K-report
 

Archiv do 12.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Fotografování + fotografové + fotografie » Staré archivy » Archiv do 12.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Stemba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 20:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak je to s násvitem?(nemáš nějakou fotku)?
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 20:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stemba: co takhle si napřed prohlédnout železniční fotogalerie na netu a pak se vyptávat?
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4077
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 21:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co pořád máte proti ŽP? Moc tam nechodím, jen se ptám, protože to tady pořád někdo cenzuruje.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 21:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.zelpage.cz/fotogalerie.php?search=%22Horn%ED+Lipov%E1%22

Horní Lipová

A osobně vím že to nejsou ty nejlepší fotografie co se tam dají udělat
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt: Něco málo ze Slovači
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 22:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Jménem Ostružinové brigády Ti děkuji za upřímnost...
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 18:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víš, Study, ona je ŽP, tedy zejména její fotogalerická část tak trochu jako mateřská školka plná méně bystrých dětí, které jsou na sebe navzájem zlé, pomlouvají se, uráží a vůbec se chovají jak hašteřivé tetky. Ostatně posuď sám, pročti si pár diskuzí k fotkám. Ano, správci za komenty uživatelů nemohou, ale leckdy na tom nejsou o moc lépe. Odcitují moudré poučky ctihodných pánů profesorů umění fotografického a pak zrecnezují snímek svým typickým: kácí se, šumí, popřípadě doplní o dotaz "proč ta kvanta spodku?". Tak zaznělo konkrétně u této fotky - odkaz. Jen mi už nikdo neodpověděl, co že se kácí, zato se dočkám dotazu s blondýní logikou. Tak možná proto mají někteří ze ŽP .
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 18:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta fotka je skutečně dost slabá. A jinak mě ti někteří mužou....
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1097
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 18:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať si je slabá nebo silná, to je mi fuck, ale ať mi už kua někdo vysvětlí, co se kácí! Klidně i slovy prof. Šmoka.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokus se to napsat česky, jsem dřívějšího data narození a tento new speak neznám. Vždyť si asi doktor, musel jsi tedy nejspíš maturovat z češtiny. Nepotěšil jsi mě Doktůrku ani já Tě nepotěším řečeno slovy klasika. Padá to do leva, je to vystředěné, horizont je prostě uprostřed obrazu. Ostré to také není, a co ta jedovatě zelená tráva.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokto: Asi mají na mysli ten sloup úplně vlevo.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallar: Asi jo.

Redbirde, Dr. nejsem, vystačím si s Mgr., neboť mám pravomoce ouplně stejné, zato co nemám, tak je čas robit rigo. Napsal jsem tak, jak mi bylo napsáno Aktuellem a DavidemŠ. A je to fakt, všiml si toho i Mallard - ten sloup opravdu padá (kácí se) doleva
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vo ten sloup nejde, Když se pořádně podíváš na ty vagony, tam je to vidět. Ale podle mě to je zanedbatelnej detail. To vystředění je horší, to by nemělo být. Já se kvůli tomu hádám se synem on fotí zvířata a dělá to také tak. On však tvrdí že to fotí jenom pro svůj plesír a nikomu to neukazuje. V tom případě má pravdu. Když to ale dáš na veřejnost, tak musíš počítat s tím že Ti to zkritizují. Já z vlastní skušenosti to dělám tak že se napřed zamyslím jestli ten kritik náhodou nemá alespoň trochu pravdu. A když se ujistím že nemá tak teprve přemýšlím jak ho kopnout do holeně. Né každá kytika je zlomyslná.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mně šlo jen a pouze o to "kácí se", bo po pečlivém zkoumání každého detailu soupravy jediné zjištění jest to, že vše je svislé, rovné, zkrátka nekácí se. Ten sloup, to byl ftip. Jinak, tento snímek je taková znouzecnost, nebyl čas na výběr fotohaltu, ale já jsem s ním spokojen, neboť je pro mě emotivnědokumentační
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 21:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě se líbí také některé mé fotky, které by jinak každý druhý znectil.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 21:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Redbirde, můžu dotaz? Co je špatného na tom, že je vlak ve středu fotky? Já tak fotím taky a asi milión dalších lidí. Je fakt, že jsem kdysi poprosil kolegu, co dělá reportážky do novin (do MF Segodnja), ať se koukne ve volné chvíli na net na železniční fotoalba a docela z toho zvracel - i z fotek, u kterých se většina pacientů "uspokojuje", ale vysvětlení, "kde jsou chyby", jsem se nedočkal.
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 22:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsme tu myslím probírali. Ale pokud si myslíš že hlavní motiv si můžeš umísti do středu fotky tak si ho tam umísti, je to Tvoje právo. I já si ho tam někdy umístím i když vím že to není dobré. Vypálím je na CD a těším se z nich. Ale ani se nepokouším je strkat na ŽP. Jednk by asi neprošly přes cenzůru a pokud by prošly, tak bych se stal terčem nevybíravých útoku různých těch Redbirdů a podobně.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 23:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to jsem se toho dověděl...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4327
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 23:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: tak jsem tu fotku dlouze zkoumal a jediný co se Ti tam kácí, je fakt ten sloup vlevo, pak ten "kilometrovník" na sloupku u křoví u posledního Bmxu a pak Ti nejdou s "linií vlaku" ti angláni, co čumí z woken. Ale s tím nic nenaděláš, leda po nich hodit lahváče...

Pokud Ti někdo vytýká "středovost" či co - vzhledem k místu, kde to je focené nechápu, jak jinak by jsi to měl fotit. Není tam vůbec nic, co by ten prostor mohlo případně doplnit, žádný strom, barák, sloup, s prominutím hovno v trávě... Co se toho "přebytku místa dole" týče - to jako máš mít "namáčklý" vlak dole a nad ním nebe, kde půjde vidět i Venuše??

Netvrdím, že fotka s železniční tématikou nelze udělat "jinak" - neotřele, ale jde zejména o případy, kdy někdo při focení bere železnici jen jako kulisu. Pokud chce někdo vyfotit bertu jedničku někde na trati, vyfotí ji 99,9% všech fotografů takto. Nebo spíš, kéž by 99,9%, protože v reálu ji takto hezky jako Doktor vyfotí s bídou tak 9,9% fotičů a to ještě možná...

Nedávno jsem byl na jedné výstavě, které se zůčastnil pan Bártek. Osobnost v oblasti fotografie světově uznávaná. Přiznám, že mě do té doby vlastně neznámá. Krásně se poslouchal, přesto jsem prostě nemohl pochopit, jak mohl jako snad nejlepší snímek z výstavy vzbuzující nejvíc emocí vyzdvihnout fotku kusu plechovýho plotu kdesi na stavbě, kde kromě toho kusu pomačkanýho aluminia a kousku nebe nebylo vůbec nic. Ale asi na to holt nemám ten správný pohled a nerozumím tomu....
Jindřich Rosa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.155.50
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 01:40:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom poznámku - ten sloup se kácí... no asi proto, že je postavený nakřivo, nee??
Takže teď si už zahráváme nejenom s otázkami kompozice snímku, ale dokonce s uplatněním vlastní reality. Jinými slovy: dojdu k trati, zhodnotím, že sloup je nakřivo a že na ŽP toto dílko neprojde a tak začnu usilovně hledat jiný flek, kde bude každé stéblo stát v pozoru... Několikrát se tu už vyskytlo slovo sterilita - není tohle dokonce příklad vyžadované sterility krajiny?
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 04:09:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že Doktorova fotka má velice slušný záběr, ale vytknul bych jí v první řadě katastrofální neostrost. Pak s tím kácením je to takové všelijaké. Vlak je opravdu rovně, sloup je opravdu nakřivo, ale to nevadí. Tady jde o to, že krajina velmi mírně klesá doleva a vytváří tak optický klam, že horizont není rovně. Já vím, že fotka je přesně podle skutečnosti, těžko s tím něco udělat, ale to klesání terénu je v takovém úhlu, že dává pocit křivosti, protože na první pohled vás napadne, že terén je absolutní rovina a měl by být vodorovně. Aspoň tak to vnímám já.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 09:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož jak to mám z originálu zmenšovat, aby zůstala zachována ostrost? Zmenšuju postupně s doostřováním v mezikrocích.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 09:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Nechtěl bys někde nahrát originál, a hodit mi na něj link? Zkusil bych s tím něco udělat, pak Ti pošlu výsledek a třeba i návod...ale to je na Tobě. Já jen podávám pomocnou ruku
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 11:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Na www.fotoaparat.cz je sekce fotoforum a na linku úprava fotek pro web je popsaný můj postup. Koukněte na www.sweb.cz/jka2005 tam jsou vidět moje výsledky.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 08:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale když tu byla drbána Želpage, tak bych řekl, že vůbec nejhorší je tupý požadavek na nasvícené čelo, bez ohledu na jakoukoli situaci.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 09:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666: Ale čelo by nasvícené být mělo. Pokud je záměr mít čelo "v temnu" (např. fotografie západu slunce s motorákem v popředí, a povede se to, tak nevím, to by Želpage vzít mohl, ale pokud se jedná o denní fotku, tak je blbé fotit čelo proti slunci.
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST foto pod nickem: Šari - Díky moc
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 09:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: Rozhodně bych to nezobecňoval, třeba tahle fotka. Dokážeš si představit, jak by vypadala s nasvíceným čelem?
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 09:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám jednu pozvánku:
 Tak doufám, že bude hojná účast
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 15:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

84: originál bez ořezu. Stačil by i jen návod. Dík.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Johny Z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.175.65
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 16:38:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jenom takový lehký rychlý pokus.

 

a) Nebát se zvolit vhodný formát . Žížalovitý vlak může mít podlouhlý formát. Není třeba se nutně podřizovat "normovaným" pohlednicovým formátům. Umělec rozhoduje o svém díle.

b) Vlak by neměl ujíždět z fotogragie a tam "padnout" do hlubiny. Mělo by před ním být dost místa pro jeho cestu. Zde je to obtížnější, neboť už na originálu mnoho místa není.

c) Dominantu zde může suplovat pouze základ v pozadí, zde tedy keře. Nic jiného zde není.

d) Sloupy jsou zbytečně rušivé a nemají žádnou uměleckou informační hodnotu. (Nemluvme zde o hodnotě dokumentární).

e) Rozhraní "země/nebe" by nemělo být fifty/fifty. Buď více jednoho nebo druhého zhruba ve třetině, dle uměleckého záměru. Zde vzhledem k "hmotnosti" vlaku a charakteru záběru se mi jeví jako vhodnější umístit zem níže, aby se níže dostalo i těžiště fotky. Nebude působit tak vratce, jako s vysoko položeným těžištěm.

f) Trochu odstaněn šedý závoj (zesvětlení) při pokusu zachovat světlost lokomotivy (vymaskování), která je už na originálu bohužel příliš vypálená a bez kresby.

Délka zprávy je omezena na 2 KB. Váš příspěvek má 2 KB. Zkuste zprávu rozdělit na dvě nebo více částí.
Johny Z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.175.65
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 16:40:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

g) Už sám zdroj v JPG není příliš kvalitní a je poznamenán kompresí. Lepší to již nebude. Doostření pomůže, ale pro účely vywebení a zmenšení datové velikosti se komprese JPG opět projeví. Ostrost - kde nic není ani smrt nebere. (v tomto případě velká komprese JPG).

h) Pro lepší pocit po odstranění stožárů je možné ještě retušovat zbylé dráty, neprovedeno.

S díky autorovi originálu, diskutujme tedy.
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doktor: Koukám, že tady není moc z čeho řezat...škoda. Co se zaostřování týče, vyplatí se je dělat po krocích, spolu se zmenšováním na prezentovatelný formát. Já osobně zmenšuju po 500 px na delší straně, a doostřuju (ve Photoshop Trialu) na 50%, poloměrem 0,3 - 0,5. To je dle libosti. Poslední doostření, již na formátu 1024, dávám jemnější. To je ale o cviku, a o vstupních datech.
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 10:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Já používám to nejjednodušší (user friendly) co existuje a sice HP Image Zone dodávaný s HP tiskárnama, ale určitě to umí i jiné programy. Základem je fotka v jpg nejvyšší kvality. Po kompozičním ořezání zvolím počet px na šířku nebo výšku, druhý rozměr program dopočítá tak, aby se nezměnily proporce snímku a po zmenšení doostřím. Je to rada nějaké americké fotografky. Výsledky jsou na www.sweb.cz/jka2005


Upravenou fotku uložím do složky v PC a odtud ji přes webové rozhraní transportuji na web. Fotka potom na webu vypadá úplně stejně jako při prezentaci v počítači. Stejné rozměry, teplota barev, sytost i ostrost. Algoritmů pro zmenšování existuje asi sedmnáct a dost záleží, který program využívá. Některý program nabízí volbu algoritmu a potom je bikubický jasná volba.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 11:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obecně asi nejdostupnější je program IrfanView, kde se dá jedním kliknutím fotka zmenšit a zároveň zaostřit. Výsledky bývají většinou nadočekávání dobré. Myslím si, že pro běžnou editaci fotek jsou programy typu Photoshopu zbytečné.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 22:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V podstatě souhlas se vším, co tu už řekl autor prvního reeditu. Já zkusil editaci do standardního 3:2 formátu, s ručním odšumováním oblohy a drobným selektivním srovnáváním barev. Fotka připravená pro nahrání na ŽP:

 
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2642
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dlouhé době mám zase nějaké úlovky. To už šotouši vymřeli nebo co??? Loni to člověk nestačil přejíždět, ale letos se asi neurodili...

Šotouš brněnský, hlavní, vlezlý. K této odrůdě nechovám nejmenší sympatie, protože pobíhání v kolejišti tak frekventovaného uzlu, jakým Bo hl.n. bezpochyby je, určitě nevytváří vhodné podmínky pro bezproblémové soužití s provozními zaměstnanci. A bez zábran napochodovat na odstavné a obíhat tam kdeco, to už chce taky značnou dávku drzosti...
 
 

Druhý případ je klasický český lovec lokomotiv. Vcelku neškodný, dá se říct že až nenápadný. Cvakne, zmizí a nikam neleze.

 
Follow the reaper...
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má vestu, tak přece může kamkoliv, néé?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2643
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má vestu, tak přece může kamkoliv, néé?



Zřejmě si to myslí... Připomíná mi to jedno silniční "pravidlo" - když zapnu výstražná světla, můžu stát kdekoliv, zákaz nezákaz... Ten pobíhač z hlavního na mě působí dojmem eurového cizince. By mě zajímalo, jestli i doma tak bezstarostně leze kam se mu zlíbí. Docela bych si vsadil na to, že tyto manýry provozuje jen na divokém východě...
Follow the reaper...
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já mám zas v hokně helmu (sic bílou, ale můžu i oranž, zelenou, modrou, červenou, žlutou...) to můžu taky všade, ne?
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hele kdo se nám to vydal na 240! Do Náměště nebo až do Ji?
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3289
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepoznává se někdo :-) ?
 
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Acline
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet, nebud taky, sak kazdy mame nejaku tu uchylku, niekto rad vysoke dvojnohe masinky a niekto stlpy trolejoveho vedenia a stanicne lampy.
By ma celkom zaujimalo ci na tom displaji cez tie brejle aj nieco videl.
Atlantic Coast Line, The Standard Railroad of the South
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: lkáš na nedostatek lovný zvěře...co děláš o víkendu?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2646
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Acline: já proti těm normálním fotografům nic nemám, ale fotodobytek poskakující mezi projíždějícími vlaky vrhá špatné světlo na všechny ostatní. Takže toho prvního pána odsuzuju, toho druhého ani v nejmenším, ten tank nějank dotváří kolorit našich železnic.

By ma celkom zaujimalo ci na tom displaji cez tie brejle aj nieco videl.

Viděl, jak vidno.

JTB: o tomto víkendu nedělám nic...
Follow the reaper...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, kolem Brna bude přes víkend trošku zvýšená koncentrace...asi tak o 20 kousků
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysloet: asi máš pravdu že to je ciznec. podobnýho týpka jsem potkal v tišnově při focení (zrovna projížděla 363 019), pak mi ukazoval fotku brejlovce s logama Šauer a žvachtlal něco německy....
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Jestli někdo máte jakékoliv informace (plány, fotky, zajímavosti z provozu...) o těchto strojích a jste ochotni je poskytnout, tak prosím na mail nebo na 302-279-475. Přiravuju stránky...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2648
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: a nechcete to o týden přeložit? Zítra totiž bude Oblačno až zataženo, na většině území přeháňky, v Čechách ojediněle, na Moravě
a ve Slezsku místy bouřky.
(chmu.cz).

Marin2: jo, tomu to zápaďáctví přímo čumí z xichtu. Našinci jeho věku si obvykle palici nebarví...
Follow the reaper...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 16:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272
No já poznávám tu hydru, co na ni zrovna zalezlo
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 23:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak trochu opožděne ale týden sem byl bez netu takže první dvě z 4.8 snad se dotyčný(veverka) pozná jistě ... je to z jízdy expres primátora
 
 

a ještě z dneška tj 10.8 neb se nám bliží přelomový čas a to žst Jaroměř
 
pobíhaly tam a ani si nevšimly že tam stojí člověk v triku od želpage aněco po týdnu rekreace v muzeu jaroměř
 
to je hlavně pro ty šotouše co fotily v žst Jaroměř a do muzea ani nevlezly
týden prací broušení leštění, nošení a podobný .... a hlavně důkaz že se něco děje. Holt nápad na trávení dovolené pro příště a aplikovat budu rok co rok .... jo a cedulku neberte vážně
ICQ 134407993
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 05:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No. Vážně uvažuji, že digitální či analogové zrcadlovky hodím na mém pomyslném seznamu do koše a půčím si toto. Sice trochu neskladné, takže ze stromu asi fotit nepůjde. To už je jiné kafe...
odkaz
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2609
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 11:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula : by asi nekteri nemeli radost :-)) trebas krysolet
http://www.gigapxl.org/gallery-WhitePass.htm
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2652
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 12:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: jo, to jsem já!

Ale přes ten most bych měl strach přejít i pěšky...
Follow the reaper...
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3297
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 17:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poradil by mi někdo, prosím, jaký fotoaparát vybrat v cenové hladině do 3 700,- Kč ?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4050
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:
Aha takže ty jsi byl jeden z té bandy šotoušů co fotili u Popovic R668 že??trochu sem to nepobíral sem si připadal jak v hokejové aréně jeden blesk vedle druhého škoda že sem nestihl pohotově zareagovat...
A na 20 kousků sem to tipoval, posléze sem se hned dozvěděl oč jde...:-)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2618
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: Nejlip nejaky pouzity zrcadlovkovy telo. Dneska uz by mozna mohlo byt i nejaky novy se setakem . Digital v tyhle cene bude jenom smecko krabicka od mydla....
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:27:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Musím Tě zklamat, ani jeden z nás 16 nebyl JTB...jedna fotečka za všechny

(Příspěvek byl editován uživatelem eightyfour.)
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eightafour: Nepřejížděli jste bílým mikrobusem ? Včera taková banda šotila za Omicema.
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:36:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard: Nooo...ehmmmm...víš...ale nikomu to neříkej
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3298
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: Dík, po něčem se rozhlédnu.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 21:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikrobusem...
To už se pořádají šoťouské (fotografické) zájezdy?
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 21:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že tahle fotka to doplnění dokončí
  aneb kdo si opeče naposled, ten si opek nejlépe
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt: SAZAVAFEST A 750 na 212

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace