K-report
 

Archiv do 01.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 01.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 23:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: Tohle neni ten největší problém, mě spíš vadí, že po tom co mi POD dovolí provést volbu, jí dokáže před zastavením ještě třikrát zapomenout !
Z toho vzniká ten bordel !
Já zkrátka zmáčknu svítící tlačítko, to začne blikat a já předpokládam, že se dveře otevřou.
Jenže mezitim tlačítko zhasne a znova rozsvítí a už se mi někdo sápe na záda, aby ho zmáčknul znova.
A ve finále tam stojíme dva, o kterých si ten třetí myslí něco o primitivech, který nejsou štonc pochopit co kdy a proč zmáčknout...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 09:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nebylo realizováno v minulém roce (zaslán email z ROPIDu):
1. - Linka č. 102 přes Davídkovu. - Změna trasy by si vyžádala další finanční prostředky. ROPID hledá, kde by se mohlo ušetřit, přičemž kandidátů na omezení provozu je v Praze velké množství.
2. - Zavedení obsluhy Nových Ďáblic - není vybudován nástupní ostrůvek. Po vybudování by mělo dojít ke změně
3. - Obyvatelé rodinných domků v okolí Matějské ulice nechtějí být rušeni autobusy. Bude prováděno další šetření.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2470
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 09:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes:
Asi peňauze a lordova lobby.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 10:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
V tomto to právě je. Zabezpečovací zařízení ve voze diagnostikuje, na kterou stranu má dveře otevřít až těsně před vjezdem do stanice (někde bylo psáno kolik je to metrů), proto ta předvolba nefunguje. Problikávání POD v tunelu je dáno komunikací mezi mobilním a stacionárním zab.zař - aspoň tak jsem to pochopil...

Káem: Dnes večer to doufám napravím předešlé dny jsem neměl cestu kolem
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1802
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 12:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proxi, spoléháme na tebe, sakra! :-)
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 14:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Proč moje lobby? Mně by tyhle změny vůbec nevadily, stejně 102 jezdím už jen sporadicky.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2473
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 14:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord:
Vždyť jsi právě proti té 102 protestoval nejvíce ty. Mně Davídkova přišla jako dobrý nápad.
škvor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.35.145
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 21:46:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V poslední době jezdím opět po letech zase do Břevnova a zase hodně na Pohořelec, a přijde mi, že zvláště po zavedení 2xT na 25 je na Bělohorské poněkud předimenzované, zatímco chybí vztah Pohořelec - Hradčanská.

Proto bych navrhoval:
15: Malovanka - Brusnice - Prašný Most ... Kobylisy (příp. Palmovka, tam to neznám tak dobře, abych byl schopen posoudit.)
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych sloučil linku č. 15 a 5. - Tedy - linka č. 5 OLŠANSKÉ HŘBITOVY - Flora - Husinecká - Masarykovo nádr. - Republika - Strossmayerovo náměstí - Vltavská - Dělnická - Nádr. Holešovice - VÝSTAVIŠTĚ - Strossmayerovo náměstí - Sparta - Hradčanská - Pohořelec - MALOVANKA. (v úseku Výstaviště - Malovanka jen v pracovní dny do cca 20 hod.)
J. J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.231.113.73
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 17:22:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reakce na: Paes Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 18:25:02
Jak se dívám na seznam, jsou to z velké části zastávky na přehledných úsecích ulic, často bez zálivu. Na týchž linkách tam nejsou méně používané zastávky, které jsou ale například za zatáčkou. Není klíč k výběru tady?
škvor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.35.145
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 18:27:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Paes:

Dobrý nápad, až na to, že by takováhle linka stavěla 2x na Strossm. nám., takže by se to muselo řešit s prohozením 3 přes nám. Republiky.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Problém je taky v tom, že MČ Praha 7 trvá na přímém spojení Ortenovo nám. - Bulovka. O nutnosti tohoto přímého spojení se samozřejmě dá polemizovat.
To, že by 5 byla na Strossu 2x, by snad provozně zas tak nevadilo, dalo by se třeba řešit i tak, že v úseku Výstaviště-Malovanka by bylo zachováno označení 15, a v JŘ by byla pozn. "ze zast. Výstaviště pokračuje jako linka 5/15". Znamenalo by to ale provoz jen tramvají s BUSE, čímž se nám to zase komplikuje...
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bulova - Ortenovo náměstí. Nabízí se dvě varianty. Cestující si mohou jet tramvají na Nádraží Holešovice a pak autobusem na Bulovku a zpět či si přestoupit na Maninách nebo Libeňském Mostě. Někde holt se přestupovat musí. Systém MHD je stavěnej na přestupních vazbách.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 22:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od příštího víkendu budeme moci potkávat na osmičce jen a pouze sóla (pouze v (6) a (+), v PD tam budou stále dvojice). A to z důvodu výluky trati přes náměstí Republiky, možná (pravděpodobně) je to první důsledek zdvojení pětadvacítky. Někde se ty vozokilometry ušetřit musej, když byla 25 posílena jen z iniciativy DPP a ROPID s tím neměl vůbec nic společného.

(Příspěvek byl editován uživatelem Kulihrášek.)
Když nevíš, logaritmuj!
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 08:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to spíš nazval vytloukání klínu klínem.
Ovšem 25 jezdí o víkendech též v sólech, takže nastane o sobotách a nedělích zhoršení. Vzhledem k té výluce a že 8 pojede ve směru dc minutu po 26, se to však dá akceptovat. I když ten "proklad"...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Jakkoliv jsem pro přestupy, tak právě tohle je blbost. P7 stárne a počet důchodců dojíždějících na Bulovku se zvětšuje. Tak proto přímá tramvaj. Sorry, ale na 15 nesahat.
Kulihrášek: WOW!!! Já to věděl že to někde musí vyplavat!!! Húúúú!
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď pár citací z dnešních LN - Nad busem 177 se začíná smrákat, když už se připustí to co se tam píše. Chicht. Na má slova.... :-)

Tramvaje mají podle společnosti Ropid, která městskou hromadnou dopravu organizuje, největší problém v centru města, kde je často zdržuje hustá automobilová doprava. „Tramvaj se tu zpozdí a následně ji další dojíždí. Vytvoří jakýsi konvoj a na další spoje musejí cestující čekat déle. Ty se pak přeplňují,“ vysvětlil problémy tramvajové dopravy vedoucí odboru přepravních průzkumů Ropidu Richard Baxa. Podle něj je právě z těchto důvodů přeplněná především jednovozová linka 6 v úseku mezi stanicí I. P. Pavlova a Karlovým náměstím. Jakákoliv náprava je ale podle dopravního podniku velmi drahá.
Situace beznadějně přeplněné linky 25 se přidáním druhého vozu v pracovní dny zlepšila, dopravní podnik to ale stojí deset milionů korun ročně, tvrdí Jílek.Mezi autobusy vedou v přeplněnosti linky 177 a 136. Podle Ropidu za to může extrémní délka obou tras. Číslo 177 jede z Bohnic na severu až na Chodov na jihu, linka 136 z Ďáblic na Jižní město. Oba autobusy přitom projíždějí několik frekventovaných křižovatek, na kterých nabírají několikaminutová zpoždění.
„Je to hrozné. Autobus 177 nejezdí vůbec podle jízdního řádu. Nedá se na něj spolehnout,“ komentují nedostatky jedné z nejdelších linek v Praze obyvatelé sídliště Košík, kteří jsou na ní závislí. Pouť „stosedmdesátsedmičky“ z Chodova do Bohnic trvá hodinu a dvanáct minut. Obdobně jako tramvaje v centru se pak autobusy na této trase vzájemně dohánějí. Spoje, které je následují, přijedou po dlouhé pauze a čeká na ně tolik lidí, že vyjíždějí opět přeplněné.
„Řešením by bylo tyto linky rozdělit do několika kratších, ale je tu problém, kde je ukončit. Mělo by to být vždy v nějakém dopravním uzlu, a to vždy nejde,“ vidí problémy Baxa z Ropidu.
Budoucnost patří bagrům!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:Jojo,a psal to zase Pepík,co byl ve čtvrtek s náma v hospodě. Káeme, nenaved jsi ho náhodou?
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) zapracovat ony "problematické" křižovatky do jízdních dob (vyjet 177 na čas je umění i při volných křižovatkách, např. při béčkových časech o víkendu)
b) evergreen zvaný nedostatečná preference VHD
c) pak možná trhat
Bohužel body a) a b) mi v tom "nevyváženém" článku chybí.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1812
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene, článek je dobrej. Jakýpak vyvažování. Ono je to i o tom, že do města se prostě musej vejít všichni. I ta IAD. Je třeba si říct, že MHD by taky někde mohla překážet. A "zapracování" by znamenalo větší počet vozů a možnost nadjetí na kocích, takže proklady opět v háji.
Budoucnost patří bagrům!
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá dobrá, ale přesto říkám začít u maličkostí: odjezdy 177 z Chodova při B časech o -2 min. (návaznosti na metro snad moc nevadí), změna organizace křižovatky Počernická x Dřevčická...
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: 6ku asi nikdo zdvojovat nebude, leda při změně trasování,ale aspon by se na ní mohly hodit stříbrný šípy,to by ovšem musely jít na Pankrác a ne do Vokovic:-( Krátká trasa - do budoucna aspon 2 garantovaný nízký pořadí by znát byly.
Ad 177 - já bych trhal na kusy. A to celej ten podivnej svazek 134,145/6,177,195..
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 12:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad tangenty: Nějaká větší preference by neškodila, a kdyžtak bych trhal na kusy taky, samozřejmě tak aby se ty kusy překrývaly a tudíž se moc nenas*alo kaštanstvo. Ale to už se tu omílalo milionkrát. Jenom 136 je trošku problém, ta asi sysluplně roztrhat nejde. U ní bych začal tím že bych jí zkrátil zpátky na Sídl.Spořilov a pro JM bych zaved a-270 KJM-Chodov-Roztyly-Kohinoor kupříkladu.
Dvojvozová šestka, to by se mi líbilo. Ovšem to neprojde kvůli maličkosti-nevešlo by se to na Laurovou.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 12:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mého názoru 146 je mementem, proč 177 zas tak moc pro překrývání poptávky nedělit. 145 je nyní docela dobrým (a nutným) bagrem pro ranní Lovosickou (vložené spoje), odpoledne zachraňuje přeplněnou 186, protože z Ládví jede těsně před ní. Fakt bych nečekal nic víc než převedení 145 do 195 za rok a kousek. 177 dopadne asi tak, že se výhledově objeví dabl v podobě rozšířené, resp. nějak prodloužené 277.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 12:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t:
Na Laurovou se souprava vejde. Jenže by tam stejně nebylo koho vozit, vždyť i po prodloužení k metru do Radlic je plánována šestka jako jednovozová.

Mimochodem, ve středu se bude konat den bez kontrolních bodů. Takže si na svůj tramvajový spoj vyjděte kapánek dříve. :-)
Když nevíš, logaritmuj!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8316
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 12:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem to neprojde kvůli maličkosti-nevešlo by se to na Laurovou.

Dvojice se tam vejde. Údajný problém tam prý bylo to, že v případě dvojice musí řidič přecházet z předního do zadního vozu prakticky ve vozovce. Ale třeba je to jen šototramodrb.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 13:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad McBain: Momentálně se dvojice na Laurovou nevejde.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 13:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale především dva vozíky jedou přes ty křižovatky na IPP dýl a na 6 už by to překračovalo propustnost - pokud to tedy není další šototramdrb (hezký termín, McB). Ale já nechci zdvojovat 6, já bych jí naopak zrušil.
Tracy: Nojo, ale proč bagr na Proseku musí současně dělat obsluhu ZM?
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8317
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Momentálně se dvojice na Laurovou nevejde.

Co to, kde se tam co zkrátilo? (Nepředpokládám, že máme delší ).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain:
Druhá kusá kolej (ta mimo hlavní silnici) je zkrácena kvůli nějaké stavbě.
Když nevíš, logaritmuj!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem si nevšimnul, že by 177 měla v Bohnicích nějaké zásadní problémy s dodržováním jízdního řádu ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1815
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:42:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Protože jezdíš do/z práce autem. A když nejedeš, tak žádnou 177 nevidíš, protože ti dřív přijede 200. A když už, tak jen zc a tři stanice po výjezdu z konečný opravdu asi sekyru mít nebude. :-))))
Budoucnost patří bagrům!
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 15:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Den bez JŘ se zřejmě 31.1. konat nebude. Byl zrušen vzhledem k nepřízni počasí.
Fotožurnál, toť mé dítko
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, ne, KM, já mluvím o DOJEZDECH do Bohnic.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Zrušit 6ku? To sis dovolil dost..
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mop: Právěže bude, byl zase obnoven.
Když nevíš, logaritmuj!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 08:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Tak to pak nevíš o čem mluvíš :-)
Budoucnost patří bagrům!
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 12:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

á už je to tady zase - KM ruší l. 6
i když za posledních několik měsíců nejméně 2x prohlásil (po posouzení našich argumentů), že je blbost jí rušit - zase selektivní paměť - pamatuješ si pouze to, co se ti hodí

někdy zvedni prdel a zajeď se tam podívat! ráno tam na 6 čeká pravidelně 30-40 cestujících na Laurové a dalších 10-20 na Křížové! a to i na první spoj (jezdí s ní i když vědí, že na Anděl dojedou většinou o 1-3 minuty pozdě kvůli IAD)

nepamatuji, že by přes den bylo v 6 směr Anděl méně než 20 cestujících

jo a při průjezdu I.P.P v podstatě není rozdíl mezi sólem a dvojicí (z pohledu praxe), takže argument že víc ta křižovatka nepropustí, je zcela mimo realitu (i když je často používaný)
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 13:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže argument že víc ta křižovatka nepropustí, je zcela mimo realitu
Podle toho co vím, tak ho používají policisté. Proto měla 6 v soupravách dlouho interval 12 min. (policajti pustí přes magistrálu buď sólo po 8 min. nebo soupravu po 12).

Křížová+Laurová: To znamená max. 40+20, což je 60 cestujících, což pořád nedůvodňuje soupravu (kapacita T3 je 80-90 prakticky a asi 110 teoreticky, ne?).
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 14:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 218 - ano PČR používá tento argument, ale to neznamená, že to je pravda

a 60 cestujících na 2 zastávkách v 5 ráno se ti zdá málo? uvědom si, že po prodloužení jich bude zase o něco víc (přibudou 2 zastávky)

já bych dal 6 do dvojic v trase Radlická - Národní třída - Svatoplukova - Kubáň - Želivského - Nádr. Vysočany (Vysočanská) - jela by to cca 1:05-1:10 což je v pohodě - jako l. 10
19 zrušit
8 protáhnout na Lehovec
a 24 bych poslal z Karláku přes Bruselskou a Otakarovu dále po své trase

vytvoří se tak spojení Václavák - I.P.P bez zavedení nové linky, na Kubání se už nebudou 6 s 23 navzájem podjíždět + ukončí se přebíhání cestujících na Kubání mezi zastávkama
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 14:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PČR používá tento argument, ale to neznamená, že to je pravda
Ano, ale PČR rozhoduje, kolik toho přes křižovatku pustí; já rád uvěřím, že to není pravda a dobrou organizací křižovatky by se dala propustnost zvýšit.

60 cestujících na 2 zastávkách v 5 ráno se ti zdá málo?
Není to málo, ale není to ani moc (souprava není potřeba). Pokud by po prodloužení počet cestujících ještě vzrostl, tak by se samozřejmě o soupravě dalo uvažovat.
Pokud souprava, tak bych tam přesměroval asi 20 a zavedl bych 13 v soupravách v rš i oš Sídl. Řepy-Sídl.Barrandov a 7 zkrátil cd na Kotlářku.

Spojení 6+19 je dobrý nápad, obzvlášť uvolnění Kubáně by bylo pozitivní.
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad "dojezdy" 177 do Bohnic a případná zpoždění: Špičky bych vynechal, to bývá opravdu všelijaké, ale prac. dny sedlo 177 většinou v toleranci, o víkendech proklad 200/177 často nabouraný (sled plná 177 a hned za ní poloprázdná 200 není výjimkou). Ono stačí, aby se 177 opozdila o nějaké čtyři minuty a hned bere na Kobylisích substrát ze dvou vlaků metra, kdežto 200 pak už paběrkuje. Podobné situace nastávají i večer, kdy z prokladu 10/10 reálně bývá dejme tomu 15/5. Ne vždy, ale stává se to často. Tak asi tak.

Káem, ad bagr 145 na Proseku: Ale on to je místní bagr, tedy přesněji jen v rš, kdy se vybrané spoje točí jen mezi Prosekem a Ládvím s jednosměrným využitím.

Ad linka 6: Jak si stojí futuristický plán TT nahoru k Dívčím hradům? To víte, v místním radničním plátku se člověk dočte leccos. Ale je fakt, že se tam má hodně stavět.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 17:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chápete někdo smysl nové 358 (od března), rš 5 spojů Hovorčovice - Obchodní centrum Čakovice? To už nejsou vozy (resp. starosta Hovorčovic má prázdnou pokladničku) na posílení 351 v celé trase? (Nebo na novou třístovku k Ládví?) Nebo že by nový trend...dovezeme z vašeho satelitu na nejbližší větší zastávku na území Prahy a dál pokračujte nestíhající 140?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1821
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R31: Ono to s tvou selektivní pamětí taky bude všelijak. prostě ty policajti to říkaj stejně jako ty říkáš 60 lidí.
Já to asi nedořek celý, do Radlic bych dal , když už tedy tam mermomocí něco elektrickýho musí jezdit, aby díra měla pocit města, tak 7. Ono to je součástí většího plánu, paběrkovat jen na Smíchově, tím se nic nevyřeší.
Ale jinak - 60 lidí je na autobus. Těch 60 lidí bych odvezl na metro Radlická anebo si přejdou lávku na metro SN.
Ale abych se jen nehádal - vida, už začínáš uvažovat správným směrem, s tou 24 - bohužel 6+19 taky zase z nějakýho teoretickýho důvodu nejde spojit... Takže muj větší plán je: 22 přes Nusle, 24 přes Mírák a Bělehradskou. A kdybych šel dál, tak zrušit 6, 16 a 18, 10 odklonit do Bráníka a ze 4 udělat bagr 2/4/8/10 a trochu posílit 23 (kdyby 9 na Újezdě měla problémy, jako že ne). 21 od KN na Pankrác.
Směrové nabídky by byly rozšířeny, kapacita posílena , soupravy ušetřeny, blbé a nedodržované proklady odstraněny.
Budoucnost patří bagrům!
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) Kdysi tady byla prázdninová výluka, když byla sloučená linka č. 4 a 19. KOTLÁŘKA - LEHOVEC. Domnívám se, že by se to mohlo obnovit.
Dále z mých návrhů
12 v úseku Malostranské náměstí - Čechův most vedena přes Staroměstskou a Právnickou fakultu (nutná úprava zastávek v oblasti Staroměstské).
(zajištění přímého vztahu Anděl - Staré Město povrchově)
Mohla by se udělat linka v trase LÁDVÍ - Sídl. Ďáblice - Květnová - Ďáblice - OC Čakovice - čakovice - Hovorčovice. Mohly by být použity spoje linky č. 103 ukončené v zastávce Ďáblice.
Nyní můžete kritizovat.
Pokud se mají ušetřit nějaké kilometry - nabízím svá řešení
Kromě jiného
- optimalizace linek (snížení počtu spojů) mezi Opatovem a Čestlicemi. Po postavení OC na Chodově a Novodvorské klesl zájem o přepravu do komerční zóny Čestlice.
- 21 o víkendu zrušit (nebo jen v sobotu dopoledne mezi Braníkem a Národní třídou)
- vedení linky č. 356 o víkendu přes Lysolaje (snížení počtu spojů na lince č. 160)
- souhrnný víkendový interval Dejvická - Škola Nebušice z 20 na 30 minut (návaznost na metro)
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 23:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Takyže se obnoví, při výluce Průběžná-Strašnice..
Bych si šetření představil třeba takhle:
3:Modřany-Palmovka, 8 (víkend solo), 24:Radošovická-Vozovna Kobylisy,25:Bílá Hora-Palmovka-Lehovec (víkend nadále solo)
Třeba by se z 21 díky tomu mohla stát pravá posilová linka: Modřany-Národní div.-Albertov-Synci-Spořilov
Ale hlavně při jakýkoli změně by to chtělo hrábnout do toho LV hlouběji..
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vedení linky č. 356 o víkendu přes Lysolaje
Pokud jde o to, tak bych upřednostnil spíš:
316 přes Lysolaje (int. 10/30/15/30-60//30-60), část spojů ve špičce patrně jen do V. Přílep (podle potřeby)
355 přes Jenerálku a proložit s 356 (každá int. 20/60/30/60//60)
odjezdy 316 a 355/356 z Dejvické a z Horoměřic vzájemně proložit
160 zrušit
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 12:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sólo na 8 mě taky kdysi napadlo.
Já se nyní zabývám možností linky č. 12 přes Právnickou fakultu. Vzniklo by zajímavé spojení mezi Andělem a Starým Městem. Zde by asi muselo dojít ke zklidnění provozu IAD na Staroměstské.

Několik případů mého návrhu extrémního trasování
106 FLORENC - Na Smetance - Náměstí Míru - Kodaňská - Čechovo náměstí - Kloboučnická - Kačerov - Novodvorská - ANDĚL. (celá trasa, celodenně, celotýdenně.
134 (pokud už tedy musí být) LÁDVÍ ... Želivského - Bělocerkevská - Čechovo nám. (Z) - Koh-i-noor (T) - Bohdalec - Záběhlice - Topolová - SKALKA (jen v pracovní dny od 7 do 14)
135 zrušena
138 v období provozu linky č. 134 je mimo provoz.

Linka č. 15 by mohla být vedena na Podbabu jako posílení linky č. 8, jíž bychom mohli dát 1xT.

V současné době se zabývám možnostmi zrušení dvacetiminutového na některých linkách intervalu v sobotu dopoledne a odpoledne a v neděli odpoledne. O víkendu by se mohli trochu sjednotit intervaly. Někde by se sice snížil počet spojů, ale na druhou stranu by mohli autobusy více navazovat na metro či tramvaje.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 13:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Hu, ta 106 je opravdu extrémní, trochu mi připomíná a-154 z mýho plánu "Praha pouze v busech". Jinak v části Vršovic by Vás tam za to asi neměli rádi. Teď se v okolí ulice 28.pluku nadává na to že jim ráno omezili 135 směr centrum a zavedli nespolehlivou 134, a vy byste jim ten bus vzal úplně.
Ad přetrasování 12: Nemyslím že tenhle spoj je až tak nutný. A stavěla by ta tramvaj na Malostranský (kde by se musela zřídit nová zastávka)?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 13:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: 316 přes Lysolaje ne, ty lidi s tim jedou i tak dlouho až do Holubic nebo kam a ještě tohle trmácení přes tu díru. Ale dal bych tam 356 , proložil s 355 a 160 vedl Žákovská-Suchdol - ta současná(občasná objízdná trasa Lysolají je totiž přijemné nové spojení.
Paes: No to je běs ta 106 :-) 135 má tu vlastnost, že na obě strany jede k metru a k uzlu. 106 k Andělu asi taky zbytečná, tam je dost 19X. Spíš bych do Bráníka prodloužil 170, posílil jí v celý trase a 106 omezil jen na PD a já nevim, v neděli odpo....
Do Podbaby není potřeba nic posilovat.
Ano, ten prostor Malostr - Starom skýtá všelijaké možnosti. Ještě prospěšnější by bylo prohození 57 a 53 tak aby se potkávaly na Mánesově mostě... ;-) Pár občasných-nočních zastávek by to chtělo...
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 13:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tý Malostranský si moc nedovedu představit, kam by se ta zastávka umístila. K mostu? Do Letenské? Ona by ostatně byla potřeba i na Staroměstské, ale tam by neměl být s místem takový problém.
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 13:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
On rozdíl Lysolaje/Jenerálka není až takový (jízdí doba: 355-17 min., 316-15 min., 356-14 min.)
Ale uznávám, že varianta 355+356 přes Lysolaje, 316 přes Jenerálku je rovnocenná, navíc by aspoň v Lysolajích nemohli remcat, že jim tam nejezdí červené autobusy.
Co takhle (kromě 316+355+356):
107: int.3/4/3/10//15/20
147: zrušit
160: Výhledy-Budovec-Sídlištní-Lysolaje-Žákovská-Břetislavka-Roztocká-Sedlec přívoz (přestup na vlak [a na přívoz, samozřejmě]); int. si netroufám stanovit (tak 60 min.)
359: trochu posílit, aby na Výhledech a Budovci měli spojení na Dejvickou
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1828
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: To jo, ale lidem do Horoměřic ale zejména dál by zaplňovali bus lidi do Podbaby a Lysolají. Ta 316 je dost dálková... Jo to 147/160 by taky šlo.
Na Starom je místa dost, na předmostí Mánesova mostu nebo v Letenský by se na noc snesla taky.
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Lysolaje: Dobře, uznávám, bylo by lepší vést Lysolajema 355/356. Lidi z Podbaby a Lysolaj by nebyl až tak velký problém, protože počet spojů by mírně stoupnul.

SM+MA:Však píšu, Staroměstská bez problémů, tam bych ostatně zastávky přesunul hned (buď všechny před nebo všechny za křižovatku), aby nebyl problém při případných výlukách.
Na tý Malostranský si to moc představit nedokážu, ale věřím, že všechno jde, když se chce.
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří T:

A neslíbil jsi mi U Velasů, že mi tu mapu rušení tramvají v Praze pošleš?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří T: Jo a mě taky.... jako obrázek.
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t: Můžu taky poprosit(obrázek na mail)?
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 18:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad - m§j příspěvek dne 31. ledna 2007 - 12:28:18 K té 106 - jsem se spletl, mělo tam být místo Anděla - Nádraží Braník. Omlouvám se za tu chybu. V případě linky č. 12 si nemyslím, že udělat zastávku Malostranská pro linku č. 12 by bylo nutné. Přestupy s linkami 22,23 by byly řešené na Malostranském náměstí, s linkou 20 nejsou potřeba. Přestup mezi 12 a 18 není nutný, páč trasa dvanáctky a sedmnáctky je podobná. Takže se to vyřeší přes linku 17.

Lidem z oblasti 28.pluku stačí linka č. 139 jedoucí v intervalech, o kterých se může velkému množství lidí jenom zdát. Linka č. 135 je podle mého názoru mezi Želivského a Kodaňskou velmi nevytížená. Studenti na Heroldovy sady z oblasti Malešic mohou využít linku č. 139 u níž se alespoň zvýší vytížení i ve směru od metra. směru.

Linkové vedení v oblasti Suchdola vidím takto
- Linky č. 107,147 neměnit. Většina zastávek bude na znamení, takže by mohlo dojít ke zrychlení dopravy mezi ČZU a Dejvickou. (Ke zrychlení ve skutečnosti dojde jen o víkendu, protože v pracovní dny je doprava pomalejší mezi Dejvickou a Podbabou). Takže původní návrhy o zavedení rychlíka ztrácí smysl. Další varianty viz obrázek
 
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 07:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Jenomže ona hromada lidí z 28.pluku jezdí směrem na Mírák a Florenc. Tam doufám vytížení a-135 nezpochybňujete. A těmhle lidem je a-139 poněkud na nic. A když se v Rš osekala 135, tak tam lidi pěkně řvali.
K návrhu a-160, to by jezdilo tak hezky blízko většině budov ČZU, že by Vám jí možná studenti začali přeplňovat
LV,Káem,218: Fajn že jste se připomněli, já na to zapomněl. Pošlu ještě dneska.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 09:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Obsluha ČZU jižní stranou by ale byla možná vyloženě jenom jako doplňková. Lysolajské údolí není zrovna nejširší silnice a je tam pár míst, kde se autobusy nevyhnou. Ale interval tak 10 min. ve špičce reálný je.
Já bych ale radši obsloužil ČZU samostatnou kapacitní linkou (107 v mém návrhu), která by nebyla s ničím proložená (dnešní proklady 107/147 stejně nefungují). Obsluhu vlastního Suchdola by pak doplnily místní "vymetací" linky (147 nebo 160, 359). Doplňková obsluha ČZU jihem by samozřejmě mohla fungovat u mého návrhu (např. zajížděním linek 355+356).
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace