K-report
 

Archiv do 30.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Archiv do 30.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Jen můj názor. Myslim si, že tam nebudou tusnusoví strojvedoucí, ale opak může být pravdou, to nevyvracím. Uvidíme až Cargo přijde.

aby mělo mašiny v pořádku

mašina může být v pořádku a z venku nemusí vypadat vůbec pěkně, pokuď vím, tak jsem se zmínil jen o zevnějšku.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trpajzlík: Jojo, 061 je asi nejlepší Eso v Plzni.
Když jsem jel s 7818 a 061 v říjnu, tak měl ze Smíchova +5 min. stabilně až do Plzně, takže záleží hlavně asi na fírovi.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trpajzlík363 061 je turnusačka a je parádně udržována.
Ukažte mi, kde se ve Vašem příspěvku mluví o zevnějšku. Slovo udržována je od slova údržba, čímž se rozumí péče o stroj...
Vy víte, že v Cargu nebudou turnusy? Myslet si můžeme kdokoliv cokoliv, ale neměli bychom šířit fámy.
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Já tím teda myslel jen zevnějšek. Dobře, tak promiňte, špatně jsem se vyjádřil.


Myslet si můžeme kdokoliv cokoliv, ale neměli bychom šířit fámy.

To neříkám, také jsem napsal, že opak může být pravdou, takže to nejsou žádné fámy, může to býti tak i tak.
Martyss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 17:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2Johny11:
"Co myslíte, proč se to jmenuje nejvyšší dovolená rychlost? Že by se někdo kvůli zpoždění,které nezavinil dal sundat z mašiny nebo rovnou vyhodit z práce? Mašina má na rozdíl od auta něco, co se nazývá registrační rychloměr a v depu se provádí vyhodnocování, víte?"

Nevím, jak to je, proto se ptám.

"rychlost stanovenou pro konkrétní vlak v daném úseku"

Osobně jsem si vždy myslel, že je na trati 171/170 je to spíše limitováno tratí než možnostmi soupravy.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 18:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sám si odpovídáte. buď je rychlost omezena tratí nebo soupravou. Ale vždycky jde o nejvyšší povolenou rychlost, kterou si strojvedoucí nesmí dovolit překročit podle svého uvážení, např. proto, aby zkrátil zpoždění. Tím by porušil důležitou povinnost vyplvajíc z dopravních předpisů a byl za to po právu postižen. Na rozdíl od řidiče gumokolu, který potká radar občas, je totiž pod kontrolou stále...
Hanz_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 14:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když koukám na návrh GVD 08 pro trať 170, žádné IC nebo EC, proč se má budovat ten drahej tunel?
Nějak mě to uniká, přeci to nebude pro obyčejné rychlíky????
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 14:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanz_11: Protože se bude jezdit rychlejš a o několik minut dřív dorazíš do cílové stanice, také jsem slyšel, že zde mají v budoucí době jezdit pendolína, ale možná že to je blábol, jak jsem nakoupil, tak jsem prodal. Dnešní stav trati není bůhví jaký, ten tunel jenom pomůže.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2121
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 16:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanz 11: Váš příspěvek je ehm, zajímavý. Postavit x kilometrů dlouhý tunel není otázka zdařilého víkendu, takže proč měnit, resp. přidávat vlaky kategorie IC/EC, které by jezdily prakticky po lokálce? Dříve mi to taky přišlo nespravedlivý po zrušení IC přes Cheb či Alberta Einsteina jako EC přes Domažlice, ale do doby než se začne něco zásadního dít na trati 170 nemá cenu na tomhle stavu nic měnit.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2122
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 16:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak mě to uniká, přeci to nebude pro obyčejné rychlíky????

A pro co jiného? Manipulák nebo snad Transrapid...?
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Žíža
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.161.56
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:16:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že se ještě vracím k zářiové nehodě vozu 021 v Tlučné: nějaké obrázky jsem našel na stránkách tamních hasičů (hasičská zbrojnice je hned u místa nehody)
http://www.hasici-tlucna.wz.cz/vlak_tlucna_%2007.html
TBZ - Vmax
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.39.148
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:45:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maximální dovolenou rychlost si dnes těžko někdo dovolí překračovat...nevykolejíš, ale náhodou sejmeš nějakého blba a máš vymalováno. Nakrátí se spíše ostřejšími rozjezdy a brzděním (If NOT slizko), se 3vz žádný problém. Pozor, rychlost docela dobře dokáže zdánlivě zvyšovat rozhrkaný vagón, ve kterém 80 vypadá jako 100. Výkonově by pro 363 s 8 vz 120km/h mezi Plzní a Chrástem nebyl problém. S přibývajícími pivy se jezdí s brejlovci z Kařízku 115, s albatrosy do Chrástu 130...je pravda, že dříve se nějaký ten km na víc nehlídal.
Zažil jsem jízdu se 181,5 (kondenzátor jednoho měniče vyvrhl svůj obsah a tak se s esem jelo napůl) se 6vz s rychlíkem Pha-Plz a ještě jsme 2min nakrátili. Za sucha ovšem.
Max. dovolená rychlost na trati je vzhledem k jejím parametrům dána s rezervou. Například TBZ (Vmax+10%, tj. 132km/h) nových plecháčů a laminátek ze Škodovky se dělaly mezi Plzencem a Nezvěsticema, kde je traťová rychlost 100. Platí přitom samozřejmě zvláštní podmínky (střežené přejezdy, zábrzdná vzdálenost atd.)
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S přibývajícími pivy se jezdí s brejlovci z Kařízku 115, s albatrosy do Chrástu 130...

jj... "a když se nám v Radotíně zavíraly šraňky u tendru tak jsem věděl, že jedeme 130"
Petr__pj_blatná
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové, otázečku offtopic: Najde se v okolí trati 183 nejlépe blíže Železné Rudě eknonomičtější nocležna pro dva šotouše? A ještě jednu: Na jakých vlacích bych na této trati mohl po Novém roce potkat brejlovce? Tisíceré Dík
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr__pj_blatná: Nocležna pro dva lidi, to bude obtížné, pokavaď vás neveme někdo do domu, tak v penzionech a různých horských chatách asi už nemáte šanci něco sehnat, ale je to o štěstí. Jedině jít k někomu do soukromého baráku.
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 22:43:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr: od 9.12. tak nějak brejlovec na každém vlaku.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 09:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste penzión ČSAD autobusy Plzeň. Je na pěší zóně mezi vlakovým nádražím a centrem Rudy. Ubytování velmi slušné, mimo sezónu ceny docela příznivé. Tel. na správcovou: 602 731 628
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 11:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

j... "a když se nám v Radotíně zavíraly šraňky u tendru tak jsem věděl, že jedeme 130"


Jo jo zlata pravda!! :-))
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 12:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, přidám vlastní zkušenost - před 35 lety jsme jeli s dvaašedesátkou z Hamrů do Nýrska podle rychloměru asi 95 km/h :-). Byl to solo motor jako Sv, v pátek večer, v zimě, měsíc svítil, nikde nikdo, průvodčí spal v salonu, na stanovišti fíra, vlakvedoucí a já... Jen se prášilo za kočárem, jak jsme vířili sníh... Před Nýrskem jsme zastavili a "čekali na čas". Fíra vyškubl pásku z rychloměru a škrtnul zapalovačem :-))). Porucha zapisovače nebo vadná páska, to se stává, ne? :-))

Dneska už je to promlčené, oba prvně jmenovaní aktéři už nejsou mezi námi, zůstal zážitek...
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 13:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stara dobra skola Johny.
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: od 9.12. tak nějak brejlovec na každém vlaku
FAKT???

Tomu teda moc nevěřím.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 19:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754_037: to asi těžko, když tam má jezdit 3x denně regionova.
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754037: Na každém vlaku brejlovec není, ale bude jich více než letos (z Klatov v 6.51, 8.02, 9.21, 10.02, 14.02, 16.28)

Regionova z Klatov v 14.59, 18.10, 20.20
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co 814 na 17542 do Tachova! Jak často se tam setkáme s duníkem?

Na Rudu od 9.12.2007

7540/7543: 842+021 jen do Nýrska. Zpět 021 opět dobírá. (PD)
7540/7547 závěs: 842. (6 a +)
7502/855: brejlovec.
7542/7547: 842 sólo!!! (PD)
1960/7547: brejlovec. (6 a +)
7504/7501: brejlovec.
850/857: brejlovec.
7544/71731/7565: 842+021. (842 od 7547, KT obrat 9 min.)
852/859: brejlovec.
7546/859 závěs: 814. (PD)
7548/7557 brejlovec.
7550/7557 závěs: 814. (od 859)
7552//7541 814.

Tak jsem zvědav jak to bude fungovat. V KT to s brejlovcema není nejlepší a 814, to je také otázka...
 
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrpes: To je ta náhrada za 750 078?

Teď by ste tam měli mít zase 750 330.
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:48:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ 750330 se přihnala na 1962 z Plzně.
Toto je náhrada za 754024, která jela vytáhnout chcíplou 750078 od vjezdu od NSK a jela na Sp 1960 až na Rudu. (7vz plných lyží a snowboardů)
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 09:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrpes: Jo, tak to si asi ta 742 026 mákla. Kolik mohla jet, 25-30 km/h? U ní bych se asi i bál použít 8. stupeň.
Martyss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TBZ - Vmax:
"s albatrosy do Chrástu 130"
To už je celkem dávná historie, ne?:-)
814914
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trpajzlík: A proč by 742 026 měla jet z vršku na 8.stupeň? A myslíš, že se na patnácti a více promilích nerozjede na vyšší rychlost, normálně tam vlaky ještě brzdí.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martyss: cca 35 let...řada těch "kluků" ještě žije. Po osmašedesátém nastoupila do rychlíkového turnusu parta mladých kluků kolem třicítky, kteří se "neumazali" obnovováním Federace lokomotivních čet a dalšími "protisocialistickými aktivitami" v letech 1968/69.
Mělo to jeden pozitivní dopad. Když bylo třeba, tak ty mašiny nešetřili, jako "dědkové". takže když bylo třeba krátit zpoždění, tak holt "se jelo do Chrástu 130". Správkárna neměla radost, ale zákazník/cestující byl spokojený.
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

814914: Tak až teď sem pochopil, že 754 024 byla nahoře a sjela pro tu 750 078. Já myslel, že ta 742 026 s těma 4 vozejkama jela i do Žel. Rudy, tak to jo. No, ta 742 026 na tom zrovna moc dobře vykonově neni. Už by taky mohla projít dílnama.
nocleh v Rudě
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.0.27
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:45:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Petr z Blatné-kdyby ti nevadilo sjet na nocleh do Klatov, tak tam se dá nocovat za 160Kč na ubytovně na fotbalovém stadionu. Loni to fungovalo, adresu zhlavy nevypotím, ale když si dáš dohledat "ubytování and Klatovy", tak ti to Seznam vyblije. Tuším, že penzion v Zelené Lhotě hned za nádražím patřil k levnějším (250Kč) a je v něm i do 20h vařící restaurace. Zkus i Ekofarmu na Brčálníku, 200m nad zastávkou. Neplést s hotelem Fanda, to je ta maxistavba vlevo. Ale v zimě raději rezervaci, naslepo bych to nezkoušel.
joudatfd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.187.27
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 11:56:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den,
vcera vecer jsem jel Os7818. Cekali jsme v Horovicich na protijedouci rychlik, pak jsme jeli po leve koleji, pred Cerhovicemi stal nejaky nakladni vlak s 363 (asi - byla modra ;) ). nevite, co se stalo?
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 13:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší 7500: 831117
Včera i dnes 7502: 742229+4x020, 7547: 3x020, jeden Bix zůstal na Rudě pro 7553.

Včerejší 7553: 831117+020+020

Dnešní 7553: 842021+020+020.

Nevím jak dnes, ale včera měla 831117 na Špičák přípřež 750330.

Na noční 7550 se na Rudu podívala: 831043
Ráno na 7543 zpět. (za 814)
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petrpes: sranda musí bejt
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7502 jede durch z Plzně, ne? To jezdí v Balmech pravidelně nebo je to mimořádná souprava z důvodu nedostatku Brejloffců? Ty 4 Balmy by se hezky vyjímaly za plecháčem
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 19:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7502 KT nucený přestup. Jinak 242+4x020 také preferuji ale je to zbytečné.
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 22:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrpes: Jo, tak to si asi ta 742 026 mákla. Kolik mohla jet, 25-30 km/h? U ní bych se asi i bál použít 8. stupeň.

25-30 jela už z Nýrska 750078+7vz. Jak by jela 742 nevím. 026 přijela Lv.

Koukal jsem na seznam HV pro Cargo a je tam většina plzeňských 742. Nenašel jsem snad jen 742016. Protože v KT bude na náhrady něco potřeba. Nebo dostanou KT 4ks funkčních čtyřek??? Tomu moc nevěřím. Ve dnech kdy se bude očekávat zvýšená frekvence do hor by posilu 842 na 7542 mohlo tvořit 2x020 a 831. To by bylo moc pěkné 831+020+020+831.
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 07:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by bylo moc pěkné 831+020+020+831.

Ano, jako v sedmdesátých letech minulého století, zbrojilo se na Špičáku...... to byly časy
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 19:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, že ještě i sem, ale třeba někdo bude vědět více...

Kolegové, dnes přes Zdice si před polednem profrčela 751 s Pendolínem na Prahu... Nevíte, o jaký přetah šlo...případně proč???

Díky R*
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 19:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych rád věděl, co má pendolíno ve Zdicích společného s tratěmi v západních Čechách? Nestálo by za to se nejprve mrknout do místnosti věnované pendolinům? Tam už totiž odpověď na Vaši otázku visí od 16:55...
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 22:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O Johny 11, ó Johny 11...Pokud se nemýlím, Zdice se nacházejí na trati 170 toť za prvé... A pokud jela souprava z Plzně tak asi podle Vás směřovala od kud...??? Možná asi z Moravy dle Vás...???
Příště si asi otázku položte sám, zda je příspěvek směřován do správné "škatulky"..

Ale díky za upozornění, mrknu se na pendolína...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 10:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové, dnes přes Zdice si před polednem profrčela 751 s Pendolínem na Prahu... Nevíte, o jaký přetah šlo...případně proč???

Zdice jsou ve středních Čechách a pendolino mohlo být taženo odněkud z jihu přes Příbram - tudíž spojitost se západními Čechy je to poslední, co by mne napadlo, kdybych hledal informace... ale budiž, každý jsme jiný
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 13:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O Johny 11, ó Johny 11... obhajoba snaživá, leč na nic...
i sám jste zkopíroval "profrčela", kdyby jela z Příbrami, musela by jet odbočkou, tudíž by těžko profrčela z "200" - tudíž musela směřovat ze Západních Čech...
Pokud si chcete stěžovat na to, že trať 170 je uvedena v "tratích západních čach" a její část vede i středočeským krajem, prosím, můžete u administrátorů - ale jednou je přičleněna k této rubrice, Zdice se na ní nacházejí (vedle tedy Protivínky) tak hold máte smůlu. Prostě sem případné postřehy a dotazy vznesu opět, pokud se budou týkat Zdic spojené s hlavní tratí.

Hold tato napomínka se Vám nepovedla, tak někdy příště a nic si z toho nedělejte...stává se to i mě, že se někdy utnu...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 14:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: nepotřebuji se obhajovat, jen mi prostě vadí lenost lidí, kteří někam vypálí dotaz, aniž by věnovali 5 minut hledání... Člověk pak otvírá jeden room za druhým v naději, že se dozví něco nového a místo toho čte zbytečnosti. Bohužel je to příliš častý jev. Že u toho Vašeho dotazu (i většiny dotazů jiných účastníků) chybí slůvko "prosím", to je věc další.

Jinak, pro tažení pendolina bardotkou platí, myslím, nějaká rychlostní omezení, takže o "profrčení" může být řeč s velikou nadsázkou.

Toť vše ...howgh .
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 15:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petřepse, jak jsem již napsal vedle, slyšel jsem o příchodu 754.006. Zatím tedy opravdu jen slyšel. Což by znamenalo 4 kusy, ovšem s tou funkčností je to horší...
Mimochodem, nevíte, jak je na tom 78?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2989
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 16:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na "naší" straně výluky na 170ce (tedy (FL-)CH-Stříbro) jezdí s jednou rychlíkovou soupravou jakási tlaminátka, číslo si bohužel napamatuju.
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 21:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: Doufám, že hodíš info, až se tam objeví 006. Budu dlužníkem.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 12:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: Náhodou vim. Stojí v hajcu a padá na ní prach
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 13:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouřka: A dělat se nebude a nedivil bych se, kdyby ji přenechali Cargu, aby si jí zprovoznili oni. To platí i o 750 213 ale ta je pod Cargem na jisto.
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 13:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

78 zůstává u osobní.

Specielně pro 754_037: 754.006 bohužel padla v úterý na přípřeži R455, přeskok na generátoru zřejmě.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2169
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár postřehů z Hbf:
Digitrony už fungují všechny, i na peronech. Budiž je pragotronům směsný odpad lehký
R 451: 363.131+Bee+Bimdz+Bimz+Bimz+Aimz
R 752: 363.069+6*B+BDbmsee+A
R 454: 754.019+...
Zapínám rádio, skupina Törr. Pod okny mi šíbuje tranzistörr.
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 19:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: Nejenom to ta 754 006 je na tom hůř má přeskok na generátoru a ještě na dalších 3 TM.
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 19:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...potěš koště!

něco z provozu:
 
 
 
Vlára
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 20:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik-



můžete mě někdo říct,které 754 budou v turnuse a kde od nového GVD kolem plzně?předem,dík
ICQ: 451-006-498, Vlárští šotouši sobě
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 23:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukal sem že od 9.12. na rychlících Praha-Plzeň-(Cheb) končí velkoprostory Bdt, což je škoda,teď už nám zbydou jen ty hnusný koženkový "Béčka"
ICQ: 282117752 URL: www.trat-200.ic.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 06:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Spanihelf: Fakt? No potěš koště.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka.cz
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 08:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, je tomu tak, na 170 už nebudou zajíždět hradecké soupravy s Bp a tím pádem všechny Cheby bude vozit Cheb v sestavě A + BDbm(r)see + 6*B. V Praze se bude točit ostře.

To jsem spíš zvědav, jak se bude během 90 denních nepřetržitých výluk řešit zavření 3 chebských souprav za výlukou a odkud se vyhrabe jedna náhradní souprava, o kterou pokud dobře počítám (3 na pražské straně a 3 na chebské straně) bude v době NAD navýšena turnusová potřeba.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 09:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mibl: Nějak nerozumím, proč jsou ty Béčka tak blicí. Když se podívám na plzeňskej průměr čistoty osobáckých souprav, tak ministerská rychlíková Béčka jsou ve většině případů pěknej hnus.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka.cz
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 13:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě jezdí přes Plzeň rychlíky od Domažlic - 450-457 - ale i ty se letos změní. přibyl jeden pár 456/457 a řazení najdete tady , soupravy co jezdí teď zůstanou jen na 451/2
ještě nevím co je bude tahat po 180 - zůstanou 754 nebo přijde něco jiného?
ministerstvo dopravy varuje: tramvaje způsobují závislost

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace