K-report
 

Archiv do 11.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nádražní budovy, restaurace a jejich rekonstrukce » Archiv do 11.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Česká Lípa - Zlatopramen a Březňák (možno i do kelímku), docela slušný výběr jídel, ale vaří jen do 16:00.Ale při trošce stěstí se dalo jídlo vyfásnout ještě v 17:00.
K jídlu doporučuju halušky (bez THC) a samože Zlaťáček - při čekání na 105 opožděný rychlík vedený rakví neni nic lepšího
Zdravíme do Lípy!
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 23:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa kox:Jenom 105?To je škoda...vidíš a ty staršího pána neposlechneš....
Varování věků.......
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 09:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mojí drzou a perspektivní generaci jsou star(š)í lidi houno autorita...
Abych jen netlachal - v Rybništi nádražka příjemná, na čepu Zlatopramen a tuším že Březňák, k jídlu jednoduchá účelná klasika - tláča, párek, sekačka a uzené.}
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6431
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 11:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz: co se stalo s kroužkovaným budvárkem, že už nějak nekroužkuje? ani chut neni tak kvasnicová, jak si matně pamatuju.
jinak jsme ochutnal pardála
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Stalker
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.55.114
Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 20:43:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo ví, odpoví ?
 
Stalker
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.55.114
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 21:38:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR !!! VAROVÁNÍ !!! Změna otevírací doby v nádražce v Chocni : Nyní Po - Pá 10 - 18, So + Ne ZAVŘENO. Mimo uvedenou dobu mějte hlad a žízeň !
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 17:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji kvalitu "nádražky" v Rybništi. Pivo vynikající (Březno 12%), klobása též.

V Jaroměři po rekonstrukci nádražky místo pajzlu vcelku solidní podnik, ku proklamovanému Staropramenu bohudík zůstal na přítoči Krakonoš 12%!

V Hrádku nad Nisou nádražní bufet = špeluňka, na čepu Svijany.

A v Mezáru čepujou i Opata!! Otvírají ale až ve 13.00
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Stavitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.34.106
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 21:29:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo : před týdnem sem byl přímo v budvaru na exkurzi, ve sklípku +2°C a nefiltrovanýho budvárku co hrdlo ráčí...(tedy během těch 10 minut sem stihnul s bídou 4 x 0,2l kelímek toho lahodného byť ledového nápoje a eště mi to dalo zabrat-) ten myslím docela kroužkoval.
Jinak pardál 1 s *

a jedno doporučení (byť na destinaci jsou z důvodu jakéhosi neuváženého zadrátování místní diskutující malinko nevraživí-) :
České Velenice.
Nádražka prvotřídní, plzeň též (byť také nejsem stoupenec plzeňského velkosra*kovaru, zejména G), otvíračka do 22 - docela nás to zachránilo když sme po 80 km na kolech zjistili že ve velenicích není kemp-)
Též krásná místnost, prostředím jedna z nejhezčích nádražek co jsem zatím potkal. (Bohužel na jinak pohledných záchodech v rohu místnosti téměř nestvůrně velké h*****. )

A drobná historka s personálem:
"Máte ještě něco k jídlu?" (po pěkně hladovém dni...)
"To vůbec, kuchař je tu jen přes poledne!"
"Uchm.... "
Uběhly dvě plzně...
"A co třeba utopenci ?" (zoufale...)
"Jó to nejni problém..."
prostě líná huba holé neštěstí. ale byly výborný.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 22:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich:
neb pan majitel si vozí koření z Thajska
No a jednou si přivezl i pani majitelovou. Ale už mu zase ujela do teplých krajin, zůstal po ní ostřejší jídelníček a výzdoba lokálu. Například přímo nad Bobem Marlym a jeho "Rasta revolution" visí thajský královský pár .
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 08:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka:A na podzim se za ní vrací (má tam údajně i barák).Tak na tři měsíce.A prý bylo veselo, když tam byla i paní majitelová.
Varování věků.......
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 07:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bohužel potvrzuju, Praha-Stará pošta je už opravdu definitivně bez Svijan. Na vině je mor z Plzně, takže tady dostanete už jenom G12, Plzeň, Kozla a nealko Radegast,a k tomu ještě Master.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35498
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 12:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ono tam hlavně nejspíš cosi vyváděli i s jídlama... Před tejdnem jsem tam radši ani nevlezl.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 20:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná už trochu opožděně, ale navštívili jste již (po reko) hospu "Na (U?) nádraží" v Bzencu? Docela si s tím někdo vyhrál...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 23:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uživatel 831 položil před časem dotaz: Ví někdo, kde je Restaurace Zastávka?

Uživatel Regent už by se málem nechal poddat... 831: Asi neví, tak nám to můžeš prozradit. Ale předpokládám, že podniků s tímto názvem bude po republice více.

Když dovolíte, odpovědět se pokusím sám... Takových restaurací, domníval jsem se, by mohlo býti v naší malé zemičce povícero, proto jsem se zpočátku odpověděti zdráhal. Když však vidím, že se nikdo k odpovědi nemá, je zřejmě pouze jedna a to u nás v Novém Městě na Moravě. Tedy abych byl úplně přesný, "Restaurace Zastávka" se jí běžně říkalo a říká, jak však praví úřední dokument s otevírací dobou, oficiální název jest "Na zastávce".

Na první fotografii je celkové stavební vzezření budovy v kilometru 45,1 Staré tišnovky.
 

Druhá fotografie ukazuje předmět doličný:
 
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 09:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri: Já se také vrátím k tomuto tématu, během toulání po republice minulý týden jsem chvílema koukal jestli někde není restaurace Zastávka a zjistil toto:

Restaurace Na zastávce se vyskytuje v Bakově nad Jizerou městě, loni na čepu i Klášter12 (kromě piv nestojících za zmínku)

Jakýsi stánek u něhož se slovo zastávka v názvu vyskytuje je v Nové Pace městě, jistý kolega to určitě upřesní.

Z dalších podniků:
V Havl. Brodě v nádražce je i kvasnicový Rebel dvanáctka, chuť výtečná. V nedaleké hospodě U Kroupů krom jiných piv i Bernard10 i 12, v obou knajpách jídlo i po 17hod.

Horní Dvořiště: v okénku na nástupišti k mání chlazený lahváč Budvar10, baba zavírala kolem 11hod. Nádražka neprozkoumána, dle cedule otevírala ve 12hod.

Kaplice: V hospodě U studených naproti nádru mají i teplá jídla, hotovky do 14hod. (v době mé návštěvy spíše do 13:45), pak utopenci, párci, klobásy. Na čepu Budvar10

Zastávka s nejdelším názvem v ČR: Hospa Na dolech otvírá oficiálně od 15hod, ovšem cca v 16hod byly dveře zamknuté a teprve po třetím vzití za kliku se z okénka vyklonila paní a podala mi pivko ven na zahradu, kde majou pár dřevěných stolů. Prodlouženou zavíračku zdůvodňovala tím, že ještě potřebovala něco udělat.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 21:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nádražka v Chlumcu nad Cidlinó už je též infikovaná! Kromě výborné nymburské jedenáctky je tu bohužel k mání i Gambri(h)nus 12%. V sobotu a svátek však zavírajó již v 16.00!!

V poděbradské nádražce Nymburk 10% i 12%, sedět se dá i na "zahrádce" (= betonová plocha mezi budovou a peronem a úschovnou kol).
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35651
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 10:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že Svijany zmizí i z Budějc. :-( A to velmi brzy, prý už od 1. září. :-(:-(:-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O Svijanech na jihu Čech obecně od J. K.:

http://www.svetpiva.cz/article.php?ID=1206
Z nejhoršího jsme uvnitř!
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Co se děje? Grand zavírá, nebo to někdo přeplatil?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35655
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím k tomu moc nevím, ale nejspíš je to moc exkluzivní prostor, než aby tam byla jen restaurace.

Mor z Plzně s tím asi nemá (tentokráte bohužel...) moc společného.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 14:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Joo, čet sem to , je to kvalita. Akorát mne nenapadlo sem hodit odkaz.... Ta Holba má být údajně i ve Zlivi, Martine, nevíš o tom něco?

Martin: Ty Svijany mají zmizet i odjinud než z Budějc????
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hehe ještě že je mám za rohem pomalu a rovnou dělám i kuríra neb vezu pár kousků do kralovohradeckýho kraje zítra tak né že mě někdo přepadne
ICQ 134407993
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35672
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:
V domovině se věnuji spíš kuželkám... Ale prověřím. :-)

A doufám, že Svijany snad zmizí akorát od nádraží a někde se pro změnu objeví...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Já chápu pomalejc, ale máš na mysli krom kuželek z masa a kostí i ty dřevěné?
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 16:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Si piš, že se objeví Nemůžu zatím prozradit kde, ale časem to snad bude. V dosahu budějovické MHD, takřka na točně.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera ověřeno na místě, Grand zítra skutečně končí. Dnes večer bude "dopitná" :-(
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem kdosi - myslím, že právě v této diskusní skupině - uveřejňoval fotografie monstra nádražní haly v Oldřichově u Duchcova - fotografie však zmizely v propadlišti dějin. Pokud by je měl někdo - případně přímo autor k dispozici, mohl bych o ně poprosit na mail? Díky moc předem!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rash: V této diskusi to bylo určitě, stačí prohledat archiv a autora objevíte.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autorem jsem já... Problém je v tom, že budu muset prohledat cédéčkovej archiv :-)
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: archiv jsem právě prohledal, ale bylo to právě ještě dříve, než co je nyní zarchivováno...

J_k: budu moc vděčný, potřebuji to jen pro osobní potřebu, díky...
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 11:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem rád, že tu je více odpůrců GambriHnusu. Úplně mě děsí, jak se jak mor rozlézá po celé republice a všech "lepších" hospodách.

Přidám taky pár postřehů:
V Doksech točí Březňáka.
V Nymburce v takové zakouřené nádražce obsluhuje podívná žena, ale točí se tam dobré Postřižiny.
Poslouchám www.danceradio.cz.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4128
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471015
A také v Nymburce občas točí i starší pán.ale pivko tam jdeJinak to stojí za..
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s tím, že Gambrinus je pivní neštěstí. Tím víc to pak bolí, když člověku zavřou oblíbenou hospůdku s Březňákem a místo toho se objeví strašně-stylová-a-vopravdu-in restaurace Gambrinus a začnou tam podávat ty svoje splašky..
Slovánek v extralize! :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35705
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 14:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O to víc mne potěšilo, když naproti budějckému nádraží místo moderní šaškárny vzniknula normální restaurace se Svijanama na čepu.
Ale dlouho to nevydrželo - že by další herna, nebo jiný obskurní podnik, bez nichž si nejde centrum opravdových měst představit?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 15:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že je to neštěstí centra snad každého většího města. Klasické hospůdky odcházejí na periferie a v centru je nahrazují různé herny, kluby a sportbary, což je vlastně většinou jen jinej název opět pro hernu. A díky šaškozákonu o schvalování výherních automatů víme, že s tím město nemůže ani nic dělat. Já se pořád musím ptát proč - kde je ta poptávka po podobných typech restauračních zařízení?! V Ústí člověk v centru už téměř slušně nepopije. Naštěstí to vyvažuje okolí centra..

Omlouvám se za OT, ale štve mě to docela zásadně (vždycky tak dvakrát, třikrát v týdně :-) ).
Slovánek v extralize! :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35721
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si při přestupu vždycky zašel na oběd. Teď si budu moct koupit leda tak bagetu nebo pikador na peronu... (Aspoň že k tomu maj Budvar a Platan a ne ten patok...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 09:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: jo, souhlasím, v Ústí v centru jsme v létě narazili jen na dvě solidní hospody: na nádraží západ a jedna, na název si nevzpomenu - od hlavního nahoru a pak doprava. V obou kvalitní Zlatopramen, ovšem provozní doba kuchyně 8-13 resp. 5-13. Takže najíst se v pozdějších hodinách byl docela problém.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 09:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471015: Tady jsou převážně odpůrci Gambrihnusu, myslím že příznivec tohoto nápoje se tady ještě neobjevil.
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 09:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 29.září končí provoz nádražní restaurace Pardubice hl.n.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 10:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejk

Konečně .. nejhorší pajzl v širokém dalekém okolí .. doufám,že tam z toho neudělají další větnamskou tržnici .. ale zpátky nějakou hospu na úrovni ...


ICQ 237-113-861
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 11:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Článeček o Svijanech na jihu je opravdu pěknej.
A pokud jde o Gambrinus, tak já nejsem úplně jeho odpůrce (koneckonců kdybych byl, tak bych v Praze asi tak v 90% hospod neměl co pít), ale charakterizuju ho jako pivo co neurazí-nenadchne. Vyjímkou je G12, to je v Praze trochu exotika, a pořád to aspoň nějak chutná. Rozhodně dám ale přednost prakticky čemukoliv z menších pivovarů, Svijanům obzvlášť.
Mimochodem, v Praze v ječný ulici je bar, kde ještě nedávno točili krom Géčka Starobrno a Zlatýho bažanta, obojí za slušný ceny. Nedávno jsem tam koukal a G zůstalo, ostatní nahradil Starochcamen
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 16:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, hlavní nebezpečí je, když se v hospodě čepuje místní pivo a pak se k tomu přidá Géčko, tak nakonec kromě pár štamgastů a uvědomělých pivních skautů si většina dává díky zmámení reklamními bláboly "G".

Ale dá-li Bůh tak malé pivovary vydrží a budou nás oblažovat svými výtory i nadále
Z nejhoršího jsme uvnitř!
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 22:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: ...Tím víc to pak bolí, když člověku zavřou oblíbenou hospůdku s Březňákem a místo toho se objeví strašně-stylová-a-vopravdu-in restaurace Gambrinus...
Člověče, jako bys mluvil o ústecký restauraci "U lípy" (Žáček). Úroveň obsluhy sice občas bývala příšerná, ale 12% Březňák z tanku byl špičkovej. No, naštěstí už je vše v normálu a i tuto restauraci obsadilo Gayčko...

Co se týče Březňáku, doporučuji vyzkoušet ve Velkém Březně v restauraci "Tivoli" nefiltrovanou čtrnáctku. Pár minut pěšky od nádraží, abychom neodbíhali od tématu...
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 22:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: V Ústí v centru...
Jo, je to bída. Ještě tak Franz Josef. Ale když nefunguje, tak na Březňáka aby člověk šel až k "Štastnému vlkovi" (5-10 minut od hl.n.) a to ještě s nejistotou, jestli mu to zrovna moc neříznou Zlatopramenem (ryze má spekulace, vyskytnuvší se po poslední návštěvě...).
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 07:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joo, Franz Josef. Březňák12 výbornej, ale na jídlo nic moc. Z těch porcí se přejed i známý Podkrkonošský žrout, který je schopný zkonzumovat i dva obědy krátce po sobě . A je to kousek od nádru hl.n., aby to bylo k tomu thematu.

A 14ctka v Tivoli je skutečně excelentní
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 13:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_k: Nojo, Tivoli je pojem a 14° Březňáček, to si člověk mlaská..

Mmch To s "řezáním" Března Zlaťákem U Vlka není bohužel spekulace. Taky jsem se divil, jak to šlo dolu, až jsem jednou zjistil, že mi s přehledem natočili do půllitru od Března projímací Zlatopramen. Naštěstí to bylo asi druhý a já to poznal.

Franta Pepa jde, ale vadí mi, jak je to ve sklepě. Chtělo by to klasickou českou restauraci se zahrádkou, kde člověka neruší hudba, dá si dobrý jídlo a hezky popije. A to v centru není. Aspoň to člověka motivuje k cestě na Větruši, kde mají výbornou 12° Zlatopramen, která mi, narozdíl od 11°, chutná. Ovšem nejlepší restaurace v Ústí s Březnem je U Kováře (MHD 54, 56 Beethovenova, na Masaryčce). Tak famózní dvanáctku Březno, jako tam, člověk těžko najde. Do toho excelentní kuchyně a jednotný ceny všech druhů piva, takže člověk opravdu vybírá jen podle chuti.

Abychom zůstali trochu u železnice, je v Litoměřicích (jedno jestli u horního nebo u města) nějaká šikovná hospůdka u nádraží?
Slovánek v extralize! :-)
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 17:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:na nádraží západ a jedna, na název si nevzpomenu - od hlavního nahoru a pak doprava. V obou kvalitní Zlatopramen, ovšem provozní doba kuchyně 8-13 resp. 5-13. Takže najíst se v pozdějších hodinách byl docela problém.
Zřejmě myslíš hospodu "Na Předmostí".Pravda, také se mi tam několikrát spojila snídaně s obědem...ale znáš to, kdo nepije, ať nejí....
Varování věků.......
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT Chich: Zato v Besedě, na kterou jsem se v Ústí těšil, měli Staropramen ... Na Větruši jsme byli "lenošní" lézt, když teď čtu o 12% Zlatopramen Zato na Střekov jsme vylétli rychle, a to kvůli Lobkowiczu, bohužel měli jen Démona, kterému velmi rychle padla pěna.
Aby to nebylo jen OT, tak z té střekovské hradní knajpy je nádherný výhled na údolí Labe, a tedy i na tratě 072 a 090! Slunce pomalu mizí za kopci, dole jezdí jeden náklad za druhým ... ó jé, tam bylo pěkně!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Jo, to bude ona.

Nuts: Ta Větruše mě taky štve. Tak někdy příště.

Ústečák: Je z Větruše vidět na všechny tratě v ústeckém uzlu?
No, je to docela blbá otázka, myslim to tak, jestli třeba vlaky jedoucí pod Větruší tunelem mohou být odtud pozorovány.
Stavitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.1.160
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:19:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1. září zrušená nádražka ve Zbiroze (tedy k pronájmu) naštěstí ztráta pouze gambrihnusu...

Jinak cosi dobrýho a netradičního mají kromě na ceduli inzerovaného gambáče ve Stříbře v nádražní, bohužel jsem zapoměl co... (a vím že i cena byla proklatě nízko)
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavitel: Nebyl to Chodovar?
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:Ke konci července jsem se ve Stříbře potuloval a maj mimo Gambáče i Chodovar a bylo možno se ještě ve 21:30 najíst.Mimo sekaný, párku, klobásy atd.měli ještě segedín.
Varování věků.......
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Tak to je kvalita . Samozřejmě kromě Gambáče.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 16:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: Cestou nahoru na Větruši se jde přímo nad ústím tunelu, jinak z Větruše pozorovatelné celé vzdálenější západní nádraží, hlavní taky dobře a hlavně krásně železniční most.

Neobjevenej fotoflek je ovšem Mariánská skála. Když si to člověk lehce projde a má nějakou tu lepší optiku.. Pořád čekám, kdy tam někdo něco uloví..

Další dobrý místo - skála Vrkoč. Hodně dobře se tam fotí střekovská strana. Já tam vylez jen jednou s foťákem - ještě klasika - a rovnou vyfotil na osobáku 121+ 2x 010. :-) Plus cestou z Vysokýho Ostrýho na Brnou, ale to je už opravdu pro fajnšmekry s dobrým sklem.
Slovánek v extralize! :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35881
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 23:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se bohužel s budějckým Grandem trefil přesně, důvodem opravdu nebyl mor z Plzně, ale nehorázný nájem (necelých 100 tisíc měsíčně...).

Zpětně k Regentovi - kuželkami jsem tentokráte myslel ty skleněné, půllitrové.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2173
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 00:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jedna z nejhorších nádražek, které jsem kdy potkal, je Kolín...pajzl rozdělený na Pivnici a jízdelnu, kde měli pouze jídla s knedlíkem (oschlým) a kde svíčková se od Guláče lišila pouze barvou a absencí brambor. Maso bylo univerzální. Aspoň čepovali Kozla...

Na závěr si dovolím jednu zprávu pro milovníky minipivovarů:
Minipivovar ve Stříbře má být otevřen 20. října a v nabídce by měl mít tato piva: 10° světlý Stříbrňák, 11° pšeničný Argent, 12° tmavý Horník a 19° světlý Ostrostřelec (ten se bude vařit na různé svátky, nebude ve stálé nabídce).
Už se tam těším
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2696
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 01:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavitel - "netradiční" je v těchhle končinách spíš Gambáč (ale ten rozhodně není to "dobrý").

Trollino - kdes to vyhrabal, resp. nebyla by adresa hospody?
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 07:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Tak to mne nenapadlo. Aspoň je vidět co všechno je možný myslet pod pojmem kuželka

Petr_k: Něco o pivovaru Stříbro je tady
http://www.pivovary.info/prehled/stribro/stribro.htm

Jinak na www.pivovary.info se dají najít informace o všech pivovarech. Taky na serveru www.svetpiva.cz, abych někoho neurazil
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2175
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 11:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: Ano, moje oblíbené stránky :-O
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 14:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Nápodobně

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace