K-report
 

Tratě 240, 244, 245, 246, 247 a 248 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 240, 244, 245, 246, 247 a 248 « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyA_S1453 26   
  Novější archivy:        
Archiv do 10.listopadu 2007A_S60  10-11-07  16:09
Archiv do 15.listopadu 2007Huffnagell60  15-11-07  17:15
Archiv do 25.listopadu 2007Huffnagell60  25-11-07  21:31
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Hanz_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huffnagell:
- Ano napakují se vždy naši politici, ale zde jedná o ohromnou sumu za kterou může být opraveno plno silnic, železbičních tratí atp. jenže jedná se o Brno - druhé největší město, čili nikoho nezajímá přinos pro lidi!

- já jinej argument ohledně nádraží nemám než
- jde hlavně o to aby se vybrala dotace z EU;
- ti kteří o tom rozhodují tak ty vůbec nezajímá zda přesunuté nádraží bude lidem dobře sloužit;

Pro mne běžného občana zajímá jak jsou naše veřejné finance investovány - v případě přesunu nádraží v Brně jsem nespokojen a čím víc se o to zajímám a vím kteří politici to prosazují tím více jsem naštvám, je to obyčejný tunel do věřejných financí pod dohledem vlády!
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanz: Za tunel považuju akci, kdy je původní myšlenka nějakého projektu zcela popřena a projekt není dokončen. Pokud bude nádraží postaveno, můžeme diskutovat o všem možném, ale tunel to není. Samozřejmě chápu, že se na tom někdo napakuje. Ale napakuje se vždycky a všude. I na tom opravování silnic a železnic. Tam je potřeba systémová změna, ale opakuji - to není argument pro odsun/neodsun. Zdravím.
A_S
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:47:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mastná burza
To se mi skutečně povedlo. Zařadím si to do sbírky svých nejlepších překlepů. Jednou se mi třeba povedlo na výkrese namísto investor napsat incestor, kopírováním se to pak dostalo na celou projektovou dokumentaci.

Chráněná památkově není
To neznamená, že se nejedná o hodnotnou architekturu a že je správné ji jentak zničit.

jen portál a ten zůstane neporušen
Evidentně toho o architektuře moc nevíte.

Vlakem jezdím do Brna denně a přesto odsun podporuji, protože si dokážu přestavit, co by se dělo při přestavbě Hbf...
Já si zase dovedu představit, co se bude dít po ODSunu, proto podporuji zachování v centru. Lepší zhoršené podmínky na pár let během výstavby, než po celý zbytek života po ODSunu.

Jestli si dělník pracující např. v Černovicích nastoupí na tramvaj u nového nebo starého nádraží JE JEDNO!!!
Cestujícím už ale nebude jedno, že si většina z nich bude muset na místě bývalého nádraží přestoupit.

Krajina je tam opravdu nevábná. Proto existuje projekt Jižního centra, který je k dispozici na netu.
Zanádraží lze revitalizovat i bez ODSunu. ODSun a s ním spojené stavební uzávěry v oblasti jsou naopak tím důvodem, proč zanádraží vypadá, jak vypadá.

Pořád omíláte staré argumenty, zkuste jednou páni stavební inženýři přijít s něčím novým...
To podle Vás máme výmýšlet pořád nové a nové pseudoargumenty a polopravdy, jako to dělají zastánci ODSunu? Odpůrci ODSunu mají od začátku konzistentní názory, jejich argumenty pořád platí, nemusí je účelově měnit.
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 10-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nepletete si to tady s diskuzí o přestavbě uzlu?

chtěl sem jen přidat jedno foto k těm Krysoletovým...
 

něco víc na tohle téma sem dal do diskuze Tratě kolem Brna
Jerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 23:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem jen napsal , že to vzdušnou čarou tak hrozně daleko nevypadá, ale praxe bude jiná.Spíš si to začínám namlouvat jako takový "eufemizmus" pro budoucí časy, ale jako "pamětník" starého nádraží budu zapomínat jen velmi neochotně a nerad.

Pochopitelně že loby stavebních firem pustí patřičně EU žilou.To víte, že se "pár desítek" miliónů někam záhadně ztratí(už to začíná-model nádru za 2.mil Kč!!! ačkoliv by ho student1.ročníku FAVU dokázal udělat lépe a levněji, ale někdo z radnice měl známého a ten měl kamaráda, který...)

Jinak už jsem jedno poměrně logické řešení psal-zbourat TESCO!!! myslím, že ten "socialistický realismus" zas takovou architektonickou hodnotu nemá.A místa máte, že nebudete vědět co s ním(minimálně další 3 nástupiště navíc)

Při tom odklonu dopravy přes Židenice to mohli ČD dotáhnout až k dokonalosti.Rychlík zastavit na dolním nádraží a dál se prostě nejede-"Vlak zde jízdu končí-prosím vystupte!" Taková rozcvička na budoucí časy
Hanz_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 08:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huffnagell: Je to věcí názoru, já to za tunel poovažuji, protože těm lidem nejde vůbec o železnici a o prospěch pro běžné lidi, těm lidem kteří o tom rozhodují jde o vlastní profit a to vše pod dohledem našich politiků a v souladu s naší děravou legislativou.

Běžný člověk by radši za ty peníze chtěl opravit desítky kilometrů silnic atp. a to je aspoň dle mne pdáný argument.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 09:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanz_11: Běžný člověk by radši za ty peníze chtěl opravit desítky kilometrů silnic atp.

Jo, a když půjde o státní zakázky "na opravy kilometrů silnic atp.", tak tam možné vícenáklady v podobě provizí a, jak ty říkáš tunely, zřejmě nehrozí, viď?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Krysolet na laminátku !!!
Hanz_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 10:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: hrozí, ale můj názor je takový že lidem ty desítky kilometrů silnic přinesou větší užitek než nové nádraží s poloho někde daleko od civilizace :-)
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 17:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brusel utnul diskuze o tom, že by na přestvabu železničního uzlu v Brně nedal peníze. Evropská komise, která má na projekt poslat část peněz, totiž téměř jistě počítá s tím, že projekt podpoří.

„Železniční uzel v Brně je na seznamu zásadních projektů, které nám předložilo české ministerstvo dopravy. Většinu připomínek k tomuto dokumentu jsme už zapracovali, operační program bude brzy schválen. Neočekávám, že ho budeme měnit,“ řekla mluvčí Evopské komise pro regionální politiku Eva Kaluzynska.

Podle neoficiálních informací z ministertva dopravy podepíše komisařka pro regionální politiku Danuta Hübner dokument již ve čtvrtek šestého prosince. „To nemůžu ani potvrdit ani vyvrátit. Ale bude to v nejbližších dnech,“ řekl mluvčí ministertva dopravy Karel Hanzelka.

Brněnský deník, 29.11.07
A_S
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.22.61
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:30:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z aktuálního vydání čtrnáctideníku Šalina:

Tramvaj na Lesnou
...
Ukazuje se, že dlouhodobě plánovaný záměr, tedy prodloužit tramvaj až na severní okraj Lesné, do rychle se rozrůstajícího obytného souboru Majdalenky, zůstane zatím na papíře. Projekt je v hrubých rysech nachystán, scházejí ale peníze. Město se nyní logicky soustředí na řešení městské hromadné dopravy v kontextu inovovaného železničního uzlu. Proto vstřícně podporuji záměr modernizace přestupního uzlu pod Lesnou, protože současné provizorium každodenně komplikuje život a cestování stovkám občanů. Nejen z naší městské části, ale i Brňanům z Útěchova a Vranova, kterých neustále přibývá. Bylo by od nás nezodpovědné odkazovat je dále tímto nepohodlím do automobilů.
(autor: starosta MČ Brno-sever)


Díky odsunu si o prodloužení (obnovení) tramvají mohou nechat zdát i v Bystrci, Bosonohách, Líšni nebo Řečkovicích. Chrlice, Řečkovice, Královo Pole a Lesná zase přijdou o rychlé spojení s centrem vlakem.
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 23:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teeda nějaké mrtvo!!!!
Co takhle výplody páně Štˇastného,jak to bude sqelé až tu budou jezdit schaliny??
Vasekpetr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 11:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrtvo tu je už nějak podezřele dlouho, ale rýpance do druhých to tu určitě neoživí!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 07:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to oživíme dotazem:

Kolik párů Rn vlaků pendluje v tomto GVD mezi Znojmem a Retzem v pracovní dny a kolik v sobotu? Z oběhu dvojčete kocourů (to, co vozí vlaky Jihlava - Znojmo i Brno - Znojmo) vyplývají dva páry. Tak jestli tam jede ještě něco k tomu? Obvykle bývaly čtyři vlaky do Rakous ...
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Thomas11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: včera sem to četl v rozkaze, ale už si to nepamatuju. bych se musel mrknout znovu
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: No taky by mně to zajímalo Hlavně přibližný časy ZN-Retz
749 018-8 749 051-9 749 107-9 749 121-0 749 243-2 751 050-6 751 053-0 751 103-3 751 106-6 751 142-1 ... no prostě stroje z LD Jihlava


www.cztrain.com/loko/hledejko.php?KDO=Otoupal
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bylo ve Střelicích velké rušno:

před půl devátou ve stanici loko 708 Čepro+cca 10 cisteren

13:45 špageta 731 + cca 15 cisteren těch 10 už bylo na vlečce



A JINAK TO TADY NA KÁČKU NĚJAK USÍNÁ

Nebylo by nějaké foto z těch Střelic, já sem jen projížděl
749 018-8 749 051-9 749 107-9 749 121-0 749 243-2 751 050-6 751 053-0 751 103-3 751 106-6 751 142-1 ... no prostě stroje z LD Jihlava


www.cztrain.com/loko/hledejko.php?KDO=Otoupal
Thomas11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 11:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

foto ze Znojma


(Příspěvek byl editován uživatelem thomas11.)
Jerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 22:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá to docela pěkně.Lepší než ty čmáranice.Škoda jen, že to vzal přes okna a označení.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4688
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 03:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle jsou vyloženě amatérské grafitty, zprasili to teda pěkně hnusně, kdyby to mělo aspon šmrnc ale tohle je děs a bída...
vivat CARGOOOOOOOO!!
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 09:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To kvatro teda vypadá to je 842 032? A možná by to chtělo nový lak a těm píííp bych usekal ruce. Když je něco pěkný tak se to u nás musí hned zničit.
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 19:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějakou dobu jezdí počmaranej i 008:

749 018-8 749 051-9 749 107-9 749 121-0 749 243-2 751 050-6 751 053-0 751 103-3 751 106-6 751 142-1 ... no prostě stroje z LD Jihlava


www.cztrain.com/loko/hledejko.php?KDO=Otoupal
Jskrdla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 30. prosince 2007 - 19:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes navečer v Rapoticích mlha přede mnou, mlha za mnou
Vše dobré v roce 2008!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace