikdy neviděl pokud si dobře pamatuji
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 11:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na našich stránkách www.kphv.cz je pozvánka na další jízdy Všudybylky včetně JŘ.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 12:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je docela problém se někomu hlásit když občas jsou všichni někde zdekovaní a dovnitř se mi lezt nechce.

Stejně já když jdu kolem tak to fotím na dálku, aby se neřeklo, že tam něco dělám a že se k nim moc přibližuju.
http://vrbam.ic.cz/
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 16:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní vlaky vznikly proto, že byly jedním ze způsobů, kterým železnice vydělávala peníze: tak jsem to také pochopitelně myslel, ty cestující samozřejmě nerozváželi po celé trase zadarmo.
Michal3: A jinak ranní bezdrev , moc se nepoved začlo pěkně pršet a když přejel tak přestalo: já jsem na něj čekal u Atesa a skutečně akorát když jel začal pěknej slejvák
Tak hoši, zaregistrovaly jste včera na trati (Krupá, Lužná) Hektora T 435.0509? Byl na Kolešovce, přesněji v Kněževsi. Odtud odjel na Krupou asi kolem třetí hodiny odpoledně s nějakým zeleným historickým přípojným vozem
Nespouštěj oči z tratě!
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 16:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR: Barča na Bezdřevníkovi má dle info jezdit,pokud vydrží,do 9.7. (převzato z diskuse Č. B. a okolí) - doufejme, ještě to sluníčko
Michale trojko, pořiď si nebo stáhni nějaký foto program do PC, třeba na prosvětlování některých svých snímků. Dovolil jsem si...
 
 
 
 
 
Nespouštěj oči z tratě!
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 21:08:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťo nevim jesli je to zlepšení.....
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 21:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim lidi, když se na 174 rušila stanice Městečko, resp. se redukovala na zastávku, co se tam dělalo se zabezpečovačkou? Předpokládam že předvěst v Křivoklátě je předvěst k vjezdovýmu návěstidlu do Městečka, který teď ale vlastně neni potřeba, když je druhá staniční ve Městečku trvale vyloučená. To si teď z Roztok volaj výpravčí až do Lašovic s tim že tam jsou ty návěstidla v Městečku postavený do trvalý polohy "volno" nebo jak to tam je? Moc děkuju za odpověď
JiS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 68.36.9.245
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 01:46:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pres Mestecko jsem jel naposled vloni a pokud vim, tak je stale (vloni bylo) oficialne vedeno jako stanice. Ve stanici klidne muze byt jen jedna kolej. Mel by tam byt normalne vypravci a navestidla jsou porad pouzivana (jak vjezdova, tak odjezdova) a pouziva se to vlastne jako hlaska.
JiS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 68.36.9.245
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 02:01:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste pridam dotaz: Existuje jeste vyhybna Sporice, nebo odbocuje trat na odb.Dubina uz v Drouzkovicich? Diky za odpoved
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 08:13:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JiS:S uvedením přeložky do provozu ještě nějaký "den" budova Spořické výhybny existovala.Dnes je již srovnána se zemí a není zde po ní památky.Výhybna zanikla hned po zahájení výluky,kdy byly na celé bývalé části trati Spořice-Březno sneseny koleje.V době současné se tudíž jezdí již pouze po nové přeložce skrze tunel,tudíž přes výhybnu Droužkovice.Po staré trati jsou památky pouze v místech odbočení.(Štěrk,občas nějaký telefonní sloup).
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 15:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak strá trať od Března přes Spořickou vyhybnu šla poměrně rychle, koleje se začaly snášet po průjezdu posledního vlaku. O tom jak vypadá nyní terén nedělam si moc iluze, směrem od vyhybny k bývalé zatávce Brány se podél tratě již prováděla skrývka terénu. Takže těleso tratě s největší pravděpodobností neexistuje. Já jsem se ještě 10 března stihnul po staré trati svézt a pěšky projít oblast vyhybny Spořice a část třatě od Března na uroveň vrátnice dolu. V celku jsem měl zvláštní pocit když jsem procházel usek tratě která měla po jedné straně měsíční krajinu a na druhé pole které přišli na řadu hned po trati, s vědomim že vše během několika dnů/ měsíců nebude už existovat...

Během léta budu mít do oblasti krušných hor nad Chomutovem cestu, tak zvažuji že bych v trase staré tratě udělal několik porovnávacích fotek.
M1 - Maracaibo
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 19:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JiS: No, dneska (teda od 1.10. 2006) už je Městečko jenom zastávka s nákladištěm, neni tam nikdo, závory zmizly, je tam jenom světelná signalizace (automatika), výhybka na 2. staniční kolej na rakovnickym zhlaví je vyrvaná.
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 21:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sem dnes mluvil s vozmistrem na kladně a tonda se musí převychovat...nevím proč mě tady nadáváte,když víte prd o těch zamráčách...odkud teda sou?já vím totiž od vozmistra vše...i proč tu nejezděj ted ty brejlovci a ostatní zamráči
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 22:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainzaklancelot: starého psa novým kouskům nenaučíš
http://vrbam.ic.cz/
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 23:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JiS: výhybna spořice už neexistuje, koleje od Chomutova i Dubiny se zbíhají na stejném místě, jako dřív, ale tam kde bylo kolejevé propojení trať odbočoje prudkým obloukem do leva a propojení je až v Droužkovicích, takže koleje vedou asi tak kilometr vedle sebe, že trať vypadá jako dvoukolejná.
Foto z 17.3. Tady začínala výhybna Spořice. kolej od Chomutova je vytrhaná, na koleji od Dubiny stojí pracovní vlak:
 
 
a stejný pohled z června:
 
a pohled směrm k Droužkovicím:
 
Sedím si tiše v koutku na nádraží
na lístek nemám, to mě nezaráží.
Koukám jak se vlaky rozjíždějí,
za chvíli bude mí tělo na kolejích.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2766
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 00:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubajs:
Dobré dokumentační foto.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 12:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: šlo by zaslat ten grafikon trati 174? crash84(zavináč)seznam(tečka)cz
Díky moc.
PS: má omluva za otravování
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 13:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bych se chtěl zeptat jesli dneska vápence jedou nebo jesli mají prázdiny??

Předem díky za odpověď.
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 16:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R832 jede polomáčená 854 + polomáčený Btn
http://vrbam.ic.cz/
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 17:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crash84: je sry... nějak jsem zapoměl

PS: má omluva za mou děravou hlavu
Vodis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 19:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vápence maj ještě týden prázdniny...až 16.července...
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 19:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vodis: Dnes jsem se na tuto otázku ptal ve stanici Lužná u Rakovníka a bylo mi řečeno že vápence mají ,,dovolenou" do 20.července.

Jinak na Bezdrevu stále 749.241+BDs+Bdt+Bdt

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza-loko.)
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!
http://www.railway.wbs.cz/,ICQ: 195-342-325
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 20:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: pohoda, no stress.
ještě jednou díky
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 12:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crash84: je to tam???
Vodis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 21:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzaloko: ...což je divný, páč vozy maj oni i Metal objednaný do Nučic už na 16. 7.
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 22:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co jede zejtra ráno na bezdřevu????
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 05:46:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal3: 749 241
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 09:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Městečko u Křivoklátu: Je to jen zastávka (a nákl.)
Návěstidla jsou krycí, protože přejezd. Všimněte si jiných = vodorovných pruhů u předvěstních upozorňovadel a jiných tabulí u předvěstí samotných.
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 11:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě mam jeden dotaz,je ještě funkční hláska Deštnice??
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!
http://www.railway.wbs.cz/,ICQ: 195-342-325
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 12:45:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzaloko: Jeste je funkcni......
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1757
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 15:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z provozu:
752.001 je v Berouně s Vn vápence. Měla by jet do Kadaně teoreticky přes Zbečno a Rakovník, tak to někdo místní okoukněte.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teoreticky možná, ale prakticky už jede do Radotína. Tak nic.
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno nějaká srážka vlaku s autem mezi Žatcem a Chomutovem. Rychlíky jezdily přes Postoloprty a Most.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:17:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: Tak proto R831 mel takovy zpozdeni.....
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: Jj, vysosal sem co sem potřeboval, patří ti velký dík
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne vykolejil osobní vlak mezi Zbečnem a Újezdem nad Zbečnem. Příčinou podle Neusara spadlý strom, škody nevelké.
Tušim že by to měl bejt Os 7737
Zdroj: iDnes a Novinky
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crash84: to je maličkost, něco jinýhoi by bylo kdyby to bylo komplet celé GVD... jo a nevím jestli jsem ti to už psal ale je to neopravený, bezezměn, takže tam mužou být i nějaký blbosti no...
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: neva, zas tak konkrétní údaje nepotřebuju
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak asi qvatro zase někde dodělalo bezdrev 25min zpoždění a na bezdrevu 742+4krát Btax
 
omlouvam se za kvalitu ale v tu chvíli docela slušně pršelo
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal3: To je sileny... ...kdysi prestizni rychlik... ...dneska jen troska
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 20:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomuto jako říkají rychlík Bezdrev přes půl republiky???.Doufam že to jede poprví a naposledy.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!
http://www.railway.wbs.cz/,ICQ: 195-342-325
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 20:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto je fakt pravý AntiBezrdrev .Příště to pojede v řazení 720+Clm+Clm+Clm+Clm
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2783
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 20:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimi: 720+Clm+Clm+Clm+Clm To by bylo alespoň fotogenické.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 20:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na Bezdřevu bude jezdit zase Barča???????????
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:05:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal3:A nebyla to jenom nahrada kvuli ty nehode? Viz prispevek Crash84.
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1151
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvatro zůstalo údajně ve Zbečně kvůli tomu padlému stromu. Nic mu není
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)

Klub železničních modelářů České Budějovice - http://www.kzmcb.net/ (omluvte prozatím kvalitu našich stránek, vznikají za pochodu ;-)
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 22:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_čb: aha,ale to je docela ,,škoda",že se quatru nic nestalo.Mohla by ještě pokračovat náhrada v podobě barči.

Jinak by taky mohla jet někdy suoprava na bezdrevu ve složení 842+842+xxxxxxx.Aby zvládna nápor cestujících.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!
http://www.railway.wbs.cz/,ICQ: 195-342-325
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1152
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 22:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2x842 opravdu nehrozí... A dobře, že se koťátku nic nestalo... Ikdyž, 031... Ale je to člen téhle skvělé řady, tak jim nepřejme nic zlého
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)

Klub železničních modelářů České Budějovice - http://www.kzmcb.net/ (omluvte prozatím kvalitu našich stránek, vznikají za pochodu ;-)
Vodis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 06:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

031 nocovala v Berouně.
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo kde stojí nějaké karkulky?a popř. i čísla.děkuji
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Pm1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 15:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím
chtěl bych se zeptat jak to vypadá s nákladní dopravou přez přažský semmering,včera v cca 16:15 jsem vyfotil 742 288 v čele nějakýho nákladu na Žvahově...v soupravě byly řazeny i nějaké 2patrové vozy asi ze Zličína...je tento přetah nových vozů nějaké pravidlo nebo čistě náhoda?
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 15:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pm1: Pravidlo je, že když je ze Siemensu co přepravit po kolejích, tak se to přepraví. Rozhodně to však není každý den.

Jinak se tudy vozí palivo pro Ruzyň, resp. jeho část a čas od času něco dalšího. Během výluk na 171 mají jezdit nějaké odklony, takže něco pojede asi i po Semmerinku, něco má jet Prokopákem ...
mstitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.72.247
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:13:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pozor pozor, karkulka (t444 0078) je v nebezpečí.jak jste jistě poznali z fotek,byla tažená přes kladno do výtopny na důl Scholler.problém je,že jistá osoba o které to tušíme odcizila kardany.proto ji zde chceme dát šanci,aby se přiznala a nemuselo se to řešit jinak.tak ať se zde dozná přede všema,jinak bude mít problémy
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravím příznivce železnice.MDT Slaný pořádá nábor do svých řad.Vše je organizované,nikdo nikoho neponižuje,jsme si rovni,každý vykoná svou práci a navíc uvidíte i areál dolu.Jedinou podmínkou je však měsíční příspěvek 300kč(což si myslím že není tak strašná částka).Součástí MDT je výtopna na jistém místě,obytná buňka,která se momentálně renovuje a KARKULKA,která se opravuje.Spousta dalších věcí je mimo toto místo.Podrobnosti sdělím případným zájemcům po telefonu.Kdo by měl zájem,nechť kontaktuje mě na email,nebo na tel. 774846633.Předem díky
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MDT Slaný hledá případné finanční dárce na zprovoznění lokomotivy t444 0078.Jakožto spolek peníze máme,ale potýkáme se s nedostatkem aktivních členů.Proto prosíme toho,kdo má alespoň malou finanční částku nazbyt a nemá to srdce sešrotovat ji,nechť se ozve na email, nebo na tel. č. 774846633.Děkuji
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace