K-report
 

Archiv do 14.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 230, 240, 280 (S 699.0) - laminátky » Staré archivy » Archiv do 14.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.68
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 01:33:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sonic: Asi ano, číslo jsem nestačil zachytit.
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.68
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 01:41:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy, koukám ještě na tu fotografii od Sonica, jezdí ještě něco tak strašného i jinde v Evropě?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2687
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 07:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy, koukám ještě na tu fotografii od Sonica, jezdí ještě něco tak strašného i jinde v Evropě?

Jo. V Brně...
Follow the reaper...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 09:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:

Jo. V Brně...






Teď vážně, v Plzni máme taky pár kousků plecháčů, ale neni to zase až tak strašný...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5088
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 10:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ostravě takhle vypadá každá druhá mašina...
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 14:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panebože to jsou problémy.Ono záleží tak moc na laku?Když má mašina hnusnej lak,jezdí hůř???Snad nebudou vyhazovat tolik peněz na obnovení VŠECH nátěrů např. na laminy,které vozí náklady.A jestli je přibližná cena,něco kolem 200-350 tisíc za nátěr na jeden kousek pro někoho málo,tak ať si zasponzoruje...

(Příspěvek byl editován uživatelem lukssek.)
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.31
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 18:47:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl, že záleží hodně na vzhledu.
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.31
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 19:36:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm nátěrům, já mám v práci k dispozici taky starší nákladní auto, ktré mi nepatří. Dal jsem si velkou práci abych ho oškrábal, očistil, zatmelil a nalakoval. Tmel a část barvy jsem si koupil ze svého. Vše jsem dělal po pracovní době.
Občas jezdím pro civilní zákazníky a styděl bych se jim přistavit takové hrozné auto. Je pravda, že ČD má neotřesitelné postavení na trhu, tam je to asi jedno. Soukromý dopravce by si to hodně rozmýšlel poslat něco takového na trat´před potenciální zákazníky. Pro "Lukssek": Proč si nedáš místo té pěkné lokomotivy na tom tvém obrázku pod přezdívkou tuhle hroznou laminátku?
Ale nic ve zlém, já se občas s mými kolegy v práci dohaduju, že raději jezdím vlakem a autobusem než autem, ale proti tomuhle jsem neměl pádný argument.
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 19:46:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: Kolego, jste na k-reportu !!! Za tyhle myšlenky budete zřejmě pranýřován, neb zde se řeší i špatně olemované nárazníky Jinak i kdyby někdo nakrásně těch 50 mega na laminy měl, zřejmě nebude momentálně vědět, jaké je nátěrové schéma. Takže není co řešit.
Kuřil.P:styděl bych se jim přistavit takové hrozné auto Dovolím si vám připomenout, že ČD nepřistavují zákazníkům lokomotivy, ale vozy....
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1765
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: tak to je akutní šrotofilie, kde se ta infekce zas takovou měrou šíří? O jejím jednom konkrétním projevu z kompetentních míst jsem se teď dozvěděl a je mě z toho blbě, ale to se tu nebudu raději rozepisovat. A to nešlo o nákladní loko.
No a o přistavovaných vozech bych v řadě případů skromně pomlčel. Musím sice uznat, že se celkově dost zlepšilo proti minulosti, ale podobnou péčí jako o mašiny se i z nových či reko vozů stávají humusy ala laminy, hlavně co se týká WC.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.60
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:05:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlad´aH: Neřeším olemované nárazníky. Jen mě vadí, jaké mají lidé špatné smýšlení o dráze, jako o něčem špinavém. Špinavé vagony, lokomotivy,
nádraží apod. Barva prodává s tím nic nenaděláte.
I díky mému dobře udržovanému autu mám lepší kšefty než ti druzí. Věnuju se železnici přes dvacet let, a při pohledu na současný stav někdy lituju, že jsem si nezvolil něco jiného. Hádat se o náraznících opravdu nechci.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřil P.:
Toť prostě MŮJ názor!Jestli vadí,nečtěte si ho.Jak někdo může porovnávat JEDNO jediný auto s tak velkým dopravcem...(jasně,mají trošku jinej rozpočet,ale je to padlý na hlavu porovnávat jednu pitomou krabici dosti menší než to,co jezdí po kolejích).Prostě na to nejsou peníze.Dobře,tak ted vrazí všechny prachy do krásného vzhledu svých hnacích vozidel a co z toho budou mít?Radost že to vypadá krásně,ale přitom budou zase v minusu a nebudou mít peníze na jiné věci?(tak důležité rekonstrukce osobních vozů,výroba dalších mašin a ne stříkání laku na pitomý laminy,který za chvíly skončí ve šrotu).To je prostě blbost...Já neříkám že se mě pěkný,udržovaný lokomotivy s pěkným lakem nelíbí,ale všeho s Mírou..


Proč si nedáš místo té pěkné lokomotivy na tom tvém obrázku pod přezdívkou tuhle hroznou laminátku?
Protože nechci,co ti je potom co já si kam dávám?.To vůbec nemá cenu porovnávat!!!!151jednička snad jezdí po trochu jiné trase než laminy .nebo se mýlím??

VláďaH:řešte si tady co chcete,jestli mají včely radši spaní na plecháči nebo na lamině,mně je to uplně šumák,já tu můžu snad ještě ve svobodné zemi vyjádřit svůj názor k dané situaci o tom snad diskuzní fórum je ne?!ÁLE,tečka,prdím na to,ztráta času,nemá to cenu....

(Příspěvek byl editován uživatelem lukssek.)

(Příspěvek byl editován uživatelem lukssek.)
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1767
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stříkání laku na pitomý laminy,který za chvíly skončí ve šrotu
Pokud se nic zásadního nestane, tak ta chvíle bude trvat asi jeden furt ( cca 20 let). A pokud by teď neměly ČD laminy, tak by byly v dupě i bez lakování. Zato šukafony se lakují rychle a zběsile, místo toho aby se tam aspoň vyměnily sedačky.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls:
pitomý laminyTak to jsem zase přehnal,neovládl jsem se,v tomhle máš pravdu,nechci se 100%tně zastávat ČD(trochu ale jo)

Už fakt konec,sorry tady s tím otravováním...řešte teda radši ty nárazníky...
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.60
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:48:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: Mě Váš názor nevadí?! Nemám zájem někoho urážet nebo osočovat. Neuvědomil jsem si, že ta lokomotiva půjde brzy do šrotu, tak to by opravdu byl nesmysl do ní investovat. Jak už jsem psal, vadí mi pohled automobilistů na dráhu. Vedu s nimi malý boj a asi to prohraju. Budu jim muset přiznat, že měli pravdu a jít si koupit auto.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 07:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen tak mimochodem ty oprýskaný Lamina,Esa a odrbané diesely vydělali loni 5 miliard !!!! A kdyby nebylo zasranej lokálek k ničemu , 810 a nesmyslných rekonstrukcí tak by byli i nákladnice v laku a cajku...
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.100
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 09:04:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Konečně vysvětlující odpověd´. Dík.
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 13:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Kútech Os na Trnavu a odstavený Lamino
 
 
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 19:38:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska 230 099 na R 679 1nsl. + 12x Bdmstee jel jsem tím vlakem můžu říci stačila mi cesta z Tišnova do Brna na hl.n. a měl jsem dost. Vlak narvanej jak stadion na letné a ta rozjezdová rychlost no bída foto přidám až se dostanu k USB kabelu. Nedoporučuji jezdit posilovými vlaky.

(Příspěvek byl editován uživatelem pokerna.)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 23:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

en tak mimochodem ty oprýskaný Lamina,Esa a odrbané diesely vydělali loni 5 miliard !!!! A kdyby nebylo zasranej lokálek k ničemu , 810 a nesmyslných rekonstrukcí tak by byli i nákladnice v laku a cajku...
No proto se Cargo oddělí a bude si hrabat na svém písečku.A pojem zasraná lokálka k ničemu je probůh co??Nehledě na to,že ztráta z lokálek je hrazena kraji,takže v tomto to skutečně nebude.A těm 5 mld...no ...já myslím,že těmto číslům nevěří ani samo vedení čd. A co se týče lakování,tak některá depa nepochopily,že laminy tu budou jezdi ještě dalších 20 let,jak píše Unipuls ,souhlas.
Někdo přemýšlí takto: laminát nerezne,není ho tedy třeba natírat a matlat.Já přemýšlím takto:Za ty léta se udělají mikropóry a do nich nateče voda.Ta tam v zimě zmrzne a zvěší objem.A tak se póry mění v prasklinky a po čase se laminát vydrolí.Takže barva je taky nutná už jen kvůli zatažení potenciálních prasklin..
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 00:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: trochu mi to ulítlo omlouvám se..Ale když vidíš na čem a v čem musíme jezdit a pak se dočteš o tom že 2 mld se z nákladní dopravy nacpou do osobní...
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 00:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je pravda že s takovým nárustem nákladní dopravy nikdo nepočítal(no hodně je taky zásluha Kyrila)zaplať že škodovka udělala tak kvalitní mašiny jako jsou střídavky, co ty holky už vydržely a budou muset vydržet...no třeba už se konečně něco dá do rekonstrukcí a ůdržby...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4103
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 09:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokerna:
Ten vlak sem viděl v Majlontě, divil sem se, že to tahne budějická lamina...z hlavního jela Lv do Mal kde se nevědělo co s ní, výpravčí nevěděli že to není brněnská mašina a tak ji chtěli poslat do depa...nakonec to dopadlo tak, že přijel náklad Pn 47536 od Přerova (eso+1.postrk 230.081), oba odstoupili, vlakovou se tak stala 230.099, přípřežní byl třetí postrk 230.105 a na konci na postrku 230.039...odjíždělo to něco po 21hodině...váha 1983t (jednalo se o ucelenku vozů Eas ložených uhlým)
Křemík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.197.174
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 12:08:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Minulé pondělí to pro změnu vezla v celé trase Brno - Tábor brněnská 230.098. Z Tábora pak dělala Os 8215. Co s ní pak bylo dál, nevím. Podle dps však měla vést ten mimořádný R brněnská mašina pouze do Veselí a dál měl pokračovat plzeňský plecháč od Os 8235 (242.254), ale nakonec došlo ke změně.
Kuřil P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.54.22
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 19:07:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovněž v práci natírám laminát a vím, že dlouho na něm lesk nezůstane. To auto s lokomotivou jsem nesrovnával, jen jsem chtěl říct, že na dobře vyhlížejícím stroji je radost dělat údržbu. Být tím strojvedoucím, který zato nemůže, že mu přidělí takovou lokomotivu, by mě nebavilo umýt ani okna. Odpověd´, kterou jsem dostal, že co by z toho dráhy měly, že by měly natřené lokomotivy, ono vedení drah patrně nic, ale lidé by měli lepší motivaci k práci. I cestující by na to koukali jinak.
Maty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 00:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netradiční pohled na slovenskou laminátku...
 
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 15:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty:Z boku ji nemáš?
Maty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 16:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Larva: Už jen takhle...
 
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 17:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty:super!diky.Ja taky přiložim.
 
Petan363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 18:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přikládám moji oblíbenou 230 053 s polopantografama ve stanici Kúty a průjezd zastávkou Moravský Ján
 
 
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 19:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přikládám jeden z úlovků z cesty do Nových Zámků:
 
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 22:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petan363:tady ta 053 mě taky zaujala...ty polopantografy ji seknou a ty malí talíře nárazníků jsou taky zajímavý...Ale spoń nějaká štětková metla by holčině laminátový neuškodila...
Djexpres
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 20:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešný laminát 240.089 na Sv vlaku
 
ICQ: 264-901-362 ----> PHOTO-WEB: djexpres.slovaktrains.sk
Krumpolc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 22:57:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta fotka 240.089 je

Mimochodem, ještě jezdí 240.102 v laku s čárou ponoru? (předpokládám že vzhledem k tempu obnov nátěrů na SK už asi ne..)

Jinak k těm dohadům o pěkně natřených / nenatřených lokomotivách. Celá žáležitost má dvě hlediska:

1)-pomimu-li rzí kvetoucí plechy, hnijící rám apod., tak je pravdou že mátěr opravdu nejezdí... No je to tak..

2.)-chce-li si nějaká železniční společnost udělat a udržet dobré image, tak je nanejvýš záhodno, aby i její lokomotivy a vozy nějak slušně vypadaly, aby nebyly obrostlé špímou a rzí....to je taky pravda.

Tak si to přeberte každý jak chcete.

Ještě jedna poznámka - pokud nějaká vyšší periodická "oprava" mašiny zahrnuje jen nový lak, tak je to asi tak stejně naprd, jak jen oprava mechanických a ostatní závad o odstranění opotřebení, spojené se současným ponecháním šrotoidního vzhledu (ale obě varianty odděleně stojí méně, než pořádná oprava jak po stránce technické, tak i po stránce vzhledové současně, a v tom je ten zakopaný pes...
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1358
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 06:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

240.075 a 136 ze včerejška

 
 
 
http://traffic.xf.cz
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 17:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash:Skutečně klobouk dolu!Super photos!A ty560ky se ti taky dost povedly.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 07:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Larva: díky, ale mým cílem není zde vywebovat kvanta fotek aby je ostatní chválili, ale třeba dát tip i ostatním na fotovýlet ;)
http://traffic.xf.cz
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 23:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco laminátu z dovolené...
 
 
 
 
 
qalita není nic moc,jen doplním,že první fotka je z 20.8.2007 a ostatní z 22.8.2007 kdy jsem si jel pro pivo.
Mpztn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 02:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash a na tom fotovýlete si prešiel aj ten Jablonický tunel?Ja som tam bol koncom júla a prešiel som si to peši od výh.Buková do st.Jablonica.Najlepší úsek na trati Trnava-Kúty je ten prechod cez Malé Karpaty medzi výhybňami Buková a Dúbrava s tým tunelom.
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 17:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co dělají v břeclavké rotundě 2 laminátky 088+094??
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 19:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera přitáhla slovenská laminátka 240 111-5 zpožděný vlak EC 171 Hungaria do Budapešti.

 
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 21:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350 - nejsem břeclavák, ale nečekají tam ty dvě lamy třeba na lak?
anetol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.2.142
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 08:38:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo,jaký je osud laminátky 230 058 přesunuté do Č. Budějovic,je tam jako zdroj náhradních dílů nebo na opravě?Díky.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/230241.jpg

Proč ta lamina vypadá tak jak vypadá ??
Trochu mi to připomíná jednu Ostravskou žehličku......)))
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 22:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd:

230.085 byla poškozená po najetí do stromu někde u G. Jeníkova .... oprava se dělala v Brně, použito bylo čelo ze zrušené 230 ( tuším 012 ).
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 23:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč ta lamina vypadá tak jak vypadá ??

Máš totam napsaný v komentářích pod tou fotkou.Ale bylo to jak píše Duš a ta bouda je opravdu z 230.012.
All cops are bastards

ICQ:450 504 903=bejvávalo,nově 447 394 870
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 05:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v ČB se dokončuje Evy 230 108.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 07:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jxxx: Ta druhá lamina ve dvojčeti na třetí fotce by měla být 240.108
230100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 20:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

230.058 je zrušená pro nadbytečnost a v ČB by měla být jen deponována,ale jestli jako zdroj ND nevím, snad někdo upřesní
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 21:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

230100 - Ne ne 230 058 se uvádí do provozu...
230100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 21:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa rákos-Díky za informaci hned si to opravím ve své databázi
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:17:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

230100: pro nadbytečnost :-))))) si blázen, dyť není čím jezdit....
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 19:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní lamošky u mostu přes řeku Moravu na Česko-Slovenské hranici,poblíž zastávky Brodské.

 
 
 
 
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 19:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem fotil v Brně-Králově Poli a zrovna okolo 16:30 projel náklad s 230.025+xyz a nemohu se dopátrat jaká je ta druhá mašina. Nevěděl by někdo?? Tady přikládám foto
 
Alox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 20:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350: Podívej se do Isypolu, s čím dnes jezdila 25 (byla to 23).
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych řekl pravdu, tak ta druhá laminátka na 023 nevypadá ...
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není náhodou 023 a 025 dvojče, který jezdí spolu pořád?
to Tom 350: nečekal jsi v Kr. Polu na Olympiádu?
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tasa: Ano, 230.025 jezdí ve dvojičce s 230.023, ale ta z Tomovo fota mi 230.023 moc nepřipomíná.
Ale kdo ví ...
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tasa: Jo čekal jsem, ale moc mi nevyšla.
Jinak moc děkuji všem za objasnění té druhé mašiny. Já myslím, že jsem tam zahlédl v čísle nějakou trojku, tak to asi bude ta 023
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 22:03:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem byl zrovna v Obřanech na Olympiádu, když tady ten náklad jel, ale z fotky ty čísla nepřečtu. Zítra a pozítřku pojede Olympiáda taky, tak to zkus znova.
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace