K-report
 

Archiv do 29.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Archiv do 29.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 19:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem v tomto směru odborník, čím přesně vznikají výše popisované vlnky na kolejnicích? Díky za obeznámení :-)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:15:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ythomas: Nejsem odborník, ale nevím, proč by vozy Bp, Bdt apod. měly být vhodné pro přímé tratě?
Příklad nasazení vozů Bp...rychlíky Plzeň-Brno, od Veselí do Brna nejde o rovnou trať a jezdí v pohodě, R Praha-Plzeň-Klatovy, trať 171 je oblouková až moc a jezdí v pohodě a trať 183 z Plzně do Klatov taky není rovinatá.
No a vozy Bt na rychlíky nejsou vhodné...stačí se podívat na letní Otavu nebo na některé posilové rychlíky. Vozy B jsou na rychlíky fajn, ale pokud by se jednalo o pražské, tak to už jsou snad lepší plzeňská Bt.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosímvás, nemá někdo traťové rychlosti na trati 170 pár roků zpátky (cca 3) nebo aspoň sešiťák? Kdyžtak na mail. Ď
Yeah Federace zlínských fotičů
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:44:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Junkrs: Odporník taky zatím nejsem ;o), ale zhruba takto: při průjezdu obloukem o malém poloměru se nemůže zcela uplatnit diferenciální efekt a kolo na vnitřní straně se po kolejnici smýká - odtud vlnky. Na vnější straně prozměnu dochází k bočnímu opotřebení hlav kolejnic. Zásadní vliv na silové působení má právě tuhost vedení dvojkolí, resp. jakási schopnost radiálního stavění dvojkolí! V tomto ohledu se jeví výhodnější relativně poddajné čepové vedení (Görlitz V, VÚKV) než např. právě vedení pasy (GP200, MD52). Tuhé vedení je naopak výhodnější na rovinatých tratích a při vyšších rychlostech, kde eliminuje nestabilní chod (viz např. chodové vlastnosti vozů B na koridorech při V > 120 km/h)...

Ad Milanm: Nehodlám se hádat o interiér těchto vozů - to je bez diskuzí! Ale z hlediska interakce vozidlo-kolej jde o zbytečné "ošoupávání" kolejnic, navíc v případě, kdy "rychlík" z Klatov do Žel.Rudy má stejnou nebo delší jízdní dobu než osobní vlak a přestup na jinou soupravu by nebyl takový problém!..nehledě na to, že by bylo možné v Klatovech zkrátit takto ten 10-minutový pobyt nutný kvůli přepřahu...
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 21:52:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a přidám jednu lahůdku: takhle to dopadne, když si v Dešenicích na 17 °/oo při rozjezdu "hrábne" brejlovec...
 
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4000
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 23:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati Karlovy Vary - Bečov nad Teplou nyní probíhá zhruba pětitýdení nepřetržitá výluka, neví někdo, co se během ní dělá?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 00:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ythomas: Takže vlnkovitost kolejnic v úseku Klatovy-Žel. Ruda /viz Vaše foto/ je způsobena převážně plzneňskými vozy Bdt279?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2695
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 00:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BKP - řekl bych, že to, co tradičně - mosty... Zajímavý je "německý" provedení NAD.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 10:36:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Ono je to způsobeno tím, že se po těch kolejích jezdí ;o) ...k tomu tam ale samozřejmě jsou, jen jde o to, že některé konstrukce pojezdu mají vliv na tvorbu vlnkovitosti větší a některé menší...toť vše!..ona např. taková 810 se svým rozvorem a 2-nápravovým pojezdem není taky nic moc (viz, resp. slyš ;o) ty krásné zvuky, co se linou kolem při průjezdu obloukem)...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1775
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 11:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Oprava mostu u zastávky Vodná - podobný dva u Kfel už jsou hotový z loňska / předloňska. Dál se má dělat snad i nějaká souvislá obnova svršku, prý je tam na to nějakej šílenej stroj...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4007
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 11:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k, H_h:
Díky, ale i tak se zeptám, co je to "německý" provedení NAD?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 12:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, co tím myslel Petr, nicméně NAD je doprovázena výlukovým jízdním řádem, což bylo za ČD nemyslitelný, a je optimalizována na počet nasazených vozidel, jak motoráků tak autobusů.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4009
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 12:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak výlukový jízdní řád je u ČD něco neobvyklého?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 12:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ythomas: Díky za vysvětlení.
Takže je to něco podobného jako plzeňské tramvaje, kde Astry také dost ničí v obloucích koleje.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 14:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 149 nikdy nebyl, výluka byla loterie. Nejenom zpoždění jako takový, ale ještě jeho přenášení při křižování...
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 14:08:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Milanm: Není zač, zhruba je to tak! Co se Astry týče, tak tam jde o to, že nemá otočné podvozky...tudíž při vjezdu do oblouku působí obrovský moment (otáčí se celý článek tramvaje na délce rozvoru podvozku!)...navíc tramvajové tratě obvykle nemají přechodnice, z čehož plynou velké dynamické rázy při vjezdu do / výjezdu z oblouku...

Jinak se chci zeptat, co se to děje?..to už úplně došli brejlovci?..včera na Os7549 ze Žel.Rudy do Klatov 742.229 + 4x Btx... ;o)
Oliva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 16:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco dokumentačního z dnešní 11 hod z Plzně:
 
 
 

a ještě něco z Vejprnic, kde ten Lv stál odstavený z důvodu výluky:753,197-3 a 740.621-5:
 
 
 
a nějaká čísla tuším rumunských strojů:
 
 
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oliva

Ano,dnes v noci to jelo kolem mě .. je to loko ř. 2143 .. ale víc nevím ...


ICQ 237-113-861
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:08:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je zač, ty 2143, resp. co to tady dělá???

A já přidávám jednu dnešní dokumentační za Janovicemi na důkaz, že nekecám (viz můj předešlý příspěvek)! Opět 742.229 + 4x Btx, tentokráte jako Os7546 do Žel.Rudy!!!
 
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ythomas: pěkná soupravička

Na babitronu je že R754 do Chebu má v Kozolupech +104 minut. Copak se děje?
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1852
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 19:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě to jsou lok. řady resp. Class 2143 ex. ÖBB ale netvrdím to jistě!
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Oliva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 19:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa kox: už jsem je našel - máš pravdu, původní jsou zřejmě öBB - viz www.cfi.ro
 
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:13:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám to na chebské nějak červená
R 754: +177
R 654: +92
7309: +119
7310: +64

Tak to je teda docela krutý. Snad se nestalo něco vážnýho a neschytala to nějaká další mašina.
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo brejle došli . Dnes měla 742.229 s bixama i 7504/3 dopoledne... docela jsem čuměl.
Po dvanácté odjel z Klatov do Plzně bordel ve složení 750.078+213 + 2 zelený vozy z Nýrska + Bix - všechno do šrotu .
No ne, do šrotu jen to Nýrsko (výsledek práce bezdomáčů!);
jinak oprava: 78 voda ve voleji, 213 trakčák v prdeli, bix ?.

Takže dnes ve stavu PLD Klatovy zbyla 754.024, což sama, chudinka, nestihala...
Fíra dostal rozkazem nevracet se z Plzně bez mašinky, což splnil s vypětím všech sil
(plzeňák nechtěl nic pučit ...ponáč nemá ) po celodenním čekání - v 18h večír přijel do Klatov s 750.330,
která měla dnes odklon R454.

Všude je prd, měli by si v Plzni zřídit taky ÚTD, aby bylo vodkud brát .
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzeňský nulky jsou poněkud na roztrhání, že?

(236 měla odklon R451, 330+4.006 odklon R454, 253 - 7412, 252 tipuju buď myčka nebo oprava;
no a 78 a 213 se už roztrhli...)
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehhe je fakt veselo. Chtělo by to ňákou zápujčku, třeba 750.222 nebo.. dosaďte si dle vlastní chutě
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1854
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750.078+213 + 2 zelený vozy z Nýrska + Bix - všechno do šrotu
Tak teď nevim - nebyl to rybák + bajka (třebas o lišce) co tam kdesi v dáli na 183ce stály věky věků?

Dle vlastní chutě...754.019,058 a 059 - ale na žateckou
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2699
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 21:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oliva - ta fotka je úžasná (tahle nebo tahle jsou ale ještě lepší), velká mašina na normálním rozchodu 760 mm...
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 22:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si říkal že na tom snímku rozchod té 2143 jaxi nedorostl
Aneb brejlovec v Nové Bystřici škoda že ČD nechystají podobný laciný výprodej...
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Hafbubu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 14:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brejlovec v Nové Bystřici či jinde na úzkém rozchodu nebude,neboť na současné podvalníky není možné naložit 4-nápravové vozidlo.
Kdysi jsem potřeboval v Jindřichově Hradci naftu a tak se vážně uvažovalo o podvalnících pod mot.vůz ř.831.Mohlo to být zajímavé,ale nelze.
Rakušané asi mají podvalníky s kolejí na rozdíl od nás,kde se náprava opírá o podvalník.Proto jen dvounápravové vozy.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 14:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafbubu: Na hradecké podvalníky samozřejmě lze naložit čtyřnápravový vůz.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 22:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešním Os 7427 jelo 2x742+750.252+BDs+Bt
že by další krize brejlovců?
na R455 jako obvykle 2x754
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopili,neznalí ignorují...)
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 10:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem si všiml, že čtyrky přišli o nákladní výkony, takže v noci mají utrum, jen Lv. To rozdělení na cargo je pěkný svinstvo...
Mawerick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 12:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dolda: Na vině byla stržená trolej v úseku Plešnice - Pňovany.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 15:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mawerick: Díky, už to taky vím, že byla stržena trolej.

Ybalgin: Ty 742 mohly být jako Lv do Plzně, tak je daly na Os.
TK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.254
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 20:41:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco z dneška ze 180ky :
R452 - 754.027
R453 - 754.006+754.019
Os7413 - 742.017+3*021
Os7414/7419/7424 - 750.253
Os7415 - "Kryštof Harant" 810.306+010
Os7416/Os7421 - 754.059
Os7417/Os7422 - 750.252
Os7418 - 750.236
Os7420 - 754.019
Sv směr PL - 810.303+010
Náklady - 742.034+742.206 a 742.242+742.243
Mn Staňkov-DO: 742.048
Mn od Nýřan: 742.323
na 181ce:
klasika 810.418
na 182ce:
810.034, 810.419
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 22:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mawerick:
To už jako strhli novou trolej? Nebo to ještě bylo v úseku se starou?
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 00:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je to v tom místě kousek před výhybkou, kde je provizorní stahovačka, tak na nové...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2983
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo říct, jak jezdí/nejezdí klatovské 814? Zejména by mě zajímaly vlaky 17544 (9:22 z Klatov na Domažlice) a 17519 (11:14 z Klatov na Sušici). Díky moc.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Na Domažlice v 9.12 z Klatov jen v sobotu a svátky, když tam nebude tak bude 831, ale na jednom z nich ji určitě uvidíš.

(Příspěvek byl editován uživatelem 831.)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2985
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 12:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: Díky moc. Jen jsem se obával náhrady v podobě 810. 831 je fajn.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 12:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze 180:
Os 7412: 854.026+2x021
Os 7413: 854.010+054.2+954.006 obelix
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopili,neznalí ignorují...)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 13:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: Včera 854.010+954.006 ještě bez řidičáku jako Os 7649 Blatno u J. - Plzeň hl.n.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2988
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 13:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...spíš bez vložeňáku.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 16:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tak, když si to po sobě někdo nepřečte... Díky Hrochu.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1970
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem si, že tohle sem nikdo nikdy nenapíše, natož já. Ale 742 009 dnes měla manipulák někam směr západ. Cca v 15:30 na hlavním s hitlákem a směskou.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde je foto? He? Nebo je to tak tajný?
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 02:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

po 170/190 jezdi odklony z 240/230/225 tak doufaam, ze njekdo udjela asponj njejakou fotku
kdybych mjel tschas tak se tam vyparavim, ale musim bejt v praaci, kurnja
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady posílám dvě fotky dnes již neprovozního stroje 750 314 ještě v době kdy byl v provozu.
 
 
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 09:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Mezi Špičákem a Alžbětínem je asi dvouměsíční nepřetržitá výluka. Co se tam děje? Na NAD včera jezdila jedna poněkud ušmudlaná Karosa C 734 a SOR s cyklovlekem. Ta poněkud záhadně nevyjela k odpolednímu spěšňáku na Plzeň - důsledkem bylo, že Karosa přijela na Špičák totálně narvaná výletníky a zahraničními turisty s obrovskými kufry, kteří patrně nevěřili vlastním očím. Ještěže mě napadlo na kole dojet na Špičák a nečekat ŽR na NAD, nevím jak by jsem se pak dostával do vozu.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 17:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bylo poměrně dost zajímavostí na trati 183. Jelikož jsem dnes měl v rámci školní praxe, praxi v ŽST Chlumčany měl jsem velké štěstí na to co se dnes událo.Co to budu dlouho popisovat prostě sobotní Mn 88320 měl pro místní vlečku 35 vozů a dnes přijel specielní separát jako 1.nsl Mn 88320 se 40vozy pro vlečku CHKZ.Výpravčí říkala že mam opravdu štestí protože to se jen tak nestává. Dnešní kmenový Mn 88320 měl 37 vozů a z Přeštic se musel vrátit stroj aby mohl posunovat v chlumčanech na vlecče-více foto-omluvte kvalitu ale nechtěl jsem moc přelejzat koleje když sem tam byl na praxi.-
 
 
 
 
 
Vlečkaři všech zemí spojte se! ! !
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1894
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 17:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moc pěkný dokumentačky Martine
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 09:54:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M_k: Pokud jsem slyšel dobře, tak se opravuje most v Žel.Rudě-centru a zároveň se tato zastávka prodlužuje, aby tam mohly stavět i klasické soupravy...možná, že bude při této příležitosti také odstraněna ta pomalá jízda před Alžbětínem, ale to jen hádám...
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 22:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšels dobře .

A klatovák furt nemá čim jezdit, víkend zase s 742: 229+4bix ráno na 2/1 a v poledne na 8/5 jela 230+4bix.
Na to, že se toho času už v Plzni dalo lecos schrastit... zoufalost!
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 19:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra 29.9. by měl jet VSOE (orient expres) z Prahy (14:05) přes Plzeň (15:39-15:49) a dále do Německa přes Domažlice. Takže fotiči, připravte se!!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 20:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já půjdu fotit asi na Jižní.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 20:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A copak asi nasadí, když je v Plzni Brejlovcová krize?
Nespouštěj oči z tratě!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 21:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa_rak: Né jenom brejlovcová, celovozová.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak připraven, ale moc to nevyšlo.
VSOE
 
 
Os 7419 z druhé strany (stihl to docela těsně)
 
A za OE jedoucí náklad cisteren
 
sorry za kvalitu, ale mam jenom 2Mpix foťák.

(Příspěvek byl editován uživatelem ybalgin.)
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopili,neznalí ignorují...)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1916
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom doplním, že spolu s 754.058 táhla VSOE 754.019, a 742.300 jela ve dvojčeti se 152. Fotky snad dodám později.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace