K-report
 

Archiv do 20.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Staré archivy » Archiv do 20.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M_t
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.138.125
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 12:08:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je spousta materiálů, které nejsou veřejné a mezi něž materiály týkající se nakládání s veřejnými penězi nepatří.
Když něco naznačím, že je, ještě neznamená, že to komukoli poskytnu, protože to prostě nemám a jen si honím triko.
každému soudnému člověku je jasné, že se v případě proklamace o zrušení soukromého vlastnictví může jednat až o trestný čin ve stádiu přípravy.

Howgh.
Domažličák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.82
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 14:53:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení a milí, pustil jsem se do příznivce jednoho tábora a docela logicky jsem byl označem za přívržence tábora druhého. Já však vůbec neřeším zda lokálky ano či ne, ale způsob jednání, jaký se tu mezi oběma tábory rozhořel. A pana Desira jsem si vybral jen pro to, že je ze všech nejmilitantnější. Stejně tak mohu sepsout kohokoliv jiného,kdo se této debaty účastní. Třeba: Domažličáku jseš totální ubožák, že ses přidal do debaty plné primitivních orangutanů, kteří neumí jednat na úrovni a chovat se k sobě jako civilizovaní lidé.
Co se týče lokálek, já osobně jsem stál za zastavení osobní dopravy na některých z nich (např. Bochov). Ale zastavovat dopravu stylem, jakým to dělají v Ústeckém kraji mi přijde naprosto odsouzeníhodné, protože má k objektivitě a ekonomice velmi velmi daleko. A stejně jako tady jsem kritizoval způsob jednání, nikoliv samotný předmět sporu, Ústeckému kraji nevytýkám to, že chce rušit lokálky, ale to, jakým způsobem to dělá. Řeknu vám příběh, kterému nemusíte věřit, protože tu nemíním předkládat žádný důkaz, že to tak skutečně bylo.
V jednom vlaku v Ústeckém kraji se náhodou setkali dva lidé. Člověk mapující obsazenost vlaků z dopravního odboru Ústeckého kraje a člověk dělající totéž z firmy, pro kterou pracuji. Ti dva lidé se dobře znali a necítili k sobě žádné antipatie a tak se dali do řeči. O čem všem si povídali vám tu říkat nebudu, ale oba měli papír, na který si psali čísla o obsazenosti vlaku. I ten človíček z kraje řekl našemu človíčkovi: ve vlaku sedí 23 cestujících, já vidím jen tři a vy jich vidíte 33 a komu se bude věřit? Samozřejmě náš človíček napsal 23, ale o to nejde. Zeptal se krajského, proč nenapíše pravdu? A ten mu odpověděl: s tím by mě vyhodili. A tohle je věc, která mi vadí na zastavování provozu na tratích v Ústeckém kraji. Kdo chce chápat, pochopí, kdo nechce, může mě klidně napadat pro podujatost nebo cokoliv jiného.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:08:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inu, osobně si myslím, že Desiro je student ve věku mezi 20-25 lety. Jeho názory a myšlenkové pochody tomu zhruba odpovídají.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W.: K tomu studentovi bych jen připsal "mimo jiné", musím se (částečně) živit přivýdělkem (pracuji jako šedá eminence ). Jinak trefa.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 18:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Domažličák: Řeknu vám příběh, kterému nemusíte věřit, protože tu nemíním předkládat žádný důkaz, že to tak skutečně bylo.
Já bych tomu i věřil, protože by to krásně vysvětlovalo zrušení plných raních spojů a ponechání vlaků, kterými nikdo nejezdí. Se statistikou se dají dělat pěkná kouzla, ale pokud si někdo v "dobré víře" čísla cucá z prstu, tak je to na .....
Prográmky pro BAHN
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W: ááá, pán je opět zdráv.čas
Hele, ty starej henleinovče, kdy půjdem prošotoušit tu lanovku na Flájích ? Já mám čas ve čvrtek a v pátek. Pak až v srpnu.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7008
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 02:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2) jestli si někdo myslíte, že jsem autorem jakýchsi nalinkovaných stránek, tak jste opět vedle.

Tak teď jsi mě opět pobavil Nezapírej - každému, kdo tě zná, je jasné, že stránky http://mykl.nazory.cz jsou tvoje práce. A to bych se s tebou ještě mohl hádat, že mě rozhodně dvakrát žádné auto nepřejelo, když už se tam tak o mě otíráš.
... a pak se div, že tě nikdo nebere vážně, když jsi schopný popřít i to, že máš nos mezi očima - pokud se ti to zrovna hodí do krámu, abys dokázal, že pravdu máš jen a pouze ty. OK, namítneš, že tohle je maličkost - ale když lžeš v maličkostech, kdo může věřit, že ve skutečně podstatných případech nelžeš?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 06:54:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Herr O.S. : Já až taky v srpnu, teď rodinný povinnosti a v pátek odjíždím na 10 dní na divoký východ.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 07:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

á pán si chce zase něco vypečeného přivést...
Jak jste to jeli ????
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 11:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak víte už někdo,co se zruší dalšího v ústeckém kraji?Má toho být docela drasticky dost,takže nějaké info by se hodilo.Ono 15% z Os vlaků na regionálních tratích je docela dost.To abychom se s některýma tratěma začali loučit už v listopadu,aby se vše stihlo....posílám volební leták...

 
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 11:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:Zrovna okolo Rumburka a Jiříkova je teď mnohem lepší doprava než za DPÚK,jestli se něco povedlo,tak tohle,i když to není ani tak zásluha Šulce aspol. jako spíš ČSAD Semily.
Ta 810 tam v kladiva nechybí kromě šotoušů a režijkářů nikomu.
Takže tenhle "volební leták"svědčí jen o ubrečenosti některých žel. radikálů,chtělo by to něco lepšího a míň stupidního..

Jen můj názor,nebijte mě..
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 14:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz:A o tom to právě je,že pokud by to takto bylo z nějakého popudu KÚ,pak by nahrazení linkou Varnsdorf-Rumburk-Jiříkov-Filipov/Šluknov v půlhodinovém intervalu bylo v pořádku.Jenže to je také tak vše.Protože na ostatních linkách zase dochází k souběhu,takže ve stejný čas jede i vlak i bus a pak zase nic.Myslím,že zrovna Šluknovsko by byl krásný příklad na pokus zaintegrovat veřejnou dopravu.Jenže o tom kraj nemá bohužel pod tímto vedením ani páru a jenom zkouší a zkouší.O společných jízdenkách a odbavení se pod ÚK nemá snad ani cenu bavit.

Aby jsem teda jen nekritizoval,ale i něco navrhl.
linky:vlak:
V1 Rumburk-K.Lípa-Rybniště-Č.Kamenice-Děčín 2hod/takt
V2 Rumburk-Šluknov-V.Šenov-Mikulášovice-D.Poustevna/Sebnitz R-Šl 1hod/takt,Šl-Seb 2hod/takt
V3 Rumburk-Panský-Mikulášovice 2hod/takt
V4 /Rumburk/-K.Lípa-Zahrady-Panský-/Mikulášovice/ pouze víkend
V5 Rybniště-Varnsdorf-/Liberec/ 2hod/takt
V6 Rumburk-Ebersbach pouze víkend
V7 SP/R Rumburk-Č.Lípa-Nymburk (4 páry) (nově zavést) (sólo M,v ČL připojit vozy)

B1 Varnsdorf-Chřibská-Děčín 2hod/takt
B2 Rumburk-Chřibská-Děčín 2hod/takt (protitakt V1)
B3 Varnsdorf-Rumburk-Jiříkov-Filipov/Šluknov 30 min/takt střídavě
B4 Rumburk-S.Křečany-Zahrady-K.Lípa-Doubice 2hod/takt - protitakt V3
B5 Varnsdorf-K.Lípa-Zahrady-Brtníky-Mikulášovice 2hod/takt
B6 Chřibská-K.Pole 2 hod/takt,návaznost B1
B7 Šluknov žst-Rožany 2hod/tak návaznost V2,mikrobus
B8 V.Šenov-Lipová-Lobendava-D.Poustevna-Vilémov-Mikulášovice hor-V.Šenov 2hod/takt (okruh) mikrobus

Udělat zastávku busů ve Šluknově před žst a návaznost mezi linkama V2 a B3,B7

Udělat návaznost busů ve V.Šenově před žst mezi linkou V2 a B8 (nyní čeká při vjezdu vlaku autobus už u přejezdu,tj nepřípoj o pár min...)

Zrušit souběžné bus linky s vlakem např. Rumburk-Brtníky-Mikulášovice 512406,část linky 512410 v úseku Šluknov-V.Šenov,Rbk-Chřibská v taktu s ČD,Rbk-H.Podluží 512404,a možná by se našlo i něco jiného,peníze ušetřené na těchto buskm věnovat do buskm o víkendu na zbývajících linkách a posílení vlkm Rbk-šluknov.Možnost malého IDS a samozřejmost návaznost přestupu mezi vlaky a BUS a ne jako nyní,kdy si stále spoje konkurují.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 20:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:Souhlas,šlo by toho udělat hodně,ovšem já sem reagoval vyloženě na relaci Rumburk-Jiříkov.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 21:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže ODS v čele se Šulcem a jeho poddaní na odboru dopravy nemají zájem na fungování dopravy.Tady na malém kousku je vidět,že by se daly ušetřit další peníze a investovat je v dopravní sekci na jiné prospěšnější spoje a relace,ale místo toho se vyhazují peníze bez efektu,s duplicitními spoji a bez přípojů.Místo toho kraj podepíše s ČD údajně výhodnou spolupráci a při stejném objemu vynaložených peněz dovolí snížit počet spojů o 15% za stejné peníze.Takhle se přece hospodář nechová.Jediné výhodné to je pro vedení ČD,které dostane stejné prachy za méně práce.Ale nevýhodné je to jak pro kraj-za stejné peníze méně zboží,tak pro občany,protože mají méně spojů...Takže vinu na rušení tratí má nakonec kraj,protože je špatný hospodář a uzavřel špatnou smlouvu.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 01:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sohlas,objednatel je kraj,a ten by se měl snažit o co nejkvalitnější dop.obslužnost po všech stránkách.
Snad tomu tak jednou bude,na druhou stranu,,co člověk,to jiná představa o tom,"jak by to mělo jezdit",všem se nikdy nezavděčíš.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2796
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 11:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: co člověk,to jiná představa o tom,"jak by to mělo jezdit",všem se nikdy nezavděčíš
To je velká pravda.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 19:36:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samá parádička.Bude-li se v kraji pokračovat systémem šetření,pak to zcela jasně povede k ukončení veškeré veřejné dopravy v kraji.Svěčí o tom rovněž pokuta pro DP Mostu a Litvínova za "staré" autobusy.Za nějaké peníze tento podnik jezdí a pořízení nových busů povede k navýšení jízdného...Roztáčí to kolotoč..S dráhou je to stejné až na koridor...Ten bude kdyby na chleba nebylo.Ouředníky nezajímá život vesnice.(gumídci však na ves dojedou o víkend a vyluxují "spíže".Také cestou vysypou do škarp bordel,aby nemuseli za tento platit.Teda ten kraj je prokletej)Práci lidem nedá a jen na ně s..e.Skutečně zde ouřadové nemají zájem na nějakých turistech,skutečně jsou velice štědře placeni a tam by bylo třeba začít šetřit nejdříve...Fuj to je hnuj!!!
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 17:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady Šulc lže až se mu od huby práší:http://www.cd.cz/static/publikace/Kraje/Ustecky/72-ustecky.htm

Cituji:
"I když Krajský úřad Ústeckého kraje spravuje prostřednictvím Správy a údržby silnic Ústeckého kraje přes tři a půl tisíce kilometrů silnic II. a III. třídy, přesto přikládá reprezentace Ústeckého kraje významnou úlohu železniční dopravě, kterou považuje za nezastupitelnou v systému přepravy veřejnosti a zboží, silniční dopravě v mnoha ohledech rovnocennou nebo ji dokonce převyšující."

Nejlepší je ale poslední odstavec
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 18:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to mě dojalo,sem se málem rozbrečel....A neřekla své poslední slovo,to řekne až v mém příštím volebním období.....
A tu mapku by měl opravit dle svého obrazu.(Počtem tratí)
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 09:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak od začátku GVD2008 se nebude jezdit na tratích 132 Děčín - Oldřichov a na 137 Chomutov - Vejprty a další tratě čekají rozsáhlé redukce spojů

Zdroj:zelpage.cz

753006: To poslední slovo už řekl; dneska.

(Příspěvek byl editován uživatelem rick_hunter.)
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 12:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou 137 souhlas,tam je vlak horší ve všem,i v zimě.
Otázka je ale,jak se jim podaří nahradit víkend,resp.jestli nebudou posílat nevhodné tipy autobusů.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 12:39:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Rick:Ale neřekl poslední slovo,pokud bude stejná svoloč u moci i příští rok,tak nás v dalším GVD 08/9 čeká opět 15% a to už bude znamenat konec lokálek v ÚK.
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 12:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel sem to tak, že poslední slovo pro nový JŘ 2007/2008 už řekl

A pokud se osazenstvo KÚ Ústeckého kraje udrží u koryta i pro příští rok, můžeme se dočkat toho, že budou jezdit jenom na nejdůležitějších trasách(090,130?) a silnice budou ucpané .

(Příspěvek byl editován uživatelem rick_hunter.)
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 14:38:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silnice budou sprasené,bude větší bordel v přírodě,turisti se sem poženou jak šílené krávy a do Vejprt v zimě bude jezdit kloubový autobus tažený sněhovou frézou se čtyřmi motory aby to zvládla.Přepravní rychlost cirka 5km/h.Hodně štěstí pane Šulc,asi Vám roste někde sulc...
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 14:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem 203 km tratí...Jirka Šulc jede....u M.Římana dostane čokoládu a bude kandidát na ministra dopravy.Být na MD,tak tu máme do pár let Polsko.Jo a hlavně že chce do Domoušic regionovy,ale je fakt že pro jeho oblast mu budou ty dvě stačit na všechny vlaky,když to tam tak vyrube.A na O12 si mnou ruce nedostává se 810,tak po takovémhle škrtu máme zase chvíli čím jezdit....

(Příspěvek byl editován uživatelem 753006.)
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 14:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mi z těch ústeckých idiotů na blití, nic jiného k tomu říct nedokážu.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 15:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí:Do Vejprt má problémy ve sněhu hlavně vlak!!!
Teď byla mírná zima,jezdilo oboje,ale předchozí roky to byla samá NAD,zapadlá 810 a kousek od nich vyprošťováci,takže pozor na lži.

A já si myslel,že argumenty pro záchranu os.dop. tam či jinde by se měli zakládat na nějakém reálném stavu a reálných a rozumných požadavcích,ale asi jsem se spletl??,snad je "kloubový autobus tažený frézou se 4mi motory"ojedinělá p......a.
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 15:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
www.sympatickydeviant.rajce.net
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 15:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsd: Ty fotky jsou jen tak pro zajímavost,nebo na podporu KU v Ústí??
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 16:15:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:A z jakého asi důvodu ty vlaky nejezdily?To,že byla zapadlá 810 a kousek od nich vyprošťovací...to je důsledek něčeho,že.

Ten kloubový autobus je samozřejmě nesmysl i s frézou jsem myslel jako nadsázku.Jak jinak se dopraví velký počet cestujících do Vejprt?To,že byla slabá zima je sice pravda,ale dá se do budoucna počítat právě se zimami vetšími a tudíž více sněhovými srážkami.To je díky velkému počtu gumokol...Takže si zde pomalinku klestíme cestu na jiný svět.Každý jedinec autem,(busy budou postupně rušeny,případně dopravci dostanou likvidující pokuty),ale železnice bude rozkradena a těžko se již kdy oživí.
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 16:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz : jsou tam lidi,vidíš!!! a takto vypadá souběžná jízda vlaku a busu
 
jelo jen pár lidí mezi zastávkama...a z jílového do děčína jsme se předjížděli s busem.ono kdyby byl zájem,dal by se udělat jízdní řád,který by lidem vyhovoval a mohl by jezdit vlak i bus...
www.sympatickydeviant.rajce.net
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 16:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí:No ty vlaky kvůli sněhu nejeli víckrát než autobus!,takže to neberu jako argument zachování os. na 137 ani omylem.
To co píše František Omáčka na želpage je úplná blbost.

Těch důvodů je ale víc,myslím,že už málokterá trať vychází u nás tak blbě jako 137ka ve srovnání s busem,proti tomu je 132 skoro ideální.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněli jste na trať 113 v úseku Čížkovice-Obrnice, trať 120 v úseku Žatec - Deštnice a mezi Podbořany a Žatcem i trať 160.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemám slov ...
122
Neregistrovaný host
Odeslán z: 68.36.250.40
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:59:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I idiot se muze stat hejtmanem, jak vidno.
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:10:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď byla o tom na ČT 1 reportáž. To je dobrý kluk ten Šulc, hlavně ať zas lidi volí ODS. Jen co budu mít víc času tak mu napíšu milej a děkovnej mejlík, blbečkovi...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že se v jiných krajích na tratích budou projíždět prázdné vlaky
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem to viděl a nějaký "úředníček" tam "vykřikoval": Platím JÁ, takže rozhoduju JÁ. Nějak zapoměl, kde se ty peníze berou.
Prográmky pro BAHN
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 21:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že si pak odvezli svoje líný Superbem.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 21:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Franc je fakt ODSácký vemeno,že mu není rovno....Já rozhoduju....ale když si to lidi nechaj líbit....
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten, který tak moudře mluvil, nebyl všemi nenáviděný kašpárek Šulc, ale neodvolatelný radní JUDr.Franc, jeho projev na kongresu ODS je odkaz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2501
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

122 - oni už to v Aussigu přetavili v prax. A dejte blbcovi funkci...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 23:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale místo toho se vyhazují peníze bez efektu,s duplicitními spoji a bez přípojů.
No jistě, o to jim přesně jde. Snaží se tak dokázat, že vlakem opravdu nikdo nejezdí. Prostě lidé v ÚK si zvolili tak neuvěřitelnou bandu hajzlů, že mi i po dost dlouhé době pořád zůstává rozum stát. Škoda, že nejsou zveřejněny některé materiály ÚK, to by aj neveriacého Tomáša přesvědčilo, že to jsou podvraťáci 1. řádu!

Bohužel mě nenapadá ani v náznaku nic, jakým způsobem by se dala tato tristní situace vyřešit, opravdu jedinou možností je je příště nezvolit, ale to už bude pozdě!
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 06:23:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakem nikdo nikam jet nemůže,když nejede!Pokud jede tak je to odnikud nikam!Bez přípojů.Skutečně je to o tom,že se nechce.Gumídek zůstane gumídkem.Chtělo by to rychlé kroky proti těm rušitelům užitečného.Ať používají hromadnou dopravu také,nebo také mohou lidem přispět na nová fára a v tom případě vyasfaltovat zeměkouli kolem dokola aby nikdo nebyl omezen vyhláškami,stopkami,křižovatkami,policajty,radary...Fuj,to je hnuj!!!Mohlo by se zavést téma:Šulcoviny,aneb konec železnice v kraji.
Šikula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 10:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na čem jezdí po trati 072 v sobotu 830.(jestl vůbec jezdí)
Šikula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 10:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na čem jezdí po trati 073 v sobotu 830.(jestl vůbec jezdí)
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://karel-loko.net/vyvoj/index.htm

železnice v ÚK....

 
 
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On ten Franc řekl něco jako "Kdo platí, ten rozhoduje", a to má pravdu, protože to platíme my všichni ze svých daní a tak bychom taky měli rozhodnout (a rychle vykopnout podobné idioty - tedy pokud to pan Franc neplatí ze svého, pak se mu omlouvám).
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:28:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:Ano,dokázal,že to umí.Po problémech s autobusovou dopravou v kraji(kdy jsou z tisku známy případy-autobus nepřijel,protože řidič měl dovolenou,nebo lidi nevzal,protože by měl více cestujících než smí být) dostal jak bylo psáno jistý dop.pod. skoro miliónovou pokutu právě od kraje-(asi zato,že vyhrál výběrové řízení).Jak asi chce ten slavný pán,dějinám budiž odevzdán zajistit potřebný počet busů na vykrytí vlaků?Sammozřejmě to půjde asi jen sotva a nebo budou jezdit i další vraky ohrožující životní prostředí.Možná také padnou další pokuty provozovatelům busů v kraji zato,že "místo vlaků začali jezdit" (v podstatě).Pokuta se vyhla jednomu dopravci v kraji - Kavka,rychlejší než pták.Zdárně přebírá linky od pokutovaných na nichž ale nejezdí o moc dokonalejší busy.Většina jsou rovněž "šroty".Prostě bez investic do nich jen těžko něco bude fungovat (omsetdesítky jsou stále k dispozici bez navýšení finančních nákladů)a jsme u začátku.Kolik,že to měl dát kraj na úhradu dopravnímu podniku ústeckého kraje?Nepřesahují již tyto (vícenáklady,jak by se dalo nazvat uvedenou částku?Jedno je jasné.Na dopravě v kraji vznikla velká trhlina,která se těžko zacelí.Navíc lze předpokládat,že busy časem (může to být velice brzy,za tohoto vedení kraje) přestanou o sobotách a nedělích jezdit úplně!!!Starostové obcí by měli něco dělat!!!
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..vykopnout ... idioty

Jistě, ale bohužel jste si je zvolili, vy a vaši sousedi. Jediná možnost je, udělat z veřejné dopravy politikum. To zatím v ČR nikde není, všichni kandidáti proklamují v oblasti dopravy v podstatě ty samé prázdné fráze. To by mohl být přínos "severočeské dopravní krize", že by se doprava začala konečně brát jako politické téma; jakým bezesporu je, jako vše veřejné.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono toto rušení kromě ÚK a spřízněných autobusových dopravců vyhovuje také ČD O12,protože se vyřeší nedostatek motorových vozů řady 810 a nedostatek strojvedoucích.V ÚK bude po řádění šulcofrance strojvedoucích nadbytek....

Jinak připomínám varování,příští rok opět 15%....
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.kr-ustecky.cz/vismo5/dokumenty2.asp?u=450018&id_org=450018&id=1350192&p1=84858

jsou tam i fotky,abyste věděli koho případně inzultovat....
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč zrovna 113 ?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:40:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí:Ty dotace pro doplácení bus dopravců nejsou v UK určitě nejnižší,v porovnání s jinými kraji.
Sehnat dopravce se solidním vozovým parkem je reálné,viz.ČSAD Semily na Rumbursku.
Problém pro dopravce může být čekání na new bus,i několik měsíců,to by měli ale úředníci chápat.

V IDS-JMK se s nikým taky nemažou,pokud nenasadí busy napsané ve výběrovce.(bývá tam ale určitá doba,kdyse tolerují starší vozy,no ale tak 0-2měsíce).

Co se týká nahrazení 810ek počtem autobusů,tak to by neměl být problém,jedině,že by na některém nynějším vlak spoji jezdilo víc než 70 cestujících?

Spíš bych měl v případě Ústí strach z toho,jak napíšou nový JŘ,to coje místo 164/165 má dost chyb ve vedení spojů i návaznostech.
Chtělo to už dávno koordinátora,který by nestranil žádnému druhu dopravy,ale snažil se udělat linky co nejefektivněji pro KU ale i občany v kraji žijící.

To už by sice 137ka dávno nemohla jezdit i kdyby ČD nemuseli platit poplatek za DCes.,tam je rozdíl mezi busem a vlakem obrovský,no ale některý jiný tratě by třeba přežili.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdilo na 113 někdy něco jiného než 810 a M.131 ?
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono totiž vtip Šulce nespočívá (jak jsme si původně mysleli) v likvidaci ČD na území ÚK, ani v likvidaci železnice jako takové, ale v likvidaci VHD VŠEOBECNĚ. Pan dement Šulc se totiž úspěšně navrací k modelu dopravy ODS z poloviny devadesátých let, tzn. vlak zlikvidován úplně a bus pouze na X ráno haranty do škol a ve dvě zpět na obec.
"Přeci nebudeme vozit lidi na houby" nebo "Předat železniční dopravu jiným dopravcům nemá smysl, protože vlakem stejně nikdo nepojede" a "Těch pár lidí odvezu taxíkem, vyjde to levněji".
A teď takové malé zamyšlení: Kam teda vážená banda nacpe ty peníze, které se "ušetří". Zvelebí se město? Ale k čemu mi to bude, když se tam ani nedostanu? Nebo se nemýlím, pokud řeknu, že za ušetřené peníze se postaví vodovod v "naší" vsi?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: ono ani na litoměřicku vozový park ČSAD Semily není špatný...

113 - v dobách parního provozu zde jezdily 434.0,1 a 2 v dobách motorového orovozu na vyrovnávkách do Mostu řady 735 a 742...

znalejší snad doplní a upřesní
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 16:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt : díky a nevíš,kdy to skončilo ?
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 17:00:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyrovnávky s uhelnáky do pánve jezdily v 60 a možná ještě počátkem 7o. let z Lovosic do Úporin, tahaly to kralupské 555.0 V počátku 80. let se pro vyrovnávky Lovosice- Most používala trať přes Louny.Přes Libčeves byla jenom místní zátěž, v 80 letech tam byla několik let výluka s NAD.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 17:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf 33: díky za info a ta NAD byla po celé trati ? A nevíte kdy tm byla zavedena D3 ?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace