K-report
 

Archiv do 03.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě a lokálky v okolí Prahy » Archiv do 03.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 08:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: zejména v době dálkovin jsou ty platy skutečně hodně rozdílné...

Jinak nevím, jestli když už se tady tak silně rozšiřuje myšlenka Busů...zkusil někdo z vás jet do Prahy v pondělí ráno autem? Nechci slyšet, že to bylo supr a silnice byla volná...Nechci aby se tady lhalo;)

Jinak myšlenka VRT kamkoliv nemá korespondovat s diskuzí o návozu pracantů do Prahy, že ne??? Nebude ve Slaném stavět vysokorychlostní vlak, že ne
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.50.24
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:13:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

\saints schválně neodpověděl na ty okresky, protože nemá argument. Měl by se stydět za ty trapárny, co tu píše.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 13:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Ale tady nikdo nebojuje proti železnici! Jde tu čistě o optimalizaci, o komfort pro cestujícího, o kvantitu spojení. Prázdný Ešus/žába do Milovic + velké investice, zemní práce, .. to je podle Vás ekologie? Jakou myslíte že bude mít energetickou náročnost ve srovnání s autobusem x 2? Jenom holt ten smrad vylítne komínem v Mělníku a ne v Milovicích.

Tunel do Berouna má smysl kupodivu především pro místní kapacitní železniční dopravu, neb jí odvede z cesty dálkovou. U 5. koridoru tohle nehrozí. Dnes jezdí z Liberce SA po půl hodině, kolik nových lidí získá tato VHD relace po vybudování vlakového spojení za X mld., které bude stejně pomalejší než bus? Není lepší za ty peníze modernizovat zatížené úseky? Třeba postavit někde 4. kolej, nebo klidně diametr pod prahou? :-)
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 13:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DonSalieri: Tady nikdo nemluví o busech do Prahy, nýbrž o kvalitní MHD Lysá-Milovice.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 14:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady nikdo nemluví o busech do Prahy... A busy z Liberce a Mladé Boleslavi taky budou jezdit k vlaku do Lysé?

o komfort pro cestujícího Třeba Horch tady psal nedávno cosi o přestupování, víte...

Co platy tolika řidičů versus platy pár nádražáků? Napsal to už Don salieri, navýšení platů u železniční dopravy může být úplně v klidu 0 Kč!

Podle vás by se tedy měla zrušit veškerá vlaková VHD kolem Prahy a nahradit busovou VHD, protože busy přece mohou stavět na mnohem více místech v každé obci?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1852
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 14:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web:
Mně teda připadalo, že někteří diskutéři skutečně chtějí bus za každou cenu, protože může stavět na každém rohu. Stavěním na každém rohu se spoj hodně zpomalí. Busy nebudou moct nikdy jezdit do centra Prahy, Vlaky naopak nebudou moct vymetat nikdy různá nároží v Milovicích.
Vezměte si ale třeba příklad z Radotína, kde žiju desítky let: je tu jen jedna železniční stanice, žádnaá zastávka. Není uprostřed "obce". Jezdí sem desítky let jedna linka busová na Smíchov v intervalu 10 minut ve špičce a vymete 7 zastávek v Radotíně. Jezdí naplněna. Přesto nikdo busy nezahušťuje a 80 procent cestujících jezdí vlakem, který ve špičkách jezdí už v intervalu 10 minut.

Přestupy lidi nebavěj, především když jsou v polovině cesty. Naprosté většině cestujících je milejší přestupovat hned na začátku a na konci cesty, než v půlce. Každého cestujícího štve popojíždění v kolonách i když JŘ s tím bude počítat.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 14:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Podle mého přestup v Lysé z busu není v polovině cesty. S Radotínem je to dost nesrovnatelné, to snad uznáte sám.

ZlutyPetr: Navýšení platů je věc dopravce, objednatele zajímá navýšení dotací. Ona cena není jenom plat fíry, to by se železnice měla :-) Chcete tvrdit, že žába do milovic bude levnější než dvojnásobná frekvence busů?

Pro mě (a myslím si většinu dalších) je základem komfortní veřejné dopravy krátký interval a krátká docházka. Toho můžu dosáhnout vlakem v Lysé a autobusem v Milovicích, vlakem v Milovicích dost těžko (resp. s vysokými provozními náklady a zhoršením jinde).

Busy z Liberce jsou tématu Milovic dost vzdálené, nicméně nevidím v nich problém, který by se musel řešit za X miliard (nehledě na to, že narozdíl od železnice dosahují ekonomické soběstačnosti a minimálně stejného komfortu). Na otázku kolik nových cestujících přitáhne pomalejší železniční spojení (přes ohromné investice) do VHD nic, hlavněže se po ostatních vyžadují odpovědi :-) Nevím proč do toho někteří šijí jako "rušení veškeré železniční VHD", to je prostě blbost a to tu nikdo nenavrhuje. Naopak si myslím, že je většina pro posílení, ale hlavně PÁTEŘNÍCH linek. Neznamená to nutnost provozu ešusu na každé vlečce.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1854
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navýšení platů je věc dopravce, objednatele zajímá navýšení dotací. Ona cena není jenom plat fíry, to by se železnice měla :-) Chcete tvrdit, že žába do milovic bude levnější než dvojnásobná frekvence busů?

Cože??
Dva busy kloubové poberou to, co jedna 4vozová žába?? Tak takový busy bych chtěl vidět.}
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Člověče...dneska jezdí do Milovic jednou za půlhodinu (hodinu) 810(+010), očekáváš že se zázrakem začnou plnit celé žáby? :-) Nebo je tam budeme posílat po půlkách?
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: Tak zrovna ve čtvrtek odpoledne jsem v Lysé viděl na Milovice soupravu 810+010+810. Já jel ale v 15:23 do Čelákovic,takže obsazenost nevím. Co se týče plnění té žáby - no, docela by mne zajímalo, kolik lidí by chtělo bydlet v Milovicích, kdyby Milovice měly přímé spojení s centrem Prahy. A kolik lidí by chtělo bydlet v Milovicích nyní, kdy Milovice žádné přímé spojení z centrem Prahy nemají.Nicméně busy neznám.Třeba něco z Milovic na Florenc jezdí.
Co se týče té dálkové dopravy - utratily se např. desítky miliard za koridor do Brna.A výsledek? Jančura má vyprodané busy a ještě musí přidávat spoje... A až bude koridor do Plzně, o kolik budou vlaky rychlejší než bus? Jestli tedy budou rychlejší...
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: Ano, 810+010+810 aby se nemuselo objíždět na kusé. Viz problémy staršího data, kdy se přeplňovala samotná 810ka, protože vlek se nedal (nechtěl) použít právě kvůli objíždění...

A jednalo se u toho koridoru skutečně o spojení Prahy s Brnem? Já totiž po stejném koridoru jezdím třeba do Pardubic a Ostravy, na Slovensko, a rychleji než busem. Jsou nějaká taková místa směrem na Liberec? Je tam alespoň tak nepříjemná dálnice jako D1? Podle mého není, takže nevím kde se ti cestující vemou, když ani Praha-Brno nic moc. Navíc jsou značně jinak rozloženy váhy "komfortu" u cesty trvající 1:05 a 2+ hodiny.

Jaká tam bude příměstská doprava (a pozor, já se rozhodně nehádám o "koridorizaci" Praha-Lysá!)? Jaká tam bude doprava třeba ve srovnání s Pce-HK, nebo jenom HK-Jaroměř?

(Příspěvek byl editován uživatelem Web.)
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zrovna trať 260 ČT-Brno byla i kvůli tunelům hodně náročná a drahá.
Co se týče té dálnice - on stačí úsek Lib-Turnov. Ale vlak by na tom nebyl asi o moc lépe.
A ta příměstská doprava? To je právě to, co nikdo neví. My můžeme jenom tipovat a dohadovat se, kolik lidí by se přistěhovalo, kdyby bylo přímé spojení. Hodně lidí? Málo lidí? Nikdo? Těžko říct. Jinak si myslím, že modernizaci tratě HK-Jaroměř by v rámci modernizace celé tratě 030 nikdo nezpochybňoval.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4231
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My můžeme jenom tipovat a dohadovat se, kolik lidí by se přistěhovalo, kdyby bylo přímé spojení.

Mnozí lidé se stěhují i do míst, kde není žádné železniční spojení. Priority v dopravním spojení při osidlování příměstských oblastí jsou:
- spojení autem
- VHD na metro
- ostatní
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelak: Já bych řekl, ale je to samozřejmě osobní pohled, že víc lidí přesvědčí "MHD na vlak, oboje interval 15 minut", než vlak v docházkové vzdálenosti 10 minut s intervalem (ve špičce snad půl)hodiny. A ty ušetřené infrastrukturní peníze můžeme investovat třeba do výstavby hlídaných P+R parkovišť všude možně, nebo do zkapacitnění dnes nedostačující infrastruktury. Podle mě jsou snad "nepřítelem" auta, ne autobusy :-)

Jinak se tu zapomnělo na to křížení "nákladního koridoru", které se zdá banální, ale v intervalu půl hodiny už by to byl opravdu problém. Kolik energie asi spálí takový náklad z nymburka při brždění a následném rozjíždění?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3349
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: Podle mého přestup v Lysé z busu není v polovině cesty.
Ale tady nejde o přesně 50% na milimetry přesně milý Webe! Z Milovic do Lysé na nádraží je to busem 20-25 minut, vlakem z Lysé do Prahy 27-42 minut. Podle mě je to už takřka v polovině. Psal sem o tom už výše a psal o to i Qěcy. V takovémhle případě si myslím, že se přestupy dají zkousnout tak do 10 minut od výchozí/cílové stanice.

Ano, 810+010+810 aby se nemuselo objíždět na kusé. Viz problémy staršího data, kdy se přeplňovala samotná 810ka, protože vlek se nedal (nechtěl) použít právě kvůli objíždění...
A proč tedy nejela jen 810+810? Proč se tam asi tak dával ještě ten vložák?

Jinak (už to také napsali jiní) - staví se koridor z Plzně do Chebu, stavěl se koridor z Třebové na Břeclav (for Web: tudy já do Ostravy nejezdím a dálnice tam vede), je v plánu modernizovat trať na Kladno, nevím, proč se najednou všichni bouří kvůli trati do Boleslavi, která jistě nebude dražší a ani méně prospěšná.
Autobusová doprava z Prahy do Boleslavi (a příp. dál) po R10 a do Kladna po R7+I/61 je totéž.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: Oba se shodneme na modernizaci tratě Vysočany-Lysá. Takže jsme u otázky, kam z té Lysé pokračovat dál. Na Poděbrady a Kolín? Na Poděbrady a HK? Nebo na MB, potažmo Liberec? Ono jaksi ukončit modernizaci v Lysé by bylo takové divné. Takže pokud by se z Lysé pokračovalo na Nbk,Poděbrady,atd. tak bych se na Milovice vykašlal. A souhlasil bych s busama. Ale pokud by se z Lysé pokračovalo na MB, tak bych do toho ty Milovice začlenil.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3350
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan: Myslím, že modernizovat se můžou klidně obě tratě, ale souhlasím s tím, že dělat něco jen kvůli Milovicům je nesmysl.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan: A proč neukončit v Lysé? Je to pro mě logická křižovatka 3 vytížených tratí. Sp můžou do Nymburka a Poděbrad. Já stejně po případné stavbě 5. koridoru nevím kam ty "vlaky kategorie IC z Lbc" na trati Vysočany-Lysá nacpat... Samozřejmě pokud 5. koridor bude, tak klidně s Os až do Milovic (ale stejně bych rád tu návaznou dopravu), nicméně investovat 200 milionů jenom tak...

A ještě jednou je důležité zopakovat, že současná elektrizace Lysá-Milovice nemá s 5. koridorem NIC společného.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pro modernizaci mi pak přijde důležitý tah z Nymburka, neb je to snad nejdůležitější nákladní "koridor"...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3351
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: současná elektrizace Lysá-Milovice nemá s 5. koridorem NIC společného
A to je právě ta chyba! Někdo je prostě nepoučitělný!
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1855
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
No tyhle priority jsou pěkně dementní. V případě Prahy tuplovaně. Nyní jsou asi OK, ale chytrý člověk ví, že vlakem se často dostane do centra lépe, než busem+metrem, navíc možnost jízdy do centra autem nemusí trvat věčně. Pravděpodobně "autisti" ze satelítků, které leží mimo velkokapacitní VHD mohou v budoucnu být nepěkně zklamáni.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy, Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:33:02 :
Podle vás by se tedy měla zrušit veškerá vlaková VHD kolem Prahy a nahradit busovou VHD, protože busy přece mohou stavět na mnohem více místech v každé obci?
Obávám se, že jste nějak špatně četl. Rozšíření přímé bus linky Milovice - Praha navrhoval jeden z mých oponentů, a to jenom jako liberální myšlenkový experiment (jestli jsem to dobře pochopil). Můj návrh je vozit Milovičáky MHD na nádraží k vlakům, jediným svárem je to, že podle mne by to cílové nádraží mělo být Lysá.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: Tak teď tomu moc nerozumím. Liberec je pro koridor "malý cíl" ale Lysá je dostačující?
Úsek Vysočany-Lysá (resp. asi jen do Čelákovic) si dovedu představit jako 3-kolejnou trať.
Tak do Nymburka se dá jet z Děčína i po koridoru přes Kralupy,Hol.-Libeň, Poříčany a Sadskou. Nemusíme snad kvůli nákladům modernizovat trať 072. Eventuelně se dá jet z Libně přes Vysočany.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan, Neděle, 25. listopadu 2007 - 08:43:56
Takže stačí hafo busů a je to. Jenom nevím,jak chcete zajistit tu kvalitu (např. 1.třídu).
Vy si z nás děláte prču, že jo?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy, 25. listopadu 2007 - 15:16:20:
Chcete tvrdit, že žába do milovic bude levnější než dvojnásobná frekvence busů?

Cože??
Dva busy kloubové poberou to, co jedna 4vozová žába?? Tak takový busy bych chtěl vidět

Fyzikální vlastností vlaků je, že jezdí vždycky plné? Dokonce i na konci příměstského ramene, že?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:01:28:
Liberec je pro koridor "malý cíl" ale Lysá je dostačující?
Pokud neberete počet obyvatel, ale sílu přepravního proudu (vč. možného rozvoje!), pak je ta Lysá skutečně zajímavější cíl.

Úsek Vysočany-Lysá (resp. asi jen do Čelákovic) si dovedu představit jako 3-kolejnou trať.
Tříkolejná trať je k čemu dobrá?


Tak do Nymburka se dá jet z Děčína i po koridoru přes Kralupy,Hol.-Libeň, Poříčany a Sadskou. Nemusíme snad kvůli nákladům modernizovat trať 072. Eventuelně se dá jet z Libně přes Vysočany.
Tohle nemyslíte vážně, že ne?
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: Tohle fakt nemyslíte vážně, ne? Viz. odpověď Santse a já ještě dodám, že do Lysé je to modernizace stávající trati pro příměstskou dopravu, dál by to byla novostavba pro teoretickou dálkovou.

Qěcy: Já si nemyslím, že by většina lidí jezdila tím autem do centra (resp. pokud to není služebko s garáží pod kanclem, tak takové neznám), čili nepředpokládám že by se to nějak měnilo.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

web: Vy jste v příspěvku č.163 psal, že Vám pro modernizaci přijde důležitý tah z Nymburka, protože je to snad nejdůležitější NÁKLADNÍ "koridor".Nicméně, já bych asi také pokračoval z Lysé na Nbk a dále.Protože trať 231 slouží (mimo jiné) i jako odklonová pro trať 011.A zrovna úsek Vysočany - Lysá i pro trať 090.(Tady ve spojení s tratí 072). Jen si vzpomeňte na "Vraňany". Nebo když v Poříčanech (nebo kde) bouchne trafačka. Kudy se pak jezdí?

Sants: 3-kolejná trať může např. sloužit k nezávislému ježdění osobáků na hradeckých R. Nebo jak chcete jet osobákem do Prahy včas, když hradečák má např. +12?
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 20:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tříkolejka do Čelákovic je asi celkem investiční utopie... nemám pocit, že bych tento projekt mohl shlédnout alespoň na papíře v době mého žití nad zemí.

S těma platama jsem měl na mysli nejen jejich nezvýšení, ale když by se trošku strčil ekonomický rypáček do oblasti provozování dráhy, tak by tam šlo možná i šetřit (šetřit jako investovat ne šetřit jako propouštět a platit 300 hodin přesčasů každému druhému). Nápověda: stanice s klikotočem a stavědlem na každé straně tento úsporný efekt nepřináší;)

Vlaky plné a prázdné. Přátelé, zas tak bych to s tou ekonomikou nepřeháněl... Dopřejme cestujícímu místo na obě nohy případně pozadí. Výhodný vlak není ten, který je natřískán k prasknutí. To že bude vlak v deset večer z Prahy trošku prázdnější bych neřekl, že musí nutně vadit. Prostě je to nějaký standart obslužnosti.

Výběr bydlení podle dostupnosti autem. Nešílíte??? Podívejte se kolik stály baráky v satelitech kdysi a kolik stojí teď. Ono nějak ty náborové letáky 20´ autem do centra selhávájí. Zkuste být ráno na osmou z Jesenice u muzea za 20´ Ve tři ráno když pojedete po dálnici 160 věřím, že to lze... To je člověk na Pankráci za chvilku a pak to do centra nějak dosuptí... Ale uznejte, kolik lidí má tak pružnou pracovní dobu a tak pružný bioritmus, že by se do práce vydalo na třetí ranní:-)
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 20:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: Já jsem ten Váš příspěvek pochopil tak, že do Nbk modernizovat nemá cenu a náklady se můžou posílat přes 011, což bylo dost úsměvné :-)

DonSalieri: Však ano, ale panťák do Milovic už by to s tím prostorem pro nohy přecijen trochu přeháněl :-) Zatímco jinde by se lidi mačkali přeplněných vlacích.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 20:49:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak na jihu u Jesenice/Jílového ap. jsem zvědavej jak se bude řešit doprava, neb to žádný okruh nebo radiála nespasí. Tam bych viděl budoucnost pro nějaký light-rail, nebo něco kovokolového jako sběrný systém.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 21:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam bych viděl budoucnost pro nějaký light-rail, nebo něco kovokolového jako sběrný systém
Tady není lepší autobus stavící u každé chalupy? To se divím...

Mimochodem, jmenuji se Zutý, ne Zluty.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 21:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, samozřejmě že tam bude ten autobus, který ty lidi doveze někam do "Lysé" (třeba Jesenice, whatever) na ten Light-rail, nepředpokládám že by LR obsluhoval každou ves. Důvody jsou snad zřejmé. Jsou snad z Milovic do Lysé každý den hodinové zácpy? :-)

Reálně se ale uvažovalo o vyhrazené silnici pro autobusy...

Jinak jestli mi chcete vyčíst, že jsem z téhle oblasti, tak nejsem, jenom tam občas zavítám "na návštěvu".

Jinak sorry za komolení jména, ale vsadil bych se, že nebudu jediný, určitě by se na tom dala udělat nějaká psycho studie :-)
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 08:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení diskutující,
můj syn, jinak velký příznivce železnice stejně jako já bydlí v Milovicích, asi 5 minut od nádraží. Má také auto. Dříve často jezdil z Milovic vlakem a přesedal v Lysé. V současné době většinou jezdí autem k nádraží v Lysé a pak dále pokračuje vlakem. Pokud by byl elektrifikován úsek Milovice - Lysá nad Labem a zavedeny přímé vlaky Praha - Milovice, tak by jezdil vlakem z/do Milovic a auto by nepoužíval. Domnívám se, že takových obyvatel Milovic je více, což znamená, že po zavedení přímých vlaků Praha - Milovice by se mohl počet cestujících v úseku Lysá - Milovice zdvojnásobit.
Redheat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 09:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nenechte se rušit - jen jsem si všiml, že včera byly v Čelákovicích čtyři vozy s kontejnery na vlečku v Toušni. Takže dnes se tam zřejmě pojede - jestli už to nejelo.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: Modernizace do Nbk smysl má, ale nikoli jenom kvůli nákladům.Jinak trať 011 nepřipadá v úvahu, protože rozkopané Běchovice, což jsem si neuvědomil. Navíc se z Nbk-města sice dostanete na hl.n.,ale už se nedostanete dozadu nahoru do nákladové části. Což je u nákladních vlaků docela důležitá věc... Takže beru zpět.

Don Salieri: Pokud se nepletu, tak se v úseku Mstětice-Čelákovice uvažovalo o přeložce. A tam by se 3 koleje vešly. A ze Mstětic na Zeleneč by třetí kolej také neměl být problém. Přes Zeleneč už ale ne. To je fakt.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 11:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan: z Nbk-město do Nbk-vjezd.n. lze, taková cesta je umožněna...
Jediným problémem všech modernizací a přeložek je politická žába na prameni.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
..." Systém vašich železnic je ve své podstatě dokonalý, ale během svého studia jsem ho nepochopil ".(M.Šimek, J.Krampol)
Vitik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.71.200
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 13:45:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kupony PID-ČD jsou od 1.1.2008 zrušeny. Cestující prý mohou na železnici v rámci PID využívat nadále kupony PID BUS+ČD, popřípadě jízdní doklady ČD.
To píše http://www.ropid.cz/
Lepší, než jsme čekali.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 20:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Používáte stále stejná dogmata. Vidíte z reality jen tu polovinu, kterou chcete vidět ...

Zkuste si představit, že rychlíky na Hradec přestanou v Lysé stavět, stejně jako nestaví v Říčanech a Českém Brodě. Relaci Nymburk-Praha obslouží převážně rychlíky a zrychlenky přes Sadskou. Vlaky od Mělníka budou prodlouženy do Nymburka, kde bude přestup směr Hradec. Vlaky Praha-Lysá-Nymburk budou téměř zbytečné, a proto jich pojede jen několik v kladiva ve špičce. 90% vlaků z Prahy do Lysé pojede do Milovic. Model výhodný pro většinu cestujících. Nechcete si to představit, že. Narušuje to Vaše dogmata, co?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 22:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak podle mne:
- rychlé vlaky na Hradec by neměly v Lysé stavět zejména proto, že by měly jet přes Pardubice (proč, to je na jinou diskusi)
- vlaky od Mělníka už dávno protaženy jsou, a to až do Kolína. Jestli ale ráčíte myslet ty zastávkové, tak u těch předpokládám, že časem zajdou na 072 na úbytě, takže jaksi nebude co protahovat do Nymburka.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2452
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 23:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

časem zajdou na 072 na úbytě, takže jaksi nebude co protahovat do Nymburka
Tuhle diskusi jsem celou nečet, ale podle příspěvku soudím že pán je expert. Jakmile vlak nezačíná v milionovém městě, je třeba ho zrušit
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3362
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 23:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka: Doporučuji přečíst. Je to výživné.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4232
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 23:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to výživné.
...na obě strany!
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 19:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové, dnes přes Zdice si před polednem profrčela 751 s Pendolínem na Prahu... Nevíte, o jaký přetah šlo...případně proč???

Díky R*
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Ykka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.76.11
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 19:11:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak zde bylo poznamenáno tak z Nbk-město do Nbk-vjezd.n. jezdit lze, horší situace nastává v opačném směru kvůli dlouhodobé nefunkčnosti zabezpečení na trati do Sadské je zhoršená propustnost nákladů, výpadek způsobila ta vichřice začátkem roku, trolej se dotkla návěstidla a vyhořela reléovka
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víme...bylo to péro čtvrté tuším a jelo do MOVA na vyvazovačku... (teda doufám, že víme)

Jede v noci do Plzně a ráno po šťourání zase zpátky.

Už jelo jedno (dneska druhý) a pojedou takhle tuším všechny
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3365
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Nechápu... Podle mě to to výživné jako celek.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1773
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 13:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Saxiradim:šlo o 751.364+680.004,ale více infa nemám,dokumentační foto v 749/751.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 15:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo co se to dnes dělo kolem bubenče/holešovic?? nějaká napětovka tam byla či co, plechovky ráno všude po trase, v roztokách s nějakou tramvají a na přípřeži 751.004 údajně a po polednijsem viděl kralupsakou dispečerku 121.083 s 751.364 jak vjíždí do holešek ale pantograf měl kostitřas nahoře
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jak je to s tím mikulášským vlakem z Bráníka (prý dnes a zítra)? Rád bych na .
Z metropole po 24':54''
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 19:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: Napěťovka byla v Malešicích.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sonic: jj díky, už jsem taky něco vypátral, ale nevěděl jsem že to připřahujou už před Prahou :-)
434.2186
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.85.112
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 21:39:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupane, prosím Tě, buď tak laskav a odstraň si ten pentagram, nelíbí se mi to, uráží mě to.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 21:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

434.2186: nakakat a rozmazat... nejdřív by jsi nám zde mohl napsat jak se jmenuješ než tady začneš mlít srágory... ale pobavil jsi mě
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně bych si pentagram na sebe asi nevzal,ale pobavilo mě to taky
A abych neprudil zasíráním mimotématem,mam tu něco vyloženě pražského,neopakovatelného a já nevim co (jo taky mi tam lezlo světlo což ti co mají Prakticu pochopí:o))
 
Cheetal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 03:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá info 751 364-1 dnes na dobříšském výlukovém nákladu.Nevím,jak dlouho se zdrží,ale určo do večera na 85985,až pojede zpět na Prahu.Je to šmudla oprejskaná,ale má pěknej zvuk :-)
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všiml jsem si, že Os 9513 z M.Boleslavi pokračuje z Vysočan (příj.17:00) na Libeň (příj.17:06). Ale Os 9512 začíná v 17:25 ve Vršovicích. Za jak dlouho lze přejet z Libně do Vršovic? Asi přes Malešice, protože Vítkov je plný. Z hlavního na Vysočany jedou v 17:11 a 17:15 rychlíky. Nebo co se děje se soupravou od vlaku 9513?
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.1
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 21:15:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle návrhů uveřejněných na jiných webech souprava z 9513 na 9512 nepřechází. Ta jízda do Libně by měla mít taky jeden vedlejší efekt-už by mělo být povoleno vydat jízdenku z Čelákovic do Libně přímo a ne přes Mas.n-u,jak se zde před časem řešilo.
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.1
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 21:26:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodatek k příspěvku: To "mělo by" jsem myslel že by to měl někdo odblokovat, ne ve smyslu "možná to bude". A dnešní podoba té 9513 je taky zajímavá-celková jízdní doba Vysočany Vršovice 46 minut asi.Při čekání před tunelem na Vítkově projede proti snad 5 vlaků.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:05:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jízdenku z Čelákovic do Libně (přímou, ne přes Mas.n.) od nového GVD určitě půjde vydat, protože jeden ranní vlak (konkrétně Os 9462) do Libně z Čelákovic zajíždí, jde o ranní posilový vlak, který v Libni končí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace