K-report
 

Archiv do 11.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 302 Nezamyslice m. n. - Morkovice » Archiv do 11.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 00:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na webu tyto, ale asi se tam jelo i potom:

odkaz
odkaz

Ale ta druhá fakt vypadá, jako by se do těch Morkovek jelo...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 15:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aaaa,ty už sem NĚKDE viděl....
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 21:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel kolem Morkovic, tak mě nedalo, abych se to tam nestavil okouknout.
 
 
 
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 21:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady další.
 
 
 
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 21:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A další.
 
 
 
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 09:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo tam kde není vykosená tráva je vidět jak je ta naše příroda mocná.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 13:46:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, určitým řešením by také mohlo být, na opuštěných úsecích Morkovičky chovat ovce, pozemek dráhy když tak ohradit el. ohradníkem, aby se nerozutekly. Trať by tak byla spasena. (Ideálem každého věřícího křesťana je, být po smrti spasen.)
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Divím se,že na nádraží v Morkovicích jsou pořád ty výkolejky.....
Singrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také bych si rád někdy tu Morkovičku prošel, ale počkal bych s tím někdy na podzim, protože to přece jenom je lépe vidět a není v trávě tolik klíšťat.:-)
To Cogwheel: Ty ovečky nebo jiný dobytek... je to zajímavý nápad. A ty seš věřící
Nepojízdnej šukafon - nejlepší šukafon
sešrotovanej šukafon - ještě lepší šukafon

M 240.021 - čest její památce.
Skutečně opravdu nenávidím DKV Ústí nad Labem PJ Liberec. Když chtějí něco zmuzejnit, tak je to všechno v háji.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:58:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, to byl jen trapný pokus o slovní hříčku.
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tuto nádhernou lokálku by mohla zachránit už jen privatizace (ta nehrozí) nebo turisticky zajímavá kolejová šlapadla. Ale to by se muselo někomu chtět. Tak se budem chodit dívat jen na torzo.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 10:07:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale konkrétně v případě staré trati z Přibyslavi do Sázavy u Žďáru, tu soukromé vlastnictví nezachránilo. Všechno závisí na konkrétních lidech. Viz též aktuální diskuse v tématu "Zrušené tratě". Zejména v tom smyslu, že při demontáži tratě a její přestavbě na cyklostezku se "protočí" mnohem více peněz (i z veřejných zdrojů a EU), než kdyby trať zůstala a byla udržována aspoň pro sezonní dopravu.
A šlapací drezíny - ty už vůbec nehrozí.
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 10:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že tuto lokálku by mohl zachránit už jen nějaký svérázný miliardář, což se mi ale jeví jako nepravděpodobné.
S náhradní autobusovou dopravou se stalo to co se dalo očekávat, v Nezamyslících (kromě těch Olomouckých) přestaly zastavovat rychlíky a tak je to už opravdu trať odnikud nikam...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Respektive byla odnikud nikam..............dnes už ani uředně neexistuje............
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ten svérázný miliardář by musel pocházet z Morkovic a musel by železnici jako takové moc a moc fandit.....................
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro pravidelnou osobní dopravu to asi již nebude, protože tam schází ty potřebné přepravní proudy. Co se týká záchrany jako takové, netřeba hned uvažovat v číslech s devíti nulami. Těleso trati je sice zarostlé, zdaleka ne všechny pražce jsou však shnilé. Výhybky v prostoru Morkovické stanice jsou zatuhlé, ale trochu vazelíny by to napravilo. Nejnutnější opravy(výměny pražců, nejnutnější sanace budov) by se daly provést za řádově deseti až statisíce. Samozřejmě že svépomocí. Dovedu si Morkůvku představit jako ideální zázemí pro muzeální železnici. Ať už s hlediska délky trati, nebo proto že je zde doposud stojící hala s montážní jámou a taky kolejový prostor ve stanici Morkovice, dost velký na odstavení nejrůznějších vraků, které by se daly z mnoha míst zachánit. Myslím že dokud trať není odříznutá od provozované trati v Nezamyslicích, přepravu např. Rybáků po jednom, by svršek určitě vydržel. Jde o to, za kolik by vlastník chtěl trať včetně budov pronajmout a hlavně, což je ze všeho nejdůležitější, našla li by se parta lidí, která by se do toho chtěla pustit. Takže, čas ukáže. Zatím pro Morkůvku ubíhá pomalu ale jistě...
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco dodám. Myslím že eventuelně zachráněnou trať by bylo dobré přejmenovat. Totiž na MOURKOVICE. No, dovedete si představit jak by se v diskuzi Kočky chované v ..., vyjímal krásný kocour(čtyřnohý) vyfocený pod cedulí Mourkovice?
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 11-2003
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 11:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co teprve kdybi pod cedulí Mourkovice byl vyfocen kocour čtyřnohý spolu s kočkou dvounohou a Kocourem čtyřnápravovým (742) :-))
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 13:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak mě napadá... KPKV přišli o Sázavu. Neměli by zájem o Morkovičku???
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Singrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 14:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Morkovičku už by tak lehké zachránit nebylo... spíš kdyby měli zájem třeba o trať Nemotice - Korytčany, Čejč - Uhřice (-Ždánice), Mutěnice - Kyjov, Hodonín - Holíč, Litovel - Mladeč...
Nepojízdnej šukafon - nejlepší šukafon
sešrotovanej šukafon - ještě lepší šukafon

M 240.021 - čest její památce.
Skutečně opravdu nenávidím DKV Ústí nad Labem PJ Liberec. Když chtějí něco zmuzejnit, tak je to všechno v háji.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 14:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemotice - Koryčany - ne, stále funguje nákladní doprava
Čejč - Ždánice - to samé
Mutěnice - Kyjov - možná
Hodonín - Holíč - nesmysl, mezistátní trať
Litovel - Mladeč - taky stále funguje doprava
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:Litovel-Mladeč?Myslíš tím 1 810tka za týden?Co mám zprávy?To nemyslíš vážně,vid.........já osobně bych chtěl zachránit Nemotice-Koryčany............Trat je ještě v provozu,vlak tam jede 2krát až 3krát za týden,jediný docela nákladný problém by byli návěstidla,kerý sou už několik let dávno demontované........
Singrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo ještě Hrušovany u Brna - Židlochovice... Jo, se záchranou trati Nemotice - Korytčany souhlasím, vždyť pokud vím, tak není v nějak dezolátním stavu.
Nepojízdnej šukafon - nejlepší šukafon
sešrotovanej šukafon - ještě lepší šukafon

M 240.021 - čest její památce.
Skutečně opravdu nenávidím DKV Ústí nad Labem PJ Liberec. Když chtějí něco zmuzejnit, tak je to všechno v háji.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 21:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleši, nic proti tobě, ale prosímtě- používej trochu méně silná slova a trochu více hlavu.

Na konci tratě do Mladče je vápenka, která vyrábí 100 000 tun vápna ročně, takže o té jedné 810tce to nebude.....

odkaz
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 22:32:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si dneska Morku prošel, z Morkovic do Nezamyslic, celkem se to dalo, až na úsek před žst. Tištín v lese, tam to byl celkem hukot.
Fotky budou následovat
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 23:17:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Ten zarostlý veksl už asi jenom tak někdo nepřehodí, čelní zeď výtopny trošku hapala a s tím spasením už to zkouší někdo před Uhřicema, který tam má ohradu pro koně
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 23:29:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
A ten samý chovatel má za plotem trofej ze Zetky, která se asi vysypala v 98. O kousek dál v Prasklicích si někdo z boudy udělal sklad sena, pilin a dalšího XXX materiálu. No a kousek za Prasklicemi to vypadá takto, tráva po ramena.
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 23:38:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Přijímací budova v Koválovicích je v dost tristním stavu. Tištín už je na tom líp, ale zase zakrývat seno cedulí, no A takhle to vypadá v tom lesíku před Tištínem (foceno ve stoje).
Jóna Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 23:49:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Příště si vemu drát a tu PZZ zkontroluju, ale odhaduju, že už je tak zaoxidovaná, že to asi ťukat nebude
No a v Nezamyslicích na místním na mě z boudy vykoukl dost nevraživě nějaký alternativně pigmentovaný spoluobčan. Co mě ale překvapilo ještě víc bylo ohniště v kolejišti a v něm na jednom konci ohořelý klacek ... do teď jsem si myslel, že je to rekvizita cikánů tak do 50. let, když kradli drůbež, ale asi jsem se mýlil
Přeju příjemný a méně bouřlivý den (i když já měl dneska štěstí - z jedné bouřky mě chytil jenom okraj mezi Uhřicemi a Prasklicemi a podruhé to přišlo, když jsem docházel v Nezamyslicích na nástupišt)
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 10:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom Tužín - Na konci tratě do Mladče je vápenka, která vyrábí 100 000 tun vápna ročně
nebude.....


Po kolejích ovšem odveze tak slabou desetinu.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 12:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Bože!Kdybych byl laik,tak ani nepoznám,že tama vede zrušená trat.....
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To PZZ (pokud se tak dá říct dvěma výstražníkům a prázdné reléové bedně) je vyřazeno z činnosti a nejsou od něj ani kontrolní prvky a propojky u izolovaných styků jsou odstříhané.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 15:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

týýý vole! Ta tráva od mé návštěvy vyrostla jak sviňa!
Ten přejezd jsme s kámošema zkoušeli, ale nefungoval
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.64.6
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:13:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím
Mám dotaz nemá někdo z vás na CD nebo DVD foto z této trati?Myslím stanice,zastávky,přejezdy,mosty a traťové úseky?Jestli ano a bylo by možno se nějak domluvit na poslání těchto fotek?Jestli ano tak mi napiště na mejl.Díky.
Petan363@seznam.cz
S pozdravem Peťan
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zle a zakerne bych se k teto prosbe taktez pripojil, ale vzhledem k faktu, ze nepredpokladam zadnou reakci tak zle a podle odkazuji misto emailu na soukromou zpravu (symbol obalky nad prispevkem).
Pokud se mylim, tak se omlouvam a predem dekuji.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 09:33:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Zv94: S tím zkoušením jsem to samozřejmě myslel jako vtip, protože i když jsem přejezd detailně neprohlížel (na záda mi nepříjemně funěla jedna ze čtvrtečních bouřek), tak jsem předpokládal, že to bude asi očesané. Jednu propojku jsem tam našel, ale víc jich tam asi moc nebylo - viz foto.
 
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 19:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu trat už neska nikdo nezachrání........Nemá někdo fotečku MUVky při udrbě na trati nebo Morkách,atd....????Díky.
Cyrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 16:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra jdeme s Pecou do Morkovic tak se zkusíme probojovat tou trávou.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 20:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cyrda:no a neřeknete.....bych se přidal....
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 20:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se přidej ;-) 7:31 Nezamyslice
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak už jsme zpátky, to bylo . Tentokrát jsme došli až do konce. Poznatky:
- přejezd na cyklostezce - koleje už úplně zality asfaltem
- přejezd u hřbitova za Tištínem - koleje úplně zaasfaltovány (posledně nebylo)
- ohrada pro koně před Morkovicemi - už je nižší, protože pod námi při přelézání rupla
- velmi vysoká tráva (místy až dva metry)
- prales za Tištínem je už úplně neprůchodný (napadané velké větve)
- proběhla bezdomofikace staničního domečku v Nezamyslicích
- v okolí tratě je velké množství bodavého hmyzu - hovad
- v případě důkladného vysekání náletových dřevin a trávy se trať zdá jakš takš sjízdná
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:02:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a nějaké fotky z průzkumu nejsou???
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsou...
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný, pěkný..
Měl bych dotaz ohledně stavu kolejiva a hlavně mostů na trati, jsou hodně zničené/rozkradené???
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není to vůbec rozkradené, mostů je tam málo a ocelové části se zdají být v celkem dobrém stavu (ne tak dřevěné, ale ty nejsou důležité)
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 18:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a poprosil bych o foto Jelikož jsem tam byl v prosinci, tak ať mám představu, díky.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to se podívej do archívu do 22. května
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale já sem myslel Vaše fotky, co jste nafotily dnes, ať může porovnat se svými z prosinca, rozumíme si???
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rozumíme, ale tentokrát jsme mosty nefotili, protože už je máme z května
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áha, tak to je o.k.
Jarek Nedbal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.233.114
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 22:22:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten přejezd u Tištínského hřbitova museli udělat teď, protože 21. června byl sice rozrytý, ale koleje byly ještě vidět.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 23:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By mě zajímalo proč museli zaasfaltovat ten přejezd........keré vul.......Nebudou to ty slavný vyhlášky,že i když se po trati nejezdí,tak musí byt udržované?To bude asi ono,vidte...........
Jo a trat jakžtakž sjízdná...když tam někde chybí ty spoje mezi kolejemi,zaasfaltované přejezdy,tak asi sotva,ne?Jedině bych to pochopil,jestli myslíte určitý usek tratě..
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 23:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta trať byla snad loni zrušena, tedy vypadla z působnosti zákona 266/94 a jeho vyhlášek.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak měl jsem na mysli celkový stav... pár chybějících spojů a zaasfaltované přejezdy se dají celkem snadno opravit
tím vyvracím své tvrzení z května, trať není zas tak hrozná, ale přesto nic moc, hlavně ty pražce
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleten les za Tištínem....to nevím,nevím.....
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to by stačilo prořezat. Z jedné strany je vysoký násep, z druhé koryto potoka (když jsme šli, tak tam voda nebyla, ale při dešti je tam evidentně veselo)
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 18:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se do teho dáme,ne?
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

až to bude v majetku někoho jiného, než SŽDC, tak se velmi rád do obnovy zapojím... teď ne, protože nevím, jestli to má význam. Já bych tu trať klidně koupil, ale poněkud se mi nedostává finančních prostředků
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky něco málo přisypal......
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

počkejte si až vám někomu umře nějáký bohatý strýček nebo dědeček a skoupíte i všechny budovy i s obyvatelitěch tam je určitě požehnaně
nažhavte fotoaparáty na řadu 810 na trati 331

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace